Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki meg akar halni, (1 db)

Ha valaki tényleg meg akar halni, az nem beszél róla, ugye?

És mi van, ha még bízik valamiben..? Akkor se beszéljen senkinek? Hisz nem veszik komolyan. Ilyen szempontból tényleg tök mindegy. De tényleg nekem kell eldöntenem..? Csakis egyedül, hogy akarok-e élni vagy sem? Szerintem kilátástalan a dolog, de mi van, ha más szerint nem? Mégse kérdezhetem meg t?le. Mert nem venne komolyan. És úgy is csak azt gondolná, hogy csak nyavajogni akarok...

Legjobb válasz: Ha vki megakar halni nem beszél róla.mert ha beszélne nem tenné meg mert reménykedik. Ha elmondaná hogy most meg akarok halni akkor csak lebeszélõ véleményeket kapna,én is próbálnám meggyõzni hogy élni kell,és küzdeni,harcolni mindenért ami jó. Így tuti hogy nem fog meghalni,mivel sokan tettek érte,hogy ne tegye. Ha meg nem beszl róla az illetõ,tuti meg is teszi a lépést azért hogy vége legyen,csak nem mindég sikerül.

Ha vki megakar halni nem beszél róla.mert ha beszélne nem tenné meg mert reménykedik. Ha elmondaná hogy most meg akarok halni akkor csak lebeszélõ véleményeket kapna, én is próbálnám meggyõzni hogy élni kell, és küzdeni, harcolni mindenért ami jó. Így tuti hogy nem fog meghalni, mivel sokan tettek érte, hogy ne tegye. Ha meg nem beszl róla az illetõ, tuti meg is teszi a lépést azért hogy vége legyen, csak nem mindég sikerül.
A kérdező hozzászólása: Mit? Persze , szívesen :) Hogy látok-e valami szépet?... Persze. Már kezd rendbe jönni minden. :)
Elmondod?Mond el legyszives..
A kérdező hozzászólása: Tudom, úgy tûnik, mintha a kamaszkor lenne a fõ hibás.. de nem. Olyan dolgokkal van probléma, amik nem fognak változni. Nagyrészük nem is rajtam múlik.
Kurt Cobain folyton a halálról, öngyilkosságról beszélt. Szóval kinél mi a helyzet.
Nekem az egyik ismerõsöm 18 éves korában felakasztotta magát - minden elõzmény nélkül. Egy életvidám embernek ismertük és mindenkit nagyon megrendített... Senkinek semmit nem mondott errõl, még a legjobb barátjának sem.
én megpróbáltam meghalni, 16 évesen gyógyszereket szedtem be, de aztán egybõl szóltam. gyomormosás, stb... nem bántam meg, mert tudom, hogy soha többet nem teszek ilyet ! Irtó depis kor tud lenni a kamaszkor, de magától elmúlik! gondolkodj pozitívan, évek kérdése lehet, de bejön :) nem érdemes hülyeséget csinálni ! 12 éves távlatból mondom ezt, 20 éves korom óta pedig semmi bajom (lelkileg)
A kérdező hozzászólása: 17 leszek 1-2 hónap múlva. Kb. 1 éve egészen komolyan megfordult a fejemben, -meg már elõtte is, de ekkor volt a legkomolyabb, komolyan elgondolkoztam akarok-e még élni egy bizonyos valaki nélkül - és az álmaimért nem tettem meg. De most már az sem érdekel. Látok az életben szépet is. De ha megpróbálom meghallani mi jön belülrõl, olyan mintha a szívem nem látná értelmét tovább dobogni... az eszem pedig azt mondja, hogy az élet szép, és használjam ki, hogy tudok boldog lenni. De most valahogy mégsem. Elegem van az egész mostani életembõl, és nem tudok változtatni, mert több ember kéne hozzá. És az egész reménytelen... minden ilyen marad. Majd egyszer vége lesz. Igen, fogok valakivel beszélni. Csak azt nem értem, hogy tényleg ez a két választás van-e. Vagy elmondom, de akkor röhejesnek fogok tûnni, vagy magambatartom és megteszem.
Ez nem nyavalygás! Az én párom egyik szülõje lett öngyilok. Nem szólt egy szót sem csak egy nap felakasztotta magát. - évekig tartó alkoholizmus után. Ez nagyon komoly ha ilyen gondolatok foglalkoztatnak. Az életed A TIED. De gondolj bele ha teljesen egészséges vagy, mentálisan felfogod mi a helyzet, miert dobnád el magadtól. Tudom, hogy nem könnyû. Néha nagyon szar az élet. Én is sokszor belegondoltam, milyen jó lenne, ha nem kellene tovább csinálnom...ugyanakkor vannak akik szeretnek engem. Ahogy vagyok elfogadnak. Nekem ez megadatott és igazán értékelem, mert volt amikor teljes elutasításban éltem. Szóval mérlegelj. Van-e olyan dolog ami értékes számodra eléggé ahoz, hogy itt maradj? Vagy hagysz mindent veszni és mérhetetlen fájdalmat zúdítassz azokra, akiknek fontos vagy. Hany éves vagy?
A legjobb barátnõm folyton errõl beszél.De neki már volt két öngyilkossági kísérlete, de szerencsére túlélte.Pedig mindent úgy alakított, hogy nehogy valaki rátaláljon.Mondjuk az egyik alkalommal pont én mentem át hozzá, hogy meglepjem.Azóta próbálok jobban figyelni rá, és ha nem veszi fel a telefont rohanok hozzá, nehogy hülyeséget csináljon.
Én nem ismerem azt, hogy nem rajtam múlik ! :) Esetleg a lábméretem nem rajtam múlik :) FEL A FEJJEL !!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen gyakran jön ki a Wolfblood magyar szinkronnal vagy felirattal? Esetleg hogy nincs-e már fent az 5. rész

2

Terveztem egy logót. és azt hol lehet megcsináltatni aluminiumbol vagy fémből, amit később egy ruhadarabra rá lehet tenni?

2

Másnak is ilyen unalmas ez a szombat este?

16

Hogyan csesszek ki az idióta ismerősömmel? (többi lent)

Az a helyzet hogy van egy undorító és bunkó ismerősöm a suliban (F) aki azzal szórakozik hogy lányokat piszkál, ez alatt azt értem hogy ocsmány módon beszólogat nekik és különböző helyeken fogdossa őket (köztük a barátnőmet is) és még menőzik is vele, és (főképp a barátnőm miatt) már párszor elgyepáltam a képét ezért de még mindig csinálja. Tudnátok ötleteket adni hogy hogyan tudnám elvenni a kedvét ettől ?? Jöhet bármi :D. Előre is köszi a válaszokat :D.

1

Nektek mit jelent a démon szó?

5

Melyik filmben van az a jelenet, amikor egy úszómedencéből kimenekülnek az emberek, mert egy szardarab úszkál benne, amit a film egyik szereplője megeszik, mert az valójában csak csoki?

0

Mennyibe kerül most a szürke slim davidoff?

0

Egy zeneszám ami úgy kezdödik hogy egy vizes hajú srác rázza a fejét?

Tizenéves sráv lehetett max 20 éves. Nem nagyon emlékszek rá csak hogy így kezdödött. egy mostani zene lehet szerintem..Egyik nap halottam a music channel-en, a dallama nem megy ki a fejemből és nagyon kiváncsi lennék rá csak amikor mutatták a címét nem néztem oda.. Valaki esetleg tudja ebből is? :D

1

Mit csináljak, be van állva a fékdugattyú nem tudom mozgatni tanács?

0

Milyen kitalált sim nevek vannak a Sims 2-ben?

Leírnátok mind??Előre köszönöm!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!