Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki meg akar halni, (1 db)

Ha valaki tényleg meg akar halni, az nem beszél róla, ugye?

És mi van, ha még bízik valamiben..? Akkor se beszéljen senkinek? Hisz nem veszik komolyan. Ilyen szempontból tényleg tök mindegy. De tényleg nekem kell eldöntenem..? Csakis egyedül, hogy akarok-e élni vagy sem? Szerintem kilátástalan a dolog, de mi van, ha más szerint nem? Mégse kérdezhetem meg t?le. Mert nem venne komolyan. És úgy is csak azt gondolná, hogy csak nyavajogni akarok...

Legjobb válasz: Ha vki megakar halni nem beszél róla.mert ha beszélne nem tenné meg mert reménykedik. Ha elmondaná hogy most meg akarok halni akkor csak lebeszélõ véleményeket kapna,én is próbálnám meggyõzni hogy élni kell,és küzdeni,harcolni mindenért ami jó. Így tuti hogy nem fog meghalni,mivel sokan tettek érte,hogy ne tegye. Ha meg nem beszl róla az illetõ,tuti meg is teszi a lépést azért hogy vége legyen,csak nem mindég sikerül.

Ha vki megakar halni nem beszél róla.mert ha beszélne nem tenné meg mert reménykedik. Ha elmondaná hogy most meg akarok halni akkor csak lebeszélõ véleményeket kapna, én is próbálnám meggyõzni hogy élni kell, és küzdeni, harcolni mindenért ami jó. Így tuti hogy nem fog meghalni, mivel sokan tettek érte, hogy ne tegye. Ha meg nem beszl róla az illetõ, tuti meg is teszi a lépést azért hogy vége legyen, csak nem mindég sikerül.
A kérdező hozzászólása: Mit? Persze , szívesen :) Hogy látok-e valami szépet?... Persze. Már kezd rendbe jönni minden. :)
Elmondod?Mond el legyszives..
A kérdező hozzászólása: Tudom, úgy tûnik, mintha a kamaszkor lenne a fõ hibás.. de nem. Olyan dolgokkal van probléma, amik nem fognak változni. Nagyrészük nem is rajtam múlik.
Kurt Cobain folyton a halálról, öngyilkosságról beszélt. Szóval kinél mi a helyzet.
Nekem az egyik ismerõsöm 18 éves korában felakasztotta magát - minden elõzmény nélkül. Egy életvidám embernek ismertük és mindenkit nagyon megrendített... Senkinek semmit nem mondott errõl, még a legjobb barátjának sem.
én megpróbáltam meghalni, 16 évesen gyógyszereket szedtem be, de aztán egybõl szóltam. gyomormosás, stb... nem bántam meg, mert tudom, hogy soha többet nem teszek ilyet ! Irtó depis kor tud lenni a kamaszkor, de magától elmúlik! gondolkodj pozitívan, évek kérdése lehet, de bejön :) nem érdemes hülyeséget csinálni ! 12 éves távlatból mondom ezt, 20 éves korom óta pedig semmi bajom (lelkileg)
A kérdező hozzászólása: 17 leszek 1-2 hónap múlva. Kb. 1 éve egészen komolyan megfordult a fejemben, -meg már elõtte is, de ekkor volt a legkomolyabb, komolyan elgondolkoztam akarok-e még élni egy bizonyos valaki nélkül - és az álmaimért nem tettem meg. De most már az sem érdekel. Látok az életben szépet is. De ha megpróbálom meghallani mi jön belülrõl, olyan mintha a szívem nem látná értelmét tovább dobogni... az eszem pedig azt mondja, hogy az élet szép, és használjam ki, hogy tudok boldog lenni. De most valahogy mégsem. Elegem van az egész mostani életembõl, és nem tudok változtatni, mert több ember kéne hozzá. És az egész reménytelen... minden ilyen marad. Majd egyszer vége lesz. Igen, fogok valakivel beszélni. Csak azt nem értem, hogy tényleg ez a két választás van-e. Vagy elmondom, de akkor röhejesnek fogok tûnni, vagy magambatartom és megteszem.
Ez nem nyavalygás! Az én párom egyik szülõje lett öngyilok. Nem szólt egy szót sem csak egy nap felakasztotta magát. - évekig tartó alkoholizmus után. Ez nagyon komoly ha ilyen gondolatok foglalkoztatnak. Az életed A TIED. De gondolj bele ha teljesen egészséges vagy, mentálisan felfogod mi a helyzet, miert dobnád el magadtól. Tudom, hogy nem könnyû. Néha nagyon szar az élet. Én is sokszor belegondoltam, milyen jó lenne, ha nem kellene tovább csinálnom...ugyanakkor vannak akik szeretnek engem. Ahogy vagyok elfogadnak. Nekem ez megadatott és igazán értékelem, mert volt amikor teljes elutasításban éltem. Szóval mérlegelj. Van-e olyan dolog ami értékes számodra eléggé ahoz, hogy itt maradj? Vagy hagysz mindent veszni és mérhetetlen fájdalmat zúdítassz azokra, akiknek fontos vagy. Hany éves vagy?
A legjobb barátnõm folyton errõl beszél.De neki már volt két öngyilkossági kísérlete, de szerencsére túlélte.Pedig mindent úgy alakított, hogy nehogy valaki rátaláljon.Mondjuk az egyik alkalommal pont én mentem át hozzá, hogy meglepjem.Azóta próbálok jobban figyelni rá, és ha nem veszi fel a telefont rohanok hozzá, nehogy hülyeséget csináljon.
Én nem ismerem azt, hogy nem rajtam múlik ! :) Esetleg a lábméretem nem rajtam múlik :) FEL A FEJJEL !!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha tumblr-ön egy account-on belül több blogom van, akkor hogy tudnám csak az egyiket kitörölni?

0

Depresszió? (Többi lennt)

20 éves vagyok fiú, mindig is "bennülős" és visszahúzodó voltam, de pár héttel ezelöttől kezdve kezdtem egyre rosszabúl érezni magam,eleinte csak semmihez nem volt kedvem, nem igazán törödtem a dologgal gondolván hogy majd elmúlik..Csakhogy nem múlt el, még rosszab lett...Pár hét alatt anyira megromlott a helyzet hogy mostanra már erős hangulatváltozásaim vannak (Egyik percről a másikra) a pulzusom felszökött (Elég erősen) emelett néha "önpusztitó" gondolataim is vannak...Mit tegyek.vagy mit kéne tennem?

2

eskort muszerfal es hejzetjelzo vilagitas elment mi lehet az oka

0

Fog hozzank jonni egy cserediak, Az utolso napon elmennenk strandra, de pont akkor fog megjonni a mensim. Mit tegyek, hogyan mehetnek a vizbe?

Ha mar kifizetem a belepot meg minden, nem szeretnek csak ugy ulni... Tampont nem hasznalok.

1

Rendelés német ebayről

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Német E-bay-ről szeretnék rendelni, de rögtön két nagy akadályba ütköztem. Az első: nem igazán tudok németül :) , persze most akkor jogos a kérdés hogy miért feltétlen onnan kell nekem rendelni. Egyszész szétnéztem a .com-os oldalon is, de ott olyan van fent csak amiben nem bíznék meg a minőségében, a német pedig kicsit ismertebb márka elérhetőbb áron, másrészt az angol oldalon ami jó is lenne meghaladja a vámhatárt és nem szeretnék pluszban ezért is fizetni. A második probléma pedig hogy nem szállít magyarországra. :( Perszeitt azt hittem reménytelena dolog de utánna olvastam hogy van rá lehetőség hogy kapcsolatba lépjek az eladóval és ha megkérném talán belemene a dologba, volt már rá példa. Remélem érthető voltam, és van itt valaki aki tudna nekem segíteni, nagyon fontos lenne. Köszönöm. :D

1

Egy hírdetést 2009-ben adtak fel.A tárolt változat mutatja, de mellette ez is ott áll:Ez egy pillanatfelvétel, ahogyan az oldal megjelent a következő időpontban: 2014.02.04. Ez most mit jelent?

0

Valentin Napot hogyan tegyem felejthetetlenné?

Idén várom először a Valentin napot,mert a tökéletes parral tolthetem együtt. Ráadásul most leszünk 8 honaposok! Olyan Valentin napot szeretnek amit sosem felejt el!

1

Mitől van?

Már 2 éve menstruálok,ahányszor megvolt,sose volt görcs,vagy fájdalom,de az utobbi 3 honapban,ha megjön majd meg döglök annyira görcsöl..és a muffom is fáj vhol a hüvelynél,eddig ilyen sose volt de télleg..mitől van? Tudom h természetes ha görcsöl de akk elötte miért nem? Lehet ahoz köze h nagyon kevés folyadékot iszok?

0

Emiatt lóg a mellem? ? ? ? ? :(

11 éves lány vagyok és tudom mozgatni az emlőm,de rengeteget mozgatom,és észrevettem h már lóg a mellem..az ugyanolyan rázkódás mintha futnék? Emiatt télleg lóghat? :(

0

Bánk bán bűnös volt-e vagy nem, és ha igen akkor miért?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!