Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki nem élt nemi életet (30 db)

Ha valaki hosszú ideig nem él nemi életet és nem is maszturbál, akkor mi lesz a spermával egy idő után?

Ugyértem felszivodik, elillan távozik(hol) vagy mi. . .

Legjobb válasz: Ez baromság már ne haragudj!!!A spermiumok folyamatosan termelõdnek és ha nincs ürülés, akkor az igaz, hogy elpusztulnak, de a test magától ürít...ez azt jelenti, hogy éjjelente néha spontán magömlés fordul elõ.Így a szervezet maga üríti ki az uj és elpusztult spermiumokat!Ez így van ha nem hiszed járj utána:)

Ez baromság már ne haragudj!!!A spermiumok folyamatosan termelõdnek és ha nincs ürülés, akkor az igaz, hogy elpusztulnak, de a test magától ürít...ez azt jelenti, hogy éjjelente néha spontán magömlés fordul elõ.Így a szervezet maga üríti ki az uj és elpusztult spermiumokat!Ez így van ha nem hiszed járj utána:)
A spermiumok vagy kiürülnek spontán, szándékosan, vagy felszívódnak.(anatómia könyvben utána lehet járni)
felszivodik, de mivel nem is ürl ki, ezért olyankor nem is termel ujat a szervezetük.

Ha valaki rég óta nem élt szexuális életet akkor csökkennek az élő spermiumok száma?

a barátommal volt 1-2 hónapunk szex mentesen és arra lennék kíváncsi, hogy akkor a teherbe esésnek is csökken a valószínűsége? (nem mintha fontos lenne, de érdekelne )

Legjobb válasz: 72 órás újratermelõdés van. tehát nem :)

72 órás újratermelõdés van. tehát nem :)
Szerintem sem. Folyamatosan termelõdnek. Ha pedig már nincs nekik elég hely, akkor jön a spontán magömlés. De ha maszturbál a fiú (férfi) ebben az idõszakban, akkor azon a módon távoznak a spermiumok.

Az abnormális, ha valaki 22 évesen nem él nemi életet?

Nem arról van szó, megtehetném (nem kéne fizetnem érte), de mivel nem vagyok egy hűdejópasi, így csak középkategóriás lányokkal... szóval inkább hanyagolom a dolgot. Ez gáz/probléma/abnormalitás?

Legjobb válasz: Jobb ha beéred a középkategóriával, ha nem vagy nagyon jóképû. Örülj h nem vagy csúnya, mert akkor még a csúnya lányoknak se kellenél!

Középkategóriás? elképzelni se tudom hogy ez mit jelent. Nálam háromféle fiú van (20/L), akiben megfog valami, szimpatikus, és tudnám szeretni, aki szimpatikus, de nincs meg a plusz vonzalom, de élvezem a társaságát, tehát barát, na meg aki kb. taszít, vagy nagyon távol áll a világunk egymástól.De egyikre se mondom, hogy ilyen-olyan kategóriás, és nem pontozom õket. Nem rosszabb az az ember, aki valamiért nem egy hullámhosszon van velem. Nagyon sivár lehet a lelki világod ha nõi ismerõseidbõl csak annyit látsz, ami alapján egy számegyenesen össze tudod õket hasonlítani... ja persze , ha neked az az ideál, akiket a húdejópasiság elégít ki pusztán, nekik meg nem kellesz, akkor talán értékrendet kéne váltanod, ennyit ajánlhatok. Én se vagyok talán a húdejócsaj kategória(bár ezt nem lehet így megállapítani, van akinek az vagyok, van akinek nem), de sose éreztem hogy valakit ne tudnék megszerezni, mert nem az én súlycsoportom, mert ilyen nincs...El kell, hogy keserítselek, még aki azt hiszi, hogy neki a külsõ számít mindenek elõtt, az téved:D A külsõ semmi kisugárzás nélkül, de a kisugárzás nagyon is számíthat, akár elõnytelen külsõvel is.
És azok az emberek akik kifejezetten "szépek" és "csúnya" emberekkel fekszenek le? az mi?nem igaz hogy a te környezetedben nincs olyan nem szép ember, akit ennek ellenére bármikor elfogadnál, mert egy csoda a lelke mondjuk...aki mesterségesen lejjebb teszi a lécet, az magát fokozza le ezzel.mindenkinek joga és lehetõsége hogy a számára tökéletes párt megtalálja. és ha magadat középkategóriásnak tartod, akkor ott baj van. abban a mûfajban ami te vagy, akinek születtél, az egyszeri és megismételhetetlen, abban te vagy a csúcs, hidd el.és ez nem kis dolog
Középkategória? Ha te magad is az vagy, akkor mit vársz el? Azt hiszed, hogy a playmate a valóság? Akkor ideje fölkelni apuka. Nem abnormális, hogy nem élsz szexuális életet, de az igen, hogy így állsz hozzá.
Jobb ha beéred a középkategóriával, ha nem vagy nagyon jóképû. Örülj h nem vagy csúnya, mert akkor még a csúnya lányoknak se kellenél!
Nem az az abnormális, hogy nem szexszelsz senkivel 22 éves létedre, hanem az, hogy így fogod fel a dolgokat.Középkategóriás..és? Örülnél neki, hogy van az is 21l
Nagyon éretlen vagy még ahhoz képest, hogy 22 vagy. De majd talán idõvel rájössz, hogy nem csak a külsõ számít, de ilyen hozzáállással egy darabig nem is lesz barátnõd.
Elsõnél a pont.
Én se bukok az átlagos nõkre, úgyhogy részemrõl hanyagolom a témát.
A kérdező hozzászólása: GeneralCube, Nem a választ szóltam le, hanem annak a stílusát. Azért tettem fel a kérdést, hogy véleményeket kapjak. Kaptam is egy pár rendeset, annak ellenére, hogy rám nézve nem mind hízelgõ. Viszont aki csak ilyen primitív stílusban képes válaszolni, az inkább ne is tegye.
Én kibírtam 3-at, pedig nem vagyok rossz pasi a vélemények szerint , csak nem adom magam oda csak úgy, legalábbis ezzel hitegetem magamat. Hetero vagyok és 24. Kretén sem vagyok, szám se habzik, rasszista sem vagyok, 80 kilo 185 centi, és megvan minden végtagom amik segítségével sportolok is. Valószínû azt várom, hogy rám nyomuljanak, mert én nem szoktam. Igen 3 éve nyomultak rám utoljára, és magamévá is tettem a hölgyeményt. Azóta pangás.
hát akkor mikor akarsz dugni? ha fizetned kel érte? leszólod a választ hogy degenerált vagy... pedig az vagy.. természetellenes amit csinálsz.. ebbõl még nagyobb baj is lesz! vagy rángatod a farkad egész életedben netpornóra... de ez nem lehet!másfél évet nem bír ki egy ember sem!
szerintem is éretlen a gondolkodásod, de majd ha szerelmes leszel valakibe majd rájössz, hogy nem érdekel a külsõ, mert azért szereted amilyen, sajnállak, de majd sok sikert
Valamiért nagyon alábecsülöd magad. Én legalábbis így ér- zem. Szerintem mással is elõfordul, hogy ennyi idõsen nincs barátnõje. Nagyobb önbizalmad kellene legyen és bátran közeledni a lányok felé. Mert nagyon rossz így, egyedül!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a rendkívül kulturált hozzászóláshoz, kedves utolsó.
Nézd, szerintem ez nem "gáz" kérdése. Ha az átlagosabb csajokhoz nem tudsz vonzódni, akkor ez van. Kár erõltetni, mert csak beletaposnál a másik lelkébe. Igazából szívességet is teszel nekik. Mindketten jobban jártok így. Idõvel valószinûleg ez változni fog, szóval nem kell aggódni. Meg az is lehet, hogy végül sikerül felszedned egy olyan csajt aki neked tetszik. Viszont az szerintem gáz, ahogy vélekedsz. Termékek meg miegymás. Ez eléggé érzéketlen hozzáállás. Emberek vagyunk nem kirakat bábúk meg termékek. Kicsit több tiszteletet adj az átlag embereknek is. Amúgy egy bomba csajnak sem feltétlenül a divatcsászár, kigyúrt macsók az ideáljai... Tényleg nem egy csajjal találkoztam már aki külsõre kb leesik az állad kategória, de belül épkézláb keretek között mozog. Nincs minden veszve. Csak sokkal tisztelettudóbbnak kell lenned az emberekkel. Ha nem a ribancokra buksz (érts. belül ribancok... mert ugye nem az a ribanc aki szereti a mély dekoltázst vagy a cicababásabb ruhákat, hanem aki úgy viselkedik) és külsõre egy átlagos, jó megjelenésû ember vagy akkor lehet esélyed a top csajoknál is. Persze õket megtalálni... Hát elég nehéz. Azzal pedig mélységesen egyetértek, hogy a vonzódásnál nem érvényesülhet az "addíg nyújtózkodj ameddíg a takaród ér" elv. Tök mindegy, hogy az ember maga milyen külsõre. Én például egy testesebb fazon vagyok, de egyszerûen nem tudok vonzódni a testesebb csajokhoz. Ezzel nem lehet mit csinálni. Ha lejebb adsz, a saját boldogságod ásod alá. Akkor meg minek az egész... 21F
nagyon el vagy tévedve öcsém :D a nõk nem kocsik...középkategóriás...:D ilyet se hallottam még. nagyon éretlen vagy. ha így állsz hozzá, még 10 év múlva se fogsz nemi életet élni. ha eddig nem jött össze egy olyan nõ se, aki megüti a mércédet, akkor már nem is fog. megtehetnéd...persze...ha csak egy kicsit is férfi lennél, akkor kihasználnál minden lehetõséget, hogy ÉLJ!
A kérdező hozzászólása: Pedig nincs olyan személy. Vegyük az autókat példának. Elkészül egy prototípus (ez lennék én), de mivel nincs sorozatgyártás, ezért természetesen egyszeri és megismételhetetlen, teljesen egyedi tulajdonságokkal. Ez így magában szép és jó, viszont ott vannak a konkurens "termékek", melyek esetenként sokkal jobb "adatokkal" rendelkeznek. Nem vagyok autómániás, meg ez eléggé leegyszerûsített példa, de a lényeget jól visszatükrözi. Én elfogadtam magamat olyannak, amilyen vagytok - nincsenek illúzióim. De ez már tényleg egy más téma...
én 26 vagyok és kb másfél éve nem szexeltem :D úgyhogy semmi gáz
A kérdező hozzászólása: A lelki világom tényleg elég sivár, elismerem, de az megint más téma.
A kérdező hozzászólása: Az ember ízlését nem a saját külsõ adottságai határozzák meg. Azok a csúnya emberek akik csúnya emberekkel fekszenek le, nekik szerinted a másik az ideáljuk? Nem hiszem, csak éppen mesterségesen lejjebb tették a mércét. Nekem annyira nem fontos az egész szex dolog, hogy azt megtegyem.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk az a hozzászólás azóta törlésre került. Természetesen nem 21/F válaszára értettem.

Normális, hogy ha valaki rendszeresen él nemi életet, akkor 1-2 hét kihagyás után "kivan"?

Legjobb válasz: Normális, ugyan is megszoksz egy fajta "tempót" a nemi életedben, pláne ha még tetszik is a tevékenység, ez olyan mint a drog, 1-2 alkalom után többet akarsz vagy nagyobb rendszerességgel akarod

Normális, ugyan is megszoksz egy fajta "tempót" a nemi életedben, pláne ha még tetszik is a tevékenység, ez olyan mint a drog, 1-2 alkalom után többet akarsz vagy nagyobb rendszerességgel akarod
Nekem 2 nap után hiányom lenne:D
A kérdező hozzászólása: Akkor egyformák vagyunk.:D Kort és nemet is írjatok, légyszi! :)
Normális... 1 hónapja semmi, és kzdek megõrülni :D 19/L
2 nap után feszült leszek. 38F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Én is ezt a megõrülést érzem 2 hét után. :D 21/L
19 éves vagyok, és két nap kihagyás után már nagyon ki vagyok készülve. Általában ugye ez menzeszkor van életbe:S

Felnőttkorban is lehet pollució? Ha valaki nem él nemi életet, és nem is maszturbál? Hány éves korig lehet pollució?

Legjobb válasz: Simán lehet, akkor is, ha nem él valaki nemi életet, de akár akkor is, ha él. Például erotikus álom hatására.

Simán lehet, akkor is, ha nem él valaki nemi életet, de akár akkor is, ha él. Például erotikus álom hatására.

2 éve nem élek szexuális életet teherbe eshetek hamar ha csak megszakításos modszerrel feküdnék le valakivel?

Legjobb válasz: a megszakításos módszer a legkevésbé biztonságosak egyike. szóval ha éltél ha nem szexuális életet mindenképp fenn áll a veszélye.használj óvszert vagy szedj fogamzásgátlót

a megszakításos módszer a legkevésbé biztonságosak egyike. szóval ha éltél ha nem szexuális életet mindenképp fenn áll a veszélye.használj óvszert vagy szedj fogamzásgátlót
Ez nem attól függ, h hány éve nem szexeltél.Kicsi az esély, h megszakításos módszerrel terhes legyen valaki, de azért elõfordulhat.

Ha valaki még nem élt nemi életet lehetséges hogy utánna ha elsönek lefekszik valakivel késik neki? Csak mert a szervezete nincs hozzászokva?

Legjobb válasz: Szia. Igen elõfordul pár nap késés, nem mindenkinél, de elõfordulhat. Ha védekeztetek nincs miért aggódnod.

Szia. Igen elõfordul pár nap késés, nem mindenkinél, de elõfordulhat. Ha védekeztetek nincs miért aggódnod.
Anno velem is ez történt. Bár védekeztünk, egy terhességi tesztet csináltam a biztonság kdvéért. Nem lettem terhes. Valószínû a hormonok játéka volt.
nagyon sokan vannak így. nincs miért aggódnod. én pl mikor elvesztettem a szüzességem, akkor nem véreztem, hanem rá 2 napra...szal változó, ki hogyan reagál...

Szerintetek? Mitől van a gombás fertőzés ha valaki még nem él nemi életet?

mert ugyanis velem történt valami csak nem tudom mi!Soha nem éltem még nemi életet!és gombás fert?zésre gyanakszom..de hogyan kaphattam el?????

Legjobb válasz: de soha nem használunk egy törcsit és szappant sem! vagy lehet hogya balcsin kaptam el valamit,az lehetséges?

A kérdező hozzászólása: de soha nem használunk egy törcsit és szappant sem! vagy lehet hogya balcsin kaptam el valamit, az lehetséges?
bárhogy, néhány pl: közös törölközõ, szappan, nem megfelelõ anyagú fehérnemû okozta irritáció, pl veszel egy bugyit és elfelejted kimosni, STRAND, TÓ! Én strandon az esetek 99%-ában összeszedek valamit, sajnos.Kifejezetten érzékeny vagyok ezekre.12 éves korom óta szinte állandóan volt, egészen a közelmúltig, pedig 19évesen kezdtem a nemi életet. Egyébként belgyógyászati, hormonális oka is lehet(erre csak akkor kell gondolni, ha állandóan visszatérõ, kikezelhetetlen), belekrõl is terjedhet.
Pontosan mik a tüneteid?ehet hogy nem is gomba Amúgy strandon, uszodában, nyilvános vécében, öltözõkben is nagyon könnyel elkaphatod ha hajlamos vagy rá!
Strandon, uszodában el lehet kapni. Én baktériumot kaptam el uszodában. Szóval a Balaton elég esélyes. Az lenne az igazi, ha baktériumosan, gombásan nem járkálnának emberek ilyen helyekre, aztán nem lenne gond.
A gombát sok mindentõl el lehet "kapni". Aki érzékeny rá annak kialakulhat antibiotikumos kezelés mellékhatásaként mivel felborítja a hüvely PH-t és így el tudnak szaporodni a gombák, sok fogamzásgátlót szedõ nõnek is van a fogamzásgátló miatt. Szóval a hüvelygombát nem csak strandon meg nemi úton lehet elkapni. Nem úgy kapod el hogy olyannal érintkezik ahol volt a gomba hanem csak szimplán elszaporodik, mivel ez alapból ott van a hüvely flórádban csak nem mindegy hogy mekkora arányban.
Mondjuk valaki a családban baktériumtanya, egy közös törölközõ, olykor még szappan is elég..
candida diéta akkor kell ha kimutatták hogy az van.
Gombát nem csak szexuális úton lehet kapni. Ha baj van, akkor más nem tud segíteni, csak az orvos!
A kérdező hozzászólása: és Ági mit javasolnál mit tegyek?(étrend kapcsolatában)
A kérdező hozzászólása: amugy még soha nem voltam nõgyógyásznál, lehet hogy holnap megyek! :/
A kérdező hozzászólása: akkor 12 éves korod óta szenvedsz a gombától? :(
A kérdező hozzászólása: hüvelyben viszketõ érzés , kívül csípõs, vizeléskor megint csípõs, és kevés folyás, a folyás egyáltalán nem sûrû!
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál irt valami felhelyezõs gyógyszert..ami egy kenõcsbõl áll és amivel fel lehet helyezni a kenõcsõt.

Miért szed (het) valaki fogamzásgátlót, ha nem él szexuális életet?

Legjobb válasz: -PCOS betegek, -A Diane 35 acne / pattanásos/ bõr estén is fel szokták írni. - ciklus beállításra - fokozott szõrösödés, androgén hormon többlet miatt - Turner szindrómásoknak részben hormonpótlásra,a másodlagos nemi jelleg kialakítására, részben megvonásos vérzés meghozásra

-PCOS betegek, -A Diane 35 acne / pattanásos/ bõr estén is fel szokták írni. - ciklus beállításra - fokozott szõrösödés, androgén hormon többlet miatt - Turner szindrómásoknak részben hormonpótlásra, a másodlagos nemi jelleg kialakítására, részben megvonásos vérzés meghozásra
A kérdező hozzászólása: Kösszencs :) Az egyik ismerõsömtõl hallottam, és így jogos is, mert nagyon szokott görcsölni...
Vannak olyan lányok, akik nem ilyen okokból kifolyólag nem szakítják meg egy kapcsolat vége után a fogamzásgátló szedését. Így kényelmes nekik. Persze abba nem gondolnak bele, hogy a fagyi visszanyalhat és bajuk is lehet a tabitól. :( Senki nem ellenõrzi amúgy, hogy élnek-e szexuális életet és eltiltani sem lehet senkit a gyógyszertõl.
nem
Nekem visszanõtt 2 hét alatt!!!! 30/F :) ))
Én ezt tegnap is olvastam, bár akkor még nem nõtt vissza nekem, de ma reggelre....
Komolyan mondom ennyi hülyét...... Olvass már utána mielõtt kérdezel, mi a szarnak van a google?
Igaz. sõt, ha abbahagyod az evés, egy idõ után a köldökzsinórod is újra elkezd kifejlõdni.
kamu
Terhes vagy!
Nem igaz! Ilyen nincs! De nekem ez a 3.mandulám, ha érdekel:)
Vigyázz a kiszedett manduládra ha van ilyen mert az is vissza nõ!!!majomparádé
Hagyjátok már szegényt. Igen, igaz. Kb száz-százhúsz évet vársz, és visszanõ. Sõt, vastagabb is lesz, és következõ elsõ szexre tuti nehéz lesz újra átszakítani. Tehát a pasit tökre átvághatod, hogy még szûz vagy. Remélem tudtam segíteni.
Ne vedd magadra a durva beszólásokat. Hallottam én ezt a kérdést már mástól is, szóval nem te vagy az egyetlen aki ilyesmiken elgondolkozik. Mindenesetre, tudtommal, ilyen nem létezik, tehát nem nõ vissza.
nee nee eléég az ilyen kérdésekbõl:D:DD
vigyázz mer ha kiszedik a vakbeled visszanõ sõt még beleis halsz a következõ mûtétbe szoval vigyázzzzzz
Nem nõ vissza, ne higgy ezeknek.
tudtommal ilyen nem letezik..... :) ugyhogy nem kell megijedni... :)
Az nem de a farka az kisebbedik , és nem is olyan kemény mint volt.Köszönöm a feleségemnek .
Szegénynek milyen válaszokat írtok! Ne hallgass rájuk:) Én úgy tudom, hogy nem nõhet vissza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!