Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki meg akar (200 db)

Mennyibe kerül, ha valakit meg akarok veretni? Vagy hol találok olyan embert aki pénzért megverne valakit?

Legjobb válasz: "Pedig válaszolhatna nyugodtan, mert ez egy anonim oldal." Nagy tévedés, hogy azért, mert "anonim", még nem tudnak visszakeresni, ha arról van szó. Mindenki beazonosítható az IP cím alapján, akkor is, ha nem tudod. Büntetõügyben meg köteles az oldal gazdája kiadni minden infót rólad. Kivéve, ha legalább két proxy mögé bújtál, de hát nem nézem ki belõled, hogy tudnád, mi az.

"Pedig válaszolhatna nyugodtan, mert ez egy anonim oldal." Nagy tévedés, hogy azért, mert "anonim", még nem tudnak visszakeresni, ha arról van szó. Mindenki beazonosítható az IP cím alapján, akkor is, ha nem tudod. Büntetõügyben meg köteles az oldal gazdája kiadni minden infót rólad. Kivéve, ha legalább két proxy mögé bújtál, de hát nem nézem ki belõled, hogy tudnád, mi az.
Akinek esze van, az erre akkor se válaszol, ha tudja, mivel akkor bûnsegédként felelõsségre vonható :P
Alkalmi munka rovatban hirdess.Az ár attól függ, hogy kell-e maradandó sérülést okozni, eszközt kell-e használni a bántalmazáshoz meg ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Pedig válaszolhatna nyugodtan, mert ez egy anonim oldal. Mellesleg van egy zaklatóm, már jó ideje, feljelentettem a rendõrségen, de nem tudnak vele semmit sem csinálni, és az egyik nyomozó mondta, hogy egyszerûbb lenne, ha jól megveretném.
Hát akkor veresd meg azzal a nyomozóval, ha akkora pofája van :)
A kérdező hozzászólása: Na köszi:D Jogos, dehát õ csak tippet adott, a piszkos munkát gondolom nem végezné el.:S De egy 8 napon belül gyogyuló sérülések mennyibe kerülhetnek? (azért fél holtra nem akarom így elsõ körben)
A kérdező hozzászólása: nem kell itt kukacoskodni! nem akarod beírni, mert félsz, kész akkor nem írod be, kilépsz és ennyi. felesleges válaszok nem kellenek.
verd meg te, vagy hívj fiú ismerõseidet. Nem kell nagy dobra verni.
Sz.arok bele, hogy neked kellenek, vagy nem. Oda írok és azt, amit akarok. Különben is törölni kéne a kérdésedet alapból, mert bûncselekményre felhívást tartalmaz.

Ha valakit meg akarok találni, hogy álljak neki? Hogy keressem?

Ha az illet? lakhelyére vagyok kiváncsi, és nincs sok információm csak a neve, meg, hogy kb. valahol a közelben lakik.

Legjobb válasz: Nem értem,városon belül akarod megtalálni?Akkor telefonkönyv.. Ha tudod a nevét,és a megyét ahol lakik (ha a közeledben,akkor valszeg u.az,mint a tied),akkor elõször myVIP (ott megkeresed a települést) és aztán telefonkönyv! Van olyan honlap is,h www.telefonkonyv.hu meg mindenféle tudakozós oldalakon lehet ilyeneket megtalálni

Nem értem, városon belül akarod megtalálni?Akkor telefonkönyv.. Ha tudod a nevét, és a megyét ahol lakik (ha a közeledben, akkor valszeg u.az, mint a tied), akkor elõször myVIP (ott megkeresed a települést) és aztán telefonkönyv! Van olyan honlap is, h http://www.telefonkonyv.hu meg mindenféle tudakozós oldalakon lehet ilyeneket megtalálni
Akk 1 myvip + 2 telókönyv :) sok sikert
Rákeresel myvipen, vagy iwiwen.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nem konkrétan városon belül, hanem valamelyik környékbeli településen.
A kérdező hozzászólása: myvipen iwiwen nem találom, valami más esetleg?
myheritage?

Feletek mi a szokas, ha valaki meg akarja keresztelni a gyereket, hogyan szokta kikerni?

Hallottam olyat, hogy a szulok kernek meg, ha szeretnek, hogy a gyereket megkereszteld.Abban az esetben, ha ez forditva van akkor, mikor szoktak leghamarabb meglatogatni az ujszulottet, milyen ajandekot visznek, kajat vagy sutemenyt szoktak-e vinni?

Legjobb válasz: Bocsi,nem igazán értem.Az,hogy megkereszteled a gyereket a te dolgod (persze az is,hogy mennyire befolyásolnak a szüleid).Keresztelni már pár napos babákat is szoktak-szóval ez is rajtad áll.Utána tarthattok ebédet,vagy nem.Ahogy szeretnéd.Babát látogatni meg akkortól lehet mikor te már úgy érzed felkészültél a látogatókra. Pl:Nálunk már az elsõ napokban voltak látogatok (alig vártam,hogy beszéljek valakivel).Keresztelõjén 4 hónapos volt a picim.Ezt szüleink is ,és mi is akartuk.Utána mi elmentünk ebédelni a vendégeinkkel (szûk család) .Kaptunk akkor is ajándékokat,illetve az elsõ látogatáskor is hozott mindenki valamit a babának.

Bocsi, nem igazán értem.Az, hogy megkereszteled a gyereket a te dolgod (persze az is, hogy mennyire befolyásolnak a szüleid).Keresztelni már pár napos babákat is szoktak-szóval ez is rajtad áll.Utána tarthattok ebédet, vagy nem.Ahogy szeretnéd.Babát látogatni meg akkortól lehet mikor te már úgy érzed felkészültél a látogatókra. Pl:Nálunk már az elsõ napokban voltak látogatok (alig vártam, hogy beszéljek valakivel).Keresztelõjén 4 hónapos volt a picim.Ezt szüleink is , és mi is akartuk.Utána mi elmentünk ebédelni a vendégeinkkel (szûk család) .Kaptunk akkor is ajándékokat, illetve az elsõ látogatáskor is hozott mindenki valamit a babának.
A kérdező hozzászólása: Elso valaszolonak:nem mondtam, hogy a szuleim befolyasolnanak, vannak olyan helyek, ahol a gyerek szulei valasztjak ki a keresztszuloket, mashol meg az, aki meg akarja keresztelni a gyereket, "kikeri" a gyerek szuleitol, hogy megkeresztelhesse.Nem az en gyerekemrol van szo, hanem es szeretnem megkeresztelni valakinek a gyereket.Felenk ugy van, hogy amikor mesz babalatni, akkor szolsz, hogy meg akarod keresztelni.Ilyenkor viszel ajandekot a babanak es az anyukanak viragot es vannak helyek ahol kajat meg egy tanyer sutit is visznek a keresztelni akarok.Ez a baba 6 hetes koraig meg szokott tortenni, de viszont nagyon tolakodoak se szeretnenk lenni, ezet kerdeztem, hogy mikor szoktak meglatogatni eloszor az ujszulottet.Nalunk altalaban a 6 hetes koraban vagy azutan keresztelik meg, a keresztelo utan pedig a szulok meghivjak vacsorara a keresztszuloket, testvereket, szuloket.A babanak nagyobb ajandekot adnak vagy penzt.Remelem most mar erthetobb voltam.Csak arra vagyok kivancsi, hogy mashol is ilyen bonyolult-e mint nalunk, vagy nem csinalnak ekkora dolgot belole.
hat 3-4hetnel elobb nem illene menni babalatogatni, mert korabban meg faradt az anyuka es a baba is szokja a kornyezetet, mifelenk ilyenkor a babanak pelust, kisruhakat szoktak vinni esetleg kisparnat paplankaval, ilyensmit.A maminak pedig tortat es viragot, en pl vettem egy fonott kosarat es minden fele gyumolcsot vettem es egy doboz bombont, az apukanak pedig vettem egy jofajta uveg bort.Ezeket szepen belerendeztem a kosarba es celofannal becsomagoltam es a kosar fulenel atkotottem kek masnival (mert kisfiuhoz mentunk;)Amugy ha annyira kozeliek vagytok nyugodtan megkerheted hogyha meg nincs eldontve ki kereszteli akkor szivesen venned ha te keresztelhetned a babat, ugysem csak 1 keresztszulo lehet.Nem hiszem hogy elutasitanak mert az nem illene:)
A kérdező hozzászólása: 10.09-nek, nalunk minden babat meg szoktak kereszteltetni, es en nem ahhoz ragaszkodom, hogy legyen megkeresztelve foltetlenul, hanem a keresztmamaja szeretnek lenni.Nem tudom, hogy mi annyira erthetetlen?
Elsõ vagyok:Rendben megértettem, és le is írtam felénk hogy van.Ezt kérted, nem?Arról meg még nem hallottam, hogy valaki keresztszülõnek jelentkezik ilyen procedúrával (max barátnõk közti beszélgetésben megemlíti, hogy szívesen lenne, de ez is ritka.)Erre.Itt nincs ilyen nagy "felhajtás". Amúgy merre laksz?
A kérdező hozzászólása: Erdelyi vagyok.


SOS: Ha valaki meg akar nézni a facebookon, elég ha a nevem adom meg? Vagy mit adjak meg? Sürgős!

Legjobb válasz: a neved! bár mondjuk nekem ugy van beállitva h név alapjan nem lehet megtalalni.

a neved! bár mondjuk nekem ugy van beállitva h név alapjan nem lehet megtalalni.

Mit csináljak iPhone 5 külföldón talált telefonnal? Mennyit ér, ha valaki meg akarja tőlem vásárolni?

A kèrdèsem a következő lenne, nyaralni voltam Ausztràliàban és a reptèren a toaletten egy iPhone 5 kèszüléket talàltam. A telefon könyvben lèvö neveket végig hívtam, de nem reagàlt senki, sajnos nem tudtam vàrni, tovàbb kellet utazom, így nàlam maradt a kèszülèk, ami le is merült aztàn mivel nem volt hozzà töltöm. Imei szàm alapjàn fekete listàs van a telefon. Ausztràl szolgàltatos kàtrya van benne. Teljesen új àlapotú, fehér színű. Sokan rà akarnak csapni az ismertsègi körömböl, amit nem nagyon èrtek, miért hiszen àllitolag, ő szerintük nem lehet hasznàlni ha le van tiltva, mit csinàljak, adjatok legyetek szîvesek tanàcsot. Mennyit ér így ez a telefon, mert többen megvennèk? Köszi, ha valaki segît!

Legjobb válasz: Nehogy eladd! Vidd be a rendõrségre, hátha valaki kereste, vagy akármi. A lényeg, hogy ne add el, mert akkor nem csak te, de a vásárló is nagyon megjárhatja.

Nehogy eladd! Vidd be a rendõrségre, hátha valaki kereste, vagy akármi. A lényeg, hogy ne add el, mert akkor nem csak te, de a vásárló is nagyon megjárhatja.
A kérdező hozzászólása: Köszi szèpen! Nem is szertnèk rajta nyerèszkedni, Csak nem Tudok vele mit csinálni...Ausztráliàban találtam, èn meg Nèmetországban èlek...azt Sem Tudom, Hogy adhatnám oda a tulajdonosának :-( Pin van a Telefonon , nem Tudok senkit kikeresni a Tel.könvböl.Sikerült vègre az akut feltöltetnem, de nem jutottam vele sehová :-( Mit lehet Tenni ilyen esetben...?
rendõrség. oda leadod, mert a tulajdonosa nyilván keresi:)
Ahogy az elõttem szólók is írták, eladni semmiképpen sem szabad, ugyanis 1) semmire nem mennek a telefonnal, mert letiltva használhatatlan 2) orvgazdálkodás egy úgymond "lopott" telefont értékesíteni

Ha valaki meg akarja szerezni a Svéd állampolgárságot, és közben hazajárna néha, akkor attól még megkaphatná, vagy számít az h hazajön e? És milyen időnként lehet hazajönni ha igen?

Legjobb válasz: elég nehéz még mindig megszerezni. Magyar állampolgárként azonban vállalhatsz ott munkát, lakhatsz ott hivatalosan, így az állampolgárság megszerzése nagyjából felesleges is.

elég nehéz még mindig megszerezni. Magyar állampolgárként azonban vállalhatsz ott munkát, lakhatsz ott hivatalosan, így az állampolgárság megszerzése nagyjából felesleges is.
Nem a te nevelõapud él kint? Egyébként bármelyik országból hazajöhetsz, ahányszor akarsz.

Ha valaki meg akarja változtatni az életmódját, az étrendjét, akkor miért kell előtte konzultálni a háziorvosával?

Legjobb válasz: Nem szükséges azt megbeszélni a háziorvossal,hogy pl mától valaki fele annyit fog enni mint eddig.

Nem szükséges azt megbeszélni a háziorvossal, hogy pl mától valaki fele annyit fog enni mint eddig.
azért, mert egyes fogyókúrák az adott emberre nézve veszélyesek lehetnek. Az orvos fel tudja hívni a figyelmet a veszélyekre, a vitaminok és ásványi anyagok fontosságára, a testmozgás fontosságára, stb. Segít az ideális és reális célok beállításában is. Arról nem beszélve, hogyha esetlegesen hormonzavar vagy más kezelhetõ betegség OKOZZA a túlsúlyt, akkor ezt ki tudják vizsgálni és kezelhetik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
Azért, nehogy hülyeséget csinálj!Például elkezdesz eszeveszettül fogyózni!
mert nem biztos h jot tesz neki a valtozas, ...egyszeru.de te jobban ismered magad.
Fuss:D
Szégyen a futás, de hasznos, fõleg, ha gyorsabb vagy a másiknál.
Nagyon bátran, (de ne nagyképûen) mutasd ki, hogy attól semmi sem fog változni, hogy megver. Van olyan nézet, hogy "Ha megütnek jobb orcád felõl, fordítsd oda bal orcádat is", ezt nehéz megtenni, de kb. errõl beszélek. Manapság már fel is jelentheted, ha akarod. Elmégy orvoshoz látleletért és azzal mégy a rendõrségre. De ez sem jó. Jobb a békesség. Beszélj vele, ha lehet.
Ne mutasd ki, hogy ö az erösebb!(vagyis, hogy félsz töle) Ha te okosabb vagy nála az is elönyödre vállik.
Sportolsz kisöreg.:D Ússzál.vagy esetleg valamilyen küzdõsportban próbáld ki magad, bár egy részéhez kell a megfelelõ izomzat. Kung-Fu-ban nincs akkora szükség az izomzatra, így azt tudnám neked ajánlani, vagy még mindíg ott az úszás, ami nagyszerû.:)
Nézd meg szeptemberben a karate kölyköt a moziban.

A következő mondás igaz lehet akkor is ha valakit "meg akarunk szerezni"? -Nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember-

Legjobb válasz: Ez tárgyakra igaz lehet, emberekre már nem igazán. Gondold el, hogy lenne egy fiú vagy lány, aki téged taszítana, de õ a fejébe venné, hogy mindenképpen megszerez téged. Nem tudna, ha téged egyszerûen nem érdekelne.

Ez tárgyakra igaz lehet, emberekre már nem igazán. Gondold el, hogy lenne egy fiú vagy lány, aki téged taszítana, de õ a fejébe venné, hogy mindenképpen megszerez téged. Nem tudna, ha téged egyszerûen nem érdekelne.
Szerintem igaz.
Meg kell keresni a hibákat és kijavítani, ha úgysem megy akkor el lehet mondani, hogy mindent megtettünk, ami fontos az elégedettség miatt, legalább azért, hogy jobbak legyünk, mást nem magunknak. Szerintem mindenki magához való embereket "vonz be", minél jobbak vagyunk annál jobbat, tapasztalatból is mondom. Rengeteg könyv szól errõl.
Szerintem nem igaz, mivel minden embernek szabad akarata van. Ha valakinek nem kellesz, akármit csinálsz, akkor se fogsz kelleni. Én pl. hiába szeretem még a volt barátomat, ha nem kellek neki, hiába írnám neki minden nap, hogy szeretem, csak idegesíteném. Persze a kitartás valaki mellett nagyon vonzó, fõleg ha férfi udvarol kitartóan egy nõnek, de észre kell venni a jeleket egy helyzetben, hogy van-e esély a "gyõzelemre" vagy már csak magadat alázva futsz valaki után.

Mit tegyek, ha valaki meg akarja akadályozni a szerelmünket?

16 éves lány vagyok és összejöttem eg sráccal, akit tényleg szeretek. A baráti körömben van egy fiú, aki nagyon ellenzi a kapcsolatunkat, tudom hogy szét akar minket bomlasztani. Ez a fiú egy fél évvel ezel?tt bevallotta hogy szeret engem, de én elmondtam neki, hogy csak barátként tekintek rá. Mit tegyek hogy békén hagyjon minket?

Legjobb válasz: indokolatlanul vágd pofán

indokolatlanul vágd pofán
öldd meg! régi, bevált, egyszerû módszer
elõtte is legyél a barátoddal és gúnyosan mosolyogj rá, és majd rájön hogy nincs esélye
Semmit. Ne törõdj vele. Ha nem fogadja el, hogy mást szeretsz, akkor nem barátod.
Szüntess meg vele minden kapcsolatot. És mondd meg neki hogy hagyjon titeket békén. Ennyi! Ha igazán szeretitek egymást akkor nem fog tudni titeket szét szedni. :)
Ne találkozz vele többet, vágd pofán és mondd, hogy mi köze van a magánéletedhez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat, csak annyira rossz érzés elveszteni egy barátot, mert régen tényleg azok voltunk ezzel a sráccal
Inkább legyen egy igaz barátod, mint száz hamis. Ez a fiú nem igaz barát.
Nem kell megszakítani vele a kapcsolatot. :) elég ha neki ültök és tisztázzátok 3-an , hogy mi a felállás. Vagy találj neki egy csajt! :D :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!