Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki szeretne de mindenki (7 db)

Ha valaki babát szeretne de mindenki azt mondja hogy ne akarjuk görcsösen de ha szeretnék babát akkor mi másra gondoljak?

Legjobb válasz: Na latod ez egy jo kerdes ezt mar en is fel akartam tenni kivancsi vagyok a valaszokra.

Na latod ez egy jo kerdes ezt mar en is fel akartam tenni kivancsi vagyok a valaszokra.
szia. mi már három éve szeretnénk babát nem sok sikerrel, már a reményt is feladtam, de ebbe a hónapban újra megpróbáltuk, és én már ugy vagyok vele, hogy vagy sikerül vagy nem, elõbb utóbb belefárad az ember és már nem akarja annyira nem foglalkozik vele olyan görcsösen. ha nagyon görcsölsz nem csak a baba nem jön össze de a lelked is tönkre teszed. én is így voltam
lessz hát még akkor isdha sokat gondolsz rá! nem babonaság ez egy kicsit? lehet sokszoor stressz az oka de nem mindenkinél.
A kérdező hozzászólása: Hát rossz is nagyon hogy mindig azon aggodnak nálunk is! De én sem tudok másra gondolni csak a babyre:DD! Már nagyon szeretnék :) !Most szeretnénk lakást venni majd remélem hogy igy nem gondolok rá annyit:D!
nem igaz hogy nem lehet babank ha mindig arra gondolunk!en minden percben aval stresszeltem magam mikor lessz mar babam es megis lessz..9 hetesek vagyunk, hiaba mondta anyukam ne mind gondoljak ra...
Sziasztok!Nekünk is mindenki azt mondja mikor lesz már baba...?Igy azért nem könnyü "nem"gondolni rá, hogy minden nap valaki megkérdezi na rajta vagytok a projecten?Igen hogy ne lennénk rajta, már élesbe megy 6hónapja!Lányok!!!Akkor tényleg próbáljunk meg kevesebbet gondolni RÁ!Bár nem tudom, hogy lehet valamit ugy akarni, hogy magamnak azt hazudom nem is akarom:) )?
Én is így vagyok vele. Nem tudok nem erre gondolni rögtön felkelés után, a buszon, a munkahelyemen stb. De olvasva az elõttem hozzászólókat ez idõvel kicsit tompul, kevésbé leszünk görcsösek! Idõ, légy velünk!!!!!! :)
7 éve vagyok férjnél, egybõl próbálkoztunk, és nem sikerült. Eltelt 3 év elmentem orvoshoz, megmûtöttek és azt mondták felejtsem el hogy valaha terhes leszek. Nos mire lemondtunk róla és már eszünkbe sem volt még a lombikkal próbálkozni sem, akkor derült ki hogy 6 hetes terhes vagyok, most 18 vagyok!!! És minden rendben. Tudom hogy milyen érzés, nálam az úgynevezett "remény is meghalt" de itt van és már mocorog is:) ))))) Légy türelemmel, de ne görcsölj rajta, élvezd pároddal az együttléteket, törödj magaddal, a munkáddal, hagyd magad sodrodni.... és meglátod ha megnyugszol jönni fog!!!! sok sikert
Arra gondolj, hogy lehet hogy pont azért nem jön össze mert stresszeled magad.Erre minden olyan nõ rá jön magától is, aki mondjuk kb fél éve próbálkozik.Mi is fél évet próbálkoztunk, görcsösen vártam, mértem a hõmet, ovul teszte használtam. Ha fáradtak is voltunk pé idején akkor is együtt voltunk.Utána belefáradtam, a folyamatos steresszbe, abba hagytam a mérést, ha pé volt is de nagyon fáradtak voltunk, inkább aludtunk. Nem vettem ovul tesztet, és nem sokra rá, elfelejtettem hogy megkellett volna jönnie, és 7 hetes terhes voltam már.Úgy hogy próbáld így fõl fogni, de persze ez a stressz ez normálisnak mondható, aki babát szeretne.Úgy hogy hajrá.38 hetes kismama
nekünk is nagyon nehéz ez! Már 2 éve nem jön össze a baba! Nagyon nehéz nem a babára gondolni mert mindig eszembe jut valamirõl! Mindenki azt mondja ne akarjuk ennyire görcsösen!De aki nem volt még ilyen helyzetbe az nem tudja milyen érzés!mellesleg a páromnál olygozoospermiát állapítottak meg!Ami nehezíti nagyba a teherbeesést!

Kedves mindenki! Találtam egy hernyót, de nem tudom milyen, találtam a neten egy képet róla, de nincs képaláírás. Ha valaki felismeri, kérem írja meg, mert szeretném végignézni átalakuását, csak nem tudom milyen növénnyel etessem?

itt a kép:

Legjobb válasz: A hernyók fõ táplálékát különbözõ növényi részek alkotják, fõként levelek.Hogy milyen hernyó nem tudom,de ha türelmes leszel hamarosan Te megtudod,meglepi:D

A hernyók fõ táplálékát különbözõ növényi részek alkotják, fõként levelek.Hogy milyen hernyó nem tudom, de ha türelmes leszel hamarosan Te megtudod, meglepi:D
Szóval nálatok is vannak hernyók? :) Nálunk az udvaron egy rész homok tele van ilyen zöld színû hernyóval (kép: http://www.google.hu/imgres?q=z%C3%B6ld+herny%C3%B3&um=1&hl=.. ) ELNÉZÉST A HOSSZÚ LINKÉRT! :) )


Kinek milyen fehérítős fogkrém vált be, ami látványosan fehérített? Mindenki azt mondja szép fehérek a fogaim, de én szeretném, ha még szebb lenne.

A szódabikarbónáról hallottam, de az nem roncsolja a fogakat, ha töményen használom, mert azt tudom, hogy a só nagyon, azt nem is próbálnám ki. De a szódabikarbónáról nem hallottam még semmit, ezért is érdekelne.

Legjobb válasz: Persze mert az hogy lemaratod egy savas porral a fogzománcod nem roncsolja a fogakat. Próbáld ki ha szeretnéd,de nem érdemes. Egyébként mikor dohányoztam az én fogorvosom az ELMEX-et ajánlotta, igaz kb egy ezres ,de nekem bevált.

Persze mert az hogy lemaratod egy savas porral a fogzománcod nem roncsolja a fogakat. Próbáld ki ha szeretnéd, de nem érdemes. Egyébként mikor dohányoztam az én fogorvosom az ELMEX-et ajánlotta, igaz kb egy ezres , de nekem bevált.
Szódabikarbónáról nem tudok nyilatkozni. Nekem a blanx vált be nagyon. Kb 2 hét után abszolút láthatóan több árnyalatot fehéredtek a fogaim. Amikor 2 éve kérdeztem a fogdokit a fogfehérítésrõl azt válaszolta, hogy nálam aztán igazán semmi szükség erre. Hát ha már egy fogrvos is fehérnek tartja! :)
Signal White Now. Néhány használat alatt nekem már tényleg látszódott a különbség.
A szódabikarbónát csak szakember tudja jól használni, magának otthon el nem találja , hogy milyen erõsségû dörzsölés és milyen mennyiség milyen eredményt hoz. Szakember meg ma már mást használ ezekre.
Nagyapám fogorvos, és õ is a szódabikarbónát ajánlotta.De vigyázz, nem kell nagyon-nagyon dörzsölni mert a fogad zománcának annyi...Ja és a Blendamed 3D lux is jó :) , de a szódabikarbóna olcsóbb..:)
Én is a szódabikarbónát hallottam. Nem hiszem, hogy roncsolja a fogakat, bár elég rossz sós íze van. Minden nap tegyél egy picit a fogkefédre, azzal sikálgasd a fogaid.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azért is nem próbáltam ki a szódabikerbónát, mert nem voltam benne biztos, hogy milyen hatása van. De akkor nem is fogom. Kipróbálom amiket ajánlottatok! Köszi!
én szódabikarbónával mosom meg este reggel pedig fogkrémmel.ugyanolyan állagúra kell csinálni mintha fogkrém lenne (bevizezed a fogkefét, belemártod a szb-ba és egy pár csepp vizet folyatsz rá)nagyon rossz ize van de ha a nyelved felteszed a szájpadlásodra akkor nem érzed :D (annyira)nekem bevállt:) sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi, de inkább lemondok a szódabikarbónáról, lehet, hogy most szép, de nem akarom hogy kipotyogjon pár év múlva... Inkább valami fogkrémet keresek ami jó.

Járok x valakivel és ő megszeretné mondani mindenkinek h mi járunk de én nem szeretném mert gyerekes az egész suli és cikiznek és utálom ha cikiznek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát kb. 12éves lehetsz és sztem vállaljátok fel elején lehet h cikizni fognak de utána úgyis lecseng a dolog.

Hát kb. 12éves lehetsz és sztem vállaljátok fel elején lehet h cikizni fognak de utána úgyis lecseng a dolog.
"meg akarja modani mindenkinek" odarohan a folyosón mindenkihez v felirja a homlokára h járunk? éna suli legnagyobb arcával jártam.. basztattak hg úúristen Te vele?? neki meg h úristen TE.. TE ezzel? aztán prá hónap és mi voltunk az pár h mindíg együtt említették a nevünket..
szerintem meg te vagy gyerekes, hogy ezt cikinek tartod:) nem kell elmondani senkinek, ha együtt vagytok látni fogják.
elözö vok még.. x'D és.. elöször elemntünka folyoson emg mikro bejöt az isztályba miontha nem is ismernénk egymást aztán meguntuk.. nem tart semmedig.. de beszéljétek meg.. de olyan ovis ha titokba tartjátok sztem.. nemá' itt titkolózni... nem kell se hirdetni se titkolozni.. vagy feltünik nekik vnem.. de úgyis felfog. elöbbutob.
Felakasztasz egy szélcsengõt az ajtó fölé. Még a hangját is megválogathatod.
szerelj az ajó elé egy mozgásérzékelõt.
Írd ki az ajtóra: KOPOGNI, KÖSZÖNÖM!
A kérdező hozzászólása: Koszonom. De: attol hogy kiirom, nem biztoshogy megtortenik, a mozgaserzekelo az nagyon jo vicc, a szelcsengo, meg tulajdonkeppen micsoda??? :D
https://www.google.hu/search?q=sz%C3%A9lcseng%C5%91&client=f.. ha valaki át halad rajta akkor össze csapódnak az elemei ezért zajt ad ki
Szórjál az ajtód elé egy marék rajzszöget. Ha valaki folytott hangon szitkozódni kezd, kiszólsz, és elküldöd a halál fäszára.
Csapóajtó, akna, nyitásra elsülõ shotgun és még annyi lehetõséged van. legyél kreatív.
Egész egyszerûen kérd meg õket határozottan h kopogjanak, és ha elfelejtik akkor figyelmeztesd õket. Hidd el egy idõ után már kopogni fognak. :D
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, különösen a rajzszöget! :D felpontozlak titeket...
YouTube-on privát videóként feltölthetõ, csak az látja aki a "meghívottak listáján" szerepel!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen idõközbe megoldottam citromail-el


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!