Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki szed, akkor (57 db)

Tényleg létezik olyan tömegnövelő ami nem edzéshez való hanem arra ha valaki szedi rendszeresen akkor segít hízni, ez igaz?

ilyen tényleg van állítólag kitágítja az ember gyomrát kétszer akkorára így az illető többet eszik és ezáltal hízik ez tényleg lehetséges? Van ilyen?

Legjobb válasz: Ez valami mesekönyvbõl részlet?!?!

Ez valami mesekönyvbõl részlet?!?!
Minden tömegnövelõ instant kaja. Sok kalóriát tartalmaz. Ha többletkalóriát viszel be, akkor pedig hízni fogsz. Nincs ebben semmi csoda.
Attól hogy hízol miben jobb? Izom nem megy rád edzés nélkül semmiképp!
nem halottam még ilyenrõl de ha tápkiggel akarod kiegészíteni a kajádat és nem edzel akkor ne tömegnövelõt vegyél hanem M.R.P. készítményeket.
Gyomortágító tömegnövelõ nincs. És egyébként is csak edzés után érdemes tömegnövelõket iszogatni, mivel tele van gyors szénhidrátokkal, amik pont nem kellenek napközben. Max tényleg MRP-k jöhetnek szóba, melyekben inkább lassabb szénhidrátok vannak, mint pl zabpehelyliszt, palatinose.

Rendszertelen a ciklusom! Valaki azt tanácsolta, hogy szedjek e-vitamint, és rá 4 napra megjött (46. nap) , hogy ha rendszeresen szedem, akkor legközelebb rendesen meg fog jönni?

Sajnos a dokim szabin 3hétig így most nem tudok hozzá menni,ezért érdekl?döm itt.

Legjobb válasz: Az e vitamin nem a menstruációthanem az egészséges peteérést segíti, mindenképpdoki!!Állítsa be a mensidet, de ha lehet ne fogamzásgátlóval.

Az e vitamin nem a menstruációthanem az egészséges peteérést segíti, mindenképpdoki!!Állítsa be a mensidet, de ha lehet ne fogamzásgátlóval.
En irtam az e vitamint..bar nekem azutan rendszeresebb lett a mensim, en azt tanacsolnam neked hogy minden 26-28ik napon vegyel be e vitamint amig megjon.Nem artalmas.De a doktort is kerdezheted hogy mit tehetsz ebben az esetben.
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló!téged kerestelek:) akkor csak akkor szedjem az e-vitamint ha legközelebb meg kéne jönnie?és ha én minden nap szedek 1-et?és ha mindig menszesz elõtt szedem pár napig, akkor lesz rendes peteérésem?
Szerintem mielott meg kene jonnie szedd, es ettol van peteeresed is!sok sikert!

Most akkor teherbe lehet esni akkor is ha valaki foggátlót szed vagy nem?

Elvileg 99%os biztonság.

Legjobb válasz: Ez is olyan, minthogy óvszer használtat közben is teherbe lehet esni. Ha valaki nem megfelelõen szedi a tablettát, akkor teherbe eshet. Vagy esetleg akkor, ha a doki nem megfelelõ hormontartalmú készítményt ír fel, de ez már az elején kiderül. Azért írják, hogy 99%-os a védelem. Az óvszernél is ugyanennyi, mert az is kiszakadhat, lecsúszhat és a lány teherbe eshet.

Ez is olyan, minthogy óvszer használtat közben is teherbe lehet esni. Ha valaki nem megfelelõen szedi a tablettát, akkor teherbe eshet. Vagy esetleg akkor, ha a doki nem megfelelõ hormontartalmú készítményt ír fel, de ez már az elején kiderül. Azért írják, hogy 99%-os a védelem. Az óvszernél is ugyanennyi, mert az is kiszakadhat, lecsúszhat és a lány teherbe eshet.
szzerintem 99% az elég biztos, csak az a lényeg hogy mindigegy idõben vedd be és ne késs még 10percet semé s akor tuti nem lesz baba :D
Azért az elõzõ választ ne vegyük szentírásnak. Nem biztos, hogy megfelelõen szedte a gyógyszert. Itt is láttam már olyan kérdést, hogy nem szedtem rendszeresen, ez baj??? Ha odafigyelünk arra, hogy betartsuk a tájékoztatóban leírtakat, akkor szerintem nem lehet baj. Nem kell folyton arra gondolni, hogy mi lesz ha mégis teherbe esel.
Ha kétségeid vannak, kérdezz meg egy nõgyógyászt. Amúgy Jézus meg elvileg mindenféle szex nélkül született, szóval még az önmegtartóztatás sem 100% :)
3. válaszolónak: Talán rendesen kellett volna szedned a tablettát, és odafigyelni a szabályokra, akkor most biztos nem lennél terhes! Az óvszerre én nem mondanám, hogy 99 %, max. 50%.
szia. én 21 éves vagyok, és 3 hónapja kezdtem el a tabit szedni, és hát mit ne mondjak, itt ülök 6 hetes terhesen.Ennyit a 99% védelemrõl:S A tabi semmire való.
Nem kell bevenni 2tablettát az nem jó, nincs is benne a tájékoztatóban.
Én már féléve szedek fogamzásgátlót és bennem is voltak olyan gondolatok, hogy mi van, ha teherbe esek így 19 éves fejjel... Viszont a 2. válaszolótól kérdezném, hogy milyen 10 percrõl beszél?? Nem másodpercre pontosan kell szedni a gyógyszert! Az tény, hogy mindennap kb ugyan abban az idõpontban kell bevenni, de ha esetleg ne adj isten elfelejtené bevenni és nem telt el több, mint 12 óra, akkor sem lehet még gond!! Szóval erre oda kell figyelni. Nah meg ami még fontos, hogy ha esetleg a gyógyszer bevétele 4 órával hasmenés, vagy hányás jelentkezik, akkor érdemes bevenni egy újabb szem gyógyszert. Ugyanis 4 óra kell felszívódásához. Már velem elõfordult ilyen! De valóban nagyonn agyon pici az esélye annak, hogy teherbe ess. Mivel már 3 hónapja szeded, ezért a 7 napos szünetben sem kell vigyáznid, ugyanis a gyógyszer akkor is véd!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. amúgy ha nem lenne szinte 100%os védelem akkor lehet hogy ajánlana még a doki mellé óvszert is vagy valamit nem? mert úgy hallottam hoyg valami 3as funkciója van.
3.válaszólónka üzenem, hogy bizonyára nem mindig ugyanabban az idõpontban vetted be vagy nem jót írt fel a dokid.Amugy megnem hülyeség a tabi, ne hidd el kérdezõ, Sok jó hatása van:szabályozza a mensit meg rövideb is lehet a mensi, véd baba ellen.....
Nem azt mondtam, hogy kettõt kel bevenni...... Hanem ha bevetted a gyógyszert és 4 órán belül erõs hasmenés ill. hányás jelentkezik, akkor nem szívódott fel rendesen! Tehát ilyen esetben vagy beveszel egy újabb tablettát, vagy oda figyelsz és 1 hétig gondoskodsz a kiegészítõ fogamzásgátlásról!! Ha kell megkeresem neked a tájékoztatóban!

Lehetséges? Hogy ha valaki fog tabit szed, akkor az nem nagyon kivája a szexet? Mint aki nem szedi?

Legjobb válasz: Akkor most az a kérdés, hogy aki tabit szed, az nem kívánja a szexet? Igen, ez lehet, én így jártam. Gyógyszert váltottam, azóta minden rendben van. Egyébként a tájékoztatón rajta van, hogy csökkenhet a libidó.

Akkor most az a kérdés, hogy aki tabit szed, az nem kívánja a szexet? Igen, ez lehet, én így jártam. Gyógyszert váltottam, azóta minden rendben van. Egyébként a tájékoztatón rajta van, hogy csökkenhet a libidó.
Sajnos igen! Sokaknál a gyógyszer nagyon lenyomja a libidót, olyannyira hogy teljesen tönkrevágja a szexuális életet! Ilyenkor váltani kell más tablettára, ha az sem segít akkor más fogamzásgátló módszert kell választani. Nekem is csökkentette rendesen a libidómat de azért nem tragikus a helyzet.
Elõfordul, de a gyógyszercsere segíthet. Amúgy nálam épp ellenkezõleg van: mióta abit szedek jobban kívánom a szxet, mint ezelõtt.
Kinél hogy.
Nalam ez eppen forditva van!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Aki tablettát szed!

Mi történhet akkor, ha valaki terhes lesz, de nem tud róla, és tovább szedi a fogamzásgátlót?

A betegtájékoztató csak annyi ír le, hogy ha terhesnek érzi magát, akkor ne szedje tovább. De ha nem érzi magát annak valaki, de mégis az, és folytatja a szedést?

Legjobb válasz: Le van írva a betegtájékoztatóban is, hogy nem árt a magzatnak. Ha tovább szedi, akkor se lesz semmi. Nem lesz tõle semmi baja. Amúgy is sok terhesség végzõdik vetéléssel, nagy vszínûséggel nem volt köze a tablettához. Az meg butaság, hogy a tabi fõként a beágyazódást gátolja. Nem is értem miért olyanok válaszolnak, akik azt se tudják mi merre... A tabletta a peteérést akadályozza meg. Lehet olyan hatása, hogy a beágyazódást gátolja, de ez csak akkor lép életbe, ha véletlen van peteérés mégis, ami igencsak ritka.

Le van írva a betegtájékoztatóban is, hogy nem árt a magzatnak. Ha tovább szedi, akkor se lesz semmi. Nem lesz tõle semmi baja. Amúgy is sok terhesség végzõdik vetéléssel, nagy vszínûséggel nem volt köze a tablettához. Az meg butaság, hogy a tabi fõként a beágyazódást gátolja. Nem is értem miért olyanok válaszolnak, akik azt se tudják mi merre... A tabletta a peteérést akadályozza meg. Lehet olyan hatása, hogy a beágyazódást gátolja, de ez csak akkor lép életbe, ha véletlen van peteérés mégis, ami igencsak ritka.
Szerintem károsodik a magzat, betegen születik, ilyesmi... vagy esetleg vetélés következik be.
Elmegy a baba?..
Gondoljunk kicsit bele. A fogamzásgátlók legtöbbje a beágyazódást akadályozza, tehát a petesejt nem tud beágyazódni a méhben. Tehát a lehetõségek közt a spontán vetéléstõl a méhen kívüli terhességig sokminden van. És ezek egy jó része nagyon veszélyes az anyára.
valóban gátolhatja a megtapadást, és a magzatra is vannak káros hatásai. elõfordulhat, hogy soha nem lehet gyereke, mert a fogamzásgátló hormonjai beleépülnek a fejlõdõ szervezetébe.
Igen, ettõl én is rettegek. Már nem a teherbeeséstõl, felnõttek vagyok, de nem is tudom mit tennék, ha beteg lenne a gyerekem... Tettem már fel amúgy ezzel kapcsolatban itt kérdést, megpróbálom belinkelni, remélem, megtalálom.
Én megkérdeztem a nõdokimat, és azt mondta, hogy nem lesz a babának semmi baja. (én is így fogantam) Nyilvánvaló azért a 3-4 hónapban már észreveszed, hogy valami nincs rendben, és ha kiderül, hogy terhes vagy, rögtön leállsz a bogyóval. Hogy a késõbbi életemre nézve milyen következményei vannak, azt még nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Azért tettem fel a kérdést, hogy milyen problémák lehetnek még amikrõl nem tudok. Az anyukám fogamzásgátló mellett 2x is teherbe esett. Az egyik vetélés, a másik én lettem. Nekem semmi bajom sincs, viszont a másik ugye..
#9: HOGYAN MÛKÖDIK A TABLETTA? A tabletta célja, hogy több normál termékenységi funkciót úgy befolyásoljon, hogy a nõ 1) idõszakos meddõség vagy a spermiumok mozdulatlansága miatt nem tudjon foganni, és/vagy 2) ne tudja kihordani a terhességét (korai abortusz). Ezt a folyamatot többféle módon elõ lehet idézni. Az ovuláció leállításával: Mikor petesejt érik, az agyalapi mirigy hormonokat termel, melyek a petefészkeket stimulálják a pete érlelésére és kilökésére. A kombinált tabletta általáb!n az agyalapi mirigy ezen hormonjainak kiválasztását állítja le, így nem lökõdik ki petesejt a petefészekbõl, tehát terhesség sem jöhet létre. Ha nincs megtermékenyíthetõ petesejt, akkor a nõ kémiailag steril. Azonban a csak progesztogén tartalmú tabletta gyengébb hatású. Általában nem akadályozza meg az ovulációt.[1] A beágyazódás megakadályozásával: A termékenység másik fontos része az a folyamat, amely során a méh nyálkahártyája felépül, megvastagszik és fennmarad. Miután megtermékenyül a petesejt, általában beágyazódik ebbe a nyálkahártyába (endometrium), ahonnan táplálékot és a létfenntartásához szükséges anyagokat szerzi. A kombinált tabletta progesztogén komponense és a csak progesztogént tartalmazó minitabletta miatt a méhnyálkahártya elvékonyodik és kiszárad, így az embrió (a nemrég megtermékenyült petesejt) nem tud beágyazódni.[2] A spermiumok vándorlásának gátlásával: Az ovuláció elõtt a méhnyak vizes nyálkát termel, emlyben a spermiumok fölúsznak a petesejthez. Ez a nyálka egyben táplálja is a spermiumokat. A progesztogén hatására a nyálka besûrûsödik, ezáltal gátolja a hímivarsejtek vándorlását.[3] forrás: http://hexa.hcbc.hu/meh/tabletta.htm

Igaz hogy ha fogamzásgátlot szed valaki akkor meddő is lehet vagy több évig nem jön össze a baba?

Legjobb válasz: Errõl sokat lehet vitázni. Az orvosok hivatalosan soha nem fogják beismerni, hogy a tablettának bármi káros mellékhatása lehet. Mert még mindig jobb, ha ezt szedik a nõk, mintha tömegesen járnak abortuszra. Nem mellesleg kitûnõ üzlet is. A másik az, hogy 10-20 éve még nem voltak ilyen jó tabletták, akkor lehetett ilyeneket hallani. Most már elég alacsony a hormontartalmuk. Bár az én õszinte véleményem, hogy a természet rendjébe nem lehet büntetlenül beavatkozni. Az a minimum mellékhatása, hogy a vitaminok nem szívódnak fel rendesen, abból meg aztán akármilyen betegség kialakulhat. Én nem szedtem soha tablettát. Két félét kipróbáltam, mind a kettõtõl lett valami bajom. Maradt az óvszer. De ha szedtem volna, akkor is azért a baba elõtt vártam volna biztos 1 évet, hogy kiürüljön a szervezetembõl.

Errõl sokat lehet vitázni. Az orvosok hivatalosan soha nem fogják beismerni, hogy a tablettának bármi káros mellékhatása lehet. Mert még mindig jobb, ha ezt szedik a nõk, mintha tömegesen járnak abortuszra. Nem mellesleg kitûnõ üzlet is. A másik az, hogy 10-20 éve még nem voltak ilyen jó tabletták, akkor lehetett ilyeneket hallani. Most már elég alacsony a hormontartalmuk. Bár az én õszinte véleményem, hogy a természet rendjébe nem lehet büntetlenül beavatkozni. Az a minimum mellékhatása, hogy a vitaminok nem szívódnak fel rendesen, abból meg aztán akármilyen betegség kialakulhat. Én nem szedtem soha tablettát. Két félét kipróbáltam, mind a kettõtõl lett valami bajom. Maradt az óvszer. De ha szedtem volna, akkor is azért a baba elõtt vártam volna biztos 1 évet, hogy kiürüljön a szervezetembõl.
Igen igaz, mivel felborítja a hormonháztartást, ami nem biztos, hogy valaha is magától rendbe jön. Az is igaz, hogy mellrákot is okoz. Sõt még az is igaz, hogy mélyvénás trombózist, embóliát is okoz. (erre való hajlamot vérvétellel kiszûrik mielõtt szednél bármit is)
Elõfordulhat, igen. Orvosi gyógyszertan tankönyvben is benne van, hogy a nõk 2%-ánál az abbahagyás után tartós anovuláció (peteérés-hiány) jelentkezik. És ugye ha vinek nincs peteérése.... Persze ez nem jelenti azt, hogy sosem lehet gyereke, de mindenképp orvosi segítség kell.
okozhat, de olyan kicsi eséllyel, hogy az hanyagolható...
03-27 19:32 Okoz vagy okozHAT, mert rohadtul nem mindegy. A vérvételrõl meg annyit, hogy nekem pl semmit nem csináltak, felírták, azt kész.
A maiak mar eleg alacsony hormontartalmuak, de ahhoz, hogy felnojon es gyereket vallaljon az a generacio, akik most szedik, meg kell 10 ev, majd akkor lehet kovetkezmenyeket levonni. Addig csak a korabbi tablettak tapaszalatai vannak, amikben meg tenyleg sokkal tobb hormon volt (kb mint most egy 72 oras tabi). Alkati kerdes, de tenyleg sok mellekhatasa lehet, de az enyemnek pl minden szepen le is van irva a hasznalati utmutatora, a depressziotol a melyvenas trombozison at a meddosegig. Amugy a mellrak kockazatat pont csokkenti, nem noveli. En szeretem, mert inkabb ez, mint az abortusz vagy a 72 oras tabi, ha szakad az ovszer.
A tabletta leállítja a peteérést. Sajnos elõfordul, hogy ha valaki abbahagyja a gyógyszert, utána változatlanul nincs peteérése, és gyógyszeres kezelésre szorul. Az is elõfordulhat, hogy több évig várat magára a baba, vagy meddõség alakul ki. De az is elõfordulhat, hogy aki gyógyszert szedett, eleve meddõ volt, vagy nehezebben termékenyül meg, mint az átlag (pl. masszívan dohányzik a párjával együtt, vagy örökletes okokból) s ezért a gyógyszert hibáztatja, hisz elõtte nem próbált meg teherbe esni, a tabletta után meg sehogy se sikerül.

Lányok! Aki fogamzásgátló tablettát szed közületek mi volt a tapasztalata az elsõ néhány bogyó beszedése után? Ha mellesleg valaki szintén Yasminelle-t szed, akkor arról is szivesen olvasnék véleményeket!

Azért kérdezem, mert nekem mindig el szokott tartani a menzeszem 5, de inkább 6 napig, most viszont hogy elkezdtem fogamzásgátlót szedni 3 napra csökkent és utána már csak barnás folyadék, de azis csak néhanéha. Olvastam a tájékoztatójában hogy a barnázás normális, de az hogy már az elsõ pár szemtõl a felére csökkenjen a menstruációm? :S Ez normális, lányok?

Legjobb válasz: Normális.

Normális.
Én is nemrég kezdtem el szedni a Yasminelle-t. 21 tablettán vagyok túl és és a harmadik tabi-mentes napon jött meg a menzeszem. Én annyi változást tapasztaltam, hogy kevésbé vagyok felpuffadva, de az elsõ nap ugyanúgy görcsöltem, mint régebben is. Barnás folyásom nekem is volt még jó pár napig miután az elsõ mensim elmúlt.

Miért írja minden válaszoló, hogy 1. levél után védett valaki ha fogamzásgátlót szed? Betegtájékoztatóba le van írva! Nekem 1 nap után írta, hogy véd de persze nem csináljuk barátommal mert menstruálok. De ha elmúlik akkor simán fogjuk.

doki is azt mondta, hogy 1-2 hét

Legjobb válasz: Ha nem parázol és rendesen szeded 1-2 hét után is lefeküdhetsz a pároddal. De az emberek többsége szeret "biztosra menni" és bedõl a rémhíreknek, hogy ez meg az terhes lett azért mondja h 1 hónap után és ha elkezded a 2. levelet bla bla. Én elsõ 2 hét után feküdtem le a párommal, azóta 3 hónap eltelt és láss csodát nem várok gyereket.

Ha nem parázol és rendesen szeded 1-2 hét után is lefeküdhetsz a pároddal. De az emberek többsége szeret "biztosra menni" és bedõl a rémhíreknek, hogy ez meg az terhes lett azért mondja h 1 hónap után és ha elkezded a 2. levelet bla bla. Én elsõ 2 hét után feküdtem le a párommal, azóta 3 hónap eltelt és láss csodát nem várok gyereket.
Elvileg mindegyik az elsõ szemtõl véd, de ha biztosra akarsz menni megvárod amíg a gyógyszer biztosan hat. Nem tudom értelmesebben leírni, de az alatt az egy hónap alatt amíg szeded megváltoztatja a menstruációs mûködésedet, leállítja a peteérést, beállítódik egy olyan ciklusra amely végén egy megvonásos vérzés jelentkezik. Addig meg lehet teherbeesel lehet nem. Mivel a hormonális beavatkozás felbolygatja a petefészked mûködését. Ezért jobb várni vele, mert addigra rendezõdik a viszony a szervezeted hozzászokik, az új állapothoz.
Nem véletlenül írja a betegtájékozató, hogy 3 hónapig elõfordulhatnak közti vérzések is. Pontosan a megváltozott hormonok miatt. Vagy teherbe esel, vagy nem, te tudod.
Én 6 nap után feküdtem le vele, ugyanis a tájékoztatóban benne volt, hogy az elsõ naptól véd. Így megvártam míg elmúlik a menszesz, és le is feküdtünk.
Kérdezõ: Én is kérdeznék tõled valamit.Ha a tájékoztató azt írja, hogy elsõ szem után véd, akkor a doki miért mond 1-2 hetet? Ha egyszer a tájékoztató az irányadó, akkor a doki miért nem azt mondja, ami oda le van írva? Az én orvosom például egy hónapot mondott.Én hittem neki, betartottuk, mert tényleg nem akartunk gyereket és kibírtuk azt az egy hónapot, aztán a másodikban teljes nyugalommal mehetett óvszer nélkül is. Ha már most kaptál két eltérõ véleményt, lásd doki és tájékoztató, akkor te tényleg nyugodtan el tudnál lazulni?
A kérdező hozzászólása: az elején nem is engedném, h belém menjen el
Akkor már értem, hogy mégsem vagy olyan bátor és nem durr bele az elsõ szem után, ahogy a tájékoztató írja!Akkor azt hiszem egy oldalon állunk, te sem mered elsõ szem után élesben és én sem mertem.Vagyunk még így páran.A kérdésed meg is oldódott.

Az igaz hogy ha valaki túl sokáig szed fogamzásgátlót akkor lehet hogy nme lehet majd gyereke?

Legjobb válasz: háát..én például ismerek egy nõt..anyám volt munkatársa, fiatalabb korában szedte a fogamzásgátlókat, és most pedig meddõ :S most nem lehangolni akartalak, de kérdezted..szal sztem igaz lehet.. bár sztem nem gyakori, mert sokan szedik és mégsincs semmi gond..17/f

háát..én például ismerek egy nõt..anyám volt munkatársa, fiatalabb korában szedte a fogamzásgátlókat, és most pedig meddõ :S most nem lehangolni akartalak, de kérdezted..szal sztem igaz lehet.. bár sztem nem gyakori, mert sokan szedik és mégsincs semmi gond..17/f
én azt hallottam, hogy a nagynéném egy ismerõse szedett fogamzásgátlót. de szünet nélkül éveken keresztün. a méhe összement... azt viszont nem tudom, hogy úgy lehe-e gyereket kihordani.
Sajnos van rá esély itt az oldalon is írtak már páran, akiknek meddõségi gondjuk van és fogamzásgátlót szedtek. Én nem szedem, egészségesebb nem leszek tõle és alapból nekem ne baszkurálja szét a vérzésemet semmi gyógyszer. Gyógyszert akkor szedek ha beteg vagyok.
azért azis számit h 5-10év alatt mennyit fejlõdtek a foggátlok...mm a hormontartalmuk...durva összehasonlításként mintha mûtétet végeznének szikébel vagy konyhaikéssel
Ma már fõleg harmincas nõk panaszkodnak, hogy nem lehet gyerekük a fogamzásgátló miatt, de azt ne felejtsük el, hogy õk tíz-húsz éve gyártott bogyókat szedtek... ezek a maiak már nem hiszem, hogy meddõséget okoznak. Amúgy én 16 évesen kedztem el szedni, pont ugyanezért, mert nem bíztam az óvszerben (meg magunkban) és nagyon elégedett vagyok vele :) Oké, tíz évig én sem szedném egyfolytában, de szerintem attól nem leszel meddõ, hogy két-három évig szeded.
A tabletta abbahagyása után elõfordul (ahogy elnézem nem is ritkán), hogy nem indul be újra a peteérés. Ezen általában orvos tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: Jó én ezeket megértem csak hát annyira parás hogy annyira jó a sex az elején amikor még nme húzunk ggumit és gumival meg már nme is olyan jó. Van ilyen helyi tabletta arról én meg csak rosszat hallottam. Nem tudom mi legyen :(
"Csak azt nem értem, hogy ezt a nõdokija anno miért nem közölte vele" Nem hiszem hogy szokták közölni, mert gondolják hogy az emberek tisztába vannak a fog.gátló hatásaival, ha megkérdezte volna biztos válaszol rá. Rá is van irva a fog.gátlóra hogy a késöbbiekben csökkentheti a teherbe esés lehetõségét.
Én ismerek olyan lányt, aki 5-6 évig szedte folyamatosan, és most neki sem lehet tõle gyereke. Csak azt nem értem, hogy ezt a nõdokija anno miért nem közölte vele, hisz szegény lány most azért nem tud teherbe esni, mert 5-6 évig biztonságosan szexelt.Persze ez azért szerintem egyénenként változó.
Egészségesebb nem leszel tõle, arra mérget vehetsz. A kérdésedre meg régóta próbálnak okos emberek sokféleképpen válaszolni. Megdönthetetlen bizonyiték eddig semmire nincs.
A kérdező hozzászólása: Engem nme hangoltál le én nem szedek:D Csak már tervezem, 2 év után a barátommal. 17 évesen korai?
Utolsó: Ez azért nem igaz. Már egy ideje használják ezeket az új, "alacsony hormontartalmú" tablettákat. Kb azok kezdték el, akik most kezdik a 30-as éveik.

Ha valaki allergiás a parlagfűre és gyógyszert szed igazán akkor hatásos ha mellé használ orrsprayt és szemcseppet is vagy elég csak a gyógyszer magában?

El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: én valami tablettát is szedek, mellé otrivin orrcseppet és egy szemcseppet.semmi bajom nincs tõle.Nekem a legjobban az otrivin segített

én valami tablettát is szedek, mellé otrivin orrcseppet és egy szemcseppet.semmi bajom nincs tõle.Nekem a legjobban az otrivin segített

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!