Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki nyílik (22 db)

Ti is díjazzátok, ha valaki nyílt és őszinte? Nem az a hátad mögött kidumálós típus, hanem megmondja a szemedbe, h mi van?

Legjobb válasz: Na szóval... :) Két külön világ. Ha valami problémája van velem, esetleg valamelyik tulajdonságom idegesíti õt, vagy hátráltatja valamiben, akkor igenis, mondja el, hogy mi a baj, mert azon csak én tudok változtatni, senki más! No, de ha csak szálkát keres bennem, magában pedig a gerendát sem látja, akkor k*rvára nem vagyok kíváncsi rá :)

Na szóval... :) Két külön világ. Ha valami problémája van velem, esetleg valamelyik tulajdonságom idegesíti õt, vagy hátráltatja valamiben, akkor igenis, mondja el, hogy mi a baj, mert azon csak én tudok változtatni, senki más! No, de ha csak szálkát keres bennem, magában pedig a gerendát sem látja, akkor k*rvára nem vagyok kíváncsi rá :)
ha az õszinteség nem társul bunkósággal akkor díjazom de kéretlen kritikát se pozitívat se negatívot nem kérek. akkor legyen valaki õszinte ha ezt kérem, akkor díjazom.
Szia! A legrövidebb út az egyenes!
mindenki utálja, ha a háta mögött kibeszélik, és ezt ráadásul még meghallja vagy megtudja. attól függ. ha reális alpjai vannak, és ha oka van rá. ha nincs oka, és alaptalul beszél hülyeségeket, akkor arra nem vagyok kíváncsi. tehát, ha segíteni akar, akkor legyen nyílt és õszinte. ha nem akar, és nem is tud segíteni, akkor inkább ne is szóljon.
Díjazom, de úgy veszem észre, ezzel erõsen kisebbségben vagyok. Inkább legyen velem valaki bunkó (bár mióta szinonimája a bunkó az õszintének?!), mint hogy negédesen a szemembe hazudozzon. Azt még jobban utálom, ha úgy beszélnek ki, hogy tudják, hogy ott vagyok a közelben és hallom.
Én igen, szeretem ha nem homályosítanak, mögöttem kibeszélnek, mert valami nem tetszik. DE azt mondom ennek is van egy határa, nem kell mindent elmondani, hogyha nem olyan fontos, nem hiányzik nekem egy szivenütõ információ, ami az összes önbizalmamat a padlóra vágja.
Bár ez alól a munkahelyi panasz a kollégára a kivétel, ott nem szabad a másiknak utasításokat osztogatni, a fõnöknek kell jelezni a problémát, ha valakivel gondunk van.
Szerintem az a legjobb, ha egyenesen az ember szemébe mondják, ha valakinek valami baja van. Egyszerûen gyûlölöm, ölni tudnék azért, mikor a hátam mögött beszélnek mindent, aztán meg vigyorognak és jópofiznak a szemembe. Hányok a képmutató emberektõl. Ahogy én megmondom bárkinek, ha bajom van vele, úgy elvárom, hogy velem is ezt tegyék, ne a hátam mögött intézkedjenek, mert annál undorítóbb dolog egyszerûen nem létezik.
Én igen.
Nem. Te talán szereted, ha lekövéreznek/nagyképûznek/bunkóznak stb. Na most õszintén, díjazod vagy megsértõdsz?:P
én szeretem ha szopnak

Honnan ez a sok irigy ember? Miért nyílik ki a bicska a zsebükben, ha valakinek drága okostelefonja van?

Bogarászok telefontémában s azt veszem észre, hogy hol a kérdezőt, hol a válaszadókat érik atrocitások, csak azért mert drága telefont propagálja. Pláne a gyerekekre másznak rá. Mit zavarja őket az, hogy anyu és apu pénzét a feltörekvő generáció szórakoztató elektronikára költi drog helyett? Minden 2. Kérdésben találok ilyen rossz máju embereket. Legutóbbi Konzumidiótázta azokat a tehetősebb embereket, akik racionálisan a pénztárcájukhoz mérten a jobb minőségű, ezáltal a drágább készüléket veszik meg. Megdolgoztak érte. Továbbá azt bírom, hogy az irigység annyira elmossa az agyukat, hogy szép szavakkal nem lehet nekik elmagyarázni, hogy nem feltétlenül, sőt az esetek többségében nem azért vesz valaki drága okostelefont hogy felvágjon vele. Kezd elegem lenni ebből az oldalból. Ahelyett hogy segítenénk egymást, irigykedünk, fikázzuk a másikat ahogy a csövön kifér. :(

Legjobb válasz: Nem tudom miért ilyenek. De pl. itt is elég ha válaszolsz egy kérdésre, hogy hol nyaraltál idén és mindenki aki nem azt válaszolja, hogy nincs pénzem nyaralni azt lehúzzák :( Fõleg az zavar ha valaki állandóan bulizik, cigizik stb. és irigykedik ha valaki vesz valami új dolgot. Mindenki másra költi a pénzt biztos vagyok benne ha havi 30 000 Ft elköltenék cigire meg bulikra akkor nekem se lenne okostelefonom..

Nem tudom miért ilyenek. De pl. itt is elég ha válaszolsz egy kérdésre, hogy hol nyaraltál idén és mindenki aki nem azt válaszolja, hogy nincs pénzem nyaralni azt lehúzzák :( Fõleg az zavar ha valaki állandóan bulizik, cigizik stb. és irigykedik ha valaki vesz valami új dolgot. Mindenki másra költi a pénzt biztos vagyok benne ha havi 30 000 Ft elköltenék cigire meg bulikra akkor nekem se lenne okostelefonom..
Mert primitívek :D nyilván azért találták fel azt a készüléket, hogy használják. Valakinek ilyen valakinek olyan..
Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem ott kell feltétlenül felvágni valamilyen kacatunkkal, ahol nem kéne... Én ha tudom, hogy épp egy értékes valamim van, inkább próbálom nem mutogatni, mert ismerem az embereket... Ha még egy telefon, laptop, stb...az még oké. De pl egy vadiúj szobaterepjáró, 100 milliós ingatlan, stb...az itt Magyarországon már erõsen megkérdõjelezi annak korrekt voltát. Lásd politikusok, polgármesterek, EU pályázatokra nyálukat csorgató vállalkozók, stb... Nagyon ritka, aki ilyeneket itt legális ügyeskedésekbõl tud összehozni. Nem véletlenül állították le azt a projektet, amikor a NAV emberei az utakon állítgatták le a drága autók sofõrjeit...vajon miért?
1.Nem biztos, hogy megdolgozott érte.Ki tudja, ki dolgozott meg azért a telefonért(vagy bármi másért)... 2.Olcsóbb telefon sem feltétlenül szar. 3.Nem irígységbõl mondom, csak racionálisan gondolkozom.
A kérdező hozzászólása: 1# válaszoló. Relatív hogy ki hogy dolgozik meg a pénzért. Valaki ész hiányában gyartósoron, valaki ész birtokában irodában, valaki lopja a pénzt. Mindhárman megdolgoznak érte. Viszont szerencsétlen gyerek mit tehet róla, ha a szülei drága telefonnal jutalmazzák? Nem azt mondom hogy az olcsó szar. Nyilván ha megengedheted magadnak a jobb minõséget veszed meg bármiben racionális gondolkodásúként. A minõséget meg kell fizetni!
A válasz magában a magyar társadalomban és a történelmében, pontosabban a gondolkodásukban van. Olvasd el ennek a könyvnek az elejét. Talán 20-30 oldal. Gyönyörûen bemutatja a magyar gondolkodást más nemzetekhez képest ezek után elég egyértelmû lesz a válasz a kérdésedre. Keress rá itt: scribd PONT com Nem hagyja belinkelni. keresés: "Sziklaszilárd" elsõ 3 találat. A teljes verzióhoz elõbb fel kell töltened valamit. Ez lehet egy kamu önéletrajz is vagy egy telefon használati utasítása, hogy a témánál legyünk. :)
Megnéztem elég az elsõ 5 oldalt elolvasnod. Az elsõ fejezet alcíme: "Miért boldogtalan a magyar?" a válasz a könyvben.
Nem tudok állást foglalni, mert se az irigykedést nem szeretem, se a "rohanjunk megvásárolni a reklámozott termékeket" mentalitást nem értem, úgyhogy inkább kimaradok a vitából. :)

Nod32 ezekszerint észleli ha valaki felkapcslódik a nyílt wifihálózatra majd meg tudja állapítani anak tartózkodási helyét az ip cím alapján?

ESET Smart Security 7 Lopásvédelem funkciója a hordozható eszközök elvesztése, ellopása esetén lát el minket hasznos információkkal, amelyek segíthetnek az eszköz visszaszerzésében. A <[link] címen egy ingyenes ESET fiók létrehozása után képet kaphatunk az elvesztett vagy ellopott eszközön történõ aktivitásról, megtekinthetjük az automatikusan készülõ képernyõképeket illetve az eszköz webkamerájával készült képeket, bekapcsolt wifi esetén pedig IP-címek alapján az eszköz feltételezett elõfordulási helyeit is. A szolgáltatás segítségével a számítógép hátterét is módosíthatjuk, illetve üzeneteket is megjeleníthetünk azon az eszköz visszaszerzésének érdekében.

Legjobb válasz: Ha ezt egy cikkbõl másoltad be, akkor gondolom igen.

Ha ezt egy cikkbõl másoltad be, akkor gondolom igen.
ja! [link] Lopásvédelem vagy: [link]
A kérdező hozzászólása: tehát észleli a nod a hálózatra csatlakozó wifiket és meg tudja álapítani honan csatlakozol vagy nem?
A kérdező hozzászólása: külföldre gondoltam
Hallottam már ilyenrõl, hogy a delfin felvitte a felszínre az embert.
A kérdező hozzászólása: Valahol olvastam, hogy ha cápa támadna az emberre, akkor a delfin ösztönösen odamegy, hogy megvédje az embert. Ez igaz?
A delfinek társas lények, ezért kisebb csoportokban úszkálnak, tehát ha meglátsz egyet tuti több is lesz a közelben. A cápátót való megvédés pedig elsõsörben nem feléd irányul hanom a csoport védtelenebb tagjait óvják fõleg. + A cápa téged nem is valószínû, hogy megtámadna. De igen téged is megmentenek és mivel kedvelik a társaságot, valószínû veled is úsznának és "kísérnének". De azért óvatosan mert egy palackorrú is lehet agresszív és okozhat maradandó sérülést.
A delfinek nem támadnak (legalábbis emberekre nem, halakra igen)! Hát nem tudom, de nem lehetetlen, hogy megmentse.
A barátnõmnek 1000 volt a 25. héten! Nagyon sok pihenés fekvés! amennyit csak tudsz! Egyébként túlhordta. :)
Ja a 1. héten ez nem ritka, de tényleg pihenni kell, ha az orvos azt mondja! Elõzõ voltam

Mit kaphatok azért, ha valakit a nyílt utcán megverek?

8 napon belül gyógyuló sérülésekre gondolok, tehát egy pofon ide, másik oda. Mit kaphatok, ha bebizonyosodik a bûnösségem?

Legjobb válasz: Az attól függ kit. Mert valamelyik párt akár ki is tüntetne érte.De jogrendszer szerint börtönbünti

Az attól függ kit. Mert valamelyik párt akár ki is tüntetne érte.De jogrendszer szerint börtönbünti
12es, ilyen lúzer embert még életemben nem láttam mint te! ne sajnáltasd már magad!
A kérdező hozzászólása: Olyan jó, hogy már régen nem a témáról beszéltek, de hát gyakszikérdéseken megszokott a butaság.
hiszed vagy se, kifejezetten sikeres vagyok. ennek ellenére meg szoktak verni és általában velem statuálnak a hatóságok.
Ami rád vár, annak az elhanyagolható töredéke, ami az bírói ítélet lesz. ha már most gyötrõdsz rajta, hogy mi lesz veled, akkor az alatt a 2 év alatt, mire a bizonytalanságból ítélet lesz, bele fogsz õszülni. Erre fog járni az agyad, dührohamaid lesznek, és félni fogsz. a munkádra nem tudsz figyelni, hibázol majd sokat, kacsoltaid megromlanak, nem kezdesz majd semmibe és mindez csak öngerjesztõ lesz, neked véged van, sokat segít a nyugtató és ha cigarettázol. vagy ha felgyújtasz egy fenyõerdõt amikor szárasság van
A kérdező hozzászólása: Ne magadból indulj ki.
akkor kérdezz meg egy elmeszakorvost, de ne olyat mint a bándi kata, hanem olyat mint a csernus
16-os Nálad agyilag valami nem oké?! Hát ez necces kérdés , ha cigányról van szó , akkor fajgyûlölõnek leszel titulálva , de ha sima fehér embert ütsz le akkor nem kapsz semmit!
Hány kilogramm vagy? Négy?
Szerintem olyanokat vernek meg mint én. Valahogy a kisugárzás teszi. A legapróbb dolgok miatt. Jó, - volt köztük cigány is, meg részeg is, de volt rendõr is, aki megvert. Fehér ember kulturált külsõvel, józanul, még nem vert meg. Amíg volt szemüvegem, az védett meg, ill. megkértek, hogy vegyem le vagy leütötték. Most már az sincs. Sokszor elvertek már. És még többször volt, hogy majdnem elvertek. Amúgy a verés kisebb agresszió, mit amit egyéb formában el szoktam szenvedni, fõleg hatósági agresszióra gondolok. Szóval, - inkább verjenek meg és akkor tudom, hogy vége.
Remélem, hogy majd egy térfigyelõ kamera felveszi, vagy egy rendõr meglátja, hogy mekkora híró vagy, aztán majd rájössz, hogy nem ez a módja annak, hogy megbeszéljük a nézeteltéréseket.
Akkor verd meg. Az az elintézési módja, hívd ki nyilvánosan BOXMECCSRE :D Te gyúrsz ugye? :D
Ha felpofozol egy random embert az utcán gyakorlatilag semmit, mert az égvilágon senki nem bizonyítja rád. Elvileg ha más tényezõt nem kevernek bele, megúsznád némi pénzbírsággal/közmunkával ha rád bizonyítják, de ha te vallod be töredelmesen és hirtelen felindultságra hivatkozol, egy dorgálással is megúszhatod.
Vagy egy nagy verést attól akit megakartál verni xD Egyébként meg könnyûtesti sertés, ha nem jelent fel senki, közmunka, pénzbírság, ejnyebejnye...
Ha engem felpofoznál, úgy arconbaxnálak, hogy a fal adná a másikat :D:D:D Szerintem kb. ennyit kaphatnál, de mástól is.
A kérdezõtõl kaptam egy privát üzenetet: "Ha nem vagy képes értelmesen hozzászólni, akkor ne szólj hozzá. Azt meg megnézném, hogy egy hozzád hasonló nethuszár mennyire lenne kemény élõ premier plánban." Te tényleg erre vered magad, hogy meg akarsz majd ütni idegen embereket az utcán? Én tényleg vissza fogok ütni neked, sõt még a csajom is. Miért jó ez neked áruld már el?
Túlteng a tesztoszteron? Ki a keményebb, meg a tökösebb? Meg "élõben legyél kemény, ne a net elõtt". Annyira gyerekes hozzáállás, hogy az valami hihetetlen...
4-es, itt a kérdezõnek van igaza, a 10 éves vérpistikék menjenek inkább codozni, lolozni, ott tudnak fröcsögni.
Miért van igaza? Válaszoltam a kérdésére, hogy valószínûleg semmit nem kapna, csak egy pofont (tõlem biztosan), de ne gondolja már, hogy csak úgy pofozgathat bárkit az utcán, mert neki úgy tartja a kedve. Ha kijelentem, hogy igen, én visszaütnék neki, akkor egy vérpistike vagyok a 30 évemmel? Meg nem hívom ki azonnal mérkõzésre a Deák térre?
A kérdező hozzászólása: Ki mondta, hogy idegen embert vernék meg, te fogyatékkal élõ? Nagyon is konkrét elképzelésem van, meg elve támadólag kérdezel meg comboskodsz a semmire.
Ha elkezdesz megagyalni egy másik pasit akkor az égvilágon semmi akkor sem ha véresre vered. Csak próbálj meg egy arra sétáló r.bancnak levágni egy pofont a következõ pillanatban a TEK emberei lõnek ki mesterlövésszel a tetõrõl. :D

Milyen magyarázat van arra, ha valaki meglát engem, megmerevedik egy pillanatra kinyílik a szája tágra nyílik a szeme tetõtõl talpig végigmér a szemével, majd lesüti szemét gyorsan és elsiet mintha üldöznék?

Csak azért kérdem, mert egy iskolatársamról van szó. Már többször észrevettem, hogy bámul. Nincs mit szépíteni, szó szerint bámul. És amikor észreveszi, hogy én észrevettem, eltûnik gyorsan.

Legjobb válasz: Extrém megjelenésû vagy? :D van tetkód, piercinged, egyéb feltûnõ és kirívó dolog rajtad? egyébként lehet, hogy bejössz neki :D

Extrém megjelenésû vagy? :D van tetkód, piercinged, egyéb feltûnõ és kirívó dolog rajtad? egyébként lehet, hogy bejössz neki :D
A kérdező hozzászólása: a világon semmi ilyesmi nincs rajtam kutya közönséges vagyok. de még ha lenne is rajtam ilyesmi: gondolod hogy emiatt bámul meg kismilliomodszorra? marha érdekes tetkónak kéne annak lennie, hogy százezredszerre is érdekes legyen... van tetkód, piercinged, egyéb feltûnõ és kirívó dolog rajtad?
Vagy te vagy a Frankenstein szörnyetege, vagy a rég elhunyt nagymamájára emlékezteted. De az is lehet, hogy a reggeli lágytojás kívánkozik vissza belõle. Nézd meg, hogy nem penészes-e a füled, esetleg nem nõtt ki még egy lábad, vagy valami hasonló. Persze az is lehet, hogy az osztályfõnököd bemagyarázta neki, hogy agyon fogod verni. Ilyenkor az õ helyében én is hasonlóképpen reagálnék. De ha akarod, gondold azt hogy szerelmes beléd. :)
A kérdező hozzászólása: na hát épp ez az! nagyon remélem hogy NEM ez a helyzet. ezért keresek más magyarázatot. hátha van. mert a képlet egyébként a napnál világosabb. belém van zúgva. ennyi. csak mivel egy AZONOS nemû emberrõl van szó, így remélem hátha akad vmi épkézláb egyéb magyarázat is. most lehetne erre mondani: menj oda kérdezd meg! ostovba ötlet lenne hiszen mit mondana? (na vajon mit? azt hogy: dehogy!) De ha akarod, gondold azt hogy szerelmes beléd. :)
"a világon semmi ilyesmi nincs rajtam kutya közönséges vagyok. de még ha lenne is rajtam ilyesmi…" Ezek szerint, nincs rajtad semmi. No, itt a bökkenõ. Lehet, nagyok a cickóid, vagy borotvált vagy alul. Vegyél fel valamit!!!
A kérdező hozzászólása: rendkívül jót nevettünk, add meg a koordinátáidat megmondom merre van a Duna, és irány! jégzajlás nincs ugyan de a sodrás is elég. Ezek szerint, nincs rajtad semmi. No, itt a bökkenõ. Lehet, nagyok a cickóid, vagy borotvált vagy alul. Vegyél fel valamit!!!
Örülök, hogy tényleg jót nevettél. Remegtek a cickók, mi? :-D
A kérdező hozzászólása: mivel fiú vagyok így nem igazán. de ha ennyire ráérsz, adok én neked munkát. Remegtek a cickók, mi?
Ez ütött!!!!! Grattt!! :) ) Változtass a lányos fogalmazáson, pls! :) …és remegjenek a cickól, legalábbis a kezeid között!!!! ;-)

Ha valaki járt A Kinizsi Pál Tiszthelyettesi iskola nyílt napján. Dec.2-án akkor nagyon kérem mondja el, nagyjából mi történt?

Nekem sajnos nem volt id?m rá, és eléggé szégyellem is magam miatta.(hisz oda szeretnék felvételt nyerni.)

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne.

Ez engem is érdekelne.
Szerintem nem!
Szerintem sem. Szerintem csak akkor kap valaki három piros nyilat, ha visszaesett. Mármint kevesebb pontja van, mint tegnap. De nem vagyok benne biztos, nem szoktam nézni a toplistát.:D

Szerintetek ha valaki elájul egy kb.15-20 cm-es nyílt, plasztikázott seb láttán, amelyben több csavar is van, lehet orvos? Hozzászokhat?

Mindenképp orvos szeretnék lenni, de történt egy ilyen kisebb mal?r.

Legjobb válasz: Elsõ második évben a hulla boncolása biztos jót fog tenni:-))Gyakorlatokon a nyílttörések meg fekélyek kötözése is.

Szerintem a legtöbb embernek szoknia kell ezt..és nyugodj meg az orvostanhallgatók 90%a rosszul lesz legalább egy ilyen esetben. Majd hozzászoksz. Ez ne tántoritson el
Elsõ második évben a hulla boncolása biztos jót fog tenni:-))Gyakorlatokon a nyílttörések meg fekélyek kötözése is.
Hát nem tudom. Lehet sosem fogsz hozzászokni. Maximum megtanulni elviselni a látványát. Ne menj sebésznek, ill. sebészeti osztályra, sem balesetire , mert ott a legtöbb nyílt seb. A többi területen is találkozol vele, de talán nem annyit.
hát az attólfügg hány éves vagy. hamég fiatal akkor még vanesélyrá h idõsebb korodban megerõsödsz.
De a szakmai gyakorlatokat akkor sem úszod meg, szóval vagy edzõdj meg vagy keress másik pályát.
Persze. Menj pszichiáternek, reumatológusnak, vagy gyógyszerésznek. Akkor szinte biztosan nem lesz soha dolgod sebekkel.
A kérdező hozzászólása: fiatal. és kb. 25 fokos szobában kabátban, sálban álltam egy fél órája.
Az 1. és 2. anatja még kutyafüle a 3. éves patkóhoz képest, ahol belsõségek és szagok is befigyelnek. És valamiért a boncteremben mindig 30 fok van, és még ott is van rajtad köpeny. És nem fél órát, hanem másfelet kell állni. De mindent meg lehet szokni (kivéve a szagokat) :)
Meleg szobában ne ácsorogj sálban, kabátban és akkor még lehet belõled orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon fontos ez nekem, más pályát nem nagyon tudok elképzelni magamnak. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!