Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki szül akkor ugyan ott (2 db)

Ha valaki másodszor szül akkor ugyan ott csinálják a gátmetszést vagy másik helyen?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ugyanott vágják, ahol elõzõleg.

Én úgy tudom, hogy ugyanott vágják, ahol elõzõleg.
nekem ugyanott vágták mindkétszer.
Nálam is ugyanott vágták a másodiknál is és nagyon szépen begyógyult.
Általában mindig a másik oldalt. Ha már 3-4 gyerek akkor középpen.
Na akkor én tudom rosszul. Bocsi a a tudatlan válaszért.

Szent Imre kórházban szeretnék szülni! (Gátvédelem miatt). Esetleg valaki, aki ott szült ajánlana egy jó szülésznőt/orvost, aki jártas a gátvédelemben? Úgy hallottam a beöntést sem mindig csinálják, de ha kérném, milyen érzés? Kellemetlen?

Szent Imre kórház(gátvédelem)

Legjobb válasz: Beöntés: Én is attól féltem a legjobban, nem is szüléstõl. :DD Soha nem kaptam elötte, és nagy parám volt. Én azért kértem 8nem volt kötelezõ), mert féltem, hogy ahogy nyomok bekakilok majd. Nem is volt nagy cucc, a kitolás ezerszer rosszabb volt, de lagalább nem kaksiztam be. Pedig tök olyan érzés az egész tolófájás, mintha kakilni kellene. Ne parázz tõle. Gátvédelem: azzal szültem, de kicsit vágni kellett, hogy ne repedjen, remélem most másodszorra már azt sem kell majd. nem éreztem, mert kértem EDÁt és a varrást sem. utána 2-3 napig nem volt kellemes, de hamar elmúlt. De én a MÁVban szültem.

Beöntés: Én is attól féltem a legjobban, nem is szüléstõl. :DD Soha nem kaptam elötte, és nagy parám volt. Én azért kértem 8nem volt kötelezõ), mert féltem, hogy ahogy nyomok bekakilok majd. Nem is volt nagy cucc, a kitolás ezerszer rosszabb volt, de lagalább nem kaksiztam be. Pedig tök olyan érzés az egész tolófájás, mintha kakilni kellene. Ne parázz tõle. Gátvédelem: azzal szültem, de kicsit vágni kellett, hogy ne repedjen, remélem most másodszorra már azt sem kell majd. nem éreztem, mert kértem EDÁt és a varrást sem. utána 2-3 napig nem volt kellemes, de hamar elmúlt. De én a MÁVban szültem.
A húgom dr.Bálint Balázsnál szült tavaly januárban.Nem jött össze a gátvédelem, sõt a doki jó nagyot vágott neki, még húsvétkor(!!) is szenvedett vele:( Én áprilisban szültem, egy darabig én is oda jártam, de nagyon elment a kedvem a kórháztól, ezek után, ráadásul a fogadott szülésznõ, sem volt vmi segítõkész, és az is kicsit zavaró volt, hogy még az apuka sem vehette kézbe a babát. Úgyhogy én a 6.hónapban átmentem egy Szent István-ban dolgozó doktornõhöz, és abszolút nem bántam meg.Gátvédelemmel szülte, beöntés nélkül, csodás élmény:) Utána sokat segítettek a szoptatásban is, és apa is jöhetett bármikor a picihez:) Második babánál is biztosan ott szeretnék szülni:)
Én a Szent Imrében szültem. Dr. Tasi Róbertnél, nagyon ajánlom. Gátvédelemmel. Támogatja, de ha szükséges a baba és a mama érdekében, akkor vág. Magánrendel is. A beöntést magát kicsit sem lehet érezni, utána olyan, mintha hasmenésed lenne picit, elmész a vécére, és folyik ki a kaka együtt a vízzel. Szerintem egyáltalán nem rossz. Én kaptam, nem tiltakoztam ellene. Azért is jó, mert másnap nem kellett nagyvécéznem, mert ugye nem volt mit, így egy nappal késõbb kellett erõlködnöm. Azért csak egy napja szültem akkor..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!