Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki nem (6979 db)

Ha valaki nem képes érzelem nélküli szexre, szexkapcsolatra, intelligenciájával eltudja nyomni állatias ösztöneit, annak magasabb az érzelmi intelligenciája és ezáltal emberibb lesz?

Vannak olyan férfiak, de főleg nők, akik csak szerelemből képesek együtt lenni. A szexuális intelligencia a legnagyobb állatias ösztönünk, olyan ösztön aminek nem nagyon tudunk parancsolni. pl: ha egy nagyon jó nő rámászik egy pasira, kevés pasi tudna ellenállni. De mi emberek attól vagyunk emberek, hogy hiába teljes mértékben az állatokhoz tartozunk ezeket az állatias ösztönöket el tudjuk nyomni. Na most az az ember, aki el tudja nyomni ezeket az ösztönöket, mert akkora az érzelme, hogy nem lenne képes érzelem nélkül szexelni, az az ember közelebb áll az emberi mivoltához.

Legjobb válasz: Sokan a komplexusaik miatt, vagy egyéb okból nagyon komoly kiszolgáltatottságnak és kitárulkozásnak élik meg a szexet, ehhez pedig nagyon mély bizalmi kapcsolatra van szükségük, nem mernek akárki elõtt kitárulkozni. Ez sokszor a modern média gerjesztette külsõségi komplexusok miatt van. Õk is csak szerelembõl szexelnek, de nem intelligensebbek semmivel sem. Mindenki tudja, hogy a szex sokkal nagyobb élmény olyasvalakivel, akit szeretsz is. Sokan egyszerûen ezt az érzést keresik, nem adják alább, mert nem megfelelõ nekik a puszta szex ténye. Rájuk mondanám azt, hogy magasabb érzelmi intelligenciával rendelkeznek, de szerintem ez nekik nem jár elfojtással, mert õk eleve érzelmi alapon kívánnak meg valakit - szerintem. Nekem személy szerint általában maga a külsõ ritkán elég, hogy úgy istenesen megkívánjak valakit. Általában az összkép, a kisugárzás miatt tartok valakit jó nõnek, amihez a mimika, a beszéd, a viselkedés, egyszóval szinte minden hozzájön, ehhez viszont ismernem kell valamennyire. Tény, hogy itt nem szerelemrõl beszélünk, de sok elfojtással nálam sem járna, hogy ne fektessek meg minden nõt, aki szembe jön, mert általában nem is kívánom õket. Sokszor az ilyen cselekvés puszta gátlás: az illetõt úgy nevelték fel, hogy aki párkapcsolaton kívül szexel az rossz ember. Ismertem én olyan nõt, akit szétvetett a libidója, látszott a szemén, mennyire lefeküdt volna valakivel, de a neveltetése szülte gátlásai nem engedték. Tény, hogy el tudta fojtani a vágyait, de ez nem a magasabb intelligencia, hanem a gyermekkori megfélemlítés folyománya volt. Ismerek olyan embert is, aki nem küzdi le ezeket az állatias ösztönöket, nincs szüksége érzelmekhez a szexhez, mégis az egyik legmagasabb érzelmi intelligenciával megáldott ember, akit ismerek. Meg tudja különböztetni a põre szexet a szeretkezéstõl, és mindkettõt szereti, bár utóbbit preferálja. Ha a hûség úgy kötelezi, féken tudja tartani az ösztöneit, de ha nem kell, akkor nem teszi. Párkapcsolatok terén az egyik legintelligensebb ember, akit ismerek, és ennek az alapja pont az, hogy nem fojtja el, hanem kezeli az ösztöneit.

Sokan a komplexusaik miatt, vagy egyéb okból nagyon komoly kiszolgáltatottságnak és kitárulkozásnak élik meg a szexet, ehhez pedig nagyon mély bizalmi kapcsolatra van szükségük, nem mernek akárki elõtt kitárulkozni. Ez sokszor a modern média gerjesztette külsõségi komplexusok miatt van. Õk is csak szerelembõl szexelnek, de nem intelligensebbek semmivel sem. Mindenki tudja, hogy a szex sokkal nagyobb élmény olyasvalakivel, akit szeretsz is. Sokan egyszerûen ezt az érzést keresik, nem adják alább, mert nem megfelelõ nekik a puszta szex ténye. Rájuk mondanám azt, hogy magasabb érzelmi intelligenciával rendelkeznek, de szerintem ez nekik nem jár elfojtással, mert õk eleve érzelmi alapon kívánnak meg valakit - szerintem. Nekem személy szerint általában maga a külsõ ritkán elég, hogy úgy istenesen megkívánjak valakit. Általában az összkép, a kisugárzás miatt tartok valakit jó nõnek, amihez a mimika, a beszéd, a viselkedés, egyszóval szinte minden hozzájön, ehhez viszont ismernem kell valamennyire. Tény, hogy itt nem szerelemrõl beszélünk, de sok elfojtással nálam sem járna, hogy ne fektessek meg minden nõt, aki szembe jön, mert általában nem is kívánom õket. Sokszor az ilyen cselekvés puszta gátlás: az illetõt úgy nevelték fel, hogy aki párkapcsolaton kívül szexel az rossz ember. Ismertem én olyan nõt, akit szétvetett a libidója, látszott a szemén, mennyire lefeküdt volna valakivel, de a neveltetése szülte gátlásai nem engedték. Tény, hogy el tudta fojtani a vágyait, de ez nem a magasabb intelligencia, hanem a gyermekkori megfélemlítés folyománya volt. Ismerek olyan embert is, aki nem küzdi le ezeket az állatias ösztönöket, nincs szüksége érzelmekhez a szexhez, mégis az egyik legmagasabb érzelmi intelligenciával megáldott ember, akit ismerek. Meg tudja különböztetni a põre szexet a szeretkezéstõl, és mindkettõt szereti, bár utóbbit preferálja. Ha a hûség úgy kötelezi, féken tudja tartani az ösztöneit, de ha nem kell, akkor nem teszi. Párkapcsolatok terén az egyik legintelligensebb ember, akit ismerek, és ennek az alapja pont az, hogy nem fojtja el, hanem kezeli az ösztöneit.
Jó bonyolultan fogalmaztad meg, hogy nem vagyunk állatok. Legalább is a többség.
A kérdező hozzászólása: 2-es Nem én írtam ki, de valóban ennek ötlete folyamán írtam ki, mert tetszett, és sajnos van benne igazság, amit ennél a kérdezõ felvetett.
És mi van azzal aki eleve nem érez ilyen ösztönöket (nem egyáltalán hanem olyna mértékben hogy az irányítaná), és amiatt egyáltalán nem esik nehezése csak akkor szexelni ha van érzelem, az milyen?

Önzés ha valaki nem akar kistestvér a gyerekének, mert nem akarja elörről kezdeni a nyűglődést?

LÁnyom nemsoká másfél éves. Már egy éves kora óta mindenki piszkál minket, hogy mikor jön a második.

Legjobb válasz: Szerintem, ha ezt így tudod magadról, akkor ez nem önzés, hanem józan belátás. És így valóban ne vállalj több gyereket, így azt mondhatod, hogy nem akartál egy mellõzött gyereket, akivel nem tudnál úgy foglalkozni, ahogy megérdemelné, mintsem azt vágja a gyerek a fejedhez, hogy nem szereted. Ha így érzel, vállald és ne szülj többet.Elvégre nem kötelezõ. És örülök, hogy van valaki, aki belátja, hogy nem való neki több gyerek (meg ne sértõdj) és felelõtlenül nem vállal újat.

Szerintem, ha ezt így tudod magadról, akkor ez nem önzés, hanem józan belátás. És így valóban ne vállalj több gyereket, így azt mondhatod, hogy nem akartál egy mellõzött gyereket, akivel nem tudnál úgy foglalkozni, ahogy megérdemelné, mintsem azt vágja a gyerek a fejedhez, hogy nem szereted. Ha így érzel, vállald és ne szülj többet.Elvégre nem kötelezõ. És örülök, hogy van valaki, aki belátja, hogy nem való neki több gyerek (meg ne sértõdj) és felelõtlenül nem vállal újat.
Nekem 9 év van a 2 gyerek közöt.. Sokáig nem akartam még másodikat(rajtam kívül persze mindenki akart). Aztán egyre tööbször volt az, hogy felébreedtem reggel és belém hasított agondolat, hogy "Úristen, a fiamnak tényleg soha nem lesz testvére." Ezt nem tehetem Valahogy meg kellett érnem a másodikra, pedig az elsõt is 28 évesen szültem. A kicsi most 7 hónapos, kislány és mindenki imádja. Ja és tök jó, hogy megint otthon lehetek legalább 2 évig, nem kell reggel felkelni, dolgozni menni ott ülni 8-4 ig
Hát szerintem: a gyerekedet nézve önzõség valóban, mert (bár én egyke vagyok) látom a körülöttem lévõ példákból, hogy akinek testvére van sokkal talpraesettebb és nem annyira önzõ, mint az egykék (sajnos magamat is beleértve). Ugyanakkor megértelek, talán éppen olyan idõszakodban vagy, amikor nagyon fárasztó az anyaság, nekem is volt olyan idõszakom (a mostani is ilyen), amikor azt mondom, hogy nem kell még egy gyerek. De én ezt talán inkább arra alapozom, hogy anyagilag nem biztos, hogy meg tudnám adni neki, ami szükséges. És bizony azért nincs kizárva, hogy pár év múlva amikor a lányom már nagyobb lesz, belevágunk a babaprojektbe megint. Sógornõmnek nyáron született meg a második gyerkõce, az elsõ már iskolába ment idén és azt mondja, sokkal könnyebb a másodikkal, mert már sokkal tapasztaltabb, nem követi el ugyanazokat a hibákat, mint az elsõvel (pl. kézben altatás). Tehát én azt mondom, szíved joga úgy dönteni, hogy nem vállalsz második babát, de nem vagyok benne biztos, hogy pár év múlva is így fogod gondolni! :) 17 hónapos kislány anyukája.
Hogy önzés-e, azt nem tudom, de az ösztöneidre hallgass, és ne a társadalmi elvárásoknak akarj megfelelni. Mi sem tervezünk többet, én mindig is úgy képzeltem el a családot, hogy férj, + 1 gyerek. (Én is egyke voltam.) Engem is idegesít, amikor kérdezik, mikor jön a második, határozottan mondom, hogy nem tervezünk többet, erre mindig az a válasz a rokonságban, ugyan már, lesz itt még egy kislány is! De ha egyszer mondom, hogy NEM!!!
en nem tom hol olvastad h csupa orom a gyerek neveles mert sztem se az de akkor is 1 csoda akar milyen faraszto is v akar mennyire is fajt h megszuletett mert habar en is neha kiborulok sot utalok felkelni hajnalok hajnalan de az amikor ram mosolyog az mindenert karpotol
aki azt írja hogy számára a gyereknevelés csupa öröm és boldogság az HAZUDIK!!! Az jobb ha olyan nevel gyereket aki még saját magának is hazudik????
igen önzés. De még mindig jobb hogy önzõ vagy, mint hogy a 2. gyereked azt érezze hogy nem kívánatos. Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy többet nem szeretném végigcsinálni ezt az elsõ pár hónapot:S
jobb is, ha nem lesz másik gyereked... én az ilyen dolgaimat, amiket leírtál, megtartanám magamnak, annyira szégyelleném...
HÁÁÁÁÁTTTT Ne is haragudj, de ilyen felfogással még, ha fizetnének neked akkor se szülj 2.at, nem is tudom hogy miért szültél egyáltalán gyereket, hogyha téged idegesít a saját véred!!?? Egy gyereknek örömet kel hoznia nem szenvedést, õ az elsõ és a legfontosabb csak utána minden más! 2gyerekem van a kisfiam 32 hónapos a kislányom 5 hónapos, õ nem tervezett baba lett, védekezés mellett fogant, rettenetesen hisztis volt olyan, hogy 2 hét alatt 10-16 órát aludtam csak, nehéz volt nagyon, idegileg és testileg is, de ez van maja ennek az idõszaknak is vége lesz egyszer bennem ez tartja a lelket, de mindezek ellenére szó nélkül egybõl beleegyeznék 3.babába, mert szerintem egy gyereknél nagyobb öröm nincsen egy ember életében!!!!
Ne haragudj de en azt se tudom h az elsot minek szulted meg ha idegesit?Jobb is ha nem szulsz meg 1et mert ez az anyasagos dolog nem neked valo.Onzoseg az teny de ez a te eleted es te tudod h mit akarsz egyebkent sztem jobb annak a gyereknek ha nem szulod meg mert te tenyleg nem tudnad neki meg adni amit az elsonek.sajnalom h van ilyen hisz szamomra a kislanyom 1 csoda es ha az anyagi helyzetem meg engedne barmennyit bevallalnek ebbol a csodabol akar milyen fajdalmas faraszto.
Most kinek/minek szól ez a kirohanás?
Hogy jössz te ahhoz, hogy ilyeneket írj rólam? Én a kemény életem miatt már 18 évesen úgy kellett élnem mint egy 30 éves, és képzeld nem segélybõl nevelem a gyerekeimet!22 évesen mentem férjhez, utána a gyerekek és képzeld havi 700 ezer Ft-ot keresünk együtt a férjemmel, mielõtt bárki leírna, nem"fekete"pénzünk van, hanem kemény 2 kezünk tisztességes munkájával keressük meg a pénzünket! Isten most sem kimél engem, de nem ilyen téren, hanem sajnos egészségügyben, nem tudom miért kell leírni egybõl egy embert akit nem is ismersz, mit gondoltál, hogy egy taknyos kis huszonéves liba vagyok aki 16 évesen felcsináltatta magát a jobb élet reményében, hogy a férje tartsa el? Hát képzeld nem, keményen dolgoztam amíg férjhez nem mentem, és a mai napig a 2 gyerek mellett is dolgozok, megbecsülöm a pénzt és a munkát ezért van mit felmutatnom!
persze a sok ostoba õsanya azt hiszi, hogy attól lesznek erõsek, ha nem vallják be, néha õk is visszasírják az önálló életet. Maximum az a nõ nem sírja vissza, akinek annyira sivár volt az élete, hogy alárendelni a saját életét a gyerekének volt a legklasszabb döntés az életében. Az ilyenek nevelnek segélyekbõl gyereket, mert annyi eszük sincs, hogy jussanak valamire az életben. :DD
A kérdező hozzászólása: Hát az tény, hog én magam is elkényesztetett vagyok ebbõl ered az önzés. Mi terveztünk másodikat, de mióta látom, hogy hogy mennek a dolgok inkább nem. A lányomat nem kell félteni. Úgyan úgy elkényesztetem mint annakidején engem az anyám. :) Imádom õt. Azért érdekes volt hallani a válaszokat. Köszönöm.
Ja és ne mondja nekem senki, hogy aki egy vagy több gyerek vállal, az azért teszi, mert túlteng benne az önzetlenség! Minden mögött az Én áll! Ugyanolyan önzõség gyereket szülni, akkor is ha nem valljátok be.
Hehehe :D Asszem picit be vagy sokallva. Amúgy nekem több olyan barátnõm van, akik nem terveznek, sõt nem akarnak 2. babát. Ez mindenkinek a maga döntése.
Szerintem ez nem önzés, egyszerûen nem szeretnél mégegyet. A testvért nem a már meglévõnek szüli az ember! Én néha úgy érzem, szeretnék mégegy babát, de ha józan ésszel végiggondolom, akkor tudom, hogy 8-10 éven belül biztos nem lesz, pont azért, mert nem hiányoznak azok a nehézségek, amiken már túlvagyunk. Mondjuk nekem hozzá tartozik, hogy a születése óta egyedül nevelem a fiam, tehát nem is tudom, milyen az, amikor valakinek nem egyedül kell mindennel megbirkózni. De akkor is, én még sokáig nem mernék mégegy gyereket bevállalni. Ma is már az õrület közeli állapotban vagyok mert két napja nem volt idõm elmenni zuhanyozni, mert beteg a gyerek. Amúgy imádom meg minden, de én sem hiszem, hogy képes lennék ugyan ezt végigcsinálni mégegy gyerekkel. Csak én nem szeretem azt mondani, hogy sose lesz mégegy, mert ki tudja, talán egyszer lesz, csak azt tudom, hogy nagyon nem mostanában.
ilyen emernek gyereket...... háááááát
Szerintem nem vagy önzõ, én is ilyen voltam, (bár én a befásultságra fogtam) és bizony 7 évnek kellett eltelnie, mire vállalkoztam a második gyerekre. Igy 30-on túl több a türelmeme, meg mindenbõl mintha több lenne :) De 3. gyereket már biztos, hogy nem akarok.

Ha valaki nem vonzódik egyik nemhez sem, azzal feltétlenül segítségre van e szüksége, s miért van az, hogy ha valakinek huzamosabb ideig nincsen nője, azt automatikusan melegnek nézik?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kell segítség neki, ha õ így érzi jól magát, ha nincs szüksége senkire.. Az ilyeneket aszexuálisnak hívják. Azért van az, mert az emberekben nagy az elõítélet. És tudod " jobb" elõbb megbélyegezni valakit, pletykálkodni, minthogy valakit megismerjen és jóban legyen vele...

Nem feltétlenül kell segítség neki, ha õ így érzi jól magát, ha nincs szüksége senkire.. Az ilyeneket aszexuálisnak hívják. Azért van az, mert az emberekben nagy az elõítélet. És tudod " jobb" elõbb megbélyegezni valakit, pletykálkodni, minthogy valakit megismerjen és jóban legyen vele...
Nem nézik melegnek, lehet az is rá a válasz, h nem akarja magát lekötni mert neki nagyon jó egyedül!!Ez lehet csak egy ilyen állapot h nem vonzódsz egyik nemhez sem, majd sztem idõvel ez megfog változni!!
Kortól is függ. Én 14-15 évesen nem vonzóüdtam senkihez és teljesen kétségbe voltam esve, hogy a körülöttem élõ lányok, fiúk már 12 évesen "szerelmesek" és vizslatják a másik nem képviselõit. Már attól is féltem, hogy meleg vagyok, pedig a saját nememhez sem vonzódtam. : D Aztán egyszer csak beleszerettem valakibe és minden megváltozott. : ) 19/L
így van:) ez csak idõ kérdése szóval ne gondolkozz ilyesmin, hagyjd majd kialakul:)
Így van egyet értek az elõzõ válaszolóval:) hehe egyidõben írtam veled:) 18/L

Szerintetek ha valaki nem tud beilleszkedni valahova suliba vagy munkahelyre akkor csak az egyén a hibás?

Mi váltja ki az ilyen gondokat?

Legjobb válasz: Lehet nem vagy olyan emberek között akik illenek hozzád, de önmagban az emberben nem stimmel valami, ha úgymond a "normális" emberek között nem tud viselkedni. De ettõl még nem leszünk elõrébb, hogy ezt megállapítjuk. Ez nem olyan dolog, ami egyszer csak átkattan az agyban, és holnaptól minden más lesz. Nekem is van ilyen (nem csak gondom, hanem pszichiáter által felállított diagnózisom, mint beilleszkedési, alkalmazkodási zavar) én már beláttam hogy velem van a gond, de attól még nem lesznek azok az emberek számomra kompatibilisek akikkel nem éreztem jól magam. Gyerekkorból jönnek ezek a dolgok, meg lehet hogy intelligensebb vagy az átlagnál, és az átlagos emberekkel nem tudsz mit kezdeni. Nekem az vált be, hogy kerestem magamnak megfelelõ embereket. jó lenne ha mindenkivel kijönnék, de én már nem küzdök ezért. Inkább csendben megtartom a véleményem ha nem hozzám illõ emberekkel kell lennem, és úgy mutatom, mintha jól kijönnék velük. Nekem ez vált be. Hogy mondjak neked egy példát, pl nem tudok munkahelyen beszélgetni a megasztárról, az Aranypartról, a fogyókúráról, a körömlakkról, mert nem érdekel. de mosolygok, és úgy csinálok mintha érdekelne. Mindenhol a többség mérvadó, egy idõ múlva rájön az ember, hogy különcnek lenni inkább teher mint elõnyös dolog.

Lehet nem vagy olyan emberek között akik illenek hozzád, de önmagban az emberben nem stimmel valami, ha úgymond a "normális" emberek között nem tud viselkedni. De ettõl még nem leszünk elõrébb, hogy ezt megállapítjuk. Ez nem olyan dolog, ami egyszer csak átkattan az agyban, és holnaptól minden más lesz. Nekem is van ilyen (nem csak gondom, hanem pszichiáter által felállított diagnózisom, mint beilleszkedési, alkalmazkodási zavar) én már beláttam hogy velem van a gond, de attól még nem lesznek azok az emberek számomra kompatibilisek akikkel nem éreztem jól magam. Gyerekkorból jönnek ezek a dolgok, meg lehet hogy intelligensebb vagy az átlagnál, és az átlagos emberekkel nem tudsz mit kezdeni. Nekem az vált be, hogy kerestem magamnak megfelelõ embereket. jó lenne ha mindenkivel kijönnék, de én már nem küzdök ezért. Inkább csendben megtartom a véleményem ha nem hozzám illõ emberekkel kell lennem, és úgy mutatom, mintha jól kijönnék velük. Nekem ez vált be. Hogy mondjak neked egy példát, pl nem tudok munkahelyen beszélgetni a megasztárról, az Aranypartról, a fogyókúráról, a körömlakkról, mert nem érdekel. de mosolygok, és úgy csinálok mintha érdekelne. Mindenhol a többség mérvadó, egy idõ múlva rájön az ember, hogy különcnek lenni inkább teher mint elõnyös dolog.
Az évek alatt rájöttem, hogy én vagyok a hibás. Nem akarok kezdeményezni, barátaim nincsenek, csak nagyon-nagyon felszínesek. Félek, hogy csalódok, és pofára esek. Munkahelyen is ez van: bemegyek, elvégzem a dolgom, ennyi...
Bátraké a szerencse. Kezdeményezz, minél többet, amíg szokássá nem válik. Nehéz lesz de megéri. Ne félj a pofára eséstõl, az esetek bizonyos százalékában bizony fogsz pofára esni, nyugodt lehetsz, túléled, de amikor nem, na az meg fogja érni.

Mit gondoltok a következőről: ha valaki nem is hisz igazán benne, hogy sikerülhet a terve, akkor nem is fog, viszont ha valaki hisz a célja sikerében, akkor a célja meg is valósul?

Legjobb válasz: Igen nagy átlagban ez van ha valaki nem hisz a sikerben az nem is fog sikerrel járni! De aki hisz benn ,az jóval nagyobb esélyekkel indul és valószínûbb a siker. de vannak olyanok is hogy hiába hiszel a sikerben valami még is az utadat állja ezzel viszont semmit nem lehet tenni!

Igen nagy átlagban ez van ha valaki nem hisz a sikerben az nem is fog sikerrel járni! De aki hisz benn , az jóval nagyobb esélyekkel indul és valószínûbb a siker. de vannak olyanok is hogy hiába hiszel a sikerben valami még is az utadat állja ezzel viszont semmit nem lehet tenni!

Kedves Mindenki! Mit gondoltok, mi a legjobb módja az angol tanulásnak, ha valaki nem tud tanárhoz járni? Milyen típusú könyv a legalkalmasabb?

Legjobb válasz: http://www.englishexercises.org/ http://businessenglish.uw.hu/angol_online.htm http://www.5percangol.hu/

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ez a szintedtõl függ, középfokúra mindenképpen a Blackbird-öt ajánlanám, felsõfokúra pedig a Focus on Advanced English. Ezeken kívül szinttõl függõen az English Grammar in Use és az English Vocabulary in Use-t. Hallgass dalokat, nézz filmeket és TV-t angolul.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen

A lányok szemében mennyire számít értéknek ha valaki nem iszik alkoholt, nem dohányzik, nem drogozik, nem káromkodik mint egy paraszt, nem diszkózik és nem néz pornót?

A mai világban lassan mintha ezek a dolgok kezdenének erénnyé válni, legalábbis én így veszem észre. A korosztályomba tartozó fiatalok nagy része masszívan füstöl, az értelmetlen káromkodás is divat, a pornóból meg mindenki tanulja a rosszat. A diszkóban gyakran úgy megy az ismerkedés, hogy a fiú megfogja a lány fenekét és kész, aztán 5 perc múlva már jön is a kérdés: "lesz*psz?" rengetegen isszák magukat le, de annyira, hogy félig meghalnak. Az egészségére senki nem figyel. Azt mondják, fiatalok még ilyen "hülyeségekre". Ez a men?? Az ész nélküli energiatékozlás, az önpusztítás, a kulturálatlanság?

Legjobb válasz: Számomra értéknek mondható, ha valaki komolyan gondolja ezeket. Csak kár, hogy az én korosztályomra ez már szinte egyátalán nem jellemzõ. De a vélemény egy kicsit eltér a tiédtõl hiszen szerintem , ha valaki még szórakozni megy vagy kíváncsiságból megnéz agy pornót attol még nem rossz ember. Most lehet, hogy azt hiszed, hogy én minden hétvégén bulizni járok, pedig még életemben nem voltam discoban és még barátom sem volt soha...

Számomra értéknek mondható, ha valaki komolyan gondolja ezeket. Csak kár, hogy az én korosztályomra ez már szinte egyátalán nem jellemzõ. De a vélemény egy kicsit eltér a tiédtõl hiszen szerintem , ha valaki még szórakozni megy vagy kíváncsiságból megnéz agy pornót attol még nem rossz ember. Most lehet, hogy azt hiszed, hogy én minden hétvégén bulizni járok, pedig még életemben nem voltam discoban és még barátom sem volt soha...
Én éppen olyan srácot keresek, aki nem iszik alkoholt, nem dohányzik, nem drogozik, és nem káromkodik, valamint tudja, hogyan kell ismerkedni. De sajnos amennyira ritka az a lány, akinek ez érték, annyira ritka az ilyen fiú. Persze lehet, hogy bennem van a hiba, és túl sokat várok el?
NAGYON!!!!!
Nekem pont ilyen a barátom:D habár ha valami nagy alkalom van megengedett az ital. Nem nyakig issza le magát csak mértékkel, egyszer mondtam neki h ha egyszer is részeg lesz, ne is várja h támogatom majd... Amúgy szerintem már nézett pornót is, de azt hiszem egy 19 éves srácnak megengedhetõ:D Üdv:)
én is 17 vagyok (lány) :) , ne foglalkozz a kritikával, maradj olyan amilyen vagy, mert bár nem ismerlek, de ha tényleg nem iszol, nem cigizel, nem káromkodsz, akkor egy értékes ember vagy
18 felett már egyre inkább érték, 14-16 éves koromban én is olyan fiúkra buktam, akik cigiztek, piáltak, stb, most 21 évesen meg olyanokra mint Te, vagy mint a párom, aki mellett biztonságban érzem magam
Az én szememben érték :-)
te egy ilyen pali vagy?? nem tudtam, h. még vannak ilyenek!! sajnos kihaló félben vagytok... :(((( szerintem a legtöbb lány ilyen fiút szeretne, de gyszerûen nem talál a környezetében :S:S (ezt tapasztalatból mondom...)
én is ilyen vagyok és 20 éves:P bár káromkodni szoktam néha :/ :D
miért baj ha néz valaki pornót?és nekem ez már túl sok. élni is kell. nem aztmondom hogy rugjunk be stb, de azért egy kicsi semmibõl se árt.nekem inkább az olyanok jönnek be, akik kulturáltan bennevannak az ilyenekbe.
Én pont ilyen vagyok és még egyetlen barátnõm se volt:( Lehet pont emiatt amiket leírtál mert ugye msot ez a menõ és legfeljebb kinéznek emiatt, de hogy érték-e? Pár ember szemében esetleg, csak azok meg nem vesznek észre.
Én sosem értettem, mi ebben a vagány, szerintem vagányabb egészségesen élni, mint alkoholistának meg drogosnak lenni :/ A diszkóktól rosszul vagyok, és utálom az olyan embereket, akik ismerkedéskor 5 perc alatt az ágyban kötnek ki. Amúgy ez azért van így a mai világban, mert az embereknek túl sokat számít mások véleménye, és nem szeretnek kilógni a sorból. Pl. srácot körberöhögik a haverjai, hogy 15 éves és "még" szûz, gyorsan elmegy a diszkóba és felszed egy qrvát, nehogy az legyen, hogy többet nem állnak szóba vele a haverok, és persze ilyen helyeken van cigi, pia, drog, és máris olyanná válik, mint "mindenki más", és örül, mint majom a farkának. Aki meg nem vállal be ilyen dolgokat, azt lenézik. De szerintem az a vagány, ha valaki nagy ívben tesz mások véleményére, és normálisan éli az életét, nem teszi tönkre magát testileg és lelkileg is. 19/l
a gond szerintem ott kezdõdik hogy esetleg mi lányok sem vagyunk olyanok amilyennek mutatjuk magunk. mert mi is látjuk hogy jujj az a csaj milyen részeg volt és milyen rövid szoknyája van és hogy mennyien odavannak érte na próbáljuk már ki mert minket észre sem vesz senki...és mi is belecsöppenünk ebbe a világba, mikor talán egyáltalán nem is tetszik de reménykedünk hogy így talán nagyobbnak és bevállalósabbnak látszunk. persze abba nem gondolunk bele ilyenkor hogy ha ilyennek mutatjuk magunk, csak ugyanilyen "részeges cigis......" pasiknak fogunk bejönni :) mert talán azt hisszük másféle nincs is ebben a korban... 15 évesen a gimiben csak ilyeneket látok... de ha te vicces vagy és lehet veled szórakozni járni, akkor egyáltalán nem hiba hogy nem nézel ki úgy mint egy alkoholista és hogy smárolás közben nem egy hamutartóhoz hasonlítasz :) fõleg hogy ha ugyebár a lány komoly kapcsolatra vágyik akkor jó pont ha a pasi nem issza le magátt csattra, ugyebár manapság ahogy említettük ezek a ri*gyó lányok rájuk mászhatnak aminek nehéz ellenállni piásan... a kulturálatlanságról nem is beszélve :) azon kapom magam legtöbbször én is már hogy káromkodom mert ez ragadt rám a környezetembõl. de aki nem ismer annak olyan visszataszító lehet amit én talán csak poénból mondok. és az sem jó pont amikor az egyidõs barátom egy évvel alattam jár a gimiben ugyebár "kit érdekel a tanulás?!". a lényeg hogy legyél vicces és laza is :) ne legyél olyan mint egy be-dohosodott dolgozó unott felnõtt. persze ilyen korban már közelednek a felnõttséghez egyesek (míg mások 25 évesen is olyanok mint a pelenkások:D) néha el lehet menni egy buliba, (diszkót én se csipem) koccintani egy laza piával ami nem üt ki... hülyéskedni barmulni úgy is lehet hogy nem vagy beszívva, egy nagyobb haveri körben pedig a fiúk úgyis mindig valami hülyeséget csinálnak. nem feltétlenül a kulturálatlanság része hanem a szórakozási vágyat ilyen óvodás (számukra)poénos módszerekkel fejezik ki. ez lehet egy meztelenül fürdés egy emberekkel teli strandon vagy szódavízzel locsolni a lányokat a kocsiból (nálunk most ez ment húsvétkor) stb....ha ezt más látja tényleg bolondnak néz, de ha jól érzed magad miközben csinálod, akkor addig tedd amíg még "gyerek vagy". add önmagad, és ne szégyelld hogy nem vagy ugyanolyan mint a többiek. hisz tudod: "Ti azért nevettek rajtam mert más vagyok, Én pedig azért nevetek rajtatok mert ti mind egyformák vagytok..." :)
Jó ezt olvasni, hogy néhány csaj pont ilyen pasit keres. :) A baj mindössze az, hogy én ilyen csajt ezen a környéken még nem találtam.. A kérdést mintha én vetettem volna fel...
Nagyon is érték! Én 14 vagyok és a korosztályom nagy része iszik, cigizik és páran drogoznak is. A káromkodás meg teljesen "normális". Sajnos:( Most is van egy fiú, aki tetszik nekem, nagyon, de megtudtam hogy elég keményen szív, és én így nem lennék képes járni vele. Tapasztalom, hogy ritka az ilyen értékes ember. Maradj ilyen!
En csak is ugy valasztok part h szemelott tartom, h az illeto dohanyzik e avagy drogozik, tulzasba viszi a dolgokat... Nem szeretem a diszkos meno csavokat.
Én is ilyen vagyok bár néha nézek pornót, de a felsoroltak közül szinte semmit nem csinálok és nem is vágyok erre hogy drogozzak, igyak v. dohányozzak. 22/F
A barátom is cigizett, de mióta együtt vagyunk azóta leszokott, és még alkoholt sem iszik !! több mint 1 éve vagyunk együtt...sokkal jobban szeretem így!! NAGYON NAGY ÉRTÉK AZ ILYEN PASI!! 18/L
bár több ilyen pasi lenne : ) mert ez igenis érték, és megbecsülendõ:) (Y) puszi
A pornót leszámítva rám is igaz.. Ha kérdezed azt mondják értékelik, de a másik pasival fognak elmenni.. :D Persze az is lehetõség hogy nem értékeled azokat a lányokat akik értékelik.. Nálam talán ez a helyzet..:P (23/F) KG
Sajnos egyre kevesebb az olyan fiú, aki nem él valamilyen káros szenvedélyel. Nekem nagyon sokat jelent, ha valaki nem iszik, dohányzik, káromkodik, drogozik. Mostani barátom sajnos dohányzik, de ezt elfogadom...bár jobban örülnék, ha nem tenné. Viszont, ha dohányzás mellett inna és a további dolgok, biztos, hogy kidobnám! Sõõt... nem is jöttem volna vele össze.
Hát én nem járnék olyan pasival, aki cigizik, milyen undorító lehet már csókolózni vele, ha cigiszagú mindene... Ivást mértékkel lehet, de ha valaki síkrészeg, és rendszeresen iszik, az nagyon gáz szerintem, a drogról meg hadd ne beszéljek, szánalmas, ha valaki odáig süllyed, hogy droghoz nyúl. A pornó mgbocsátható, csak az gáz, ha a saját szexuális életét hasonlítgatja hozzá, meg azt hiszi, úgy kell mindent csinálni, ahogy ott látja. Az viszont bunkóság, ha egy fiú káromkodik, ráadásul lányok elõtt... Diszkóban életemben egyszer voltam, úgy rángattak be a barátnõim, én meg 5 perc után õket ki :D Amúgy nem igaz, hogy a normális lányok nem veszik észre, ha egy srác nem él az ilyen hülyeségekkel, szerintem csak szimlpán nem találkoztál eddig normális lánnyal. De majd fogsz :)
Szia, nálam is nagyon nagy értéknek számítanak ezek a dolgok...:) Apám dohányzik és mióta nem él velünk nem bírom elviselni a cigifüstöt, sajnos ivott is így több éven át tapasztaltam az alkohol hatását az emberekre vhogy nem kívánom azt hogy leigyam magam.Pezsgõ vagy bor egy vacsihoz még belefér, és csak mértékkel. Én is ilyen vagyok csak lány, és volt idõ mikor azt hittem hogy ez rossz hogy nem csinálom azt mint a többi korombeli, de mostmár rájöttem hogy én e miatt vagyok "különleges". A legjobb barátnõm kezd a cigizõs iszákos csoportba tartozni, és sajnos ez kicsit rossz a kapcsolatunknak, nem megyek el vele bulizni, mert ha leissza magát mit csinálok vele...nem szeretnék ilyen tapasztalatot szerezni. Úgy is jól tudom magam érezni ha nem iszok és szívok, és ez így nekem jó. Jó hogy nem csak én vélekedek így és hogy vannak ilyen pasik mint te...:) Ne változz meg, maradj ilyen, nagyobb esélyed van egy hosszú komoly kapcsolatra mint annak aki leissza megát és esetleg megcsalja a párját vagy magán kívül csúnyán beszél "imádottjával". Biztos értékeli majd ezeket a dolgokat benned egy lány és boldog lesz melletted. 16/L
Te egy nagy értékû ember vagy!!! :) Hhhihetetlen, hogy te még így gondolkozol!
Nem tudom, kb. fél tucat ilyen haverom van, többé-kevésbé igazak rájuk ezek az állítások, magamat is beleértve(21 vagyok). Csakhogy egyikünknek sincs senkije. Úgyhogy én most marhára meglepõdtem, mert ezeket a tulajdonságokat elég nagy hátránynak éreztem. Kb. az ilyen srácokra azt szokták mondani, hogy unalmas meg lúzer, a fáradtságot se veszik, hogy jobban megismerjék õket. Én már nem tudom mi van, de komolyan. Néha eljárunk diszkóba is, megiszunk néhány sört, igaz hogy a cigit utálom.Aki internetezik, azt meg néha biztos néz pornót, max. csak nem vallja be.:) Örülök, hogy a lányok szemében ez érték, de elég jól titkolják.:p Hát, haver, sok szerencsét , majd csak jut valaki nekünk is!;)
Azért ne vedd egy kalap alá az összes diszkóst. Diszkóban is lehet mértékkel inni, és kulturáltan bulizni. Mindenkire ráfér egy kis szórakozás.
A kérdező hozzászólása: Gyakran kapom a kritikát, hogy egy 17 évesnek nem ilyennek kéne lennie.
Az én barátom is pont ilyen õ 18 éves és vele vagyok már több mint 1 éve :)
Sajnos a mai fialatoknál eza menõ. Énis olyan vagyok mint te, de szerencsére megtaláltam életem nõjét:) Sztem aza lány aki hozzád valo annak igenis nagy értéknek számit!
Azt hittem , hogy 30 év körüli férfi vagy. Én 16 és bár én is azt mondom, hogy nehéz találni egy ilyen srácot, most mégis lenne egy aki ezen tulajdonságok egy részével bír + jófej is. Csak az a kár, hogy idén ballag és nem hiszem , hogy egy 10-es lánynak van nála esélye :( de azért sok sikert, hogy találj magadnak egy olyan párt, aki értékelni tud :)
Nos, mint látod elég pozitívan állnak hozzád a lányok:D Attól h a többség gyökér...hála Istennek h vannak még ilyen emberek mint te! Am valszeg a "nagymenõk" fikázni fognak 1 ideig, de hosszútávon fel fognak nézni rád. Tapasztalatból mondom:) Szal csak így tovább:) Egy leányzó:D
Pont ez miatt érték!!! Mert kevés ember gondolkodik így, sajnos... Veled egyidõs lány vagyok, hidd el nekem, azok a csajok akik nem becsülik meg az ilyen srácokat, tényleg nem érdemelnek meg titeket!! Neked sokkalta értékesebb barátnõd lesz, le merem fogadni! nem kérdés... csak ne add fel! fõleg ennyi idõsen. Ahogy korosodsz, egyre nagyobb érték lesz ez a lányok szemében, ami kész kincs, hidd el! Saját tapasztalat...
Sztem is vannak meg olyan lanyok akiknek ez nagyonis nagy ertek... ensem iszok , cigizek , drogozok ... s eleg jofej srac vok , u.n. a jozan eszu sracok jobban tudnak gondolkodni a nok elcsabitasat illetoen, es nem hebegnek ossze minden szarsagot ... s meg azok nevezik magukat a mai nap ferfinak.. Akkor az oanok mint mi mik vagyunk?? ( csak megjegyzem h az alkohol tompitja az agysejteket , sot kioli oket sorra , nomeg a cigi meg a drog is.. ) Mondjuk a porno az nem rossz dolog... attol fugg h mien szemszogbol nezzuk... De abbol csak tanulni lehet, s nagyon sok tapasztalatot szerezni! Mert ha egy normalis parkapcsolatot kezdel tudni fogod h mit kell ott csinalj h a csajnak s neked is jo legyen ! Peldanak mondhatom magamat is , hisz en nagyon sokmindent onnan tanultam meg, s oda jutottam h tapasztaltabb lettem ien teren mint a 19 eves baratnom, s oan dolgokat tok csinalni amirol o nem is almodott :) S mindez csak a nem cigizes/ivas/drogozas nak koszonheto , hiszen az agyam kepes volt azokat az informaciokat felfogni, s fel is tudtam talalni magam. Magamat csak peldanak mondtam. Ja es a baratnom pedig orul h ien sracot talalt , mert az ienekbol mint mi , nagyon ritka... s ezert egyes lanyoknal nagyon sok elonyunk van ! Ugyh tovabbra se kezdj el az ivast , drogozast, stb. , mert nagyon sok lanynak oriasi erteket szamit az ien fiu, s neked pedig oriasi elonyt. Egy 18 eves srac!
Én nem a detoxba szeretnék majd képeslapokat küldeni, hanem egy értelmes, érett, pia/drog/cigi nélkül IS talpraesett pasit akarok magam mellett tudni. Akinek nem csak akkor nagy a szája, ha már a fél agysejtállományát elitta. Úgyhogy becsüld és szeresd magad! A pornóból meg sok mindent el lehet lesni ;) Szerintem az más kategória. Ne mások véleménye miatt szokj rá a hülyeségre. Én is így élek, és nem ugrok be minden ""csajozós"" dumára. Nevetségesek. Ezért nem találtam még hozzám való hímet (mivel én is cigi-/pia-/drogmentes vagyok és józanuk tudok gondolkodni), dehát csak megválogatom, ha már van lehetõségem :) Ne aggódj, nagyon jó kategóriába tartozol :)
már bocs, hogy ezt mondom de szerintem nincs ilyen fiú/férfi...nem bulizol, soha nem iszol..stb... én ezt nem igazán tudom elhinné..!!
*elhinni
Én azt mondom mindent lehet mértékkel!! Eljárok discoba nagyából 2havota egyszer vagy még annyi se, de ha a barátokkal/haverokkal elmegyek hétvégén csak mászkálni valahova miért ne ihatnék meg egy sört és szivhatnék el egy cigit?? volt barátom aki azt mondta h ne dohányozzak és nem jelntett gondot ahogy az se ha le kellene mondanom bármelyikrõl az se lenne gond. Nem szokatm rá semmilyen káros anyagra és még életemben nem voltam részeg és egyik se tarozik a terveim közé!!!! a káromkodással meg ugy vagyok h egy pasinak se szép pláne egy lánynak. volt idõ amikor én is csúnyán beszéltem:( de rájöttem h egy ronda dolog és azóta megpóbálok szebben, szabatosabban fogalmazni ugyanakkor biztos vagyok abban hogyha találsz egy rendes lányt aki rendes és hasonló értékrendel renrelkezik akkor nagyon fog õ téged értékelni. a sok "nagymenõvel" meg ne is fogalolkozz!! Válald fel azt amilyen vagy, légy erre büszke hisz ha még azt hiszik h most jobbak is nálad mindketten tudjátok h a végén te fogsz nyerni!! üdv egy 16 éves lány
csáó, figy szerintem érték:) mondjuk én dohányzom, izomis(néha)party-ba is járok.de a cigi pia csak pénz szórás és le akarom tenni de nem megy:D...és köbö te vagy minden második leány álom pasija szóval fel a fejjel töki.
hát szerintem azért a ló túl oldalára sem jó átesni(ezt teszed te) mert ez a nem iszom soha egy kortyot sem és lenézek mindenkit aki mégis vagy cigizik vagy csunyán beszél...ez azért enyhe túlzás...szerintem...jó te ne igyál ne dohányozz akkor te ne tedd ez a te egészségednek jó de mást azért nem kéne lenézni mert néha szétcsapja magát:) (nem a rendszerességrõl beszélek természetesen) szerintem néha megihatnál 1-2sört.. jót tenne neked:D (várom a lepontozást:) mellesleg az én barátom is ilyen nint te( a káromkodást, meg a diszkózást leszámitva...káromkodni káromkodik meg diszkoba is szeret járni de csak néha:) és rossz h még sosem láttam benyalva ééés eszméletlen feelinges vkivel pl éjszaka az ablakban rágyújtan:) a drog az persze tabu ebben 1et értek, ... a diszkózás meg nem egyenlõ a kurvázással (habár sok van benne) meg a dugással meg a droggal...képzeld van aki tényleg csak bulizni megy oda... ami meg a pornot illeti... ha tisztában vagy vele hogy ez csak szinészet(mint minden film a tvben... )és nem hiszelel el mindent amit ott látsz akkor hol a probléma... nem értem
Ha te ilyen vagy, akkor te vagy álmaim pasija:D Számomra ez mind érték, és legyél büszke magadra!
Jó vagy így ahogy vagy :) A normális lányoknak, akik nem isszák részegre magukat nem füveznek, stb, tetszeni fog a hozzáállásod:) A barátom is ilyen, és imádom hogy nem kell érte aggódnom, mert van esze és nem csinál hülyeségeket =)
A kérdező hozzászólása: Csak kell lennie olyan lánynak, vagy inkább lányoknak, akiknek érték.

Ha valakinek nem megy egy fontos tantárgy, akkor annak nm való a programozó szakma?

Tfh. hogy nem megy az illetõnek a Java nyelv,pedig ez fontos tantárgy.

Legjobb válasz: Mit értesz azalatt, hogy nem megy? Mert lehet, hogy valakinek azért nem megy, mert nincs meg a kellõ szorgalma, vagy azért, mert egyszerûen nem tud ráállni az agya. Az utóbbi esetben az illetõnek, nem hogy a java, hanem más nyelvek sem mennek. Ha viszont az illetõnek más nyelvek mennek, akkor ez csak szorgalom kérdése. Nyilván vannak könnyebb és nehezebb programozói nyelvek, így nem mindegy, hogy egy-egy megtanulásánál mennyi idõt fordítunk bele.

Mit értesz azalatt, hogy nem megy? Mert lehet, hogy valakinek azért nem megy, mert nincs meg a kellõ szorgalma, vagy azért, mert egyszerûen nem tud ráállni az agya. Az utóbbi esetben az illetõnek, nem hogy a java, hanem más nyelvek sem mennek. Ha viszont az illetõnek más nyelvek mennek, akkor ez csak szorgalom kérdése. Nyilván vannak könnyebb és nehezebb programozói nyelvek, így nem mindegy, hogy egy-egy megtanulásánál mennyi idõt fordítunk bele.
> Feltétezzük azt, hogy az egyetemen a krediteknek van bármi jelentõsége a valós életben. például ha elbuktad, és ki kell fizetni, akkor k**vára van..
A kérdező hozzászólása: Akkor mitõl?:D
> Feltétezzük azt, hogy az egyetemen hasznos dolgokat tanultok. > Feltétezzük azt, hogy az egyetemen elért eredmény összefügg a programozás tudással. > Feltétezzük azt, hogy az egyetemen oktatott tárgyak naprakészek. > Feltétezzük azt, hogy az egyetemen kell megtanulod programozni. > Feltétezzük azt, hogy az egyetemen a krediteknek van bármi jelentõsége a valós életben. Sok embernek nem való a programozó szakma. Nem ettõl függ.
"Kóder lehetsz, ahhoz el kell végezni egy tanfolyamot." najó, hát.. ö. inkább tudni kell oda, nem a tanfolyam a lényeg, ami kb semmit nem ér
Tegyük fel, hogy nem megy a Java! De mit kezdenél Java nélkül? Sok mindent azzal tanítanak meg az egyetemmen. Kóder lehetsz, ahhoz el kell végezni egy tanfolyamot. És lehet, hogy a tanfolyam után már érted a Javát, pedig nem azt tanították.
Ha az adatbázis megy siralmasan, de minden más jól megy, akkor bele fogsz jönni.
A kérdező hozzászólása: Kk.:) Általánosságban értettem a kérdést.:) Hogy adott egy fontos tárgy, ami az illetõ programozónak nem megy. Ha úgy érzi, hogy sehogy se megy, akkor nagy eséllyel nem való a programozó pályára? Nekem spec. adatbázis megy siralmasan. De a kérdés nemcsak rám vonatkozik.
Csak tudnám, miért kell rébuszokban beszélni. Egészen pontosan mi okoz problémát? Milyen tárgyak "mentek", ha még a C++ is utána jönne? Egyáltalán, milyen jellegû oktatásról van szó? Próbáld megérteni a dolgokat, elsajátítani a logikáját. De igen, ha az ilyen feltételezhetõen alap dolgok (mert egyetemen is csak a felület karcolgatására jut idõ a törzsanyag keretén belül) is problémát okoznak, és nem tudod magadtól megoldani õket, akkor lehet, hogy a "programozó szakmát" nem neked találták ki.
Akinek nem megy valamelyik, az egyáltalán nem alkalmas.Vagy 0, vagy 1. Ez van. Attól még lehet nagyon ügyes kõmûves.:)
Ne feltételes módban beszélj, mond meg a konkrét tárgyakat.
A kérdező hozzászólása: Akár. Mivel mondjuk ráépül a következõ tárgy és 5 kredites.:D Mondhattam volna C++-t is.:D Vagy bármit, amire épül(het) tárgy és sok kredites.:D
[link]
A Java nyelv mint fontos tárgy? :D
A kérdező hozzászólása: Úgy, hogy a többi megy neki, csak pl. a Java nem. De a "Java" helyére behelyettesíthetünk mást is.:D Pl. sql-t, az illetõnek meg megy a Java, C, C++... Vagy algoritmus optimalizálást, de a többi megy neki.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Olyan nincs, hogy nem megy..:D Ha melóban kéri a fõnök, hogy ezt, meg ezt csináld meg ezzel, meg ezzel a technológiával... nem mondhatod, hogy nem megy. Képesnek kell lenni megtanulni bármit, amire szükséged van. Ha valaki azt mondja, hogy nem megy, akkor: a) Valójában nincs is rá szüksége... b) vagy nincs rá ideje (egyetemen ez nem valószínû) c) az illetõ egy lusta f_sz :D d) tényleg nem megy neki, de ebben az esetben más se megy neki, tehát ezt ki is zárhatjuk. Az illetõnek azt ajánlanám, hogy hagyja abba a WoWozást és álljon neki az adott tantárgynak (ebben a konkrét esetben álljon neki programozni Javában). Egyébként az összes eset közül a d) az egyetlen, ahol nem való neki ez az egész, de a leggyakoribb eset, amikor valakinek valami "nem megy" az egyetemen a c)...

Szerinted ciki, ha valaki nem jár bulizni? Vagy miért néznek le az osztálytársaim?

Én nem járok diszkóba, bulikba, fesztiválra. Õ nekik nem nyár a nyár Fesztiválok nélkül, Balaton Sound, Sziget, akkor ha nincs nyár, akkor hajógyári diszkók, tele van a Facebookjuk is a bulis képeikkel. Engem nem zavar, érezzék jól magukat, de miért néznek le azért, mert én nem járok ilyen helyekre? Volt, hogy beszélgettek, egymással, hogy ki hol volt bulizni pénteken, és oda szóltak nekem, hogy "hé, te merre voltál? Jaaa, bocsi, téged be se engednének ha fizetnél se! Hhahahaha!" meg egyszer beteg voltam, és hétfőn nem voltam suliba, és kedden oda szóltak szünetbe, hogy " Miért nem voltál tegnap suliba? beb****l mi? aztán másnapos voltál mi? :D hahahaha!" Miért hiszik, hogy Õk annyira menők? Bulizni járnak. Na és? Mintha valami speckó dologba lennének benne. Most miért ciki, szerintük, ha valaki nem jár el lerészegedni, a tömegbe, és rázni magukat hangos zenére, villogó fényekre? Miért röhögnek ki érte? 18/f

Legjobb válasz: 4es Abban válik hasznára, hogy megtanul szocializálódni és emberek között lenni. Késõbb, amikor professzionális kapcsolatokat kell építeni, nem jön rosszul, ha valaki képes megszólalni. Ennyi.

4es Abban válik hasznára, hogy megtanul szocializálódni és emberek között lenni. Késõbb, amikor professzionális kapcsolatokat kell építeni, nem jön rosszul, ha valaki képes megszólalni. Ennyi.
Nem baj, hogy te nem vagy ilyen!Azt csináld amihez kedved van, nem kell beállni a sorba!Azért nevetnek ki, mert más vagy!Te nevesd ki õket, mert mind egyformák!Tucat tinik!Szerintem sokkal érdekesebb az az ember, aki egyéniség!És te az vagy!Szóval ne törõdj velük!
Nem ciki.De mértnem jársz bulizni néha? a kérdésedböl itélve barátnõd sincs, mert ugye akkor néha-néha eljárnátok valahova, esetleg õ is olyan tipusu minte, mert akkor megértem.A barátaid valamiért, ki közösitettek.nehéz ügy.
Nem azzal van baj, hogy szocializálódik és emberek között van...hanem maga, az ITAL.Az rossz megközelítés, bár ha neked ez a trendi, akkor légy büszke magadra lol
Sose jártam bulizni, és nem is bánom. 22/L
Én 19 éves vagyok, én se megyek ilyen helyekre, disco ki van zárva, ott a sok hülye közt, ugyan már!Leszarom, mindig is leszartam, kit érdekel hogy a facebookon milyen képek vannak, mért kell egyáltalán ilyennel foglalkozni. Inkább én szoktam cseszegtetni azokat akik discoba járnak!:DDD
A kérdező hozzászólása: Na de nem mehetek velük... Szóba se állnak vele, mondom utálnak!
Nem hiszem, hogy amiatt néznek le, mert nem jársz bulizni...
inni? az mégis miben válik hasznára?inkább tanulj amig lehet, aztán mások megirigyelnek, hogy vitted valamire.akik meg most szigetre meg ilyen bõrlenyúzóan drága fosokra járnak, azok megis érdemlik azt a szintet.kb
Ez már csak ilyen. Néhány év múlva majd jöhetnek könyörögni álláslehetõségért. Az introvertáltabb embereknek mindig sokkal nehezebb a dolguk a suliban, és sokkal jobb a dolguk késõbb. Intézd az életedet ahogy szeretnéd, bár megjegyzem néhányszor elmenni velük, és jófejül viselkedni biztosan nem ártana meg. Én például a normális (rock) koncertekre mindig elmentem a többiekkel gimiben, és az marha jó volt. A nemzetközi ifjúsági életben ez sajnos nem opció, ott kompromisszumokra volt szükség. Legalább inni menj velük, vagy valami.
ne foglalkozz velük, hanem te röhögd ki õket, sõõõt gyûrd pofán aztán inába száll majd a bátorsága menõsködni.ez a baj a mai fiatalokkal, hogy mindent megtehetnek azt hiszik magukról a legtöbben.sajnálom a kor osztályodat, mert szinte egyiket sem érdeklik már a normális emberi értékek.
szia:D nemtom ez megnyugtat e vagy nem, de hidd el, a te "fajtád", akinek nem az a célja, hogy bebasszon, utána meg azzal keféljen, aki az útjában van, aztán nem is emlékszik rá..., szóval hidd el, lehet hogy csak ez zavar, de ha a háttérben benne van az is, hogy nincs csajod (ha van, ne haragudj xd ) de te sokkal kapósabb vagy. ez nem menõség, ez szánalom, amit õk csinálnak. ennyi :) lehet, hogy most a "menõ" kisgyerekek a mindenség, de egy idõ után ki fognak égni, megunják õket, megunják önmagukat, aztán jön a pofára esés. szóval nem. nem vagy ciki:)

Ha valaki nem hisz az ezotériában miért kell szinte kötelezően minden ember kérdéseihez hitetlen, lenéző, udvariatlan választ adni?

Ez igazából tényleg nagyon érdekelne. Szerintem, ha valaki valamivel nem ért egyet mondja el a véleményét, de udvariasan, normálisan. Nem vagyunk állatok, hogy ennyire lealacsonyodjunk és ismeretlen emberek életét, személyiségét bíráljuk. Ha van véleménye valakinek persze mondja el, de azt szépen. Nem kötekedésként írom, csupán feltűnt, hogy egyes személyek szinte szánalmasként kezelik a kérdezőket.

Legjobb válasz: A válaszok általában a kérdezõ színvonalán vannak megfogalmazva. Vannak valóban, akik csak "trollkodnak", de akik a kérdésnek megfelelõen válaszolnak, azok általában tényleg le vannak pontozva. Azoknak magas a pontszámuk, akik igyekeznek a "nép" és a kérdezõ szája íze szerint válaszolni. (általában) Ennek ellenére, valóban vannak kivételek. Aki mindig õszintén válaszol, annak nem lehet magas a pontszáma! A "szörnyû" igazság tetszik legkevésbé az embereknek. A "trolloknak", meg a "simulékonyaknak" lehet hogy ez a tizenhetedik regisztrációja, így magas a pontszámuk. Majd, ha lepontozzák õket, regiznek újra. Én egyébként az ezotériában hiszek, ahol nagyon nehéz határvonalat húzni, hogy mi a hókusz-pókusz és mi az, ami tényleg ezotéria.

Nekem a kedvenc témám. Annyi hülyeséget lehet írni, de fõként olvasni. Nem is beszélve a kérdésekrõl. Viccesek.
A válaszok általában a kérdezõ színvonalán vannak megfogalmazva. Vannak valóban, akik csak "trollkodnak", de akik a kérdésnek megfelelõen válaszolnak, azok általában tényleg le vannak pontozva. Azoknak magas a pontszámuk, akik igyekeznek a "nép" és a kérdezõ szája íze szerint válaszolni. (általában) Ennek ellenére, valóban vannak kivételek. Aki mindig õszintén válaszol, annak nem lehet magas a pontszáma! A "szörnyû" igazság tetszik legkevésbé az embereknek. A "trolloknak", meg a "simulékonyaknak" lehet hogy ez a tizenhetedik regisztrációja, így magas a pontszámuk. Majd, ha lepontozzák õket, regiznek újra. Én egyébként az ezotériában hiszek, ahol nagyon nehéz határvonalat húzni, hogy mi a hókusz-pókusz és mi az, ami tényleg ezotéria.
Nekem is feldobják a napomat. Pláne mikor érkezik egy ilyen: Igaz, hogy Béla õrangyal stb.
Nos én szkeptikusnak tartom magam.De azért érdekelnek az ezoterikus kérdések ha bár nemis hiszek a kérdésben megpróbálok segíteni, a kérdezõnek mert tiszteletben tartom mások vallását, feltéve ha a kérdés nem trollkodás.
Az ezoterikát, ezotériát nem szabad összekeverni a vallással. Semmi köze hozzá, még akkor sem ha lehetnek közös pontjai. A természetgyógyászatnak milyen köze lehet a valláshoz? Talán annyi, hogy a távol keleti papok akupunktúrával kezeltek esetleg? Ha a pap lovagol, attól még a galopp nem vallás!
A hülye válasz a válaszadót minõsíti.Õk nagyon okosnak érzik magukat.De illik rájuk a mondás:ha csendben maradtál volna, okosabb lettél volna.
Az orvosnak mi a kötelessége? Szerintem a gyógyítás. Hinni egy vallás dogmáiban vagy az ezotériában, az egy betegség -Stockholm-szindróma. Az ebben szenvedõ betegeknek is szükségük van orvosra, és ki megfelelõbb orvos egy szkeptikusnál?
Azért van ez, mert 10 válaszolóból 9 trollkodik, onnan lehet tudni ki a hívõ vagy ki ad hasznos választ aki le van pontozva . Ezen kívül szerintem vannak normális szkeptikusok is szóval ne általánosíts :-)
Azért meg kell(ene) különböztetni a trollokat, a megvezetõket, a hívõket és azokat, akik tapasztalataikat osztják meg. Csak az egy elég fogós kérdés, hogy hogyan... Nyilván a trollokat a legkönnyebb kiszûrni.
A moderátorok is szkeptikusok és itt verik a nyálukat. Az egyik egyszer el is szólta magát, hogy õk nagyon utálják a fórum ezen részét de vezetõi utasításra fent kell tartani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Igen az ember sajnos nehezen magyaráz meg másnak olyan furcsaságot, amit még más nem élt át. Ez talán normális is, de azért igen, nem kéne semmibe venni az embereket. A vámpíros "krikszrakszos" emberkének meg üzenem, hogy persze, vannak teljesen bugyuta kérdések, de mondjuk a meditáció is az ezotériához tartozik, ami nagyon is létezõ dolog, furcsa élményeket nem egy ember tapasztalt már vele, még is egy-két válasz adó õket is lehurrogja. Persze tudom én is, hogy vannak lehetetlen kérdések, ezekre amilyen a kérdés olyan a válasz. Ezt elfogadom én is.
Laylah: szkeptikus vagyok, de velem is történtek fura dolgok. Mégsem osztom meg, mivel nem tudom bebizonyítani. A másik: itt is olvastam már, kitalált történeteket. Vagyis igen: itt is vannak olyanok, akik titeket megvezetnek. Mivel hívõk vagytok és szeretnétek benne hinni, ezért nincs nehéz dolga az illetõnek. Persze, ha egy szkeptikus hozzászól, akkor meg mit képzel és így tovább. Nem a kamu sztori kitalálója lesz leszólva, hanem az, aki kételkedni merészel a történetben (az is megeshet, hogy õ, már olvasta ezt korábban).
Valóban nem kellene általánosítani. Én a magam részérõl mindig igyekszem józan hangvételû választ adni, és sohasem név nélkül teszem ezt. Erre jönnek az anonim ezósok, hogy takarodjak errõl az oldalról a zivataros pitsába, ha nem hiszek az õ hókuszpókuszaikban. Mert én vak vagyok, nem látok tovább az orromnál, ellentétben velük. Bevallom, nekem mindig gyengém volt a hit. Ha valamit HINNEM kell, ahelyett, hogy némi utánajárás, vagy logikus gondolkodás árán alátámasztást nyerne, kihátrálok, és maradok a tudomány biztonságot nyújtó kebelén. Erre persze én vagyok a tudatlan paraszt, meg bunkó, meg tudomisénmifene.
Mert a tûzmágiához 80-as szintû Paladinnak kell lenni, a Földet a reptoidok, krixkraxok és lumbulábiak meg akarják szállni, vámpírok igenis léteznek, és az Érmelléki Kuglófember elvisz és megesz. (most komolyan, idióta kérdésekre miféle válaszokat vársz?)
A kérdező hozzászólása: Ezeket mind-mind megértem amiket írtok, és köszönöm, hogy mindenki normális hangvételben írta le a véleményét!:) Nekem sem azzal van a bajom, hogy troll kérdésre troll a válasz, hanem azzal, amikor valaki tényleg egy komoly kérdést tesz fel, és olyan válaszokat kap rá, hogy a fülem ketté áll. :)
Én leírom a válaszomat, de idáig, még sosem kötekedtem. Ellenben, én itt kaptam már hideget, de nem lep meg. Ezotériások is, viselkednek így, szkeptikusokkal, mert egyszerûen, nem tûrik el, hogy mi is itt vagyunk. Vajon miért? Mert mi, nem elégszünk meg a hittel, hanem a tényt fogadjuk el. Egy félreértést oszlatok szét: nekem nem a hittel van a baj Jó dolog hinni, de ami itt mûködik, az már más: te is higgyél nekem, illetve jósolok neked, mert ez és ez történhet (ezek üres szavak). Az emberek tudatos, vagy tudattalan megtévesztése az, ami itt folyik. Egy pár, vérezós, ezért is küld el engem a ..., de nem érdekel.
Péld 26, 5
A kérdező hozzászólása: Ment a felfelé mutató kezecske mindenkinek. Köszönöm, hogy megosztottátok velem a gondolataitokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!