Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki milyen méhszáj (3 db)

Mensi előtt 3 nappal milyen a méhszáj, ha valaki babás? Egyáltalán van valami változás, ami reménykedésre adhat okot?

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy kemény, fennt van és zárt ha valaki babás! De nekem pl. puha volt és nyitott, ez embere válogatja szerintem!

Azt mondják, hogy kemény, fennt van és zárt ha valaki babás! De nekem pl. puha volt és nyitott, ez embere válogatja szerintem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Ha valaki állapotos, milyen méhszáj tapintása? A hőmérsékletnek minden esetben magasabban kell maradnia?

Fönt-lent? Puha-kemény? A h?mérséklet mennyi ideig marad magasabb? Köszi.

Legjobb válasz: Pontos infót itt találsz:http://babatervezok.otthona.net/ A hõmérsékletnek pedig nem feltétlenül kell fenn maradnia egyénenként változik.Nekem ugyanannyi maradt mint egyébként.Egy 13 hetes kismama.

Pontos infót itt találsz:http://babatervezok.otthona.net/ A hõmérsékletnek pedig nem feltétlenül kell fenn maradnia egyénenként változik.Nekem ugyanannyi maradt mint egyébként.Egy 13 hetes kismama.
Én 18 hetes vagyok, de nekem az eleje óta 37.1 a hõm.Terhesség elõtt nagyon ritkán volt ilyen magas.Szerintem a végéig ennyinek kell maradnia.

Milyen formálya, puhasága van a méhszájnak ha valaki terhes?

Legjobb válasz: babatervezõk.otthona.net

babatervezõk.otthona.net
Nekem kemény volt és ali alig értem el. Ja és teljesen elfordult illetve hajlott jobb odalra. A valamelyik oldalra történõ elhajlás nagyon árulkodó jel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!