Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki tágul (39 db)

Ha valaki tagja a Jehova tanúi gyülekezetnek, akkor törvényszerú ó, hogy halála után mindenét "egyházára" hagyja?

Legjobb válasz: Van lehetõség arra, hogy egy személy ingó értékeit vagy különbözõ dolgokat adjon Jehova Tanúi szervezetének. De ha ilyet tesz, akkor az teljes mértékben önkéntes, nincs ilyen elvárás. Jehova Tanúinál pénzgyûjtés sincs

Van lehetõség arra, hogy egy személy ingó értékeit vagy különbözõ dolgokat adjon Jehova Tanúi szervezetének. De ha ilyet tesz, akkor az teljes mértékben önkéntes, nincs ilyen elvárás. Jehova Tanúinál pénzgyûjtés sincs
Nem. A vagyon a törvény szerinti örökösre száll át. Egyház csak akkor örökölhet, ha ez a végrendeletben szerepel. Tudomásom szerint a Jehova Tanúi Egyház nem kívánja meg tagjaitól, hogy végrendeletükben örökösként tüntessék fel az egyházat.

Lehet érezni ha valaki tágul?

Legjobb válasz: Szia!Hat nemhinnem, legalabbis en egyatalan nemerezten a fajasokon kivul semmit.

Szia!Hat nemhinnem, legalabbis en egyatalan nemerezten a fajasokon kivul semmit.
Nekem fájdogált a hasam és pár nap múlva a vizsgálat bebizonyította , hogy jól gondoltam hogy attól fájt hogy tágultam.
Igen. A tagulas faj!


Mi az a pórus? Mit jelent az, ha valakinek kicsi, nagy (tág) pórusai vannak? És melyik a jobb? Mit tehetek azért, hogy jók legyenek a pórusaim?

Legjobb válasz: a porus az a bornek az a kicsi resze ahol ilyen pontok vannak ha kozel megnezed. Az a jo ha kics a porusaid vannak ( mert akinek tag, ott feltoltodik es miteszer alakul ki amibol lehet pattanas is. Tonikot es egyeb keneficeket hasznalj ra.. es tisztisd az arcod

a porus az a bornek az a kicsi resze ahol ilyen pontok vannak ha kozel megnezed. Az a jo ha kics a porusaid vannak ( mert akinek tag, ott feltoltodik es miteszer alakul ki amibol lehet pattanas is. Tonikot es egyeb keneficeket hasznalj ra.. es tisztisd az arcod

Mit tudtok a KISZ-ről? Hány évesen lehetett valaki tag? Meddig? Miket csináltatok (ha tagok voltatok)? Milyen szervezetei voltak? Mennyire lehetett ott szabadon gondolkodni?

Személyes élmények is érdekelnek.

Legjobb válasz: Nekem már a halódó idõszakról vannak emlékeim. Mivel 8.-ig elvileg úttörõ volt az ember, ezt követõen léphetett be a KISZ-be. Én akkor lettem középiskolás, amikor már nem volt olyan erõs ez a rendszer, ha akartál beléptél, ha akartál nem, s szinte 1-2 éven belül aztán meg is szûnt, ez a nyolcvanas évek vége volt, rendszerváltozás közeli idõpont.

Nekem már a halódó idõszakról vannak emlékeim. Mivel 8.-ig elvileg úttörõ volt az ember, ezt követõen léphetett be a KISZ-be. Én akkor lettem középiskolás, amikor már nem volt olyan erõs ez a rendszer, ha akartál beléptél, ha akartál nem, s szinte 1-2 éven belül aztán meg is szûnt, ez a nyolcvanas évek vége volt, rendszerváltozás közeli idõpont.
Legjobb tudomásom szerint az alsó tagozatos iskolások voltak kisdobosok, a felsõsök úttörõk, a középiskolások pedig KISZ-esek. Személyes tapasztalatom nincs, én '87-es születésû vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Egyetemisták lehettek tagok? Hány éves korig lehetett egyáltalán valaki tag?

Heló mindenki! köztetek nincs olyan aki ismeri hogy lehet a minecraft szerverünkönÿmeg csinálni hogy ha valaki feljön alapbol tag legyen?

Legjobb válasz: Írsz egy plugint ha az nem tudja amit használsz a rangokhoz vagy tag vagy mi xD

Írsz egy plugint ha az nem tudja amit használsz a rangokhoz vagy tag vagy mi xD
Group Managerben a Default csoportról leszeded a defaultot (default=false), és a tagra pedig felrakod (default=true)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes vélaszt:D

Nagyon hálás lennék, ha valaki el tudná mondani, hogyan tudom megoldani az alábbi feladatot: 'Egy 32-es létszámú osztály diákbizottságot választ. A bizottság összetétele 1 titkár és négy bizottsági tag. Hányféleképpen történhet a választás? '

Már az is nagy segítség lenne, ha a módszert meg tudnátok mondani, amivel megoldhatom. Gyanítom, hogy kombináció, de nagyon nem vagyok benne biztos.

Legjobb válasz: Titkár 32, tagok 31!/27!*4! -> 32!/27!*4!=1006880

Titkár 32, tagok 31!/27!*4! -> 32!/27!*4!=1006880
Szerintem ezt úgy kell, hogy: n! / k! * (n-k)!, tehát 32! / 5! * 27!, ami 201376
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkettõtöknek.
Elsõ vagyok.A másodiknak a megoldása nem jó, mert alapból több, mint az enyém és az nem lehet.. pedig én ilyen speckó számológéppel számoltam:D
5-ször annyinak kell lenni, oszt annyi is ha jól látom. Nem a számológépen múlik, hanem azon, hogy nem 32 alatta 5 a megoldás, hanem 32-ször 31 alatta 4. A titkár miatt ugyi.
A kérdező hozzászólása: Evvel a linkkel nem sokra megyek sajnos. Olyasmi lehet, hogy akinél phd-zhatnak vagymi?
Már miért nem mész sokra vele? Itt meg is adja a választ a kérdésedre: http://www.doktori.hu/index.php?menuid=106 "Az egyesület tanácsa a felsõoktatási intézmények doktori tanácsai elnökeibõl álló testület, amely állást foglal a doktori képzéssel, tudományos fokozatadással kapcsolatos kérdésekben." stb., stb.
A kérdező hozzászólása: felsõoktatási intézmények doktori tanácsai elnökei , azok kik? de amúgy, mindegy, nem azért kérdezek valamit a gyakori kérdéseken, hogy linkeket küldjenek, ahol ki kell bogarászni a választ, hanem, hogy hátha valaki le tud írni egy dolgot pár mondattal. meg szabályzatból kimásoljanak olyat ami lényegében nem is válaszol kielégítõen. várom, a google-val mikor jön valaki elõ.

Vaterások! Látjátok, ha valaki megnézett titeket? Akkor is, ha a nézelődő nem regisztrált tag?

Például, gondolok itt olyanra, hogy: "mai napi látogatók száma 5." Azt is kijelzi, melyik országból voltak az érdekl?d?k?

Legjobb válasz: Nem :)

Nem :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) (Az én nevem is ilyesmi, mint a tiéd :D )
És miért szégyenled ? Látnád az email címem :) )
A kérdező hozzászólása: Nem szégyenlem! Csak nem akarom, hogy mindenki megtudja, milyen dilis vagyok, egyszer hótt komolyan, normálisan, kulturáltan válaszolok, másszor meg, mint egy "beteg", idétlen poénjaim vannak. :D Meg a kérdéseimmel is szívatnának, hogy hogy tudok ilyen hülyeségeket kérdezni, mikor múltkor milyen értelmeset kérdeztem.
mi? nekem még ez is új, hogy van számláló hányan nézték meg a profilom.
:) )
A kérdező hozzászólása: Nem biztos, hogy van számláló, én nem tudom, nem vagyok Vaterás. Ez csak egy példa volt részemrõl. :) Mert azt tudom, hogy látszik egy-egy terméknél, hogy hányan látták. Ebbõl kiindulva gondoltam, hogy talán a felhasználók azt is látják, hányan kattintottak rájuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!