Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki nem várt (67 db)

Milyen veszélyekkel jár, ha valaki nem várja meg a 6 hetet a szex-szel szülés után?

Legjobb válasz: Apuci türelmes, óvatos:) Õ csitit engem, hogy várjuk ki. Én nem bírom:)

A kérdező hozzászólása: Apuci türelmes, óvatos:) Õ csitit engem, hogy várjuk ki. Én nem bírom:)
én természetes uton szültem és a 4ik héten voltam együtt párommal(ekkor már nem véreztem)most megint vérzek, szerintem felszakadt vmi. csak ovatosan
Szia! Ajánlatos kivárni.Ha volt gátmetszés akkor ez sérülhet és a méhszáj.Képzeld el, hogy ott mekkora test jött ki és, hogy kitágult a hüvely.Mindennek regenerálódni kell!
A kérdező hozzászólása: Mondjuk azt mondhattam volna, hogy sajnos császárral szültem.
Én is császáros voltam, 2× is. Elsõnél kivártuk, de másodiknál már nem. Nem lett semmi probléma. Viszont az elsõ együttlétnél nekem "a lassan de biztosan" elv vált be. Csak akkor kezdjetek bele ha te is akarod (ne csak azért, mert mondjuk apuci nem bírja)

Ha valaki nem várja a nyári szünetet, szerintetek az miért van? (a melegen kívûl)

Legjobb válasz: En pl az osztalyomat hianyolni fogom:):(

En pl az osztalyomat hianyolni fogom:) :(

Miért van az, ha valaki nem azt a választ kapja, amit vár, vagy ami a nagy átlag szerint helyes, elfogadott, akkor lepontozza a válaszadót?

Nem arról beszélek, amikor b?dületes hülyeséget ír valaki, hanem csak esetleg más véleményen van, mint a kérdez?. Az ilyen minek kérdez, ha "tudja" a választ a kérdésére? Az ilyen vehetne magának egy papagájt, az ismételgetné, amit betanít neki. Bocs, de kibuktam egy kicsit az ilyenek miatt.

Legjobb válasz: Mert lehet megerõsítést vár.És itt sok tapasztalt anyuka van.És egyáltalán nem biztos hogy a kérdezõ lepontoz.Sokszor az pontoz,aki nem is ír még választ sem.

Mert lehet megerõsítést vár.És itt sok tapasztalt anyuka van.És egyáltalán nem biztos hogy a kérdezõ lepontoz.Sokszor az pontoz, aki nem is ír még választ sem.
A lek...ott válaszolótársamnak! Nekem 9 hós kisfiam van, eleinte lelkesedéssel vetettem bele magam a válaszolgatásba a Baba rovatban. Meg szívesen olvastam mások hozzászólásait, tapasztalatait, élethelyzeteit is. Csak azt nem értettem, hogy miért van az, hogy abban a rovatban folyamatosan lepontoznak, lepontozzák egymást, sõt, nagyon gyakran elõfordulva sértegetik is. Utána meg jön a duma a köv.kérdésben, hogy "Jaj, jaj unatkozó kismama vagyok, szar a környezetem, a családom, a férjem, a kutyám...." Naná, ha itt a neten így viselkednek, akkor mi van otthon, a családban. úgyhogy bár "babás" okból jöttem ide a gyakori kérdésekre, mostmár abszolute nem is nézek be a Baba rovatba.
elõzõ emlékszem a kérdésre:-)
Én egy nyilvános szoptatással kapcsolatos kérdésben le is lettem ku...ázva :-(, úgyhogy ennyit errõl :-((! De azért fel a fejjel, soknak segít ez az oldal, köztük nekem is :-)))!!!
A kérdező hozzászólása: Én sem azon pörögtem be, hogy lepontoztak, hanem, hogy miért fáj az másnak, ha más véleményen vagyok, mint õ. Nem vagyunk egyformák és én amúgy sem vagyok az a "bólogatókutya" típus, ezért én is a saját véleményemet, elképzelésemet, tapasztalatomat, ismereteimet írom le. Na nem, majd másét?! Köszi, kicsit kieresztettem a gõzt! (Bár lehet, hogy ezért is kapok, hogy miért pont itt...)
12:50-es vagyok4Még anniyt h tényleg az sem szép dolog ha lehurrogják, v lefikkantják a kérdezõt....de ezért vagyunk különbözõek, vannak sajna ilyen emberek is...fikkantók... Amúgy én ha kérdezek sosem nézem h a válaszoló hány százalékban adott jó választ v mi a szöszt, mert elolvasom és magamban eldöntöm h megfogadom v nem!
Én sem szoktam pontozni, nem is érdekel a dolog. Ha vélemény van, vagy tudok tanácsot adni leírom, akinek nem tetszik lenyomja, még akkor is ha jót írtam. Szerintem nem kell foglalkozni vele, lehet, hogy valakinek ez ad boldogságot.
Így van!Múltkor én is le lettem pontozva mert valakinek/kiknek nem tetszett a válaszom!És azaz érdekes nem a kérdezõ de nem is azok pontozzák le akik esetleg még válaszoltak a kérdésre, hanem valaki odatévedt és neki nem tetszett a válaszom!Igaz engem [email protected]ára nem érdekel, h most kevesebb pontom van csak az én véleményemet írom le a kérdezõnek.
Egyetértek az elõttem szólóval, de még annyit tennék hozzá, hogy sokan lehurrogják a kérdezõt mondván:"ilyen hülye még ezt se tudja", vagy nem a kérdésre válaszolnak, igy elõfordulhat lepontozás.
Én is tudom mirõl van szó......:) nem kell foglalkozni vele, és szerintem sem a kérdezõ pontozza le a válaszolót!Én egyáltalán nem is szoktam se pontozni meg nme is érdekel h nekem menniy a százalékom mert lövésem sincs mi a jelentõsége és nem is érdekel!:)
Szerintem sem az pontoz le aki kérdez, hanem mondjuk valaki beleolvas a válaszokba és nem azon a véleményen van amin Te. Szerintem tudom is melyik kérdés/válaszra gondolsz :) Sajnos én is láttam hogy egy nem régi kérdésen irtak egy választ ami 0%ra le volt pontozva mert mást írt mint a többi.
Igazatok van! Én ma lettem lepontozva mert akartam segíteni egy hölgynek, hordozót szerettem volna vinni neki a kórházba ha szül, mert nincs pénzük megvenni csak annyit kérdeztem hol fog szülni :DD Szóval, IQ szint xerintem… többet nem is tennék hozzá. Csók.
Én már azt sem értem, hogy mi ez a pontozás:(?!


nekem nem egyformák a napok
A kérdező hozzászólása: Van olyan, mikor alig érzed, aztán pedig jobban?
Igen van hogy a ruha is fáj hason nem tudok feküdni, és van mint most is hogy semmit nem érzek...(elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál. nekem ma van a 27. ciklusnapom, és tegnap nagyon fájtak a melleim, ma reggel is, de aztán megszûnt. Nyomásra persze érzékenyek. Tudom, hogy nincs erre mit adni, csak ugye reménykedem :)
Teljesen változó. Van, hogy csak az egyik fáj, van, hogy egyszer-egyszer belenyilall, aztán annyi, van, hogy egész nap kellemetlen és alig várom, hogy hazaérjek és levegyem a melltartót. Tök változó.
Én is így vagyok vele kedves kérdezõ! Egyik nap nagyon fáj hosszú ideig, aztán vagy belenyilall egyet egyet vagy megfeszül, de ma meg nem érzek semmit csak ha erõsebben megnyomom. Holott 2 napja még aludni nem tudtam tõle. Remélem hogy én is babás vagyok, drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Akkor szorítsunk egymásnak! Te mikorra nem várod?

Õszintén, van itt olyan, aki kikönyörögte az eljegyzést? Hogyan? Miért? Lett belőle esküvő? (ha valaki nem teregetné ki, privátban is várom a válaszokat)

Legjobb válasz: Én 3 ilyen párt ismerek...tényleg szó szerint kiharcolták a gyûrût..az egyik pár 1 hónap után adta be a válópapírokat, a másik pár kemény 3 évig húzta, a harmadik most szakított, el sem jutottak az esküvõig, februárban lett volna.

Én 3 ilyen párt ismerek...tényleg szó szerint kiharcolták a gyûrût..az egyik pár 1 hónap után adta be a válópapírokat, a másik pár kemény 3 évig húzta, a harmadik most szakított, el sem jutottak az esküvõig, februárban lett volna.
Én csak mondtam neki hogy vagy házasodjunk össze vagy különköltözünk .másnap mentünk bejelntkezni az anyakónyvvezetõhöz 1 honapra rá esküvõ és17 éve hazasok vagyunk
Biztos, hogy van olyan. De az elég szánalmas dolog.
Én csak annyit mondtam már az elején, hogy gyereket csak házasságba.Éltünk együtt szépen, amikor is megfogalmazódott, jó lenne egy baba.Akkor mondtam, tudod hogy gyereket csak házasként.Ott helyben letérdelt és megkérte a kezem. 15 éves a lányunk. Nem kihisztiztem, akkoriban nem volt divat, csupán elmondtam normálisan az elvárásaimat. Ma sem lenne baj, és hiszti, ha a felek elmondanák hogy mit szeretnének.
Off leszek, de a 6-osnak üzenem: Hiába mondják el a felek - legalábbis én lányként -, hogy mik a jövõbeni terveim, vagy válaszra sem méltatnak, vagy eleve el sem jutunk a kérdések kifejtéséig - tehát hiába van meg a szándék a beszélgetésre... a magukat 'férfiaknak' nevezõk nem fogékonyak rá!!!
Az eljegyzés teljesen váratlanul ért, nem is beszéltünk róla soha. Sõt, mindketten azon a véleményen voltunk, hogy a házasság csak egy papír, nem attól lesz egy kapcsolat jó/jobb. Mégis kaptam gyûrût váratlanul. De házasságot még mindig nem terveztünk, egyikõnk sem. Ezért talán nem is mondhatnám eljegyzési gyûrûnek, inkább amolyan szándék/érzelem kimutatására volt. Évekkel késõbb mondtam talán vagy kétszer viccelõdés közben poénosan, de sok hónap különbséggel, hogy mostmár készen állok a házasságra, ha õ is úgy gondolja. Ha ezt kikönyörgésnek nevezzük, akkor a házasságot kikönyörögtem, de szerintem ezt nem lehet annak mondani.
)-es, hát nem tudom, érdemes-e maradni egy ilyen kapcsolatban, ahol a jövõrõl való gondolkodás, beszéd tilalmas dolog.
Õszintén? Szerintem nem. Võlegényem szerint sem(legalabbis ezt mondja:P) Gyakori kérdések válaszadói szerint, akik ugye nem látnak bele semmibe, igen. Még 2 hónap van az esküvõig. Bõvebben most nincs türelmem leírni, ha lesz akkor leírom.
*Gyereket meg nem akarunk de 1-2 éven belül az is lesz (30N, 33F) Ez komoly? Ha nem akartok, akkor minek? Csak azért, mert a szomszédnak is van?
Talán én, de nem is pontosan ki könyörgtem hanem apukám erõltette. Négy év után mondta döntsünk mit akarunk, mert itt az ideje a házasságnak, gyereknek így nem jó. El mondtam a páromnak hogy apunak ez. Így nem jó. Megbeszéltük, összeházasodtunk. Gyereket meg nem akarunk de 1-2 éven belül az is lesz (30N, 33F)
folyamatosan ez volt a téma, csak ezt hajtogatták, sõt az egyik még a gyûrût is megvette magának. (az elsõ) Lényegében burkoltan majd nyíltan is kijelentették csak így maradnak a férfi mellett.... Az utolsó még anyukával is szövetkezett....
A kérdező hozzászólása: 7-es: mivel könyörögték ki?
A kérdező hozzászólása: Kedves 2-es! Nem ítélkezés miatt kérdeztem, nem vitát akarok szítani, csak kíváncsi vagyok!
nálunk még csak elõ-elõfordul témaként, de konkrétan nem hiszem, hogy tudni fogok róla mikor jött el az idõ :) a másik az, hogy a baráti társaságban az elmúlt évben 2 eljegyzés is volt (részleteket nem ismerek szerencsére), de ez egy kicsit visszahúzó dolog, mert emiatt megszakadt a kapcsolat a házasulókkal... úgyhogy én egyelõre várok, ami szerintem még nem baj :) van idõnk, felesleges hisztizni érte. ha akarja úgyis elvesz, ha nem és mégis, úgyis válás lesz...
mert a sok várakozás miatt ideges, feszült vagy már
Kérdezõ, ha foglalkozna veled valósan, és nem szórakozásból, akkor a leges leglényegesebb lenne számára, hogy mellette biztonságba érezd magad, és megnyugodj. A valódi törõdést ne keverd a szórakozással, mert ha igy teszel, akkor örökké hibázni fogsz egy kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Nem önzõ, foglalkozik velem.Csupán jól szeretné érezni magát, mikor együtt vagyunk.Õt is meg lehet érteni, csak én vagyok ellenséges olyankor, és nem tudom miért.Pedig nagyon várom, hogy lássam.
Nálatok, ha valóban már beszéltél errõl, az a baj kérdezõ, hogy a társad elvár, de nem ad, és csak a saját maga érdekét nézi, és nem segít neked a stabilitásban, és nem érdekli a te helyzeted. Csak önmaga. Tehát hiányoznak nála a cselekedetek, amibõl egyértelmûen következik: nem a te társad.Csak egy melléd csapodott önzõ valaki, de nem társ.
A kérdező hozzászólása: Beszéltem már vele róla nem egyszer, de nagyon makacs, és szerinte túl reagálok dolgokat.Én mondtam neki, hogy ez azért van, mert sajnos nem látjuk egymást túl sûrûn.Valahol ez érthetõ szerintem.
Nincs baj veled kérdezõ, csak az illetõ iránt mélyebben érzel és az életed részévé és hozzádtartozóvá vált. Ez ennyit jelent, ezért félsz ennyire. Talán beszélned kéne az illetõvel, hogy ha ilyen van ne értse félre a reakcióidat, mert ekkor legalább a másik fél is tudja a dolgot, és a reakcióidat nem érti félre, hanem fog segíteni neked a biztonságoddal kapcsolatban. Játszmázni sosem szabad.
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki.De õ azt akarja, hogy mikor vele vagyok vidám legyek, és ne gondoljak ilyenekre.Pedig én csak tisztázni szeretném a dolgokat.Mert nekem így rossz, hogy nincsenek megbeszélve rendesen személyesen.Ti mit tennétek?
Dehogyis van baj. Mondd el neki is ezeket a dolgokat. Meg fogja érteni.
A kérdező hozzászólása: Csak hogy õ ezt nem érti meg.Szerinte jókedvûnek kell lennem, még együtt vagyunk, örülni egymásnak.Ez rendben is van, csak közben szokott lenni nézeteltérés, amit személyesen nem tudunk megbeszélni, csak mikor látjuk egymást.És az is elõjön belõlem olyankor.Nagy baj van velem?
Mert a feszültség, az elvesztésétõl kapcsolatos félelmeid még nem oldódtak fel, és nem érzed még magad biztonságban az illetõ mellett.
A kérdező hozzászólása: Próbál nyugtatni, csak engem nem egyszerû.Ha valamit a fejembe veszek.Sokszor ugyanazokon a dolgokon állok le.

Miért van az, hogy ha a "nem várt menzi" időpontja előtt valaki hány, émelyeg, szédül, gyenge- és a teszt mégis negatív? Ezeket a tüneteket nem a terhességi hormonok termelődése miatt érezzük? Akkor meg miért nem mutatja a teszt?

Legjobb válasz: Még én is nagyon az elején vagyok és ilyen tüneteim vannak, de csak enyhén. Beágyazódás idején lehetsz, akkor készülõdik a "babaház" a dolgokra és okozhat ilyen tüneteket. Egyén függõ. Az elmaradt mensi után tudsz biztosra tesztelni, addig sokak szerint nem is érdemes, nehogy csalódj.

Még én is nagyon az elején vagyok és ilyen tüneteim vannak, de csak enyhén. Beágyazódás idején lehetsz, akkor készülõdik a "babaház" a dolgokra és okozhat ilyen tüneteket. Egyén függõ. Az elmaradt mensi után tudsz biztosra tesztelni, addig sokak szerint nem is érdemes, nehogy csalódj.
Ha nagyon szeretnéd a babát, akkor lehet, hogy produkálsz ilyen tüneteket. Egyszerûen bebszéled magadnak. Nálam is volt ilyen! Ha elmarad a menzid, pár nappal késõbb tesztelj. Az a biztos!
Azért mert bebeszéled magadnak!
Igen, ha valaki bebeszéli magának akkor lehetséges ez. Nálam is volt egyszer ilyen és én már terhes is voltam és szinte tutira vettem hogy megint az vagyok, aztán amikor negatív lett ráfogtam hogy tuti korán csináltam, vagy nekem nem mutatja ki stb. És mensi elõtt egy nappal amikor éreztem hogy hamarosan megjön, egyszerûen minden tünet megszünt! Mert elfogadtam hogy nincs baba! Persze lehet hogy nálad nem ez van, ez nem törvényszerû. Drukkolok hogy baba legyen!:)

Ha valaki kisbabát vár lehet az is jel, hogy száraz a szája, és nagyon szomjas? Nekem nem kéne még megjönnie a holnapi napon!

A h?m még egyenl?re fennt van, de le is eshet! A tünetem még az hogy a melleim nagyon húznak és a melltartóban is nagyon fájnak, és olyan mintha kin?ttem volna!

Legjobb válasz: szia! én amikor terhes lettem,annyi vizet ittam,mint még soha! képes voltam éjszaka is felkellni,és csakis jéghideg vizet voltam hajlandó inni! ha elmarad,akkor utána 2 nappal tesztelj! remélem baba van a dologba!!!

szia! én amikor terhes lettem, annyi vizet ittam, mint még soha! képes voltam éjszaka is felkellni, és csakis jéghideg vizet voltam hajlandó inni! ha elmarad, akkor utána 2 nappal tesztelj! remélem baba van a dologba!!!

Ha valaki eltervezi hogy esküvőig vár az miért fáj másoknak és miért mondják hogy megszívta ha nem illenek össze az ágyban, hát a szexet nem tanulni kell?

Legjobb válasz: Mert az emberek szeretik megmondani a másiknak, hogy mit csináljanak. Szerintem mindenkinek joga van hozzá, hogy eldöntse mit akar (amíg ezzel másnak nem árt). Ha valaki tanácsot kér, akkor majd adok neki, de ha eldöntötte, hogy neki mi a jó, akkor csinálja azt. Amúgy szerintem benne van ebben az esetben az is, hogy ezzel azt akarják bizonygatni, hogy õk helyesen döntöttek, amikor nem vártak házasságig. Engem nem érdekel mit hordanak össze. Én azt teszem, ami nekem jó, és várok vele. Jogom van eldönteni és kész. Ha más szerint megszívom, akkor legyen boldog ebben a tudatában, nekem így jó.

Mert az emberek szeretik megmondani a másiknak, hogy mit csináljanak. Szerintem mindenkinek joga van hozzá, hogy eldöntse mit akar (amíg ezzel másnak nem árt). Ha valaki tanácsot kér, akkor majd adok neki, de ha eldöntötte, hogy neki mi a jó, akkor csinálja azt. Amúgy szerintem benne van ebben az esetben az is, hogy ezzel azt akarják bizonygatni, hogy õk helyesen döntöttek, amikor nem vártak házasságig. Engem nem érdekel mit hordanak össze. Én azt teszem, ami nekem jó, és várok vele. Jogom van eldönteni és kész. Ha más szerint megszívom, akkor legyen boldog ebben a tudatában, nekem így jó.
Szerintem meg azért kérdezte meg mert elege volt abból hogy mindenki oltja a hülyeségeivel ahelyett, hogy elfogadnák és tiszteletben tartanák a döntését. Nem kell itt tudatalatti mindenfélét belemagyarázni. Egyszerûen idegesítõ, hogy nincs jobb dolga a legtöbb embernek, aki azt hallja, hogy valaki így döntött, mint megpróbálni lebeszélni az illetõt róla. És biztosíthatlak utolsó, hogy ezt akkor is nyomják, ha az illetõ direkt mondja, hogy nem kér véleményt, csak megemlíti valahol valamivel kapcsolatban. Egyszerûen nem lehet bevallani, mert rögtön támad rád a szexbrigád, hogy te hogy merészeled meg elcseszed az életed. Idegesítõ és kész.
második vagyok, és kérdezõnek üzenem: saját meggyõzõdésbõl cselekedj mindig, csak akkor halgass valakire ha az érveivel meggyõzõtt, egyébként ne foglalkozz vele én boldog kapcsolatban élek ahol egyikõnk se akar szexet házasságig azt hogy mikor vagy lesz-e házasság nem tudom, de nem érdekel, majd kialakul sok sikert és boldogságot nektek is :)
Hello! Nem hinném hogy érdemes lenne addig várnod ha 1 ideje együtt vagytok hova halasztanád? Nem ellenzem az ötletet csak tanácsot akarok adni- hidd el hogy jobb ha kipróbáljátok, mert ha a kellõ testi vonzalom nem lesz meg szex közben tönkrevághatja a házasságod, mert ez nagyon fontos alapja a kapcsolatnak- gondolom lány vagy az elvekbõl fakadóan még mindig jobb mint a másik véglet de ha bízol magadban és benne tedd meg! 19/F
és remélem erre is reagálsz mer mindenki aki nem azt mondja amit te akarsz hallani kedves MÁSODIK annak intézel 1 monológot, a te fusztrációd miatt. erre most mondhatnám azt is hogy lehet hogy épp te bántad már meg hogy 18-25éves korodig nem élted ki magad és most 40évesen otthon teázgatsz a férjeddel akinek fel sem áll rád. de ez az oldal névtelen bocsi, úgyhogy akár ez is elképzelhetõ, és mivel te elbasztad az életed másét is elbasznád? most erre elsül a fejed ezért elõre is bocsi, legközelebb hallgasd meg más véleményét és ne a tied hangoztasd, mert ha nem fordult volna meg a kérdezõ fejében a dolog akkor fel sem teszi hanem örül magának mint te örültél vagy még midig azt csinálod:) 19/F
A szexet nem tanulni kell, mert többnyire ösztönös, ahogy az is ösztönös, hogy valakivel összeillesz-e vagy sem. Lehet tanulni bizonyos dolgokat, meg fejlõdni benne, de az alap az valami felsõbbrendû erõ, ami ha mégsem mûködik jól kettõtök közt, akkor nem lehet csak úgy elõteremteni. Én ezt a csak házasságban szexelõs dolgot annak látom, hogy a lányok félnek, hogy megdugják és utána elhagyják õket, ezért így próbálják bebiztosítani magukat. Egy fiú pedig, aki meg akar kapni egy lányt, az néha keresztül megy tûzön vízen érte. A házasságok nagy része azért megy tönkre, mert nem ismerték egymást eléggé mikor összeházasodtak. 23/L
És valószínû azért kapják föl a vizet ezen olyan sokan, mert a házasság nem vicc, pláne egy válás nem az. És a mai világban 19-20 évesen házasodni körülbelül egyenlõ egy pár év utáni válással. És azt sem szeretnék, hogy 30 évesen azon kapd magad, hogy a férjed megcsal, mert mégsem mûködik a kapcsolatotok az ágyban. De sokfélék vagyunk, nem ismerlek titeket, legközelebb ne kérdezz ilyesmit, ha nem akarod a válaszokat hallani.
A kérdező hozzászólása: kíváncsi voltam, hát feltettem a kérdést. sokmindent tudunk egymásról, Istenben bízunk, a mi dolgunk. ismerjük egymást mindenféle téren elég jól, mielõtt bárki is aggódna. de sok idõ van még az esküvõig. hallani ilyen-olyan házasságokról, nyilván ha nem biztos az alap amire építenek, akkor a szexben is akadnak gondok. mi tudjuk hogy összeillünk, több dologban is. hát akkor ezzel miért lenne baj?
A kérdező hozzászólása: megcsalni pedig 101% hogy nem fog, õszinték vagyunk egymáshoz nagyon. jobban mint bárki azt elhinné.
olyan sajnos nincs hogy 101%, de ha még1xer elolvasod a kérdést, nem mostanra gondolt hanem pl 10év mulva ha már házasok lesztek, addigra ilyen jól látod elõre a dolgokat? fiatalon még másabb az ember!
A kérdező hozzászólása: igen! ennyire biztos vagyok benne! õszinték vagyunk egymáshoz mint mondtam. de nem ez a lényeg, mindegy nekem az hogy elhiszi bárki vagy nem, hiszünk Istenben mint korábban írtam. ez már magában elegendõ okod ad arra a 101%-ra. ami emberi ésszel tényleg felfoghatatlan. nem csak álom, fiatalok vagyunk, tény. de nem tudatlanok. már most ismerem annyira hogy tudjam nem lesz gond. soha nem csalna meg.
a másodiknak meg csak annyit üzenek, hogy ha te ennyire tiszteletben tartod a dolgokat, akkor ne az én hozzászólásommal törõdjél ha ennyire épelméjû vagy hanem írd le hogy te mit gondolsz mert ez az oldal errõl szól, most ha én kezdem el basz*gatni a te elveidet hogy nem törõdsz senki más véleményével csak a te szüzességeddel? valószínû hogy aki a kérdést feltette azért tette fel mert többféle információt akar hallani és kiszûri azokat amiket õ hallani akar, tisztában voltam vele mivel a kérdés úgy van feltéve hogy érezteti hogy õ mit akar de én ezzel nem értek 1et ezért értelmesen próbáltam írni ami neked bántja a kis lelkedet mivel felrakta a kérést így én megadtam rá az én kis válaszom, és nem lenéztem õt.....ellenben téged inkább AZ ELSÕ
A kérdező hozzászólása: :D okés :D 18-19 évesek vagyunk, köszi az eddigi válaszokat. nem azért tettem fel a kérdést mert kétségeim vannak. jól esik hogy van még aki ugyanígy gondolja és vár. annál nagyobb lesz az öröm. fõleg ha az ember hittel vár. amúgy az utolsó tagmondat lett volna a lényeg, hogy azt tanulni kell, nem? én tudom hogy mi egymásra vagyunk annyira hangolódva már ennyi idõsen hogy nem lesz gond ha a megfelelõ életet éljük addig is. nyilván nem arra kell gondolni hogy nem szabad megölelni egymást és hasonlók.. csak nem szabad átlépni azt az egybizonyos határt, aminek szerintem a házasságban a helye.
Így van mindenki úgy szabja el az életét ahogy szeretné:) , ha te tudod hogy neked ez így jó, csak az számít más nem...akik meg megakarják mondani hogy neked mi legyen a jó azokat le kell kakálni :) szerintem:) mondjuk az érdekelne hogy hány évesek vagytok, mert ha 23 és fölötte még jól is elsülhet:) ha meg nem passzoltok elváltok, manapság már nem nagy dolog egy válóperes ügyvédet szerezni :D nem minden a szex az biztos, de azért számít szerintem nah vége az off nak sok sikert a dologhoz, azért majd egyet posztolj a nászéjszaka után is :D
Szerintem ezt azért kérdezed meg itt, mert te is érzed, hogy valahogy nem oké ha házasság elõtt nem szexelsz. Szerintem minden szinten ismerni kell azt, akivel egy életre össze szeretnéd kötni magad.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a másodiknak :) sok boldogságot nektek is :)
Azért mondják, mert nem vallásosak és fontos nekik a jó szex.
A kérdező hozzászólása: elsõnek még üzenném hogy igen, bízom benne. pont ezért fogjuk megvárni.
A kérdező hozzászólása: szerintem meg lehet elõtte "beszélni" szóban is és viselkedésben is (lehet hogy hülyén hangzik) ezeket a dolgokat. ha mind a két fél szereti egymást és tényleg mindketten így akarják, ott mi gond lehet? sokkal szebb lesz a legelsõ. mindegy hogy fiú vagyok vagy lány. mindkét nem gondolhatja így.
Hát, ugyebár, lehet, hogy éppen a tanulás terén nem illenek össze. Mi van, ha errõl a másiknak más a véleménye? Kérdés, hogy a szex dolgait szóban tisztázni lehet-e elõre... Szerintem a komisz közhely nem is olyan buta.
Szerintem az, hogy akkor nem tudjátok, hogy összeilletek e az ágyban butaság. Hiszen konkrétan szex nélkül is meglehet ismerni, megérezni a másik testét. Barátom és én még nem vagyunk túl az igazi szexen, de az orális szexet alkalmazzuk, és ismerjük egymás testét, és nagyon jó köztünk így a nemi élet. És szerintem ha ez nagyon jó mindkettõnknek és egy hullámhosszon vagyunk, akkor a szex is jó lesz. :)

23-24-én kellene nem megjönnie.10. -én volt az ovu teszt pozitív. Van valaki még haonló várakozó helyzetbe, akki akkorra nem várja? Nem gond ha a ovu teszt a 15. napon mutatot pozitívat? Nem késő? Valhol azt olvastam 10. nap körül van.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy gond, ha egy kicsit késõbb van. Nem mindenki ugyanúgy mûködik. Amúgy én február 25-ére nem várom és nekem 10-én volt pozitív az ovutesztem. De a lényeg, hogy a körül legyetek együtt, aztán a többi majd kiderül:)

Nem hiszem, hogy gond, ha egy kicsit késõbb van. Nem mindenki ugyanúgy mûködik. Amúgy én február 25-ére nem várom és nekem 10-én volt pozitív az ovutesztem. De a lényeg, hogy a körül legyetek együtt, aztán a többi majd kiderül:)
Én 24-ére nem várom, nekem 6-8ig volt tojásfehérjés folyásom, az ovutesztem azóta is pozitív.. (ki érti ezt) Kicsi mindjármegjön érzésem van, meg állandó vizelési ingerem. Nektek van tünet?
Nálam semmi hiszen még csak két-három napja volt az ovulációm. Türelemjáték ez:)
Ja, az elõzõ voltam és amúgy az elsõ is:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!