Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki tolja a babakocsit, (1 db)

Ha valaki úgy tolja a babakocsit, hogy közben cigarettázik, akkor a baba is kap a füstből?

Már olyan babakocsiban ül a fiam, ami nem szemben van, hanem azt nézi, amerre megyünk, még nem a legkönnyebb kis kocsi, hanem ez a sportkocsi féle. Néha, amikor hármasban sétálunk, megszoktam kérni a párom, hogy tolja egy kicsit, amíg rágyújtok, de olyankor alig telik el egy-két másodperc, és ? is rágyújt. Nem tudom, hogy ez árt-e a babának, én nem látom, hogy oda menne a füst, csak aggaszt, hogy talán mégis. Amúgy nagyon figyelünk, hogy ne lélegezze be a füstöt, a párom szerint így nem is megy oda, csak engem aggaszt a dolog.

Legjobb válasz: És azon nem gondolkodtatok még hogy lehet hogy nem szívja be a füstöt,de ugyanúgy passzív dohányos lett már ilyen picin! gratulálok! Ha cigiztek teljesen másik helyiségbe menjetek,vagy egyenest ki. Szegény gyerek!

És azon nem gondolkodtatok még hogy lehet hogy nem szívja be a füstöt, de ugyanúgy passzív dohányos lett már ilyen picin! gratulálok! Ha cigiztek teljesen másik helyiségbe menjetek, vagy egyenest ki. Szegény gyerek!
perzse hogy általánosítunk, hiszen a ti szarotokat szívjuk mi is...
A kérdező hozzászólása: Akkor szívjál mást (lenne egy-két tippem, hogy mit).
:D:D:D Ez jó.:D
Az utolsó válaszolónak!!Igen szivod azt a szart, de akkor az autókkal mi van? Vagy az egészséges mi???? Nagytudásúúú Azonkivül még 1000 dolog van ami káros! Nem értem miért kell fennakadni állandóan a cigin? Igaz én már nem cigizek , de unom hogy mindig azzal foglalkoznak. A kérdezönek:Ha kint szivjátok a cigit nem káros!! Csak zárt helységben!
A dohányosok mindig megideologizálják hogy miért nem káros a füstölésük másra.Nem akarok bántani senkit de ez igaz. Ez közterületen nagyon idegesítõ tud lenni, pl amikor buszra vársz és körbe füstölnek. A benzingõz pont elég, miért kéne még a kifújt cigifüstöt is szívnom? Aki nem dohányzik, mint a kis babátok, méterekrõl megérzi a füstöt, és borzasztó zavaró! Most mindegy hogy "csak" a szag káros vagy nem, de tény hogy iszonytató büdös, és szerintem már ez is elég. Nem kéne dohányoznotok a baba közelében egyáltalán...
Igen kap, ezt hívják passzív dohányzásnak. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy dohányozzon és ezzel a saját egészségét károsítsa, de gondolj a babádra, az õ egészségét ne károsítsd. Amikor együtt vagytok, próbálj meg nem dohányozni. Az én párom is dohányzik, de kimegy a lakásból és kint gyújt rá.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak külön köszönöm, hogy úgy tudott írni, hogy megõrizte az emberi hangnemet, és tárgyilagosan válaszolt! Köszi szépen!!!
Szia, nagyon meg tudlak érteni. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, többet nem gyújtottam rá. Most 6 hónapos a lányom és álmomban dohányzom :-). Lehet, hogy röhejes, de így van. Reggel arra ébredek, hogy de jó lenne rágyújtani. De még tart az akarat. Próbáld meg a pároddal megbeszélni, hogy azt az öt percet bírja ki rágyújtás nélkül, amíg elszívod. Ettõl nem leszel rossz anya. Én a kérdésedbõl legalábbis azt szûrtem le, hogy amikor te rágyútasz, akkor hiába bízod a párodra, õ is rágyújt. Ilyenkor hiába mennél ki az erkélyre, akkor õ is utánad menne a babáddal. Mond meg neki, hogy öt perc nem a világ, utána visszaveszed te a baát és füstölhet kedvére. Így is egész nap veled van, lés gondolom nem gyújtasz rá mikor rázod a kis fenekét:-). A dohányosokat sokan mocskosnak és gyermekkínzónak tartják, pedig egyáltalán nem rossz anyák. Az n anyukám is dohányzott és még mindig dohányzik. de ettõl még rá merem bízni a lányomat, mert tudja, hogy nem a ygerek pofájába kell a füstöt fújnia. Végül, szerintem, próbáljátok meg a pároddal esetleg a közös leszokást, nálunk is ez vált be. Könnyeb nem rágyújtani, ha a párod sem dohányzik, és együtt élitek át a leszokás minden nyûét és kínját. Kitartás, a rosszmájú megjegyzéseket meg enged el a füled mellett, mert lehet hogy õ nem dohányzik, de veri a ggyerekét, mert azzal tudja levezetni a feszültségét :-9
A kérdező hozzászólása: De mint már a kérdésben is említettem, én, ha rágyújtok, akkor megkérem a páromat, hogy tolja a kocsit. Csak a párom is rágyújt olyankor. Ezt most csak azért írom, mert valaki írta, hogy egy babakocsit toló, dohányzó anyuka nem szép látvány. Szerintem sem az. De igazából nem az esztétikai dolgokra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy árthat-e. Az ilyen értelmetlenül fröcsögõ válaszokra meg csak annyit reagálnék, hogy pont az ilyenek miatt van az, hogy sok dohányos elég bunkón áll a nemdohányzókhoz. Mert már egybõl támadnak és általánosítanak.
Hát, úgy látszik mégiscsak kaptál a minõsítésekbõl is... Én nem dohányzom, de az apósomék folyton a babakocsi mellett cigiznek, és nem merek rájuk szólni. A füstöt másfelé fújják, de a szagot akkor is lehet érezni. Ha én érzem, akkor a gyerek is. Azért remélem csak maga a szag nem káros!?
A kérdező hozzászólása: Nem minõsítést kértem. Azért, mert valaki dohányzik, még nem egy szörnyeteg. Mint már írtam, figyelünk arra, hog yne szívja a füstöt. A passzív dohányos az, aki beszívja mások cigifüstjét. Nem az, aki csak nézi. Örülnék, ha nem a megrögzött antidohányosok írnának arról, hogy milyen borzalmas szülõk vagyunk, hanem inkább azok, akik tudnak használható választ adni.
teljesen igazad van elsõ válaszoló! És terhesség alatt is cigiztél?
Szabad terben, seta kozben nem lelegzi be.
Nem lélegzi be, de nem szép látvány. Amúgy az elsõ válaszoló saját magdicséri???:) )) Nem sok 58%-os van..
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló! Ha már ennyire érdekel, terhesen nem cigiztem, és a szoptatás alatt sem. De mivel a párom dohányzik, és mielõtt terhes lettem, én is cigiztem, hát sajnos elég könnyen visszaszoktam. Ez van.
Ez bizony nagyon nehèz tèma!én is cigiztem mielott terhes lettem volna.Aztàn szoptatàs vègèig semmi!De soha nem gyujtottam rà amikor egyutt voltunk sètàlni vagy èppen babakocsit tologattam.Csak mikor letettem aludni ès o nem volt melettem.(csak erkèlyen)Most ujra leszoktam.Ujra babàt szeretnèk:) !Szerintem kap belole rendesen ha melette dohànyzol.Lègy eros!Szokj le!
Ja látom az én elsõ válaszom már szépen lelett pontozva. Na szép...még én gondolkodok hülyén? Amikor ezek rohadt, gané dohányosok keserítik meg az életünket, úton útfélen??? Õrület! Felháborító!!
Nekem eszembe sem jut újra cigizni a baby mellett.Pedig a férjem erös dohányos.(csak a teraszon)És én is az voltam.Szerintem is kap abból a babád is.Légy erös, és szokj le a babád és magad érdekében.Nagyon csúnya látvány mikor egy baba kocsit toló anyuka füstöl a kocsi felett.
idioták ha leviszem a babám sétálni elmegy mellettem egy dohányos mit csináljak?ez ugyan az!!!dohányozzatok séta közben szabad levegõn vagytok csak ne rá fujjátok amit gondolom nem tesztek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi Cebion cseppet adtok egy nap 14 hónapos babátoknak?

11

Mit lehet kezdeni egy 7 hós babával aki evés közben a kezét a szájába tömi?

Rettenetesen macerás ez a hozzátáplálás dolog... Kezdem megutálni...
Az ebédet már kiváltottuk. Kisfiam jó evő, ezzel nincs gond, viszont kb 100ml után (amit gyönyörűen eszik) feszt a szájába rakja a kezét és képtelenség bejutni kanállal a szájába. Biztos hogy éhes még, mert ha kiszedem a kezét a szájából akkor már nyitja is hogy dugjam a kanalat.
Hogy lehetne leszoktatni? Az egy dolog hogy minden tiszta kaja, a kajás kis kezével még a hajába is beletúr, kész káosz az egész, de olyan nehéz is a maradék 150milit beletuszmákolni a gyerekbe... Egyszerűen nem értem hogy az elején hogy lehet hogy ilyen szépen eszik, a felénél meg csak a keze érdekli, a kaja alig.
Szívem szerint lekötözném a kezét... :) Akkor meglenne oldva a probléma.
(Természetesen nem kötném le a kezét!)

3

Hogy telik egy napotok 2-4 hónapos babátokkal?

Férjetek mikor van otthon, mennyit segít?

1

4 hónapos baba ehet céklát?

4

Tescon kívül akciós még valahol a Libero?

2

A cseresznyecumitól fogzás esetén állhatnak csálén a fogak a későbbiekben?

2

Hurutos köhögésre kinek mi vált be (14 hónapos)?

4

Anyukák nektek nincs elegetek abból, hogy nem lehet normálisan közlekedni babakocsival?

Amikor jönnek velem szemben a járdán és nekem kell szlalomozni az emberek között mert ők arrébb nem lépnének egyet. Babakocsival könnyebb ám. Vagy amikor próbálok belavírozni az ajtón ami persze magától visszacsukódik. Feltartom vele a forgalmat, már hárman is állnak mert én foglalom a helyet de az ajtót egy angyal sem fogná meg ha már útban vagyok, hogy gyorsabban haladjunk. A biciklisek nem egyszer kishíján fellöknek. A sarkokon görcsben van a gyomrom mert úgy közlekednek, hogy már volt, hogy majdnem elvitték a babakocsit mert kis ívben úgy kanyarodik be, hogy le sem száll, előre sem néz. Az mindennapos eset, hogy nem lehet normálisan menni a járdán mert a kocsival odaparkolnak és nekem a sárba kell húzódnom , hogy elférjünk. Vagy, hogy a zebránál percekig dekkolok mire hajlandóak megállni de azt is úgy, hogy ha nem húzok bele akkor a sarkamra megy a hülye autójával.De a minap nem fértem el sehogy a kocsi mellett és az útra kellett lemennem, hogy tovább tudjunk sétálni. Megálltak, hogy el tudjak menni de persze láttam az arcokat a kocsiban, hogy mi a fenét keresek az úton és le is olvastam egy szép szót az illető szájáról. Na annyira felhúztam magam, hogy már az jutott eszembe, hogy műsoros pelenkával fogok közlekedni és ha valaki ilyen szépen áll meg mert nem képes 5 méterrel többet sétálni az amúgy üresen álló parkolótól akkor rá fogom nyomni a szélvédőjére. Nektek nincs elegetek? Hihetetlen, hogy mennyire bunkók az emberek.

16

Egy éves babátok mennyi folyadékot iszik?

Én lányom 1,5 deci vizet iszik csak meg egy nap alatt.
Plussz 2 dl tápszer.
Gondolom a többi folyadékot a gyümölcs/főzelekkel viszi be.
Hiaba probalom itatni, nem megy le tobb.

7

Amikor megszülettem a lábamra kötöttek egy szalagot amin szerepel a születésem pontos ideje, év hónap nap óra perc. Mi ennek a kis szalagnak a neve vagy nincs különösebb neve?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!