Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki nem élt (675 db)

Felnőttkorban is lehet pollució? Ha valaki nem él nemi életet, és nem is maszturbál? Hány éves korig lehet pollució?

Legjobb válasz: Simán lehet, akkor is, ha nem él valaki nemi életet, de akár akkor is, ha él. Például erotikus álom hatására.

Simán lehet, akkor is, ha nem él valaki nemi életet, de akár akkor is, ha él. Például erotikus álom hatására.

Igaz, hogy ha valaki nem éli ki magát fiatalon, annak késöbb következményei lesznek?

Igaz, még csak 20 vagyok, de sose voltam az a bulizós típus. Mostanában is inkább bent ülök és olvasok vagy nyelveket tanulok (hobbiból suli mellett), ahelyett, hogy részegre innám magam a többiekkel.

Legjobb válasz: majd ki éled magad a párod mellett

majd ki éled magad a párod mellett
szerintem emberfüggõ
Semmi.
A kérdező hozzászólása: Félreértés ne essék, igénylem a társaságot, csak a féktelen bulizást nem. A múltkor az egyik barátnömmel beültünk ebédelni, elbeszélgettünk, tök jó volt. Ha a párommal vagyok, szintúgy el szoktunk menni étterembe, moziba, vagy csak úgy sétálni. Néha elrángatom vásárolgatni. :P Továbbá utazni is szeretek még, a nyelvtanulós hobbi hátterében is ez áll.
A kiélést sokan félreértelmezik, nem feltétlenül csak azt jelenti, hogy minden héten leiszod magad vagy kalandokba keveredsz. Én ezalat azt értem, hogy ilyenkor jó kötöttségek, felelõsség nélkül (mint család, gyerek) utazgatni, eljárni spontán ide-oda, vagy csak úgy hétvégén elmenni valamerre egyedül, barátokkal vagy a pároddal. Ilyenkor láss világot, ilyenkor tapasztalj meg mindent amit szeretnél. Nekem ilyenkor még nem volt barátom, fesztiválokon különbözõ kis kalandokba keveredtem, amit soha sem bántam meg és nagyon jóérzéssel tölt el, ha visszagondolok. Nekem ez a felelõsség nélküli élet, utazgatás, fesztiválozgatás és pasizgatás kellett ahhoz, hogy késõbb meg tudjak állapodni, és úgy tudjak visszanézni, hogy tartalmas, szép fiatal éveim voltak. De mindenki más típus, nem mindenkinek van erre szüksége.
Én szerintem ez nettó hülyeség, és csak azok hajtogatják ezt a carpe diem kiélést dolgok, akik eleve fogékonyabbak a partnerváltogatásra, a felelõtlen szexuális örömökre, vagy szimplán manipulációra játszanak az emberi kapcsolataikban, hódításokra. Érted én 25 éves férfiként sohasem vágytam felelõtlen, alkalmi, hülyítéses hódításokra, kefélésekre. Egyrészt azért, mert elég sok nemi baj van, amit nem óhajtok elkapni, kettõ, mert érzelmes srác vagyok és szeretem partnerként kezelni a barátnõmet, három, mert alapvetõen az emberi kapcsolataimban önmagam vagyok és nem játszok szerepeket. Sosem tudtam komolytalan módon, a "mának" ismerkedni. Azok a lányok pedig, akik carpe diem módon sok pasival megfektették magukat, mindegy számomra mivel érvelnek, nem lesznek a barátnõim. Számtalan lányt kiszórtam így, de számomra sajnos nem hordoznak értéket. Egyszerûen így érzek, nem fogom oda betenni a farkam, ahol elõttem már annyian jártak. Egyszerûen demotiváló. Meg érted, ha könnyen kapták meg, könnyen is csapják le a kezedrõl. meghagyom õket azoknak a férfiaknak, akik inkább alkalmi kapcsolatokat keresnek, hozzájuk jobban illenek, mint az én érzelmesebb típusomhoz.
Ez a kiélés dolog a megalománia és fogyasztói trs. hatása csak. Minél többet, még...még gyorsan, mert aztán kifutunk az idõbõl. De ha szabad ember vagy, rájössz, semmit nem kell, csak lehet. Nem ûz a tatár, minden ember megdöglik (Chuck Norrison kívül). (:
Így, hogy van párod semmi gond nincsen.Vele úgyis tudsz mindent csinálni amit szeretnél... Meg hát nõ vagy, szóval a legkevesebb aggódás se legyen benned, úgyis válogathatsz a srácok közül tonnaszámra, ha esetleg a késõbbiekben szükséged lenne rá...
20 évesen még én is azt hittem. De ahogy teltek múltak az évek, még azokat a dolgokat is elhagytam, amiket korábban csináltam. Nem lesznek késõbb következményei, te is introvertáltabb ember vagy. Akiket a kocsmákban és bulikban látsz, na õk az extrovertáltabbak. Nekik szükségük van a társaságra, õk úgy pihenik ki magukat.
Nem lesz semmilyen következménye. Jól teszed, hogy nem mész a többiek után.:)
Szerintem ez akkor lehet igaz, ha valaki külsõ hatásra kénytelen lemondani a vadulásról, bulizásról, pl mert szigorúak a szülei. Ha sose érezted úgy hogy neked erre van szükséged, ez késõbb se lesz nagyon máshogy.
Nem kell a "csorda" részévé válnod.. Azért mert néhányan mit tartanak menõnek, az attól még nem biztos hogy menõ, max csak õk érzik annak.
# 9/12 Jól hangzik, én is szeretnék minél több dolgot megtapasztalni, csak úgy spontán helyzetekbõl.

Szokatlan, ha valaki nem él az önkielégítés lehetőségével 19 évesen? (Szűz, nincs kapcsolata. )

Legjobb válasz: Eléggé, bár nem példa nélküli. Inkább hátránya származik belõle, mint elõnye.

Eléggé, bár nem példa nélküli. Inkább hátránya származik belõle, mint elõnye.
Én 20 koromig nem nyúltam magamhoz. Aztán lett barátom és rávezetett a szexualitás ösvényére. Így kezdtem el játszani magammal. De én se lettem aszexuális. Nincs semmi gond a szexuális életemmel. Max. kellett 7 hónap mire rájöttem, hogyan élvezhetek el. 22/L
29vagyok és még egyszer sem gerjedtem rá magamra. De a szexualitással nincs gond, az 100%ig rendben van18éves korom óta ;)
azért gondolkozz el azon, hogy nem vagy-e aszexuális..
Szokatlan bizony ezt már a "késõn érõ" típusba sem fér bele. Az emberek általában 13-14 évesen már maszturbálnak. Ráadásul a többség 16 év elõtt elveszti a szüzességét. Valamit csinálj járj buliba ismerkedj de ne legyél hulla részeg mert még a kutya sem fog rádnézni:D
A saját helyzeted könnyíted meg ha gyakorolsz.
Nem egészséges.

Az okozhat problémát, betegséget ha valaki nem éli ki a sexuális vágyait?

24 éves srác vagyok, örülnék olyan válaszoknak amik építő jellegűek,mert fontos nekem,hogy olyan hozzászólásokat kapjak amik segíthetnek.. Köszönöm

Legjobb válasz: Frusztráltságot, ingerültséget stb okozhat. Amibõl ugye jöhetnek egyéb dolgok is már

Frusztráltságot, ingerültséget stb okozhat. Amibõl ugye jöhetnek egyéb dolgok is már
Megprobálok normálisan válaszolni.Én 28 vagyok most.16 éves koromtól kezdve folyamatosan élek szexuális életet, de az utóbbi 1-1.5 évben szinte semmi nem jön össze.Pedig jó pár csajom volt már, rövidebb, hosszabb kapcsolat is.Meg mondom neked õszintén ku.rva [email protected] a közérzetem és tudom hogy azért van, betegséget nem okozhat szerintem, de mentális betegséget igen, pl depresszió lehangoltság sstb.Legalább is én ezeket veszem észre magamon.Bár tény és valóa tudósok megmondták hogy aki rendszeresen él nemi életet az jóal tovább fog élni, és kevesebb lesz az esély a szív infarktusra és depresszióra.Ezek bizonyított tények.
Ha egyáltalán nincs nemi élet (maszturbáció sem) akkor egy idõ után okozhat problémát. Ha a vágyaid alatt azt érted hogy van valami fétised vagy fantáziád ami nem valósult meg akkor nem lesz semmi következménye az egészségedre az biztos.
igen. leleki betegséget okozhat, továbbá depressziót, rossz közérzetet. Sok lány van. Ne aggódj. És ha tuti sikert akarsz nem a cicababákkal próbálkozol, hanem a szintén önbizalomhiányos lányokkal. Hidd el, hogy látszik rajtuk, nagyon is. testartás, arckifejezés, testbeszéd. járj bulizni! de ne a sarki kocsmába ahol csak alkeszok vannak! hanem nívós discoba, itt a nyár menj haverokkal strandra, fesztiválokra! Tegyél érte hogy legyen valakid! Persze ne görcsösen! lazulj el, legyél jófej vicces, kicsit bunko és ennyi :D nemnagyördöngõsség. én 22 vagyok, szintén 16 éves korom ota élek nemi életet. Max szingliségem 3 hónap volt. ugyvoltam énis mint te fiatalon. más "fajnak" hittem a nõket, éshogy nekem ugyse jön össze majd senkivel. kövér kissrác voltam, 0 önbizalommal. aztán változott a helyzet. Mostanra egy igazi bunko f*sz vagyok a nõkkel, és bármilyen hihetetlen is bejön. Van bennem kedvesség, romantika, de segnyalással nemsokra mész. De te most még ne ezzel kezd ami én vagyok, hanem a kedves aranyos srác imidzsével :)
ma 12:06 jól mondja.Seg.gnyalással semmire nem mész.Ezeket a kedveskedõ hibákat én is elkövettem 18-19 éve korom tájékán.De rájöttem hogy ez kapufa.
Az is lehet gond ha kiéli!! Miféle vágyakrol van szo?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat, rendesek vagytok. Nem az önbizalom hiányáról van szó és nem is arról és stb... :) A kérdés szimplán arra vonatkozott okozhat e problémát ha valaki nem éli ki a sexuális vágyait. Én ezalatt a kérdés alatt ( ami nyílván mindenkinek másképp értendõ, ezért magyarázom el a kérdésem szándékát még pontosabban) azt értettem, hogy vannak olyan vágyaim, fetisek, amik nagyon intenzívek és eltérnek az úgymond "normális" kategórától.. Tehet maradjunk abban, hogy elég perverzek, de annyira intenzívek, hogy nap mint nap elõjönnek bennem... pl domina játékokra gondolok, lábfetis stb...
A fétiseket egy normál párkapcsolatban bizonyos szintig ki lehet élni (hiszen minden nõnek van LÁBA!). Dominanciajátékra is sok nõ kapható. Abból komoly gondok származnak, ha valakinek egyáltalán nincs szexuális élete (ezt sajnos tapasztaltam egy idõben), de a speciális vágyakat át lehet fordítani! Nem szabad túlzottan CSAK ahhoz ragaszkodni, ami a fétised, mert akkor sokkal kisebb az esélyed egy átlagos kapcsolatra is. Ellenben, ha belekezdesz egy kapcsolatba, ott valamilyen szinten kiélheted a különleges vágyaidat is!

A mai lányok szerint ilyenek a nem túl izmos pasik: Ha valaki nem él kokszon meg, tápkiegészítőn, akkor labdába se rúghat manapság?

1-2 órával ezel?tt megkértem, hogy linkeljenek képeket nem túl izmos pasikról. Ilyeneket kaptam:

Legjobb válasz: Ez 1 hülye kérdés és semmi értelme sincs.

Ez 1 hülye kérdés és semmi értelme sincs.
Bocsi de sztem félreértetted mert a TÚL a kulcsszó. A képen szereplõ csávok meg pont jók... a TÚL izmos meg hát az ilyen szétgyúrt állatok mint pl a testépítõk... De bocs ha rosszul értelmeztem :D
Jáááájjj, miért lenne lehetetlen? Étkezésen és a napi több órás edzésen múlik..., de szerintem téged nem lehet úgysem meggyõzni! :) Túl makacs vagy ahhoz? Amúgy te sportolsz, gyúrsz vagy csak szimplán érdekel a téma?
ha rendesen kajálsz miért lenne gyanús?1év múlva én is 15el több leszek, fogadjunk?persze cuccolás nélkül, mert nem 15kiló izom elsz hanem mondjuk 8izom és 7 zsír.de ha nem is 15-öt akkor 10et biztos
A kérdező hozzászólása: Én nem azt mondom, hogy lehetetlen, hanem azt, hogy ilyen iszonyat gyorsan lehetetlen. Mert oké oké, aki mögött van 10 éves sport múlt az rendben van, de ez a srác 1 év alatt felszedte, ami igencsak gyanús.
A kérdező hozzászólása: Nem mondta persze, de azért szerintem a képeken igencsak látszik....
Egy body builderhez képest értették(szerintem)! Ha jól láttam a képek között volt Zac Efron is, hát mondjuk izmos meg minden de mondjuk..., van egy ismerõsöm, aki kiskora óta úszik versenyszerûen , most asszem 25 éves és szín izom! És nem szed semmi olyan dolgot..., szóval sporttal is el lehet érni szép eredményeket!
14-15kiló, de azt nem mdotna, hogy izomból...... nekem is volt amikor 10 kiló jött rám 4 hónap alatt, pedig nem toltam semmit, de annak úgy a 60-70% zsír volt:)
A kérdező hozzászólása: De nem gyors ez egy év alatt?
A kérdező hozzászólása: Nah, végre egy hozzáértõ ember is itt van. Tehát akkor ez a 15 kiló, amit nyilatkozik ez megoldható? Nem izom az egész?
8 kiló zsírt, maradék esetleg izom 14 (15)kg-ból. "Ha ezek a nem túl izmos srácok, akkor szerintem igencsak eltorzultak a dolgok. Nem mondjátok már nekem, hogy ezek nem túl izmosak? Ezek többsége 0-24 órában a kondiban van, koxot tol, meg tápkiegészítõk kilóit préseli le." ezzel viszont én sem értek egyet. még sima sporttal is el lehet érni hasonló testalkatot, a linkelt képekhez nem kell kox meg kurv.a nagy teljesítmény. tehát õk tényleg csak korrektek, mondhatni nem vékonyak. utolsó meg jah, már izmosabb.
A kérdező hozzászólása: Figyelj, én konkrétan letojom, ki mivel cseszi el az egészségét. Csak arra voltam kíváncsi, hogy miért mondják a csajok erre, hogy nem túl izmos. Amikor egy normálisan edzõ és táplálkozó ember, ezt ennyi idõsen szinte képtelenség, hogy elérje.
Nagyon kis gáz vagy! Mi a francnak foglalkozol mással, hogy hogy rontja el az egészségét mindenféle tömegnövelõ szerekkel, az legyen neked a lényeg, hogy Te ne szeded és kész! Ha a csajoknak meg ez tetszik, hát az õ dolguk, õk sem akadnak azon ki, hogy neked a sportos, molett, sovány, szõke stb... lányok tetszenek! Ha itt Magyarországon mindenki magával foglalkozna többet nem pedig mással, akkor talán többre jutna! :S
A kérdező hozzászólása: Na, napi több órás edzéssel, biztosan nem lesz ilyen. Sportolok egyébként, de ez most ebbõl a szempontból mindegy.
ha rém értetted, nem vagyok (sajnos) hozzáértõ, csupán érdekel a téma. 15 kiló tényleg soknak tûnik, de nem tiszta izomról van szó. oké, hogy nem tudom konkrétan kirõl beszélünk, de amik lehetnek -jó genetika -és "ilyen" életmód. így 15 kiló hízás (nem izmosodás!!) lehet egy év alatt, ha valaki erre áll rá. koxról (gyógyszerekrõl) színészek esetében szerintem nincsen szó, egyrészt, az brutálisabb eredményt hozna 1 év alatt is, másrészt annak vagy rendesen neki kell állni, vagy nem is foglalkozni vele, egy színész meg nem fog teljes lendülettel belevágni ilyen mélyen a dolgokba. tápkieggel meg gyors felszívódású tápanyagokkal láthatod el a tested, ez valóban számít ha tömegelsz.
http://www.google.hu/imgres?q=bodybuilding+20+year&hl=hu&saf.. na ez még izmosnak nevezhetõ. úgy ahogy.. de attól függ honan nézzük bizonyos tekintetben ez is csak szálkás kisfiú attól függ kikhez hasonlítjuk sajna a mai fiatalok nem úgy néznek a testedzésre mint 20-25 évvel ezelõtt. nagy kár. és elég tragikus is mondhatni
jaa és a gyerek az lakonyatból... nos õt szétretusálják a filmben õ is csak sportos. semmi több van kb 38-as karja.. meg a gyerek nem több 80 kilónál. ez elég kevés ha a tököli fiatalkorúak börtönébe be méz sok 15-16 éves kátszer olyan izmos. persze nekik jobb alkatuk is van jába cigány genetika:)
Hát szerintem ezek az emberek sportosak jó alkatúak de nem izmosak az izmos ember kb 70 cm 90 kg vagy 180 cm 105 kg nál van kb 7-10 % testzsír között minimum na izmosak amúgy igen karban tartják magukat de az összes akit mutattál mind csak sportos messze van az izmostól a lányokat amúgy is az arc izgatja meg hogy oylan ksi helyes legyen $ (fujjj)a nõketm eg a pozíciód. ennyi. inkábbm enjél gyúrni meg sportolni
vagy megközelítésbe. az ilyen "mai lányok"-kal nem kell foglalkozni. én úgy vélem nyilvánvaló, hogy szerencsétleneknek van némi intelligencia hiányuk, és egy kis ferdeségük hála valamelyik valóshágshownak, vagy modernkori nyavalyának köszönhetõen. ilyen lányok általában egy testépítõnek (aki bizony keményen dolgozik, hogy elérje a kitûzött esztétikai szintet) is csak egy kalandra kellenek, aztán elküldik a süllyesztõbe. tapasztalom ezt így én, hisz ismerek pár testépítõt, kimondottan intelligens és korrekt felfogású embereket.
teljesen más értelmezésbe csúsztunk át.
A kérdező hozzászólása: @13:26: Tökéletesen megfogalmaztad a problémát. Aczél: Nézd végig a témakört. Mindenhol ilyeneket linkelnek be, mintha minden hétköznapi srác ilyen lenne. Nem értem...
fura, nekem miért vannak normális nõ ismerõseim? és miért csak néhány "olyat" ismerek? (akre írtad mi kell neki) hmm hmm.. lehet a valóságban nem olyan rossz a helyzet, csak hajlamos az ember rosszabbnak látni a dolgokat, mint amilyenek. de lehet tévedek, és úgymond szerencsés vagyok.
Én azt hiszem értem a kérdezõ felháborodását: érdekelte, hogy a lányok kit, mit tartanak "nem túl izmos" pasinak.. Erre kap egy Brad Pit képet - akirõl köztudomású, h. bizony kemény meló van a kockás has mögött, meg pár másikat, amelynek 48cm-s kar-átmérõje van... Tény, hogy úgymond "nem túl izmosak" - de mihez képest...??? :-o Egy Flex Wehlerhez, Cutlerhez, Shawn Ray, Coleman-hoz képest lehet hogy abszolút nem izmosak, de azért lássuk be, egy átlag, normális férfihoz (pláne a Mo.-i, többségében 12/24 órában robotoló) férfiakhoz mérten bizony ezek enyhén kigyúrtak... :-/ Elszaladtak az arányok... ahogy a nõk rinyálnak, hogy a férfiak csak a nagymellû, hosszú hajú, max. 46kg-os, min. 180cm-es ribancokkal állnak szóba, úgy a lányok is csak a min. 50-es karú, 180-as mellkasú, 32cm-es n*ggerf*szú, 6milliárdos bankszámlájú "nem túl izmos" pasikkal... :-/ Utána meg megy a Gyakori Kérdéseken a sírás-rívás a párkapcsolatok milyenségérõl... :-/
A kérdező hozzászólása: sportolok. ezért mondtam, hogy 15 kilósok. Ha annak a nagy része izom.
szerintem olvass utána, mielõtt mást akarnál meggyõzni a fejedbe bevett hülyeségekkel! Mellesleg akivel pedálozol, õ elõtte sportolt! De legalább néznél utána a dolgoknak! Azért kérdeztem, hogy sportolsz-e valamit, mert akkor értened kellene legalább minimálisan is a dolgokhoz!
Kivétel ez alól Stallone, akit növivel kaptak el...:)
A kérdező hozzászólása: Éppen ez az, cseszd meg, hogy Õ nyilatkozza, hogy 14-15 kilót szedett fel 1 év alatt. Ezért mondom, hogy képtelenség.
kíváncsiság után !..
Tudod mennyi az a 15-20 kiló izom te ultranyomorék? Ezeken összesen ha van 20 kiló izom.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ez nagy hülyeség már, bocs. 15-20 kiló izmot felkapni alig egy év alatt nem lehet.
A nem túl izmos alatt szerintem azt értik, hogy nem túl nagyok az izmok, és nem azt, hogy nem kidogozottak.
Nem kell mindjárt azt gondolni egy izmosabb férfiról, hogy telenyomja magát minden sz.rral, csak mert jobb a teste mint a tiéd. Ez ugyanolyan hozzáállás, mint a kövér lányoknál, akik minden vékonyabb lányról azt hiszik hányatják magukat.. csak mert nem olyan dagadt állatok, mint õk. Mások vagyunk, mindenkinek más a testfelépítése... Ami az egyiknek csak hosszú évek munkájával érhetõ el, másnak elég rá akár csak fél év is (szerek nélkül).
A kérdező hozzászólása: "naponta ment le 2 órát gyúrni" Akkor nem csodálom, hogy nem látszott rajta semmi.
A kérdező hozzászólása: Igen, nem mondom, hogy nem lehetséges, ha értelmes határokon belül vannak a dolgok. De, hogy minden sztár(ideál) így néz ki, ráadásul 1 vagy kevesebb év alatt, hirtelen "csoda" történik vele, az vicc. Ilyen csak a mesébe van, vagy pedig nem természetes.
..genetikai adottságokról ne is beszéljünk.
Ezek tényleg az ideális kategóriába esnek nálam, nem túl izmosak, de jó a testük. Te ilyen emo-s felsõtesteket vártál a "nem túl izmos" kifejezésre? Egyébként ez nagyon alkatfüggõ. Volt egy gimis osztálytársam, aki vékony volt, naponta ment le 2 órát gyúrni de kb semmi nem látszott rajta. Míg egy másik ismerõsöm 2-t belenyom egy súlyba és már bedurran a karja. 18évesen ment testépítõ versenyre is. Pedig nem szed semmit, csak tudatosan edz és étkezik...és baromi jó hozzá az alkata.
"Ezek többsége 0-24 órában a kondiban van, koxot tol, meg tápkiegészítõk kilóit préseli le." nem látszik rajtuk, max. az utolsón :D
A kérdező hozzászólása: Figyelj, tudom mi merre. 15-20 kiló izmot természetes módon 1 év alatt nem lehet felszedni. Képtelenség.
A kérdező hozzászólása: Nem, a nem túl izmos pasi, az az, amelyik nem annyira izmos. A testépítõ állatok azok nem emberi kategóriába tartoznak, ilyen téren. (nincs velük semmi gond egyébként)
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti sry.
[email protected] fogalomzavarod van. Úgy beszélsz, mint aki ért a testépítéshez, közben meg fingod sincs az egészrõl. 20 év?? :) Vicc..
A kérdező hozzászólása: Milyen húsz év ember? Azt mondtam, hogy annál a korosztálynál azért nem szólok egy szót se, mert az simán lehetséges. 5 év alatt is meg lehet komolyan változni, de 1 év alatt képtelenség (ilyen mértékben).
Kérdezõ, most már éget a kíváncsiság?Pár adatot elárulhatnál magadról.. Pl.:korod, nemed, testsúlyod, hány éve edzel, híztál már tõle?, szoktál lábazni?, láttál már súlyzót?-hozzáértél-e már?hülye-e vagy?
A kérdező hozzászólása: Most nem pont csak arra a cikkre gondoltam. Amit én néztem abban 15 kg-ot ír, de olvastam már olyat (másik ember), hogy vagy 20 kilót felszedett. KÉPTELENSÉG.
cynic!! Persze, hogy nem lehet... ez nem az én véleményem, hanem ha olvastad a cikket, amiben az alkonyatos gyerek nyilatkozik, 14-rõl van szó. A kérdezõ a kérdés kiírásakor 15-öt ír, az elõbb meg már 15-20-at. Erre írtam, hogy lassan már 20-25rõl beszél.. Kicsit felszaporodott a szám..
Hát gyerek, te sik hülye vagy. AMiket belinkeltél még izmosnak sem mondanám. Szálkásas és jó a genetikájuk, egyik se tömi magába a kokszot. A táplálékkiegészitõkrõl meg látom gõzöd nincs. http://metrobloggen.se/exxxtreme/axlar_martin_kjellstrom/ Õ itt testépitõ és az egész világ tudja, hogy kokszol. Ugye van különbség Bred Pit és közte? Vagy 3o kg izom. Amúgy igazad van normál körülmények között egy normál ember( hangsúlyozom: normál), koksz nélkül egy év alatt felszedhet 5-7 kiló izmot. Viszont az Alkonyatos gyereket nem igazán sorolnám ebbe a kategóriába. Miért? Mert van pénze és megteheti, hogy csak erre koncentrál, plusz lehet rohadt jó a genetikája. Egy átlag embernek dolgoznia kell mint egy állat, stresszelnie magát, hogy hogy keresi meg a kajára valót, plusz még millió dolog, ami hátráltatja a fejlõdését. A gyerek meg leedz, hazamegy és pihenhet egész nap, mert se gondja se baja. Persze ehhez azt is kellene tudd, hogy nem attól leszel izmos, hogy te szorgalmasan nézegeted a súlyokat a teremben, hanem megfelelú táplálkozás és fõként rengeteg pihenés, regenerálódás kell mindehez. :) Szóval hülyegyerek ahelyet, hogy irigykedsz ezekre az emberekre, mert jól néznek ki és több csajuk van, mint amennyit te elképzelni sem tudsz, inkább menj le a terembe és kóstolj bele a vasakba. Mert rinyálással csak giliszta leszel, izmos sose. És hadd ne mondjammelyikre buknak inkább a csajok. :) Amúgy de ez a természetes alkat és nem a pálcika meg a zsirdisznó külsõ. Nézz meg pár görög vagy római szobrot. Azok még férfiak voltak és nem picsogtak a gyakori kérdéseken, hogy nem ragad rájuk egy nõ se és milyen szar, hogy a nõk nem vonzódnak hozzájuk, mert hájas disznók vagy majd el fújja õket a szél.
És nem azht eszi, amit te eszel anyuci fizetésébõl..
Évi 5-7 kiló, amirõl beszélsz, az nem a max. Havi 1 kilót fel lehet szedni izomban, és õk milliókat keresnek egy filmmel, ha nem tetszik a közönségnek, amit lát, nem hívják legközelebb. Persze hogy mindent belead, és kajál 2 óránként. Ezért fizetik..
Nagyon kis szánalmas vagy :D Felesleges volt ide kiírnod a kérdésed, ha te a fejedbe vetted, h ez gáz mert nem természetes és akinek ilyen van az szed vmit stbstb. Bármit mondunk, te úgyis ágálsz ellene. Sajnállak, mert gondolom hogyan nézhetsz ki.
"Utolsó, ez nagy hülyeség már, bocs. 15-20 kiló izmot felkapni alig egy év alatt nem lehet." Arnold saját bevallása szerint az elsõ két évében olyan gyorsan fejlõdött, h pl minden hónapban nõtt egy-két centit a karja - 19 évesen már ötven fölött volt. Nyilván ehhez kivételes genetika is kell, de én ettõl függetlenül nem tennék ilyen kijelentést.
Különben a cikkben 14 kiló van, hogy pontosak legyünk, te 15-rõl beszélsz, most meg már 15-20ról. Lehet, hogy 20-25 kilót szedett fel???
ezt már nagyon unom..
Te nem tudod, mirõl beszélsz.Dobálod a szavakat, de értelem nincs mögöttük.Olvass utána a kokszolásnak, testi tüneteinek, nézz meg pár igazán nagy kolosszust-esetleg pár nõi testépítõt, majd nézd végig ismét ezeket a képeket, amiket ide linkeltél...és próbálj meg elgondolkodni.
nem
Nekem visszanõtt 2 hét alatt!!!! 30/F :) ))
Én ezt tegnap is olvastam, bár akkor még nem nõtt vissza nekem, de ma reggelre....
Komolyan mondom ennyi hülyét...... Olvass már utána mielõtt kérdezel, mi a szarnak van a google?
Igaz. sõt, ha abbahagyod az evés, egy idõ után a köldökzsinórod is újra elkezd kifejlõdni.
kamu
Terhes vagy!
Nem igaz! Ilyen nincs! De nekem ez a 3.mandulám, ha érdekel:)
Vigyázz a kiszedett manduládra ha van ilyen mert az is vissza nõ!!!majomparádé
Hagyjátok már szegényt. Igen, igaz. Kb száz-százhúsz évet vársz, és visszanõ. Sõt, vastagabb is lesz, és következõ elsõ szexre tuti nehéz lesz újra átszakítani. Tehát a pasit tökre átvághatod, hogy még szûz vagy. Remélem tudtam segíteni.
Ne vedd magadra a durva beszólásokat. Hallottam én ezt a kérdést már mástól is, szóval nem te vagy az egyetlen aki ilyesmiken elgondolkozik. Mindenesetre, tudtommal, ilyen nem létezik, tehát nem nõ vissza.
nee nee eléég az ilyen kérdésekbõl:D:DD
vigyázz mer ha kiszedik a vakbeled visszanõ sõt még beleis halsz a következõ mûtétbe szoval vigyázzzzzz
Nem nõ vissza, ne higgy ezeknek.
tudtommal ilyen nem letezik..... :) ugyhogy nem kell megijedni... :)
Az nem de a farka az kisebbedik , és nem is olyan kemény mint volt.Köszönöm a feleségemnek .
Szegénynek milyen válaszokat írtok! Ne hallgass rájuk:) Én úgy tudom, hogy nem nõhet vissza.

Hol lehet facebookon megnézni ha valaki nem fogadta el az ismerősnek jelölést?

Legjobb válasz: egyszerü ha a bal sarokban látsz 3 ikont ha egyik sem piros , akkor nem mutat aktivitást ami ara enged következtetni hogy nem fogadták el , láthatták ámbár de nem fogadták el , mert ha elfogadj akkor kapsz egy visszaigazoló értesitést ..

egyszerü ha a bal sarokban látsz 3 ikont ha egyik sem piros , akkor nem mutat aktivitást ami ara enged következtetni hogy nem fogadták el , láthatták ámbár de nem fogadták el , mert ha elfogadj akkor kapsz egy visszaigazoló értesitést ..

Ha valaki álomvilágban él és nem egészen normális és képes lenne öngyilkosságra és néha úgy érzi h belehal valamibe és képes 24 órán keresztül sírni azt hogy nevezik?

Legjobb válasz: hát innen válogathatsz h melyik illik rád http://drdiag.hu/betegseg.php?hash=8947beca735defce7537af847.. http://drdiag.hu/betegseg.php?hash=fd1f9babbd8940c00a4954940..

elnézést azt hittem 1x nem ment el
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod:)

Ha valaki nem kövér, akkor a fogyás sem olyan látványos. Mégis mit érhetnék el 2 hét alatt? (Bővebben lent. )

Nyaralni megyek 2 hét múlva. Pontosan 2 hetem van. Olyanoktól kérnék tanácsot, akik értenek hozzá. Most 160cm vagyok és 53kg. Az elmúlt 1,5 hét alatt szedtem fel +3 kg-ot, mivel menzesz el?tt óriási az étvágyam, és sajnos nem bírtam. Hájas vagyok, nincs izmom, nem szoktam sportolni, havonta 3x edzek kb csak. Ez fél óra futást, vagy 1 óra aerobikot jelent. Nagyon kevés, tudom. A 2 hetem szeretném megtervezni. Ha minden másnap elmennék futni, akkor még el tudok menni az utazásig 8x futni. Körülbelül 25-30 percet szoktam kocogni + 10perc séta. Ezt be fogom tartani. Lesz látszata? Ezenkívül fenék feszesít? gyakorlatokat csinálok minden nap kb. félórán keresztül. Hullahopp karikázni szeretnék majd a sorozatom alatt végig naponta, ezenkívül futás után 5 perc ugrálókötelezés. Nagyon sok paradicsomot, uborkát, tojást, sajtot fogok enni, mindent nyersen. Inni napi 2l vizet és tejet fehérjeporral. Vélemény, tanács? Ja, a cél 48kg, kevés, vagy semmi háj, feszesség.

Legjobb válasz: A legjobb a futás , minden nap lehetõleg minél többet mert zsírt égetni igazán sokáig tartó mozgással lehet. Fehérjeport felejtsd el ha fogyni akarsz 1 óra kocogás simán mehet mert nem kell gyorsan csak éppen hogy. Öt perc ugrálókötelezés szerintem kevés, addig csináld ameddig bírod. Ennyi idõ alatt 5 kg nem valószínû hogy lemegy , de rajta múlik. Kajálással óvatosan , minden nap legyen meg az adott idõpont mikor eszel különben szar lesz. Este ne egyél. Nekem úgy sikerült fogyni hogy nap közbe szinte semmit nem ettem de azért mindig volt valami kaja a gyomromban pl: 1 kevés csoki mert az energiát ad futás elõtt. Nekem ez személyes tapasztalat így sikerült fogyni. Ja sajtot szerintem ne egyél mert a többségének nagy a zsírtartalma meg tojádt is hanyagolnám ha csak fogyni akarsz és nem izmot építeni,fejleszteni.

A legjobb a futás , minden nap lehetõleg minél többet mert zsírt égetni igazán sokáig tartó mozgással lehet. Fehérjeport felejtsd el ha fogyni akarsz 1 óra kocogás simán mehet mert nem kell gyorsan csak éppen hogy. Öt perc ugrálókötelezés szerintem kevés, addig csináld ameddig bírod. Ennyi idõ alatt 5 kg nem valószínû hogy lemegy , de rajta múlik. Kajálással óvatosan , minden nap legyen meg az adott idõpont mikor eszel különben szar lesz. Este ne egyél. Nekem úgy sikerült fogyni hogy nap közbe szinte semmit nem ettem de azért mindig volt valami kaja a gyomromban pl: 1 kevés csoki mert az energiát ad futás elõtt. Nekem ez személyes tapasztalat így sikerült fogyni. Ja sajtot szerintem ne egyél mert a többségének nagy a zsírtartalma meg tojádt is hanyagolnám ha csak fogyni akarsz és nem izmot építeni, fejleszteni.
Minek? 5 kg látványos fogyást azzal érsz el, ha olyan ruhákat veszel fel, amik slankítanak, És elõnyös fürdõruhát. kg úgysem látszik, 48 vagy 53 tökmindegy. Inkább ruhát és sminket próbálgass ez idõ alatt. A mensesnél felszedett kilók MAGUKTÓL mennek le.
Szia! Szerintem se lehetséges az 5 kg fogyás 2 hét alatt, legalábbis zsírból biztosan nem fog sikerülni.Én 2 hónapja minden nap tornázok 1, 5 órát és így sikerült 5 kilót fogynom, és emelet rengeteg izmot építenem.Egyszer 5 nap alatt fogytam 10 kilót, de az nem önszántamból volt, hanem nem volt étvágyam.Minden nap talán ha belém tudtak tuszkolni egy fél zsemlét.Nem ajánlom ezt senkinek, csak azért írtam le, hogy igenis létezik gyors és sok fogyás, de én nem hinném, hogy az zsír volt, mondjuk nagyon meglátszódott az alakomon.Amint a betegségbõl kigyógyultam és normálisan étkeztem kb. 3 nap alatt visszajött a leadott 10 kiló. Szerintem úgy leszel a legsikeresebb, hogyha futsz, minden nap 40 percet legalább.És arra figyelj, hogy lehetõleg délelõtt fuss evés után egy kicsivel, hogy legyen energiád végigcsinálni.Azt javaslom, hogy a vacsorát úgy ahogy van hagyd el.Hidd el, ez nagyon meg fog látszani rajtad.Garantálom, hogy a hasad kisebb lesz, a combod feszesebb és a feneked formásabb ha betartod a napi 40 (de legalább 30) perc futást.És a szemmel látható változás a lényeg, nem a kilók száma.
Semmiképp se hagyd ki a vacsorát! Egyél valami könnyû kaját, diétásat, de egyél, mert több, mint fél napig (sõt, ha uzsira csak gyümizel, akkor majdnem egy teljes nap) éheztetni magad kicsit gáz. Szal ehetsz nyugodtan, csak ne leterhelõ ételt. Pl.: túró, fõtt/lágy tojás, csmell zölddel, müzli (tudom, ch, 1x-2x belefér). Ja, és szalámikból, túró, sajtok, válaszd a zsírszegényt. Lefekvés elõtt - ha kajás vagy, mert késõn fekszel - egy pohár zsírszegény tej sokat segít. Eltelít, de nem hizlal. Ja, és mozogj naponta, minél többet. Fehérjét vigyél be sokat, nehogy még kevesebb izmod legyen.
akkor most este lehet enni mert elvileg amit este eszel azt elraktározod mivel nem használsz energiát és ezért is leszel rohadt éhes reggel ha este bezabálsz nem?

19 éves lány vagyok, elegem van már, hogy az igazi várjak, amíg végre beleszeretek valakibe! Tényleg olyan lényeges az első? Ha valakit nem szeretsz, de vele veszíted el, tényleg beleszeretsz, vagy ragaszkodsz hozzá?

Lépten-nyomon arról olvasni/hallani, hogy ha valaki még nem kész, akkor ne veszítse el a szüzességét. Ha nem szereted, vagy még nem bízol benne, ne csináld, akkor se ha a másik er?lteti. De arról sehol nem olvashatok: mi van olyankor, ha már te nagyon akarod, mert kíváncsi vagy, és esetleg nem is érdekelne hogy olyannal vagy együtt elöször, akit nem is szeretsz.

Legjobb válasz: Engem érdekelt és 23 évesen veszítettem el, olyannal akit szeretek. Nem is tudtam volna elképzelni olyannal akit nem szeretek, akiben nem bízom. Nekem is hiányzott valami az életembõl, de érdemes volt várni.

Engem érdekelt és 23 évesen veszítettem el, olyannal akit szeretek. Nem is tudtam volna elképzelni olyannal akit nem szeretek, akiben nem bízom. Nekem is hiányzott valami az életembõl, de érdemes volt várni.
Hidd el, az elsõ nem egy álom.. kellemetlen és fáj, lehet hogy neked mázlid lesz és nem fog nagyon fájni, de nem tudhatod. Nekem nagyon fájt és ha nem olyannal lettem volna, akivel szeretjük egymást nem kaptam volna meg azt a törõdést amire szükségem volt. Nem a szex miatt szép emlék az elsõ, hanem Õ tette azzá. És szerintem ezzel sokan vagyunk így. Te tudod, a te döntésed de szerintem sokkal jobb szerelemben megélni, mint pusztán kíváncsiságból valakivel..
En meg 19 eves fiu vagyok es ugyanebben a cipoben jarok, nekem is megadatott volna h elveszitsem de nekem inkabb a minoseg a lenyeg nem a mennyiseg(azzal szeretnem elvesziteni akit szeretek)... szal ha mar eddig vartam, akkor meg kibirom egy darabig!:D
nekem oylannal volt az elsõ, akit nem szerettem szerelembõl, de egy jóbarátom volt, és egyáltalán nem görcsöltem rá, nem fájt, nem véreztem nagyon jó volt, azóta sem tudja, h szûz voltam, és nekem ez így jó volt, nem kötõdök hozzá, de embere válogatja... és most lehet lepontozni, h úgy tetszik...
Jaj, de édesek akik azt írják, hogy várd meg míg szerelmes leszel... Én az elsõ alkalommal nem vártam, már a nevére sem emlékszem az illetõnek, egyszerûen túl akartam lenni rajta, mert már kellemetlen volt. Akár bevalljátok akár nem egy idõ után ciki... Szerelem? Én három éve nem voltam szerelmes, akkor addig kötögessek, vagy mi? Kedves kérdezõ nincs mire várnod, te érzed ha készen állsz, lehet, hogy még jópár évig nem leszel szerelmes. De olyan is történhet veled, hogy beleszeretsz valakibe, de az pár hónap után megcsal, kiábrándul belõled, örülni fogsz, hogy legalább nem neki adtad. Szerintem ne tartogasd senkinek, annál nagyobb lesz a koppanás.
Ha te ilyen vagy, hogy csak dugatni akarod magad, akkor csináld csak... Csak ne bassz át senkit.
Lehet, hogy most nem, de mi van ha kesobb megbanod? Elso alkalmat vard meg a szerelemmel, aztan csinalhatod fuvel faval ahanyszor csak akarod:P
én is pont ezen gondolkodtam, mert szerintem én is szûz leszek még 19 évesen.. :| 15/L
A válasz megírásának idõpontja: ma 03:05 19 éves koromig vártam
A kérdező hozzászólása: Hány éves korotokig vártatok?
Hu de jó a szerelem ... pff egy évig jártam egy srácal egy év után mentem bele h legyen szex de ugy féájt h majd bele haltam ...és azután egy hétre meg mondta h csak ezélrt járt velem és hazudott h szerelmes volt belém és még férre is ment jópárszor ..azután nem érdekelt semmi szeereztem csak szex kapcsit és kedvesebb és gyengéd volt az ágyba és nagyon jó volt amit csinált nah ? :O érdemes volt egy évig szerelemben élnem
Szia Én fiú vagyok, de hasonló cipõben járok. 19 éves vagyok, és már nagyon vágyom rá. Pláne hogy exemmel sokat pettingeltünk, igaz csak én elégítettem ki õt, de sokszor jutottunk a végsõ határig, és mindig onnét fordultunk vissza. Pontosa ismerem milyen amikor így kivagy éhezve a dologra, csak én srácban. Sokat gondolkoztam ezen én is hogy megéri megint éveket várnom egy párkapcsolatra, vagy ugorjak fejest a dologba, és pl egy buliban egy ittas lánnyal vagy egy olyan ismerõs hölggyel aki kapható rá stb. De végül arra jutottam, hogy nem vagyok egy szar pali. NEm vagyok olyan rossz hogy arra szoruljak, hogy ezt tegyem, és olyannal akarom akit szeretek. Exemmel volt 18 évesen elsõ csókom. Gyönyörû volt. Minden csókja mesés volt. Azóta 1x csókoltam meg egy lányt, illetve õ engem, de az borzasztó volt, révén nem szerettem a lányt. Ebbõl kiindulva az elsõ együttlét is klasszisokkal jobb lehet olyannal akit szeretsz. Szerintem Teis egy értékes személy vagy, és a szüzességed egy kincs. Ezt a kincset megõrizted 19évig, kár lenne most eldobni. Szerintem tartsd meg olyannak akit szeretsz, és igazán megérdemli. Tiszteld meg magadat vele, mert szerintem megérdemled, hogy olyannak add oda, akit szeretsz. =) 18|F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Utolsó elõtti válaszoló: sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatod! Utolsó válaszoló: Te is biztos fogsz olyan embert találni, aki megérdemel téged! Az írásodból ítélve aranyos, kedves srác vagy, majd boldog leszel, talán hamarosan! Sokat segített a válaszod, kaptam tõled némi reményt Köszönöm
13:41 vagyok. Köszönöm, hogy így gondolod(kedves vagyok) :) És nagyon örülök hogy sikerült reményt adnom neked! Sose add fel a reményt. „Aki sokat szenved, az mit sem becsül jobban, mint az emberi szeretetet. Tisztában van az értékével és a nagyságával.” Talán épp emiatt leszel Te is jobb ember. Mert jobban megfogod becsülni azt a szeretetet amit kapni fogsz, és amit Te fogsz jelenteni másnak. Több leszel mint a kiskamaszként elkótyavetyélt értékrendû libák, akinek a pasija divatos kiegészítõ, s nem társ az élet rögös útján! 19|F
Én vagyok megint, nem öregedtem 1 évet, csak elsõnél mellényomtam :$, 19\F :D
Hát én bevallom olyannal feküdtem le akit aznap este ismertem meg, én is vártam az igazira de meguntam és bevállaltam, nem csak egy éjszakás kaland lett belõle.Sajnos már nem vagyunk együtt de a mai napig szeretem és kötõdöm hozzá.De ezt mindenki maga érzi, hogy fel tudja- e dolgozni, hogy esetleg nem lesz belõle semmi, nagy a rizikó :S Azt tudom tanácsolni, hogy mérlegelj magadban, megbánnád-e ha utána nem is tartanátok a kapcsolatot az illetõvel vagy el tudnád viselni, hogy csak egy éjszaka volt, egy kaland! 20/L
Én májusba 21 leszek, és még én is szûz vagyok, és nem is csókolóztam, ha eddig vártam várok még, aztán 25 fölött elgondolkodok, de azért remélem addig rám talál a szerelem, és nem kell apácának mennem... Én is voltam nõgyógyászaton, és simán megmondtam, hogy még szûz vagyok, nem is vizsgáltak meg, csak ultrahangot csináltak, az orvos tök rendes volt, és hülyének sem néztek. Nagyon szeretnék, már szerelmes lenni, illetve van egy srác akit, azt hiszem tudnék szeretni teljes szívembõl, de õ úgy néz ki engem nem. Pedig, de jó is lenne hozzábújni, átölelni... de ez már csak álom marad. Egyre inkább kezdem elveszteni azt a hitet, hogy lesz akkora mázlim, hogy az az ember akit tiszta szívbõl szeretni fogok õ is szeretni fog engem. 20/L
kemény sztorik vannak itt.. szerintem ezek után egyértelmûnek kéne lennie a döntésnek..dehát mindne ember más.. én sem voltam szerelmes dhe nagyon szerettem a srácot és mai napig nagyon jó barátok vagyunk pedig nem volt felhõtlen aszakitás..
19:36-os vagyok, nos õszintén szólva az a része nem érdekelt, mert amikor vizsgált és megnézte befér-e a kacsa nem volt durva, nos mondjuk az a nézés érdekes volt, amikor meghallotta, hogy még szûz vagyok... Õszintén szólva szívem szerint kimentem volna a kórterembõl, de mivel rendõr akarok lenni eltürtem, emg amúgy is vannak dolgok amiket le kell nyelni az élettõl...
Huha utolsó (nõgyógyászos) akkor egy elég nagy bunkó az orvosod. Az én nõgyógyászom anno, soha nem tett erre semmiféle megjegyzést, sõt nagyon kedves és óvatos volt... Ami meg a kérdést illeti: Te tudod milyen ember vagy, elméletileg ismered magad, a te életed. Én nem szerelembõl csókolóztam elõször, visszagondolva, nagyon bánom. Viszont szerelembõl történt az elsõ, ami minden volt csak éppen jó nem, fizikailag, lelkileg viszont annyira jól éreztem magam, ha lehet így mondani, hogy megszépítette az egészet, és bár fizikailag fájt, mégis jó érzés töltött el, ezt nehéz leírni, de ilyet csak akkor tud átélni az embert, ha azzal teszi akit szeret. Én még soha nem éreztem olyat, és mit mondjak iszonyat jó érzés volt. De embertípus függõ, van aki kevésbé igényes, kevesebbel/rosszabbal is beéri, akkor tegye, de késõbb ne siránkozzon.
Szia! Te ezek szerint még jobb cipõben jársz, mint én én májusban leszek 20 és még az elsõ csókom se volt meg... Meguntam a várakozást , ezért regiztem egy társkeresõ oldalra, volt pár talim, a múltkor megakartak csókolni, de elléptem, mert nem éreztem, hogy szeretném.... Félreértés ne essék, már évekkel ezelõtt túl lehettem volna az elsõ csókomon , ha akarok, de nem találtam megfelelõ személyt, de nem bánom... Igazság szerint nekem még ciki is volt már nem egyszer, h szûz vagyok .... Rendõr szeretnék lenni és már egyzser jelentkeztem, de nem sikerült.. na nem ez a része érdekes, ha nem, h oda kérnek nõgyógyászati és citológiai vizsgálatot, na most a nõgyógyógyász úgy nézett rám, min teg yhülyére amikor meghallotta, h szûz avgyok, utána nem tudott kenetet venni elküdlött ultrahangra, h megnézzék a szerveimet oké-e minden , nos ott is szemeket mereszgettek és megkérdezték, hogy hány éve svagyok TÖBBSZÖR is, na jó ezt a túrtútát még elviseli az emebr, ezután jött a fekete leves, megkaptam a papírt, h mi hiányzik ns és mi volt rá írva??? HÁT A CITOLÓGIA!!! Itt kiakadtam, mert a terhes ultrahangra kültdek és pár anyuka véres szemekkel nézett rám (el nem tudom képzelni mi lehet a 14-15 évesekkel, fõleg, h sokan 20-22 évesnek néznek) , visszamentem a kórházba érdeklödni, h mi van ilyenkro, erre mondják, h menjek ahová beküldtem a papírt és mondjam el, jó oké bemegyek, hála égnek a portás nõ volt, de õ feltelefonált az ügyintézõnek a kezembe nyomta telefont és akkor belépett pár srác, meg egy házaspár, na most elötük kellemes volt ezt az egészet elmagyarázni... SZÓVAL ÉN IS ROHADTUL EMÉLEM, HOGY MEGÉRI VÁRNI! Mindezek ellenére nem akarom, csak úgy alapon elveszíteni, mert azzal megtagadnám magam, mert az nem én vagyok! Pedig mivel nem vettek fel , most megint jelentkezem a rendészetire és megint örülhtek, hogy hülyének néznek...... Nem tudom az én történetem hasznos-... remélem igen UI: Nagyon örülök, hogy az oldal anonym :D
Játékelmélet. Ha eddig vártál, most már ne add fel. (Ja, a 19 éveddel rohadtul ne játszd el a hattyúhalálát, mert rohadtul nem késõ, és rohadtul átlagos még ezen jópár évvel túl is az elsõ. Ez nem verseny.) Ha csak a kíváncsiság vezérel, és olyannal csinálod, akit nem szeretsz, pont akkor fog elveszni az értéke. Kimaradsz egy nagyon jó és nagyon fontos dologból, csak mert nem vagy képes uralkodni magadon. Ugye ha csinálod elõször, utána valószínûleg akarni fogod többször is, na de kivel? Mindig mással? Vagy ugyanazzal? Csak csinálod szerelem nélkül, közben unottan bámulod a plafont, és számolod a csempéket (költõi túlzás), és kiveszik a dolog fele (kétharmada), a lényeg. Aztán jöhetsz ide kérdezõsködni, hogy "csak szex, de beleszerettem, õ meg nem, mitcsináljak? jaj-jaj.", és szenvedni fogsz. Ha meg egyszer netán párod lesz, az a híres kíváncsiságod meg megcsalásokat fog eredményezni. És megitncsak szenvedni fogsz, ha kidobnak ezért. Jobban megéri türtõztetni magát az embernek, és ha nem is az igazival, de legalább azzal, akit annak hiszik. Tudod, munka után édes a pihenés és a fa legtetején levõ alma a legszebb. Ha megalkuszol az élettel, maximum az igénytelenséged miatt érezheted boldognak magad.
A kérdező hozzászólása: kedves babakocsi :D igazán aranyos az ajánlatod, de köszi nem élek vele. Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Igazából dönteni nem tudtam tõlük, de legalább már tudom mik a tapasztalatok. Igazából, nekem az elsõ csókra is sokat kellett várnom, és az sem volt lényeges, teljesen felejtõs. Ha túl sokat vár az ember, szerintem egy idõ után betelik a pohár és már nem lesz értéke.
Ezt Te tudod, hogy neked ez mennyit jelent. De ha nem akarsz az igazira várni, éns egíthetek, hogy túllégy az elsõn. ;)
Amíg nem próbálod ki, nem tudod milyen az elsõ. Aztán úgyis megbánod, hogy pont azzal, pont ott, pont akkor...
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, én is hol 18, hol 19 vagyok, valójában egy kicsit mindkettõ, nyáron töltöm a 19et :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!