Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki vallja (40 db)

Nektek aaz övtáska bajön ha a válladon hordja valaki?

Legjobb válasz: Nem szeretem ha más hordja az én vállamon :)) "Nektek aaz övtáska bajön ha a válladon hordja valaki?"

Nem szeretem ha más hordja az én vállamon :) ) "Nektek aaz övtáska bajön ha a válladon hordja valaki?"
Nekem mindegy ki hol hordja.
Én ott hordtam anno, pont nem érdekel kinek tetszik, vagy sem.Sokkal kényelmesebb volt (nekem) mint derékon.
Én is ott szoktam, nehezebb kirabolni..Szerintem..
Én még nem látta ilyet :D
Nekem nem tetszik. Ha a válladon viszed, akkor miért nem rendes táskát? Ezt sosem értettem :D Ez övtáska, vállra meg válltáska való. Nekem furcsa, de felõlem úgy hordják, ahogy akarják :)

Ha valaki részegen szerelmet vall, azt nem gondolja komolyan, ugye?

Legjobb válasz: Nem tudom. Barátom könnyfakasztó módon tud udvarolni betonrészegen, és úgy vall szerelmet, hogy az kenterbe ver bármilyen romantikus filmet, de emellett szentül hiszi, hogy megfejti az univerzum titkait, radioaktív anyagokat keres a lakásban, ami lehet akár egy fogkefe is, kioktatja a kutyát arról, hogy viselkedjen társaságban, és titkos küldetésének érzi, hogy megmentse a barátait a házasságukból. (nincsenek házas barátai) Szóval én nem feltétlenül veszem biztosra ha ilyenkor szerelmet vall... :D 21L

Nem tudom. Barátom könnyfakasztó módon tud udvarolni betonrészegen, és úgy vall szerelmet, hogy az kenterbe ver bármilyen romantikus filmet, de emellett szentül hiszi, hogy megfejti az univerzum titkait, radioaktív anyagokat keres a lakásban, ami lehet akár egy fogkefe is, kioktatja a kutyát arról, hogy viselkedjen társaságban, és titkos küldetésének érzi, hogy megmentse a barátait a házasságukból. (nincsenek házas barátai) Szóval én nem feltétlenül veszem biztosra ha ilyenkor szerelmet vall... :D 21L
Amióta részegen egy undorító, ritka ronda lánnyal smároltam, azóta már azt mondom, hogy részegen akármilyen hülyeséget megcsinál az emer és hazudni sem nagy dolog. Legfeljebb azt érthette a szerelmi vallomás alatt, hogy de megdugna.
igazat a gyerek, a bolond, és a részeg mond :)
az meg nem igaz hogy részegen mindig igazat mondanak. akkor egy csatt részeg miért tagadja hogy piált?
én részegen egy olyan ronda csajt dugtam meg akihez amúgy hozzá sem érnék.
azt mondják a részegek mindig igazat mondanak.
én ha "tudom hogy hol vagyok" részeg vagyok, akkor kimondom amire gondolok és ha akkor tetszik egy lány, akkor egyébként is. tökmind1 hogy akkor láttam elõször. úgy még sose ittam hogy nem tudtam hogy hol vagyok.
ostoba kérdés. simán gondolhatja komolyan, ha már ismeri és tényleg úgy érez. de ha olyan piás lehet hogy csak meg akarja kapni a kiszemeltet, vagy poénból hazudozik.
Vagy pont hogy nagyon komolyan gondolja, csak józanul túlságosan fél bevallani, mert fél a csalódástól.
Dehogy gondolja komolyan, csak arra hajt hogy ellágyulj aztán bevigyen a vécébe ahol jól megdughatxDD
ma 23:47 Jól mondod! :DD Haverok krédezték, Te ittál? MOndom én nem ittam, józan vagyok! Közben meg akkorátkat röhögtem kicsit sem néztek hülyének! XD

Miért van az, hogy ha valakinek van egy nevelési elve, akkor egy másik elvet valló anyuka megpróbálja ráerőszakolni az ő elveit a másikra?

Miért nem hagyjuk egymást békén, és neveli mindenki úgy a gyerekét, ahogyan jónak látja... Ezt soha nem értettem. Rendben, nem értünk egyet, de attól mert vitázunk, nem lesz jobb semmi.

Legjobb válasz: Szerintem egyszerû. Mindenki azért vallja azt az elvet, mert az tartja a legjobbnak. Ha látja, hogy valaki másképp csinálja, akkor segíteni akar. Amúgy tényleg egyszerûbb, ha nem szólunk bele egymás dolgába... de nem mindenki gondolja így, és egyesek meg egyszerûen nem tudják megállni.

Szerintem egyszerû. Mindenki azért vallja azt az elvet, mert az tartja a legjobbnak. Ha látja, hogy valaki másképp csinálja, akkor segíteni akar. Amúgy tényleg egyszerûbb, ha nem szólunk bele egymás dolgába... de nem mindenki gondolja így, és egyesek meg egyszerûen nem tudják megállni.
Elverni a popsit vagy nem elverni a popsit? Ilyesmire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Például.. De ez csak 1 dolog a sok közül... Csak épp olvasom, hogy igazából másról sem szól ez az egész, csak arról, hogy elhitessük a másikkal, amit mi hiszünk, vagy vallunk.
Mert ilyen a világ. Természetesen mindenki azt hiszi a saját elvei a legjobbak. Persze magának igen, de másnak nem. És valaki nem is tudja elviselni ha más nem úgy érzi jónak, helyesnek. És most nem a segítõ szándékú eszmecserére gondolok. De nézz szét a világban, focin, politikán, valláson is egymás nyakuknak tudnak menni az emberek. Nem vagyunk elfogadóak, toleránsak. Sok az agresszió, a probléma ami a hétköznapi dolgokra is kivetítõdik. Azok az emebrek, akiknek eleve több problémája van, legfõképpen anyagi, azok még erõszakosabbak, hisz kiegyensúlyozatlanok.
Ez intelligencia kérdése. Olyan, mint amikor politikai témában gyõzködik egymást az emberek...semmi értelme. Úgy vettem észre, aki nagy indulattal áll ki az "elvei" mellett, annak egyéb problémái is vannak. Kiegyensúlyozott emberek nem mennek bele ilyen parttalan vitákba.
Azt azért látni kell, hogy van néhány nagyon durva eset. Nemrég volt itt egy pasas, akinek még meg sem született a gyereke, de kötötte az ebet a karóhoz, hogy márpedig õ verni fogja. Fakanállal, esetleg pálcával. Aki nem így tesz, az nem ért a gyerekneveléshez. Nem hiszem, hogy sikerült meggyõznünk az ellenkezõjérõl, de olyan jólesett beszólni neki...


Ha valaki liberális nézeteket vall, az mit jelent?

Legjobb válasz: Politikailag, széles határok között, akár a szélsõségekig terjedõ szabadelvû, sokirányú,gondolkodást befogadó, szervezõdére utal.Szinte bármilyen politikai vonalhoz igazítható.Könnyû beletenni és kihagyni valamit, ezért nincs két azonos nézetet valló liberális párt. Akár bal, de jobb oldali pártokhoz is igazítható.Egy liberális pártot a megalkotói töltenek fel nézetekkel, nincs meghatározó irányelv.A" mi SZDSZ-ünk "ezért vált takonnyá, holott nagyon jól indult 21 éve.Mármint , hogy megvált jó néhány meghatározó személyiségtõl, és félidõben ideológiát váltott.Ezzel elvesztette a szavazói nagy részét.Amikor az MSZP- hez igazodott, elvesztette a másik felét is.Az SZDSZ pályafutása élõ példa , hogy bármi belefér a liberalizmusba.Lehet nagyon jó, de nagyon rossz is egy liberális kormány.

Politikailag, széles határok között, akár a szélsõségekig terjedõ szabadelvû, sokirányú, gondolkodást befogadó, szervezõdére utal.Szinte bármilyen politikai vonalhoz igazítható.Könnyû beletenni és kihagyni valamit, ezért nincs két azonos nézetet valló liberális párt. Akár bal, de jobb oldali pártokhoz is igazítható.Egy liberális pártot a megalkotói töltenek fel nézetekkel, nincs meghatározó irányelv.A" mi SZDSZ-ünk "ezért vált takonnyá, holott nagyon jól indult 21 éve.Mármint , hogy megvált jó néhány meghatározó személyiségtõl, és félidõben ideológiát váltott.Ezzel elvesztette a szavazói nagy részét.Amikor az MSZP- hez igazodott, elvesztette a másik felét is.Az SZDSZ pályafutása élõ példa , hogy bármi belefér a liberalizmusba.Lehet nagyon jó, de nagyon rossz is egy liberális kormány.
"A liberalizmus, más néven szabadelvûség, gondolatok széles spektrumán alapuló eszmerendszer, amelyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg, mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a XVII.-XVIII. század-ra, a felvilágosodásba nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvetõ elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus." (Wikipédia) A liberalizmus lényege, hogy mindent szabad, amivel másoknak nem ártasz. Beletartozik a szólás-, gyülekezési-, sajtó- és véleménynyilvánítási szabadság, a munkához való jog, stb... Pedro
Az elõttem szólók jól mondták.Én annyit tennék hozzá, hogy itthon máshogy alakult ez az egész. Ugye elvileg benne van a definícióba, hogy ha nem tetszik valami akkor szólhatsz érte (tehát elzavarhatod a cigányokat stb.)viszont ilyenkor a Magyar liberalisták nagytöbbsége lerasszistáz.
Sokfélét. Nem mindegy, hogy gazdasági vagy kulturális liberalizmus, esetleg politikai az, amit vall. Az a legjobb, ha rákérdezel, õ miben tartja magát annak, és miben nem. :)
"ha nem tetszik valami akkor szólhatsz érte (tehát elzavarhatod a cigányokat stb.)viszont ilyenkor a Magyar liberalisták nagytöbbsége lerasszistáz." - Igazad van. Szerintem a liberalizmus nem egyenlõ a szabadossággal. Sokan összetévesztik ezt a két dolgot. Lehet, hogy csak szerintem különül el a kettõ, csak az én véleményem szerint NEM LIBERÁLIS az, aki másnak káros dolgokat akar engedélyezni (pl. drogfogyasztás...) Én a HAGYOMÁNYOS liberális értékrendet vallom. Ha kérdezik, azt szoktam mondani, hogy ó-liberális vagyok. :-D Nem szeretem a tiltásokat, az állandó szabályokat, utálom, ha korlátok vesznek körül. De józan emberként belátom, hogy ezekre szükség van, és természetesen elfogadom azt, hogy a saját szabadságom csak addig terjedhet, míg ez másnak nem okoz sérelmet. Szerintem EZ A LIBERALIZMUS, és nem az, amit különbözõ politikai célok érdekében csináltak belõle... Például az SZDSZ keretében... Pedro
A háború után a magyar liberalistákhoz csapódott még a magyar hagyományoktól és a magyar hazaszeretettõl való iszony.
Én liberálisnak vallom magam, és nekem ez azt jelenti, hogy felõlem mindenki azt csinál, amit akar (buzulhat, öltözhet harry potternek, átoperáltathatja magát elfnek, ehet a wc-bõl stb.), amíg nem árt vele másnak.
A kérdező hozzászólása: kösz a sok normális választ!!!

Ha valakinek széles a válla, akkor könnyebben tud izmosodni?

Szóval ha valakinek ha valakinek széles a válla, akkor lehet, hogy könnyebben tud izmosodni, mint valaki, akinek nem annyira? Vagy nincs összefüggés?

Legjobb válasz: akinek széles vállszerkezete van, annak kevesebb izom is jól néz ki a vállán, viszont nagyobb tömeget kell pakolni a mellkasra. nagyon szerencsés genetika egyébként, mert ha rendesen edzel és fejlõdsz, nagyon brutális testalkat alakulhat ki. Én 3 éve hagytam abba a gyúrást, azóta csak KS megy, de a 25 kiló fogyás ellenére is megmaradt a v alakom. szal nem könnyebb vele izmosodni, de az eredmény látványosabb.

akinek széles vállszerkezete van, annak kevesebb izom is jól néz ki a vállán, viszont nagyobb tömeget kell pakolni a mellkasra. nagyon szerencsés genetika egyébként, mert ha rendesen edzel és fejlõdsz, nagyon brutális testalkat alakulhat ki. Én 3 éve hagytam abba a gyúrást, azóta csak KS megy, de a 25 kiló fogyás ellenére is megmaradt a v alakom. szal nem könnyebb vele izmosodni, de az eredmény látványosabb.
Szerintem semmi összefüggés nincs a kettõ között
szerintem sincs
Söt nehezebb mivel a széles váll széthúzza a mellizmokat s nem látszik olyan nagynak!
Nem konnyebb, nekem szeles vallam van es ezert jobban meg kell dolgoznom a mellizomert, de amugy mast nem vettem eszre amire ennek hatasa lenne
A kérdező hozzászólása: Vállmûtét után lehet rendprnek menni?
az attól függ hogy az orvos mit szól hozzá aki kezel attól kell meg kérdezni vagy a záró jelenetésen is rajta van hogy végezhetsz e fizikai munkát pl a rendõr az úgy mond fizikai hogy ugye járni kel harcmûvészetet tanulni jó kel lenni az erõ lét nek is azért nem úgy van hogy csak el méllet
A kérdező hozzászólása: Csak egy kis mûtétre gondolok. Szóval nem olyan hogy eltört vagy valami más lett a vállal.Csak egy ideg vagy izom helyrerakás.
az orvos mondja meg! amúgy meg én szerintem úgy mint elõtte már többet nem tudsz mert érzékenyebb lesz mint volt a mûtét hege miatt

Ha valakinek kimegy valamelyik végtagja a helyéből pl váll, csípő, térd, vagy bármely más dolog. Az 10-es skálán kb mekkora fájdalommal jár?

Legjobb válasz: Nekem egyszer a vállam ment ki egy kézi meccsen.akkor egy kicsit sem fájt,sztem az adrenalintól ...ott helybe vissza rakta az orvos. Aztán este ....fú,na akkor már kegyetlenül fájt!

Nekem egyszer a vállam ment ki egy kézi meccsen.akkor egy kicsit sem fájt, sztem az adrenalintól ...ott helybe vissza rakta az orvos. Aztán este ....fú, na akkor már kegyetlenül fájt!
A kérdező hozzászólása: én nem sprotolok semmit sajna nem vagyok rá képes... állandóan kimegy mindenem csak úgy spontán is elég ha rosszul mozdulok... ilyen izületi lazaság vagy mi... és egyáltalán nem fájnak és kicsit parázok mert aztmondta a doki traumatológus hogy ha a csípõm kimegy úgy fáj hogy elájulok tõle de ha nem is ájulok el megkábulok... de ha kimegy semmit sem érzek csak hogy nem tudom úgy mozgatni a lábam ahogy akarom... de akkor sem éreztem szinte semmit mikor elõször kiment... és általában ha fáj is vlamim sose akkor amikor kimegy vagy utána... általában este jön rám és olyankor eléggé elfáradok... meg van hogy ficamok után is... meg véresek a szemeim olyankor... mármint ficamokkor...
Azért nem fája annyira, mert magától vissza is ugrik a helyére.Ez attól van, h még elég lazák a szalagok.Ez a korral "merevedni"szokott és akkor már nem tud visszamenni magától.Gyakran altatásban teszik vissza a nagy fájdalomtól.Persze mindenkinek más a fájdalom tûrõ képessége.
A kérdező hozzászólása: éppen az a rossz hogy nem mennek vissza a hejükre vagyis nem mindig de a bal csípõm egy kézzel helyre tudom nyomni de csak ha elõre megy ki... ha hátra akkor nekivágom magam a falnak vagy vmi...
A kérdező hozzászólása: meg van hogy csak onnan veszem észre hogy kimegy pl a vállam hogy nem tudom megmozdítani vagy nem úgy mozog ahogy kellene... vagy épp nem kapok rendesen levegõt mert lecsúszott és nyomja a bordáim...:/
Dokik mit mondanak? Van remény? Vagy valamiféle gyógytorna? Igaz, én egy ideje nem hiszek a dokiknak. Nekem 12 éve tolókocsit vízionáltak, és ha folytattam volna a gógyszerezést valószínûleg be is jött volna a jóslatuk. Csak baromira zavart, hogy két év alatt a "gyószereim" száma 9-re nõtt. Egyiknek a mellékhtatására jött a másik, annak a mellékhatására a harmadik, és így tovább. Kidobáltam az összeset, és a magam kezébe vettem a sorsomat. Azóta kszönöm, jól vagyok. Esetleg egy jól képzett csontkováccsal konzultáltál már?
A kérdező hozzászólása: azt sem tudják hogy mi bajom... a gyógytorna csak rontott raja most ott tartok hogy már csak a nyakam nem ment ki... a csípõjeim is olyan lazák hogy egykézzek helyre bírom nyomni... igaz tegnap nem sikerült így mentõ kellett ... vért vettek... azt kiküldték valahova külföldre genetikai vizsgálatra... de még nem jött meg az eredménye...
Nekem is kézi meccsen ment ki a vállam mert ahogy dobtam a labdát egy csaj hátra rántotta a kezemet. Akkor nem fájt szépen vissza rakta az edzõ, délután már éreztem hogy kezd fájni. Ahogy este le feküdtem azt hittem meghalok annyira fájt még másnap reggel is kellemetlen volt. Ujjam ment ki már többször de azt magamnak vissza raktam és mehetett tovább a meccs.

Lányok, most hogy reagáltok arra, ha valakit szerelemet vall?

Olvastam már itt mindent, hogy nem szabad elmondani, mert ezzel elüldözzük az illet?t, de olyat is olvastam, hogy sokra értékelik a lányok, ha nyíltan elmondják nekik. Most akkor mi van? És azt kérlek ne írjátok, hogy az a legjobb, ha elhív xy vkit vhova, mert az egyené? azzal, hogy elmondja neki. Akkor meg miért ne mondaná? =)

Legjobb válasz: na hát az nyilván értékelendõ ha az illetõ eléd mer állni, de valóban menekülési rohamot kapnék ha bárki a szemembe mondaná hogy szerelmes belém. álljon elém, és mondja ha akar valamit, de nekem ne szerenádozzon meg közölje hogy szerelmes... :) egyébként attól is függ hogy ki az aki bevallja, mert van akitõl hirtelen ijedtemben kiugranék a 10ikrõl, de van akitõl csak pánikroham fogna el.

na hát az nyilván értékelendõ ha az illetõ eléd mer állni, de valóban menekülési rohamot kapnék ha bárki a szemembe mondaná hogy szerelmes belém. álljon elém, és mondja ha akar valamit, de nekem ne szerenádozzon meg közölje hogy szerelmes... :) egyébként attól is függ hogy ki az aki bevallja, mert van akitõl hirtelen ijedtemben kiugranék a 10ikrõl, de van akitõl csak pánikroham fogna el.
sztem jobban jársz ha akkor vallasz szerelmet amikor már jártok...ha nem vagytok együtt és félrehívod h megmondd az elég furcsán veszi ki magát...fõleg ha mondjuk nem tetszel a lánynak... elõször ki kell puhatolózni h tetszel-e neki...ha igen akkor tehetsz lépéseket felé h közelebb kerüljetek egymáshoz....aztán a szokásos...randik, elsõ csók, "szeretlek"....
"legjobb, ha elhív xy vkit vhova, mert az egyenéõ azzal, hogy elmondja"- ez egy hatalmas tévedés, ha mondjuk nagyon fiatal vagy akkor talán elfogadható ez a hozzáállás. Szerintem egy lány sem szereti ha az elsõ randi elõtt lerohanják egy vallomással, késõbb viszont nagyon örülnek neki.
na az korrekt. azt szeretjük. max azt mondjuk hogy nem, de nincs abban semmi rossz.:)
Ha jól nézel ki, akkor örülnek, ha nem, akkor elküldenek/elmenekülnek/szívatnak.
Kínos lenne visszautasítani. Akkor állj elé, ha biztos vagy a dolgodban, mert például a célzásaidra, flörtölésedre jól reagált.
hát én nem vagyok az a típusú lány aki " értékeli" jo nincs vele bajom de szerintem egy olyan gesztus vagy akármi többet mondd minden szónál ( mercii:D:D:D) De annál roszabb nincs mikor msnen vallanak szerelmet.. :P 15/L
akármennyire sem vagyok romantikus típus, de ha az akit szeretek elém állna és bevallaná az érzéseit én lennék a világ legboldogabb embere (még akkor is ha nagyon nyálasra sikerülne). ;)
hányni szoktam
hát én nagyra értékelném ha valaki bevallaná. az bátorságra vall, és a lányok ilyen dolgokban néha félénkek. aztán lesz ami lesz. vagy neki is tetszel, vagy csak barátok. :) :)
általában, azt mondják hogy legyünk csak barátok. így reagálnak :)
azz sokmindentõl függ. pl nekem van egy fiúhaverom, akiért odavagyok, de neki van bnõje...viszont ha szerelmet vallana repülnék hozzá :D ha egy olyan fiú vallana akivel semmilyen kapcsolatom sincs, az kicsit fura lenne és ha bejön a srác, akkorsem biztos, h jól fogadnám. ha már alapból nem érdekled a csajt akkor ezzel szintúgy nem fogod, csak utálni fog. nemtudom na :D a lány érzéseit kell vhogy megtudnod :D
Ez bók, legyél vagány és mond nyugodtan, hogy tetszik
A kérdező hozzászólása: És az is kínos, ha azt mondom, hogy pl.: Szia, bla, bla, tetszel, bla, bla, nincs kedved eljönni vhova? Tehát mondjuk pár mondatban elmondom neki, hogy tetszik, aztán elhívom. Ez is kínos lenne, vagy inkább bók?
fúú, hát azt inkább ne... kedvesen megmondanám, hogy bocsesz, de nem jössz be, ha meg tetszik akkor rettentõen örülnék, de mindkettõ irtó ciki.. Hívjon el moziba, és akár ott fogja meg a kezem, vagy akármi, de nyíltan így elõször ne mondja ki... aztán késõbb mondhatja, de... szóval ez így kínos...
Egyszer egy 2 évnél fiatalabb fiú szerelmet vallott, én nem reagáltam erre, csak annyit, hogy én is kedvelem õt, mint barátot. Örült õ is ennek. A szeretet az szeretet
Azt bármikor mondhatod, tetszeni fog bárkinek
A kérdező hozzászólása: És ha mondjuk nem szerelemet vall, csak mondjuk megmondja neki, hogy tetszik?
Ha én nem így érzek, akkor elég kínosan érzem magam.
A kérdező hozzászólása: De miért utálna ezért? T.T Mindent megtennék érte

Kiváncsiságból, szeretném kipróbálni milyen ha valakinek csuklótól-vállig gipszbe van a keze. Van valakinek ötlete?

Legjobb válasz: Törd el -_-" Nincs jobb ötletem. Elég fura vágyaid vannak :]

Törd el -_-" Nincs jobb ötletem. Elég fura vágyaid vannak :]
A kérdező hozzászólása: Aha. Megpróbálom köszi!
Fontos megjegyzések: 1. Ekkora gipszet nem árt, ha szakember tesz fel, mert nehogy elszorítsa valahol a vérkeringést. 2. Nem a fekrakás a mûvészet, hanem a leszedés. Ha nem frissen nedvesen szeded le (gipszintavételnél alkalmazzák ezt a módszert), akkor nem lesz könnyû. Gipszfûrész, ami erre való drága. Jóval 10 000 felett van. Csípõfogó, vésõ, kés, kalapács stb... sziszifuszi munka nagy sérülésveszéllyel. Flex: Meg ne próbáld, mert rendkívül balesetveszélyes!. A legjobb azzal levetetni, aki felrakta!!! Szakember, neki van gipszvágója. Azon van egy vágókorong, de az nem forog, csak rezeg, így nem okoz sérülést a rugalmas bõrön, csak a rugalmatlan, kemény gipszet vágja ketté.
És meddig szeretnég, hogy fent legyen? Mert nem könnyû ám elboldogulni egy ilyen nagy gipszben, még a legalapvetõbb dolgokhoz is segítség kéne.
A kérdező hozzászólása: MEgtörtént. Nagyon érdekes volt. Azt mondták 3 napig lehet fent, de egy hétig volt rajtam.
Hogy sikerült megoldanod? Na és mivel magyaráztad meg az ismerõseidnek, hogy ilyen gyorsab begyógyult a "törésed"?
A kérdező hozzászólása: Interneten találtam fórumót(Német), és ott beszélgettem velük, és Németországban intéztük. Az ismerõseimnek meg úgy, hogy nem találkoztam velük, kint maradtam Németorszgában egy hétig, nyaralás volt. Egyik barátnõmmel voltunk ketten. Õ tudott róla. Õ a lábát gipszeltette be. Így jól elvoltunk, ott meg nem érdeelt senkit.
Ja tudom, van egy német fórum is e témában. Ott sok ilyen ember van, nem vagy egyedül.
És tetszett egy ekkora nagy gipszben lenned?
A kérdező hozzászólása: 24.nek. Én nem éreztem nagynak. Az elsõ néhány óra nagyon furcsa volt. De utána nem akartam tõle megválni. Enni, meg öltözködni kicsit nehéz volt. de azt is hamar megszóktam. Ha lehetne "állandóra" tuti még csináltatnék. Barátnõm a lábára kért, teljes gipszet. Neki a lépcsõ végig nagyon nehéz volt. De jól elvoltunk. Szuper élmény
Van a fórumon infó levehetõ-visszarakható gipszrõl. Melyik fórum amúgy? Braceforum?
A kérdező hozzászólása: Levehetõ? Azt még nem találtam meg. Nem azt a forumot találtam meg.
Öcsém, téged az állatkertben kéne mutogatni, komplett hölye vagy.
Az említett oldal szerkesztõje ismer olyan gipszelõt, akik csinált már ilyen gipszet.
A kérdező hozzászólása: Nem sajnos. Nem tudom megcsináltatni sehol :(
Hogy állsz ? Tudod már milyen?
Hülye...
Nem kell eltörnöd, elég keresned egy orvost, aki elkészíti neked a gipszet felpróbálás céljából.
A kérdező hozzászólása: 3.: És ez hogy mûködik? Kell egy ismerõs orvos? És akkor elintézi?
Nem kell orvos, elég egy gipszelõ a kórházban. De valamennyit fizetni kell, a szívességért, na mega gipsz sincs ingyen! Gipszet orvosi kellékes szaküzletben vehetsz amúgy. (Bár nem mindegyikben.) http://www.hun-gips.hu/ Itt begipszelt csajok vannak. Szerintem a moderátor tudna tippeket adni gipsz beszerzésre és gipszelõ szaki keresésére.
Te tök hülye vagy..5 percig bírnád..nekem volt ilyen gipszem 3 hétig és semmi szupi nincsen benne..
A kérdező hozzászólása: És mi a rossz benne?
Nehéz a gipsz, nem tudod mozgatni a karod, nem tudsz ott mosakodni, és ha viszket, nem tudod megvakarni.
Nekem még törte is a karomat csuklóban, könyökben, a legalapvetõbb napi dolgokat sem tudtam vele megcsinálni (pl. evés, fogmosás), beledagadt a gipszbe állandóan a karom, éjjel alig bírtam elaludni azzal a nehéz, hatalmas vállig érõ gipsszel, mert sehogyan sem tudtam normálisan lerakni a karom az ágyban. Szóval szerintem egy nap alatt megunnád a dolgot.
Nos, kipróbáltad? :D
A kérdező hozzászólása: Még nem, nem volt rá lehetõség. Elég bonyolultnak tûnik, de rajta vagyok :)
El ne törd! Nem sikerül jól, szilánkosan törik, vagy mûtik csavarral gipsz nélkül, vagy csak húzódik, és kötést kapsz gipsz helyett. Fizess le inkább egy kórházi gipszelõt, õ megcsinálja. Van olyan, aki bevállalja. Az 5-ös számú válaszban megadott címen (július 31-tõl megszûnik az oldal) a szerkesztõ nagy eséllyel tud neked mondani gipszelõ szakembert, aki ezt bevállalná.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem köszi, de ott csak nõk vannak így fotózva.
valaki irta a hun-gipsz oldalt. jó ötlet, de ha érdekel segitek néhány ötlettel tényleg nem kényelmes de kibirható. persze más az" hobbyból" kipróbálni és más az sérülésnél.

Ha valaki füvezik egy másik emberrel, mondjuk XY és Z, ha Z elmegy később bejelenteni a rendőrségen, (de azt hogy ő is csinálta természetesen nem vallja be) akkor XY mire számíthat?

Egyébként nem füvezem,csak ismerek olyat aki igen,társassággal(mondjuk ott a társaság többi tagja is)és erről jutott eszembe a kérdés.

Legjobb válasz: Még 1 tanúnak lennie kell mivel, ha XY megmondja, hogy Z is füvezett, de Z ezt tagadja, akar a rendõrség 2 ellentmondó vallomás közül melyiket higyje el?

Még 1 tanúnak lennie kell mivel, ha XY megmondja, hogy Z is füvezett, de Z ezt tagadja, akar a rendõrség 2 ellentmondó vallomás közül melyiket higyje el?
inkabb z mire szamithat, ha valaki elmenne a rendorsegre hogy fuvezem valoszinuleg a fogai bannak. amugy ha nem szivsz akkor semmi parad nem lehet belole
csináltatnak egy pisi tesztet Z-vel és õ is lebukik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!