Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki reggelizik, (3 db)

Ha valaki sose reggelizik, megbetegedhet ettől? Ha igen, mi történhet?

Legjobb válasz: Nem leszel beteg tole attol, ha nem reggelizel. En legalabb 15 eve nem eszek reggelit, es nem vagyok beteg..

Nem leszel beteg tole attol, ha nem reggelizel. En legalabb 15 eve nem eszek reggelit, es nem vagyok beteg..
Nem leszel beteg.De!A reggeli az egyik legfontosabb etkezes.Regen en se reggeliztem.Viszont mostanra mar ugy megszoktam, hogy mar el se tudnam kepzelni hogy ne egyek.
Fontos lenne reggelizni, mert attól indul be az emésztés, a kezdõ energiát ez adja meg a napra. Nem leszel beteg, viszont ha éhgyomorra kávézol, cigizel, akkor esélyes pár év alatt egy gyomorfekély.
Az ókori bölcsek szerint a reggeli volt a legfontosabb étkezés. A 19. században és a 20. század elsõ felében az a mondás járta: "Reggelizz mint egy császár, ebédelj mint egy polgár, vacsorázz mint egy koldus!" Bajod nem lesz, ha kihagyodd a reggelit, de ha helyette a vacsorát teszed a fõ étkezéssé, annál inkább! üdv.: hegedor
A reggeli a legfontosabb!!!!!! Ha nem tartalmaz a reggeli minimum 2 gr zsírt, akkor nem indul meg a reggeli normális epemûködés. Ez természetesen kihat a májra és a hasnyálmirigyre is. Ha az epekövességet betegségnek lehet nevezni akkor igen, megbetegedhetsz tõle. Továbbá, a gyomor és a bélrendszer szempontjából is nagyon fontos, hogy reggelizz!!
Az utolsó válaszadónak gratula, nagyon jól tudja. Sõt még gyomorfekélyt is lehet kapni.

Ha valaki rendszeresen nem reggelizik, akkor az nagyon nagy baj?

Nem szoktam reggelizni. Középiskola óta szoktam meg, felkeltem aztán mentem egyb?l a suliba, így nem volt id?m reggelizni, de ott ettem, meg minden, tehát a napi X étkezés az megvan és nem vagyok válogatós, megeszek mindent, csak maga az a dolog, hogy "echte" reggeli nincs, abban az id?ben, stb. Ett?l pl. hullhat akár az ember haja? Több éve megy ez így.

Legjobb válasz: Ezen gondolkodtam ma. Engem is érdekelne.

Ezen gondolkodtam ma. Engem is érdekelne.
"Ettõl pl. hullhat akár az ember haja? " dehogy. Ha meg van a kellõ mennyiségû tápanyag akkor nem. Azért mondják, h fontos a reggeli, mert a vércukrod leeshet, ami arra késztet, h késõbb sokkal többet, cukrosabbat egyél a nap során. Az nem egészséges. Gondolom a lényeg, h a vércukorszinted maradjon egyensúlyban.

Milyen tápszert reggelizik 11 hónapos babátok? Nem baj, ha az enyém 6 hónapos kortól valót és nem 8 vagy 10-től valót?

Legjobb válasz: Én babám 17 hós, és 2-es tápszert kap. Nem baj, majdnem ugyanaz az összetételük.

Én babám 17 hós, és 2-es tápszert kap. Nem baj, majdnem ugyanaz az összetételük.
Én törekedtem és most is a korának megfelelõt adni, hisz abban vannak az olyan összetételek, amikre szükségük van. Most 14hós a fiam és az 1éves kortól való gyerekitalt adom neki.
Szia! Az én kisfiam nemsokára 1 éves lesz de én is betartottam neki mindig a hónapnak megfelelõt! Õ most a Milupát eszi a gyümölcsöset! Nagyon szereti de ezen kivûl minden tápszert megiszik :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!