Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki meg akar halni, (1 db)

Ha valaki tényleg meg akar halni, az nem beszél róla, ugye?

És mi van, ha még bízik valamiben..? Akkor se beszéljen senkinek? Hisz nem veszik komolyan. Ilyen szempontból tényleg tök mindegy. De tényleg nekem kell eldöntenem..? Csakis egyedül, hogy akarok-e élni vagy sem? Szerintem kilátástalan a dolog, de mi van, ha más szerint nem? Mégse kérdezhetem meg t?le. Mert nem venne komolyan. És úgy is csak azt gondolná, hogy csak nyavajogni akarok...

Legjobb válasz: Ha vki megakar halni nem beszél róla.mert ha beszélne nem tenné meg mert reménykedik. Ha elmondaná hogy most meg akarok halni akkor csak lebeszélõ véleményeket kapna,én is próbálnám meggyõzni hogy élni kell,és küzdeni,harcolni mindenért ami jó. Így tuti hogy nem fog meghalni,mivel sokan tettek érte,hogy ne tegye. Ha meg nem beszl róla az illetõ,tuti meg is teszi a lépést azért hogy vége legyen,csak nem mindég sikerül.

Ha vki megakar halni nem beszél róla.mert ha beszélne nem tenné meg mert reménykedik. Ha elmondaná hogy most meg akarok halni akkor csak lebeszélõ véleményeket kapna, én is próbálnám meggyõzni hogy élni kell, és küzdeni, harcolni mindenért ami jó. Így tuti hogy nem fog meghalni, mivel sokan tettek érte, hogy ne tegye. Ha meg nem beszl róla az illetõ, tuti meg is teszi a lépést azért hogy vége legyen, csak nem mindég sikerül.
A kérdező hozzászólása: Mit? Persze , szívesen :) Hogy látok-e valami szépet?... Persze. Már kezd rendbe jönni minden. :)
Elmondod?Mond el legyszives..
A kérdező hozzászólása: Tudom, úgy tûnik, mintha a kamaszkor lenne a fõ hibás.. de nem. Olyan dolgokkal van probléma, amik nem fognak változni. Nagyrészük nem is rajtam múlik.
Kurt Cobain folyton a halálról, öngyilkosságról beszélt. Szóval kinél mi a helyzet.
Nekem az egyik ismerõsöm 18 éves korában felakasztotta magát - minden elõzmény nélkül. Egy életvidám embernek ismertük és mindenkit nagyon megrendített... Senkinek semmit nem mondott errõl, még a legjobb barátjának sem.
én megpróbáltam meghalni, 16 évesen gyógyszereket szedtem be, de aztán egybõl szóltam. gyomormosás, stb... nem bántam meg, mert tudom, hogy soha többet nem teszek ilyet ! Irtó depis kor tud lenni a kamaszkor, de magától elmúlik! gondolkodj pozitívan, évek kérdése lehet, de bejön :) nem érdemes hülyeséget csinálni ! 12 éves távlatból mondom ezt, 20 éves korom óta pedig semmi bajom (lelkileg)
A kérdező hozzászólása: 17 leszek 1-2 hónap múlva. Kb. 1 éve egészen komolyan megfordult a fejemben, -meg már elõtte is, de ekkor volt a legkomolyabb, komolyan elgondolkoztam akarok-e még élni egy bizonyos valaki nélkül - és az álmaimért nem tettem meg. De most már az sem érdekel. Látok az életben szépet is. De ha megpróbálom meghallani mi jön belülrõl, olyan mintha a szívem nem látná értelmét tovább dobogni... az eszem pedig azt mondja, hogy az élet szép, és használjam ki, hogy tudok boldog lenni. De most valahogy mégsem. Elegem van az egész mostani életembõl, és nem tudok változtatni, mert több ember kéne hozzá. És az egész reménytelen... minden ilyen marad. Majd egyszer vége lesz. Igen, fogok valakivel beszélni. Csak azt nem értem, hogy tényleg ez a két választás van-e. Vagy elmondom, de akkor röhejesnek fogok tûnni, vagy magambatartom és megteszem.
Ez nem nyavalygás! Az én párom egyik szülõje lett öngyilok. Nem szólt egy szót sem csak egy nap felakasztotta magát. - évekig tartó alkoholizmus után. Ez nagyon komoly ha ilyen gondolatok foglalkoztatnak. Az életed A TIED. De gondolj bele ha teljesen egészséges vagy, mentálisan felfogod mi a helyzet, miert dobnád el magadtól. Tudom, hogy nem könnyû. Néha nagyon szar az élet. Én is sokszor belegondoltam, milyen jó lenne, ha nem kellene tovább csinálnom...ugyanakkor vannak akik szeretnek engem. Ahogy vagyok elfogadnak. Nekem ez megadatott és igazán értékelem, mert volt amikor teljes elutasításban éltem. Szóval mérlegelj. Van-e olyan dolog ami értékes számodra eléggé ahoz, hogy itt maradj? Vagy hagysz mindent veszni és mérhetetlen fájdalmat zúdítassz azokra, akiknek fontos vagy. Hany éves vagy?
A legjobb barátnõm folyton errõl beszél.De neki már volt két öngyilkossági kísérlete, de szerencsére túlélte.Pedig mindent úgy alakított, hogy nehogy valaki rátaláljon.Mondjuk az egyik alkalommal pont én mentem át hozzá, hogy meglepjem.Azóta próbálok jobban figyelni rá, és ha nem veszi fel a telefont rohanok hozzá, nehogy hülyeséget csináljon.
Én nem ismerem azt, hogy nem rajtam múlik ! :) Esetleg a lábméretem nem rajtam múlik :) FEL A FEJJEL !!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen Robin Hood: Legend of Sherwood-hoz vagy a Desperados-hoz hasonló játék van?

Úgy értem hogy mint a játékban felülnézetes stratégiai kicsit pixeles (de mondhatnám hogy nagyon sehol nincs egy MW 3 grafikához :D).

0

Áramos a hajam. Mit tegye, hogy ne legyen az?

Kb egész nap áramos volt ... bevizeztem akkor jó volt de amikor megszáradt megint áramos lett...ilyenkor mit kell tenni, hogy ne legyen az? Meg mitől lehet áramos? Sál,kabát? ...válaszokat előre is köszi!:D

3

Yamaha BWS blokkját felújítanám . Vajon a forgattyúsházat mivel tömítsem? FBS-re gondoltam vajon megfelel?

0

Miért nem merek vezetni?

Már négy éve van jogsim de vezettem max. 4-5 alkalommal, akkor is be voltam "szarva" és nem egyedül voltam, úgy gondolom hogy nem vezetek jól bár esélyem sincs gyakorolni mivel nem merek autóba ülni. A jogsit gond nélkül leraktam de nem volt jó oktatóm. Valamiért az a félelmem van hogy rosszul ítélek meg valamit kihajtok valaki elé vagy nem figyelek. Mit tehetnék? Győzzem le a "félelmet"?

1

Valaki, aki tud görögül, le tudná fordítani ezt?

ποναω τοσο, οσο δεν τολμησα κανεναν να πληγωσω. βαρυ το αντιο, δεν μπορω να το σηκωσω. ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ. ΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.!

0

Mi lehet a számnak a címe aminek a videoklipje tengerparton játszódik (bővebben lent)?

A videoklipjében egy csaj távcsővel nézi az embereket a tengerparton és egyszer csak összetalálkozik a tekintete egy csávóéval aki szintén távcsővel nézelődik , majd ismerkednek , jól érzik magukat és őket pedig egy öreg pár figyeli.. régebben ment a tv-ben kb olyan 6 éve

0

Mi a poklot ábrázol ez a videó?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] akadtam rá.

2

Miért van az hogy ha egyszer egy pillanatra is az ásításra gondolok, akkor utána folyamatosan ásítanom kell? Szinte megállás nélkül. Nagyon zavaró tud lenni, főleg egy előadáson ahol az első sorok közt ültem.

0

Pou játékhoz segítség?

Elkezdtem játszani a kakidarabbal vagy mi ez, és nem akarja vissza mondani a hangokat, valami megoldás?

3

Vett már valaki a gyerekének poharas Túró Rudit? Milyen a pohár?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!