Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki tud (1548 db)

Valaki tud jó pszichiátert szegeden? Esetleg, ha valaki tud árat is tud hozzá mondani?

Legjobb válasz: Ugyanõ, aki az sztk-ban kezel ingyen, kezel magánként is, sok pénzért.A rendelõben megtalálod a pszichiáterek nevét. Ugyanezt beírva a googliba, megtalálod magánorvosként is. Sztem menj el a rendelésre, és ha tetszik az adott doki, beszéld meg vele, hogy vállalna e magánban is? Ennyi....

Ugyanõ, aki az sztk-ban kezel ingyen, kezel magánként is, sok pénzért.A rendelõben megtalálod a pszichiáterek nevét. Ugyanezt beírva a googliba, megtalálod magánorvosként is. Sztem menj el a rendelésre, és ha tetszik az adott doki, beszéld meg vele, hogy vállalna e magánban is? Ennyi....
Szabó Sándor, nagyon jó.

Valaki segítene? Szeretnék kék rózsát (virágot) rendelni! Honnan lehet? Olyan ritka, kevés helyen árulnak! Please, ha valaki tud, címet, emailcímet or telefonszámot vagy valami elérhetőséget tudna küldeni?

Legjobb válasz: Azért ritka, mert természetellenes. Festékkel színezik meg, éppen ezért nagyon hamar el is hervad. Biztos, hogy ragaszkodsz a kékhez? De talán már nem sokat kell várnod igazira, akkor már biztos sûrûbb lesz. http://www.hirtv.hu/?tPath=/tud-tech/&article_hid=92229 Neten elég kevés féle virágot küldenek valóban, de üzletekben itt Bp-en szinte mindenhol láttam. Hová valósi vagy?

Azért ritka, mert természetellenes. Festékkel színezik meg, éppen ezért nagyon hamar el is hervad. Biztos, hogy ragaszkodsz a kékhez? De talán már nem sokat kell várnod igazira, akkor már biztos sûrûbb lesz. http://www.hirtv.hu/?tPath=/tud-tech/&article_hid=92229 Neten elég kevés féle virágot küldenek valóban, de üzletekben itt Bp-en szinte mindenhol láttam. Hová valósi vagy?
Vegyél fehér rózsát.A vázába önts a vízbe tintát, és néhány nap múlva kék lesz benne a rózsa.
Én már elõre megrendeltem a virágboltban.(Hatvan)


Valaki rendelt már esküvői ruhát interneten www.candiny. Co.hu weboldalról? Van e valamilyen tapasztalata? Ha valaki tud segíteni ebben megköszönném!

Legjobb válasz: Nem tudom te hogy vagy vele, de azért az esküvõjén szerintem minden menyecske szeretne a leges legjobban kinézni. Nyilván a neten is gyönyörû ruhákat lehet találni, de a szalonban az esküvõ napja elõtt nem sokkal van az utolsó próba. Akkor hozod el a ruhát ill. rád is igazítják. A netrõl rendeltet ki igazítja rád, hogy a nagy napon úgy álljon rajtad, mint amit rád öntöttek? Na meg mikor még csak próbálgatni mentem, akkor elsõnek olyat próbáltam, ami a vállfán nagyon tetszett. Rajtam viszont valahogyan nem volt az igazi. Aztán a szalonos nõ kérte, hogy próbáljak egy olyat is amit õ mutat, még ha nem is tetszik annyira. Felvettem, és csak ámultam és bámultam mikor a tükör elé álltam. Anyumnak is elakadt a lélegzete olyan húúú volt.

Nem tudom te hogy vagy vele, de azért az esküvõjén szerintem minden menyecske szeretne a leges legjobban kinézni. Nyilván a neten is gyönyörû ruhákat lehet találni, de a szalonban az esküvõ napja elõtt nem sokkal van az utolsó próba. Akkor hozod el a ruhát ill. rád is igazítják. A netrõl rendeltet ki igazítja rád, hogy a nagy napon úgy álljon rajtad, mint amit rád öntöttek? Na meg mikor még csak próbálgatni mentem, akkor elsõnek olyat próbáltam, ami a vállfán nagyon tetszett. Rajtam viszont valahogyan nem volt az igazi. Aztán a szalonos nõ kérte, hogy próbáljak egy olyat is amit õ mutat, még ha nem is tetszik annyira. Felvettem, és csak ámultam és bámultam mikor a tükör elé álltam. Anyumnak is elakadt a lélegzete olyan húúú volt.
tényleg jó árak vannak, most néztem meg. Ha olyat választasz, amiben biztos vagy, hogy jól állna, akkor megrendeled, aztán elviszed egy varrónõhöz, aki rádigazítja, hogy úgy álljon rajtad, ahogy kell. ;)
nem kell ettõl félni, én is neten rendeltem, tökéletes volt
Szerintem menj el ruhaszalonba próbálj fel pár ruhát, vagy ha már kinéztél egyet akkor egy hasonló szabásút, és akkor biztosra tudsz menni. Mert az elõttem szólalókkal egyetértve, velem is fordult már elõ, hogy máson gyönyörû meg vállfán nekem meg szörnyen állt. Az oldalt megnéztem, elég korrekt, a rendeléssel biztosan nem lesznek gondok. Gratulálok!
Pénteken kaptam kézhez a candiny.co.hu-n rendelt menyasszonyi ruhát. A rendelés elõtt egyeztettem varrónõvel, hogy egy kicsit nagyobbat rendeljek, hogy lehessen alakítani rajta. Nagyon jó minõségû anyagból készült a ruha, hófehér színû, a 2013-as kollekció csipke bubble darabja, (1. oldal 2. sor jobb szélsõ). Nagyon örülök, hogy bevállaltam, mert sehol nem találtam hasonlót. Nagy volt a kockázat, de megérte. A varrónõ is megnézte és azt, mondta, hogy akár kiengedni is tudna belõle, mert az elvarrásnál hagytak benne bõven anyagot. A rendeléssel is minden rendben volt, 21. nap után, amikor a ruha elkészült levették a pénzt és 3 hét alatt érkezett meg a küldemény. Meglepett, hogy csak egy 50x30 centis zacskót kaptam, de mások is mondták, hogy zsugorfóliázva szállítják, uh kibontás után csak úgy "kipattant" a csomagból a ruha. Azt gondolom, hogy ennyi pénzért saját, nem kölcsönzött ruhát, ami ráadásul elég egyedi(a hossza miatt) nagyon megérte a merészséget.
Kedves Kérdezõ! Semmi esetre se rendelj a Candiny-tõl!!! A füredi Anna-bálra szerettem volna egy gyönyörû fehér ruhát venni tõlük, remek áron kínálták a ruhát szóval gondoltam bevállalom. Az egy dolog, hogy a csomag lekéste az egész eseményt, pedig hónapokkal elõtte rendeltem, de ami a zacskóban volt , az KÖSZÖNÕVISZONYBAN sem volt a képen látható ruhával. Durva, szar minõségû tüllre volt valami hasonló, de sokkal igénytelenebb hímzés rácseszve, a cipzár a háton egy elõrehajlástól szétesett... Az egész ruha úgy ahogy van egy nagy csalódás volt és nagyon drága tanúság...
Minõségi, tiszta sheavaj.
Nálam ez változó az a baj, max enyhíteni tudom bõrnyugtató, hidratáló krémmel. A megoldás engem is érdekelne.:)
szia.:) kozmetikusnak tanulok és pont most tanultam a rosacearol. amikor még a rosacea a kezdeti fázisban van akkor még elmehetsz orvoshoz aki antibiotikumokat kenõcsöket ir fel..nemtudom h az mennyire használ, ha viszont már erõsebb fázisban van mint hogy a bõrpir megjelen akkor lézeres kezelés terápiát tudom javasolni, tû segitségével a kitágult hajszálereket kezelik , ezt akkoramikor a bõr már megvastagszik. :) ettöl elmulna

Mi lehet a baj a windows 7-el? állandóan ugrál vibrál a kép, ez a win7 miatt van? A laptop jó és új szalag kábel hiba kizárva ha valaki tud segitsen?

Legjobb válasz: MSI a laptop de nem lehetett rá xp-t rakni, mert a hdd-röl irt ki valamit, de jobban szeretnék xp-t tenni rá, ha valaki tud adjon tanácsot köszi

A kérdező hozzászólása: MSI a laptop de nem lehetett rá xp-t rakni, mert a hdd-röl irt ki valamit, de jobban szeretnék xp-t tenni rá, ha valaki tud adjon tanácsot köszi
Nem tudom de Pl. én pár napja úgy jártam hogy egy 7-est akartam feltenni ill feltettem de az alap drivereket nem ismerte fel! alaplap, vga, szval le kellet szednem és vissza az xp3, lehet rossz a win 7? lehet, mással próbáltad? más 7-essel?
XP tehetõ rá, csak a BIOS-ban kapcsold ki a SATA vezérlésnél az AHCI módot, úgy fel kell, hogy ismerje a vinyód. A Win7-tel valószínûleg az lehet a hiba, hogy ugyan kiolvasta a VGa vezérlõd típusát, fel is telepített hozzá valamit, de sokszor a régebbi eszközöknél egy alapértelmezett VGA vezérlõt telepít, így pedig a vga chip nem fog tudni megfelelõen dolgozni. Esetedben is valószínûleg ez történhetett, emiatt a chip jelenleg alapértelmezett frissítési frekvencián ad (kb. 55Hz), ezt pedig a legtöbb eszköz nem szereti (a laptopok kijelzõi leginkább a 75Hz-et szeretik).
A kérdező hozzászólása: Igazábol nem vagyok nagy szám tech guru, a bios az melyik billentyü ha indittom a gépet? de eddig nem volt gond csak most kezdi el, de megnézem az xp stabilabnak tûnik

Hogyan tudnék kínai hatású szemeket csinálni? :D Ha valaki tud videót, az nagyon jó lenne.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/results?search_query=asian+eye+makeup..

Nem túl bonyolúlt dolog, fekete tus, de fontos hogy alúl le húzd ki a szemed, szempillaspirál, az is fekete legyen, világos, már-már fehér púder és ha kicsit gésásabra akarod elkészíteni a sminked, élénk piros rúzst használja az ajkadra, vagy még egyedibb ha csak az ajkad közepét fested be a rúzzsal!
én vagyok az elõzõ kommentes, nem le, hanem ne akart lenni az alúl kihúzásnál, bocsánat

Valaki nem tud egy olyan filmet amiben a csajok lenéznek. Kiközösitenek másokat? Az ilyen filmeket nagyon szeretem. Ha valaki tud akkor csak a cimét irja le! Köszönöm elõre is

Legjobb válasz: Bajos csajok 1 bajos csajok 2 Campus háború Az ördög prádát visel Házinyuszi Mirõl álmodik a lány Vadócka Hirtelen 30 ez nem az csak ajánlom : Micsoda srác ez a lány szerintem szeretni fogod ! :)

Bajos csajok 1 bajos csajok 2 Campus háború Az ördög prádát visel Házinyuszi Mirõl álmodik a lány Vadócka Hirtelen 30 ez nem az csak ajánlom : Micsoda srác ez a lány szerintem szeretni fogod ! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
Nem mai stílus, de ha szereted a retró dolgokat is, akkor Abigél
A kérdező hozzászólása: még nem láttam de majd megnézem azt is köszike
A klikk
A kérdező hozzászólása: a kliket már láttam és innen indult ki az egész és nagyon tetszett

! Ha valaki tud segitsen már a férjemmel 2éve vagyok eggyütt És nem esem teherbe most is több mint két hetet késett és erre megjött! Valaki tud nekem ajánlani valamit amitől teherbeesnék hamar? !

Legjobb válasz: Igen tudok ajánlani.Méghozzá orvost.Tök felesleges csodaszerekkel teákkal probálkozni egy alapos orvosi vizsgálat nélkül.

Igen tudok ajánlani.Méghozzá orvost.Tök felesleges csodaszerekkel teákkal probálkozni egy alapos orvosi vizsgálat nélkül.
orvos....meglepõ h még nem voltatok....
Igen. Orvos. Lehetõleg szakember. Elõször nõgyógyász, ott látják, ha van valami szervi eltérés, ami gátat szabhat a teherbeesésnek (ciszta, mióma, akármi). Aztán endokrinológus, hogy megnézzék a hormonjaidat is. Nem ajánlom a házi praktikákat, többnyire csak az idõ telik velük.
Szerintem 1 év után már érdemes elmenni orvoshoz, mert ha mindkét fél egészséges és rendszeresek a szeretkezések, akkor 1 év alatt "illik" teherbeesni. 2 év után pedig mindenképpen!
Az elsõ négy válaszoló megadta a választ.Csoda hogy eddig bírtad....
Szia!Elõször is vizsgáltassátok ki Magatokat.Ne stresszeljetek, figyeljetek oda az egészséges táplálkozásra, életmódra. Érdemes egy tisztítást, méregtelenítést csinálnotok, majd feltõlteni a szevezeteteket természetes alapú vitaminokkal, ásványokkal.A párodnak a spermaszám szaporításhoz különösen szelén és a maca kivonat hasznos.Ezekkel sok jó tapasztalat van. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat! Sajnos mindig csalodom mert szokott késni heteket és akkor màr azt hiszem hogy terhes vagyok de mindig csalodom. Elkezdtem szedni màr kb.5-6napja ezt a méhoempõt hàtha sikerül! Annyira szeretnénk màr babàt!
A kérdező hozzászólása: Én jàrok nõgyogyàszhoz semmit nem mond csak annyit probàlkozzunk töb pozba csinàlni:) ))) De semmi!jah és hozzà kell tennem hogy tulsulyos vagyok! Lehet ezért esem nehezebben teherbe! :(
az összes válaszoló megírta, hogy mit csinálj. NÕGYÓGYÁSZ-ha 2 év után ez nem foglalkozik veled, csak annyit mond, hogy gyakrabban meg máshogy szexeljetek, akkor KERESS OLYAT AKI SEGIT, és ENDOKRINOLÓGIAI KIVIZSGÁLÁS- a túlsúlyod miatt fõleg indokolt, simán lehet, hogy PCOS vagy IR, esetleg egyéb hormonprobléma áll az eddigi sikertelenség hátterében. Annak meg annyi a méhpempõ, mint halottnak a csók. Tessék magad összeszedni, és nem a csodát várni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!