Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki nyaralni, vagy (5 db)

Szerintetek normális vagy nem ha valaki egyetemista korában (18-23 év) a szüleivel minden nyáron nyaralni megy?

Nem a szülők ellen irányul a kérdés természetesen, hanem a véleményetekre vagyok kíváncsi. Bevett dolog, normális vagy túlzás? És természetesen nem teher számomra, csak a vélemények érdekelnének. Én tudom, hogy mit gondolok róla, de van aki mást mond, ezért vagyok kíváncsi ismeretlen emberek álláspontjára.

Legjobb válasz: normálisnak tartom, mint ahogy azt is, ha a társával megy nyaralni. Miért lenne túlzás?

Most az komolyan probléma, hogy valaki a szüleivel nyaralni megy? :D Te jó ég, milyen világban élünk? Kényszerhelyzet? Hát én 22 vagyok, és minden évben a családommal nyaralok mivel családi nyaralónk van, így ott van nem csak anyám, de még nagyanyám is. A párom is jön velem, de mivel neki kevesebb szabadsága van nyáron, így már olyan is elõfordult, hogy teljesen csak a családommal voltam lent.
normálisnak tartom, mint ahogy azt is, ha a társával megy nyaralni. Miért lenne túlzás?
Jobb mintha egyedül menne barátok nélkül.
Teljesen ok....Èn is mennék az enyémekkel ha megtehetnénk. :) Lehet viszia barátnöjét is...Vagy szimplán családi nyaralás.Szerintem nagyon jó, hogy annyira megértik egymást, hogy együtt nyaralnak.
idén nem megyünk, (majd jövõre) de eddig mindig voltam.szüleimmel, húgommal is jóban vagyunk. és nem fogom azért azt mondani hogy nem, csak mert nagy vagyok.:) fõleg úgy, hogy két évig együtt voltam valakivel, mindkét nyáron jött õ is.(21/N)
Szerintem teljesen normális. A legtöbb barátom már külföldön van, lehetetlen szinte összeegyeztetni bármit, pasim épp nincs, menjek, unatkozzak egyedül? Akkor már családdal.
Semmi kivetnivalót nem találok benne.
Ha õ a szüleivel érzi jól magát, akkor menjen.Nekem abból sem hátrányom, sem elõnyöm nem származik, tehát érdekeim nem fûzõdnek a dologhoz, de ellenemre sincs.Azaz õ élete, a mai világban szerintem becsülendõ az, aki ennyire szereti és tiszteli a szüleit.:) 17/L
Szerintem normális. Végülis egy család, és ha még otthon lakik, tanulás mellett a szülei tartják el, akkor is normális, ha önállóan élne, távol a szüleitõl mondjuk a párjával, úgy talán más lenne.
Nehéz kérdés, valahogy, valamilyen kényszerhelyzet állhat mögötte...
Tök normális. Van egy haverom, 32 éves, tetovált rocker, kint él Londonban, tesója meg Pesten. De minden évben elmennek a családdal 1 hétre valahova.
Ha ez jó a fiatalnak, jó a szülõknek, akkor mi a probléma? Hogy mások meg mit mondanak errõl azt ki nem [email protected] le? Ne vadidegenek véleménye határozza már meg, hogy miben érzi jól magát az ember?
Utolso vagyok 26 eves amugy
Én is mentem...sõt most is megyek csak már a võlegényemmel együt, és a részünket mi fizetjük( természetesen).....
Én 28 éves vagyok, férjjel és gyerekkel, mégis minden nyáron megyünk együtt a szüleimmel és tesómékkal nyaralni. Sõt, volt olyan is, hogy férjem nem tudott jönni, igy csak én meg a kicsi csatlakoztunk a szüleimhez. Ja és egyetemista vagyok :)
Én 22 vagyok és még mindig eljárok a szüleimmel nyaranta nyaralni. Mi túrázni szoktunk menni. Ha mi, gyerekek nem megyünk, anyuék sem mennének soha túrázni. Nálunk ez már ilyen "családi hagyomány" kezd lenni. Anyuék, tesóm (25 éves), a barátnõje, a párom és én. Két unokatesó fixen jön, mivel õk ott élnek, ahova mi túrázni járunk, jönnek velünk és néha még plusz 1-2 beugrik. Én imádom! Jó kis csapatépítõk ezek. :) Nagyon örülök, hogy együtt lehetünk ilyenkor egy kicsit minden problémát és rohanást félretéve! Nem fogok csak azért nem elmenni, mert az gáz már ilyen korban. Szerintem 10 év múlva is szívesen elmegyünk majd velük bárhova, akkor már a saját családommal együtt.
Normális. Én örülnék ha olyan lenne a családom, hogy elmhetnénk nyalarli, mint egy igazi család.
11es vagyok. Ja és már 1, 5 éve nem õk tartanak el, nem is otthon élek. De tavaly is voltunk nyaralni. Fel sem merült senkiben hogy ne menjek. Annyi hogy megkérdeztem hogy szálljak e be a költségekbe, de nem kellett. Idén nem megyünk együtt, mert ketten mennek. De jövõre meg lehet igen. Attól még hétvégézni biztos fogunk együtt, a Tisza parton van egy fél házuk, oda szoktunk lejárni hétvégén. Van hogy együtt. De gondolom ez sem normális :)
Nincs ezzel semmi baj. Miért kéne 18 éves korunk után teljesen [email protected] a családot? Nem ez a ciki. Az a ciki, amikor valaki elkezd vonatozni a diszkóban az apjával goa zenére. Erre már láttam példát. Na, ez ciki.:D
Ez már megint milyen kérdés? Ennyire nincs családja senkinek ezen az oldalon. 24 vagyok. Még mindig nyaralok a szüleimmel. Is. Miért ne? Inkább örülök hogy vannak olyan anyagi helyzetben hogy megtehetik hogy elmegyünk külföldre is. Persze mennek kettesben is, nélkülünk is. De ha mi is megyünk legalább együtt vagyunk egy-két hetet, mint régen. De olyan is volt már, hogy a párom is jött, vagy én is mentem velük. Ha gyerekeim lesznek szerintem akkor is fogunk együtt is menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is így gondolom ahogy ti! Örülök, hogy ennyire egyöntetûek a vélemények.

Ha valaki elmegy nyaralni, vagy táborba megy, mit érdemes magával vinnie, és mibe vigye a cuccait? (bőröndön, utazótáskán kívül) Valamint a ruháimat hova rakjam elkülönítve, a higiénia végett? Mibe rakjam be még ezen kívül?

Mégsem lehet csak úgy összehajtogatva berakni a ruhákat, a többi cucc közé.

Legjobb válasz: a legpraktukusabb a gurulós utazó táska. a páromnak olyan van mintha egy nagy sprot táska lenne de gurul, ki lehet húizni a fogantyuját vagy válra rakni és úgy menni vele. a ruháidat külön csomagold a többi cucctol. sokat számit hova mész. mi ha repcsivel utazunk csak is guruklóst viszünk, úgy pakolunk hogy egyet én húzok egyet a párom. max egy hátitáska jön még velünk. de kocsival meg inkább könnyebb táskák, mert a kocsiba a koffer túl sok helyet foglal. pl sátorozáshoz is inkább utazó táskát viszünk.

a legpraktukusabb a gurulós utazó táska. a páromnak olyan van mintha egy nagy sprot táska lenne de gurul, ki lehet húizni a fogantyuját vagy válra rakni és úgy menni vele. a ruháidat külön csomagold a többi cucctol. sokat számit hova mész. mi ha repcsivel utazunk csak is guruklóst viszünk, úgy pakolunk hogy egyet én húzok egyet a párom. max egy hátitáska jön még velünk. de kocsival meg inkább könnyebb táskák, mert a kocsiba a koffer túl sok helyet foglal. pl sátorozáshoz is inkább utazó táskát viszünk.
Az, hogy hova rakd.. háát nincs más megoltás. De hogy mit vigyél: attol függ, hogy mennyi idõre mész. Mindenképpen Wc-papír, tisztálkodó felszerelés, Ha lány vagy akkor betét, tampon, minden ami kellhet. intim törlõkendõ, Törülközõ, Több fehérnemû mint amennyi napra mész (ugye nagy a súja, elfér)Papucs, cipõ, És ha esetleg valami különleges hejre mész vagy táborba akkor ahhoz valõ felszerelés. JAJ: és iratok. Minden ami kellhet Csak nagyon vigyázz rájuk
A TAJ kártyát csak fénymásold le. MInd a két óldalról. Ne vidd az eredetit.
Hát a bõröndön meg az utazótáskán kívül más megoldás nem nagyon van..esetleg sokkal körülményesebbek (pl. szatyrok, de remélem érzed, ez mégsem az igazi). A bõrönd nagyon jó, mert gurul, és könnyebb vinni. Én a ruháimat mindig simán belerakom, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ez baj lehet, de ha te nem tartod higiénikusnak, akkor tedd bele reklámszatyrokba a ruhádat és úgy a táskába.

Hogyan oldanátok meg, hogy vigyázzon valaki az állataitokra, a családtagokon kivül, ha nyaralni vagy hosszab utazásra mentek?

Legjobb válasz: Pontosan milyen állatok és hol? Kertes ház? Panel? Mert kutyát, vagy veszélyesebb állatot nem bíznék akárkire, csak aki ért is hozzájuk. Viszont a halakat, vagy a nyulakat a szomszéd is meg tudja etetni, vagy ott vannak a barátok. A panel kutyát naponta legalább háromszor érdemes leengedni, hogy elvégezze a dolgát, míg a kerti kutyának a friss vízrõl kell gyakrabban gondoskodni. De vannak kisállat megõrzõk, oda is el lehet õket vinni.

Pontosan milyen állatok és hol? Kertes ház? Panel? Mert kutyát, vagy veszélyesebb állatot nem bíznék akárkire, csak aki ért is hozzájuk. Viszont a halakat, vagy a nyulakat a szomszéd is meg tudja etetni, vagy ott vannak a barátok. A panel kutyát naponta legalább háromszor érdemes leengedni, hogy elvégezze a dolgát, míg a kerti kutyának a friss vízrõl kell gyakrabban gondoskodni. De vannak kisállat megõrzõk, oda is el lehet õket vinni.
Ha a szomszédnak otthagysz állatkaját, akkor biztosan szívesen megeteti :)


sehogy
Nyaralni sehogy, mindjárt vége a nyárnak.
ha a szülei nem engedik, sehogy. kellett neked kislánnyal összejönni :) Én 25 vagyok, barátnõm 22, de így is szenvedés van néha az anyja önfejûsége miatt.
Még kell gyõzni a szülõket, ez az egyetlen járható út.

Szerintetek, ha ki mennék egy magam vagy valakivel külföldre nyaralni 2 hétre találnánk munkát nem más valami szezon munkát?

Arra gondoltam, hogy el utaznék Spanyolországba néztem a jegyeket volt 15-20 ezer közt rep. jegy. június hónapban. A cél végülis nyaralás, fürdés, város nézés, stb. De e közben keresnénk munkát, nyilván azért itthon nagyjából meg nézném azt a várost ahol esetleg találhatnák is valamit, de ha tengerparthoz megyünk gondolom sok az étterem csak akadna valami szutyok meló. A szállás meg a csillagos ég alatt volna. 24F

Legjobb válasz: Aha, jelentkezz jegybankelnöknek. Ugye ezt csak viccnek szántad?

Aha, jelentkezz jegybankelnöknek. Ugye ezt csak viccnek szántad?
A kérdező hozzászólása: Te utolsó! Leírtam , hogy nyaralni mennék nem volna veszíteni valóm! Ha össze jönne valami meló akkor miért ne! Inkább válaszolj a kérdésre mint, hogy be durrogsz hülyeséget vagy kussolj! XD
Nagyon minimális az esélyed, hogy 2 hét alatt munkát találj ott ahol amúgy sincs nagy munkaehetõség.Gondolok a tengerparti munkákra. De ha gyönyörûen beszélsz spanyolul, akkor semmit nem veszítesz (csak a nyalás örömét, és idejét) nyugodtan kilincselhetsz munka után.Hátha bejön..Bár nem Spanyolországban élek, de ha kellenek bizonyos papírok a munkához, és nincsenek akkor nem sok esélyed lesz. (Pl: Angliában hogy tudj dolgozni, szükséged lenne bankkártyára és N.I.number card-ra) és ezeket 2 hét alatt épp hogy elintézed.
bocsika..elírtam..Nem nyalás öröme (bár kitudja???) hanem nyaralás öröme...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó nagyon! :)
Spanyolország nem jó, amúgy is elég nagy munkanélküliség van!De nyaralásra jó:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!