Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki nyaralni, vagy táborba megy, (1 db)

Ha valaki elmegy nyaralni, vagy táborba megy, mit érdemes magával vinnie, és mibe vigye a cuccait? (bőröndön, utazótáskán kívül) Valamint a ruháimat hova rakjam elkülönítve, a higiénia végett? Mibe rakjam be még ezen kívül?

Mégsem lehet csak úgy összehajtogatva berakni a ruhákat, a többi cucc közé.

Legjobb válasz: a legpraktukusabb a gurulós utazó táska. a páromnak olyan van mintha egy nagy sprot táska lenne de gurul, ki lehet húizni a fogantyuját vagy válra rakni és úgy menni vele. a ruháidat külön csomagold a többi cucctol. sokat számit hova mész. mi ha repcsivel utazunk csak is guruklóst viszünk, úgy pakolunk hogy egyet én húzok egyet a párom. max egy hátitáska jön még velünk. de kocsival meg inkább könnyebb táskák, mert a kocsiba a koffer túl sok helyet foglal. pl sátorozáshoz is inkább utazó táskát viszünk.

a legpraktukusabb a gurulós utazó táska. a páromnak olyan van mintha egy nagy sprot táska lenne de gurul, ki lehet húizni a fogantyuját vagy válra rakni és úgy menni vele. a ruháidat külön csomagold a többi cucctol. sokat számit hova mész. mi ha repcsivel utazunk csak is guruklóst viszünk, úgy pakolunk hogy egyet én húzok egyet a párom. max egy hátitáska jön még velünk. de kocsival meg inkább könnyebb táskák, mert a kocsiba a koffer túl sok helyet foglal. pl sátorozáshoz is inkább utazó táskát viszünk.
Az, hogy hova rakd.. háát nincs más megoltás. De hogy mit vigyél: attol függ, hogy mennyi idõre mész. Mindenképpen Wc-papír, tisztálkodó felszerelés, Ha lány vagy akkor betét, tampon, minden ami kellhet. intim törlõkendõ, Törülközõ, Több fehérnemû mint amennyi napra mész (ugye nagy a súja, elfér)Papucs, cipõ, És ha esetleg valami különleges hejre mész vagy táborba akkor ahhoz valõ felszerelés. JAJ: és iratok. Minden ami kellhet Csak nagyon vigyázz rájuk
A TAJ kártyát csak fénymásold le. MInd a két óldalról. Ne vidd az eredetit.
Hát a bõröndön meg az utazótáskán kívül más megoldás nem nagyon van..esetleg sokkal körülményesebbek (pl. szatyrok, de remélem érzed, ez mégsem az igazi). A bõrönd nagyon jó, mert gurul, és könnyebb vinni. Én a ruháimat mindig simán belerakom, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ez baj lehet, de ha te nem tartod higiénikusnak, akkor tedd bele reklámszatyrokba a ruhádat és úgy a táskába.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik országban nem segítőkészek az emberek?

Mikor kérdést tesznek fel vmelyik országgal kapcsolatban, hogy ott milyenek az emberek, az esetek 99 százalékában az az első válasz, hogy "segítőkészek". Országtól függetlenül.

Akkor mi értelme van ezt külön leírni? Most kövezzetek meg, de szerintem a segítőkészség nem olyan nagy dolog. Szerintem egy alapvető, természetes tulajdonság, ami nélkülözhetetlen egy társadalomban. Ezért aztán nem is olyan különleges, hogy ki kelljen emelni. Persze, Afganisztánban lehet, hogy nem segítőkészek az emberek, de a normális országokban ez annyira alap dolog, hogy nem kell külön kihangsúlyozni.

4

London melyik részén kb. mennyi a kiadó lakások átlagára?

És konkrétan Westminster, még konkrétabban Maida Vale környéke érdekelne, hogy a többihez viszonyítva kb. hol áll.

12

Most érettségiztem júniusban, a diákigazolványomat ugye elvették, viszont kaptam egy papírt helyette, ami októberig érvényes utazáshoz . Többi lent ---->?

Ha nem tanulok tovább,attól függetlenül még most használhatom utazáshoz a papírt ?

4

A családommal télen szeretnék nyaralni menni. Ötletek?

Igazábol Egyiptom vagy Törökország érdekelne megfizethető áron (3ő részére) 4-5*-os szálloda. Várom a segítséget! Köszi: kicsi*

6

Karácsonykor el szeretnék utazni a párommal 1 hétre. Mit ajánlotok?

Európában gondolkodunk,lehetőleg olyan helyre,ahol nem lesz mínusz 20 fok. :D

Azért írom ki a kérdést,ilyen korán,hogy olcsón tudjunk repjegyet foglalni:)

Előre is köszönöm a válaszokat! 24/L

2

Mit gondoltok az EVS önkéntes szolgálatról?

Szeretnék majd külföldre kimenni önkénteskedni márcsak nyelv szempontjából is. Milyen véleménnyel vagyok az EVS-ről?
És..,a munkát,hogy kell megpályázni? Illetve tudni kell angolul? (sajnos csak egy kicsit tudok)

7

Hol tudnám megnézni, hogy az egyes városok/falvak között mennyi a távolság (km)?

4

Erdelyből mit érdemes hazavinni ajandekba?

8

Nászútra melyik Európán kívüli helyszínt tartjátok a legideálisabbnak?

1-1,5 m Ft áll rendelkezésünkre, leginkább forró nyárba vágyódunk, gyönyörű tengerpart, csodás szállodák, finom ételek...kiváló szervíz

4

A zempléni Széles-tó partján kempingezett-e valaki?

A Széles-tó (Zemplínska ¹írava) lehet-e szeptemberben fürödni ? Bérelhető-e pedálos vizibicikli gyermekeknek ?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!