Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki vár lehet (23 db)

Ha valaki a nem várt mesi előtt pár nappal esik teherbe akkor megjön a mesi vagy sem, hanem akkor a nem várt mesi után mennyi idővel lehet uh-n látni vmit?

Legjobb válasz: szerintem nem jön meg,mert megtermékenyült a petesejt.és ugye azért van a menstruáció mert azzal távozik el az a pete amelyik megérett,de nem termékenyül meg.kitisztul a méh és folyamatát veszi a felkészülés az újabb peteérésre.

szerintem nem jön meg, mert megtermékenyült a petesejt.és ugye azért van a menstruáció mert azzal távozik el az a pete amelyik megérett, de nem termékenyül meg.kitisztul a méh és folyamatát veszi a felkészülés az újabb peteérésre.
ha a nemvárt menzi elõtt esel teherbe akkor vagy méhen kivüli lesz, vagy elmegy, mert mwegsem bir tapadni.ugyanis 7 nap a beágyazodás és ha ez nemtörténik meg akkor elmegy mert nembirja ki a menzit.De ha tényleg megtermékenyült akkor is elmegy mert csak akkor nemenne el ha beágyazodna a méhnyálkahártyába de mivel nincs rá ideje a menzi miatt ezért lelöködik a megtermékenyült petesejt.De egyépként a méhenkivüli terhesség is igy jön létre.Ha ilyenkor van peteérésed akkor ajánlatos orvoshoz fordulni.
azért vannak kivételek!például én... mensi elött kb 4-5 nappal termékenyült meg.és egészséges!mostmár 8 hónapos!
Én is mensi elõtt fogantam 2-3 nappal, és a bátyám is! :)
de ez nagyon ritka.
A bátyád is teherbe esett?Hûha:) No de komolyra fordítva a szót, mi is mensi elõtt néhány nappal babásodtunk meg.(Mivel a hónapban csak akkor votunk együtt a párommal, sajna messzevoltunk egymástól végig, így nem nehéz kitalálni, hogy mikor történt.)De nekem nem jött meg, és a mensi kimaradásától számítva 3 hét múlva már dobogott a szive.
Úh, én ma voltam nõdokinál, mert nem jött meg, a teszt szerint nincs baba. Doki kézzel nem érzett semmit, ha még két hétig nem jön meg, akkor uh. Én gyógyszert szedek, de vmikor elfelejtem. Sokszor van hasmenésem is, amikor ugye nem hat a gyógyszer. Mi is menezesz elõtt 5 nappal voltunk együtt, én biztos voltam benne, hogy nem lehetek babás, de most amiket írtatok, már nem vagyok biztos benne. Én szeretném ha az lennék, a párom viszont nem.
az elõzõ írónak!sztem ha a párod nem akarja akkor magadnak kár babát vállalnod.lehet hogy még nem komolyodott meg.nem tudja az apa" szerepet"

Valaki segítsen már, hogyan lehet erről az oldalról levarázsolni a feltöltött filet? Hiába várok meg kattintok a linkekre sehogy sem sikerül! Ha valakinek sikerül feltölthetné máshova! Fileice. Net/download. Php? File=3gdr9

Legjobb válasz: Csak azt nem értem, hogy akkor minek van olyan fül hogy Regular meg Premium download lehetõség ha nem tudom leszedni :S Akkor ezek szerint más oldalról el se tudom érni ezt a programot ?

A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem, hogy akkor minek van olyan fül hogy Regular meg Premium download lehetõség ha nem tudom leszedni :S Akkor ezek szerint más oldalról el se tudom érni ezt a programot ?
A linken egy "hack" található. Ha igazi lenne és mûködne azt feltették volna más helyre is, és letölthetnéd ingyen. Ezért mondják, hogy ami hack az átverés. Vírust tölthetsz le, vagy semmit, mert beetetnek valamivel amit önként letöltenél és elindítanál mindenféle elõvigyázatlanság nélkül.
A kérdező hozzászólása: Értem, na mindegy akkor nem szenvedek a keresgéléssel
Vigyázz, mert meg fognak rohamozni a kanos kissrácok :)
Ismerõs helyzet

Ha valaki ikreket vár, akkor lehet előbb érezni a tüneteket, és a mensi előtt már lehet pozitiv a teszt?

Legjobb válasz: ikreknél nagyobb a hcg mennyiség, hamarabb kimutatja, de visszafele nem igaz, ha hamarabb kimutatja még nem biztos, hogy ikrek vannak a dologban.

ikreknél nagyobb a hcg mennyiség, hamarabb kimutatja, de visszafele nem igaz, ha hamarabb kimutatja még nem biztos, hogy ikrek vannak a dologban.
A kérdező hozzászólása: Igen én is erre gondoltam, köszönöm.
Nekem most a 21. cnapon kimutatta halványan.Elõször az egyik teszt késõbb, egy jobb pedig egybõl, de halványan.A 22. napon megcsináltam mégegyszer, 1 csíkos lett.Már elõzõ naptól görcsöltem nagyon, de aznap este alig bírtam aludni, úgy fájt már... A 23. napon délután elkezdtem vérezni.Lehet ikrek lettek volna....nem tudom.
Szia nekem inszem után a 13. napon reggel már kimutatta, a mensit másnapra vártam. Csak egy babám van, legalábbis eddig mindig annyi látszott :) 26 hetes
Nekem ikreim vannak, 8 hósak múltak. A mensi elõtt nem éreztem semmi különöset amikor terhes lettem, sõt, még ugyanúgy éreztem a tüneteket, mint amikor meg kell jönnie. A mensi elmaradtától 1 hétre csináltam tesztet, kettõt is, és rettentõ hamar kimutatta mindkettõn, és nagyon élénk színûek voltak a csíkok.
A kérdező hozzászólása: Óh... Remélem azért sikerülni fog neked mihamarabb :)
Nekem a 22. napon lett erõs pozitív a tesztem és délután! 1 baba van csak, már 2x voltam uh-n, valószínû hamarabb volt pé-m és ezért mutatta ki ilyen korán!

A nem várt menzi előtt lehet mellfeszülés, ha valaki terhes?

nekem eddig minden menzi el?tt 1,5 héttel már iszonyatosan fájtak a melleim,de most egy-két napmúlva kellene megjönnie,ésmég semmi,

Legjobb válasz: Szia!Igen,nekem úgy volt,hogy a mensi elõtt egy héttel nagyon fájtak a melleim,ami soha nem szokott,ezért teszteltem és most 30 hetes kismama vagyok.Lehet,hogy neked eddig 1.5 héttel elõtte fájtak a melleid,és most éppen azért nem fáj,mert babás vagy,és késõbb fog.Szerintem nem lehet tudni,hogy kinek-hogy reagál a szervezete a terhességre.Mindenesetre nagyon drukkolok neked!További szép napot.

Szia!Igen, nekem úgy volt, hogy a mensi elõtt egy héttel nagyon fájtak a melleim, ami soha nem szokott, ezért teszteltem és most 30 hetes kismama vagyok.Lehet, hogy neked eddig 1.5 héttel elõtte fájtak a melleid, és most éppen azért nem fáj, mert babás vagy, és késõbb fog.Szerintem nem lehet tudni, hogy kinek-hogy reagál a szervezete a terhességre.Mindenesetre nagyon drukkolok neked!További szép napot.
nekem is pé.töl szokott fájni de most nem fáj és késik egy napot, nem szokott késni de a tegnapi tesztem neg.

Valaki vár itt az Igazira? Ha létezik az Igazi, nem lehet valahogy felgyorsítani a megtalálási folyamatot szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem nincs egy darab Igazi. Nyilván nincs két olyan ember, akivel ugyanolyan életet lehet leélni (szerencsére), de több olyan is van szerintem, akivel a maguk módján tökéletes lesz az élet.

Szerintem nincs egy darab Igazi. Nyilván nincs két olyan ember, akivel ugyanolyan életet lehet leélni (szerencsére), de több olyan is van szerintem, akivel a maguk módján tökéletes lesz az élet.
Én várok :) De türelmes vagyok, majd jön ha eljõ az ideje.
Ha lenne erre recept, akkor mindenki azt alkalmazná. Gondolkozz.
Én várok, de hogy gyorsítani hogy lehet, gõzöm sincs :(
A kérdező hozzászólása: Én is várok. Igen, most töröm a fejem, hogy lehetne mesterségesen megtalálni, gyorsabban.
nem lehet, szerintem, az Igazi sorsszerûen jön, és náha sokat kell várni én jó pár éve hozzámentem valakihez, aki nagyon jó ember, szeretjük egymást, de érzem, hogyha vártam volna, akkor eljött volna az, akit valóban nekem szánt a sors/az ég (kinek hogy tetszik a megfogalmazás), akivel mindenben egy húron pendülünk tehát a "nem igazival" is lehet jól, szeretetben élni, akár leélni egy egy boldognak mondható életet, de lehet, hogy így sose talákozunk az Igazival
Itt vagyok. Én vagyok az Alfa és Az Omega. Erre mást nem nagyon lehet mondani. Talán ha többet ismerkedsz. B
Nekem van ötletem.Klónozzunk engem és akkor minden nõnek jut egy álom pasi!:D

Van 1 opel vectra a autóm. Nagyon sűrűn beköpi a gyertyákat elégé kormos mindegyik. Van mikor ment közben is leáll az autó. Gyertya tisztítás után pöcre indul. Mi lehet a gond? Ha valaki tud segíteni, várom a válaszát.

Legjobb válasz: ha kormos a gyertya akkor olaj kerul az egesterbe vagy annyi benzint kap nyomorult auto hogy tokeletelen az eges!ha a masodik felallas van akkor azt eszre kellene venned a fogyasztasbol mert ilyenkor sokat eszik!viszont ha nem vettel eszre fogyasztas novekedest akkor viszont olaj kerul az egesterbe=a kocsid motorja egy ipari hulladek ami surgos felujitasra szorul......

ha kormos a gyertya akkor olaj kerul az egesterbe vagy annyi benzint kap nyomorult auto hogy tokeletelen az eges!ha a masodik felallas van akkor azt eszre kellene venned a fogyasztasbol mert ilyenkor sokat eszik!viszont ha nem vettel eszre fogyasztas novekedest akkor viszont olaj kerul az egesterbe=a kocsid motorja egy ipari hulladek ami surgos felujitasra szorul......

Az tényleg igaz lehet, hogy ha valaki öngyilkos lesz akkor a következő életében sanyarú sors vár rá?

Legjobb válasz: következõ élet?? nem hiszek a következõ életben, legalábbis itt a földön nem. viszont, ha belegondolsz minden vallás elítéli az öngyilkosságot, bármiben hiszel az nem fogja pártolni és arra fog rámutatni,hogy nem helyes magatartás.

következõ élet?? nem hiszek a következõ életben, legalábbis itt a földön nem. viszont, ha belegondolsz minden vallás elítéli az öngyilkosságot, bármiben hiszel az nem fogja pártolni és arra fog rámutatni, hogy nem helyes magatartás.
a reinkarnáció elmélete szerint, az öngyilkos a következõ életében ugyanazokkal a problémákkal fogja szemben találni magát.Mivel azokat egyszer meg kell valahogy oldani.Tehát, ha ebben hisz valaki, nem tanácsos öngyilkossággal kibújni a problémák alól, mert teljesen felesleges.Inkább legjobb tudása szerint próbálja megoldani, vagy elfogadni azokat. ezen kívül Isten szerint is bûn az öngyilkosság.Ebbõl a szempontból is tehát jobb más megoldást keresni.
Az öngyilkosságot azért nézik rossz szemmel, mert ez tabu a társadalom számára, mint pl a gruppen. Az emberek ragaszkodnak az élethez, így gyakran nem értik meg, hogy miért teszik azt mások amit. Azt mondják rájuk, hogy akarat gyenge személyek. Személy szerint én úgy gondolom, hogy hoztak egy döntést és éltek vele. A halál pedig a döntés velejárója volt.
Az öngyilkosság is gyilkosság. Nagyon rossz karmát csinál. Miután MINDEN tettünknek következménye van, kivétel nélkül, ok-okozat láncolatban, egy ilyen életellenes, erõszakos, ártó tettnek is van. Rossz tettnek rossz következménye, jónak jó.
a karmád az ugyanolyan lesz, mint elõtte, annyival bõvül, h az érzelem vagy mentál testedben eltárolódik ez a tett és a hozzá vezetõ út. amikor testileg és lelkileg készen állsz majd egy késõbbi életedben, akkor visszakapod, ugyanezt az életellenes cselekedetet. de a személyes karma súlyosbítható, vagy javítható a jó és rossz cselekedetekkel is. rosszul írtam, a karma súlya javítható. magyarul legyen példa az öngyilkosság. ebben az életedben eldöntöd h öngyilkos leszel.akkor az ehhez a tetthez vezetõ érzelmi vagy gondolati dolgok eltárolódnak és majd késõbb ezeknek az eltárolódott energiáknak amik egykor az öngyilkossághoz vezettek, újra aktiválódnak. itt jön képbe a karma, lehet h a következõ életedben megszületsz és a lelked tanulván az elõzõ életeid hibáiból nagyfokú javulásba kezd. elindulsz majd az egyéni megvilágosodás útján. egyszer csak majd az élet szembehozza azt a rossz energiát amit egykor magad ellen intéztél, és gyilkos lettél. és itt a lényeg!!!! a karma súlya.Ami mindig az életkörülményt alkotja. ha például csak élsz a nagyvilágban a szellemi dolgokról szinte tudomást sem akarsz szerezni, pedig néha már a sors az orrod elé teszi pl egy könyv formájában, h olvass például a megbocsátásról, vagy szeretetrõl, vagy karmáról, de téged nem érdekel, elmész mellette, és ez mellé párosul egy nagyon sanyarú sors is, akkor hozhatja az élet úgy h mész dolgozni, és egy elkerülhetetlen baleseted lesz, és egyetlen kiút van belõle, h ismét meghalsz.nem te leszel a hibás, de megint el kell szenvedned ezt a büntetést, vagy bemész dolgozni, egy gyárba, meghibásodik egy gép munka közben és agyon nyom, így is törlesztettél. de ha jó irányba fejlõdsz az a következõ életedben, akkor is aktiválódik ez az energia, mert mindenféleképpen vissza kell h kapd! mész dolgozni, és lesz egy baleseted, mindenki azt hiszi h megfogsz halni, mert az intenzíven vagy, de túléled. ekkor is van egy tett ami életed ellen irányul és ki is lett egyenlítve a számla, de a javulásod miatt nem haltál meg. ezt még hosszan lehetne fejtegetni, de bemásolok egy linket, mások errõl könyveket írtak, ha érdekel olvasd el. http://www.teozofia.hu/index.php?fent=olvasnivalo
Ha hitvány lélek volt, biztosan.
tegnap hallottam valamit amitõl összerezzentem.:s mégpeéi azt h ha valaki felakasztja magát, abban a pillanatban amikor elrugaszkodik a széktõl meglátja az ördögöt. nekem is volt már olyan h az öngyilkosságot tartottam megoldásnak, de hinni kezdtem istenben és rájöttem h hatalmas bûnt követnék el.
lol ennyi hatökört, miféle következõ élet? mindenkinek egy élete van .. az csak tõled, függ hogyan éled meg.

Annyit szeretnék kérdezni hogy milyen érzés ha valaki gyomron vagy hasba üt teljes erőből? Kiváncsi vagyok milyen lehet . Még eddig nem volt szerencsém ilyenben! Lányok válaszát várom első sorban.

Legjobb válasz: nagyon rossz!egy ideig levegõt se kapsz utána.és ugy érzed magad mint a mosott szar elég furcsa dolgok érdekelnek ha akarod azt is elmondom milyen érzés mikor elüt a kukáskocsi vagy amikor fogadásbol részegen esõben probász teõtjavítani. mindegyikben volt már részem.

nagyon rossz!egy ideig levegõt se kapsz utána.és ugy érzed magad mint a mosott szar elég furcsa dolgok érdekelnek ha akarod azt is elmondom milyen érzés mikor elüt a kukáskocsi vagy amikor fogadásbol részegen esõben probász teõtjavítani. mindegyikben volt már részem.
komoly az elsõ esetben összevesztem a kukással mert nem akarta az összes szemetet elvinni a másodikba pedig kicsit jo volt a buli:)
"Még eddig nem volt szerencsém ilyenben!" :D:D nekem sem volt ilyen szerencsém, remélem nem is lesz.:D gondolom fájdalmas...:D
Már volt ilyen verekedésem!Megütöd ahogy te montad erõböl gyomron/hason, össze esik aztán spuri!
utolsó-ez nagy!jó buli lehetett :) és mérnem vitte el egyébként az összes szemetet?
05-13 17:51-komoly?írdmár le!
hát kb.olyan, hogy fáj, egy ideg alig kapsz levegõt és alig tudsz beszélni, de kb.fél perc után elmúlik(az ütés erejétõl függõen)
Engem mikor hasba rúgtak, iszonyatos hányingerem lett, és nem kaptam levegõt, azt hittem, ott helyben megfulladok. Na de az illetõ nem tette zsebre, amit utána másnap tõlem kapott;)
1. Kérj meg valakit. Nem olyan nagy kaland, túléled, és legalább ha legközelebb nem számítasz rá, akkor sem lesz akkora meglepetés. 2. Ha nem feszítesz, akkor szar, kifut minden levegõ belõled. 3. Ha feszítesz, akkor semmilyen. A hasizom erõsebb, mint az ütés (feltételezve hasonló testfelépítésû egyéneket).
engem egyszer egy boxolo fiu ütött alhasba a másodszorra meg a medence csontomat találta el én letérdelte és 20 percig a hasamat fogtam olyan érzés volt mintha hasba löttek volna (zsani):)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!