Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki nekem privit, hogy (7 db)

Ha valaki irt nekem privit, hogy tudok rá válaszolni?

Legjobb válasz: köszi a segítséget.

A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget.
A privi egy e-mail, amit megkapsz a postafiókodban (ha jól van megadva az e-mail címed). Feladója az illetõ e-mail címe, amit itt beállított, amire már e-mailként tudsz válaszolni.

Mikor lesz olyan funkció, hogy ha valaki ír nekem egy mailt, akkor automatikan belekerül egy utalás arra, hogy melyik kérdésre érkezett a privát levél?

már jó párszor kaptam privát levelet, amibe a feladója nem írta bele mire reagál, csak leírt 2-3 mondatot, hogy igazam van és ennyi. Én meg itt vagyok és azt sem tudom miben! Lehetne egy olyan utalás a mailben, amiben legalább az a kérdés benne van, amire adott válaszomnál klikkeltel az email küldésére?

Legjobb válasz: Igen ez mondjuk elég praktikus lenne. Engem most is itt oltogat valaki mailbe úgy, hogy azt se tudom milyen kérdésre utalva ír.. Én azon gondolkodom, hogy minden egyes kérdésem/válaszom után odaírom, hogy hogyha valaki mailt ír, akkor linkelje be azt a kérdést, amivel kapcsba ír.. -.-

Igen ez mondjuk elég praktikus lenne. Engem most is itt oltogat valaki mailbe úgy, hogy azt se tudom milyen kérdésre utalva ír.. Én azon gondolkodom, hogy minden egyes kérdésem/válaszom után odaírom, hogy hogyha valaki mailt ír, akkor linkelje be azt a kérdést, amivel kapcsba ír.. -.-
Már ígéret is van, hogy majd ez meg lesz oldva.

Ha valaki privát üzenetet küld nekem, hogyan tudom megkülönböztetni a spam-ektől?

Ugyanis a feladót nem ismerem, a név meg nem mond semmit. Megjelenik, hogy az itt leírtakra érkezett megjegyzésem?

Legjobb válasz: Innen nem kaphatsz vírusos levelet, egy formot kell a honlapon kitölteni a levélküldéssel, ezzel senki nem tud neked vírust küldeni. Az viszont csak a megnyitás után derül ki, hogy innen jött, a feladója nem a gyakori kérdések oldal, hanem a user, aki írt neked.

Innen nem kaphatsz vírusos levelet, egy formot kell a honlapon kitölteni a levélküldéssel, ezzel senki nem tud neked vírust küldeni. Az viszont csak a megnyitás után derül ki, hogy innen jött, a feladója nem a gyakori kérdések oldal, hanem a user, aki írt neked.


persze... ilyenkor az elején még lány:D.
hm...hm... láthatta, hogy egy lány van a képen, amit egy szõrös homár küldött neki.
valószínûleg azért, mert unalmas vagy. de kort meg nemet írhatnál.
Biztos azért van mert csúnya vagy... nem akarnak bunkók lenni és még 2-3szor visszaírnak udvariasságból. Ez nem egyértelmû?
Nekem írhatsz, ha tényleg nem egy homár vagy. :D Napi szinten vagy 10 emberrel dumálok innen, kb. 3-4-gyel közülük már több napja is, szóval én már többet írtam 5 válasznál. ^^ Van már innen több jó barátom is, szóval jó ez az oldal ismerkedésre is. :D 22/F
most azért haragszol, mert lebuktattunk és átlátunk a rafinált kis terveden homárovics?:DDD
heh, én lány vagyok, de mégis azt mondom, hogy unalmas vagy és/vagy kamuzol :D
egyébként nálad mi az alsó/felsõ korhatár?
A kérdező hozzászólása: Na jó! nem érdekeltek ! minden fiú elmehet itt a frcb.
azt mindenki mondhassa
A kérdező hozzászólása: A képrõl le lehet venni, hogy most csináltam, meg egy másik, ami kicsit régebbi. Még õ mondta, hogy hogyan kell feltenni a képet. És én nem szoktam hazudni!
szegény kérdezõ...
A kérdező hozzászólása: Hát képet is küldtem neki. Láthatta, hogy én vagyok a képen.
A kérdező hozzászólása: Ja, és Lány.
mert kiderül, hogy férfi vagy és nem akar buzulni.
A kérdező hozzászólása: 24 éves
Talán nem itt kellene ismerkedni...több kategória van. 1. Hülye tini, akinek lövése nincs a szexrõl, életrõl, s itt kérdezgeti a marhaságait amiken jót röhögünk. 2. Unatkozó tini, aki mindenféle marhaságot ír ki, mert azt gondolja vicces...röhögünk rajta. 3. Magamfajta trollok, akik agyzsibbasztásnak járnak fel ide röhögni másokon, és osztani az eszet...mondjuk egy vizsgaidõszakban. :D 4. A kivételek, mert tuti van GYIK függõ...:D Ezek közül szerintem komolyan "ismerkedni egyik sem nagyon akar. (tisztelet a kivételnek) Megoldás: Menj társkeresõre inkább :P

Ha letiltok valakit, hogy ne tudjon nekem privát üzenetet küldeni, akkor Õ kap valami értesítést vagy fogja ezt látni?

Legjobb válasz: nem fogja! elküldeni eltudja, de Te nem fogod megkapni... ennyi

nem fogja! elküldeni eltudja, de Te nem fogod megkapni... ennyi
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :D
Sajnos nem. Pedig, jó lenne!

Olyanban szeretnék segíséget kérni, hogy ask. Fm-en szeretnék sok követõt, sok kérdést és like-ot. Ezt hogy valósíthatom meg? Valaki segítsen. Nekem úgy is jó, ha ti kérdeztek tõlem. írjatok privibe és megmondom a nevem.

Legjobb válasz: Lájkolj egy csómó embernek, írd meg neki, hogy követlek, és a nagy része vissza szokott lájkolni meg követni:) én így szoktam. Kérdésért meg van egy csómó napikérdéses oldal, írj nekik kérdésbe, hogy kell napi.

Lájkolj egy csómó embernek, írd meg neki, hogy követlek, és a nagy része vissza szokott lájkolni meg követni:) én így szoktam. Kérdésért meg van egy csómó napikérdéses oldal, írj nekik kérdésbe, hogy kell napi.
2010 jan 19 tõl kb 2012 jan 19 ig. Persze még most sem tuti hogy tul vagyok rajta, de jobb.
Nekem két hónapja mondták ki, hogy ez a bajom. Januárban elhagyott a kedvesem, aztán márciusban meghalt az egyik legjobb barátom, aztán ez a kettõ túlon túl sok volt.
Kedves második, elmondanad mik a tüneteid, vagy hogy érzed magad?
Értem, koszi.
A kérdező hozzászólása: Kedves 14:03-as! Megkérdezhetem, h.kihez jártál terápiára? Kérlek, ha nem szeretnéd nyilvánosan kiírni, küldd el privát üzenetként ha lehetséges. Nagy segítség lenne! Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!