Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki után pár perccel (2 db)

Ha valaki szex után pár perccel rakja föl a fogamzásgátló kúpot még érhet valamit?

Legjobb válasz: nem hiszem, hiszen a kis fickók elég gyorsak. és az a lényege a fogamzásgátlásnak hogy elötte tegye fel/szedje be az ember. De nem tudom, soha nem használtam ilyet.

nem hiszem, hiszen a kis fickók elég gyorsak. és az a lényege a fogamzásgátlásnak hogy elötte tegye fel/szedje be az ember. De nem tudom, soha nem használtam ilyet.
Szia!Akkor már nem ér semmit.Amit én használok annak a használati utasításában benne van, hogy az aktus elõtt legalább 10 perccel fel kell helyezni.
kb. 10 perc kell neki, hogy felolvadjon. Ha a párod már elélvezett benned, és utána teszed fel, az már semmit sem ér...
Egyet értek az elöttem szólókkal!! Én is ilyen kúpot használok!!! És télleg nem véletlenül van úgy kitalálva hogy elötte kell felhelyezni és várni kell 10 percet!!! De ha ennyit nem lehet megjegyezni vagy egyáltalán ha nincs benned annyi felelõsségtudat hogy betartsd amit elõírnak a gyógyszerrõl akkor egyáltalán mi értelme van annak hogy bármien fogamzásgátlót használj!!! Bocs, de az ilyen emberek mindig felhúznak!! Egyébként hány éves vagy?
de..most ugy bezsélsz mintha te nem voltál még felelötlen mert egyzser védekezel ne szidjad a msáikat pff szánalmas
De tényleg, szerintem is idegesítõ ha egy ember ennyire nem lát tisztán. Énis ezt használtam, fekete-fehéren oda van írva a tájékoztatóra hogy szex elõtt 10 perccel elõbb kell felhelyezni. Persze hogy utána már nem használ.
A kérdező hozzászólása: Igen valóban felelõtlenség, de szerencsére nem rólam van szó, csak megkértek hogy kérdezzem meg, mit írnak erre. Én is ezt mondtam az illetõek, de nem hitte el, most már tuti magába néz...

Lányok ha az utcán leszolitana valaki titeket, joképü srác, kedves stb. és azt mondaná nektek pár perc után hogy ad nektek 100 ezret ha megmutatod a melleid neki, mi tennétek?

csomo ilyen video fent van a neten, és kiváncsi vagyok hogy az megrendezett baromság vagy tényleg bele mennétek-e?

Legjobb válasz: Mondjuk fiú vagyok de megmutatnám :D

Mondjuk fiú vagyok de megmutatnám :D
Ha r.banc lennék megtenném, de mivel nem vagyok az, így nem!
Ha tényleg helyes a srác, akkor a lányok 99%-a megmutatná neki.
Bármilyen jellegû felajánlást tesz nekem valaki(lejtsek neki egy fél perces táncot, vagy mutassam meg a melleim, vagy szopjam le és egyebek), elõször ledöbbennék egy pillanatra, majd hangos röhögésben törnék ki és végül egy "szánalmas vagy" megjegyzés tétele után tovább állnék. 22N
Elsõnek: ott volt a kérdés elején, hogy LÁNYOK :D Amúgy ha tényleg ad 100 ezret és normális pénznemben :D akkor esetleg lehet róla szó. Megnézi, abban nincs semmi, és gyors pénzkereset. Ettõl nem dõl össze a világ. 25/N
A kérdező hozzászólása: ez nem a helyességröl szól, hanem arrol hogy mennyire bevállalos valaki. jo akkor hogyha azt mondaná hogy ad 100 ezret hogy megmutasd a tested, aztán adna 200-at hogy leszopd? akkor is belemennétek vagy az durva lenne
Én pofon vágnám! Mit képzelsz rólam? Aztán megkérdezném, hogy most? Itt? Rögtön megkapom a pénzt?
Elküldeném az anyjába..Mi a francot képzelne az ilyen?
A kérdező hozzászólása: jol nyomjátok :D
Kiröhögném

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!