Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki szeretne (702 db)

Ha valaki szeretné megszüntetni a nemi vágyát, akkor van erre legális és kultúrált megoldás valamilyen műtét vagy kezelés formájában?

Hallottam arról, hogy Lengyelországban tervezik a kémiai kasztrálást, amikor bizonyos vegyi anyagok használatával megszüntetik az adott egyén libidóját. Ezzel kiválthatja a büntetését, ha szexuális jelleg? b?ncselekményt követett el.

Legjobb válasz: Az ilyen gondolkodású embernek elsõsorban pszichés kezelésre lenne szüksége kémiai kasztrálás helyett. Nem értem, hogy miként okozhat ekkora problémát valakinek a saját szexuális vágyakozása.

Az ilyen gondolkodású embernek elsõsorban pszichés kezelésre lenne szüksége kémiai kasztrálás helyett. Nem értem, hogy miként okozhat ekkora problémát valakinek a saját szexuális vágyakozása.
És nem egyszerûbb lenne ahelyett hogy a töködet mereszted elmennél csajozni??? És ha azt mondod hogy 9 éve nincs senkid akkor te milyen kísértésrõl beszélsz??
:-) Én is voltam, és nem 9 vagy 6 hónapig... Dehogy nincs kísértés. A keleti kolostorok is gyakran koedukáltak. Másrészt nem csak a tibetiekre gondoltam, ahol tényleg 30 km-re laknak a várostól. A legtöbb kolostor bizony város és emberközelben van, mivel a szerzeteseknek sok társadalmi és vallási feladatot kell ellátnia. Mégse nagyon hallani ott pedofíliáról, meg ilyesmirõl. Vajon miért? Mert a nyugati vallásokkal ellentétben ott nem csak passzív, hanem aktív módszereket használnak a test és a szellem kordában tartására, nem csak ima és munka van, hanem légzõ és meditációs gyakorlatok stb. Azok a módszerek több ezer éve mûködnek. Sétálóutcás mondatodra reagálva: Ha éhezel és nincs pénzed, akkor ne nézd a legjobb éttermek étlapját vagy fõzõmûsorokat.:-D Hacsak nem vagy mazohista. Kémiai kasztráción semmiképpen ne gondolkozz. Az biztosan kárt okoz, ha másban nem a májban, vesében. Ha nem szükséges, minek mérgeket bevenni.
A kérdező hozzászólása: Atlantis Azért sincs belõle ott probléma, mert a világtól elzártan élnek.Nincs kísértés. :) Én még voltam sorkatona. Az egységemmel részt vetüünk a 2002-es Szablya-hadgyakorlaton. Másfél nónapig voltunk a Bakonyban, addig nem is nagyon láttunk nõt, max. egy-két katonanõt, de azok rondák voltak, mint a bûn. :) Messze nem éreztem olyan rosszul magamat és a többi srác se, mint mikor leülsz a sétálóutcában és sorban jönnek a csajok miniszoknyában, topban, stb...
A kérdező hozzászólása: Az már kilenc éve volt. Azóta semmit sem tudok róla.
Miért nem keresed meg a másik csajt és rendezed le vele a 'kifizetetlen számlá'-t? A kémiai kasztrálás hülyeség mert igaz , hogy a libidód szinte nullára redukálódik de attól még beleszerelmesedhetsz valakibe... Ott lesz a plátói szerelem neked minden fájdalmával és a fizikai érintkezés legcsekélyebb lehetõsége nélkül.
Meditációs technikákkal is megoldható. Ha van rá 4-5 éved... A buddhista kolostorokban ezért nincs ebbõl gond, pl.
A kérdező hozzászólása: 16.26 Én évek óta nem szexeltem. Sokszor már szinte állandóan azon jár az eszem. Magyarán megállás nélkül kínoz. Ne gyere azzal, hogy használjam a kezemet, mert nem segít. Ami meg az igazit illeti: egyrészt nem hiszem, hogy létezik. Másrészt és ez a legfontosabb: én nem fogom tudni megállni, hogy ne csaljam meg a páromat. Igen, lehet azzal jönni, hogy uralkodni kell magunkon, meg nem vagyunk állatok, stb... Persze. Már lassan kilenc éve, hogy lett volna lehetõségem az akkori barátnõm melett félrelépni. Erõs voltam, nem tettem meg. Azóta is verem a fejemet a falba, hogy miért nem tettem meg, mert nagyon tetszett az a másik lány. Azóta is ez volt az egyetlen lehetõség életemben. Soha többé nem akarom ezt a hibát elkövetni. Azt viszont nem szeretném, hogy utána azt vágják a fejemhez, hogy micsoda utolsó szemét alak vagyok. Ha ebbõl a szemszögbõl nézzük, akkor már szerintem mindjárt érthetõbbé válik a dolog.
nem hiszem, hogy létezne, pedig feltalálhatnának valami kapuszulát rá igazán.
Igen???És ha majd eljön az igazi mit csinálsz??visszamûteted?....Szerintem aki ilyeneken filózik, az agyilag nem egézséges...pff
Az "elõzõ"-t az elsõre értettem.
A kérdező hozzászólása: Igen, magamra gondoltam. Normális ember vagyok egyébként, a felnõtt nõk érdekelnek.
Erre én is kiváncsi lennék, mert én is szívesen megszabadulnék a vágyaimtól. Kedves elõzõ, szerintem azok vágynak arra, h megszûnjön, akiknek nincs kapcsolata, és szeretnének a munkára/tanulásra koncentrálni helyette.
A kérdező hozzászólása: Nagyon egyszerû. Ha túl erõs és elérhetetlen a kielégítése, akkor sokkal egyszerûbb és könnyebb ez az út.
Tudom, hogy magadra gondolsz ezzel... Figyi, ha te egy pedofil, aberrált, nem tudom milyen elmezavarban szenvedõ ember vagy, akkor támogatom a kasztrálásod! Egyéb esetben, amennyiben normális emberként élsz, azt mondom, hülye vagy!
A kérdező hozzászólása: Hálistennek nem kilenc éve, csak négy éve, de az is sok. Csajozni pedig próbálok, csak nem sok sikerrel. Pont azért szeretném megszüntetni a nemi vágyamat is, hogy ne szenvedjek már miatta.

Ha valaki szeretne csatlakozni Magyar Gárdához, ugye feltétele, hogy bizalma meglegyen Istenhez. Csatlakozhat valaki, aki teljesíti a feltételeket, megfelel az elvárásoknak, hisz Istenben, de nincs megkeresztelve? És nem is akar megkeresztelkedni.

Bocsi, hogy a "Politika-Hadsereg-hadvezetés"-hez írtam a témát, csak nem találtam neki jobb helyet... :$

Legjobb válasz: Én úgy tudom, a Gárda szövetséget kötött valamelyik cigány vajdával a cigánybûnözés megfékezésére. Õk úgy látszik, tudják, mi az, nem úgy, mint sokan, akik abban a szerencsében részesülnek, hogy hírbõl sem tudják, mirõl van szó.

21:49 Lakatos Attila a cigányság Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vajdája. http://kuruc.info/r/35/28206/
Én úgy tudom, a Gárda szövetséget kötött valamelyik cigány vajdával a cigánybûnözés megfékezésére. Õk úgy látszik, tudják, mi az, nem úgy, mint sokan, akik abban a szerencsében részesülnek, hogy hírbõl sem tudják, mirõl van szó.
Te elsõ válaszoló, süt belõled az elõítélet. A tény az, hogy a gárda még soha semmilyen erõszakos cselekedetet nem vitt véghez. Én ismerek egy gárdistát, neki diplomája van, szellemi foglalkozású, és szereti a hazáját. A homoerotikussághoz pedig se neki, se az öltözékének semmi köze. (A gárdisták a homokosságot természetellenes elfajzásnak tartják, szerintem jogosan.)
"A Magyar Gárda Mozgalom tagjai visszautasítanak, minden olyan vádat, ami kirekesztõnek bélyegzik meg, hiszen Okányban két cigány származású jelentkezõt regisztráltunk, valamint kiemelném a kötegyáni történetet, ahol egy cigány család leégett házának romjait segítettünk volna elhordani, amit maga a békés megyei cigány önkormányzat vezetõje Dógi János akadályozott meg . A Magyar Gárda Békés megyei csapatának legelsõ avatott tagja pedig maga is vállaltan Szlovák származású." http://magyargarda.hu/node/3867
Kedves elsõ válaszoló, te nem túl sokat tudhatsz az egyházról... Annak idején az inkvizítorok rengeteg embert megöltek Isten nevében, mégsem tekint rájuk szégyenfoltként az egyház.
Õk igazából katonák. Ez az esküjük: "Én .... a Magyar Gárda gárdistája a Magyar Szent Koronára esküszöm, hogy hazámhoz, nemzetemhez, a magyar néphez mindörökké hû leszek. Történelmünk nagyjait példaképnek tekintem, nemzetem, hazám haladását, szabadságának, értékeinek, hagyományainak védelmét életem végéig tartó feladatomnak fogadom el. Zászlóinkat, társaimat el nem hagyom, a Gárda vállalt feladatainak végrehajtásában becsülettel kitartok. A Gárda Szolgálati Szabályzatát elfogadom és annak megtartását magamra nézve kötelezõnek ismerem el. Ha eskümet megszegem, sújtson elõljáróim és társaim megvetése, és a Magyar Gárda soraiból való örökös kizárás. Isten engem úgy segéljen!"
Bevallottan idegengyûlölõ???Te mirõl beszélsz?A gárdának vannak cigány és zsidó tagjai is.
Ja... Az inkvizítorok a katolikus anyaszentegyház tagjai voltak.
szerintem bõven elég, hogy jól tudjál ütni és érts a baseball ütõ használatához. te komolyan azt gondolod, hogy egy kereszténynek, akinek a legnagyobb parancsolata az, hogy "SZERESD A FELEBARÁTOD (A ROMÁKAT IS!!!), MINT ÖNMAGADAT" annak a magyar gárda nevû kreténgyûjtõben van a helye? ha fekete, homoerotikus farsangi jelmezben akarsz téblábolni sok száz másik idiótával együtt, legalább ne hivatkozz Istenre!!!!
Elsõ vagyok: - Istenrõl kérdeztél, nem az elfajzott, tömeggyilkos egyházakról. Némelyik egyház biztosan megtapsol, ha elmondod, hogy miben töröd a fejed. - Elõítélet? Ez egy remek felvetés egy bevallottan idegengyûlölõ szervezet szimpatizánsától. De igazad van. Elõítélet él bennem az elõítéletes emberekkel kapcsolatban. Tudom, hogy sok diplomás ember van a soraik között, de ettõl én még nem leszek boldogabb. Az intelligencia nem diplomafüggõ... :)
A hit számít nem a procedúra! Nem fognak tõled keresztlevelet kérni!
Ha valaki csatlakozni szeretne a Magyar Gárdához, elég, ha egyetlen feltételnek megfelel: az IQ-ja ne legyen 82-nél magasabb. "Parlagfüvet irtani" - az is elég. Játszóruhában masírozgatni meg pláne. Méghogy õk igazából katonák, pfft...
A kérdésre válaszolva:Igen csatlakozhat.Ugyanis nem feltétele a tagságnak valamelyik egyházi felekezethez való tartozás.Példának megemlítve:van egyébként zsidó tag is, de buddhista, református....stb.Nem probléma ha nem vagy megkeresztelve.Lényeg hogy szeresd a hazát és ha tenni kell érte akkor tégy érte:)
Esküt kell tenned, a következõ formában: "Én, Bunkó Bálint, a Magyar Gárda istája a nyilasmagyar árpádrongyra, a sumér falloszra és qrvaanyámra esküszöm, hogy vitéz beszari Horthy Miklóshoz, dr. Szálasi Ferenchez, Huzavona Gáborhoz és Christina bin Movaihoz, valamint minden más magyar háborús bûnöshöz és elmbeteghez mindörökké hû leszek. Hazám, Nyilasföld emberiségellenes cselekedeit magyarázgatom és védem életem végéig. Árpádrongyos mocskos lobogómat, buzeréns társaimat el nem hagyom, a Gárda vállalt álfeladatainak végrehajtásában becsülettel kitartok. A Gárda Szolgálati Szabályzatát elfogadom és annak megtartását magamra nézve kötelezõnek ismerem el. Ha eskümet megszegem, sújtson bin Morvai tûzokádó pillanatása és élettársaim megvetése, és a Magyar Gárda soraiból való örökös kizárás. A Pilisi Sumér Nyilas Istenek engem úgy segéljenek!"
Elõször is!Igenis katonák.Ha tudnád milyen kiképzést kaptak, kapnak, akkor nem kérdõjeleznéd ezt meg.A Magyar Gárda majdhogynem elitkommandó. A másik meg!Egyszerûen nem tudom felfogni, hogy ítélheti el a gyûlöletet(ami egyébként nem is jellemzõ a gárdára) az, aki így ír, mint az utolsó válaszoló. "Senki se higyje el a farkasoknak, ha a vegetáriánus étrendet dicsõítik, és azt se higyje senki, hogy a ganajtúró bogarak holnaptól mézet fognak gyûjteni!"-Vona Gábor
Pokolba a Magyar Gárdával!
Húzz innen te cigány!
Hõzz innét te!! Hülye!

Ha valaki szeretne beadatni gyerekének nem kötelezõ védõoltást (rota, kullancs elleni, bárányhimlõ elleni) de nincs rá pénze, akkor van valamiféle támogatás, vagy "így járt" és nem kap oltást a gyerek?

Legjobb válasz: A fizetõset természetesen nem támogatják mivel nem kötelezõ. Ha van pénzed beadatod ha nincs akkor nem adatod be. Vannak ingyenes választhatóak is, aki akarja beadatja azt.

A fizetõset természetesen nem támogatják mivel nem kötelezõ. Ha van pénzed beadatod ha nincs akkor nem adatod be. Vannak ingyenes választhatóak is, aki akarja beadatja azt.
Szerintem "így járt". Mi is így vagyunk ezzel sajnos, pedig lenne 1 amit szívesen beadatnék a kislányomnak, de nem tudjuk kifizetni.
ha jó fej a doki, tud úgy xelni recepten, hogy kedvezményes legyen....
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Úgy tudom, hogy nincsen, lévén nem kötelezõ a védõoltás. Ami eszembe jutott: - ha van egészségpénztárad vagy a munkahelyeden kapsz cafetériát- akkor esetleg kérhetsz EP számlára is, minden egyes adható védõoltást ki lehet váltani egészségpénztárra (ha most nincs is ilyened, a jövõre vonatkozóan még jól jöhet...) - járj utána, hogy a lakóhelyed önkormányzata támogat-e bizonyos védõoltások beadását. Nálunk volt ilyen "akciója" az önkormányzatnak a kicsik körében, illetve tudom, hogy a lányok körében a HPV-set támogatják valamilyen módon. Egy kérdést megér, a védõnõtöknek tudnia kell errõl a lehetõségrõl. - ugyanígy a fenntartó önkormányzat (esetleg egyházi intézménynél tudom még elképzelni, hogy az egyház) a bölcsis, ovis gyerekeknek adhat még ilyen kedvezményt, hogy megveszi az oltóanyagot. Egyébként igen, akkor az "így járt" kategória. Érdemes lenne esetleg a havi megtakarításból, "dugi pénzbõl" elcsípni egy keveset legközelebb, ha van rá lehetõséged.
Én annak idején érdeklõdtem az Önkormányzatnál, azt mondták, hogy ha kifizettem, utána tudok kérvényezni támogatást, aztán vagy megítélnek egy összeget, vagy nem...
off miért lettem lepontozva?
Akinek nincs rá pénze, így járt sajnos. Nekünk sincs a plusszokra pénzünk pedig a Rota-t szívesen beadattam volna.
Vállal másodállást, elad otthonról valamit a netten ami már felesleges. Szóval elõteremti rá, mert ingyen nem fogja senki megkapni.
A kérdező hozzászólása: na igen, nekem ez a magas, hogy ha annyira nagyon fontos, akkor miért nincs ezekre nagyobb támogatás??vagy miért nem teszik kötelezõvé? Amúgy meg egyik orvos ezt mondja, a másik azt, szóval nagyon nehéz okosnak lenni. Persze, az ember elõteremti a pénzt, ha kell, csak itt jön a kérdés, hogy kell-e... Bár gondolom rengetegen vannak úgy, hogy akármit tesznek nem tudják kifizetni, ezért merült fel bennem a kérdés. Azért nem 2-3 ezer forintokról van sz, fõleg ha több gyerek van.Az átoltottság meg csak úgy fog mûködni(fertõzõ betegségek esetében, pl bárányhimlõ)ha mindenki, vagy nagyon nagy arányban be lesznek oltva az emberek. De míg ilyen árak vannak, addig kb szerintem ez esélytelen...

Ha valaki szeretné ha elvinnéd egy 40 kilométerre levő városba mennyit kérsz érte?

Egy személy megkért, hogy vigyem el autóval. Nem rokonom, nem barátom, így nem teszem ingyen. Mennyit kérjek érte? Ezt hogy szokták kiszámolni? Köszönöm.

Legjobb válasz: autó fogyasztása z liter 100 km-en z*0,8*345(benzinár) +km-enként 9 ft autófenntartás, biztosítás vagyis 80*9 ft és ha még a te szabadidõdbõl megy azért is kérhetsz.. de a benzinpénz és a km-enkénti 9 ft-t mindenképp kérd el...

autó fogyasztása z liter 100 km-en z*0, 8*345(benzinár) +km-enként 9 ft autófenntartás, biztosítás vagyis 80*9 ft és ha még a te szabadidõdbõl megy azért is kérhetsz.. de a benzinpénz és a km-enkénti 9 ft-t mindenképp kérd el...
Elsõvel teljesen egyet értek!De a kilóméterenkénti 9 forint hogy jött ki?:D
Szerintem a 3000 az korrekt, kb. annyiba fáj neked is.
ma 22:12 APEH norma...
Én simán elkérnék Km-enként 40 Ft-ot, és még óránként egy ezrest! És akkor ez még baráti ár...
én ismerõstõl kértem 2000 ft ot egy 30 km es útért ami szerintem nem sok. Ha te elkérsz 3000 Ft ot akkor szerintem nem sok érte mert ha Pl taxist hívna akkor az elég sokba kerülne neki.
elsõ vagyok. igen, apeh norma, meg munkaheleken is annyit adnak km-enként a munkábajáráshoz... hát neked 3000 be fáj átlagban, de sok mindenen függ, mikor mentek, nem e lenne jobb dolgod ha rá is érsz, sokat kell e várni, van e neked ott dolgod... ha nincs dolgom, és kell is várni, ákár órákat is lazán lenne 5ezer is..

Miért baj az, ha valaki szeretne odafigyelni a súlyára, testére akkor is, amikor babát vár?

Az elmúlt két hónapban igyekszem válaszolni, ha valaki terhesség alatt végezhet? mozgással, táplálkozással kapcsolatban kérdez. Nagyon meglep, hogy a valóban kérdésre válaszoló tanácsaim egy-két felhasználó által szinte mindig le vannak pontozva (nem a százalék miatt zavar, hanem a hozzáállást tartom igazságtalannak).

Legjobb válasz: Szerintem teljesen igazad van, és amit tanácsnak írsz, azt a védõnõ vagy a doki is elmondja. És ezt nem terhesen is így kéne csinálni, mert ezért sok az elhízott ember és a cukorbeteg (és most nem a terhességi cukorra gondolok!). Ez csupán az egészséges életmód, amit írsz, semmi csoda nincs benne. Terhesség alatt meg még inkább arra kell törekedni hogy az ember egészségesen éljen. A mozgás egy olyan dolog, hogy a védõnõ mindig kérdezi hogy szoktam-e sétálni...persze most már annyira nem mert sokat keményedek, de akinek problémamentes a terhessége, igenis kell a mozgás. Sokan azt hiszik hogy mivel terhesek így most habzsolhatnak össze-vissza mindent amit meglátnak, pedig pont hogy rosszat tesznek ezzel magunknak és a babának. (TISZTELET A KIVÉTELNEK!!) És nem az esztétikai részére gondolok, hanem arra hogy egy +30 kiló a kismama szervezetét is megterheli, a szívet, ereket...stb. Persze amiatt én sem aggódok hogy nem tudnám lefogyni, mert az a legkevesebb dolog, itt az egészség a lényeg. De az egészséges életmód nem zárja ki hogy ne együnk csokit vagy fagyit vagy néha sajtburgert, itt a mértéken van a hangsúly. Én nem pontoználak le, sõt, inkább fel, ha ilyen tanácsot adnál. Sajna sokan erre az oldalra azért jönnek hogy lepontozgassanak mások hasznos válaszait, vagy csak úgy, vagy mert nem egyezik a vélemény, már amikor a kérdezõ a véleményünkre tapasztalatunkra kíváncsi...na mindegy. Ne törõdj azzal ha lepontoznak. :) Én biztos nem foglak :) Minden jót kívánok! Ani

Szerintem teljesen igazad van, és amit tanácsnak írsz, azt a védõnõ vagy a doki is elmondja. És ezt nem terhesen is így kéne csinálni, mert ezért sok az elhízott ember és a cukorbeteg (és most nem a terhességi cukorra gondolok!). Ez csupán az egészséges életmód, amit írsz, semmi csoda nincs benne. Terhesség alatt meg még inkább arra kell törekedni hogy az ember egészségesen éljen. A mozgás egy olyan dolog, hogy a védõnõ mindig kérdezi hogy szoktam-e sétálni...persze most már annyira nem mert sokat keményedek, de akinek problémamentes a terhessége, igenis kell a mozgás. Sokan azt hiszik hogy mivel terhesek így most habzsolhatnak össze-vissza mindent amit meglátnak, pedig pont hogy rosszat tesznek ezzel magunknak és a babának. (TISZTELET A KIVÉTELNEK!!) És nem az esztétikai részére gondolok, hanem arra hogy egy +30 kiló a kismama szervezetét is megterheli, a szívet, ereket...stb. Persze amiatt én sem aggódok hogy nem tudnám lefogyni, mert az a legkevesebb dolog, itt az egészség a lényeg. De az egészséges életmód nem zárja ki hogy ne együnk csokit vagy fagyit vagy néha sajtburgert, itt a mértéken van a hangsúly. Én nem pontoználak le, sõt, inkább fel, ha ilyen tanácsot adnál. Sajna sokan erre az oldalra azért jönnek hogy lepontozgassanak mások hasznos válaszait, vagy csak úgy, vagy mert nem egyezik a vélemény, már amikor a kérdezõ a véleményünkre tapasztalatunkra kíváncsi...na mindegy. Ne törõdj azzal ha lepontoznak. :) Én biztos nem foglak :) Minden jót kívánok! Ani
Sajnos én is csak olyan vagyok, aki egyetért veled. :) Terhesség elõtt is és alatt is oda lehet figyelni, semmi rosszat nem írtál. Megértelek, engem is lepontoznak és sose tudom meg, miért. Gyanítom, nem is fogom, -rosszindulat, tudatlanság, mindegy. De!: meglepõdnél, milyen kevesen mozognak a terhesség elõtt is. Nyílván érthetetlen számukra, hogy valakinek igénye lehet rá. Nem bántásból írom, csak nem vagyunk egyformák. Én megértem, nem kötelezõ, egnem úgy neveltek, hogy mindig sportoltam valamit, de nem mindenki engedheti meg magának sajnos. Nekem egy idõ után hiányzik a mozgás, de aki nem szokot sportolni, nem értheti, miért olyan fontos ez. Sokféleképp élünk, nagyon különbözõek vagyunk. Engem csak az bánt, ha elítélik a különbözõséget. Engem pl. nem zavar, ha nem mozog v.ki, vagy nem azt eszi, amit én. Leírom amit gondolok, lepontoznak és kész...:)
Eggyet értek veled, én most vagyok harmadszorra terhes, és tök jó formában vagyok, de teszek is érte, az elsõ terhességnél sokat híztam, és nagy babám is lett 4 kg mmal született, és nagyon nehéz volt, most nem szeretnék a születendõ babámból mobidiket csinálni, ezért igaz hogy eszek mindent, de rengeteget mozgok, a másodiknál is odafigyeltem, alig híztam és õ 3400 grammal született, valamivel könnyebben, eddig most 6 kg ot híztam 30 hetes pocis
Szia.nincs ezzel semmi baj.Ezt az oldalt nem csak anyukák, kismamák olvassák, hanem kamaszok is.A hozzászólásokból simán kitûni néha, hogy bizony ez nem egy felnõtt(nekem is van egy kamasz fiam).Ezért én nem is nézem a pontozásokat.Meg kéne szüntetni mert nem sok értelme van.Ne aggódj e miatt.Viszont nem vagyunk egyformák, kinek ez tetszik kinek az, ki igy él ki ugy.Csak azt kéne megtanulni, hogy ez eggyátalán nem baj, és el kéne fogadni hogy máshogy is lehet jó.7 hós anyuka.
Mert a terehs nõk azzal leplezik a lustaságukat. Tudom szemétnek hangzik, de manapság már azokat a terhes nõket megvetik akik nem esznek 2 pofára chipset meg pizzát mert "kettõ helyett esznek" istenem, mi jó a zsírban cukorban tocsogó kajákban a babának??? Mennyiségi és nem minõségi táplálkozást folytatnak, és ezt a babára kenik....
Szerintem hülyeség ez a nagy felhajtás a sok hízás körül. Nekem a doki anno megmondta, hogy 6-8 kg. hízhatok, pedig 160/60 kg voltam. Szerintem ez okés, akárhogy is számoljuk, ha a baba kb. 4 kg, a víz még max fél kiló, esetleg a méhlepény még vagy 1 kg, akkor is bõven hat kilónál tartasz, és hatalmas babád van. (megjegyzem, nem vagyok tisztában, hoy mi mekkora súlyú, ez csak az én elképzelésem) Más a helyzet, ha vizesedsz, akkor az is tesz rá pár kilót. Legyél akkor is max. 9 kg. Azon felül szerintem kóros a hízás. A dokim már csak legyint rám, mert én a 17. hétig 2, 5 kg. fogytam, pedig 5* eszek egy nap. Nem is csinál gondot a súlycsökkenésembõl, amíg a babával minden ok. Barátnõm 25 kg. hízott a babával, de be is vallotta, hogy együltõ helyében bevágott egy egész tábla csokit, sok volt a magzatvize is, és nem vetette meg az édességeket sem. Buta, aki butaságokat beszél a terhesség alatti hízásról. Hiába vagyunk elsõsorban édesanyák, másodsorban nõk kell legyünk, akiknek egy férfi mellett kell szépnek lenni.

16 éves leszek június elején, és dolgozni szeretnék nyáron. Mikor kellene elkezdenem a keresgélést, ha valóban szeretném, hogy felvegyenek valahová?

Ilyenekben gondolkodom, hogy például McDonalds, ahol tízszeres túljelentkezés is volt már... Ötletek? Esetleg sorstársak?

Legjobb válasz: Figyi amikor én voltam ennyi idõs mint te 4 évvel ezelõtt akkor én már Suli után el is mentem egy diákmunkát kínálóm szövetkezethez és ott adtam le a jelentkezésemet, mert egyrészt úgy törvényesebb volt, másrészt úgy hamarabb lehetett munkához jutni. Én javaslom neked hogy amint már év vége van tehát kezditek befejezni a sulit minél hamarabb menj el egy diákszövetkezeti céghez munkaügybe mert akkor mivel ha korábban mész lehet kifogsz egy jó helyet. Mert én csak Június végén mentem és akkor ami szabad hely volt az árú feltöltõi meg a szórólapozás ami nem fizetett valami sokat.

Figyi amikor én voltam ennyi idõs mint te 4 évvel ezelõtt akkor én már Suli után el is mentem egy diákmunkát kínálóm szövetkezethez és ott adtam le a jelentkezésemet, mert egyrészt úgy törvényesebb volt, másrészt úgy hamarabb lehetett munkához jutni. Én javaslom neked hogy amint már év vége van tehát kezditek befejezni a sulit minél hamarabb menj el egy diákszövetkezeti céghez munkaügybe mert akkor mivel ha korábban mész lehet kifogsz egy jó helyet. Mert én csak Június végén mentem és akkor ami szabad hely volt az árú feltöltõi meg a szórólapozás ami nem fizetett valami sokat.
Már hétfõn beadhatod a jelentkezést az iskolaszövetkezetekhez. Nem az évzáró után kell rohanni munkáért:)

Győrben az ETO parkban lévő használt cikk (lomi) piacon, ha valaki szeretne árulni kell fizetni, és ha igen mennyit?

Ha valaki árult már ott légyszi a tapasztalatait is írja meg.Pl.:mikor kell odaérni, hogy be lehessen jutni, mib?l lehet árulni.... köszönöm

Ha valaki szeretne egy kutyát hol kezdi először a keresést?

2 kb 2 hónapos kiskutya a nyakunkra maradt, de mi már nem tudnánk nekik megadni mindent, ezért el kellene ?ket ajándékozni. Mi erre a leghatékonyabb megoldás? vagy jobban járnánk ha beadnánk ?ket valami állatmenhelyre?

Legjobb válasz: express.hu de ha keverék, akkor nehezebb elpasszolni...

express.hu de ha keverék, akkor nehezebb elpasszolni...
Tenyésztõnél. Én szeretnék majd egy mudit, és bár nem az elkövetkezõ néhány évben lesz kiskutyám már ki is néztem azt a tenyésztõt akinek a tenyésztõi elképzelései a legmegfelelõbbek számomra. Nehogy beadd õket menhelyre, hamár "megcsináltad" gondoskodj is róluk! Persze nem hozztak pénzt, már csak gondot jelentenek, egybõl le is passzolnád egy menhelyre?! Vannak hírdetéses oldalak ahol ingyen (nehogy még erre is költeni kelljen....) hírdetheted: csak be kell írni a goooglebe. Kérhetsz segítséget a hírdetésben állatvédõktõl (pl a netboard fórumon találsz ehhez megfelelõ topicot), plakátold ki õket a helyi állatorvosnál, kisboltban, iskolában stb. És legközelebb ne szaporíts mert bõven van gazdátlan kutya.
A kérdező hozzászólása: sikerült nekik gazdát találni, amúgy nem fajtiszták és nem mi szaporítottuk õket, hanem "ajándékba" kaptuk....
interneten...tenyészetbõl nemigazán a legjobb vásárolni, jó nem akarom leírni az összeset, de ha onnan vásárolsz(drágábban) akkor jól gondold meg mert a tenyésztõnél vásároltak közül van ami már nagyon túl tenyésztett, ami már majd csak késõbb fog mutatkozni, és lesz észrevehetõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!