Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki tolja a babakocsit, (1 db)

Ha valaki úgy tolja a babakocsit, hogy közben cigarettázik, akkor a baba is kap a füstből?

Már olyan babakocsiban ül a fiam, ami nem szemben van, hanem azt nézi, amerre megyünk, még nem a legkönnyebb kis kocsi, hanem ez a sportkocsi féle. Néha, amikor hármasban sétálunk, megszoktam kérni a párom, hogy tolja egy kicsit, amíg rágyújtok, de olyankor alig telik el egy-két másodperc, és ? is rágyújt. Nem tudom, hogy ez árt-e a babának, én nem látom, hogy oda menne a füst, csak aggaszt, hogy talán mégis. Amúgy nagyon figyelünk, hogy ne lélegezze be a füstöt, a párom szerint így nem is megy oda, csak engem aggaszt a dolog.

Legjobb válasz: És azon nem gondolkodtatok még hogy lehet hogy nem szívja be a füstöt,de ugyanúgy passzív dohányos lett már ilyen picin! gratulálok! Ha cigiztek teljesen másik helyiségbe menjetek,vagy egyenest ki. Szegény gyerek!

És azon nem gondolkodtatok még hogy lehet hogy nem szívja be a füstöt, de ugyanúgy passzív dohányos lett már ilyen picin! gratulálok! Ha cigiztek teljesen másik helyiségbe menjetek, vagy egyenest ki. Szegény gyerek!
perzse hogy általánosítunk, hiszen a ti szarotokat szívjuk mi is...
A kérdező hozzászólása: Akkor szívjál mást (lenne egy-két tippem, hogy mit).
:D:D:D Ez jó.:D
Az utolsó válaszolónak!!Igen szivod azt a szart, de akkor az autókkal mi van? Vagy az egészséges mi???? Nagytudásúúú Azonkivül még 1000 dolog van ami káros! Nem értem miért kell fennakadni állandóan a cigin? Igaz én már nem cigizek , de unom hogy mindig azzal foglalkoznak. A kérdezönek:Ha kint szivjátok a cigit nem káros!! Csak zárt helységben!
A dohányosok mindig megideologizálják hogy miért nem káros a füstölésük másra.Nem akarok bántani senkit de ez igaz. Ez közterületen nagyon idegesítõ tud lenni, pl amikor buszra vársz és körbe füstölnek. A benzingõz pont elég, miért kéne még a kifújt cigifüstöt is szívnom? Aki nem dohányzik, mint a kis babátok, méterekrõl megérzi a füstöt, és borzasztó zavaró! Most mindegy hogy "csak" a szag káros vagy nem, de tény hogy iszonytató büdös, és szerintem már ez is elég. Nem kéne dohányoznotok a baba közelében egyáltalán...
Igen kap, ezt hívják passzív dohányzásnak. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy dohányozzon és ezzel a saját egészségét károsítsa, de gondolj a babádra, az õ egészségét ne károsítsd. Amikor együtt vagytok, próbálj meg nem dohányozni. Az én párom is dohányzik, de kimegy a lakásból és kint gyújt rá.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak külön köszönöm, hogy úgy tudott írni, hogy megõrizte az emberi hangnemet, és tárgyilagosan válaszolt! Köszi szépen!!!
Szia, nagyon meg tudlak érteni. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, többet nem gyújtottam rá. Most 6 hónapos a lányom és álmomban dohányzom :-). Lehet, hogy röhejes, de így van. Reggel arra ébredek, hogy de jó lenne rágyújtani. De még tart az akarat. Próbáld meg a pároddal megbeszélni, hogy azt az öt percet bírja ki rágyújtás nélkül, amíg elszívod. Ettõl nem leszel rossz anya. Én a kérdésedbõl legalábbis azt szûrtem le, hogy amikor te rágyútasz, akkor hiába bízod a párodra, õ is rágyújt. Ilyenkor hiába mennél ki az erkélyre, akkor õ is utánad menne a babáddal. Mond meg neki, hogy öt perc nem a világ, utána visszaveszed te a baát és füstölhet kedvére. Így is egész nap veled van, lés gondolom nem gyújtasz rá mikor rázod a kis fenekét:-). A dohányosokat sokan mocskosnak és gyermekkínzónak tartják, pedig egyáltalán nem rossz anyák. Az n anyukám is dohányzott és még mindig dohányzik. de ettõl még rá merem bízni a lányomat, mert tudja, hogy nem a ygerek pofájába kell a füstöt fújnia. Végül, szerintem, próbáljátok meg a pároddal esetleg a közös leszokást, nálunk is ez vált be. Könnyeb nem rágyújtani, ha a párod sem dohányzik, és együtt élitek át a leszokás minden nyûét és kínját. Kitartás, a rosszmájú megjegyzéseket meg enged el a füled mellett, mert lehet hogy õ nem dohányzik, de veri a ggyerekét, mert azzal tudja levezetni a feszültségét :-9
A kérdező hozzászólása: De mint már a kérdésben is említettem, én, ha rágyújtok, akkor megkérem a páromat, hogy tolja a kocsit. Csak a párom is rágyújt olyankor. Ezt most csak azért írom, mert valaki írta, hogy egy babakocsit toló, dohányzó anyuka nem szép látvány. Szerintem sem az. De igazából nem az esztétikai dolgokra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy árthat-e. Az ilyen értelmetlenül fröcsögõ válaszokra meg csak annyit reagálnék, hogy pont az ilyenek miatt van az, hogy sok dohányos elég bunkón áll a nemdohányzókhoz. Mert már egybõl támadnak és általánosítanak.
Hát, úgy látszik mégiscsak kaptál a minõsítésekbõl is... Én nem dohányzom, de az apósomék folyton a babakocsi mellett cigiznek, és nem merek rájuk szólni. A füstöt másfelé fújják, de a szagot akkor is lehet érezni. Ha én érzem, akkor a gyerek is. Azért remélem csak maga a szag nem káros!?
A kérdező hozzászólása: Nem minõsítést kértem. Azért, mert valaki dohányzik, még nem egy szörnyeteg. Mint már írtam, figyelünk arra, hog yne szívja a füstöt. A passzív dohányos az, aki beszívja mások cigifüstjét. Nem az, aki csak nézi. Örülnék, ha nem a megrögzött antidohányosok írnának arról, hogy milyen borzalmas szülõk vagyunk, hanem inkább azok, akik tudnak használható választ adni.
teljesen igazad van elsõ válaszoló! És terhesség alatt is cigiztél?
Szabad terben, seta kozben nem lelegzi be.
Nem lélegzi be, de nem szép látvány. Amúgy az elsõ válaszoló saját magdicséri???:) )) Nem sok 58%-os van..
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló! Ha már ennyire érdekel, terhesen nem cigiztem, és a szoptatás alatt sem. De mivel a párom dohányzik, és mielõtt terhes lettem, én is cigiztem, hát sajnos elég könnyen visszaszoktam. Ez van.
Ez bizony nagyon nehèz tèma!én is cigiztem mielott terhes lettem volna.Aztàn szoptatàs vègèig semmi!De soha nem gyujtottam rà amikor egyutt voltunk sètàlni vagy èppen babakocsit tologattam.Csak mikor letettem aludni ès o nem volt melettem.(csak erkèlyen)Most ujra leszoktam.Ujra babàt szeretnèk:) !Szerintem kap belole rendesen ha melette dohànyzol.Lègy eros!Szokj le!
Ja látom az én elsõ válaszom már szépen lelett pontozva. Na szép...még én gondolkodok hülyén? Amikor ezek rohadt, gané dohányosok keserítik meg az életünket, úton útfélen??? Õrület! Felháborító!!
Nekem eszembe sem jut újra cigizni a baby mellett.Pedig a férjem erös dohányos.(csak a teraszon)És én is az voltam.Szerintem is kap abból a babád is.Légy erös, és szokj le a babád és magad érdekében.Nagyon csúnya látvány mikor egy baba kocsit toló anyuka füstöl a kocsi felett.
idioták ha leviszem a babám sétálni elmegy mellettem egy dohányos mit csináljak?ez ugyan az!!!dohányozzatok séta közben szabad levegõn vagytok csak ne rá fujjátok amit gondolom nem tesztek

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Férjem nem szeretne 3. gyereket, én igen. Volt valaki hasonló helyzetben? Milyen észérvekkel lenne esélyem meggyőzni?

2 és 5 évesek a kicsik, háttér meglenne hozzá (ház, anyagiak, nagyszülői segítség). Én 35 vagyok, így nincs sok időnk meggondolni...
Már fel sem hozom a témát, nagyon elzárkózik. Pedig imádja őket, mindent megcsinál körülöttük, ha úgy adódik, etet, altat, pelenkáz is:)
Azt mondja, ha "besikerülne", megtartanánk, de direktben nem szeretne próbálkozni már. Megszakítás, óvszer, naptármódszer, pharmatex a védekezés, szóval valamennyi esély van a véletlenre, de nem fogok a bizalmával visszaélni.

8

Anyukák, akik november elejére várjátok a babátokat. Miben hozzátok haza kórházból?

Milyen ruhákat (milyen vastag) vettetek erre a célra? Mit visztek be neki ebből a kórházba a hazahozatalra? Néztem az előrejelzést és 8 fokot ígér, de hát persze ki tudja mi lesz...

3

1 évesetek miket eszik vacsorára?

ötleteket kérek, néha már nem tudok mit kitalálni :), Köszönöm :).

4

Anyukák! őszintén! Nektek milyen a babátok amikor hisztizik? Hogyan kezelitek a hisztit? Mennyi idős a baba?

2

Apró piros pöttyök a baba fején mik lehetnek?

szúnyog,vagy bolhacsipés-esetleg allergia?
3.4db jött ki reggelre

2

Van egy 3 hetes kisfiam. A problémám az hogy éjjel semmit nem alszik. Sajnos tápszert kap mert nincsen tejem. Mit tegyek? Már nagyon ki vagyok merülve.

7

Mikortól aludt a babátok csak napi 1x?

Kisfiam 13 hós
Napi 2x alszik még 1-1 órát
ÉRdekelne hogy mikortól igényelte babátok a napi 1szeri alvást ??
Vagy ti szoktattátok át ? Ha igen miért ?

12

Vida Ágnes babapszihológus blogján hol lehet kérdezni Tőle?

Egyszerűen nem találok olyan linket vagy helyet,ahol fel lehetne tenni kérdés.Előre is köszi a segítséget!

3

Egy hetes a babám? Eddig nem volt gond, de hasfájós lett, adom neki az espumisant, de többi lenn?

Erőlködik szopi közben többször, de se kaki se büfi néha büfizik ha felveszem erőlködéskor, aztáán ha végzünk lerakom, elalszik , aztán sokszor erőlködik még álmában de aliszik 3-4 órát sírni nem szokott. mitől lehet?

5

Igaz, hogy a babák agyi fejlődésére rossz hatással van a tévé a vibráló, villódzó fényei miatt?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!