Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki után pár (48 db)

Ha szülés után pár hónappal valakinek nem igazán van kedve szeretkezni, az a hormonoktól lehet, vagy más a probléma?

Ilyenkor azért lesz az adott pár között feszültség, mert nem szeretkeznek, vagy azért nem szeretkeznek, mert valami miatt feszültség van közöttük?

Legjobb válasz: Szülés után eleve a hormonok miatt se nagyon van kedve, de ettöl függetlenül is egy pici baba ellátása igen megeröltetö, a legtöbb anyuka majdnem minding hullafáradt, és azért sem sok kedve van a szeretkezéshez. Viszont ami fontos, hogy összebújás azért legyen, meg beszéljék meg a dolgot.

Szülés után eleve a hormonok miatt se nagyon van kedve, de ettöl függetlenül is egy pici baba ellátása igen megeröltetö, a legtöbb anyuka majdnem minding hullafáradt, és azért sem sok kedve van a szeretkezéshez. Viszont ami fontos, hogy összebújás azért legyen, meg beszéljék meg a dolgot.
Ez azért elég összetett dolog lehet, valószínû a hormonoknak is van szerepe benne, és ott van a fáradtság, a folytonos aggódás a baba miatt, a megváltozott élethelyzet..a párodnak, most végtelen nagy türelemre van szüksége, mert különben egy olyan ördögi körbe juttok, amibõl nagyon nehéz kijutni :(
Nekem a fáradtságtól nem volt, de mire 6 hónapos lett a gyerek, egész belerázódtam a dologba, jobban szerveztem a napjaimat, és az éjszakáim se voltak olyan förtelmesek, szóval megoldódott a probléma. A férjem nagyon megértõ volt és türelmes, meg sokat segített is.
A baba születèse lehet az elsö ok!
Amíg nem alussza végig a kicsi a éjjelt, ne várd, hogy sok kedve legyen az anyukának. És utána jön a fogási idõszak, ami megint csak sok-sok átvirrasztott éjszakáról szól, akkor sem fog túltengeni a nemi vágy. Törõdj bele, ez most természetes.
Lehet hormonoktól, lehet orvosi probléma, depresszió, vagy csak egyszerûen kimerült. Mi honnan tudjuk? Meg kellene beszélnetek.
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát, köszi mindenkinek a hozzászólást. Igazából gyakorlottnak kellene lennem, mert már 3. baba. De õ rengetegszer kel éjjel. Az elsõ 3 hónapot végigsírta. Kimerültem. Este örülök, ha beeshetek az ágyba. Nem hogy még.... De nem akarom csak azért csinálni, mert neki "kell". Az olyan mintha nem szeretkeznénk, csak egyszerûen szex lenne. De úgy nem lennénkjelen mind a ketten ugyanúgy. Vagy ezt már túlvariálom?
Is-is. Hormon is, fáradság is. Azért vagytok feszültek mert nem szexeltek egy jó nagyot, és azért nem szexeltek egy jó nagyot, mert feszültek vagytok. A helyedben én megerõltetném magam és ha más nem akkor csak azért megtenném mert neki "kell", ahogy te írtad. Inkább én tegyem meg vele "kellésbõl" mint más. Nem beszélve arról, hogy evés közben úgyis megjön az étvágy :)
A kérdező hozzászólása: Kicsivel többet, kb 1.5 kg-ot?
5 félkiló plusz az már nagyon sok és a kreatin nem csodaszer csak picit dob azért nem szokták kezdõknek ajánlani mert olyan gyorsan fejlõdsz még hogy ez észrevétlenül maradna
Fél évig nem ajánlom kreatint, mert rutinod sincs kajálásban és edzésben és nem tudnád kiaknázni a kreatin elõnyeit. Tartogasd késõbbre, mikor belassul a fejlõdés. Nem tudsz nettó izomban kreatinnal sem többet felszedni, mint havi 1kg. Tömegben jöhet több, de az nem nettó izom lesz. Így érthetõ?

Ha valaki megözvegyül, szerintetek mennyi idő után "jó" ha új párt keres magának?

Tapasztalatokat is várok, akiknek a szül?jénél fordult el? ilyesmi vagy akár saját tapasztalatból.

Legjobb válasz: Ezt csak az érzi/tudja, akinek meghalt a párja. Idõben ezt nem lehet mérni, függ attól mennyire szerette, kortól stb. Van aki egy év után talált párt, de ismerek olyat is aki tizenév után sem (valszeg sose fog).

Ezt csak az érzi/tudja, akinek meghalt a párja. Idõben ezt nem lehet mérni, függ attól mennyire szerette, kortól stb. Van aki egy év után talált párt, de ismerek olyat is aki tizenév után sem (valszeg sose fog).
szerintem ha én veszteném el a páromat, soha nem keresnék mást.
Ez csak attól függ, akar-e. Mennyire kötõdött az elhunythoz, az nem mindig mérvadó, van, aki nem tud egyedül lenni. Szomszédunk temetés egy hónap után összebútorozott az új (?) nõjével. Pedig jól megvoltak az asszonnyal is. Másik ismerõsnek eszébe sincs 9 év után sem.
Az én apám kb 1 év után talált feleséget, pedig imádta anyát, igaz elváltak, de attól még õ oda volt érte. Anyósom viszont nem keresett újat 10 év után sem. Szóval embere válogatja..
Apa fél éve halt meg lassan, anyának eszébe sem jut más. Tényleg ember válogatja, valószínû évekig még nem fog másra nézni, Õ azt mondja soha többet, de mivel 41 éves, így ha teszem azt 80 éves koráig élne vagy tovább, nem lenne jó 40 éven keresztül még egyedül, és apa sem így akarná, de még tényleg ráér 5-6 évet, majd Õ eldönti:) 15L
Jelen pillanatomban úgy érzem, ha elveszíteném a párom akkor sose keresnék magamnak mást.Tudom, hogy a sors hozhat mást, de ha belegondolok akkor azt érzem, hogy cserbenhagyom ami másnak aki könnyebben túllép úgy tûnhet, hogy csak ezt írom úgyse így lesz, pedig nem tudnék úgy szeretni mást, hogy õ ne jusson eszembe, ilyen esetet az ember nem felejt el, soha.
Erre nincs semmiféle szabály, van, aki évekig megvan egyedül, nem keres mást, van, aki meg jóformán azonnal - és ez egyáltalán nincs összefüggésben azzal, hogy az elsö házastárssal mennyire volt jó a viszonyuk. A szomszédunk 35 évig élt a feleségével, nagyon jól megvoltak, szerették egymást, és nagyon szépen éltek. A feleség rákos lett, és két év után meghalt. Egy hónap múlva az özvegy még nagyon el volt keseredve, alig tudta felfogni, hogy nincs a felesége többé. Fél év múlva viszont már lett egy újabb kapcsolata, a barátnö szintén özvegy volt, a két házastárs sirja egymás mellett volt a temetöben, pár nap különbséggel haltak meg és ott kezdtek el beszélgetni az özvegyek. Ennek most 10 éve, és még mindig együtt élnek.
Nem az én szülõmnél, de elõfordult. Férfi 40 év házasság után özvegy lett. Másfél év után szánta rá magát a netes társkeresésre. 2 hét alatt talált magának párt. Nagyjából 3 hónapja vannak együtt. Mindkettõnek van külön háza, ezért nem költöznek össze.
Attól függ hogy mennyire szerette a párját.Van aki senkivel sem hajlandó összejönni mert annyira szerette a párját viszont olyan is van aki 1 éven belül összejön mással
Nekem anyukám 13 éves koromban halt meg. Apu a halála után is mindig azt mondta hogy "Sajnálom hogy anyádat nem hamarabb ismertem meg" "Nála jobban senkit sem tudok szeretni" ehhez képest nem hazudok, kb 2 hónap múlva összejött egy nõvel. Ugye gyerek fejjel ez nekem iszonyat fájt, hogy nemrég temettük el a 3 éve rákban szenvedõ anyámat, aztán õ csak ilyen hamar összejön egy nõvel. És akkor hallottam hogy hogyan fûzte be hát....És õszintén szólva ez mindig egy fájó pont marad a lelkemben hogy ilyen hamar talált mást. 23/L
A kérdező hozzászólása: Meg persze függ a kortól is, hogy egyáltalán keres e valaki új párt...
Neki kell tudnia. És szerintem ez nem attól függ, mennyire szerette a párját. Van, akinek könnyebben megy a gyász feldolgozása, és hamarabb eljut oda, hogy lezárta a fejezetet, bármennyire is szerette. A gyászév mondjuk nem véletlenül alakult ki, ennyi idõ legalább szükséges, mire az ember túljut rajta. De amúgy mindenki akkor keressen új párt, amikor úgy érzi, kész rá, amikor nem pótlékot keres a régi helyett, hanem képes tökéletesen befogadni egy új embert. Nincs általános érvényû szabály.

Ha valaki vásárol tõlem több terméket és azt ki is fizeti banki úton keresztül, de többszöri felszólítás ellenére is csak kb.8hónap után hajlandó elvinni a termékeket, akkor jogosan jelentene fel, ha eltûnt idõközben pár darab közüle?

Többször rászóltam, hogy nem szeretném tovább tárolni és költözködünk is, ennek ellenére is csak ennyi idõ után jelentkezett érte. Most fenyeget és követeli a vételárat. Mit tehetek?

Legjobb válasz: vissza kell adnod a lóvét ... ami áru megvan arra pedig felszámítod neki a tárolási költséget ... az a jó, ha a kettõ egálban van :)

vissza kell adnod a lóvét ... ami áru megvan arra pedig felszámítod neki a tárolási költséget ... az a jó, ha a kettõ egálban van :)
A kérdező hozzászólása: ez egy internetes piactéren megtörtént eset, ahol részérõl be lett jelölve, hogy megtörtént az adás-vétel. Ez változtat esetleg valamin?
szerintem nem ... úgy gondolom, hogy ha a felszólításodra sem vitte el az árut, akkor neked vissza kellett volna utalnod a pénzt, és tájékoztatni, hogy nem jött létre az üzlet, mert nem jött az áruért
hát én pont így vagyok :(
A kérdező hozzászólása: Elvileg barátnõm is, de én tiszta hülyeségnek tartom
Hát elvileg tényleg az is(mármint hülyeség). Mivel mindkettõ fertõzés(az afta vírusos, bakteriális és gombás is lehet), a herpes vírusos, közvetlen testi érintkezéssel(csók), ugyanúgy fertõz, mintha innál valaki után.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod

Ha valaki 3 hónap után sem szerelmes a párjába, érdemes még az illetőre várni?

Van egy barátom, 3 hónapja ismerem. Az elején én nagyon húzódzkodó voltam vele, nem akartam vele járni, de szép lassan megkedveltem. Pár hete össze is jöttünk. Végig nagyon rendes volt velem, virágot hozott, bemutatott mindenkinek, minden nap keresett, úgy t?nt, teljesen odavan értem. Aztán beleszerettem, és bevallottam neki. Õ is azt mondta, hogy szeret. De múlt héten egyszer csak valami baja lett, hazament, majd msn-en közölte, hogy neki ez így nem megy, legyen vége, ? nem érzi azt, amit kellene. Nem is értettem, mi ez, mikor minden teljesen oké volt. Sokat veszekedtünk, de fél óra után mindig megkeresett kibékülni. Aztán most héten megint eljátszotta... úgy volt, hogy ittalszik, erre kitalálta, hogy moziba megy a haverjaival, hívott, de úgy nem akartam menni, ezért összevesztünk. Másnap azzal fogadott, hogy ? szeret, de nem szerelmes, és így nem megy, beszéljük meg, aztán váljunk el békében. Találkoztunk, akkor meg megcsókolt, hogy olyan jó, hogy ottvagyok vele, és nem akar elhagyni. De azóta is úgy érzem, nem az igazi, nem olyan, mint régen. Érdemes még rá várnom? Így játszadozik, egyszer kellek, egyszer nem, ráadásul nem szerelmes... Várjak még rá, belém szerethet?

Legjobb válasz: Egyáltalán nincs tisztában az érzéseivel! A szerelemben ez nem "megengedett". Vagy szeret, vagy nem, döntse el. Állítsd választás elé. Ha szeret, akkor együtt maradtok, ha nem, akkor viszlát. Ha pedig azt mondja szeret de nem változik kb. két héten, egy hónapon belül, akkor hagyd ott. Nincs értelme ilyen emberért küzdeni.

Egyáltalán nincs tisztában az érzéseivel! A szerelemben ez nem "megengedett". Vagy szeret, vagy nem, döntse el. Állítsd választás elé. Ha szeret, akkor együtt maradtok, ha nem, akkor viszlát. Ha pedig azt mondja szeret de nem változik kb. két héten, egy hónapon belül, akkor hagyd ott. Nincs értelme ilyen emberért küzdeni.
az ember arra is féltékeny lehet, akit nem szeret csupán, pl ha tetszik ha egy srác állandóan udvarol, de amúgy nem járnál vele, téged is rosszul érintene, ha mással hoppsz összejönne féltékenységre ne alapozz légyszi
A kérdező hozzászólása: Pont ezért vettem szívesen a másik srác közeledését... biztos, ami biztos. :S De õt ez nagyon zavarja.
szerintem tarts több vasat a tûzben senki mellett ne horgonyozz le, amíg nem vagy biztos abban, hogy te vagy neki az istennõ ez jó tanács
A kérdező hozzászólása: Ja, és az egyetemen feltûnt egy srác, aki nagyon kedves velem, na rá meg olyan féltékeny, hogy amint szóba kerül, fõ a feje tõle. :D Ma meg megkért, hogy ne is beszéljek azzal a sráccal, mert neki nagyon rosszul esik. Ááá, nem értem... :S
A kérdező hozzászólása: Õ ma is azt mondta, hogy sokat számítok neki, és hogy mekkora idióta, hogy ott akart hagyni, meg h nagyon húzós idõszaka van (reggeltõl estig dolgozik :S)... de másrészrõl meg kicsit flegma velem, ma is azt akarná, hogy holnap ne menjek be 1 órára (egyetemen), hogy találkozni tudjunk. Nem tudom, megéri-e az áldozat.
Valamilyen szinten, persze, döntenie kell, de nem "Igen" és "Nem" között. Szerintem egy kapcsolat kezdetekor nagyon is belefér a "Lehet" kategória, vagyis még nem tudja, hogy pont Te kellesz-e neki, mert még nem ismer eléggé, de azért bejössz neki. Ilyenkor azonban még nem érdemes "együttjárásról" beszélni, pláne együtt aludni... Mindenképpen beszéljetek errõl, nincs abban semmi, ha kimondjátok, hogy nem akarjátok erõltetni a járást, de azért nem feltétlenül mondotok le egymásról, hanem adtok idõt magatoknak. Ilyen "kapcsolat"-féleségben is el tudtok menni moziba, szervezhettek programokat, de nem "muszáj" kézenfogva menni és csókolózni. Aztán majd meglátjátok. Természetesen ebben az idõszakban az is lehetséges, hogy a srác vagy Te találkozik egy olyannal, aki jobban tetszik... Lényeg, hogy ne siessetek el semmit, adjatok magatoknak idõt mindenre!
Nem kezdõdik ez valami jól:S. Még csak 3 hónapja ismeritek egymást, de már sokat veszekedtek. És nem tudod, mit is érez irántad pontosan. Beszéld meg vele, ha úgy látod, megéri. Ha fontos vagy neki tényleg, akkor adj még egy esélyt neki. De ha nem, vagy fél elkötelezõdni, esetleg maga se tudja, mit akar, akkor hagyjad a fenébe, õ pedig legyen õszinte.
A kérdező hozzászólása: Mikor múlt nap szakítani akart, aztán azt mondta, hogy mégsem akar elhagyni, akkor megpróbáltam választás elé állítani. Azt mondta, hogy nem fog elhagyni. :S
Olyan nem létezik, hogy 3 hónap alatt szerelmes volt, és ki is szeretett belõled. Inkább beszéljünk fellángolásról, ami ugye egy idõ után elvész... Valahol ez a fellángolás átalakul mély szerelemmé, valahol nem. A ti esetetekben valószínû ez nem történt meg. Ahogy elõttem is írták, ülj le vele (nem msn-en) és beszéljétek meg hogy mit is érez, mit szeretne! Ha szeret téged, akkor joggal elvárhatod, hogy ezt ki is mutassa, ha nem teszi nincs értelme vesztegetni az idõdet, csak szenvedni fogsz miatta!
a kapcsolat eleje az amikor igazán szerelmes vagy vagy kellene lenni a barátodba sajnos nem õ az akit kerestél...szakítsatok mert késõbb csak rosszabb lesz
A kérdező hozzászólása: Ma írt, hogy nem igaz, hogy nem szeret, csak mostanában tök sz*r a kedve, nem tudja, mi ütött belé. És hogy hiányzom neki...stbstb. :)

Ha hívok valakit és pár csöngés után hangposta van, azt jelenti, hogy kikapcsolva van a telefonja?

Legjobb válasz: Nem, azt jelenti, hogy be van kapcsolva, mivel KICSÖNGÖTT. nem vette fel, ezért automatikusan hangpostára kapcsolt. Ha ki lenne kapcsolva, akkor nem csöngene ki.

Nem, azt jelenti, hogy be van kapcsolva, mivel KICSÖNGÖTT. nem vette fel, ezért automatikusan hangpostára kapcsolt. Ha ki lenne kapcsolva, akkor nem csöngene ki.
nem, de vkiknel rohadt idegesito 1-2 csenges es ma veszi is le a penzed feleslegesen, fura ha sajatom hivjak, legalabb 3x annyi ideig csorog!

Az baj, ha valakinek nem múlik el császározás után 6 héttel a vérzése? Még csak a 4 hetem van, de most sok van máskor meg alig! Ez normális? Mikor lehetek együtt a párommal?

Legjobb válasz: A 6. hétig minden elõfordulhat, minden normális. Utána kell visszamenned dokihoz és ha úgy látja, hogy gond van akkor kezel. Majd õ mondja meg, hogy szeretkezhettek-e már. A 6. heti kontrollig semmiképpen sem.

A 6. hétig minden elõfordulhat, minden normális. Utána kell visszamenned dokihoz és ha úgy látja, hogy gond van akkor kezel. Majd õ mondja meg, hogy szeretkezhettek-e már. A 6. heti kontrollig semmiképpen sem.
Szia, nekem nagyon összevissza volt ez a gyermekágyi vérzés, kb. négy hétig normális volt, aztán mintha elmúlt volna, három napig semmi, gondoltam, de jó, ilyen hamar megúsztam, de negyedik nap elöntött a vér (pont a védõnõnél voltam a picivel, tõle kértem hamar nagy betétet...), dõlt belõlem, mintha be akarná pótolni a kimaradt három napot. És két napig szinte ömlött, majd három napig megint semmi, aztán újra elöntött és ez így ment kb. két-három hétig, nagyon rossz volt...a hat hetes vizsgálaton elmondtam (bár nyolc hetes vizsgálat volt, mert késõbb mentem vissza nõgyógyászhoz), a doki szerint ez belefért, egyéni, kinél hogy megy ez az egész.
Ja, bocs, elfelejtettem: mi kb. két hónap után kezdtünk el megint összebújni, hat hétig nem ajánlott, én megvártam a ha hetes kontroll eredményét.
A kérdező hozzászólása: Körülbelül most a vérzéssel én is így állok eddig alig volt most meg pótolja a napokat! :( Akkor ezt a 6 hetet mindenképpen megvárom!Remélem addigra már túl leszek rajta!Köszönöm a válaszokat.
Én császár után 6hétig véreztem aztán egy kicsit abba maradt majd 2hétre újra, de nem pánikoltam monda a doki semmi gond ezzel, mindenki máshogy tisztul.mikor lehetsz együtt..hát a gyermekágyi idõszakot érdemes kivárni-én mondjuk nem is bírtam volna együtt lenni vele egy dbig..
te valami 14-15 éves kis csitri lehetsz... remélem jól megszopat ;) 20/L
készülj a méyltorkos taknyos szop.atásra
Szerintem egy kis szadizmussal nincsen baj, ha tiszteletben tartjátok egymás határait:) Még fel is dobja a szexet! :P 19(L)
Mindenképpen beszéljétek át tövirõl hegyire, hogy neki ez mit jelent és csak utána dönts! Ha úgy gondolod, hogy ez Neked nem vállalható, akkor jobb lesz külön (elõbb-utóbb úgyis ez lenne a vége)!
A kérdező hozzászólása: #4 Biztos tudod hogy hány éves vagyok egy kérdésbõl! Gratula :) )) #6 az kéne még:P
Akkor a te pasid Christian Grey?
Féltékeny szuka szagot érzek...
Beszéljétek meg alaposan ezt a dolgot. Mit gondol ez alatt. Milyen dolgokat akar megcsinálni. Húzd meg a határt, hogy neked mi fér bele. Ha egyáltalán nem fér bele semmi, akkor köpd ki a horgot, találsz mást.
Nálunk is a párom az irányító fél, ami nem azt jelenti, h kék-zöldre ver, hanem van durvább szopatás meg néha-néha ráhúz egyet a hátsómra amikor hátulról csináljuk..
Jól felrúgnám.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!