Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki meg akar halni, (1 db)

Ha valaki tényleg meg akar halni, az nem beszél róla, ugye?

És mi van, ha még bízik valamiben..? Akkor se beszéljen senkinek? Hisz nem veszik komolyan. Ilyen szempontból tényleg tök mindegy. De tényleg nekem kell eldöntenem..? Csakis egyedül, hogy akarok-e élni vagy sem? Szerintem kilátástalan a dolog, de mi van, ha más szerint nem? Mégse kérdezhetem meg t?le. Mert nem venne komolyan. És úgy is csak azt gondolná, hogy csak nyavajogni akarok...

Legjobb válasz: Ha vki megakar halni nem beszél róla.mert ha beszélne nem tenné meg mert reménykedik. Ha elmondaná hogy most meg akarok halni akkor csak lebeszélõ véleményeket kapna,én is próbálnám meggyõzni hogy élni kell,és küzdeni,harcolni mindenért ami jó. Így tuti hogy nem fog meghalni,mivel sokan tettek érte,hogy ne tegye. Ha meg nem beszl róla az illetõ,tuti meg is teszi a lépést azért hogy vége legyen,csak nem mindég sikerül.

Ha vki megakar halni nem beszél róla.mert ha beszélne nem tenné meg mert reménykedik. Ha elmondaná hogy most meg akarok halni akkor csak lebeszélõ véleményeket kapna, én is próbálnám meggyõzni hogy élni kell, és küzdeni, harcolni mindenért ami jó. Így tuti hogy nem fog meghalni, mivel sokan tettek érte, hogy ne tegye. Ha meg nem beszl róla az illetõ, tuti meg is teszi a lépést azért hogy vége legyen, csak nem mindég sikerül.
A kérdező hozzászólása: Mit? Persze , szívesen :) Hogy látok-e valami szépet?... Persze. Már kezd rendbe jönni minden. :)
Elmondod?Mond el legyszives..
A kérdező hozzászólása: Tudom, úgy tûnik, mintha a kamaszkor lenne a fõ hibás.. de nem. Olyan dolgokkal van probléma, amik nem fognak változni. Nagyrészük nem is rajtam múlik.
Kurt Cobain folyton a halálról, öngyilkosságról beszélt. Szóval kinél mi a helyzet.
Nekem az egyik ismerõsöm 18 éves korában felakasztotta magát - minden elõzmény nélkül. Egy életvidám embernek ismertük és mindenkit nagyon megrendített... Senkinek semmit nem mondott errõl, még a legjobb barátjának sem.
én megpróbáltam meghalni, 16 évesen gyógyszereket szedtem be, de aztán egybõl szóltam. gyomormosás, stb... nem bántam meg, mert tudom, hogy soha többet nem teszek ilyet ! Irtó depis kor tud lenni a kamaszkor, de magától elmúlik! gondolkodj pozitívan, évek kérdése lehet, de bejön :) nem érdemes hülyeséget csinálni ! 12 éves távlatból mondom ezt, 20 éves korom óta pedig semmi bajom (lelkileg)
A kérdező hozzászólása: 17 leszek 1-2 hónap múlva. Kb. 1 éve egészen komolyan megfordult a fejemben, -meg már elõtte is, de ekkor volt a legkomolyabb, komolyan elgondolkoztam akarok-e még élni egy bizonyos valaki nélkül - és az álmaimért nem tettem meg. De most már az sem érdekel. Látok az életben szépet is. De ha megpróbálom meghallani mi jön belülrõl, olyan mintha a szívem nem látná értelmét tovább dobogni... az eszem pedig azt mondja, hogy az élet szép, és használjam ki, hogy tudok boldog lenni. De most valahogy mégsem. Elegem van az egész mostani életembõl, és nem tudok változtatni, mert több ember kéne hozzá. És az egész reménytelen... minden ilyen marad. Majd egyszer vége lesz. Igen, fogok valakivel beszélni. Csak azt nem értem, hogy tényleg ez a két választás van-e. Vagy elmondom, de akkor röhejesnek fogok tûnni, vagy magambatartom és megteszem.
Ez nem nyavalygás! Az én párom egyik szülõje lett öngyilok. Nem szólt egy szót sem csak egy nap felakasztotta magát. - évekig tartó alkoholizmus után. Ez nagyon komoly ha ilyen gondolatok foglalkoztatnak. Az életed A TIED. De gondolj bele ha teljesen egészséges vagy, mentálisan felfogod mi a helyzet, miert dobnád el magadtól. Tudom, hogy nem könnyû. Néha nagyon szar az élet. Én is sokszor belegondoltam, milyen jó lenne, ha nem kellene tovább csinálnom...ugyanakkor vannak akik szeretnek engem. Ahogy vagyok elfogadnak. Nekem ez megadatott és igazán értékelem, mert volt amikor teljes elutasításban éltem. Szóval mérlegelj. Van-e olyan dolog ami értékes számodra eléggé ahoz, hogy itt maradj? Vagy hagysz mindent veszni és mérhetetlen fájdalmat zúdítassz azokra, akiknek fontos vagy. Hany éves vagy?
A legjobb barátnõm folyton errõl beszél.De neki már volt két öngyilkossági kísérlete, de szerencsére túlélte.Pedig mindent úgy alakított, hogy nehogy valaki rátaláljon.Mondjuk az egyik alkalommal pont én mentem át hozzá, hogy meglepjem.Azóta próbálok jobban figyelni rá, és ha nem veszi fel a telefont rohanok hozzá, nehogy hülyeséget csináljon.
Én nem ismerem azt, hogy nem rajtam múlik ! :) Esetleg a lábméretem nem rajtam múlik :) FEL A FEJJEL !!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Üdv. Szolgálati járadékban részesülök de ennek az értéke nem éri el a minimálbér másfélszeresét, ennek következtében nem kell adóznom. Hogy tudom igénybe venni a családi adókedvezményt?

A gyermekem 12 éves, a feleségem külföldi munkaadónál dolgozik"itthon Magyarországon" és nem tudja igénybe venni a gyermek után járó családi adókedvezményt.

0

Egy olyan ékszerboltot keresek a neten, ahol abroncs mintázatú férfi gyűrűt lehet rendelni?

0

Melyik verse (ke) t ajánlanátok versmondóersenyre egy 15 éves láynak?

3

Mindig is gond volt a menzeszemmel. Voltam nőgyógyásznál kaptam rá injekciót majd barnás folyást észleltem de a papiron vér is volt. Be a betéten miért nem? Ciklusom 11. napjától kell szednem a duphasztont.

Policisztikus petefészkem van

0

Hogy van a 'tudnám' angolul?

1

Én és a legjobb barátnőm ugyanazt a srácot szeretjük mit csináljak?

A barátnőm nem tudja, hogy nekem is tetszik a srác. Õ nemrég elmondta a srácnak és úgytűnik ő is érdeklődik iránta. Mit csináljak? Nagyon tetszik az a srác!!

3

Iforex? Bővebben lent.

Van valakinek valamilyen személyes tapasztalata az ebrokerház Zrt. -vel kapcsolatban? Elvileg értékesítési munkatársakat keresnek. Vajon mennyire kamu? A hatodik érzékem azt súgja, hogy nem teljesen tiszta a dolog, és valami csavar van a háttérben. De lehet, hogy csak én vagyok már túl paranoiás. Ha van valakinek valamilyen kézzelfogható tapasztalata, esetleg járt már náluk interjún, annak nagyon hálás lennék a válaszáért/meglátásaiért. Köszi.

0

Külföldön tanuló diák akinek ott van Egészség Biztosítása arra az időre amíg a tanítási időszak van. Szünetre haza jön Magyar országon hol és mit kell intézni hogy itt is jogosult legyen? /dec. Közepétől jan közepéig/ Majd a nyári szünet ben is?

0

Milyen engedély szükséges gumilövedékes pisztoly viseléséhez?

Önvédelmi célra szeretnék olyan fegyvert, mely csak sebez. Gumilövedékes pisztolyra gondoltam. Esetleg ha van más alternatíva, annak is örülnék.

5

A nyíllevél mérgező?

nyíllevél

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!