Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki mondja hogy csak (52 db)

20-25 év közötti értelmes lányok! Hogy reagálnátok, ha valaki (mondjuk én) csak úgy megszólítana titeket és pl. megdicsérne, hogy szépek vagytok?

Ma ugyanis az történt, hogy Budán egy gyorsétteremben láttam egy különösen szép lányt [mosolygós arc, hosszú, természetes sötétvörös haj, ilyen szépet még sosem láttam, emellett kicsit bohókásan színes ruházata és kalapja (!) volt; ezt most csak azért írtam, hátha... :)], és elgondolkodtam, meg mertem-e volna dicsérni, ha nem lettek volna olyan sokan körülöttünk, s vajon hogyan reagált volna erre. Persze, az igazság már nem derül ki soha, de talán a sok anonim válaszból kirajzolódhat valami...:)

Legjobb válasz: Velem pont ma történt ilyen az utcán, egy idegen pasi nagyon szépeket mondott, csak a semmibõl elémállt. Leírom mi játszódott le bennem 1. nem is vettem észre hogy nekem beszél 2. rájöttem hogy hozzám beszél 3. megijedtem/meglepõdtem 4. hülyén néztem rá felhúzott szájjal 5. felháborodtam 6. mosolyogtam 7. nagyonnagyonjólesett 8. beláttam igaza lehet 9. teljes mértékben igazat adtam neki 10. boldogan meséltem anyukámnak

Velem pont ma történt ilyen az utcán, egy idegen pasi nagyon szépeket mondott, csak a semmibõl elémállt. Leírom mi játszódott le bennem 1. nem is vettem észre hogy nekem beszél 2. rájöttem hogy hozzám beszél 3. megijedtem/meglepõdtem 4. hülyén néztem rá felhúzott szájjal 5. felháborodtam 6. mosolyogtam 7. nagyonnagyonjólesett 8. beláttam igaza lehet 9. teljes mértékben igazat adtam neki 10. boldogan meséltem anyukámnak
hát nekem tuti jol esne, pláne ha még nekem is tettszene aki éngem dicsér.:) . csak általában én a vén bácsikkal vagyok igy.Csak azok bokolgatnak az utcán.
Ha látnám rajtad, hogy komolyan gondolod és mint az elozo válaszoló is írta, hogy nemúgy, mint az alkesz oreg papák.. Tutira orulnék neki és ha még tetszenél is mondjuk, akkor sétálni is elmennék veled vagy mondjuk beszélgetnék kicsit(:
Elõzõ: ez aranyos. :) A kérdésre válaszolva: szerintem dicséretes, ha egy vadidegen pasi megszólít, és kulturáltan (!) bókol. Én biztos, hogy örülnék neki, manapság ez nem jellemzõ. 25/N
nem akarom elrontani a kedved, de hasonlók mindennap történnek ilyen lányokkal. Ismerek ilyen bõven mázsa fölötti, de amúgy ari "kiscsajt", mekiben pultos, minden nap majdnem 2 vendég hazavinné :D
elég érdekes az én történetem...:) vezetni tanultam és az utcán állva vártam az oktatóbácsimat, és elment elõttem egy autós. félreállt, kiszállt belõle egy pasi és megdicsért, h milyen szép vagyok és muszáj volt megszólítania :) megkérdezte a nevem, utána rám keresett egy közösségi oldalon, leveleztünk és ha egy "kedves" barátnõm nem kavar be, még össze is jöhettünk volna :) szóval hajrá!:)
én nem szeretem ha megdícsérnek, nem örülök neki.igazából el sem hiszem hogy komolyan gondolja az illetõ.a reakcióm általában arra pl hogy : "nagyon szép vagy" annyi hogy ahha persze, vagy kössz, vagy igen tudom.... de szerintem ez annyira emberfüggõ ki hogy reagál.érdemes megpróbálni, mert semmi rossz nem sülhet ki belõle sztem.:) )

Ha valaki azt mondja hogy csak barátilag találkozunk és elkezd simogatni akkor azt miért csinálja? És a barátok tényleg bevállalnak olat egymással hogy:csók, tapi?

Legjobb válasz: Mert nem csak barátkozni akar. Persze csak õ tudja rá a választ, de sztem talán nem meri megmondani, hogy többet szeretne tõled (hátha akkor nem mész el a randira..?) Barátságba - legalábbis nálam- nem fér bele a csók meg a tapi.

Mert nem csak barátkozni akar. Persze csak õ tudja rá a választ, de sztem talán nem meri megmondani, hogy többet szeretne tõled (hátha akkor nem mész el a randira..?) Barátságba - legalábbis nálam- nem fér bele a csók meg a tapi.
sztem senkinél sem fér bele...A barátok puszilkoznak, de nem csókolóznak!Vedd észre:akar tõled valamit!Most vagy örülsz ennek a válasznak, avagy sem...
Szerintem meg nincs igazuk az elõttem íróknak. Van olyan barátság - illetve ez inkább haverság - ahor a felek akár le is fekszenek egymással. Úgymond talonban tartják egymást szex téren. Szerintem a srác csak meg akar dönteni. Ha többet akarna, nem hangoztatná, hogy csak barátilag találkoztok.
figyelj az elõttem hozzászoló hülyeséget mondott... bár, lehet igaz! kit tudja???:D én fiú vagyok én is sokszor bevettem ezt a trükköt... mert ha elmondaná nem biztos, hogy elmennél és egy kicsit fél a fiu:D
szerintem ez nem fér bele a barátságba.Ha legközelebb elõfordul kérdezz rá nyugodtan.nem lehet olyan félénk ha ezt meg meri tenni.
Ahha : DDD
Összefügg.
Ja, meg föképp az, hogy mekkora erövel lövel ki. Ha csak folydogál, nem igazán volt jó, de ha kilö 3 méterre.....
És ha azért nem lövel meg a mennyisége sem nagy mert elõtte fél órával már volt egy aktus? akkor is jó volt neki?
Nem. Legalábbis nem közvetlenül függ össze. Ha sok jön valakibõl az azt jelenti, hogy régen nem használta a fütyköst, és EZÉRT nagyobbat élvez. A mennyiség attól függ, hogy mennyit termelt addig. Pl ha egy élvezés után megint élvez valaki, akkor nem jön annyi sperma, viszont az élvezés lehet sokkal nagyob is mint az elsõ.
Ez nagyon változó mert nálam pl ha épp kevesebb sperma jön a farkamból akkor ugyanúgy lehet elég nagy orgazmusom persze ha több sperma durran ki belõlem akkor nekem legalábbis sokkal nagyobb az orgazmusom mint általában fõleg ha szinte ömlik belõlem az anyag:$ az télleg a legnagyobb élvezet nekem(a bnõmnek már kevésbé 1-2 helyen):D 19/F
Összefügg. De azért nem egyértelmûen. Nagy spriccet az is okozhat, hogy már napok óta nem élvezett, és hatalmas orgazmusnál is lehet kevés sperma, ha aznap már háromszor ment el.
A kérdező hozzászólása: Köszike az eddigi válaszolóknak:)
Pontosan. Szóval ha jó sokáig elhúzzuk akár az önkielégítést vagy a szexet, akkor nagyobbat élvezünk és több ondó fog jönni. Viszont ha hipp-hopp kész, akkor kisebb élvezet és kevesebb ondó.


Mit jelent ha valaki azt mondja hogy 'Csak úgy random'?

Legjobb válasz: Szerintem azt, hogy spontán, tehát... áhh egyszerûbb szóval nem t'om :D

Szerintem azt, hogy spontán, tehát... áhh egyszerûbb szóval nem t'om :D
Véletlenszerûen
igen ez azt jelenti h csak úgy spontán, simán

Ha valaki iszik és úgy mondja, hogy "szeretlek" igaz vagy csak a pia hatása miatt mondta?

Legjobb válasz: Te még soha nem ittál? Ha igen, akkor tudhatod, hogy nem varázsszer az, és nem változtatja meg az embert. Aki ezt mondja, csak kifogást keres arra, hogy megtegyen valamit, amit amúgy is megtenne, csak nem mer. Mindezt a kérdésedre vonatkoztatva nyilvánvaló, hogy csak a pia miatt nem mondhatta. Persze ebbõl nem következik, hogy igaz, de nem feledd, hogy józanul éppúgy lehet igazat is mondani és hazudni is.

Te még soha nem ittál? Ha igen, akkor tudhatod, hogy nem varázsszer az, és nem változtatja meg az embert. Aki ezt mondja, csak kifogást keres arra, hogy megtegyen valamit, amit amúgy is megtenne, csak nem mer. Mindezt a kérdésedre vonatkoztatva nyilvánvaló, hogy csak a pia miatt nem mondhatta. Persze ebbõl nem következik, hogy igaz, de nem feledd, hogy józanul éppúgy lehet igazat is mondani és hazudni is.
igaz..
igaz
...általában :)
Igaz! Minden tudós már mondta hogy alvás, sírás és ivás közben vagy a legõszintébb.Hidd el!!
És ha nem fogyaszt alkoholt?De megírja sûrün, hogy szeret és hiányzom neki, vagy hogy jó velem akkor az csak szöveg?
És mi van, ha eddig csak piásan mondta...? :)
Igaznak igaz általában, de szövegkörnyezet, hely és társaság függõ a jelentése... Én is jó párszor kimondom ezt a szót komolyabb tartalom nélkül illetve mögöttes érzelem/szándék nélkül, csak úgy, a jobban kedvelt lány ismerõseimnek/barátaimnak. 18/F
Nem olyan rég zárult le egy sikertelen kapcsolatom, az utolsó 3-4 hónapban egyáltalán nem szerettem, de igyekeztem magamra erõltetni az érzést, így a vége az lett, hogy egyenesen taszító volt az egész, nem szerettem vele lenni, de már nem csak úgy, hanem pl elmenni moziba, enni, kávézni, biliárdozni, ezeket sem tudtam élvezni, sõt, kényelmetlen volt. Mikor berúgtam( a vége felé kb kéthetente megtörtént, mert akkor jobban éreztem magam a társaságában), akkor körülbelül 5 percenként mondtam neki, hogy mennyire szeretem imádom, és vele akarok megöregedni 3 gyerekkel meg 10 unokával. Szóval felesleges általánosítani, nem is lehet szerintem. 22l

Hogy mondjuk az idegen szóval, ha valaki nem ért valamihez csak úgy csinálja (pejoratív értelemben)?

Egy szó van rá, de egyszerûen nem jut eszembe és nagyon idegesít....

Legjobb válasz: Az "amatõr" és a "laikus" szavakat szokták használni mostanában; pedig az elsõ régebben mindössze azt fejezte ki, hogy valaki nem professzionálisan foglalkozik valamivel, hanem mondjuk hobbiból. A laikus szintén hozzá nem értõt jelent. Ezekre gondoltál?

Az "amatõr" és a "laikus" szavakat szokták használni mostanában; pedig az elsõ régebben mindössze azt fejezte ki, hogy valaki nem professzionálisan foglalkozik valamivel, hanem mondjuk hobbiból. A laikus szintén hozzá nem értõt jelent. Ezekre gondoltál?
Kókler, dilettáns
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és jó válaszokat! :) A dilettáns szót kerestem! Jajj de jó, hogy meg van, mert még kattogtam volna rajta egy darabig. Köszi!

A Nana c. animének most akkor van folytatása vagy nincs mert valaki azt mondja van csak nincs le fordítva ez igaz? De valaki azt mondja hogy ha befejezik a mangát akkor fogják folytatni de be fejezték már a mangát?

Legjobb válasz: A manga pillanatnyilag szünetel, elvileg még nem fejezték be, nem tudni, mikor lesz folytatása. A Nana anime 47 részes, slussz. Plusz van még két élõszereplõs Nana film.

A manga pillanatnyilag szünetel, elvileg még nem fejezték be, nem tudni, mikor lesz folytatása. A Nana anime 47 részes, slussz. Plusz van még két élõszereplõs Nana film.
Én speciel nem, mert nem igazán érdekel. Azért mondom mert ez a szokás.
Akkor, amikor gondolom komolyan mondom és nem csak "kedvességbõl".. De mondjuk ha tudom hogy másnap reggel 9kor van vmi, amiért drukkolni kell, akkor ált. nem szurkolok neki nagyon:D:D Csak ha eszembe jut, akkor arra gondolok hogy hajrá:D
Ez relatív. Attól függ kinek!
Szerintem, ez nem így mûködik! Amikor azt mondom valakinek, hogy drukkolok érte, akkor NEM abban a pillanatban amikor megtörténik aminek meg kell, hanem amint megtudom mire készül hatalmas optimizmussal állok a sikere mellett és evvel bíztatom a jobb, nagyobb siker elérésében! És innen tudja lélekben mellette vagyok és támogatom a sikereiben stb... De én általában ha mondom, akkor onnantól kezdve nagyon sûrûn jut az eszembe, addig amíg meg nem történik az esemény. ÉS aztán addig izgulok érte, míg ki nem derül az eredmény.
Igen! Gondoltam rá.

Szerintetek, ha valaki azt mondja, hogy "soha senkit nem szerettem még úgy mint téged" az csak a múltra vonatkozik, vagy még a jelenre is, tehát még mindig szeretheti?

Legjobb válasz: Ha valaki nem gondolná komolyan a jelenben, nem mondaná. Mert ha csak a múltra lenne érvényes, már nem biztos hogy fontos lenne. :)

Ha valaki nem gondolná komolyan a jelenben, nem mondaná. Mert ha csak a múltra lenne érvényes, már nem biztos hogy fontos lenne. :)
igen még mindig..
ha ez így lenne, exemmel még mindig boldogan élnénk együtt :)
Az irántad érzett szeretete múltidõben ebben a szerkezetben én így nézne ki: "Soha senkit nem szerettem még úgy mint ahogy téged szerettelek." De amit leírtál azt viszont csakis így lehet érteni: "Soha senkit nem szerettem még úgy mint (ahogy) téged (szeretlek)" Nem ismétli meg az igét, de teljesen egyértelmû ígyis amit mond.
En is szoktam mondani a paromnak - ugy is gondolom, hogy jelenleg is nagyon szeretem es a jovoben is fogom

Valaki megtudná mondani h hogyan lehet a frapsban átállítani az időkorlátot? (mármint azt h ne 1 percenként hanem mondjuk 20 percenként áljon le) Vagy az is jó ha 1 percenként leáll csak automatikusan indítsa újra magát.

Legjobb válasz: Ha nem vetted meg vagy nem oldottad meg a teljes verziós futást, akkor próbaverziód van. A próbaverzió lényege hogy csak kipróbálási szinten tudd használni, ezt pedig a rövid felvételi idõvel korlátozzák. Legális példány = korlátlan használat, akkor állítod meg ha akarod vagy ha elfogy a tárhely.

Ha nem vetted meg vagy nem oldottad meg a teljes verziós futást, akkor próbaverziód van. A próbaverzió lényege hogy csak kipróbálási szinten tudd használni, ezt pedig a rövid felvételi idõvel korlátozzák. Legális példány = korlátlan használat, akkor állítod meg ha akarod vagy ha elfogy a tárhely.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!