Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki mondja hogy (387 db)

Mit jelent az ha valaki mondja hogy nem vagy szívbajos?

Legjobb válasz: Merész vagy. De akkor is szokták mondani,ha valaki az elvégzett munkáért túl sokat kér.

Merész vagy. De akkor is szokták mondani, ha valaki az elvégzett munkáért túl sokat kér.
Nem vagy normális!!
túl sok alkoholt iszik xD
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek kösszi, én is ilyesmire gondoltam de nem voltam biztos benne, a második egy hülye a harmadik meg XD :D
Én vagyok a második: szóval szerintem meg te vagy a hülye, mert én csak a kérdésedre válaszoltam, ugyanis a nem vagy szívbajos=nem vagy normális-t jelent!. Legalábbis mi itthon ilyen értelemben használjuk, amikor valakire azt mondjuk, h nem szívbajos=nem normális! Érted már?
A kérdező hozzászólása: Hát én nem vagyok hülye, értem de olyanról beszélgetünk egy barátommal amire szerintem nem azt mondta hogy nem vagyok normális....akkor gondolom több ilyen hülye jelentése van, na mind1 azért kösszi

Hogy mondanád el anyukádnak ha valaki mondjuk zaklatna? Vagy egy ember megfigyelne?

Nem rólam van szó, ez csak egy kérdés, hátha tud valaki bátorságot meríteni bel?le.

Legjobb válasz: szerencsére nagyon jó a kapcsolatom anyukámmal és ha veszélyben érezném magam, akkor azonnal, szemtõl-szembe mondanám neki, hogy valaki figyel, nem várnék vele, minnél hamarabb cselekszünk, annál jobb

szerencsére nagyon jó a kapcsolatom anyukámmal és ha veszélyben érezném magam, akkor azonnal, szemtõl-szembe mondanám neki, hogy valaki figyel, nem várnék vele, minnél hamarabb cselekszünk, annál jobb
Elmondanám neki. Csak úgy. Egyenesen. Ilyen helyzetben szerintem ez a legjobb megoldás, fõleg ha az ember úgy érzi, hogy a "megfigyelõ" illetõ miatt kezd paranoiás lenni. Anyummal nagyon jól kijövök, tehát bátran kiállnék elé egy ilyen problémával.
Kiváló a kapcsolatom, az összes családtaggal! Szólnék mindenkinek, hogy õk is vigyázzanak, de nem kérném a segítségüket, mert eléggé izmos és gyors vagyok. Szóval, ha verekedésre kerülne a sor elintézném. Ráadásul, még a jogokhoz is értek egy szinten. Tehát, ha rendõrségre menne az ügy tudnám mi a pálya.

Ha valakinek mondjuk van szemöldök piercingje azt érzi is napközben, hogy benne van?

Persze amikor már meggyógyult, nem amikor el?ször berakták. Vagy olyan kicsi a piercing tömege, hogy semmit nem érez, csak ha megfogja kézzel?

Legjobb válasz: nekem volt szemöldök piercingem és úgy emlékszem, hogy teljesen hozzászoktam. persze, tudatosítani kell, hogy ott van, mert kellemetlenségeket okozhat, ha megfeledkezünk róla (pl arcmosás, ruha levétel, stb) valamilyen szinten lehet érezni egyébként, igen.

nekem volt szemöldök piercingem és úgy emlékszem, hogy teljesen hozzászoktam. persze, tudatosítani kell, hogy ott van, mert kellemetlenségeket okozhat, ha megfeledkezünk róla (pl arcmosás, ruha levétel, stb) valamilyen szinten lehet érezni egyébként, igen.
mint ahogy az elsõ válaszoló is írta: nekem is csak volt, de miután begyógyult nem éreztem, hogy bármi is lenne ott. ez más testékszerekre is ugyan úgy elmondható: a számban lévõt sem érzem.
hozzá szoksz egy idõ után teljesen. nem érzed azt a pár grammot, nyugi.
Nekem a fülemben van sok piercingem, mondjuk ezeket sokáig éreztem, de csak mert érzékeny volt ugyebár, a porc lassabban gyógyul. De gyógyulás után már nem érzed, valahogy a részeddé válik az ékszer és akkor lesz furcsa ha esetleg nincs bent.


El lehet azt feltétel nélkül hinni valakinek ha azt mondja, hogy neki nem számít a pénz és hogy nincsenek nagy igényei?

Legjobb válasz: El lehet hinni, de én fejvesztve menekülnék az ilyentõl. "nem számít a pénz és nincsenek nagy igényeim" Ezek szerint tanulni-fejlõdni sem akar, majd elbabrikál otthon a konyhában, mert nincsenek igényei, minek pénz és karrier, lényeg a pörköltszaft. Utazni sem akar majd, mert bakker, az tiszta pénzkidobás, jó lesz kidögleni a poros erkélyre a nyolcadik emeleti panelban.. továbbá ajándékot sem vihetsz neki, az pazarlás! De te sem kapsz tõle normális dolgot soha életedben, mert majd nagysága fillérekbõl összedob neked valami házi vackot, amit max. besüllyesztesz a fiók mélyére. Azán a külsõ: pénz és nagy igények nélkül egy harmincas nõ már igencsak ramatyul néz ki. És így tovább...

El lehet hinni, de én fejvesztve menekülnék az ilyentõl. "nem számít a pénz és nincsenek nagy igényeim" Ezek szerint tanulni-fejlõdni sem akar, majd elbabrikál otthon a konyhában, mert nincsenek igényei, minek pénz és karrier, lényeg a pörköltszaft. Utazni sem akar majd, mert bakker, az tiszta pénzkidobás, jó lesz kidögleni a poros erkélyre a nyolcadik emeleti panelban.. továbbá ajándékot sem vihetsz neki, az pazarlás! De te sem kapsz tõle normális dolgot soha életedben, mert majd nagysága fillérekbõl összedob neked valami házi vackot, amit max. besüllyesztesz a fiók mélyére. Azán a külsõ: pénz és nagy igények nélkül egy harmincas nõ már igencsak ramatyul néz ki. És így tovább...
"a pénz nem érték, hanem eszköz" Ez jó kis mondat. És mennyire igaz. De eszkôz nélkül hogyan fogod valóra váltani az álmaidat? Nem szeretnél eljutni mondjuk Indiába? Vagy a leendõ gyermekedet úgy várni, hogy a város legbiztonságosabb, ezzel együtt legdrágább részén egy családi házban élsz? Gondtalanul befizetni magadat bármilyen tanfolyamra, harmincezres lexikonokat kettesével venni, ha úgy tartja kedved... Tényleg elég, ha a számlák ki vannak fizetve és kaja van a hûtõben? Ez nem zsugoriság-pazarlás kérdése, inkább földhözragadt-felülemelkedett emberek életszemlélete közötti különbség. Erre mondom, hogy én fejvesztve menekülök az olyan nõtõl, aki azt hangoztatja, hogy nincsenek nagy igényei úgy általában.
Én 1, 5 évet dolgoztam úgy hogy nem kaptam fizetést, csak azért mert szeretem a munkámat. És jól is csináltam. Még fiatal vagy. :)
Nem csak azon múlik, hogy józan ésszel mit lát be az ember, hanem hogy a szocializáció során milyen értékrendet tett magáévá. Én olyat, ahol a pénz nem érték, hanem eszköz. (Utolsó voltam)
Nem veszem sértésnek, de volt szerencsém tanulni a pénzrõl, dolgoztam ezen a területen, jól is csináltam, de mégsem tudtam reggelente a tükörbe nézni. Megint nem látnak az emberek átmenetet a nem érdekel a pénz meg zsugori vagyok. Nem mondtam, hogy nem fontos a karrier. Nagyon is, hiszen írtam, hogy élek-halok a munkámért. Ebbõl látszik, hogy az elõrejutás is fontos. Annyi a különbség, hogy nem a pénz miatt, hanem önmagam kiteljesítése miatt.
Eléggé ki van sarkítva, de a 8. hozzászólónak méginkább igaza van. Meg ha most elég a pénzed, akkor ha gyereked születik, rögtön felkopik az állad. Azt hiszed hogy az élet kajából meg számlákból áll? Aztán a lakást szépen lelakod, mert hopsz, elfelejtkeztél az amortizációról. Csak hitelre tudtok bármit megvenni, ami rögtön bedõl ha egyikõtöket kirúgják. De nyugodtan emelemesezzél csak le. ;)
Nem, ez nem mlm-es szöveg, csak egy csöppet többet tudok a pénzrõl nálad. Ezt ne vedd sértésnek, a pénzrõl sajnos nem tanítanak az iskolában.
Ez attól függ, h milyen jellemû, személyiségû emberrõl van szó...
Tipikus MLMes szöveg a 6-os válaszolótól. Én is így vagyok vele, hogy elég ha megélek tisztességesen. És inkább dolgozom 40 évet egy olyan munkában, amiért élek halok (a mostani szerencsére ilyen), minthogy mást csináljak, amiért jobban megfizetnek. 24/N
Az örök megválaszolhatatlan kérdés. :) aki azt gondolja hogy legyen elég a pénz bevásárlásokra és a csekkekre, az bizony rabszolga lesz egész életében.
Nekem annyira számít a pénz, hogy a hétköznapi dolgokra fussa-bevásárlás, csekkek...
Nem. Mindenkinek számít. Vagy neki nem számít, hogy mibõl fizeti be a csekkeket? :D
Egy feltétellel, alapos kiismerés után!!!Én konkrétan elég hevesen felfigyelnék arra ha valamelyik nõnek nem számítana annyira a pénz, bár ez a mai világban elenyészõ kisebbség... A határozatlan embereknek szokott kevés igényük lenni.Akinek pedig túl nagyok az elvárásai az álomvilágban él, egy ember sem ér annyit hogy egy csomó energiát és idõt ráfordítsunk, közben semmi biztosíték nincs arra hogy megéri a befektetett munka...
A pénz mindenkinek fontos valamilyen téren. A hûlye akinek nem. Nekem is fontos, de nincs nagy igényem s ebböl adódóan nem is költök sokat. Mindenki màs.., ,
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi a válaszokat, a 8. hozzászólás tényleg kicsit sarkított, viszont megérintett.

20-25 év közötti értelmes lányok! Hogy reagálnátok, ha valaki (mondjuk én) csak úgy megszólítana titeket és pl. megdicsérne, hogy szépek vagytok?

Ma ugyanis az történt, hogy Budán egy gyorsétteremben láttam egy különösen szép lányt [mosolygós arc, hosszú, természetes sötétvörös haj, ilyen szépet még sosem láttam, emellett kicsit bohókásan színes ruházata és kalapja (!) volt; ezt most csak azért írtam, hátha... :)], és elgondolkodtam, meg mertem-e volna dicsérni, ha nem lettek volna olyan sokan körülöttünk, s vajon hogyan reagált volna erre. Persze, az igazság már nem derül ki soha, de talán a sok anonim válaszból kirajzolódhat valami...:)

Legjobb válasz: Velem pont ma történt ilyen az utcán, egy idegen pasi nagyon szépeket mondott, csak a semmibõl elémállt. Leírom mi játszódott le bennem 1. nem is vettem észre hogy nekem beszél 2. rájöttem hogy hozzám beszél 3. megijedtem/meglepõdtem 4. hülyén néztem rá felhúzott szájjal 5. felháborodtam 6. mosolyogtam 7. nagyonnagyonjólesett 8. beláttam igaza lehet 9. teljes mértékben igazat adtam neki 10. boldogan meséltem anyukámnak

Velem pont ma történt ilyen az utcán, egy idegen pasi nagyon szépeket mondott, csak a semmibõl elémállt. Leírom mi játszódott le bennem 1. nem is vettem észre hogy nekem beszél 2. rájöttem hogy hozzám beszél 3. megijedtem/meglepõdtem 4. hülyén néztem rá felhúzott szájjal 5. felháborodtam 6. mosolyogtam 7. nagyonnagyonjólesett 8. beláttam igaza lehet 9. teljes mértékben igazat adtam neki 10. boldogan meséltem anyukámnak
hát nekem tuti jol esne, pláne ha még nekem is tettszene aki éngem dicsér.:) . csak általában én a vén bácsikkal vagyok igy.Csak azok bokolgatnak az utcán.
Ha látnám rajtad, hogy komolyan gondolod és mint az elozo válaszoló is írta, hogy nemúgy, mint az alkesz oreg papák.. Tutira orulnék neki és ha még tetszenél is mondjuk, akkor sétálni is elmennék veled vagy mondjuk beszélgetnék kicsit(:
Elõzõ: ez aranyos. :) A kérdésre válaszolva: szerintem dicséretes, ha egy vadidegen pasi megszólít, és kulturáltan (!) bókol. Én biztos, hogy örülnék neki, manapság ez nem jellemzõ. 25/N
nem akarom elrontani a kedved, de hasonlók mindennap történnek ilyen lányokkal. Ismerek ilyen bõven mázsa fölötti, de amúgy ari "kiscsajt", mekiben pultos, minden nap majdnem 2 vendég hazavinné :D
elég érdekes az én történetem...:) vezetni tanultam és az utcán állva vártam az oktatóbácsimat, és elment elõttem egy autós. félreállt, kiszállt belõle egy pasi és megdicsért, h milyen szép vagyok és muszáj volt megszólítania :) megkérdezte a nevem, utána rám keresett egy közösségi oldalon, leveleztünk és ha egy "kedves" barátnõm nem kavar be, még össze is jöhettünk volna :) szóval hajrá!:)
én nem szeretem ha megdícsérnek, nem örülök neki.igazából el sem hiszem hogy komolyan gondolja az illetõ.a reakcióm általában arra pl hogy : "nagyon szép vagy" annyi hogy ahha persze, vagy kössz, vagy igen tudom.... de szerintem ez annyira emberfüggõ ki hogy reagál.érdemes megpróbálni, mert semmi rossz nem sülhet ki belõle sztem.:) )
Szerintem a Létszi szó már magában túl különleges.
Én egy fiúra mondtam, hogy különleges, õ tényleg az. Alacsony, de veszett jóképû, aranybarna szeme van, õzbarna haja, barnás bõre... Vicces, de tud komoly is lenni, vannak elképzelései, nem enged sok mindenkit közel magához, nekem szerencsém volt. Nem tudom, hogy õ szeret-e de én õt igen:)
22f
egyszer mondtam egy lánynak hogy különleges. azért, mert másnak képzeltem el, olyannak hittem amilyen sosem volt és soha nem is lesz. azt hittem, hogy más mint a mostani lányok többsége, hogy vannak belsõ értékei. meg voltam gyõzõdve róla, hogy Õ különleges. nekem az volt. de rá kellett jönnöm, hogy rosszabb mint az átlag. beképzelt, önzõ, hitegetõ, kétszínû kis kígyó aki szeret játszani mások érzéseivel. szeretném is utálni érte, csak nem tudom....
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi, pont arra válaszoltál, amit kérdeztem és ami érdekelt :D Még egyszer köszi!
egyszer azt hittem egy lányról , hogy különleges . tök jól elbeszélgettünk , meg megvolt az összhang is , meg minden , csak az eggyik probléma az volt , hogy haverommal járt , aki elég féltékeny típus , a másik probléma meg az volt vele, hogy szakított haverommal és összejött a haverjával, aki nekem is haverom és a csaj eggyik legjobb barátnõje járt haverom haverjával elõtte . szóval azóta már rájöttem , hogy igen , különleges a csaj . KÜLÖNLEGESEN NAGY RIBAAANC! 22/F
A páromnak mondtam.Azért az, mert nála még a klasszikus értelemben vett férfi-nõ kapcsolat az igazi!
08:54-es vagyok. Elfelejtettem, hogy én 21 éves lány vagyok, és lehetõleg legyen nálam minimum 2, maximum 9 évvel idõsebb. Remélem, arra válaszoltam, ami érdekelt.
Belsõ: Számomra az, akinek mély, de nem okoskodó gondolatai vannak, aki magától is észreveszi, ha bajom van, látja az értékeimet, a földön jár, kedves olyanokkal is, akik nem feltétlenül vannak vele egy szinten, szorgalmas, elfogadó, humoros. Külsõ: Ne legyen cinege vékony, de nagy hústorony sem. Magas, de legalábbis nagyobb 165-nél (nálam), legyen szép háta és keze, és ne legyen kigyúrt állat, mert az nagyon visszataszító. A mosolya kedves, a tekintete meleg, és nekem a rövid haj jön be.
A kérdező hozzászólása: Nem fontos....
Tegyük fel, hogy van elõttem 10 jó csaj. Mind a 10 a "dugnám" kategóriába tartozik, de ha van olyan közöttük, akivel mást is el tudnék képzelni, na Õ különleges.
A kérdező hozzászólása: Csak kinézett valahoyg és talán még tulajdonságai is voltak!!! Nem lehetne konkrétan a kérdésemre válaszolni???Nem véletlenül tettem fel ezt a kérdést!!!
Értem én, csak ennél magvasabb gondolatokat sajnos nem tudok megosztani. najó, hogy ne offoljak: arra mondom, hogy különleges, aki bennem különleges helyet foglal el, kiemelem magamban a többi ember közül, de nem egy tulajdonsága miatt, hanem az egész lénye miatt.
Hihi, az elsõnek jár a pont. =D Amúgy igen, használtam már a különleges szót egy lányra. Amikor meg akartam ba.szni. =D
A kérdező hozzászólása: A valaki szó, egy egyénre, személyre vonatkozik, nem pedig egy szóra...
ja és 13/L

Lehetséges hogy ha valakinek mondjuk szülész a férje akkor a saját férjénél szüli meg a gyereküket?

csak érdekel, nem velem van ez a helyzet:)

Legjobb válasz: Belefér etikailag, de az orvosnak joga van nem vállalni... Én örültem volna neki, ha a férjem/párom lett volna az orvosom. De így sem jártam rosszul, mert ismerõsõm volt az orvos és bár az elején tök paráztam meg cikinek tartottam és féltem, nehogy kínosan viselkedjek elõtte, de így utólag tökre örülök, hogy ezt az ismerõsömet választottam, mert tökre megbíztam benne és jó hangulatban telt a terhesgondozás, szülés...

Belefér etikailag, de az orvosnak joga van nem vállalni... Én örültem volna neki, ha a férjem/párom lett volna az orvosom. De így sem jártam rosszul, mert ismerõsõm volt az orvos és bár az elején tök paráztam meg cikinek tartottam és féltem, nehogy kínosan viselkedjek elõtte, de így utólag tökre örülök, hogy ezt az ismerõsömet választottam, mert tökre megbíztam benne és jó hangulatban telt a terhesgondozás, szülés...
Én egy könyvesboltban a kismamás polcokon találtam egy olyan könyvet, amit egy magyar szülész-nõgyógyász írt, aki a Telkiben orvos. A saját felesége szülését õ vezette le. Sajnos a könyv címét nem tudom, leírta benne a felesége egész terhességét naplószerûen.
Én a szülésznõmet kérdeztem errõl. Azt mondta náluk nem jellemzõ. Egy orvosról tud, aki nem csak a felesége, de a saját lánya szülését is levezette.
Az eü törvény elméletileg tiltja, pont azért, amit valaki írt itt: mert érzelmileg érintett. Emiatt jóérzésû orvos el sem vállalja a felesége szülését. Egy nagyon kedves szülész ismerõsöm mesélte, hogy már a legtöbb kórházban tiltják ezt, de õ nem is ismer olyan szülészt, akinél a felesége szült.
szerintem nem... a mûtéteket sem vállalják el a szeretteiknél az orvosok mert érzelmileg benne lennének a helyzetben. Gondolj bele, nem tudná végezni a dolgát, mert neki is egy nagy pillanat lenne, hogy a kisbabája megszületik és ha ne adj isten komplikáció adódna nem tudna lépni, mert pánikolna.
Etikailag nem fér bele, de én (sajnos) tudok erre példát.
Az eü törvény nem tiltja. http://www.szoszolo.hu/03jogok_kot/Orvosok_jogai.htm az orvosnak joga van visszautasítani, de nem kötelezõ. Ha vállalja, akkor vállalja. Az más kérdés, hogy az adott intézmény vezetõsége hogy áll a dologhoz....
A kérdező hozzászólása: ha még a felesége szülését vezeti le azzal nincs baj, de ha a lányáét...ez már durva én biztos nem szülnék az apámnál
A könyv címe: "Ha egy nõ gyereket akar", a szrzõ, férj, nõgyógyász neve: Dr. Csermely Gyula. Nagyon aranyos könyv.
Ahha : DDD
Összefügg.
Ja, meg föképp az, hogy mekkora erövel lövel ki. Ha csak folydogál, nem igazán volt jó, de ha kilö 3 méterre.....
És ha azért nem lövel meg a mennyisége sem nagy mert elõtte fél órával már volt egy aktus? akkor is jó volt neki?
Nem. Legalábbis nem közvetlenül függ össze. Ha sok jön valakibõl az azt jelenti, hogy régen nem használta a fütyköst, és EZÉRT nagyobbat élvez. A mennyiség attól függ, hogy mennyit termelt addig. Pl ha egy élvezés után megint élvez valaki, akkor nem jön annyi sperma, viszont az élvezés lehet sokkal nagyob is mint az elsõ.
Ez nagyon változó mert nálam pl ha épp kevesebb sperma jön a farkamból akkor ugyanúgy lehet elég nagy orgazmusom persze ha több sperma durran ki belõlem akkor nekem legalábbis sokkal nagyobb az orgazmusom mint általában fõleg ha szinte ömlik belõlem az anyag:$ az télleg a legnagyobb élvezet nekem(a bnõmnek már kevésbé 1-2 helyen):D 19/F
Összefügg. De azért nem egyértelmûen. Nagy spriccet az is okozhat, hogy már napok óta nem élvezett, és hatalmas orgazmusnál is lehet kevés sperma, ha aznap már háromszor ment el.
A kérdező hozzászólása: Köszike az eddigi válaszolóknak:)
Pontosan. Szóval ha jó sokáig elhúzzuk akár az önkielégítést vagy a szexet, akkor nagyobbat élvezünk és több ondó fog jönni. Viszont ha hipp-hopp kész, akkor kisebb élvezet és kevesebb ondó.

Teljesen kilehet a kislányoknál a nunijukat törölni? Mert valaki mondja hogy nem szabad meg hallottam már olyat is aki kitörli. Én kiszoktam törölni ha kakis, óvatosan a krémet is de úgy hogy ne maradjon semmi nem sikerül.

Legjobb válasz: Szerintem, ha a kaki belemegy, azt mindenképp ki kell törölni, de egyébként nem kell nagyon "piszkálni". A krémet már nem olyan könnyû, de az kijön a fürdetésnél úgyis.

Szerintem, ha a kaki belemegy, azt mindenképp ki kell törölni, de egyébként nem kell nagyon "piszkálni". A krémet már nem olyan könnyû, de az kijön a fürdetésnél úgyis.
Én óvatosan kitörölgetem neki mindig, persze nem "csillogóra", csak hogy ne maradjon ott semmi nem oda való. (krém maradhat).
A kérdező hozzászólása: Akkor jó a kakit én is kitörlöm de a Sudokrémet használom azt nem tudom teljesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!