Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki sokat (783 db)

Hol tudom megnézni, hogy a munkanélküli központ milyen tanfolyamokat támogat? (lenne néhány kérdésem, ha valakinek sok ideje van, légyszi segítsen ki)

Elkezdtem utána nézni, pályakezdő vagyok, most érettségiztem, nem dolgoztam még, de nem akarok itthon ülni, dolgozni szeretnék,de képzettség nélkül nem megy, ugye. Na hát elkezdtem utánanézni, de csak jobban belezavarodtam. Kinéztem egy Marketing és reklámügyintéző-névre hallgató tanfolyamot, csakhogy fogalmam sincs, hogy most ezt támogatná nekem a munkanélküli? Természetesen rákerestem, de 0 a használható infó... Lehetséges egyáltalán egy sima érettségivel bármit kezdeni? Nagyon szeretnék dolgozni és nem a szüleim nyakán ülni, de sehol semmi, pedig már a szemem kifolyik a sok gép előtt ücsörgős munkanézegetős órától. Előre is köszönöm ha bárki megszán és válaszol:)

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Kicsit csipkelõdök de nem munkanélküli a központ:) munkaügyi központ, az ügyfeleik a munkanélküliek. Bocs csak nem hagyhattam ki! A munkaügyi központ csak tartós munkanélkülieknek támogatja a képzését, azaz 3 hónap regisztrált státusz után tudsz bármire is jelentkezni, addig szóba sem állnak veled ilyen tekintetben. Csak azokat a képzéseket támogatják amiket õk hirdetnek meg, olyan nincs hogy Te kinézel egy képzést bárhol és azt neked támogatják. Általában rövidebb képzések vannak tanfolyami jelleggel. 3-4 hónaposak. Felvételi van, sokan tülekednek az ilyen képzésekért, akiknek már más lehetõsége nincs támogatott formában tanulni. De neked még van másik lehetõséged, rendes szakmát szerezni, nem egy gyorstalpalót pár hónap alatt! Ha jól gondolom még 18-19 éves lehetsz. Neked rendes iskolarendszerû képzésbe kell beiratkoznod okj szakképzésre, az ingyenesen jár neked, 21 éves korig. Amíg a 20. évedet betöltöd a családi pótlék is jár utánad ha ilyen szakképzõ iskolába beiratkozol. Diákigazolvány is jár. Tehát ilyen képzéseket nézzél magadnak, de vigyázz az állam csak 1 képzést áll, érdemes jól választani, mert a következõ képzést ha rosszul döntöttél elsõre, és nem találsz munkát a végzettségeddel azt már magadnak kell fizetni. Marketing és reklámügyintézõ képzés semmire sem való..marketingesen egyetemi diplomával sem tudnak elhelyezkedni nem hogy okj végzettséggel! Valamiért azt hiszem hogy lány vagy..ezért megpróbálom összeszedni hogy miket érdemes tanulni okj képzésben, hogy munkád is legyen. (ha mégis tévednék akkor fiúknak van lehetõsége még egy jó pár férfi szakma van amivel van munkahely is) -logisztikai ügyintézõ -eladó -szociális gondozó -gyógyszertári asszisztens -ápoló -általános egészségügyi asszisztens -fogtechnikus -ötvös -informatikai rendszergazda -pénzügyi-számviteli ügyintézõ A sorrend semmit sem jelent csak így jutottak eszembe a szakmák. http://okjnet.hu/ Itt megtalálod az összes képzést/szakmát amit indítani lehet ma Magyarországon. Érdemes ezt bogarásznod figyelmesen. Ha már kiválasztottál valamiket akkor kellene iskolát keresni hozzá a közeledben. (a böngészéshez, amelyik képzésnél azt találod hogy tanfolyami jelleggel indítják azt kihagyhatod, ugyanis a tanfolyami képzés az nem ingyenes csak az iskolarendszerû) Kb ennyi ami eszembe jutott

Kedves Kérdezõ! Kicsit csipkelõdök de nem munkanélküli a központ:) munkaügyi központ, az ügyfeleik a munkanélküliek. Bocs csak nem hagyhattam ki! A munkaügyi központ csak tartós munkanélkülieknek támogatja a képzését, azaz 3 hónap regisztrált státusz után tudsz bármire is jelentkezni, addig szóba sem állnak veled ilyen tekintetben. Csak azokat a képzéseket támogatják amiket õk hirdetnek meg, olyan nincs hogy Te kinézel egy képzést bárhol és azt neked támogatják. Általában rövidebb képzések vannak tanfolyami jelleggel. 3-4 hónaposak. Felvételi van, sokan tülekednek az ilyen képzésekért, akiknek már más lehetõsége nincs támogatott formában tanulni. De neked még van másik lehetõséged, rendes szakmát szerezni, nem egy gyorstalpalót pár hónap alatt! Ha jól gondolom még 18-19 éves lehetsz. Neked rendes iskolarendszerû képzésbe kell beiratkoznod okj szakképzésre, az ingyenesen jár neked, 21 éves korig. Amíg a 20. évedet betöltöd a családi pótlék is jár utánad ha ilyen szakképzõ iskolába beiratkozol. Diákigazolvány is jár. Tehát ilyen képzéseket nézzél magadnak, de vigyázz az állam csak 1 képzést áll, érdemes jól választani, mert a következõ képzést ha rosszul döntöttél elsõre, és nem találsz munkát a végzettségeddel azt már magadnak kell fizetni. Marketing és reklámügyintézõ képzés semmire sem való..marketingesen egyetemi diplomával sem tudnak elhelyezkedni nem hogy okj végzettséggel! Valamiért azt hiszem hogy lány vagy..ezért megpróbálom összeszedni hogy miket érdemes tanulni okj képzésben, hogy munkád is legyen. (ha mégis tévednék akkor fiúknak van lehetõsége még egy jó pár férfi szakma van amivel van munkahely is) -logisztikai ügyintézõ -eladó -szociális gondozó -gyógyszertári asszisztens -ápoló -általános egészségügyi asszisztens -fogtechnikus -ötvös -informatikai rendszergazda -pénzügyi-számviteli ügyintézõ A sorrend semmit sem jelent csak így jutottak eszembe a szakmák. http://okjnet.hu/ Itt megtalálod az összes képzést/szakmát amit indítani lehet ma Magyarországon. Érdemes ezt bogarásznod figyelmesen. Ha már kiválasztottál valamiket akkor kellene iskolát keresni hozzá a közeledben. (a böngészéshez, amelyik képzésnél azt találod hogy tanfolyami jelleggel indítják azt kihagyhatod, ugyanis a tanfolyami képzés az nem ingyenes csak az iskolarendszerû) Kb ennyi ami eszembe jutott
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, kedves válaszoló! :)

Lehet halálos, ha valaki sok algopirint vesz be egyszerre?

Nincs semmilyen öngyilkossági hajlamom, csak hallottam egy történetet és kiváncsi vagyok, hogy lehetséges-e.

Legjobb válasz: Ha sokat vesz be, hogyne lehetne meghalni. Mindent túl lehet adagolni, még a vizet is. De NEM egy doboznyitól, azért ennél jóval több kell! A legtöbb gyógyszer (fõleg a vénymentesek) úgy vannak kitalálva, hogy az embernek valami irdatlan mennyiséget kell bevennie ahhoz, hogy belehaljon. DE! Ha valaki megpróbálkozik ezzel, az alábbiak közül valamelyik fog történni: A) Kiüti magad vele és bealszik/elájul, még mielõtt eleget vehetne be ahhoz, hogy komoly hatása lehetne. B) A gyomra érzi, hogy gáz van, és kihányja az egészet. C) Útközben meggondolja magát, irány a kórház, gyomormosás, pszichiátria, stb. D) Azt elmondanám, hogy a gyógyszeres öngyilkossági kísérletek 1,8%-a végzõdik csak halállal, tehát jó eséllyel a fenti három közül történik az egyik. Ha ne adj Isten mégis sikerülne, akkor nem kellemes halál vár rá. Hallucinációk, halálfélelem, úgy fog félni, hogy félig magán kívül ö[email protected] magát, görcsök, úgy érzi majd, mintha a belsõ szervei szét akarnának szakadni, végül pedig belefullad a saját hányásába, ahogy félig öntudatlanul visszalélegzi. Szóval nehogy eszedbe jusson ilyen hülyeség!

Ha sokat vesz be, hogyne lehetne meghalni. Mindent túl lehet adagolni, még a vizet is. De NEM egy doboznyitól, azért ennél jóval több kell! A legtöbb gyógyszer (fõleg a vénymentesek) úgy vannak kitalálva, hogy az embernek valami irdatlan mennyiséget kell bevennie ahhoz, hogy belehaljon. DE! Ha valaki megpróbálkozik ezzel, az alábbiak közül valamelyik fog történni: A) Kiüti magad vele és bealszik/elájul, még mielõtt eleget vehetne be ahhoz, hogy komoly hatása lehetne. B) A gyomra érzi, hogy gáz van, és kihányja az egészet. C) Útközben meggondolja magát, irány a kórház, gyomormosás, pszichiátria, stb. D) Azt elmondanám, hogy a gyógyszeres öngyilkossági kísérletek 1, 8%-a végzõdik csak halállal, tehát jó eséllyel a fenti három közül történik az egyik. Ha ne adj Isten mégis sikerülne, akkor nem kellemes halál vár rá. Hallucinációk, halálfélelem, úgy fog félni, hogy félig magán kívül ö[email protected] magát, görcsök, úgy érzi majd, mintha a belsõ szervei szét akarnának szakadni, végül pedig belefullad a saját hányásába, ahogy félig öntudatlanul visszalélegzi. Szóval nehogy eszedbe jusson ilyen hülyeség!
Én 1 szemtõl is meghalnék, ugyanis túlérzékeny vagyok a készítményre. Nem csak 1 doboztól lehet meghalni, mindig elfelejtik a kedves eü-s kollégák a gyógyszer túlérzékenységet megkérdezni, pedig...
egyszerre bevéve talán. Esetleg 40+% alkohollal keverve jobban üt.
Figyelj Okozhat halált is + Gyogyszer fügöséget.De minek kell Be venni egy dobozal?
Szerintem lehet halálos. Bár egy barátomnak egyszer úgy fájt a foga, hogy megevett egy egész doboz algopyrint, de nem egyszerre, hanem úgy 3-4 óra alatt... Még él és virul :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én semmi pénzért nem tenném meg, csak mesélte valaki, hogy egy fiú így halt meg s ez számomra lehetetlennek tûnt, de ezek szerint mégis lehetséges.
Mennyi az a sok?
20:59-es hozzászóló által leírtak alapján egy doboznyi tabletta már okozHAT halált. De ki az a majom, aki egy dobozzal bevesz egyszerre??? Légyszíves, te se próbáld ki!
Egy doboz nem halálos adag, több sem igazán. Persze kivételek bármiben elõfordulhatnak.
"Túladagolás esetén hányingert, hányást, hasi fájdalmat, vesemûködés károsodására utaló tüneteket, ritkábban központi idegrendszeri tüneteket (szédülés, aluszékonyság, kóma, görcsök) és a vérnyomás esését (néha sokká súlyosbodhat), valamint szívritmuszavarokat (szapora szívverés) jelentettek. Nagyobb adag alkalmazásakor, egy ártalmatlan anyagcseretermék kiválasztása (rubazonsav) okozhatja a vizelet vörös elszínezõdését."
Szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: Egy egész "doboznyi" algopirint.
én nem halok meg egytõl de nagyon erõs allergiás tüneteim vannak rá, szoval 2-3 szemtõl már majdnem biztos h megpusztulok.
Ha sokat terrorizálják lelkileg!
Nekem is volt részem mind a kettõben és látom, mások is azt tapasztalják, hogy nem érzik a szeretetet, fogalmuk sincs róla. Most már legalább tudom, miért vagyok furcsa. Szerintem itt 9-nél és 10-nél van a pont. A fizikai terror egyben lelki is és sokkal súlyosabb, mint a sima szóbeli bántás. Testi terrornál már tényleg [email protected] se vesznek.
Szomorú látni, hogy mennyi mindenki írja, hogy mindkettõben volt része. Hát nekem is kijutott apámtól. Miatta nincs önbizalmam, és sokszor mondják, hogy úgy tûnik, mintha képtelen lennék szeretni... és ez mélységesen bánt, mert nagyon is tudok, egyszerûen csak félek másoktól, és undorodok az emlékektõl. Hogy melyik a rosszabb? Ezt nehéz megmondani. Egyik se jobb a másiknál, és általában ugyanaz a végük, mint ami nálam...
pedig ez finomszabályzás. el kell verni mert rossz volt. túl véres lett? turvertük? akkor elõ egy csokit azzal enyhitünk rajta s igy pontosan beállitható a szükséges verés mértéke.
engem apám még nem ütött meg(max úgy h viccbol nagyot rámcsap, vagy meglök) de viszont lelki terrorban tart, amit egyre nehezebben bírok ki!
Ha valakit szeretek akkor nem verem!!! Mindkettõbe részem volt sajnos... Am gyereket nevelni max egy két pofonnal szokás nem pedig olyan veréssel, hogy kék zöld foltokkal legyen tele a teste...
engem vertek meg anno kisebb koromban artatlanul. most ha vki vmit ram akarna huzni amihez kozom nincs nem en voltam szemrebbenes nelkul belevagdalnam a kesem.
8-as, azért pár nevelõ célzatú atyai pofon és a sokszor ok nélküli verések között nagyon nagy a különbség. Utóbbi esetben én egyrészt nem hiszem, hogy van szeret, másrészt ha van is, NEM ÉR SEMMIT, mert ha valaki dühbõl, feszültséglevezetésbõl üti a gyerekét, akkor az a gyerek ezt soha nem fogja teljesen feldolgozni, és a szeretettel sem tud kezdeni késõbb semmit. Egy atyai pofont meg, ha indokolt, nagy butaság csokival enyhíteni, de ez nem ide tartozik már.
A verés nem lelki terror is?Kicsit félelmet gerjesztõ, hogy akár rosszul is megüthet és ottmaradok. Engem vertek és én ettõl féltem.Úgyhogy a verés számomra a lelki terror súlyosabb formája.
Lelki terror!!!! Sokkal nagyobbat lehet ütni a szòval... Nem értek egyet azokkal, akik szerint a testi fenyìtés együtt jár a lelki megaláztatással. Ugyanis vannak szülõk, akik nevelési célzattal verik a gyereküket, DE szeretik is egyben a gyermeket.
amugy nem feltétlenül jár együtt a kettõ. csak gyakran. de bõven van rá példa, hogy sulyos lelki terror mellet sose ütik meg a gyereket, de olyanra is van példa, hogy ártatlanul feszültség levezetésbõl verik, majd sütivel, kólával, egyéb ajándékokkal kedveskednek neki.
Nekem is mindkettõben volt részem, bõven. A verés egy darabig félelmet, majd gyûlöletet váltott ki belõlem, ez mérséklõdött késõbb megvetéssé, undorrá, most már egy ideje semleges a téma. Max. szánalmat érzek, fõleg apám iránt, elvégre aki az ütésen kívül máshogy nem tud kommunikálni, azt csak szánni lehet, siralmas egy élet. A lelki terror más kérdés, igazán túllépni soha nem lehet rajta szerintem, max. letojni, nem foglalkozni a témával, nem beszélni róla, nem emlékezni rá szándékosan. Az élet megy tovább, én élvezem többnyire, és elkerülöm azokat, akik bántottak. Elõbb-utóbb vissza fogják kapni õk is kamatostul, így-vagy úgy az élet igazságos.
hosszutávon a lelki a nehezebben feldolgozható. a testi terror rövid távon rosszabb, de feldolgozzni könnyebb.
sõt, a legtöbb esetben igazából a lelki terror is együtt jár a testivel. de azért ha választanom kellene, inkább legyek megkötve csak érzelmileg, mint hogy állandóan fizikai fájdalomtól szenvedjek és magyarázkodnom kelljen miatta.
Mindkettõben volt részem, most huszonéves fejjel már csak a szóbeli bántások emlékei maradtak meg... Az, hogy néha megvertek nem fáj már annyira, minthogy nem tartanak semmire...
A testi terror mindig együtt jár a lelki terrorral. Szerintem egyformán rosszak.
Lelki terorrban volt részem eddig, mostanában már az is elõfurdul, hogy nekem jön apám.. Ocsmány trágár szavakkal minõsít, engem, testéveimet édesanyámat.. Az ilyen embert legszívesebben ha tehetném megtagadnám ... Egy apának nem így kellene viselkedni, hanem támogatni kéne a jövõjéta gyermekének, nem pont pénze gondolok itt, hanem lelkileg biztatni, nem pedig tönkre tenni.. Híradóban is mit látni, a gyerekeket rágcsálóval, meg bogarakkal etették, megerõszakolták õket, pornó filmet nézettetek velük, szegények mit élhettek át, 8-10éves gyerekekrõl volt szó a híradóba. Egyet kívánok tiszta szívembõl, az ilyen emberek nyerjék el a méltó büntetésüket.. Szerintem mind a kettõ rossz, egyik sem jobb a másiknál.

Ha valaki sokáig nem iszik, aztán pedig hirtelen sokat, akkor miért hal meg?

Valami 2. világháborúban vagy egy másik háborúban a sivatagban sokáig mentek a katonák, aztán találtak egy vízlelőhelyet és meghaltak, mert sokat ittak, miért?

Legjobb válasz: http://www.webbeteg.hu/cikkek/elsosegely/4541/a-vizmergezesrol

Lehet: elektrolit felhígulás, lehet mérgezett a víz. És akkor csak a vízrõl van szó. De éhezés után a kajával is lehet ilyen, bár gondolom annyi ideig nem voltak a sivatagban, éhezve hogy az emésztésük állt volna le.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat

Ha valakinek sok szabálytalanság miatt lekorlátozzák az oldal használatát, úgy hogy nem írhat ki kérdést és választ sem küldhet csak kiemelheti a régi kérdéseit, az kérheti e-mailben a korlátozás feloldását?

[email protected] oldalra kűldve a korlátozás feloldásának kérelmét.

Legjobb válasz: Kérni lehet, legfeljebb elutasítják. De gondolj már bele, ha annyit szabálytalankodik valaki, hogy letiltják, aztán simán visszakönyörögheti magát, annak úgy nem sok értelme van.

Kérni lehet, legfeljebb elutasítják. De gondolj már bele, ha annyit szabálytalankodik valaki, hogy letiltják, aztán simán visszakönyörögheti magát, annak úgy nem sok értelme van.

Az milyen ha valaki sokkot kap?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sokk

Hétköznapi értelemben kb. ledöbben valamin. Az orvostudományban egy elég érdekes és még mindig nem teljesen tisztázott állapotot jelent, ami pl. nagy vérveszteségnél fordul elõ.
Olyan trauma éri, amit nem tud feldolgozni. ( lebénul, ledöbben, nem tud cselekedni, stb)

Ha valaki sokat eszik de minden nap iszik zold teàt nem hizik el?

(nem én vok:)

Legjobb válasz: dejó is lenne :) ha valaki sokat eszik és nem mozogja le akkor elhízik, ihat akár 2 liter zöld teát is mellé.

dejó is lenne :) ha valaki sokat eszik és nem mozogja le akkor elhízik, ihat akár 2 liter zöld teát is mellé.
nem, ez nem igaz a zöld tea elsõsroban gyorsítja az emésztést de önmagában nem fogyaszt elég érdekes lenne: egész nap pizzát, hamburtgert és csokit ennének az embrek, utána meg meginnának egy bögre zöld teát és kész, akkor mindneki ezt csinálná nehogy elhidd, nem így van de tény hogy a zöld tea segít vmennyit normális étrend +sport mellett
A zöld tea irritálja a beleket, egyáltalán nem egészséges. Nagyon megy tõle a hasam, a fekete teától pedig semmi bajom.

Valóban megkönnyíti, esetleg megrövidíti a szülést az ha valaki sokat dolgozik?

Itt arra gondolok, hogy sokat tevékenykedek a kertben és egyáltalán nem kímélem magam, bár a két éves fiam nem is nagyon engedi :P 34 hetes vagyok, és hajolok, guggolok, gyomlálok, horolok, plusz a benti munkák, és a gyerek..

Legjobb válasz: Az jó, ha nem hagyod el magad, de vannak nagyon aktív kismamák, akik ennek ellenére igen nehezen és hosszan vajúdnak... Nem tudom igazából a választ, szerintem egyénfüggõ, hogy ki hogy szül. De sok szerencsét és könnyû szülést kívánok!

Az jó, ha nem hagyod el magad, de vannak nagyon aktív kismamák, akik ennek ellenére igen nehezen és hosszan vajúdnak... Nem tudom igazából a választ, szerintem egyénfüggõ, hogy ki hogy szül. De sok szerencsét és könnyû szülést kívánok!
Folyamatos edzésben vannak az izmaid, és az jó. De a szülés tényleg egyén és babafüggõ. Esetleg az elsõbõl lehet valamelyet következtetni, de azt mondják, a második könnyebb. Nekem rövidebb volt idõre 1 órával a második (5 óra), de mivel 750 gr-mal volt nagyobb, fájdalmasabb is.
Nekem az utolsó 2 hónapot végig kellett feküdnöm, de mégis könnyen és hamar meglett a kislányom alig 4 óra alatt.
A kérdező hozzászólása: Második szûlésem lesz. Az elsõvel este 21:30kor mentünk be, és CSAK reggel 6:15 kor lett meg... de nem az elsõ fájással mentünk be.. Kb. 12 órát szoktam mondani h annyit vajúdtam, mert ez reális, de "csak" 24 hónap lesz a két baba közt hátha ez is könnyít a dolgokon. :-S Mit gondoltok? Köszi eddig is a válaszokat. mindig reménykedik az ember, és kapaszkodik egy egy pozitív véleményben ;-)
Hát ki tudja, lehet, hogy igaz. Amikor a fiammal terhes voltam, nem dolgozhattam, mert olyan munkám volt. Kertünk nincs, én meg lusta is voltam szerintem, mert kb. ültem otthon, oké, mondjuk fõztem, de mást nem nagyon kellett. Kb ennyi volt a napi mozgásom, meg hogy levittem a kutyát. És hát elég nehezen szültem.
Régen az asszonyok nehezen szültek mégis egész nap azt tették amit te.Nehezen szült mindkét nagymamám...ez nem ettõl függ.
sajnos a kettõnek semmi köze egymáshoz.bnõm is végig aktív volt a terhessége alatt, még a 40.héten is ugyanolyan aktív volt mint az elején, de rettenetesen nehezen szült.
Ez így nem igaz, d e persze aki jobb fizikai állapotban van, esélyesebb a könnyebb szülésre, mint aki elhagyja magát és eltunyul. De ez sem törvényszerû
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! ;)) Sejtettem hogy így van, de reménykedek a könnyû szülésben ahogy mindenki :P

Tulajdonképpen mit jelent, ha valaki "kocka"? Ha valaki sokat játszik a gépen, azt úgy nevezik, kocka. Mért nem tud felállni a gép elől, ennyire kényszeríti a játék, ennyire a játék hatása alatt van?

Én is játszottam sokat egy id?szakba, de már valahogy meguntam a játékot :)

Legjobb válasz: Aki sokat játszik az függõ:) A kocka nem csak játszik és gépezik, hanem ért is a gépekhez elég komoly szinten, és majnem minden szabadidejében is azzal foglalkozik.

Aki sokat játszik az függõ:) A kocka nem csak játszik és gépezik, hanem ért is a gépekhez elég komoly szinten, és majnem minden szabadidejében is azzal foglalkozik.
Szerintem az illetõ azért nem tud felállni, mert rögtön visszahúzza a hátsó fele. XD

Nekem sok anyajegyem van mindkét karomon, és nem szívesen húzok ujjatlan pólót vagy toppot. Nagyon zavar. Barátnőm azt mondja, hogy nem és nyugodtan húzhatok ettől ujjatlant. Csúnya az ha valakinek sok van belőle?

Legjobb válasz: egyáltalán nem csúnya.. ezt adta a természet, tehát teljesen természetes. Ha valakinek pengés vágások vannak a karján, na az csúnya. de ez nem, nyugodtan vegyél fel ujjatlan felsõt is:)

egyáltalán nem csúnya.. ezt adta a természet, tehát teljesen természetes. Ha valakinek pengés vágások vannak a karján, na az csúnya. de ez nem, nyugodtan vegyél fel ujjatlan felsõt is:)
Én is ilyen voltam, de én szeplõs vagyok, mint állat.:) Jó pár éve viselem büszkén a legszexisebb toppokat, és a kutya nem veszi észre a szeplõim, hanem a nyálukat csorgatják a pasik.:) Volt idõsebb kolléga, aki megjegyezte, hogy jéé szeplõk, de erre én nevetve reagáltam, hogy ne irigykedjen.:) Szóval nem kell drámázni pár pötty miatt, hanem büszkén viselni, mert az a tiéd! Légy magabiztos és szép!
A kérdező hozzászólása: Köszi:D
nekem is a karomon van sok anyajegy és engem is nagyon zavar, de fõleg 2, a jobb vállamon azok nagyon zavarnak. de megpróbálom azért elfelejteni õket :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!