Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki nyílik ki (2 db)

Honnan ez a sok irigy ember? Miért nyílik ki a bicska a zsebükben, ha valakinek drága okostelefonja van?

Bogarászok telefontémában s azt veszem észre, hogy hol a kérdezőt, hol a válaszadókat érik atrocitások, csak azért mert drága telefont propagálja. Pláne a gyerekekre másznak rá. Mit zavarja őket az, hogy anyu és apu pénzét a feltörekvő generáció szórakoztató elektronikára költi drog helyett? Minden 2. Kérdésben találok ilyen rossz máju embereket. Legutóbbi Konzumidiótázta azokat a tehetősebb embereket, akik racionálisan a pénztárcájukhoz mérten a jobb minőségű, ezáltal a drágább készüléket veszik meg. Megdolgoztak érte. Továbbá azt bírom, hogy az irigység annyira elmossa az agyukat, hogy szép szavakkal nem lehet nekik elmagyarázni, hogy nem feltétlenül, sőt az esetek többségében nem azért vesz valaki drága okostelefont hogy felvágjon vele. Kezd elegem lenni ebből az oldalból. Ahelyett hogy segítenénk egymást, irigykedünk, fikázzuk a másikat ahogy a csövön kifér. :(

Legjobb válasz: Nem tudom miért ilyenek. De pl. itt is elég ha válaszolsz egy kérdésre, hogy hol nyaraltál idén és mindenki aki nem azt válaszolja, hogy nincs pénzem nyaralni azt lehúzzák :( Fõleg az zavar ha valaki állandóan bulizik, cigizik stb. és irigykedik ha valaki vesz valami új dolgot. Mindenki másra költi a pénzt biztos vagyok benne ha havi 30 000 Ft elköltenék cigire meg bulikra akkor nekem se lenne okostelefonom..

Nem tudom miért ilyenek. De pl. itt is elég ha válaszolsz egy kérdésre, hogy hol nyaraltál idén és mindenki aki nem azt válaszolja, hogy nincs pénzem nyaralni azt lehúzzák :( Fõleg az zavar ha valaki állandóan bulizik, cigizik stb. és irigykedik ha valaki vesz valami új dolgot. Mindenki másra költi a pénzt biztos vagyok benne ha havi 30 000 Ft elköltenék cigire meg bulikra akkor nekem se lenne okostelefonom..
Mert primitívek :D nyilván azért találták fel azt a készüléket, hogy használják. Valakinek ilyen valakinek olyan..
Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem ott kell feltétlenül felvágni valamilyen kacatunkkal, ahol nem kéne... Én ha tudom, hogy épp egy értékes valamim van, inkább próbálom nem mutogatni, mert ismerem az embereket... Ha még egy telefon, laptop, stb...az még oké. De pl egy vadiúj szobaterepjáró, 100 milliós ingatlan, stb...az itt Magyarországon már erõsen megkérdõjelezi annak korrekt voltát. Lásd politikusok, polgármesterek, EU pályázatokra nyálukat csorgató vállalkozók, stb... Nagyon ritka, aki ilyeneket itt legális ügyeskedésekbõl tud összehozni. Nem véletlenül állították le azt a projektet, amikor a NAV emberei az utakon állítgatták le a drága autók sofõrjeit...vajon miért?
1.Nem biztos, hogy megdolgozott érte.Ki tudja, ki dolgozott meg azért a telefonért(vagy bármi másért)... 2.Olcsóbb telefon sem feltétlenül szar. 3.Nem irígységbõl mondom, csak racionálisan gondolkozom.
A kérdező hozzászólása: 1# válaszoló. Relatív hogy ki hogy dolgozik meg a pénzért. Valaki ész hiányában gyartósoron, valaki ész birtokában irodában, valaki lopja a pénzt. Mindhárman megdolgoznak érte. Viszont szerencsétlen gyerek mit tehet róla, ha a szülei drága telefonnal jutalmazzák? Nem azt mondom hogy az olcsó szar. Nyilván ha megengedheted magadnak a jobb minõséget veszed meg bármiben racionális gondolkodásúként. A minõséget meg kell fizetni!
A válasz magában a magyar társadalomban és a történelmében, pontosabban a gondolkodásukban van. Olvasd el ennek a könyvnek az elejét. Talán 20-30 oldal. Gyönyörûen bemutatja a magyar gondolkodást más nemzetekhez képest ezek után elég egyértelmû lesz a válasz a kérdésedre. Keress rá itt: scribd PONT com Nem hagyja belinkelni. keresés: "Sziklaszilárd" elsõ 3 találat. A teljes verzióhoz elõbb fel kell töltened valamit. Ez lehet egy kamu önéletrajz is vagy egy telefon használati utasítása, hogy a témánál legyünk. :)
Megnéztem elég az elsõ 5 oldalt elolvasnod. Az elsõ fejezet alcíme: "Miért boldogtalan a magyar?" a válasz a könyvben.
Nem tudok állást foglalni, mert se az irigykedést nem szeretem, se a "rohanjunk megvásárolni a reklámozott termékeket" mentalitást nem értem, úgyhogy inkább kimaradok a vitából. :)

Ha valaki nehezen nyílik ki a szülés megindulásáig akkor a tágulás is nehezebben fog menni?

Legjobb válasz: szia!nekem végig zárt volt a méhszáj!túlhordtam a babámat 5 nappal és még akkor is zárt volt majd felraktakk egy méhszáj érlelõ tabletát nekem este reggelre már voltak fájásaim,már akkor kivoltam nyílva egy ujnyira utánna raktak fel mégegyet és nem sokára megis szültem!de nem olyan borzasztó ez a szülés mint amennyire gondoltam én is sokat piheny elõtte legyen sok energiád!és minden simán fog menni !könnyû szülést kívánok neked! grat a babához!

szia!nekem végig zárt volt a méhszáj!túlhordtam a babámat 5 nappal és még akkor is zárt volt majd felraktakk egy méhszáj érlelõ tabletát nekem este reggelre már voltak fájásaim, már akkor kivoltam nyílva egy ujnyira utánna raktak fel mégegyet és nem sokára megis szültem!de nem olyan borzasztó ez a szülés mint amennyire gondoltam én is sokat piheny elõtte legyen sok energiád!és minden simán fog menni !könnyû szülést kívánok neked! grat a babához!
Nincs összefüggés a kettõ között. Ne izgulj, jó szülést!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!