Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki mondaná neked, hogy (83 db)

Van egy lány akit már 7 éve szeretek de sose tudok vele össze jönni. Mert nagyon tetszik nekem és ha meg mondanám neki hogy szeretem akkor már el veszne az ölelés meg a puszi is. Valaki segítene?

Legjobb válasz: Hát a semmi jobb ennél a perverz függésnél. Ha lesz valami fasza. Ha nem lesz semmi akkor is fasza mert tovább tudsz lépni és keresni másik lányt. Szóval a legjobb ha elhívod randizni vagy valami.

Hát a semmi jobb ennél a perverz függésnél. Ha lesz valami fasza. Ha nem lesz semmi akkor is fasza mert tovább tudsz lépni és keresni másik lányt. Szóval a legjobb ha elhívod randizni vagy valami.
ennyi információval: Valld be neki, így csak szenvedsz, utána túl leszel egy idõ után az egészen. Szakíts meg vele minden kapcsolatot Szenvedj így tovább.
Mond el neki, meg fogsz könnyebbülni. Max nem kellesz neki, de egy kis pusziért és ölelésért titokban imádni nem jó dolog. Ha nem kellesz neki biztos szar lesz, fõleg 7 év után de majd túl leszel rajta.
Mondd el neki nyugodtan :) Ha nem mondod el, aznem jó. 1: összjöttök, boldogok lesztek 2: megtudod az igazat, és hamarabb túl leszel rajta, mint ha még 7 évig reménykedsz

Ha valaki azt mondaná neked, hogy ő sátánista, akkor mit tennél?

Elkerülnéd a továbbiakban? Elítélnéd ?t ezért? Esetleg érdekelne téged, hogy valójában mit is jelent mindez?

Legjobb válasz: Az attól függ. Elsõsorban elbeszélgetnék vele, hogy ez neki mit jelent, mit tesz, miben hisz, mi az, ami fontos neki ebben. Ugyanis elõfordulhat, hogy nem is valódi "sátánimádó", csak Isten ellen lázadó. Ez nem mindig ugyanaz! Ha csak "lázong", akkor valójában nem gonosz.Ebben az esetben inkább a "hókuszpókuszon" van a hangsúly, és azon, hogy élvezi, hoyg másokat megijeszt a kinézetével, "hovatartozásával". Ilyenkor sok-sok türelemmel javítható a helyzet! (De azt nem szabad mondani, hogy hülyeség, amit beszél, mert annál inkább...) A valódi sátánisták követni akarják "urukat" a gonoszságban is. Náluk a gonosz tettek a "jócselekedetek". Ha azt látod, hogy valóban rosszat akar tenni másokkal, az élteti, hogy minél rosszabb legyen õ maga (nem rossznak akar tûnni, hanem valóban rossz akar lenni - ez nagy különbség!), akkor baj van! Szerintem ebben az esetben menekülj! (És esetleg - ha hívõ vagy - imádkozz érte!)

Az attól függ. Elsõsorban elbeszélgetnék vele, hogy ez neki mit jelent, mit tesz, miben hisz, mi az, ami fontos neki ebben. Ugyanis elõfordulhat, hogy nem is valódi "sátánimádó", csak Isten ellen lázadó. Ez nem mindig ugyanaz! Ha csak "lázong", akkor valójában nem gonosz.Ebben az esetben inkább a "hókuszpókuszon" van a hangsúly, és azon, hogy élvezi, hoyg másokat megijeszt a kinézetével, "hovatartozásával". Ilyenkor sok-sok türelemmel javítható a helyzet! (De azt nem szabad mondani, hogy hülyeség, amit beszél, mert annál inkább...) A valódi sátánisták követni akarják "urukat" a gonoszságban is. Náluk a gonosz tettek a "jócselekedetek". Ha azt látod, hogy valóban rosszat akar tenni másokkal, az élteti, hogy minél rosszabb legyen õ maga (nem rossznak akar tûnni, hanem valóban rossz akar lenni - ez nagy különbség!), akkor baj van! Szerintem ebben az esetben menekülj! (És esetleg - ha hívõ vagy - imádkozz érte!)
én nem fordulnék el de kerülném a témát, mert nem érdekel. de abban a pillanatban csak hümmögnék. :D
Megkérdezném tõle, és ez mit takar? Vagy: Az hol fáj:
A Sátánizmusnak semmi köze az emberáldoazhoz a vérisáshoz és ilyen hülyeségekhez, a sátánista nem hisz a sátánban hanem magában nekem semmi bajom nem lenne egy ilyen emberrel. Ha viszont ember/állat áldozatot akar vagy ilyenek (az már ördögimádat) akkor az már valamilyen szinten szerintem beteges.
Megkérdezném tõle, hogy véresen komolyna gondolja e.És ha igen összeköltöznénk.:D muhhahaha.
Nem értem a hümmögésre miért kaptam 0 pontot. A véleményemre és a reakciómra voltál kíváncsi nem? Hát én nem tudnék abban a pillanatban mit mondani neki, csak hümmögnék. Ennyi. Kezdem unni, hogy végülis ez egy önismereti kérdés, ha a saját véleményemet leírom az miért 0 pont. Na mindegy további szép napot!
Velem már történt ilyesmi. Egyik barátom kijelentette h õ sátánista. Erre: Én: *röhög* a LavLey féle sátánizmusra gondolsz? Õ: nem. Én: és miben nyilvánul meg a sátánizmusod? Õ: csirkéket áldozok. Én: mirelit csirkét? Õ: igen(...) Hát ez kész... XD nem ia tudtam h vannak ilyen hülyék... azóta már elköltözött, és nem tartjuk a kapcsolatot. ui: bocsi az offért, de ezt muszáj volt :D
Kerüld el jó messze, leírom mi a lefolyása: 1 a jópofa beszélgetések között adagolja a bibliai keveréseket 2 utána ha rákérdezel mi is ez leírja, hogy ez egy nagyon jó dolog és mindenféle hazugságokkal húz a téma felé, hogy ez nem is veszélyes, meg valójában nem az, ami, persze közben pontosan az! 3 utána megkísérel beléptetni valahogy, de ha nem jön össze neki standyben tart, vagy örökre utálni fog 4 ha beléptél egy ideig csak valami ámítás jön, aztán jön a valódi beavatás, lehetõséged van állatokat, embereket kínozni, ölni, ha kilépsz, vagy bármit szólsz a szektáról, megölnek, legalábbis fenyegetésben élsz
Utolsó válaszoló: szeretnék a te világodban éni, biztos nem unatkozol, miközben összeesküvés-elméleteket gyártasz :] idióta...
Messze ivben elkerülném!
Szerintem a legnagyobb probléma ezzel a kérdéssel, hogy a tizenévesek között, aki sátánistának nevezi magát fingja nincs arról mit is jelent ez valójában.Ezért fekete ruhában pentagrammákat rajzolgatva randalírozik.Neki ebben ki is merül a vallása.(persze tisztelet a kivételnek)
Menekülnék! Nehogy felmutasson áldozatként a következõ szombat estén... Na de komolyra fordítva a szót: nem mindegy az sem, hogy mennyire ásta bele magát ebbe a "vallásba"... Ha fanatikus, és már csak ezért él-hal, valószínûleg elkerülöm, ám ha vannak dolgok, amiket átvett a szektából, de másnak nem árthat vele, akkor valószínûleg egy lépés távolsággal, de megmaradhatna az addigi kapcsolatunk...
El nem ítélném, talán el sem kerülnék, de nem keresném a társaságát, mert nem értek egyet a nézeteivel.
Elküldeném a picsába!!!!!!
kb én is. ez betegség... méghozzá elég nagy
Fantörpikus, hogy mennyien elítélik õket; pedig általában fogalmuk sincs, hogy mit is jelent valójában. Kiváló munkát végzett a keresztény agymosás az elmúlt évszázadokban! :( Elsõ hozzászólónak: Megkérdezném tõled, hogy mi a gonoszság és mi a jóság? Ugyanis az teljesen szubjektív dolog. Tehát objektíven használva semmi értelme. (Ugyan errõl is lehetne órákat trécselni - talán kérdezek is majd róla.) Írásodon kitûnõen érzõdik a keresztény nézõpont elõítélete; teljes mértékben hiányzik belõle az objektivitás (szánalmas némiképpen). Na de sebaj; azért vagyunk itt, hogy kölcsönösen okosodjunk. :) Amúgy a sátánisták (az igazi sátánisták) nem gonoszak akarnak lenni. Ezt csak az agyament keresztények hírdetik róluk. Meg azt is, hogy "követik az urukat a gonoszságban", meg hasonlók. Ez baromság. Van olyan része a sátánizmusnak, ahol például nem is tudná követni az urát, hiszen nem is hisz benne. (Voltaképpen az ateizmus egyik formájának mondható.) A többi pedig többségében az "élni és élni hagyni" elvet vallja. Nem akar ártani, de joggal elvárja, hogy neki se ártsanak. (Ha valaki mégis megteszi, akkor meg ne panaszkodjon a következmények miatt.) Ötödik írásra: Semmivel sem nagyobb betegség, mint bármely más vallás, világnézet. Ugyanolyan. Sõt, bejegyzett vallás ez is. (Amíg másnak nem árt vele, addig miért lenne nagyobb baromság, mint a buddhizmus vagy a muszlim vallás? Vagy esetleg úgy gondolod, hogy a sátánizmus akárcsak a közelébe ért valaha is a muzulmán vagy a keresztény vallások kártékonyságának? Még manapság is rengeteg ember hal meg nap mint nap a "normálisnak" tartott vallások miatt. A sátánizmusnál azért ennyire nem sz*r a helyzet. A történelmet nézve pedig igencsak kispályásnak tûnik egy keresztes háborúhoz vagy inkvizícióhoz, esetleg dzsihádhoz viszonyítva. Akkor most melyik is a "rossz"?) Mit tennék? Semmi nem változna. Megkérdezném, hogy mit is jelent neki mindez, és maximum vitáznánk egy jót róla. Semmi több. Ha valaki bejelentené nekem, hogy keresztény, hindu, vagy bármi más, azt sem húznám le a vécén emiatt. (Az emberi elfogultság és elõítélet sokszor nevetséges szintet ér el. :( )
Az utolsó hozzászólónak: bocs, de szerintem Te sem ítélheted meg a többieket, azt írod az eslõ hozzászólóról, hogy nem objektív, meg "szánalmas" hogy keresztény szemszögbõl ítéli meg a kérdést, holott a kérdezõ a véleményét kérdezte, a "vélemény" meg ugye nem objektív. Te sem vagy az. Különben nem szánalmasoznál le valakit azért mert hisz valamiben és kiáll mellette. A fõ kérdésre válaszolva: nem tudom, megpróbálnék az illetõvel elbeszélgetni, hogy mik valójában a nézetei, és miért választotta ezt az utat. Aztán az alapján hogy mit mond erre már jobban el tudnám dönteni, hogy mit tegyek. Lehet, hogy az egész egy segélykiáltás amit valamilyen csalódás váltott ki belõle. Elfordulni tõle pedig a legrosszabb amit tehet az ember a barátjával.
Na igen, ha a többi hozzászólótól elvárod az objektivitást Te is legyél az. Vagy "agymosásként" megítélni egy vallást talán objektív? Ha a sátánistákat objektívan kell megítélni, akkor legyél kedves és Te pedig tegyél így a keresztényekkel. Akkor egyiket se tertsd se jobbnak se rosszabbnak a másikánál.
Naná, a keresztény agymosás miatt mindenki mindent elitél... Én végre kideríteném mi a különbség a sátánista, a sátánimádó és az ördöghívõ között, mert ezeket csak olyantól hiszem el aki benne él. Ha tényleg egy normális ágban van, nem lenne vele bajom, ha valamilyen elvakult, a gyökerektõl messzi, magát sátánistának valló szektában, akkor kicsit jobban figyelnék rá, elvégre nem szeretném hogy bajba kerüljön...
Sok oka lehet annak, hogy valaki ezt mondja. Viszont nem küldeném el és nem is ítélném el, mert alapjáraton kíváncsi vagyok és toleráns.

Valaki megtudja mondani nekem, hogy levodopa tartalmú gyógyszert mire és/vagy minek írnak fel az orvosok, ha még azt se tudják pontosan hogy mi a probléma?

Nekem állítólag dopamin pótlásra van szükségem,de nem tudom,hogy mi az a dopamin,hogy mire való és hogy tényleg fontos-e?

Legjobb válasz: ,"de nem tudom,hogy mi az a dopamin,hogy mire való" Kivel beszéltél te, a portással? Mert az orvos olyant nem mond, hogy állítólag dopamint kell pótolni. Mellesleg ha rákeresel a betegségre, a Parkinson kórra, akkor futva mész el venni ilyen szert.

, "de nem tudom, hogy mi az a dopamin, hogy mire való" Kivel beszéltél te, a portással? Mert az orvos olyant nem mond, hogy állítólag dopamint kell pótolni. Mellesleg ha rákeresel a betegségre, a Parkinson kórra, akkor futva mész el venni ilyen szert.


Ha valaki azt mondaná neked hogy szép vagy és szeret, elhinnéd neki, miközben tudod, hogy?

Miközben tudod, hogy ronda vagy és senki nem tudna szeretni? Senki ne vegye személyesen magára, ez csak feltételezés. Konkrétan persze rólam van szó.

Legjobb válasz: Elhinném.Mert ha nem hiszel senkinek,akkor egyedül fogsz megdögleni.

Elhinném.Mert ha nem hiszel senkinek, akkor egyedül fogsz megdögleni.
Ha én szeretek egy nõt, akkor nekem szép. Miközben tudom, hogy másoknak nem szép. Az exnejem csúfolt, hogy sokkal csúnyább az exbarátnõm, mint õ. És? Mégis az utóbbit szerettem, nekem õ volt a szép, pedig más szemével nézve csúnya volt.
Te aztán negatív vagy, ember.
A kérdező hozzászólása: Én elsõ körben magamnak akarok megfelelni, aztán persze másoknak is jó lenne. Hogy legyen olyan aki szeret. Ez is igaz, van egy fogalmam arról, hogy mi a 'szép'. És igen, én ettõl nagyon-nagyon messze állok. Tehát csúnya vagyok. Én úgy látom, hogy van a 'szép' meg a 'csúnya'. Lehet éppen fokozni mind a kettõt, de nem érdemes. Ha valaki szép, akkor szép. Lehet hogy dagibb, de mondjuk formás, nõies alkata van és nagyon szép arca, haja (ismerek ilyet), tehát szép. De az is lehet, hogy magas, vékony, szép arcú, vagyis más az alkata meg minden de akkor is szép. Szóval szép-szép, az már mindegy hogy valaki HOGYAN szép, ha szép akkor szép. Aztán van a csúnya.. Aki ronda az ronda. Én nem sok olyan embert láttam eddig akire azt mondtam volna hogy na, ez ronda. Én a legtöbb embert szépnek látom, mondjuk magamhoz viszonyítok de akkor is. És akkor ittvagyok én.. nem is mondom hogy ronda vagyok, erre valami új fogalom kell, amikor valami annyira visszataszító hogy az ember még bottal sem piszkálná meg, érted. :) Ezt majd rólam fogják elnevezni legalább. Nem tudom. Nem tudom hogy mi baja van annak a fiúnak. Azon töröm a fejem, hogy vajon mit remél tõlem, vagy miért mondja/mondta hogy szép vagyok.. utálom, hogy a képembe hazudik, és pofátlanul képes állítani hogy õ igazat mond! nem tudok rájönni hogy mit akar tõlem. gyártottam már pár összeesküvés-elméletet, mind elég valószínûtlen de már nem tudom, haha.. a legtöbb lány csak nyavalyog hogy 'jaj de csúnya vagyok utálom magam', közben meg facebookon kintvan vagy 100 kép amin pózol meg minden, mert csak azért nyavalyog hogy dicsérgessük, hogy 'nem is, szép vagy' meg ilyenek. egyenesen gyûlölöm az ilyet, szánalmas egy jelenség. na hát én nem vagyok ilyen. én komolyan ronda vagyok. nekem nem kell mások nyugtatgatása, úgyis csak udvarias aki az ellenkezõjét állítja, és úgyse lesz igaz sajnos. szóval a lényeg hogy egy darab kép sincs rólam. fel se férnék egy képre, lol. ha gondolod privátban leírom hogy hogy nézek ki persze tudom hogy ez nem ugyanaz, de nagyjából te is megérted akkor hogy miért vagyok elkeseredve..
Úristen -.-' Ha ennyire hülye vagy, hogy azt mondod, hogy milyen ronda vagy stb, miközben azt mondják rád, hogy szép vagy (különben is, a szépség reális), akkor megérdemled, hogy senki ne mondjon szépnek -.-'
És szerinted miért mondja rád, hogy szép vagy, poénból? Nem hiszem. Szerintem nem vagy túl kedves. Nem kell lehazugozni valakit, csak mert neked nuku önbizalmad van.
Ja és még annyi, hogy szerintem Te is azt várod, hogy azt mondjuk, hogy 'nem is, szép vagy'...vagy akkor mit? Mire vágysz? Mondjam azt, hogy IGEN, RONDA VAGY B*ZDMEG? Vagy mit akarsz? o.O Én 13 éves lány vagyok, és én se mondom, hogy egy szépség vagyok, nem is vagyok p*csa, de ez már szánalom a köbön O.O
A kérdező hozzászólása: MODERÁTOROK, van egy kis munkátok itt ;)
Neked meg a saját gondolkodásodon kéne változtatnod;)) Most komolyan, mi az, hogy "ronda vagy és senki nem tudna szeretni"?? Ezt még mindig nem tudom felfogni...O.O
A kérdező hozzászólása: Te vagy az aki azt a másik három választ is írta? Igazából el se olvastam õket, csak a 'címszavakat' láttam. Nem is kérem hogy felfogd, mert nem tudnád, ahogy te is írtad. És ezen nem is akarok leállni vitázni. Ha te nem tudod elfogadni, hogy a te látásmódodon kívül létezik másmilyen is, akkor ne vesztegesd itt az idõdet. a kedves MODERÁTOROKNAK meg már levelet is küldtem, de úgy látszik nem hajlandóak felemelni a se... és végezni a munkájukat, vagyis moderálni. Bár ez az utolsó válaszod már nem volt olyan, khm, kultúrálatlan mint az a másik három. lehet hogy lehet veled értelmesen is beszélni? ;)
most még ki is akarsz osztani? :) ) elnézést, ha kultúrálatlanul válaszoltam, de szerintem ne hazugozz le senkit azért, mert azt mondja rád, hogy szép vagy...vagy csak én látom így? ;)Szûk látásod pedig Neked van, hidd el, sok lány él a Földön, aki nincs megelégedve a külsejével. (:
Bocs, a vége megint lemaradt... Ha valaki azt mondja neked, hogy szép vagy, inkább örülj neki...
A kérdező hozzászólása: Talán nehéz elképzelni egy ilyen csúnyát, fõleg meg ha te magad szép vagy (mint a legtöbb ember..), de sajnos.. de, pont olyan vagyok ahogy leírtam. Hát sajnos én így látom, hogy a külsõ a lényeg. Nem mintha engem érdekelne mások külseje, de lehet hogy csak mert én sem vagyok egy szép látvány. Soha nem tudnám magam elfogadni.. Nekem a belsõmmel nincs baj, nekem csak a külsõmmel van..:) attól is függ, igen, dehát ki tudja, az emberek annyi mindenbõl tudnak hasznot húzni, ki tudja hogy nem-e valami hátsó szándékból dícsérget? vagy egyáltalában, csak udvariasságból?
Ez attól függ, hogy ki mondja, és mikor. Ha például anyukád mondja a szüeltésnapodon, akkor egyérltemû, hogy kamuzik ...ha esetleg egy alkoholista disznó, aki ott tengõdik nálad hónapom óta, és csak élõsködik rajtad, akkor hazudik. 23N
A kérdező hozzászólása: jó, akkor ezek szerint csak engem zavar ha a képembe hazudnak?
AZÉRT NEM MIND1 MILYEN HELYZETEKRÕL VAN SZÓ.....SZERET AZ AZ ILLETÕ
A kérdező hozzászólása: nem pesszimista, realista.
A kérdező hozzászólása: olyan nincs, hogy 'nekem szép'. elfogadtad, ennyi. az nem azt jelenti hogy tetszett is. igen. de egyébként én most nem azt vártam hogy mindenki elkezdi mondani hogy nem is vagyok ronda meg ilyesmi.. tényleg csak az érdekel hogy ti mit csinálnátok. bár hasonló válaszokra számítottam. persze, nem a külsõmért szeretnek.. de azért nem akarom hogy undorodjanak tõlem, és fõleg meg azt nem hogy hazudjanak!
Tedd ezt félre, a szépség relatív :) Lehet, hogy neki tényleg tetszel! :) Azért, mert te nem tetszel magadnak még neki tetszhetsz. Nem feltétlenül hazudik a képedbe. Azt én sem szeretem, de nem csak ez az egy opció van... szerencsére :)
A kérdező hozzászólása: azért van olyan 'lény' akire már senki sem mondja hogy szép, max. pár üveg sör után. :/ de mindig fennáll az esélye, hogy igen. és valószínûbb is. nem tudom, hogy lehetne valakiben 100%ig megbízni, senkiben sem lehet megbízni hiszen nem látsz bele a fejébe..
hmm... tegyük fel hogy van ilyen 'lény'. De ezt a lényt is megszépítheti a mosolya, a nevetése, a hangja, a szeme, vagy bármi, amibe a másik beleszeret, vagy ami megtetszik neki, nem igaz? :) hogy valakiben 100%-ig megbízni? nem tudom lehetséges-e... azt hiszem, hogy 100%-ig még magamban sem bízok... viszont nem hiszem hogy azért elsõre rögtön a rosszat kellene feltételezni. :) Fõleg, mert ezzel a magad életét keserítheted meg. Mi van, ha tetszel neki, de te nem viszonzod, mert azt hiszed gúnyol? :)
A kérdező hozzászólása: egy ilyen lényt csak a plasztika képes megszépíteni ;) neem, olyan nincs hogy tetsze(tte)m neki. :) valószínûleg csak elfogadott.. így az õ érdekében dobtam, hogy legyen valakije aki megérdemli, aki szép és normális. így is lett. én meg egyedül maradtam, mint mindig.
Én ebben nem hiszek... Persze nem vagyunk egyformák... Meg, ha mondjuk eleinte valakit furcsának is találok egy külsõ vonása alapján, azt késõbb megszokom, de még meg is szeretem! :) Nem lenne jó, ha mindenki egy kaptafára készülne a plasztikai sebésznél... Én nem tudom milyen vagy, de biztos nem lehetsz olyan csúnya, mint ahogy lefested magad. Nem fogadtad el önmagad, elégedetlen vagy magaddal, ezért gondolod, hogy mások is úgy látják, ahogyan te látod önmagad... Hát ha ilyeneket mondasz... :/ Ne vedd el önmagadtól a lehetõsséget! Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és próbáld magadból kihozni a legtöbbet! :) Mint már írtam a belsõ szépség megszépíti az embert... Az, hogy hogy nézel ki egy idõ után a legkevésbé sem fog számítani. Én régen kényesebb voltam a külsõmre, hiú... és a nagymamám azt mondta, hogy ennél legyek több, ne ez legyen a legfontosabb, ez egyszer majd el fog múlni. A belsõ értékek számítanak igazán. :) És igaza van, én azóta is változom, ajánlom neked is! :)
Értem, amit mondasz (vagyis írsz), de még mindig úgy gondolom, hogy a SZÉPSÉG RELATÍV. Vagyis mindenki mást lát szépnek. Például ha szeretsz valakit, azt általában szépnek látod, akárhogy is néz ki, akit pedig utálsz, azt általában csúnyának. És szerintem ne jelentsd ki magadról, hogy csúnya vagy, mert ez már betegség :/ Senki sem tökéletes, és mindenkiben van valami szép (ha legalább minimálisan ápolja magát, meg nem egy mekikaján élõ amerikai...vagy akár magyar).

Ha valaki ismeri Miyazaki akkor megtudná mondani nekem hogy azok a "mesefilmek" amiket készitet minek lehet tekinteni? Anime vagy csak valami mese féleség?

kicsit furcsán fogalmaztam de remélem értitek..

Legjobb válasz: Anime. A japán rajzfilmek animék. Nem kell, hogy gépemberek és vérengzéssel legyen tele...

Anime. A japán rajzfilmek animék. Nem kell, hogy gépemberek és vérengzéssel legyen tele...
Minden japán rajzfilm anime, így Miyazaki mûvei is.
A kérdező hozzászólása: most hulyenek erzem magam xd de koszonom szepen hogy segitettetek ^^
Olyan boldog/szerelmes.
Vagy a szerelem miatti nagy boldogságában nem figyel semmi másra, mindenen átsétál.
A kérdező hozzászólása: nagyképûségre, lenézésre nem utalhat? negatív értelemben hogy jön le?
Bolondos, szórakozott, nem figyel a világra. Nem nagyképûség, csak belsõ gondolatai és érzelmei vezérlik. Ezért el van szállva, de nem magától.
Az aki nagyképû a magas lovon ül, nem fél méterrel a föld felett jár.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!
Kérlek, majd számolj be az eredményrõl, ha lesz rá idõd....
A kérdező hozzászólása: Nem sokára lesz is rá alkalmam mindkettõre.:D
Köszönöm.... és várom a fejleményeket.

Battlefield 3 - lelehet neten letölteni? Ha igen légyszíves linket. (Ne regisztrációst! ) és esetleg, valaki mondana nekem tulajdonságokat róla, hogy miért érdemes játszani vele? Stb. Normális válaszokat várok!

Legjobb válasz: Letölteni egyáltalán nem érdemes a pár órás gagyi kampány miatt. Meg kell venni és akkor játszhatsz a jelenlegi messze legjobb multiplayer FPS-el a piacon. Ha érdekel rákeresel neten, youtuben és olvasol, nézelõdsz.

Letölteni egyáltalán nem érdemes a pár órás gagyi kampány miatt. Meg kell venni és akkor játszhatsz a jelenlegi messze legjobb multiplayer FPS-el a piacon. Ha érdekel rákeresel neten, youtuben és olvasol, nézelõdsz.
az elõzõ kommentelõ oldalán hibás a játék legalábbis kb-sem ugy mûködik a dolog mint ahogy azt õ mondta
A kérdező hozzászólása: -.-'' ez nem válasz a kérdésemre! -.-''
Akkor nem játszol, ennyi. Sok más ingyenes vagy olcsóbb szórakozás van.
A kérdező hozzászólása: De én nem veszem meg, amúgy sincs pénzem :/
Vegyél egy konzolt és vedd meg a játékot, ott csak berakod és mûködik... PC azoknak való, akik értenek hozzá.
A kérdező hozzászólása: Mit is jelent az hogy kitömöríted?? hehh
1.Kitömöríted 2. Daemon tolssba betöltöd a képfájlt 3. Elindítod a telepítést 4. A második dvdrõl a crack mappában lévõ fájlt bemásolod a feltelepített játék fõkönyvtárába 5 Játszol
A kérdező hozzászólása: Kösz, csak nem tudom hogyan kell telepíteni... Írd le ide részletesen léccikeee :D :D köxi elöree
***** Get Torrent file ra katt és már indíthatod is a szedést* Automatikusan eltávolított tartalom.
kibontás (kitömörités): letöltöd a winrar t ha ég nincs aztán jobb klikk rá kibontás ide.

Valaki megtudná nekem mondani hogy mit jelent ha valaki pozitív tesztel álmodik? Nekem még nincs gyerekem és nem is álmodtam még ilyet!

Legjobb válasz: Szia, néhány dolgot az emberek megálmodnak amivel a "jövõben látnak" ilyen szokott lenni a családon belüli halál,a fontosabb dolgok sikeresség vagy nem,stb..szerintem ez is ebbe a kategóriába tartozik.Szóval lehet hogy pár éven belül lesz egy gyereked.Persze ha most nincs senki az életedben akkor ne kezdje el lefeküdni minden emberrel a bulikból:D

Szia, néhány dolgot az emberek megálmodnak amivel a "jövõben látnak" ilyen szokott lenni a családon belüli halál, a fontosabb dolgok sikeresség vagy nem, stb..szerintem ez is ebbe a kategóriába tartozik.Szóval lehet hogy pár éven belül lesz egy gyereked.Persze ha most nincs senki az életedben akkor ne kezdje el lefeküdni minden emberrel a bulikból:D
A kérdező hozzászólása: de, de van egy völegényem és megmondom õszintén ma teszteltem mert azt hittem állapotos vagyok :) köszönöm a válaszod!
1-es vagyok, remélem összejön:)
A kérdező hozzászólása: nem sajnos negatív :) talán majd máskor :)
Az vagyok aki eddig írta a 2 választ. Majd máskor összejon lehet nem most jött el az ideje:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!