Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki tolja a babakocsit, (1 db)

Ha valaki úgy tolja a babakocsit, hogy közben cigarettázik, akkor a baba is kap a füstből?

Már olyan babakocsiban ül a fiam, ami nem szemben van, hanem azt nézi, amerre megyünk, még nem a legkönnyebb kis kocsi, hanem ez a sportkocsi féle. Néha, amikor hármasban sétálunk, megszoktam kérni a párom, hogy tolja egy kicsit, amíg rágyújtok, de olyankor alig telik el egy-két másodperc, és ? is rágyújt. Nem tudom, hogy ez árt-e a babának, én nem látom, hogy oda menne a füst, csak aggaszt, hogy talán mégis. Amúgy nagyon figyelünk, hogy ne lélegezze be a füstöt, a párom szerint így nem is megy oda, csak engem aggaszt a dolog.

Legjobb válasz: És azon nem gondolkodtatok még hogy lehet hogy nem szívja be a füstöt,de ugyanúgy passzív dohányos lett már ilyen picin! gratulálok! Ha cigiztek teljesen másik helyiségbe menjetek,vagy egyenest ki. Szegény gyerek!

És azon nem gondolkodtatok még hogy lehet hogy nem szívja be a füstöt, de ugyanúgy passzív dohányos lett már ilyen picin! gratulálok! Ha cigiztek teljesen másik helyiségbe menjetek, vagy egyenest ki. Szegény gyerek!
perzse hogy általánosítunk, hiszen a ti szarotokat szívjuk mi is...
A kérdező hozzászólása: Akkor szívjál mást (lenne egy-két tippem, hogy mit).
:D:D:D Ez jó.:D
Az utolsó válaszolónak!!Igen szivod azt a szart, de akkor az autókkal mi van? Vagy az egészséges mi???? Nagytudásúúú Azonkivül még 1000 dolog van ami káros! Nem értem miért kell fennakadni állandóan a cigin? Igaz én már nem cigizek , de unom hogy mindig azzal foglalkoznak. A kérdezönek:Ha kint szivjátok a cigit nem káros!! Csak zárt helységben!
A dohányosok mindig megideologizálják hogy miért nem káros a füstölésük másra.Nem akarok bántani senkit de ez igaz. Ez közterületen nagyon idegesítõ tud lenni, pl amikor buszra vársz és körbe füstölnek. A benzingõz pont elég, miért kéne még a kifújt cigifüstöt is szívnom? Aki nem dohányzik, mint a kis babátok, méterekrõl megérzi a füstöt, és borzasztó zavaró! Most mindegy hogy "csak" a szag káros vagy nem, de tény hogy iszonytató büdös, és szerintem már ez is elég. Nem kéne dohányoznotok a baba közelében egyáltalán...
Igen kap, ezt hívják passzív dohányzásnak. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy dohányozzon és ezzel a saját egészségét károsítsa, de gondolj a babádra, az õ egészségét ne károsítsd. Amikor együtt vagytok, próbálj meg nem dohányozni. Az én párom is dohányzik, de kimegy a lakásból és kint gyújt rá.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak külön köszönöm, hogy úgy tudott írni, hogy megõrizte az emberi hangnemet, és tárgyilagosan válaszolt! Köszi szépen!!!
Szia, nagyon meg tudlak érteni. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, többet nem gyújtottam rá. Most 6 hónapos a lányom és álmomban dohányzom :-). Lehet, hogy röhejes, de így van. Reggel arra ébredek, hogy de jó lenne rágyújtani. De még tart az akarat. Próbáld meg a pároddal megbeszélni, hogy azt az öt percet bírja ki rágyújtás nélkül, amíg elszívod. Ettõl nem leszel rossz anya. Én a kérdésedbõl legalábbis azt szûrtem le, hogy amikor te rágyútasz, akkor hiába bízod a párodra, õ is rágyújt. Ilyenkor hiába mennél ki az erkélyre, akkor õ is utánad menne a babáddal. Mond meg neki, hogy öt perc nem a világ, utána visszaveszed te a baát és füstölhet kedvére. Így is egész nap veled van, lés gondolom nem gyújtasz rá mikor rázod a kis fenekét:-). A dohányosokat sokan mocskosnak és gyermekkínzónak tartják, pedig egyáltalán nem rossz anyák. Az n anyukám is dohányzott és még mindig dohányzik. de ettõl még rá merem bízni a lányomat, mert tudja, hogy nem a ygerek pofájába kell a füstöt fújnia. Végül, szerintem, próbáljátok meg a pároddal esetleg a közös leszokást, nálunk is ez vált be. Könnyeb nem rágyújtani, ha a párod sem dohányzik, és együtt élitek át a leszokás minden nyûét és kínját. Kitartás, a rosszmájú megjegyzéseket meg enged el a füled mellett, mert lehet hogy õ nem dohányzik, de veri a ggyerekét, mert azzal tudja levezetni a feszültségét :-9
A kérdező hozzászólása: De mint már a kérdésben is említettem, én, ha rágyújtok, akkor megkérem a páromat, hogy tolja a kocsit. Csak a párom is rágyújt olyankor. Ezt most csak azért írom, mert valaki írta, hogy egy babakocsit toló, dohányzó anyuka nem szép látvány. Szerintem sem az. De igazából nem az esztétikai dolgokra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy árthat-e. Az ilyen értelmetlenül fröcsögõ válaszokra meg csak annyit reagálnék, hogy pont az ilyenek miatt van az, hogy sok dohányos elég bunkón áll a nemdohányzókhoz. Mert már egybõl támadnak és általánosítanak.
Hát, úgy látszik mégiscsak kaptál a minõsítésekbõl is... Én nem dohányzom, de az apósomék folyton a babakocsi mellett cigiznek, és nem merek rájuk szólni. A füstöt másfelé fújják, de a szagot akkor is lehet érezni. Ha én érzem, akkor a gyerek is. Azért remélem csak maga a szag nem káros!?
A kérdező hozzászólása: Nem minõsítést kértem. Azért, mert valaki dohányzik, még nem egy szörnyeteg. Mint már írtam, figyelünk arra, hog yne szívja a füstöt. A passzív dohányos az, aki beszívja mások cigifüstjét. Nem az, aki csak nézi. Örülnék, ha nem a megrögzött antidohányosok írnának arról, hogy milyen borzalmas szülõk vagyunk, hanem inkább azok, akik tudnak használható választ adni.
teljesen igazad van elsõ válaszoló! És terhesség alatt is cigiztél?
Szabad terben, seta kozben nem lelegzi be.
Nem lélegzi be, de nem szép látvány. Amúgy az elsõ válaszoló saját magdicséri???:) )) Nem sok 58%-os van..
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló! Ha már ennyire érdekel, terhesen nem cigiztem, és a szoptatás alatt sem. De mivel a párom dohányzik, és mielõtt terhes lettem, én is cigiztem, hát sajnos elég könnyen visszaszoktam. Ez van.
Ez bizony nagyon nehèz tèma!én is cigiztem mielott terhes lettem volna.Aztàn szoptatàs vègèig semmi!De soha nem gyujtottam rà amikor egyutt voltunk sètàlni vagy èppen babakocsit tologattam.Csak mikor letettem aludni ès o nem volt melettem.(csak erkèlyen)Most ujra leszoktam.Ujra babàt szeretnèk:) !Szerintem kap belole rendesen ha melette dohànyzol.Lègy eros!Szokj le!
Ja látom az én elsõ válaszom már szépen lelett pontozva. Na szép...még én gondolkodok hülyén? Amikor ezek rohadt, gané dohányosok keserítik meg az életünket, úton útfélen??? Õrület! Felháborító!!
Nekem eszembe sem jut újra cigizni a baby mellett.Pedig a férjem erös dohányos.(csak a teraszon)És én is az voltam.Szerintem is kap abból a babád is.Légy erös, és szokj le a babád és magad érdekében.Nagyon csúnya látvány mikor egy baba kocsit toló anyuka füstöl a kocsi felett.
idioták ha leviszem a babám sétálni elmegy mellettem egy dohányos mit csináljak?ez ugyan az!!!dohányozzatok séta közben szabad levegõn vagytok csak ne rá fujjátok amit gondolom nem tesztek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elképzelhető, hogy a barack (amit én ettem) zavarhatja a pocakját a babának?

múltkor őszilevet ittam-tegnap meg baracklekvárt.mindkétszer szörnyű éjszakánk volt.lehet,hogy a szél,vagy a fog miatt-nem tudom eldönteni-de csikarhatja a pocakját?4hónapos.

1

Lehet úgy adni az Eurovit C-vitaminból fiamnak hogy a kupakja szétnyílt de végig hűtőben volt?

1

Kis közvélemény kutatás, egy cikk alapján. Mennyi volt a babád és a te születési súlyod?

Régebbi cikk:

34

Espumisan és Infacol közt mi a különbség?

Két hetes szopis babám nagyon hasfájós, 3 napja kapja az Espumisant, de nem látom, hogy használna. Infacol hatóanyaga elvileg ugyanaz, van értelme kipróbálni? Miben más? (Védőnénim ajánlotta az angol vizet, de csak egy hónapos kortól)

8

Hasfajos Kisbabam, ha 1, 5-2 orankent szopizik akkor is minden etkezes elott adjak neki infacolt? Nem tul gyakori?

5

Mit lehet játszani egy 4-5 hónapos babával? Minden ötlet érdekel!

Lányom 4,5 hónapos, érdeklődő baba, de minden elfoglaltságra ráun 5 perc után... szoktam neki bábozni a plüsseivel, csörgőt adok a kezébe, énekelgetek neki, naponta hatszor körbejárjuk a lakást, megnézegetjük a polcon a színes könyveket, "repülőzünk", de délutánra teljesen kifogyok az ötletekből, kicsit el vagyok keseredve..

8

Miket főztök ebédre 1, 5 év körüli babátoknak? Van még valaki aki külön főz neki?

Adjatok néhány ötletet, mit lehetne főzni, ami egészséges, sok vitamin van benne? Konkrét receptek érdekelnének. Lehet Nektek fura, de én még külön főzök neki még mindig, leginkább főzelékeket pl. brokkoli, karfiol, finomfőzelék, kelbimbó, spenót, sóska stb. tehát inkább zöldségekből, 2 okból egyrészt mert még 1 évesen 1 foga volt, most már 9, másrészt, hogy ezeket egészségesebbnek tartom, mint amit pl. mi eszünk pl. túrós tészta, rakott krumpli stb. Remélem értitek mire gondolok, azt tartom szem előtt, hogy elég vitamint vigyek be neki, amúgy jó evő, mindent megeszik amit főzök neki ugye főként főzelékeket, persze evett már nokedlit husival is. Túlzásba viszem, hogy még külön főzök neki szerintetek?

9

Adnátok lányotoknak a Magdaléna nevet?

Vezetéknév Uszkay

10

6 és fél hónapos kislányom folyton állni akar, ez baj?

Kb. 1 hete állt fel és azóta folyton állni akar, alig mászik...Ez baj? Vagy fog még mászni is?

2

Mikortól kell megtanulnia egyedül enni?

Kis falatokat a szájába rakja, de a főzeléket még nem adom úgy neki, hogy kanalazza magának. Próbálom tanítani neki, hogy fogja a kanalat, de nem érdekli. 17 hónapos.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!