Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki vár milyen (18 db)

Fülplasztikáról véleményeket várok! Ha valakinek volt, milyen tapasztalata van? Szépen sikerült, vagy látszik vmi? A hallást vmilyen szinten befolyásolja?

Nekem az egyik fülem áll el, és szeretném plasztikáztatni. Még nem voltam orvoshoz, véleményeket várok! Nem mindegy, ha már az ember kiad érte 140-180.000.- Ft-ot, hogy hogyan sikerül.

Legjobb válasz: Én fül-orr-gégészeten dolgozom, mi is plasztikázunk füleket, és nálunk szépen sikerülnek, mintha mindig is egyformák lettek volna. :) A hallásodra semmilyen negatív hatása nem lesz, mert ez a mûtét a kívülrõl is tapintható porcot érinti, nem pedig a belsõ hallószerveidet. Persze kellõ körültekintéssel kell orvost és kórházat választani. Ha gondolod, írj nyugodtan priviben! :)

Én fül-orr-gégészeten dolgozom, mi is plasztikázunk füleket, és nálunk szépen sikerülnek, mintha mindig is egyformák lettek volna. :) A hallásodra semmilyen negatív hatása nem lesz, mert ez a mûtét a kívülrõl is tapintható porcot érinti, nem pedig a belsõ hallószerveidet. Persze kellõ körültekintéssel kell orvost és kórházat választani. Ha gondolod, írj nyugodtan priviben! :)
A hallást egyáltalán nem befolyásolja a fülplasztika. Az nem mindegy, melyik orvoshoz mégy, általában jókl a dokik, de sajnos van egy-két kontár is. Hogy kit ajánlanék, az attól függ, hol laksz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Túlestem a plasztikai mûtéten több, mint egy éve. Talán sikerülhetett volna szebben, ha kicsikoromban megmûtik, viszont akkor nem javasolták, és már most nagyon erõs volt a porc. De ahhoz képest, amilyen volt, szép lett.

Milyennek kell lennie a folyásnak menszi elött, ha valaki babát vár? Illetve ha meg fog jönni, akkor milyen az "állaga"?

Legjobb válasz: Na én is erre lennék kíváncsi, úgyhogy én is várom a válaszokat:) Nekem csak szerdán nem kellene megjönnie, de nincs testápolószerû folyásom. Akkor már nem is lehet baba, vagy csak ezután lesz olyan a folyásom?

és neked milyen a folyásod? most valamiért ez a folyás dolog aggaszt:) nektek fehér testépolószerû? amúgy lehet még tényleg korán teszteltünk...
2. válaszoló vagyok. A megjön érzés nekem is megvan, de már kb 4 napja, azon kívül semmi, a mellem sose fájt, már van egy kisfiam, vele se éreztem, viszont ez a megjön érzés fura... De a folyásom nem fehér, hátha az lesz:)
Elsõ válaszoló. Bocsi úgy tûnhet, hogy a kommentre válaszolotam, amit másnak címeztél. De nem . :)
Na én is erre lennék kíváncsi, úgyhogy én is várom a válaszokat:) Nekem csak szerdán nem kellene megjönnie, de nincs testápolószerû folyásom. Akkor már nem is lehet baba, vagy csak ezután lesz olyan a folyásom?
A kérdező hozzászólása: Szia!Hát, ma kellet volna megjönnie....még semmi.A cicim még fájdogál, a folyásom pedig átválott tejes-álagra...kevés van, de szerencsére még nem vizesedik....kicsi has-szurkám is van...A párom tegnap azt mondta hogy nagyobb a cicim, és teltebb.Nem tudom...jó lenne ha baba lenne, a fiam kapna egy kistesót:) Kedves vagy hogy érdeklõdsz:) Bármi lesz írok!!!!pusza
A kérdező hozzászólása: Szia Andy:) Valóban fehér, nálam is olyan, csak egy kicsit vizesedett az álaga.....hát nem tudom menyi az esély, mert itt azt olvastam, hogy testápolós marad végig....bár nem vagyunk egyformák...mint ahogyan két egyforma terhesség sincsen....az esély nálad is megvan, nem feladni!!!!Szerdáig még sok van, türelem!
nos bea akkor nincs mit tenni mint hogy várunk....:)
A kérdező hozzászólása: Így van...bér ilyenkor ez a legnehezebb....:( Szerintem én kb.kedd-szerda körül fogo tesztelni, ha nem jön meg....majd megírom mi lett:) Neked nagyon drukkolok, remélem majd te is írsz, hogy babás vagy-e?
kb én is kedd körül tesztelek, vagy már hétfõn:) de mindenképpen megírom mi lett az eredmény. de addig nem stresszelek rajta, lesz aminek lennie kell:)
Sziasztok! Nekem mensi elött semmilyen folyásom nem volt teljesen száraz voltam!! Sok sikert kivánok nektek hogy baba legyen:) )! 8 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia Andy!Hát...ma reggel megjött:(Ez van...majd legközelebb.ami késik nem múlik!!!Aranyos vagy hogy drukkoltál, neked sok sikert a babához!!! Remélem majd még beszélünk.Szia
Szia Bea! Mizujs veled? Nálam hírek vannak, ma reggel megjött, de már éreztem. Nem keseredtem el mert ez volt az elsõ próbálkozás, igaz a fiammal elsõre sikerült, nah de majd jövõ hónapba rástartolunk:) Neked drukkolok, azért majd írj, mi lett az eredmény:)
Ketteske vagyok:( ANDY És a testápolószerû folyás az fehér igaz? Akkor ezek szerint az nem mensi elõtt alakul ki, ha valaki babás, hanem már jóval elõtte. Én is így tudom, akkor viszont nálad nagyobb az esély hogy baba van a dologban. Drukkolok!:)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ vagyok...de Beának hívnak... Nekem eddig testápolós volt, de nagyon kevés, csak 1-2 csepp.Aztán tegnap este felé vizes-testápolósra váltott, de a menyisége változatlan.Pedig ilyenkor azért egy kicsivel több szokott lenni....
A kérdező hozzászólása: Én vasárnapra nem várnám, tegnap este óta vizes-testápolós a folyásom, de alig észrevehetõ a menyiség....Ilyenkor már akkor ne is reménykedjek??
A kérdező hozzászólása: Szia!A kérdezõ vagyok....neked vannak tüneteid?? Nekem már 2 hete fáj a cicim, tegnap pedig olyan erõs megjön-érzésem volt, ami kisugárzott a hüvelybe, ami olyan volt, mintha ki akarna szakadni mindenem... Jó lenne ha baba lenne, õ lenne a második:)
elsõ válaszolo ismét. Hát nem tudom. Én úgy voltam most, hogy nagyon híg, nagyon-nagyon kevés volt a mensi elõtti 1-2 napon. (elõtte sûrûbb és több) És sajna meg is jött. Bár itt olvastam, olyan választ is már, hogy a folyást egyáltalán nem lehet terhességi tünetként értelmezni. Hát nem tudom... Mióta próbálkoztok? Eddig hogy volt nálatok?
Jah és én reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett:( Igaz még van 4 nap a nemvártig, de sztem már ilyenkor kimutatná nem?
A kérdező hozzászólása: Hát....elõször is....igazából nem próbálkozunk, ez most így alakult, hogy nem védekeztünk, de ha baba lenne belõle, akkor nagyon örülnénk neki. A fiamnál nem éreztem semmit, csak nem jött meg, 4-ik napon már pozitívat teszteltem. gyébként most én is néztem egy tesztet, kedd reggel, de neg.lett sajnos...szerintem korai volt.A kettes válaszolónak is ezt tudnám mondani...szerintem jobb megvárni a menszit, és ha késik akkor utánna 2-3 nappal, már mutat v.mit.... Igazából nekem a2 hete tartó cici fájás a gyanús, mert enyivel elõtte soha nem fájt még....
utolsó válaszolónak mondanám énis csináltam tesztet de még van egy pár napom mensi elött és nekem is negatív lett bár fura érzésem nekem is van mert valami nincs rendben
A kérdező hozzászólása: Remélem mindanyiunknak baba van!!!!!Szorítok mindenkinek!!!!
Szia! Én úgy tudom, hogy ha babát vársz, akkor sûrû krémes, ha mensi jön akkor pedig vizes állagú. Sok siker.
Sajnálom, hogy nem sikerült:( Na de semmi elkeseredés, elõttünk az élet:) Majd jövõ hónapban:) Ha nem akkor meg utána:) Amúgy nekem is a 2. lenne, és a 7 éves kisfiam már nagyon várja:)
nem csoda ha mindenhol utálják a bevándorlókat ha már azzal kezdik milyen támogatás van...
Kanadába csak úgy költözhetsz ki ha van 1 millió forint a bankkártyádon.
A kérdező hozzászólása: kössz


Milyen veszélyekkel jár, ha valaki nem várja meg a 6 hetet a szex-szel szülés után?

Legjobb válasz: Apuci türelmes, óvatos:) Õ csitit engem, hogy várjuk ki. Én nem bírom:)

A kérdező hozzászólása: Apuci türelmes, óvatos:) Õ csitit engem, hogy várjuk ki. Én nem bírom:)
én természetes uton szültem és a 4ik héten voltam együtt párommal(ekkor már nem véreztem)most megint vérzek, szerintem felszakadt vmi. csak ovatosan
Szia! Ajánlatos kivárni.Ha volt gátmetszés akkor ez sérülhet és a méhszáj.Képzeld el, hogy ott mekkora test jött ki és, hogy kitágult a hüvely.Mindennek regenerálódni kell!
A kérdező hozzászólása: Mondjuk azt mondhattam volna, hogy sajnos császárral szültem.
Én is császáros voltam, 2× is. Elsõnél kivártuk, de másodiknál már nem. Nem lett semmi probléma. Viszont az elsõ együttlétnél nekem "a lassan de biztosan" elv vált be. Csak akkor kezdjetek bele ha te is akarod (ne csak azért, mert mondjuk apuci nem bírja)

Annyit szeretnék kérdezni hogy milyen érzés ha valaki gyomron vagy hasba üt teljes erőből? Kiváncsi vagyok milyen lehet . Még eddig nem volt szerencsém ilyenben! Lányok válaszát várom első sorban.

Legjobb válasz: nagyon rossz!egy ideig levegõt se kapsz utána.és ugy érzed magad mint a mosott szar elég furcsa dolgok érdekelnek ha akarod azt is elmondom milyen érzés mikor elüt a kukáskocsi vagy amikor fogadásbol részegen esõben probász teõtjavítani. mindegyikben volt már részem.

nagyon rossz!egy ideig levegõt se kapsz utána.és ugy érzed magad mint a mosott szar elég furcsa dolgok érdekelnek ha akarod azt is elmondom milyen érzés mikor elüt a kukáskocsi vagy amikor fogadásbol részegen esõben probász teõtjavítani. mindegyikben volt már részem.
komoly az elsõ esetben összevesztem a kukással mert nem akarta az összes szemetet elvinni a másodikba pedig kicsit jo volt a buli:)
"Még eddig nem volt szerencsém ilyenben!" :D:D nekem sem volt ilyen szerencsém, remélem nem is lesz.:D gondolom fájdalmas...:D
Már volt ilyen verekedésem!Megütöd ahogy te montad erõböl gyomron/hason, össze esik aztán spuri!
utolsó-ez nagy!jó buli lehetett :) és mérnem vitte el egyébként az összes szemetet?
05-13 17:51-komoly?írdmár le!
hát kb.olyan, hogy fáj, egy ideg alig kapsz levegõt és alig tudsz beszélni, de kb.fél perc után elmúlik(az ütés erejétõl függõen)
Engem mikor hasba rúgtak, iszonyatos hányingerem lett, és nem kaptam levegõt, azt hittem, ott helyben megfulladok. Na de az illetõ nem tette zsebre, amit utána másnap tõlem kapott;)
1. Kérj meg valakit. Nem olyan nagy kaland, túléled, és legalább ha legközelebb nem számítasz rá, akkor sem lesz akkora meglepetés. 2. Ha nem feszítesz, akkor szar, kifut minden levegõ belõled. 3. Ha feszítesz, akkor semmilyen. A hasizom erõsebb, mint az ütés (feltételezve hasonló testfelépítésû egyéneket).
engem egyszer egy boxolo fiu ütött alhasba a másodszorra meg a medence csontomat találta el én letérdelte és 20 percig a hasamat fogtam olyan érzés volt mintha hasba löttek volna (zsani):)

Egy rossz fogam van de ezt, addig húztam, hogy inyig letört gondolom, hogy fogvésés vár rám. Kérlek ha valaki átélt ilyet meg osztaná velem, hogy ez milyen?

Felvágják?Vagy hogy szedi ki ?Sosem húzták a fogam de ezt már nem lehet..

Legjobb válasz: Érzéstelenítik, nem fáj, csak érzed a macerálást. Ha nem bölcsességfog, pár perc alatt megvan, az orvosoknak - veled elentétben - ez rutin.

Érzéstelenítik, nem fáj, csak érzed a macerálást. Ha nem bölcsességfog, pár perc alatt megvan, az orvosoknak - veled elentétben - ez rutin.
Ne izgulj, szájsebészet és érzéstelenítés, jó eséllyel semmit nem fogsz érezni a beavatkozáskor. Egyébként rutineljárás.
Aú, az fájhatott, ha ínyig betör azt rohadt nehezen fogják kiszedni, de kitartás.
A kérdező hozzászólása: Köszi , nem bölcsesség fog hanem alsó 6os. És az a durva hogy 2év alatt csak egyszer fájt .S a bajom az , hogy megfoghatatlan, ezért félek annyira .Örülnék még több tapasztaltnak Puszi Mesh
A fogorvosom, aki megjegyzem nem magán, egy ilyen fogamat tömött be!! Már 2, 5 éve!
A szájsebész elérzésteleníti, nem fog fájni a beavatkozás!Viszont még ott helyben irass a dokival fájdalomcsillapítót, esetleg írni fog antibiotikumot is.Nekem két(!)hét kínszenvedés követte az ilyen jellegû húzást.
Szia! Nekem is volt ilyen problémám. Érzéstelenités aztán pikk-pakk kiszedték. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek !!!!!!Már annyira nem félek!Így sokkal könnyebben megyek el a napokban..Csak pénz nélkül nem akartam !Köszi

Ha valaki gyermeket vár, és közben úgyanúgy cigizik végig a 9 hónapon mint azelött, akkor az milyen hatást tesz a születendő gyermekre?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû hogy lesznek rendellenességei, csak sokkal nagyobb a kockázata. Szinte minden rendellenességgel nagyobb százalékban számolni kell a nem megfelelõ tápanyagellátás miatt. Ami azért van, mert az anya vérébõl kapja a tápanyagot és az oxigént.(és sajna a mérget is) A legnagyobb kockázata talán a koraszülés veszélye, ami nem önmagában veszélyes, hanem a következményei. Az öcsém is koraszülött lett, elég kis súllyal született (anyám végig cigizett vele). Szemtengelyferdülése lett, az oxigénadagolás miatt, mozgáskoordinációs bajai voltak, és az értelmi fejlõdése is sokkal lassabb volt a normálisnál. Ma már 18 éves, és igazából már nem látszik rajta semmi, egészséges, de vakószinû nem fog egyetemre menni. Ennek ellenére tök egészséges és imádnivaló, vicces és kedves gyerek.(Vagyis már felnõtt) Azért ha tudsz, akkor próbálj meg leszokni! Minden jót!

Nem törvényszerû hogy lesznek rendellenességei, csak sokkal nagyobb a kockázata. Szinte minden rendellenességgel nagyobb százalékban számolni kell a nem megfelelõ tápanyagellátás miatt. Ami azért van, mert az anya vérébõl kapja a tápanyagot és az oxigént.(és sajna a mérget is) A legnagyobb kockázata talán a koraszülés veszélye, ami nem önmagában veszélyes, hanem a következményei. Az öcsém is koraszülött lett, elég kis súllyal született (anyám végig cigizett vele). Szemtengelyferdülése lett, az oxigénadagolás miatt, mozgáskoordinációs bajai voltak, és az értelmi fejlõdése is sokkal lassabb volt a normálisnál. Ma már 18 éves, és igazából már nem látszik rajta semmi, egészséges, de vakószinû nem fog egyetemre menni. Ennek ellenére tök egészséges és imádnivaló, vicces és kedves gyerek.(Vagyis már felnõtt) Azért ha tudsz, akkor próbálj meg leszokni! Minden jót!
Próbáld csökkenteni fokozatosan a cigizést, ugyanis a babának sem jó ha hirtelen "elveszed" tõle!!! Sokan azt mondják, hogy kisebb súllyal születik a baba, de ez nem biztos.ugyanúgy ami más sem.Szerintem erre pontos választ nem fogsz kapni, de ami rád ártalmas, az egészen biztos, hogy a babádra is!!! Fokozatosan rakd le. Én már láttam nikotinfüggõ újszülöttet, nem volt túl szívmelengetõ érzés látni, hogy a szoptató anyuka szájában lóg a cigi és a füstöt a babára fújja!!! Vigyázz a babádra, sok sikert!!
Én is masszív nikotinfüggõ voltam amikor terhes lettem. Nem mondom hogy könnyû volt, de lettettem. Be kell vallanom a terhesség 9 hónapja alatt kb 10 szálat elszívtam, amikor ordítani tudtam volna az idegességemben, mert volt néhány problémánk, de ennyi. Szülés után 1 évvel gyújtottam rá újra, hasonló okokból. A babám kiírt idõpontban, 4kg és 59cm-rel született.
Alacsony születési testsúly, asztma és még lehetne sorolni!!! Inkább gondolj csak józan ésszel bele......
elozo hozzaszolo honnan veszed, hogy a kerdes kiiroja sajat magara gondol? egyebkent nagyon sok karos kovetkezmenye lehet, jobb abbahagyi. en a pozitiv teszt lattan raktam le, azota 2 honapos a csemetem, nem azt mondom, hogy soha tobbe nem fogok ragyujtani, de amig szoptatok, biztos hogy nem, pedig hiaba telt el egy ev, meg most is mocskosul kivanom a cigit, de mindent a babert! az a minimum, hogy ennyit meg kell tenni erte.
Ajánlatos lenne LESZOKNI!!! ha egészséges Kisbabát szeretnél!! mostantól az Õ érdekét nézzd, s ne a Tiédet..
A nikotin növeli az anyaméh ereinek ellenállását, ezáltal csökkenti a méhizomzat vérátáramlását, így csökkenti a magzati vérkeringést. Ennek eredményeképpen agyi keringészavart és oxigénhiányt okoz. A szénmonoxid gátolja, hogy a vörösvértestek egyik legfontosabb alkotórésze, a magzati haemoglobin megkösse az oxigént, s így karboxi haemoglobin keletkezik. Ennek az anyagnak a mennyisége - napi két szál cigaretta elszívása esetén - a magzatban 10-15%-kal magasabb, mint az anyában. Azaz ami az anyának meg se kottyan, az a magzatnál már súlyos keringési zavarokat okoz. Egy szál cigarettából 1 mg nikotin és 10-15 mg szén-monoxid, egy doboz cigarettából 20 mg nikotin és 200-300 mg szén-monoxid kerül a szervezetbe. A dohányzás legsúlyosabb magzati szövõdménye a magzati oxigénhiány, a növekedési elmaradás, a magzati elhalás és a méhlepény leválása. A magzati elhalás egyik legfõbb oka az anyai dohányzás. Ezenkívül a magzati növekedéselmaradás vagy más néven intra uterin retardáció 21-39%-ban az anyai dohányzásnak tudható be. A teljes cikket itt olvashatod: http://www.babazo.hu/szakertok/20080624-cigaretta-dohanyzas-..
ha szerencses az illeto akkor egeszseges gyereke szuletik, ha nem akkor kezdoodoen a bolcsohalaltol ami a legborzasztobb egeszen a kulombozo tudobetegsegekig egy csomo baja lehet.
Cicabogár!!Mindenki le lett pontozva!Ha meg úgyis dohányozni akarsz, akkor fölösleges volt kérdezned a véleményeket!
Kezedben a Sorsod:vagy egészséges gyermeked lenne vagy sem.Te döntesz, minek adsz nagyobb esélyt!! De Te lehet beteg gyermeket szeretnél nevelni....
A kérdező hozzászólása: bocsi de azoknak van igaza akik le lettek pontozva többieknek: nem vagytok normálisak...
Akkor Téged nem zavarna ha a kisbabád szájába dugnának egy szál égõ cigarettát???A dohányzó nõk magzatai éheznek és fuldokolnak!!Szánalmas, ha valaki csak a saját érdekeit nézi!!Az ilyen nõ gyenge, aki a gyerekéért nem képes megválni a káros szenvedélyeitõl.
A 12:20-as es a 14:19-es valaszoloknak van igazuk. Hiaba lettek lepontozva ez orvosilag bizonyitott teny. Itt ugy is mindig a normalis valaszolok vannak lepontozva. Kerdezo:Ne provokalj!Oke?Mindennap van ilyen kerdes.Miert nem irod be a keresobe?Miert kell mindig ugyanazt a kerdest feltenni? A felelotlen-bagos kismamakat, anyukakat pedig csokoltatom!Nem semmi h meg dicsekednek is vele..... 37 hetes kismama
En azt az egy dolgot nem ertem, hogy nem veszitek eszre ha valaki csak azert tesz fel egy kerdest hogy provokaljon?Mar szamtalanszor elhangzottak dohanyzassal kapcsolatos kerdesek a kismamak koreben es mindig vita volt belole.Aki feltesz egy ilyen kerdest tisztaban van a valasszal csak egy kicsit heccelni akarja a tobbieket, hat vegyetek mar eszre!!!!En szemely szerint mar irtam egy valaszt korabban , ahol a bolcsohalalt emliitettem es nezzetek meg a lepontozast, nem mintha erdekelne, csak innen latszik hogy van aki szorakozik.Egyebkent aki terhesen dohanyzik, annak minden jot kivanok, konnu lelkiismeretet foleg!
::) :) :) :) KOMOLYAN AZT GONDOLJÁTOK, HOGY AZÉRT NEM MEGY EGYETEMRE, MERT DOHÁNYZOTT AZ ANYUKÁJA???
Mégis milyen egy nikotinfüggõ újszülött??? Én bevallom rá rágyújtottam amikor terhes voltam, a kislányom 4 éves, nem dohányzunk a lakásban, de nem látok, és soha nem is láttam nikotinfüggõséget nála.Ez érdekelne, mert úgy látom túl sok itt az "okos" KISMAMA.
Végülis tényleg 50-50% h vagy egészséges lenne vagy fogyis ...
Ha szted "hülyeség lerakni a cigit" terhesség alatt, akkor Te nyugodtan dohányozz, majd ugyis Te fox szenvedni a fájdalomtól a sérült Babád születne, s nem mások. A TE DÖNTÉSED!!!!
A kérdező hozzászólása: szerintem is hülyeség lerakni a cigarettát
A kérdező hozzászólása: hallottam olyanról aki egész végig szívta és egészséges gyereke született!!! furcsa
A kérdező hozzászólása: de azt kérdeztem hogy MI baja lehet egy gyereknek akkor például
A cigi káros hatásait a babán nem úgy kell elképzelni h kezek nélkül születik vagy down-kóros lesz. Ez nem ezt jelenti, hanem azt h sokkal nagyobb az esély sok betegségre, ÉS ami a lényeg, mentális zavarokra (depresszió, neurózis stb) tehát pszichológiai betegségekre, mert a kicsi idegrendszerét károsítja, ami ilyenkor még nagyon sérülékeny hisz ki sem fejlõdött. A másik az allergia. Mivel a dohányzás a baba immunrendszerére is káros hatással van. Tehát amitõl inkább félni kell, az a gyakori betegeskedés, általános levertség, gyengébb idegek. Ha látható jele nincs is, valamilyen szinten mindenképpen károsítja a gyereket. Elég belegondolni, h egy felnõtt, kifejlõdött embernek is mennyi kárt okoz, hát még egy kis magzatnak, aki fejlõdik (próbál) és még alapból is gyengécske és nagyon sok eõre energiára van szüksége. Én dohányzom, 19 éves vagyok, biológiafakultációra járok, mielõtt gyerekem lesz BIZTOSAN leszokom. Addig emg élvezem a cigit :D

Ha valaki babás, akkor a (nem várt) mensi előtt pár nappal van valamilyen folyása? Milyen?

Mik a tapasztalatok? Eléggé eltér? véleményeket olvastam ezzel kapcsolatban..

Legjobb válasz: Ha nincs semmilyen folyás attól még lehetsz terhes, ez nem törvényszerû. Bár mensi elõtt általában mindig van folyás,habár ez is egyénfüggõ, de szerintem reménykedhetsz:)

Ha nincs semmilyen folyás attól még lehetsz terhes, ez nem törvényszerû. Bár mensi elõtt általában mindig van folyás, habár ez is egyénfüggõ, de szerintem reménykedhetsz:)
Bármilyen lehet, kiv. a vizes, mert akkor meg fog jönni.
Valakinek van folyása (fehér, testápoló szerû), valakinek pedig nincs. Szóval egyénfüggõ a dolog.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha semmilyen folyás nincs, az nem jelenti azt, hogy meg fog jönni?
Szia. Hát nekem mensi elött egy héttel volt nyálkás folyásom és ez kitartott végig...Terhes voltam..
nekem feher testapoloszeru van egy hete es ma kiderult terhes vagyok!!!!!puszi
Szia! Nekem nem volt folyásom, és van egy pozitív tesztem:)
Ez nagyon egyénfüggö. Nekem a nem várt menzi napjáig vizes folyásom volt és csak azon a napon lett tesápolószerü fehér folyásom amikor a nemvárt menzi napja volt. Én is el voltam keseredve, mert nagyon sok helyen olvastam hogy a vizes folyás tuti menzi elöjele, dehát nálam sem így volt, szóval bármi lehet. Azért szurkolok neked, puszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, és a bíztatást :-)

A nem várt menszi előtt milyen jelek vannak (ha van) ha valaki babás?

Tudom hogy az els? "igazi" jel a menszi elmaradása, de aki babát vár, menszi el?tt miket érzett?

Legjobb válasz: Szia,én a menzesz elõtt nemigen éreztem terhességre utaló jeleket.Csak nagy menzesz görcseim voltak,meg fejfájás.Igazából a menzesz kimaradása után 1-2 héttel keztem a terhesség jeleit érezni.üdv 32 hetes kismama

Szia, én a menzesz elõtt nemigen éreztem terhességre utaló jeleket.Csak nagy menzesz görcseim voltak, meg fejfájás.Igazából a menzesz kimaradása után 1-2 héttel keztem a terhesség jeleit érezni.üdv 32 hetes kismama
szia nekem derékfájás a folyásom elmaradása már persze ha neked van, amikor megkívántam a páromat akkor görcsölt a hasam és szorulásom volt ezek mind a mnsi elmaradása elõtt is jelentkeztek szorítok egy három csemetás anyuka

HA valaki kisbabát vár az első hónapokban milyen tünetek lehetnek ami babára utal?

Mikor kezd az ember szédülni, émelyegni? Nekem kb. 5 nap múlva nagyon nem kéne megjönnie, de néha úgy érzem, hogy nagyon szédülök, és a fejem is fáj! A számban érzem néha azt a fura ízt, mintha cigiztem volna, és a hasam is szúrkál néha-néha, s?t néha még ezt az érzést a hüvelyemben is érzem. Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: a hõd mennyi? amugy nekem is ezek voltak és kiderült hogy baba van a dologban. ha akarsz irhatsz privit.

a hõd mennyi? amugy nekem is ezek voltak és kiderült hogy baba van a dologban. ha akarsz irhatsz privit.
A kérdező hozzászólása: A hõm már 6 napja 37 és 37, 1 között van! mit gondolsz lehet baba?
persze lehet baba. jo a hõd.Minden esélyed megvan .Rendszeres a ciklusod?
nekem pl a számban rosdás izt éreztem. neked ilyne nincs?Meg aztán neméreztem menzis érzéseket. De a mellem sem fájt meg hányingerem sem volt.Ezek nekem késõbb jöttek ki a nemvárt menzitõl kb. 2-3 hétre.
Nekem szinte a beágyazódástól kezdve hányingerem volt, de a legfeltûnõbb a melleim növekedése és feszülése volt. Pár hetes terhesen már hozzá se lehetett érni a melleimhez, annyira fájtak. A hõmet én nem mértem, de a hasam szurkált, azt hittem, meg fog jönni, de nem. Most 27 hetesek vagyunk!:-)) Sok sikert a babához!:-))
Nekem a mellem fajt borzalmasan, a hasam fel volt puffadva, es a gyomrom olyan szinten egett, h az nem igaz. Es ereztem , h mindjart megjon, de ez az erzes kb.a 10 hetig nalam eltartott. Nagyon drukkolok, h babas legyel!!! 19 hetes kismama
Nekem rossz volt a közérzetem, hányingerem volt és nagyon fáradékonyá váltam az elsõ trimeszterben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!