Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki nem élt nemi (675 db)

Ha valaki hosszú ideig nem él nemi életet és nem is maszturbál, akkor mi lesz a spermával egy idő után?

Ugyértem felszivodik, elillan távozik(hol) vagy mi. . .

Legjobb válasz: Ez baromság már ne haragudj!!!A spermiumok folyamatosan termelõdnek és ha nincs ürülés, akkor az igaz, hogy elpusztulnak, de a test magától ürít...ez azt jelenti, hogy éjjelente néha spontán magömlés fordul elõ.Így a szervezet maga üríti ki az uj és elpusztult spermiumokat!Ez így van ha nem hiszed járj utána:)

Ez baromság már ne haragudj!!!A spermiumok folyamatosan termelõdnek és ha nincs ürülés, akkor az igaz, hogy elpusztulnak, de a test magától ürít...ez azt jelenti, hogy éjjelente néha spontán magömlés fordul elõ.Így a szervezet maga üríti ki az uj és elpusztult spermiumokat!Ez így van ha nem hiszed járj utána:)
A spermiumok vagy kiürülnek spontán, szándékosan, vagy felszívódnak.(anatómia könyvben utána lehet járni)
felszivodik, de mivel nem is ürl ki, ezért olyankor nem is termel ujat a szervezetük.

Az abnormális, ha valaki 22 évesen nem él nemi életet?

Nem arról van szó, megtehetném (nem kéne fizetnem érte), de mivel nem vagyok egy hűdejópasi, így csak középkategóriás lányokkal... szóval inkább hanyagolom a dolgot. Ez gáz/probléma/abnormalitás?

Legjobb válasz: Jobb ha beéred a középkategóriával, ha nem vagy nagyon jóképû. Örülj h nem vagy csúnya, mert akkor még a csúnya lányoknak se kellenél!

Középkategóriás? elképzelni se tudom hogy ez mit jelent. Nálam háromféle fiú van (20/L), akiben megfog valami, szimpatikus, és tudnám szeretni, aki szimpatikus, de nincs meg a plusz vonzalom, de élvezem a társaságát, tehát barát, na meg aki kb. taszít, vagy nagyon távol áll a világunk egymástól.De egyikre se mondom, hogy ilyen-olyan kategóriás, és nem pontozom õket. Nem rosszabb az az ember, aki valamiért nem egy hullámhosszon van velem. Nagyon sivár lehet a lelki világod ha nõi ismerõseidbõl csak annyit látsz, ami alapján egy számegyenesen össze tudod õket hasonlítani... ja persze , ha neked az az ideál, akiket a húdejópasiság elégít ki pusztán, nekik meg nem kellesz, akkor talán értékrendet kéne váltanod, ennyit ajánlhatok. Én se vagyok talán a húdejócsaj kategória(bár ezt nem lehet így megállapítani, van akinek az vagyok, van akinek nem), de sose éreztem hogy valakit ne tudnék megszerezni, mert nem az én súlycsoportom, mert ilyen nincs...El kell, hogy keserítselek, még aki azt hiszi, hogy neki a külsõ számít mindenek elõtt, az téved:D A külsõ semmi kisugárzás nélkül, de a kisugárzás nagyon is számíthat, akár elõnytelen külsõvel is.
És azok az emberek akik kifejezetten "szépek" és "csúnya" emberekkel fekszenek le? az mi?nem igaz hogy a te környezetedben nincs olyan nem szép ember, akit ennek ellenére bármikor elfogadnál, mert egy csoda a lelke mondjuk...aki mesterségesen lejjebb teszi a lécet, az magát fokozza le ezzel.mindenkinek joga és lehetõsége hogy a számára tökéletes párt megtalálja. és ha magadat középkategóriásnak tartod, akkor ott baj van. abban a mûfajban ami te vagy, akinek születtél, az egyszeri és megismételhetetlen, abban te vagy a csúcs, hidd el.és ez nem kis dolog
Középkategória? Ha te magad is az vagy, akkor mit vársz el? Azt hiszed, hogy a playmate a valóság? Akkor ideje fölkelni apuka. Nem abnormális, hogy nem élsz szexuális életet, de az igen, hogy így állsz hozzá.
Jobb ha beéred a középkategóriával, ha nem vagy nagyon jóképû. Örülj h nem vagy csúnya, mert akkor még a csúnya lányoknak se kellenél!
Nem az az abnormális, hogy nem szexszelsz senkivel 22 éves létedre, hanem az, hogy így fogod fel a dolgokat.Középkategóriás..és? Örülnél neki, hogy van az is 21l
Nagyon éretlen vagy még ahhoz képest, hogy 22 vagy. De majd talán idõvel rájössz, hogy nem csak a külsõ számít, de ilyen hozzáállással egy darabig nem is lesz barátnõd.
Elsõnél a pont.
Én se bukok az átlagos nõkre, úgyhogy részemrõl hanyagolom a témát.
A kérdező hozzászólása: GeneralCube, Nem a választ szóltam le, hanem annak a stílusát. Azért tettem fel a kérdést, hogy véleményeket kapjak. Kaptam is egy pár rendeset, annak ellenére, hogy rám nézve nem mind hízelgõ. Viszont aki csak ilyen primitív stílusban képes válaszolni, az inkább ne is tegye.
Én kibírtam 3-at, pedig nem vagyok rossz pasi a vélemények szerint , csak nem adom magam oda csak úgy, legalábbis ezzel hitegetem magamat. Hetero vagyok és 24. Kretén sem vagyok, szám se habzik, rasszista sem vagyok, 80 kilo 185 centi, és megvan minden végtagom amik segítségével sportolok is. Valószínû azt várom, hogy rám nyomuljanak, mert én nem szoktam. Igen 3 éve nyomultak rám utoljára, és magamévá is tettem a hölgyeményt. Azóta pangás.
hát akkor mikor akarsz dugni? ha fizetned kel érte? leszólod a választ hogy degenerált vagy... pedig az vagy.. természetellenes amit csinálsz.. ebbõl még nagyobb baj is lesz! vagy rángatod a farkad egész életedben netpornóra... de ez nem lehet!másfél évet nem bír ki egy ember sem!
szerintem is éretlen a gondolkodásod, de majd ha szerelmes leszel valakibe majd rájössz, hogy nem érdekel a külsõ, mert azért szereted amilyen, sajnállak, de majd sok sikert
Valamiért nagyon alábecsülöd magad. Én legalábbis így ér- zem. Szerintem mással is elõfordul, hogy ennyi idõsen nincs barátnõje. Nagyobb önbizalmad kellene legyen és bátran közeledni a lányok felé. Mert nagyon rossz így, egyedül!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a rendkívül kulturált hozzászóláshoz, kedves utolsó.
Nézd, szerintem ez nem "gáz" kérdése. Ha az átlagosabb csajokhoz nem tudsz vonzódni, akkor ez van. Kár erõltetni, mert csak beletaposnál a másik lelkébe. Igazából szívességet is teszel nekik. Mindketten jobban jártok így. Idõvel valószinûleg ez változni fog, szóval nem kell aggódni. Meg az is lehet, hogy végül sikerül felszedned egy olyan csajt aki neked tetszik. Viszont az szerintem gáz, ahogy vélekedsz. Termékek meg miegymás. Ez eléggé érzéketlen hozzáállás. Emberek vagyunk nem kirakat bábúk meg termékek. Kicsit több tiszteletet adj az átlag embereknek is. Amúgy egy bomba csajnak sem feltétlenül a divatcsászár, kigyúrt macsók az ideáljai... Tényleg nem egy csajjal találkoztam már aki külsõre kb leesik az állad kategória, de belül épkézláb keretek között mozog. Nincs minden veszve. Csak sokkal tisztelettudóbbnak kell lenned az emberekkel. Ha nem a ribancokra buksz (érts. belül ribancok... mert ugye nem az a ribanc aki szereti a mély dekoltázst vagy a cicababásabb ruhákat, hanem aki úgy viselkedik) és külsõre egy átlagos, jó megjelenésû ember vagy akkor lehet esélyed a top csajoknál is. Persze õket megtalálni... Hát elég nehéz. Azzal pedig mélységesen egyetértek, hogy a vonzódásnál nem érvényesülhet az "addíg nyújtózkodj ameddíg a takaród ér" elv. Tök mindegy, hogy az ember maga milyen külsõre. Én például egy testesebb fazon vagyok, de egyszerûen nem tudok vonzódni a testesebb csajokhoz. Ezzel nem lehet mit csinálni. Ha lejebb adsz, a saját boldogságod ásod alá. Akkor meg minek az egész... 21F
nagyon el vagy tévedve öcsém :D a nõk nem kocsik...középkategóriás...:D ilyet se hallottam még. nagyon éretlen vagy. ha így állsz hozzá, még 10 év múlva se fogsz nemi életet élni. ha eddig nem jött össze egy olyan nõ se, aki megüti a mércédet, akkor már nem is fog. megtehetnéd...persze...ha csak egy kicsit is férfi lennél, akkor kihasználnál minden lehetõséget, hogy ÉLJ!
A kérdező hozzászólása: Pedig nincs olyan személy. Vegyük az autókat példának. Elkészül egy prototípus (ez lennék én), de mivel nincs sorozatgyártás, ezért természetesen egyszeri és megismételhetetlen, teljesen egyedi tulajdonságokkal. Ez így magában szép és jó, viszont ott vannak a konkurens "termékek", melyek esetenként sokkal jobb "adatokkal" rendelkeznek. Nem vagyok autómániás, meg ez eléggé leegyszerûsített példa, de a lényeget jól visszatükrözi. Én elfogadtam magamat olyannak, amilyen vagytok - nincsenek illúzióim. De ez már tényleg egy más téma...
én 26 vagyok és kb másfél éve nem szexeltem :D úgyhogy semmi gáz
A kérdező hozzászólása: A lelki világom tényleg elég sivár, elismerem, de az megint más téma.
A kérdező hozzászólása: Az ember ízlését nem a saját külsõ adottságai határozzák meg. Azok a csúnya emberek akik csúnya emberekkel fekszenek le, nekik szerinted a másik az ideáljuk? Nem hiszem, csak éppen mesterségesen lejjebb tették a mércét. Nekem annyira nem fontos az egész szex dolog, hogy azt megtegyem.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk az a hozzászólás azóta törlésre került. Természetesen nem 21/F válaszára értettem.

Ha valaki külföldön él, nem az lenne a jó, hogy megismerje az ottani kultúrát, embereket, nyelvet helyesen?

Ehhez képest London tele van magyarokkal és ugyanúgy magyarok között élnek, mintha itthon lennének. Még a nyelvet sem lehet így helyesen megtanulni, meg lassan is megy, hiszen egymással magyarul beszélnek. Nem értem mi ez a tömeges, Angliába vándorlás, mikor ugyanúgy élnek mint itthon, lehet, hogy átszámítva sokkal többet keresnek, de ha ott él, és ott költ, akkor az ottani drága árak többet visznek el. Egyébként még vannak Londonban angolok, vagy ?k hova mennek? és ha vannak, mi a véleményük err?l a sok magyarról?

Legjobb válasz: Nem a kultúráért mennek ki, hanem a jobb élet reményében. Nem igaz, hogy ugyanolyan szinten élnek, mint itthon.

Nem a kultúráért mennek ki, hanem a jobb élet reményében. Nem igaz, hogy ugyanolyan szinten élnek, mint itthon.
A kérdező hozzászólása: #13 Köszönöm, teljes mértékben egyetértek veled.
"Azt meg ne mondja senki, hogy a minimálbéres csóró Londonban élõ, gazdagnak számít, ha hazajön! Eleve kaja, szállás elvisz annyit, hogy nem bír jóljárni! Max ha hazajön, és nem talál munkát, lesz valameddig pénze. Aztán ha elfogy, mehet vissza csórónak." Aki idekinn minimálbéres, az nem gazdag, még otthoni viszonylatban sem, de az itteni minimálbérbõl még Londonban, de vidéken méginkább lehet egy minimális színvonalon élni, sokkal kisebb a létbizonytalanság, mint otthon. Persze aki elveri a pénzét az itt sem él meg, de aki jól gazdálkodik, jól dolgozik, az bizony nagyon szépen eléldegél. Milliomos itt sem lesz egy gyári munkásból, de szépen kijön a fizetésébõl és futja olyan dolgokra, amire otthon nem biztos. Mellesleg én nem a fizetés nagyságáért jöttem ki, mert otthon is jól kerestem, hanem azért, mert egyszerûen meguntam az otthoni mentalitást.
A kérdező hozzászólása: Nem mindegy, hogy kivándorol, vagy csak dolgozni megy.
Engem nem tudsz meggyõzni. Tudom, hogy mennyit keres kint egy egyszerû rakodómunkás, és tudom, nagyjából mennyi kell a megélhetéshez. Ha ugyanolyan lenne kint, mint itt, nem vándorolnának ki tömegesen az emberek.
A kérdező hozzászólása: Egész más, hogy él egy pár magyar, és összetartanak, mint mikor állandóan, mindenkitõl azt hallod idehaza, hogy bezzeg Londonban. Már úgy érzékelem, mintha Londonban annyi magyar lenne, mint idehaza. Azt meg ne mondja senki, hogy a minimálbéres csóró Londonban élõ, gazdagnak számít, ha hazajön! Eleve kaja, szállás elvisz annyit, hogy nem bír jóljárni! Max ha hazajön, és nem talál munkát, lesz valameddig pénze. Aztán ha elfogy, mehet vissza csórónak.
Angliában nem igazán tudod az ottani kultúrát megismerni, mert ezerféle kultúra van. Ha belemásznék akkor meg kéne ismernem a kínai, brazil, lengyel, afrikai, spanyol, olasz, indiai, pakisztáni, angol, ausztrál, szlovák kultúrát. rengeteg bevándorló van. Bár én egy angol kisvárosban élek, de magyarokkal alig találkozom. Jó lenne egy magyar közösségbe járni, de pár csalódás után inkább hanyagolom, és élem az életem.. Egyébként tényleg úgy élek mint otthon. Magyarul beszélek a páromhoz, fiamhoz. Nem élünk idegenekkel egy fedél alatt. Magyar tévéadást nézek, hallgatok munka közben magyar dalokat, magyar kajákat fõzök. Hogy az angoloknak mi a véleményük a magyarokról?? A legtöbb angol azt se tudja hogy létezik olyan ország hogy Magyarország. Legtöbben azt hiszik lengyelek vagyunk, és sok helyen kimondottan utálják a lengyeleket.
Tévedésben vagy. A Londonban élõ kis keresetû ottani viszonylatban csóró, itteni szemmel nézve viszont majdnem gazdagnak mondható.
" de ha ott akarnak élni, akkor örökre csórók maradnak" Ez messze nem mindenkire igaz! Vannak ilyenek is, de õk elõbb utóbb hazamennek az "itt sem jobb" jelszóval és kígíót békát mondanak Angliáról. Aki itt dolgozik keményen, az juthat elõre és klasszisokkal jobban élhet, mint otthon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Nekem úgy tûnik innen, Mo-ról, hogy Londonban csak magyarok élnek, már itt szinte nincs ember, aki ne ismerne valakit Londonban! Ez a London valamiért nagyon felkapott lett. És ez a sok magyar végleg ott akar maradni vajon? Mert ha csak spórolni mennek, hogy az ottani fizetést majd itthon költik el, akkor az oké, de ha ott akarnak élni, akkor örökre csórók maradnak, max annyival jobb nekik, hogy van munkájuk és dicskedhetnek, hogy Londonban élnek. csak nem mindegy, hogy. De mi azt itthonról úgysem látjuk, nemm igaz?
De, az lenne a jó, erre kellene törekedni.
A magyarok Londonhoz képest kevesen vannak. A legtöbb angol, ha kelet európait hall, akkor általában lengyelnek nézik, mert õk vannak legtöbben. Bizony nagyon sokan a magyarok közül "gettósodnak", csak magyarok között mozognak. Sokan csak ideiglenesen jönnek ide, ezért nem akarnak sem nyelvet tanulni, sem pedig beilleszkedni. Azonban ha a nyelvet sem tudod, akkor a minimálbérnél többet nem is kaphatsz, ami bizony Londonban szép kevés. Megfigyelhetõ, hogy az, aki jó nyelvtudással és szakmával érkezik, az elkülönül a többi magyartól, kisebb eséllyel fog magyarokkal együtt lakni, mert van igénye továbblépni. Én 4 hétig laktam magyar lakásban, utána többet nem. Én nem azért jöttem el otthonról, hogy itt is magyarokkal társalogjak. Néha összejárok pár magyarral, de ennyi és nem több. Azért jönnek ennyien ide, mert jobb a megélhetés mint otthon. Persze nincs kolbászból a kerítés, de még minimálbér is ad némi biztonságot. Londonban is vannak angolok, általában a város elõkelõbb részein élnek, bár sok lecsúszott angol él máshol. Én most olyan környéken lakom, ahol többségében angolok és fehérek laknak, teljes más, mint az eddigi helyem, ahol a lakosság többféle volt.
tegnapelõtt 22:53-nak Engem idéztél. Nem tudom hol olvastad hogy állandóan magyarul beszélünk.Csak azt írtam hogy jó érzés hogy végre nem angolul kommunikálsz. Gondolom elég egyértelmû hogy ez nem mindennapos, hanem 3-4 havonta amikor csinálnak egy összejövetelt vagy valami ünnep van. Hol írtam hogy hangoztatjuk a szokásainkat??? Csak megismertetjük a magyarok szép szokásait külföldi barátainknak akiket érdekel, akik szívesen jönnek és esznek magyar ételeket. De nem állunk ki táblákkal, hogy már pedig mindent elutasítunk ami nem magyar.. Megköszönném ha legközelebb nem forgatnád ki az ember szavait. Köszönöm elõre is.

Ha valaki rég óta nem élt szexuális életet akkor csökkennek az élő spermiumok száma?

a barátommal volt 1-2 hónapunk szex mentesen és arra lennék kíváncsi, hogy akkor a teherbe esésnek is csökken a valószínűsége? (nem mintha fontos lenne, de érdekelne )

Legjobb válasz: 72 órás újratermelõdés van. tehát nem :)

72 órás újratermelõdés van. tehát nem :)
Szerintem sem. Folyamatosan termelõdnek. Ha pedig már nincs nekik elég hely, akkor jön a spontán magömlés. De ha maszturbál a fiú (férfi) ebben az idõszakban, akkor azon a módon távoznak a spermiumok.

Normális, hogy ha valaki rendszeresen él nemi életet, akkor 1-2 hét kihagyás után "kivan"?

Legjobb válasz: Normális, ugyan is megszoksz egy fajta "tempót" a nemi életedben, pláne ha még tetszik is a tevékenység, ez olyan mint a drog, 1-2 alkalom után többet akarsz vagy nagyobb rendszerességgel akarod

Normális, ugyan is megszoksz egy fajta "tempót" a nemi életedben, pláne ha még tetszik is a tevékenység, ez olyan mint a drog, 1-2 alkalom után többet akarsz vagy nagyobb rendszerességgel akarod
Nekem 2 nap után hiányom lenne:D
A kérdező hozzászólása: Akkor egyformák vagyunk.:D Kort és nemet is írjatok, légyszi! :)
Normális... 1 hónapja semmi, és kzdek megõrülni :D 19/L
2 nap után feszült leszek. 38F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Én is ezt a megõrülést érzem 2 hét után. :D 21/L
19 éves vagyok, és két nap kihagyás után már nagyon ki vagyok készülve. Általában ugye ez menzeszkor van életbe:S

Felnőttkorban is lehet pollució? Ha valaki nem él nemi életet, és nem is maszturbál? Hány éves korig lehet pollució?

Legjobb válasz: Simán lehet, akkor is, ha nem él valaki nemi életet, de akár akkor is, ha él. Például erotikus álom hatására.

Simán lehet, akkor is, ha nem él valaki nemi életet, de akár akkor is, ha él. Például erotikus álom hatására.

Ha valaki még nem élt nemi életet lehetséges hogy utánna ha elsönek lefekszik valakivel késik neki? Csak mert a szervezete nincs hozzászokva?

Legjobb válasz: Szia. Igen elõfordul pár nap késés, nem mindenkinél, de elõfordulhat. Ha védekeztetek nincs miért aggódnod.

Szia. Igen elõfordul pár nap késés, nem mindenkinél, de elõfordulhat. Ha védekeztetek nincs miért aggódnod.
Anno velem is ez történt. Bár védekeztünk, egy terhességi tesztet csináltam a biztonság kdvéért. Nem lettem terhes. Valószínû a hormonok játéka volt.
nagyon sokan vannak így. nincs miért aggódnod. én pl mikor elvesztettem a szüzességem, akkor nem véreztem, hanem rá 2 napra...szal változó, ki hogyan reagál...

Ha elköltözöm egy pasinak a házába, aki nem vált még el, nem írtak hivatalos papírt, hogy az asszony nem tart igényt a házra, de én időközben esetleg költök rá, hogyan lehetnek a későbbiekben jogaim?

Be kell oda jelentkeznem élettársként, vagy muszáj íratni lemondó papírt az asszonnyal? Mit tudtok err?l?

Legjobb válasz: Amig a férfi nem vált el, addig vagyonközösségben van a feleséggel, minden, ami a házon alakitva lesz, kettejük között felezödik. Akkor is, ha TE fizeted. Hiába jenentkezel be élettársként abban a házban NEKED semmi jogod sem lesz.

Amig a férfi nem vált el, addig vagyonközösségben van a feleséggel, minden, ami a házon alakitva lesz, kettejük között felezödik. Akkor is, ha TE fizeted. Hiába jenentkezel be élettársként abban a házban NEKED semmi jogod sem lesz.
bizony nem

Ha valaki álomvilágban él és nem egészen normális és képes lenne öngyilkosságra és néha úgy érzi h belehal valamibe és képes 24 órán keresztül sírni azt hogy nevezik?

Legjobb válasz: hát innen válogathatsz h melyik illik rád http://drdiag.hu/betegseg.php?hash=8947beca735defce7537af847.. http://drdiag.hu/betegseg.php?hash=fd1f9babbd8940c00a4954940..

elnézést azt hittem 1x nem ment el
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod:)
Ébresztõ, nem a barátod!!!! Építsd le a vele való kapcsolatod.
Ha így viselkedik, biztos nem a barátod. Hadd ezt a "barátságot" és koncentrálj az igaz barátaidra (mivel azt írtad ez az egyik barátod, ebbõl arra következtetek, hogy még van más).
Ez azt jelenti, hogy gonosz. Nekem a néném ilyen. Csak akkor mosolyog, ha valaki szomorú. Az egyik régi barátnõm is ilyen volt, vele pont emiatt szakadt meg a kapcsolat. Mindig akkor volt boldog, amikor nekem nem sikerült valami, amikor meg sikerült, akkor depis lett. Undorító.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!