Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki vár lehet az (10 db)

Valaki vár itt az Igazira? Ha létezik az Igazi, nem lehet valahogy felgyorsítani a megtalálási folyamatot szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem nincs egy darab Igazi. Nyilván nincs két olyan ember, akivel ugyanolyan életet lehet leélni (szerencsére), de több olyan is van szerintem, akivel a maguk módján tökéletes lesz az élet.

Szerintem nincs egy darab Igazi. Nyilván nincs két olyan ember, akivel ugyanolyan életet lehet leélni (szerencsére), de több olyan is van szerintem, akivel a maguk módján tökéletes lesz az élet.
Én várok :) De türelmes vagyok, majd jön ha eljõ az ideje.
Ha lenne erre recept, akkor mindenki azt alkalmazná. Gondolkozz.
Én várok, de hogy gyorsítani hogy lehet, gõzöm sincs :(
A kérdező hozzászólása: Én is várok. Igen, most töröm a fejem, hogy lehetne mesterségesen megtalálni, gyorsabban.
nem lehet, szerintem, az Igazi sorsszerûen jön, és náha sokat kell várni én jó pár éve hozzámentem valakihez, aki nagyon jó ember, szeretjük egymást, de érzem, hogyha vártam volna, akkor eljött volna az, akit valóban nekem szánt a sors/az ég (kinek hogy tetszik a megfogalmazás), akivel mindenben egy húron pendülünk tehát a "nem igazival" is lehet jól, szeretetben élni, akár leélni egy egy boldognak mondható életet, de lehet, hogy így sose talákozunk az Igazival
Itt vagyok. Én vagyok az Alfa és Az Omega. Erre mást nem nagyon lehet mondani. Talán ha többet ismerkedsz. B
Nekem van ötletem.Klónozzunk engem és akkor minden nõnek jut egy álom pasi!:D

Ha valaki kisbabát vár lehet az is jel, hogy száraz a szája, és nagyon szomjas? Nekem nem kéne még megjönnie a holnapi napon!

A h?m még egyenl?re fennt van, de le is eshet! A tünetem még az hogy a melleim nagyon húznak és a melltartóban is nagyon fájnak, és olyan mintha kin?ttem volna!

Legjobb válasz: szia! én amikor terhes lettem,annyi vizet ittam,mint még soha! képes voltam éjszaka is felkellni,és csakis jéghideg vizet voltam hajlandó inni! ha elmarad,akkor utána 2 nappal tesztelj! remélem baba van a dologba!!!

szia! én amikor terhes lettem, annyi vizet ittam, mint még soha! képes voltam éjszaka is felkellni, és csakis jéghideg vizet voltam hajlandó inni! ha elmarad, akkor utána 2 nappal tesztelj! remélem baba van a dologba!!!

Valaki segítsen már, hogyan lehet erről az oldalról levarázsolni a feltöltött filet? Hiába várok meg kattintok a linkekre sehogy sem sikerül! Ha valakinek sikerül feltölthetné máshova! Fileice. Net/download. Php? File=3gdr9

Legjobb válasz: Csak azt nem értem, hogy akkor minek van olyan fül hogy Regular meg Premium download lehetõség ha nem tudom leszedni :S Akkor ezek szerint más oldalról el se tudom érni ezt a programot ?

A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem, hogy akkor minek van olyan fül hogy Regular meg Premium download lehetõség ha nem tudom leszedni :S Akkor ezek szerint más oldalról el se tudom érni ezt a programot ?
A linken egy "hack" található. Ha igazi lenne és mûködne azt feltették volna más helyre is, és letölthetnéd ingyen. Ezért mondják, hogy ami hack az átverés. Vírust tölthetsz le, vagy semmit, mert beetetnek valamivel amit önként letöltenél és elindítanál mindenféle elõvigyázatlanság nélkül.
A kérdező hozzászólása: Értem, na mindegy akkor nem szenvedek a keresgéléssel
Vigyázz, mert meg fognak rohamozni a kanos kissrácok :)
Ismerõs helyzet

Az tényleg igaz lehet, hogy ha valaki öngyilkos lesz akkor a következő életében sanyarú sors vár rá?

Legjobb válasz: következõ élet?? nem hiszek a következõ életben, legalábbis itt a földön nem. viszont, ha belegondolsz minden vallás elítéli az öngyilkosságot, bármiben hiszel az nem fogja pártolni és arra fog rámutatni,hogy nem helyes magatartás.

következõ élet?? nem hiszek a következõ életben, legalábbis itt a földön nem. viszont, ha belegondolsz minden vallás elítéli az öngyilkosságot, bármiben hiszel az nem fogja pártolni és arra fog rámutatni, hogy nem helyes magatartás.
a reinkarnáció elmélete szerint, az öngyilkos a következõ életében ugyanazokkal a problémákkal fogja szemben találni magát.Mivel azokat egyszer meg kell valahogy oldani.Tehát, ha ebben hisz valaki, nem tanácsos öngyilkossággal kibújni a problémák alól, mert teljesen felesleges.Inkább legjobb tudása szerint próbálja megoldani, vagy elfogadni azokat. ezen kívül Isten szerint is bûn az öngyilkosság.Ebbõl a szempontból is tehát jobb más megoldást keresni.
Az öngyilkosságot azért nézik rossz szemmel, mert ez tabu a társadalom számára, mint pl a gruppen. Az emberek ragaszkodnak az élethez, így gyakran nem értik meg, hogy miért teszik azt mások amit. Azt mondják rájuk, hogy akarat gyenge személyek. Személy szerint én úgy gondolom, hogy hoztak egy döntést és éltek vele. A halál pedig a döntés velejárója volt.
Az öngyilkosság is gyilkosság. Nagyon rossz karmát csinál. Miután MINDEN tettünknek következménye van, kivétel nélkül, ok-okozat láncolatban, egy ilyen életellenes, erõszakos, ártó tettnek is van. Rossz tettnek rossz következménye, jónak jó.
a karmád az ugyanolyan lesz, mint elõtte, annyival bõvül, h az érzelem vagy mentál testedben eltárolódik ez a tett és a hozzá vezetõ út. amikor testileg és lelkileg készen állsz majd egy késõbbi életedben, akkor visszakapod, ugyanezt az életellenes cselekedetet. de a személyes karma súlyosbítható, vagy javítható a jó és rossz cselekedetekkel is. rosszul írtam, a karma súlya javítható. magyarul legyen példa az öngyilkosság. ebben az életedben eldöntöd h öngyilkos leszel.akkor az ehhez a tetthez vezetõ érzelmi vagy gondolati dolgok eltárolódnak és majd késõbb ezeknek az eltárolódott energiáknak amik egykor az öngyilkossághoz vezettek, újra aktiválódnak. itt jön képbe a karma, lehet h a következõ életedben megszületsz és a lelked tanulván az elõzõ életeid hibáiból nagyfokú javulásba kezd. elindulsz majd az egyéni megvilágosodás útján. egyszer csak majd az élet szembehozza azt a rossz energiát amit egykor magad ellen intéztél, és gyilkos lettél. és itt a lényeg!!!! a karma súlya.Ami mindig az életkörülményt alkotja. ha például csak élsz a nagyvilágban a szellemi dolgokról szinte tudomást sem akarsz szerezni, pedig néha már a sors az orrod elé teszi pl egy könyv formájában, h olvass például a megbocsátásról, vagy szeretetrõl, vagy karmáról, de téged nem érdekel, elmész mellette, és ez mellé párosul egy nagyon sanyarú sors is, akkor hozhatja az élet úgy h mész dolgozni, és egy elkerülhetetlen baleseted lesz, és egyetlen kiút van belõle, h ismét meghalsz.nem te leszel a hibás, de megint el kell szenvedned ezt a büntetést, vagy bemész dolgozni, egy gyárba, meghibásodik egy gép munka közben és agyon nyom, így is törlesztettél. de ha jó irányba fejlõdsz az a következõ életedben, akkor is aktiválódik ez az energia, mert mindenféleképpen vissza kell h kapd! mész dolgozni, és lesz egy baleseted, mindenki azt hiszi h megfogsz halni, mert az intenzíven vagy, de túléled. ekkor is van egy tett ami életed ellen irányul és ki is lett egyenlítve a számla, de a javulásod miatt nem haltál meg. ezt még hosszan lehetne fejtegetni, de bemásolok egy linket, mások errõl könyveket írtak, ha érdekel olvasd el. http://www.teozofia.hu/index.php?fent=olvasnivalo
Ha hitvány lélek volt, biztosan.
tegnap hallottam valamit amitõl összerezzentem.:s mégpeéi azt h ha valaki felakasztja magát, abban a pillanatban amikor elrugaszkodik a széktõl meglátja az ördögöt. nekem is volt már olyan h az öngyilkosságot tartottam megoldásnak, de hinni kezdtem istenben és rájöttem h hatalmas bûnt követnék el.
lol ennyi hatökört, miféle következõ élet? mindenkinek egy élete van .. az csak tõled, függ hogyan éled meg.

Van 1 opel vectra a autóm. Nagyon sűrűn beköpi a gyertyákat elégé kormos mindegyik. Van mikor ment közben is leáll az autó. Gyertya tisztítás után pöcre indul. Mi lehet a gond? Ha valaki tud segíteni, várom a válaszát.

Legjobb válasz: ha kormos a gyertya akkor olaj kerul az egesterbe vagy annyi benzint kap nyomorult auto hogy tokeletelen az eges!ha a masodik felallas van akkor azt eszre kellene venned a fogyasztasbol mert ilyenkor sokat eszik!viszont ha nem vettel eszre fogyasztas novekedest akkor viszont olaj kerul az egesterbe=a kocsid motorja egy ipari hulladek ami surgos felujitasra szorul......

ha kormos a gyertya akkor olaj kerul az egesterbe vagy annyi benzint kap nyomorult auto hogy tokeletelen az eges!ha a masodik felallas van akkor azt eszre kellene venned a fogyasztasbol mert ilyenkor sokat eszik!viszont ha nem vettel eszre fogyasztas novekedest akkor viszont olaj kerul az egesterbe=a kocsid motorja egy ipari hulladek ami surgos felujitasra szorul......
hát vágás miatt biztos nem jön elõbb:-))) csak egyéb okok miatt.
2 császáron vagyok túl mindkettõ kiírt napon jött!25 hó van köztük
Nekem mondjuk 5 év van a két gyerek között, de azért leírom. Az elsõt császárral szültem a 37. héten megindították, mert rossz volt a szívhangja. A másodikat a 41. héten szültem, õ elindult magától, de azért burokrepesztés, meg oxitocin is volt. Õt rendesen sikerült megszülnöm. Szerintem azért nem fogsz hamarabb szülni, mert az elsõ császár volt, attól még túlhordhatod. Nincs összefüggés. Könnyû szülést, és minden jót kívánok neked!

Mivel lehet egy házibulit érdekesebbé tenni? A szilveszterről lenne szó. Érdekelne, hogy mivel lehetne feldobni, emlékezetessé tenni, azon kivül, hogy jól berugunk. Ha van valakinek valami ötlete, azt várom.

Ha ez segit köröbeül tizen lennénk, fiúk lányok nagyjából egyenl? arányban 18-26 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Felelsz vagy mersz játék nálunk az abszolút befutó. Kínos kérdések, nagy nevetések, õszinte beszélgetések, bevállalós jelenetek... Minden jöhet, csak a társaságtól függ, hogy mi sül ki belõle. + retro zenék, ilyenek, hogy dolly roll meg a többiek :)

Felelsz vagy mersz játék nálunk az abszolút befutó. Kínos kérdések, nagy nevetések, õszinte beszélgetések, bevállalós jelenetek... Minden jöhet, csak a társaságtól függ, hogy mi sül ki belõle. + retro zenék, ilyenek, hogy dolly roll meg a többiek :)
Vetkõzõs póker? Vagy éjfélkor lámpa lekapcs és mindeki smároljon le vkit látatlanban. xD Koktélkeverés! Mondd meg midnekinek, hogy hozzon egy üveg italt, így sok féle összejön, vegyél pár koktélalapot és lehet koktélozni. Most ennyi jut eszembe. ha majd esetleg jön ihlet akkor még írok.:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket, nagyon jó mindegyik. Irjatok még azért:)
Hogyha azt csináljátok, azt hogy lekapcs. a lámpa és mindenkit hopp... nah akkor javaslom elõbb tapizd le hogy van-e melle, nehogy veled egynemût smárolj le xDDD
A kérdező hozzászólása: Igen a sötétben csókolózás azért elég cinkes:) Nálunk az urak enyhén szólva homofóbok, mi nõk nem zavartatnánk magukat, de tiszteletben kell tartani a szeméremüket:)
Tegyetek be egy-két pornot, és mindenki beindul.Nekem tetszik a söté-es dolog de meglehetne spékelni egy kis orállal xD Nah jo ezek lehet durvák csak tipp volt.

Hogy szerezzek magamnak párt, vagy társat? Mit kell csinálnom? Ha találkozok egy lánnyal elsőnek, akkor miről beszéljek? Nem tudok semmit. Az idegeim sem valami jók és úgy lehet-e szerezni valakit magamnak? Ötleteket várok sziasztok

Legjobb válasz: Gyengébb ideggel is lehet, persze :) Erre nincsenek törvények, de itt van egy-két jó tanács: - Ha találkozol egy lánnyal, lehetõleg ne látszódjon, hogy ideges vagy. Próbálj meg minél hétköznapibb dolgokat felhozni pl. ma a buszon annyi ember volt, hogy alig fértél el, örülsz, hogy idejutottál stb. - Érdemes megdicsérni a lányon valamit, akár a táskáját, cipõjét pólóját, még ha nem is tetszik annyira neked, neki nagyon jól esik majd, hidd el! - Fontos, hogy kérdezgesd, de magadról is árulj el dolgokat! - Lehetõleg ne nagyon hozz fel az elején szomorú, negatív témákat! :) - Mondd el neki, hogy örülsz, hogy találkoztatok, ha van kedve, majd megismételhetnétek:) Hidd el, nem olyan bonyolult:))

Gyengébb ideggel is lehet, persze :) Erre nincsenek törvények, de itt van egy-két jó tanács: - Ha találkozol egy lánnyal, lehetõleg ne látszódjon, hogy ideges vagy. Próbálj meg minél hétköznapibb dolgokat felhozni pl. ma a buszon annyi ember volt, hogy alig fértél el, örülsz, hogy idejutottál stb. - Érdemes megdicsérni a lányon valamit, akár a táskáját, cipõjét pólóját, még ha nem is tetszik annyira neked, neki nagyon jól esik majd, hidd el! - Fontos, hogy kérdezgesd, de magadról is árulj el dolgokat! - Lehetõleg ne nagyon hozz fel az elején szomorú, negatív témákat! :) - Mondd el neki, hogy örülsz, hogy találkoztatok, ha van kedve, majd megismételhetnétek:) Hidd el, nem olyan bonyolult:) )
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a tanácsot , de még az a baj nem találtam

Most kezdtem Tumblr-on a blogolást és megszeretném kérni, hogy ha esetleg valakit érd? Ekel a szépségipar és annak ágazatai akkor szívesen várja az oldalam az érdeklődőket! Lehet kommentelni, tetszikelni, követni ha esetleg bejön.

Szóval tényleg csak most kezdtem el írni még nem nagyon van mit nézni rajta de körmölök egyfolytában:)))) Előre is köszi!

Legjobb válasz: 1. eddig semmitmondó 2. az angolt nem kellene erõltetni. 3. az "úgymond kielemzés" nekem azért jóval több, mint az, hogy leírod az élete elsõ harmadát Kívánom, hogy elõbb-utóbb találd meg a saját hangodat :) Sok sikert!

1. eddig semmitmondó 2. az angolt nem kellene erõltetni. 3. az "úgymond kielemzés" nekem azért jóval több, mint az, hogy leírod az élete elsõ harmadát Kívánom, hogy elõbb-utóbb találd meg a saját hangodat :) Sok sikert!
Csak akkor, ha visszakövetsz!
A kérdező hozzászólása: Azért egész héten írok róla , hogy nem egy napon fogom leírni az életét.:d
Nekem is voltak ilyen blogjaim, de nem tartottak sokáig... Ha komolyan gondolod a dolgot, akkor itt vaan pár tipp, saját tapasztalat (kb. két éve tumblizok) -A téma a blogodról az elsõ benyomás. Találj egy szépet rendezettet, finomat, ami illik a blogodhoz. Ami most van, az szerintem max egy DIY blognak megy el, nem egy divatbloggernek. Keresgélj más blogokon ingyenes témákért. -Szerezz követõket. Kövess be hasonló magyar vagy külföldi divatblogokat, kisebbeket is, mert a híresek nem fognak vissakövetni. -Tegyél ki képeket, bemutatkozást ha gondolod. -Találj ki egy jó címet, ne hagy Untitled-nek... Ezt a blogodon a Customize gombra kattintva teheted meg. Az, hogy mit írsz, teljesen a te dolgod, abba nem szólok bele. Írj ha valamiben még tudok segíteni az oldal mûködését illetõen :)
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést. nem itt kéne hirdetned magad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!