Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki meg akar halni, (1 db)

Ha valaki tényleg meg akar halni, az nem beszél róla, ugye?

És mi van, ha még bízik valamiben..? Akkor se beszéljen senkinek? Hisz nem veszik komolyan. Ilyen szempontból tényleg tök mindegy. De tényleg nekem kell eldöntenem..? Csakis egyedül, hogy akarok-e élni vagy sem? Szerintem kilátástalan a dolog, de mi van, ha más szerint nem? Mégse kérdezhetem meg t?le. Mert nem venne komolyan. És úgy is csak azt gondolná, hogy csak nyavajogni akarok...

Legjobb válasz: Ha vki megakar halni nem beszél róla.mert ha beszélne nem tenné meg mert reménykedik. Ha elmondaná hogy most meg akarok halni akkor csak lebeszélõ véleményeket kapna,én is próbálnám meggyõzni hogy élni kell,és küzdeni,harcolni mindenért ami jó. Így tuti hogy nem fog meghalni,mivel sokan tettek érte,hogy ne tegye. Ha meg nem beszl róla az illetõ,tuti meg is teszi a lépést azért hogy vége legyen,csak nem mindég sikerül.

Ha vki megakar halni nem beszél róla.mert ha beszélne nem tenné meg mert reménykedik. Ha elmondaná hogy most meg akarok halni akkor csak lebeszélõ véleményeket kapna, én is próbálnám meggyõzni hogy élni kell, és küzdeni, harcolni mindenért ami jó. Így tuti hogy nem fog meghalni, mivel sokan tettek érte, hogy ne tegye. Ha meg nem beszl róla az illetõ, tuti meg is teszi a lépést azért hogy vége legyen, csak nem mindég sikerül.
A kérdező hozzászólása: Mit? Persze , szívesen :) Hogy látok-e valami szépet?... Persze. Már kezd rendbe jönni minden. :)
Elmondod?Mond el legyszives..
A kérdező hozzászólása: Tudom, úgy tûnik, mintha a kamaszkor lenne a fõ hibás.. de nem. Olyan dolgokkal van probléma, amik nem fognak változni. Nagyrészük nem is rajtam múlik.
Kurt Cobain folyton a halálról, öngyilkosságról beszélt. Szóval kinél mi a helyzet.
Nekem az egyik ismerõsöm 18 éves korában felakasztotta magát - minden elõzmény nélkül. Egy életvidám embernek ismertük és mindenkit nagyon megrendített... Senkinek semmit nem mondott errõl, még a legjobb barátjának sem.
én megpróbáltam meghalni, 16 évesen gyógyszereket szedtem be, de aztán egybõl szóltam. gyomormosás, stb... nem bántam meg, mert tudom, hogy soha többet nem teszek ilyet ! Irtó depis kor tud lenni a kamaszkor, de magától elmúlik! gondolkodj pozitívan, évek kérdése lehet, de bejön :) nem érdemes hülyeséget csinálni ! 12 éves távlatból mondom ezt, 20 éves korom óta pedig semmi bajom (lelkileg)
A kérdező hozzászólása: 17 leszek 1-2 hónap múlva. Kb. 1 éve egészen komolyan megfordult a fejemben, -meg már elõtte is, de ekkor volt a legkomolyabb, komolyan elgondolkoztam akarok-e még élni egy bizonyos valaki nélkül - és az álmaimért nem tettem meg. De most már az sem érdekel. Látok az életben szépet is. De ha megpróbálom meghallani mi jön belülrõl, olyan mintha a szívem nem látná értelmét tovább dobogni... az eszem pedig azt mondja, hogy az élet szép, és használjam ki, hogy tudok boldog lenni. De most valahogy mégsem. Elegem van az egész mostani életembõl, és nem tudok változtatni, mert több ember kéne hozzá. És az egész reménytelen... minden ilyen marad. Majd egyszer vége lesz. Igen, fogok valakivel beszélni. Csak azt nem értem, hogy tényleg ez a két választás van-e. Vagy elmondom, de akkor röhejesnek fogok tûnni, vagy magambatartom és megteszem.
Ez nem nyavalygás! Az én párom egyik szülõje lett öngyilok. Nem szólt egy szót sem csak egy nap felakasztotta magát. - évekig tartó alkoholizmus után. Ez nagyon komoly ha ilyen gondolatok foglalkoztatnak. Az életed A TIED. De gondolj bele ha teljesen egészséges vagy, mentálisan felfogod mi a helyzet, miert dobnád el magadtól. Tudom, hogy nem könnyû. Néha nagyon szar az élet. Én is sokszor belegondoltam, milyen jó lenne, ha nem kellene tovább csinálnom...ugyanakkor vannak akik szeretnek engem. Ahogy vagyok elfogadnak. Nekem ez megadatott és igazán értékelem, mert volt amikor teljes elutasításban éltem. Szóval mérlegelj. Van-e olyan dolog ami értékes számodra eléggé ahoz, hogy itt maradj? Vagy hagysz mindent veszni és mérhetetlen fájdalmat zúdítassz azokra, akiknek fontos vagy. Hany éves vagy?
A legjobb barátnõm folyton errõl beszél.De neki már volt két öngyilkossági kísérlete, de szerencsére túlélte.Pedig mindent úgy alakított, hogy nehogy valaki rátaláljon.Mondjuk az egyik alkalommal pont én mentem át hozzá, hogy meglepjem.Azóta próbálok jobban figyelni rá, és ha nem veszi fel a telefont rohanok hozzá, nehogy hülyeséget csináljon.
Én nem ismerem azt, hogy nem rajtam múlik ! :) Esetleg a lábméretem nem rajtam múlik :) FEL A FEJJEL !!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Billentyűzet nyelv?

Billentyűzet nyelvén szeretnék állítani, de sajnos nincs itt a jobb alsó sarokba az a kis HU ikon.

2

Ha turizmus szakon vegzek ulomunkan kivul milyen munkakat vallalhatnek?

Az idegenvezetesen kivul tudtok valami mast?

0

Most December 24. én tartjuk párommal a hivatalos eljegyzést. Nincs ötletem a menüvel kapcsolatban. Segitenétek?

Ebben szeretnék kérni néhány ötletet?

0

Nem tudom elhinni, hogy tegnap meghalt az egyik ismerősöm. Mit tegyek?

5

Mostanában éjszakánként, egész éjjel folyton rém álmaim vannak, ezért nem tom kipihenni magam soha, és van hogy össz 11órát vagyok ágyba, hogy ebből mennyi az alvás azt nem tudom, valamit tudok tenni hogy jobban aludjak, és elmúljanak a rém álmok?

1

Ismeri valaki ezt az oldalt? Https://arveres. Mbvk.hu/arverezok/ingatlanhirdetmenyek?

2

Van egy oldal ahol rajzpályázatot hirdettek gyerekeknek, mi nyerésre állunk de nem lesz eredményhirdetés visszaélések miatt. Össz-vissz 4 rajz van fent azokra lehetett szavazni tehát nem nehéz nyerni. Mit tegyek?

Tehet ilyet egy hirdető? CSALÓDÁST és nem kicsit okoz a gyereknek. ilyenkor én mit tehetek?

1

Mondjátok már meg hogy a filefeltolto.hu oldalról miért nem lehet letölteni? Nekem azt irja ki hogy tulterhelt az oldal probáljam párperc múlva. De tegnap estétől semmi.! Köszönöm előre, szép napot!

0

( amit mondtál) " az a sok szar mind igaz volt " - valami ötlet hogy ez melyik filmben hangozhatott el? Nem tudom és nagyon idegesít!

0

Mi ez a goa'uld dolog?

Én már a reptoid dolgot is lassan fogtam föl, de most mi ez a goa'uld? sokadjára látom kérdésben..

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!