Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki mondaná neked, (129 db)

Föl szeretném hívni a tudakozót. Cak nem tudom mit kérdezzek tõle. Valaki mondana nekem valamit valaki? Ha lehet hülyeséget írjatok.

Legjobb válasz: Jónapot kedves uram/hölgyem Ács József vagyok ,és Budapestrõl hívom önt Kõbánya alsó vasútállomásról egy telefonfülkébõl. Én nem az emberi fajhoz tartozom,hanem a Plejádok univerzumából érkeztem.Meg tudná mondani,hogy mikor lesz a legközelebbi marslakó invázió,mert itt körülöttem már gyülekeznek a reptoid és humanoid entitások,és a kalauznak pedig három keze van és négy lába ,és az elõbb mintha az alien sorozat egyik szereplõje is itt lett volna mellettem, szóval kezdek félni!Ön mit tanácsol,mit tegyek?

Jónapot kedves uram/hölgyem Ács József vagyok , és Budapestrõl hívom önt Kõbánya alsó vasútállomásról egy telefonfülkébõl. Én nem az emberi fajhoz tartozom, hanem a Plejádok univerzumából érkeztem.Meg tudná mondani, hogy mikor lesz a legközelebbi marslakó invázió, mert itt körülöttem már gyülekeznek a reptoid és humanoid entitások, és a kalauznak pedig három keze van és négy lába , és az elõbb mintha az alien sorozat egyik szereplõje is itt lett volna mellettem, szóval kezdek félni!Ön mit tanácsol, mit tegyek?
Tudtad, hogy a tudakozó nem ingyenes? Adott esetben egy ilyen ökörködés akár több mint 1000 ft is lehet. :) egy tudakozós

Miért jó a fiúknak ha lefektetnek valakit és aztán ott haggyák? Mit szólnál ha ilyet mondanának neked?

volt barátommal szakítottam mert bele szerettem egy másik srácba ( nem csaltam meg ) csak azt hiszem a másikat szeretem és nem akartam megbántani, meg megcsalni sem, ezért inkább elmondtam neki, mire ő azt vágta a fejemhez hogy " ugyis csak megba. aztán ott hagy, ismerem én a fiúkat.." és ez elég rosszul esett hogy ennyire semmibe vett.. pedig vele sem feküdtem le, mert csak 1 hónapot voltunk együtt és nem akartam így, de ő nem is erőltette azt mondta még 1 évet is várna rám.. most meg ilyet vág a fejemhez.. azóta csak ezen gondolkodom, és nagyon rosszul esik. mivan ha igaza van? télleg ilyenek a srácok? 16/l

Legjobb válasz: A barátod kijelentése, reakciója a szakításra gyakorlatilag az volt, hogy õ ezt csinálta volna, miután megvagy neki. Mekkora mázlid van, hogy lekoptattad.

A barátod kijelentése, reakciója a szakításra gyakorlatilag az volt, hogy õ ezt csinálta volna, miután megvagy neki. Mekkora mázlid van, hogy lekoptattad.
"azt mondta még 1 évet is várna rám" És te el is hitted, egy tizenéves fiúnak? Mintha kitüntetés lenne, hogy nem erõlteti a szexet. Dehogy ilyenek a srácok, aki ilyet mondd az magából indul ki és a legnagyobb gyökér. Te meg túl naiv vagy és beveszel minden szart amit hozzád vágnak! Kisasszony tessék megváltozni mert nagyon meg fogják vezetni!
A volt pasid egy tapló gyökér. De ez nem zárja ki, hogy a másik pasi is az legyen. Viszont nem mindenki az! :)
Azért mert 10-bõl 3 gyökér a többi 7 még nem az.
õ lehet többet tud a másik srácról, reméljük nem neki lesz igaza N
Jogos a reakciója.
A kérdező hozzászólása: nemtudom hogy õ is ezt csinálta volna, mert õ mindig mondta h nem kell egyszerre, várt volna.. meg ha egy éjszakásat akart volna akkor szinte bárkit megkaphatott volna
A kérdező hozzászólása: és nem ismeri a srácot.
én is mondtam a barátnõmnek és nem erõltettem... nem minden fiú ilyen

Van egy lány akit már 7 éve szeretek de sose tudok vele össze jönni. Mert nagyon tetszik nekem és ha meg mondanám neki hogy szeretem akkor már el veszne az ölelés meg a puszi is. Valaki segítene?

Legjobb válasz: Hát a semmi jobb ennél a perverz függésnél. Ha lesz valami fasza. Ha nem lesz semmi akkor is fasza mert tovább tudsz lépni és keresni másik lányt. Szóval a legjobb ha elhívod randizni vagy valami.

Hát a semmi jobb ennél a perverz függésnél. Ha lesz valami fasza. Ha nem lesz semmi akkor is fasza mert tovább tudsz lépni és keresni másik lányt. Szóval a legjobb ha elhívod randizni vagy valami.
ennyi információval: Valld be neki, így csak szenvedsz, utána túl leszel egy idõ után az egészen. Szakíts meg vele minden kapcsolatot Szenvedj így tovább.
Mond el neki, meg fogsz könnyebbülni. Max nem kellesz neki, de egy kis pusziért és ölelésért titokban imádni nem jó dolog. Ha nem kellesz neki biztos szar lesz, fõleg 7 év után de majd túl leszel rajta.
Mondd el neki nyugodtan :) Ha nem mondod el, aznem jó. 1: összjöttök, boldogok lesztek 2: megtudod az igazat, és hamarabb túl leszel rajta, mint ha még 7 évig reménykedsz


Ha valaki megköszön nekem valamit, mit kell mondani? Szívesen, vagy nincs mit?

Legjobb válasz: én attól függõen szoktam válaszolni, hogy mit köszönnek meg...hogyha valami olyat, amihez tényleg tennem kellett valamit, akkor azt mondom, szívesen, de ha valami olyat, ami nem került szemmilyen erõfeszítésembe,vagy teljesen elhanyagolható a segítség mértéke (pl megkérdezik,hány óra, vagy nem láttam e valakit,vagy merre van xy utca), akkor azt mondom, nincs mit

én attól függõen szoktam válaszolni, hogy mit köszönnek meg...hogyha valami olyat, amihez tényleg tennem kellett valamit, akkor azt mondom, szívesen, de ha valami olyat, ami nem került szemmilyen erõfeszítésembe, vagy teljesen elhanyagolható a segítség mértéke (pl megkérdezik, hány óra, vagy nem láttam e valakit, vagy merre van xy utca), akkor azt mondom, nincs mit
Legudvariasabb formája: Kérem. Sok idegen nyelvben is így mon dják (pl német csak ezt használja)
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ Válaszoló! Hát, érdekes amit írtál. Köszönöm szépen a válaszod! Várom mások véleményét is!
A kérdező hozzászólása: Ha nem kérek semmit, miért mondjam, hogy kérem?
Egyszerûen ez az etikett.
Én mindig azt mondom: Van mit! XD (nem vagyok az etikett mintapéldánya)
Micsoda? :D
wtf?
A kérdező hozzászólása: mondtam szemét megjegyzéseket nemkérek!
A kérdező hozzászólása: komolyan nemvicceltem!!!csomó klán létezik ki vagyok éhezve a húsra amit én vadászhatok..ha nemhiszitek h azvagyok elmondom honnan tudom:szuletesem ota latok a sotetben elesek afogaim egy nehez vas ágyat eltolok 10 méterre...nagyon gyorsan futok ha eltörik a lábam alig érzem...egy huzamry 90 ffekvõt lenyomok és komonikálok az állatokkal és világit aa szemem a sötétben
Bizonyíték? Nekem egy kép is elég :)
jolvan kinövöd majd..
Én is farkas vagyok, de az én klánom Indiában van.

Battlefield 3 - lelehet neten letölteni? Ha igen légyszíves linket. (Ne regisztrációst! ) és esetleg, valaki mondana nekem tulajdonságokat róla, hogy miért érdemes játszani vele? Stb. Normális válaszokat várok!

Legjobb válasz: Letölteni egyáltalán nem érdemes a pár órás gagyi kampány miatt. Meg kell venni és akkor játszhatsz a jelenlegi messze legjobb multiplayer FPS-el a piacon. Ha érdekel rákeresel neten, youtuben és olvasol, nézelõdsz.

Letölteni egyáltalán nem érdemes a pár órás gagyi kampány miatt. Meg kell venni és akkor játszhatsz a jelenlegi messze legjobb multiplayer FPS-el a piacon. Ha érdekel rákeresel neten, youtuben és olvasol, nézelõdsz.
az elõzõ kommentelõ oldalán hibás a játék legalábbis kb-sem ugy mûködik a dolog mint ahogy azt õ mondta
A kérdező hozzászólása: -.-'' ez nem válasz a kérdésemre! -.-''
Akkor nem játszol, ennyi. Sok más ingyenes vagy olcsóbb szórakozás van.
A kérdező hozzászólása: De én nem veszem meg, amúgy sincs pénzem :/
Vegyél egy konzolt és vedd meg a játékot, ott csak berakod és mûködik... PC azoknak való, akik értenek hozzá.
A kérdező hozzászólása: Mit is jelent az hogy kitömöríted?? hehh
1.Kitömöríted 2. Daemon tolssba betöltöd a képfájlt 3. Elindítod a telepítést 4. A második dvdrõl a crack mappában lévõ fájlt bemásolod a feltelepített játék fõkönyvtárába 5 Játszol
A kérdező hozzászólása: Kösz, csak nem tudom hogyan kell telepíteni... Írd le ide részletesen léccikeee :D :D köxi elöree
***** Get Torrent file ra katt és már indíthatod is a szedést* Automatikusan eltávolított tartalom.
kibontás (kitömörités): letöltöd a winrar t ha ég nincs aztán jobb klikk rá kibontás ide.

Valaki mondana nekem stronghold crusader-hez hasonló játékot ha lehet újabbakat? Gépigény mindegy.

Előre is köszönöm a válaszokat! :D

Legjobb válasz: Rome total war. Most nemsokára jelenik a 2. része. Stonghold crusader-bõl is lesz 2. rész.

Rome total war. Most nemsokára jelenik a 2. része. Stonghold crusader-bõl is lesz 2. rész.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ várom már egy ideje hogy meg jelenjen a crusader 2.
ebay
A kérdező hozzászólása: köszönöm (: ha valaki tud még, esetleg akár magyart ííírjon!! :D
Na ez engem is érdekelni! De egyszerûbb ha csinálsz magadnak vasalható gyöngybõl :) Én is úgy csináltam, szupi lett :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ötletet! :) és te a vasalható gyöngybõl sablon nélkül csináltad? (:
nem olyan bonyolult hogy sablon kelljen hozzá. amúgy zsugorkából is lehet vagy kivágod valami mûanyagból, esetleg alumíniumdobozt kilapítasz és abból ^-^
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat+ (:

Ha valaki azt mondaná neked, hogy ő sátánista, akkor mit tennél?

Elkerülnéd a továbbiakban? Elítélnéd ?t ezért? Esetleg érdekelne téged, hogy valójában mit is jelent mindez?

Legjobb válasz: Az attól függ. Elsõsorban elbeszélgetnék vele, hogy ez neki mit jelent, mit tesz, miben hisz, mi az, ami fontos neki ebben. Ugyanis elõfordulhat, hogy nem is valódi "sátánimádó", csak Isten ellen lázadó. Ez nem mindig ugyanaz! Ha csak "lázong", akkor valójában nem gonosz.Ebben az esetben inkább a "hókuszpókuszon" van a hangsúly, és azon, hogy élvezi, hoyg másokat megijeszt a kinézetével, "hovatartozásával". Ilyenkor sok-sok türelemmel javítható a helyzet! (De azt nem szabad mondani, hogy hülyeség, amit beszél, mert annál inkább...) A valódi sátánisták követni akarják "urukat" a gonoszságban is. Náluk a gonosz tettek a "jócselekedetek". Ha azt látod, hogy valóban rosszat akar tenni másokkal, az élteti, hogy minél rosszabb legyen õ maga (nem rossznak akar tûnni, hanem valóban rossz akar lenni - ez nagy különbség!), akkor baj van! Szerintem ebben az esetben menekülj! (És esetleg - ha hívõ vagy - imádkozz érte!)

Az attól függ. Elsõsorban elbeszélgetnék vele, hogy ez neki mit jelent, mit tesz, miben hisz, mi az, ami fontos neki ebben. Ugyanis elõfordulhat, hogy nem is valódi "sátánimádó", csak Isten ellen lázadó. Ez nem mindig ugyanaz! Ha csak "lázong", akkor valójában nem gonosz.Ebben az esetben inkább a "hókuszpókuszon" van a hangsúly, és azon, hogy élvezi, hoyg másokat megijeszt a kinézetével, "hovatartozásával". Ilyenkor sok-sok türelemmel javítható a helyzet! (De azt nem szabad mondani, hogy hülyeség, amit beszél, mert annál inkább...) A valódi sátánisták követni akarják "urukat" a gonoszságban is. Náluk a gonosz tettek a "jócselekedetek". Ha azt látod, hogy valóban rosszat akar tenni másokkal, az élteti, hogy minél rosszabb legyen õ maga (nem rossznak akar tûnni, hanem valóban rossz akar lenni - ez nagy különbség!), akkor baj van! Szerintem ebben az esetben menekülj! (És esetleg - ha hívõ vagy - imádkozz érte!)
én nem fordulnék el de kerülném a témát, mert nem érdekel. de abban a pillanatban csak hümmögnék. :D
Megkérdezném tõle, és ez mit takar? Vagy: Az hol fáj:
A Sátánizmusnak semmi köze az emberáldoazhoz a vérisáshoz és ilyen hülyeségekhez, a sátánista nem hisz a sátánban hanem magában nekem semmi bajom nem lenne egy ilyen emberrel. Ha viszont ember/állat áldozatot akar vagy ilyenek (az már ördögimádat) akkor az már valamilyen szinten szerintem beteges.
Megkérdezném tõle, hogy véresen komolyna gondolja e.És ha igen összeköltöznénk.:D muhhahaha.
Nem értem a hümmögésre miért kaptam 0 pontot. A véleményemre és a reakciómra voltál kíváncsi nem? Hát én nem tudnék abban a pillanatban mit mondani neki, csak hümmögnék. Ennyi. Kezdem unni, hogy végülis ez egy önismereti kérdés, ha a saját véleményemet leírom az miért 0 pont. Na mindegy további szép napot!
Velem már történt ilyesmi. Egyik barátom kijelentette h õ sátánista. Erre: Én: *röhög* a LavLey féle sátánizmusra gondolsz? Õ: nem. Én: és miben nyilvánul meg a sátánizmusod? Õ: csirkéket áldozok. Én: mirelit csirkét? Õ: igen(...) Hát ez kész... XD nem ia tudtam h vannak ilyen hülyék... azóta már elköltözött, és nem tartjuk a kapcsolatot. ui: bocsi az offért, de ezt muszáj volt :D
Kerüld el jó messze, leírom mi a lefolyása: 1 a jópofa beszélgetések között adagolja a bibliai keveréseket 2 utána ha rákérdezel mi is ez leírja, hogy ez egy nagyon jó dolog és mindenféle hazugságokkal húz a téma felé, hogy ez nem is veszélyes, meg valójában nem az, ami, persze közben pontosan az! 3 utána megkísérel beléptetni valahogy, de ha nem jön össze neki standyben tart, vagy örökre utálni fog 4 ha beléptél egy ideig csak valami ámítás jön, aztán jön a valódi beavatás, lehetõséged van állatokat, embereket kínozni, ölni, ha kilépsz, vagy bármit szólsz a szektáról, megölnek, legalábbis fenyegetésben élsz
Utolsó válaszoló: szeretnék a te világodban éni, biztos nem unatkozol, miközben összeesküvés-elméleteket gyártasz :] idióta...
Messze ivben elkerülném!
Szerintem a legnagyobb probléma ezzel a kérdéssel, hogy a tizenévesek között, aki sátánistának nevezi magát fingja nincs arról mit is jelent ez valójában.Ezért fekete ruhában pentagrammákat rajzolgatva randalírozik.Neki ebben ki is merül a vallása.(persze tisztelet a kivételnek)
Menekülnék! Nehogy felmutasson áldozatként a következõ szombat estén... Na de komolyra fordítva a szót: nem mindegy az sem, hogy mennyire ásta bele magát ebbe a "vallásba"... Ha fanatikus, és már csak ezért él-hal, valószínûleg elkerülöm, ám ha vannak dolgok, amiket átvett a szektából, de másnak nem árthat vele, akkor valószínûleg egy lépés távolsággal, de megmaradhatna az addigi kapcsolatunk...
El nem ítélném, talán el sem kerülnék, de nem keresném a társaságát, mert nem értek egyet a nézeteivel.
Elküldeném a picsába!!!!!!
kb én is. ez betegség... méghozzá elég nagy
Fantörpikus, hogy mennyien elítélik õket; pedig általában fogalmuk sincs, hogy mit is jelent valójában. Kiváló munkát végzett a keresztény agymosás az elmúlt évszázadokban! :( Elsõ hozzászólónak: Megkérdezném tõled, hogy mi a gonoszság és mi a jóság? Ugyanis az teljesen szubjektív dolog. Tehát objektíven használva semmi értelme. (Ugyan errõl is lehetne órákat trécselni - talán kérdezek is majd róla.) Írásodon kitûnõen érzõdik a keresztény nézõpont elõítélete; teljes mértékben hiányzik belõle az objektivitás (szánalmas némiképpen). Na de sebaj; azért vagyunk itt, hogy kölcsönösen okosodjunk. :) Amúgy a sátánisták (az igazi sátánisták) nem gonoszak akarnak lenni. Ezt csak az agyament keresztények hírdetik róluk. Meg azt is, hogy "követik az urukat a gonoszságban", meg hasonlók. Ez baromság. Van olyan része a sátánizmusnak, ahol például nem is tudná követni az urát, hiszen nem is hisz benne. (Voltaképpen az ateizmus egyik formájának mondható.) A többi pedig többségében az "élni és élni hagyni" elvet vallja. Nem akar ártani, de joggal elvárja, hogy neki se ártsanak. (Ha valaki mégis megteszi, akkor meg ne panaszkodjon a következmények miatt.) Ötödik írásra: Semmivel sem nagyobb betegség, mint bármely más vallás, világnézet. Ugyanolyan. Sõt, bejegyzett vallás ez is. (Amíg másnak nem árt vele, addig miért lenne nagyobb baromság, mint a buddhizmus vagy a muszlim vallás? Vagy esetleg úgy gondolod, hogy a sátánizmus akárcsak a közelébe ért valaha is a muzulmán vagy a keresztény vallások kártékonyságának? Még manapság is rengeteg ember hal meg nap mint nap a "normálisnak" tartott vallások miatt. A sátánizmusnál azért ennyire nem sz*r a helyzet. A történelmet nézve pedig igencsak kispályásnak tûnik egy keresztes háborúhoz vagy inkvizícióhoz, esetleg dzsihádhoz viszonyítva. Akkor most melyik is a "rossz"?) Mit tennék? Semmi nem változna. Megkérdezném, hogy mit is jelent neki mindez, és maximum vitáznánk egy jót róla. Semmi több. Ha valaki bejelentené nekem, hogy keresztény, hindu, vagy bármi más, azt sem húznám le a vécén emiatt. (Az emberi elfogultság és elõítélet sokszor nevetséges szintet ér el. :( )
Az utolsó hozzászólónak: bocs, de szerintem Te sem ítélheted meg a többieket, azt írod az eslõ hozzászólóról, hogy nem objektív, meg "szánalmas" hogy keresztény szemszögbõl ítéli meg a kérdést, holott a kérdezõ a véleményét kérdezte, a "vélemény" meg ugye nem objektív. Te sem vagy az. Különben nem szánalmasoznál le valakit azért mert hisz valamiben és kiáll mellette. A fõ kérdésre válaszolva: nem tudom, megpróbálnék az illetõvel elbeszélgetni, hogy mik valójában a nézetei, és miért választotta ezt az utat. Aztán az alapján hogy mit mond erre már jobban el tudnám dönteni, hogy mit tegyek. Lehet, hogy az egész egy segélykiáltás amit valamilyen csalódás váltott ki belõle. Elfordulni tõle pedig a legrosszabb amit tehet az ember a barátjával.
Na igen, ha a többi hozzászólótól elvárod az objektivitást Te is legyél az. Vagy "agymosásként" megítélni egy vallást talán objektív? Ha a sátánistákat objektívan kell megítélni, akkor legyél kedves és Te pedig tegyél így a keresztényekkel. Akkor egyiket se tertsd se jobbnak se rosszabbnak a másikánál.
Naná, a keresztény agymosás miatt mindenki mindent elitél... Én végre kideríteném mi a különbség a sátánista, a sátánimádó és az ördöghívõ között, mert ezeket csak olyantól hiszem el aki benne él. Ha tényleg egy normális ágban van, nem lenne vele bajom, ha valamilyen elvakult, a gyökerektõl messzi, magát sátánistának valló szektában, akkor kicsit jobban figyelnék rá, elvégre nem szeretném hogy bajba kerüljön...
Sok oka lehet annak, hogy valaki ezt mondja. Viszont nem küldeném el és nem is ítélném el, mert alapjáraton kíváncsi vagyok és toleráns.

Valaki tud olyan helyet vagy embert aki Budapest vagy környékén fel tudna becsülni Gobelin szövésű kisszőnyeget? Az sem baj ha valaki képről körübelüli árat tudna mondani, csak nekem nincs ötletem az árról.

Legjobb válasz: A Falk Miksa utcában elég sok régiségkereskedés van, és még amirõl tudok, az a Petõfi Sándor utca - Fehér Hajó utca keresztezõdésénél van. Ezek mind az 5-ik kerületben vannak, a Belvárosban. Ha bemész legalább 3 ilyen kereskedésbe, a fénykép alapján (+ a méret és esetleg gyártási idõ ismeretében) biztos tudnak mondani egy tól-ig árat, amire rátehetsz +10 esetleg +20%-ot, ha magánszemélynek akarod eladni.

A Falk Miksa utcában elég sok régiségkereskedés van, és még amirõl tudok, az a Petõfi Sándor utca - Fehér Hajó utca keresztezõdésénél van. Ezek mind az 5-ik kerületben vannak, a Belvárosban. Ha bemész legalább 3 ilyen kereskedésbe, a fénykép alapján (+ a méret és esetleg gyártási idõ ismeretében) biztos tudnak mondani egy tól-ig árat, amire rátehetsz +10 esetleg +20%-ot, ha magánszemélynek akarod eladni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!