Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki vár mennyi idő (5 db)

Ha valaki kisbabát vár mennyi idő után jönnek az első tünetek és mik azok?

Legjobb válasz: Nekem nagyon fájtak a melleim,és az elsõ perctõl kezdve sokat jártam pisilni.Fõleg éjszaka feszült a hólyagom fájni nem fájt.Szédültem bár a vérhiggító amit akkor szedtem a mellékhatásokban szerepelt meg a hányinger.Persze a mensim se jött meg.Üdv 30hetes kismama

Nekem nagyon fájtak a melleim, és az elsõ perctõl kezdve sokat jártam pisilni.Fõleg éjszaka feszült a hólyagom fájni nem fájt.Szédültem bár a vérhiggító amit akkor szedtem a mellékhatásokban szerepelt meg a hányinger.Persze a mensim se jött meg.Üdv 30hetes kismama
Szia! Túl sok tapasztalatom még nekem sincs, de nekem az elsõ jelek a mellfeszülés, reggeli és esti émelygés voltak, valamint hogy megundorodtam a kávénak még az illatától is. azóta belépett a sorba az erõsödõ hányinger is... 6 hetes kismami
Szia! nekem a mensi kimaradásakor már reggelente hányingerem volt. és fájt a mellem is, de mondjuk az a mensi elõtt is szokott, úgyhogy abból semmilyen következtetést nem vontam le. a 3.napos reggeli rosszúllétnél vettem egy tesztet és + lett, igaz csak halványan :) ez tegnap volt! :)
Szia! Nekem az elsõ tünet puffadás volt, már reggeli ébredés után. Aztán mikor meg kellett volna jönnie, mellfeszülés. Nekem sem minjárt megjö érzésem, sem émelygésem, sem hányingerem nem volt. Mindenkinél változó. 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de ezek a tünetek mikor jelentkeztek nálatok?

Aviva tornával sikerült teherbeesnie valakinek? Ha igen mennyi idõ után jött össze a sokat várt terhesség?

Legjobb válasz: és az is érdekelne, hogy a torna mellett volt-e életmódváltás is étkezés terén + mennyi ideig elõtte nem jött össze a baba

A kérdező hozzászólása: és az is érdekelne, hogy a torna mellett volt-e életmódváltás is étkezés terén + mennyi ideig elõtte nem jött össze a baba
Szia! Kicsit frissebb kérdések között van egy méhpempõs, oda írtam, nem tudom bemásolni :( ha gondolod, olvasd el, válaszolok utána, ha tudok/érdekel vmi... Életmódról: nem váltottam, De rengeteg cukrot sosem eszem (sok a cukorbeteg a családban...)

A családi napköziben rá váró csordaszellem valóban képes rávezetni kisfiam a szobatisztaságra, ha most idehaza még sehol sem tartunk? Mennyi idő alatt számíthatok eredményre?

Legjobb válasz: Az attól is függ, hogy mennyi idõs. 2,5 éves gyereknél egész gyorsan lehet eredményre számítani, de hajlamtól is függ. Az én kisfiam 3 hét alatt lett teljesen szobatiszta. MI kihagytuk a bilit is, volt neki, de nem volt hajlandó ráülni. Vettünk wc szûkítõt, és azóta ott végzi a dolgát. De fontos, hogy ne siettesd!

Az attól is függ, hogy mennyi idõs. 2, 5 éves gyereknél egész gyorsan lehet eredményre számítani, de hajlamtól is függ. Az én kisfiam 3 hét alatt lett teljesen szobatiszta. MI kihagytuk a bilit is, volt neki, de nem volt hajlandó ráülni. Vettünk wc szûkítõt, és azóta ott végzi a dolgát. De fontos, hogy ne siettesd!
A kérdező hozzászólása: Hát a mienk 3 éves elmúlt, és sem a bili, sem a wcszûkítõ nem jött be. Mint aki utálja a bilit, hisztit csap, ha egyáltalán szóba kerül, hogy ráüljön, illetve oda pisiljen, vagy kakiljon. Egyszer-kétszer pedig már sikerült neki és akkor ünneplõs ovációban törtünk ki (ahogy a nagykönyv írja). Tisztában van az egész mûködésével, imádja a Pisis Elmo bábfilmet, de valahogy mégis irtózik ettõl az egésztõl. Remélem a csordaszellem változást hoz majd lelkében.
Szerintem jót tesz neki a napközi ebbõl a szempontból. Azt olvastam, hogy a szobatisztaság nem elfogadása lehet dacreakció is a gyermeknél. Érthetõ, hogy már szeretnétek, ha szobatiszta lenne, de valóban nem szabad sürgetni. lehet, hogy neki egyszerûen kényelmetlen a bili. Nálunk ez volt. A szûkítõ vált be. nem szabad erõltetni a bilit. A kisebbikem se akar bilizni, mert látja, hogy a nagyobb a Wc-re ül. vannak olyan karakterû gyerkek, akik rögtön mindent úgy akarnak csinálni , ahogy a felnõttek, és nem fogadnak el más alternatívát. Érdemes még arra figyelni, hogy zavarja-e ha kakis, vagy pisi a pelus. HA ez még nem zavarja, nem jelzi, akkor távolabb van a szobatisztaságtól . Bocs, ha evidenciákat írtam, de nemt tudom, ki mit tud.

Ha valaki a nem várt mesi előtt pár nappal esik teherbe akkor megjön a mesi vagy sem, hanem akkor a nem várt mesi után mennyi idővel lehet uh-n látni vmit?

Legjobb válasz: szerintem nem jön meg,mert megtermékenyült a petesejt.és ugye azért van a menstruáció mert azzal távozik el az a pete amelyik megérett,de nem termékenyül meg.kitisztul a méh és folyamatát veszi a felkészülés az újabb peteérésre.

szerintem nem jön meg, mert megtermékenyült a petesejt.és ugye azért van a menstruáció mert azzal távozik el az a pete amelyik megérett, de nem termékenyül meg.kitisztul a méh és folyamatát veszi a felkészülés az újabb peteérésre.
ha a nemvárt menzi elõtt esel teherbe akkor vagy méhen kivüli lesz, vagy elmegy, mert mwegsem bir tapadni.ugyanis 7 nap a beágyazodás és ha ez nemtörténik meg akkor elmegy mert nembirja ki a menzit.De ha tényleg megtermékenyült akkor is elmegy mert csak akkor nemenne el ha beágyazodna a méhnyálkahártyába de mivel nincs rá ideje a menzi miatt ezért lelöködik a megtermékenyült petesejt.De egyépként a méhenkivüli terhesség is igy jön létre.Ha ilyenkor van peteérésed akkor ajánlatos orvoshoz fordulni.
azért vannak kivételek!például én... mensi elött kb 4-5 nappal termékenyült meg.és egészséges!mostmár 8 hónapos!
Én is mensi elõtt fogantam 2-3 nappal, és a bátyám is! :)
de ez nagyon ritka.
A bátyád is teherbe esett?Hûha:) No de komolyra fordítva a szót, mi is mensi elõtt néhány nappal babásodtunk meg.(Mivel a hónapban csak akkor votunk együtt a párommal, sajna messzevoltunk egymástól végig, így nem nehéz kitalálni, hogy mikor történt.)De nekem nem jött meg, és a mensi kimaradásától számítva 3 hét múlva már dobogott a szive.
Úh, én ma voltam nõdokinál, mert nem jött meg, a teszt szerint nincs baba. Doki kézzel nem érzett semmit, ha még két hétig nem jön meg, akkor uh. Én gyógyszert szedek, de vmikor elfelejtem. Sokszor van hasmenésem is, amikor ugye nem hat a gyógyszer. Mi is menezesz elõtt 5 nappal voltunk együtt, én biztos voltam benne, hogy nem lehetek babás, de most amiket írtatok, már nem vagyok biztos benne. Én szeretném ha az lennék, a párom viszont nem.
az elõzõ írónak!sztem ha a párod nem akarja akkor magadnak kár babát vállalnod.lehet hogy még nem komolyodott meg.nem tudja az apa" szerepet"

Kérdésem a következő. Mennyi időt kell vári a ha önrevíziót adtam be? Visszamenőleg valaki megkapta az adóját?

Legjobb válasz: Itt is életbe lép, hogy az önellenõrzés "feldolgozását", "beérkezését" követõ 30 napon belül utalnak vissza késedelmi pótlék fizetés nélkül. Ha jár vissza adó, akkor igen, visszamenõleg is kiutalják az önellenõrzés alapján. Ezt az adó elévülési idejéig lehet megtenni, tehát 5 évig.

Itt is életbe lép, hogy az önellenõrzés "feldolgozását", "beérkezését" követõ 30 napon belül utalnak vissza késedelmi pótlék fizetés nélkül. Ha jár vissza adó, akkor igen, visszamenõleg is kiutalják az önellenõrzés alapján. Ezt az adó elévülési idejéig lehet megtenni, tehát 5 évig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!