Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki végez, (44 db)

Ha valaki kórházba kerül, és eszméletlen, végeznek rajta valamilyen vizsgálatot, amíg nincs eszméleténél? Vagy csak az után, miután felébredt?

Legjobb válasz: CT-t és MR-t csak akkor végeznek, ha valamilyen sérülés van rajta és tudni kell, hogy néz ki az ipse belülrõl. Pl. balesetek sérültjei esetében.

CT-t és MR-t csak akkor végeznek, ha valamilyen sérülés van rajta és tudni kell, hogy néz ki az ipse belülrõl. Pl. balesetek sérültjei esetében.
Még szép, hogy végeznek! Vizsgálják az általános életfunkcióit, szívhangokat, pulzust, légzést, és ha kell géppel tartják életben az intenzív osztályon.
Persze, hogy végeznek. Különben honnan tudnák, mi okozza az eszméletlen állapotot?
A kérdező hozzászólása: Ilyenre gondoltam, hogy ct, mr, stb... Amúgy köszönöm a válaszokat!
Dehogy... megvárják, míg meghal... Te egyetlen Vészhelyzetet sem láttál? :) Ha nem vizsgálnák, honnan tudnák, hogy kell kezelni?
A kérdező hozzászólása: Bocs, este van, na. XD Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: nyelvtanárit végez péládul: angol és mellette spanyol...
Szia, tudtál meg errõl valamit? Engem is érdekel, mert ezek között õrlõdök én is.

Úgy tudom hogy ha valaki boxol és mellé saját súlyos edzést végez akkor erősebbet tud majd ütni mint az aki box mellé súlyzós edzést végez mert nem lesznek túl nagyok az izmai és nem lassítják, valamint nagyobb lesz az izomsűrűsége. Igaz ez?

Legjobb válasz: nem feltétlen igaz ez. nagy izomzattal rendelkezõ küzdõsportoló is simán lehet gyors és robbanékony. pl jerome le banner,evander holyfield. ami hátrány lehet a túl vastag felkar,erre semmi szükség,és a túl nagy mell izomzat,ami akadályozza a kettõs fedezék szûken tartását. az ütõerõ amibõl felépül elsõsorban a jó technikai kivitelezés és a test tömege. amik kimondottan ütõerõ növelõ gyakorlatok,azok meg nem szerepelnek se a saját súlyos edzésekben,se a konditermi edzésekben. a crossfit-ben és a kettlebell-ben viszont megvannak.

nem feltétlen igaz ez. nagy izomzattal rendelkezõ küzdõsportoló is simán lehet gyors és robbanékony. pl jerome le banner, evander holyfield. ami hátrány lehet a túl vastag felkar, erre semmi szükség, és a túl nagy mell izomzat, ami akadályozza a kettõs fedezék szûken tartását. az ütõerõ amibõl felépül elsõsorban a jó technikai kivitelezés és a test tömege. amik kimondottan ütõerõ növelõ gyakorlatok, azok meg nem szerepelnek se a saját súlyos edzésekben, se a konditermi edzésekben. a crossfit-ben és a kettlebell-ben viszont megvannak.
Nem.
A kérdező hozzászólása: 21:50-kor
Leszarom mit ír egy noname kiskölyök akinek láthatóan fogalma sincs az testedzés témaköréhez. Az erõedzés szakértõinek a véleményére és tapasztalataira támaszkodom. Minden profi ökölvívó használ olimpiai súlyzót, kettlebellt és némi saját testsúlyos erõgyakorlatot (egylábas guggolás, egykezes fekvõ stb) ezek nélkül labdába se rúghatnának. Az izomsûrûségre meg kifejezetten a nagy súlyok (5 ismétlés alatti súlyok) hatnak, mind súlyzós edzés, mind kettlebell esetében, mind saját testsúllyal.
A kérdező hozzászólása: értem és kösz
A kérdező hozzászólása: elmondanád melyek ezek a súlyzós gyakorlatok? csak mer nem hiszem hogy pl ha bicepszezek attól erõsebbet ütökXD

Ha valaki egyszerre két szakot végez, akkor mindkét szak után kap az illető ösztöndíjat?

Persze ha jól tanul... Mondjuk egy nappali egy levelezős egy bsc egy fsz vagy bármilyen kombinációban... Mindkettő után megkapja a tanulmányit, ha államilag finanszírozottan végzi?

Legjobb válasz: elõször is: levelezõn nincs ösztöndíj! másodszor: ha mindkettõn államis és nappalis vagy, akkor is csak egyen kaphatsz. ha mindkettõn a medián felett vagy, akkor kiszámolják mindkettõn, hogy mennyit kapnál, de a kettõ átlagát utalják csak. jah és mielõtt jönne a sok iqbetyár, hogy õ az ismerõs ismerõsének a takarítónõjének a fodrászától máshogy hallotta, én valóban párhuzamos képzésbe nyomom.

elõször is: levelezõn nincs ösztöndíj! másodszor: ha mindkettõn államis és nappalis vagy, akkor is csak egyen kaphatsz. ha mindkettõn a medián felett vagy, akkor kiszámolják mindkettõn, hogy mennyit kapnál, de a kettõ átlagát utalják csak. jah és mielõtt jönne a sok iqbetyár, hogy õ az ismerõs ismerõsének a takarítónõjének a fodrászától máshogy hallotta, én valóban párhuzamos képzésbe nyomom.
Nem értem a kérdést. Egyszerre nem lehet ennyi helyen tanulni. Fõleg, ha már jársz nappalin valamilyen szakra, akkor max. párhuzamos képzésben vehetsz fel egy szakot levelezõn (új felvételivel). Azt viszont már nem teljesítheted államilag finanszírozott képzés keretében, mert az állam csak egy felsõfokú tanulmányt támogat (tehát egy diploma megszerzését), így arra már ösztöndíjat sem kaphatsz.
A kérdező hozzászólása: Az állam 12 félévet támogat tehát fsz-t és bsc-t végezhetek egyszerre nem?
A kérdező hozzászólása: Köszi a vákaszod és ahhoz külön gratulálok, nem lehet egyszerû :)

Ha valaki egyszer megnagyobbította a melleit, akkor ha később már nem akar cserélni implantátumot, akkor végeznek olyan műtétet mellyel az eredeti állapot visszahozható? Ennek a műtétnek mi a neve? (pl. felvarrás)

Legjobb válasz: Szerintem ha kiveszik az implantátumot akkor már nem lesz olyan mint elõtte volt ég akkor se ha kivágják az esetlegesen megnyúlt bõrt. Nem tudom elképzelni hogy aki megszokja a nagyobb, szép formájú cicit az implant kivétel után jól érezze magát a bõrébern

Szerintem ha kiveszik az implantátumot akkor már nem lesz olyan mint elõtte volt ég akkor se ha kivágják az esetlegesen megnyúlt bõrt. Nem tudom elképzelni hogy aki megszokja a nagyobb, szép formájú cicit az implant kivétel után jól érezze magát a bõrébern
sztem olyan nincs h valaki megunja..ezt nem lehet megunni!!! eredeti állapot???az már nem kell senkinek sztem. mellfelvarras amugy a neve ha lóg a mell.
Mint egy nagymamicici úgy fog kinézni. Minek akarod gumival töltögetni a tüdõd? Nincs értelmesebb dolog amire el tudnád verni a zsetont? :) Hihetetlen mekkora kreténség ez a gumicsöcsösdi. És egyre terjed. Aztán amikor majd ciki lesz és kimegy a divatból-mert ki fog menni, ugyanis lesznek természetes módjai a mellnagyobbításnak, természetesebb, formásabb és szexisebb eredménnyel- akkor az ilyen luficsöcsû luvnyák szépen el fognak tûnni a süllyesztõben. Can't wait..
Mivel a szövetek megnyúlnak, elég komoly mûtét lenne és nem adna szép eredményt. A teltséget nem tudnák visszaadni, fõleg, ha szinte semmi alap nem volt a mûtét elõtt.

Ha valaki ápoló szakra megy, ott végeznek boncolást is? Miket boncolnak? Kötelezõ rajta részt venni?

ápoló, ápolónõ, boncolás,

Legjobb válasz: ápoló szakon nem fogtok boncolni, ebben biztos lehetsz. A szorgalmasabb egyéneknek, vagy aki kéri, bevihetik a boncterembe és megnézheti a tetemeket, de nem vághat rajtuk semmit, mert egy véletlen mozdulattal elvágsz egy ideget és akkor már kitoltál az orvostanhallgatókkal a vizsgán/demón. Illetve ha be is kerülsz boncterembe, ne friss(1-2 napos) tetemekre kell gondolni(ez a patológiai dolga), hanem elõre tartósított tetemeket fogsz látni, amiket formalinba áztattak, így csak a formalin szúrós szagát kell megszokni AZ ápoló szakhoz hozzátéve: szerintem megérné elmenni legalább egyszer a boncterembe, mert ugyebár mégiscsak egészségügy és mégiscsak érdekes :D remélem segíthettem

ápoló szakon nem fogtok boncolni, ebben biztos lehetsz. A szorgalmasabb egyéneknek, vagy aki kéri, bevihetik a boncterembe és megnézheti a tetemeket, de nem vághat rajtuk semmit, mert egy véletlen mozdulattal elvágsz egy ideget és akkor már kitoltál az orvostanhallgatókkal a vizsgán/demón. Illetve ha be is kerülsz boncterembe, ne friss(1-2 napos) tetemekre kell gondolni(ez a patológiai dolga), hanem elõre tartósított tetemeket fogsz látni, amiket formalinba áztattak, így csak a formalin szúrós szagát kell megszokni AZ ápoló szakhoz hozzátéve: szerintem megérné elmenni legalább egyszer a boncterembe, mert ugyebár mégiscsak egészségügy és mégiscsak érdekes :D remélem segíthettem
A kérdező hozzászólása: Igen, segítettél, köszönöm szépen a választ! :)
Helyzeti energia = közegellenállás munkája + mozgási energia Ebbõl kiszámolható az ismert képletekkel: mgh, 1/2mv^2
m mint paraméter, benne marad a képletben, ha nem volt megadva az ugró tömege.

Most olvastam az ujsagban, hogy ha valakinek vastag a bokaja, ha korzeseket vegez vele akkor fogy belole, ez tenyleg igy van?

Legjobb válasz: Nem, ez hülyeség. Max ha ráakaszt 40 kilót, és 10 napon át megállás nélkül csinálja

Nem, ez hülyeség. Max ha ráakaszt 40 kilót, és 10 napon át megállás nélkül csinálja
Persze. Ha meg a fejeddel körzöl, az is elfogy.
Ez ütõs volt Wash, jót röhögtem! Viszont nekem meg vékony a bokám, akkor ha bokából nyomást csinálok a teremben, akkor nõni fog? :-)
Jaj
Igen! Ez így van! Akinek pedig kicsi a nyaka az integetéssel pakolhat rá izmot. De ha megveszed az oto chilit akkor még a fogad is kihullhat rakhatsz helyébe aranyfogat :D
Jó nagy hülye újság volt. A bokán kb. semmi izom sincsen. Zsír is csak krónikus elhízás esetén (akkor sem rajta, inkább felette). Szóval max akkor fogyhatsz belõle, ha nagyon el vagy hízva és azt leadod.
Nem tudsz bokából fogyni, ráadásul nincs helyi zsírégetés, nincsenek helyi fogyasztó gyakorlatok. Aki írta a cikket azzal elbeszélgetnék kicsit.
A kérdező hozzászólása: :D koszonom a valaszokat :D

Ha valaki erotikus munkát végez, hogy oldja meg, ha megvan neki?

Csak érdekl?döm, normális válaszokat várok, nem hülyeségeket...

Legjobb válasz: Addig szünetelteti. Vagy felvesznek néhány "szüzesség elvétele" filmet.

Addig szünetelteti. Vagy felvesznek néhány "szüzesség elvétele" filmet.
szivacsgolyóval. munka közben azt használják tampon helyett.
A kérdező hozzászólása: És az hogy mûködik?
Hát, szerintem nem kell nagy fantázia hozzá... Én férfi vagyok, de asszem még így is el tudom képzelni..:P
azért az erotikus munka, és a pornófilm forgatás nem teljesen ugyanaz. pl. erotikus munka lehet egy aktfotózás, egy escort, egy webkamerás történet, stb. ilyenkor pl. arra figyel, hogy ne lógjon ki - vagy ne látszódjon a tampon zsinege:) (vagy fehérnemûig vetkõzik csak.)
Vannak olyan fogamzásgátló eszközök, amelyeket a méhnyakhoz tesznek és ez a vért elegendõ ideig tartja ott ahhoz, hogy leforgassanak egy szexjelenetet.
ugyanúgy, mint a tampon, csak több folyadékot képes felvenni méretnövekedés nélkül. és mielõtt megkérdeznéd, azért nem használják azt tampon helyett, mert kevésbé higiénikus és nehezebb kiszedni.
Arra az idõre szünet van szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!