Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki meg (3883 db)

Hány éves kortól "fura", ha valaki még szűz?

Legjobb válasz: ezt a kérdést szinte mindig itt látom, ha erre tévedek..:D és mindig leírom, hogy "ugyan kit érdekel?" ha valaki szûz mondjuk 20 fölött is szûz, annak megvan az oka.. mégpedig általában az, hogy nehezen talál párt.. ennek lehetnek külsõ vagy belsõ okai, az most mindegy "mindenki maga dönti el, hogy mikor akarja elveszíteni".. az igaz.. de hogy ténylegesen mikor veszti el, ez másoktól függ:D "fura".. nem merted azt írni, hogy "gáz":D pedig ha valami, akkor az a gáz, hogy emberek ekkora hangsúlyt helyeznek arra, hogy valaki esetleg 20 fölött még szûz... legyen 35 éves szûz! engem nem érdekel!:D maximum érdekelne, hogy hol szúrja el állandóan a kapcsolatait... a szüzesség a legkevesebb, inkább egy normális kapcsolat kellene.. a 18 éves marhák meg mennek prostizni, hogy elveszítsék a szüzességüket.. jobb lesz ettõl? juhú, az elsõ szexuális élményed egy herpeszes lotyótól van, aki még el is kért tõled egy SzentIstvánt.. jobb ember lettél? nem! rosszabb? hát ha a herpeszt belevesszük...

ezt a kérdést szinte mindig itt látom, ha erre tévedek..:D és mindig leírom, hogy "ugyan kit érdekel?" ha valaki szûz mondjuk 20 fölött is szûz, annak megvan az oka.. mégpedig általában az, hogy nehezen talál párt.. ennek lehetnek külsõ vagy belsõ okai, az most mindegy "mindenki maga dönti el, hogy mikor akarja elveszíteni".. az igaz.. de hogy ténylegesen mikor veszti el, ez másoktól függ:D "fura".. nem merted azt írni, hogy "gáz":D pedig ha valami, akkor az a gáz, hogy emberek ekkora hangsúlyt helyeznek arra, hogy valaki esetleg 20 fölött még szûz... legyen 35 éves szûz! engem nem érdekel!:D maximum érdekelne, hogy hol szúrja el állandóan a kapcsolatait... a szüzesség a legkevesebb, inkább egy normális kapcsolat kellene.. a 18 éves marhák meg mennek prostizni, hogy elveszítsék a szüzességüket.. jobb lesz ettõl? juhú, az elsõ szexuális élményed egy herpeszes lotyótól van, aki még el is kért tõled egy SzentIstvánt.. jobb ember lettél? nem! rosszabb? hát ha a herpeszt belevesszük...
Olyan 22 felett szerintem ildomos elveszíteni, de mindenki magának érzi, hogy mikor jött el az ideje.
Abszolút magánügy nincs rajtad cetli emiatt kár görcsölni. Szerintem am a kutyát nem érdekli.
jó végülis nem is a betegségeken van a hangsúly.. ha valaki szûz, annak az oka a kapcsolat hiánya, vagy rossz mûködése és azzal, ha prostizik, akkor sem lesz elõrébb.. mert a problémát nem oldja meg.. vagyis csak gyakorlatilag nem lesz szûz, de ha pl megkérdezik, hogy "hány barátnõdet dugtad meg eddig?" akkor ugyanúgy szûz marad:D
7: tejóég....
Harmadik vagyok, meghatározom neked: 17-18 fölött kb. #4: Kissé elferdítve látod a dolgokat. Nem minden prosti igénytelen, herpeszes meg nem tudom milyen. Egy egyéjszakás kapcsolatra szórakozóhelyen összekukázott lány/nõ is lehet ugyanolyan nemibeteg vagy igénytelen, sõt.
A kérdező hozzászólása: ha téged nem érdekel, az tök jó, de nem erre voltam kíváncsi, csak kb korra.:D olyanoktól, akik betudják határozni.
A kérdező hozzászólása: azért nem írtam gáznak, mert nem gáznak tartom, hanem furának.ha mondjuk valaki még 30év körül is az..hát sztem az nem normális, ott van valamiféle baj. kíváncsi voltam, kihogyan látja. ezért érdekelt, hogy kb hány évesket mondanak.
Gimibõl való elballagás után már mindenképpen.
Nem tudom, de több "fura" szûz van a környezetedben, mint gondolnád.
Szerintem 18-20 de ha késõn erõ típus akkor max 22-23 de nem korhoz kötött . Meg kell találni azt az embert akivel szívesen teremt szexuális kapcsolatot. Azért olyan 24 fölött felkap

Cikinek számít, ha valaki még nem utazott repülővel?

Az ismer?seim 98%-a már utazott. Többek laktak évekig Moszkvában vagy Madridban. Többeknek vannak külföldi rokonaik, pl Belgiumban, Franciaországban, vagy Olaszországban, akiket évente többször is meglátogatnak.

Legjobb válasz: Figyelj! Ha Neked annyira ciki, ne hirdesd, hogy még nem repültél. Néha füllenteni egészen egészséges cselekedet. De még jobb lenne, ha keresnél egy olcsó jegyet, mint már valaki tanácsolta, és repülj egyet, ha ez hiányzik boldogságodhoz. Elég ostobának kell lenni ahhoz, hogy azt higgye valaki, hogy az utazás ezen módja rangot ad. A repülés a közlekedés egyik formája, semmi több. Ne legyen emiatt kisebbségi érzésed.

Figyelj! Ha Neked annyira ciki, ne hirdesd, hogy még nem repültél. Néha füllenteni egészen egészséges cselekedet. De még jobb lenne, ha keresnél egy olcsó jegyet, mint már valaki tanácsolta, és repülj egyet, ha ez hiányzik boldogságodhoz. Elég ostobának kell lenni ahhoz, hogy azt higgye valaki, hogy az utazás ezen módja rangot ad. A repülés a közlekedés egyik formája, semmi több. Ne legyen emiatt kisebbségi érzésed.
Észak-Korea elnöke sem repült még soha, mindenhova páncélvonattal megy. Most már repülhetne õ is :-) Én 36 évesen repültem elõször, azóta viszont sokszor, nem kell ezen fennakadni. Nem ciki, csak ma már több a lehetõség. Ha nagyon hiányzik, nézz a neten olcsó repjegyet valahová. Nemrég voltam a párommal Párizsban 2x 25 eFt volt oda-vissza.
A kérdező hozzászólása: Egy szóval se írtam, hogy szándékomban állna kipróbálni.
Elég ciki.. ki sem mennék a helyedben az utcára, nehogy kiröhögjenek.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!
Ha te is túléltél volna egy repülõbalesetet mint én, akkor nem akarnád kipróbálni a repülést!
én nem repültem és nem is akarok meg szerintem nem is fogok.. nagyon félek a repüléstõl, hajókázástól egyszóval mindentõl, ami nem annyira földközelben történik :D
Életemben elõször 3 évvel ezelõtt repültem 34 évesen...Addig repülõt csak TV-ben és képeken láttam.. Én személy szerint örülök , hogy nem kell repülnöm, mert nagyon nem szeretem.Mivel Angliában élek, inkább át autózzuk fél európát csak repülni ne kelljen...szóval nem ciki, hogy nem repültél még.. Csak megjegyzem, hogy apukám 64 éves, és soha nem repült õ sem....
Én naponta vonatoztam szeretek utazni egyébként.
Én sem voltam, de már 10 éve akarok kimenni Helsinkibe, csak nincs pénzem rá. Vagy Rómába. *szívfájdalom*
A kérdező hozzászólása: Persze, de a mindennapi életemben eléggé le vagyok foglalva annyira, hogy nem hiányzik. És vannak számomra sokkal fontosabb céljaim, mint hogy valahova repülõvel utazzak. Az egyetem alatt vonattal hetente utaztam 2x240km-t. Az egy jó darabig elvette az utazástól a kedvem. Inkább örülök neki, hogy most egy kis nyugi van. Nyaralni is inkább csak belföldön szoktam/szoktunk.
énis kipróbálnám, mert még énse voltam. igaz csak 17éves vagyok, még sok idõm van (és neked is)... amúgy az én ismerõseim nagy része is volt... de hát õk jobban élnek :/
Szerintem egyáltalán nem ciki.én se voltam még sose repülõvel sehol , és nem hiányzik de azért kipróbálnám de gondolom te is.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én egyébként 27 vagyok.
Nem ciki, csak furcsa, mert manapsag mindenki utazni akar, de keves ideje es penze van, es manapsag mar repulovel a legolcsobb utazni, es persze a leggyorsabb is. En januarban pl. 5eurot fizettem egy pozsony-alicante(spanyolo.) jegyert, tobb idobe es penzbe kerult a szarvas(bekes megye)-pozsony ut...ha nem akarsz repulni, csak azert ne repulj, mert cikinek erzed...ez most olyan, mint tini korban a kerdesek, hogy ciki, hogy meg nem csokoloztam, szexeltem 14 evesen? miert lenne ciki?

Ciki az, hogy ha valaki még nem volt külföldön?

18/L, most fejeztem be a gimit, és még semmilyen módon nem voltam külföldön, néhány bizonyos ok miatt, viszont nagyon szeretnék kimenni, utazni és dolgozni is, amit meg is szeretnék majd valósítani. Amire leginkább kíváncsi vagyok az az, hogy ha egy ember err?l kérdez engem, és elmondom neki, hogy még nem voltam, akkor mennyi az esély arra, hogy ezt "negatívan" értékeli nálam, vagy lenéz emiatt? ( félre értés ne essék, nem szégyenlem a dolgot,inkább azt sajnálom, hogy mivel nem voltam még kint, ezért sok mindenr?l lemaradtam (amit persze pótolhatok) )

Legjobb válasz: Ilyen kérdések minden nap elõfordulnak itt, de nem értem, egyáltalán hogy fordul meg valakinek a fejében ez. Miért lenne ciki? Egyáltalán nem az. Aki szerint égõ, azzal meg nem érdemes foglalkozni. Az emberi kíváncsisághoz hozzátartozik, hogy szeretne minél több dolgot megismerni, megtapasztalni. Korunkban erre sok embernek elvi lehetõsége van, de közel sem mindenkinek. Mi magyarok utazgathatunk, ha van rá pénzünk és indíttatásunk. Ha nem telik rá, nem az egyén hibája. Ha tehetné, de nincs meg benne a vágy, akkor nincs. Én nem látok ebben semmi különlegeset.

Ilyen kérdések minden nap elõfordulnak itt, de nem értem, egyáltalán hogy fordul meg valakinek a fejében ez. Miért lenne ciki? Egyáltalán nem az. Aki szerint égõ, azzal meg nem érdemes foglalkozni. Az emberi kíváncsisághoz hozzátartozik, hogy szeretne minél több dolgot megismerni, megtapasztalni. Korunkban erre sok embernek elvi lehetõsége van, de közel sem mindenkinek. Mi magyarok utazgathatunk, ha van rá pénzünk és indíttatásunk. Ha nem telik rá, nem az egyén hibája. Ha tehetné, de nincs meg benne a vágy, akkor nincs. Én nem látok ebben semmi különlegeset.
Szerintem sem ciki.
34 éves koromig sosem repültem, sosem láttam a tengert sõt sosem voltam külföldön..Még a határ közelében sem jártam. Sosem éreztem, hogy ez cikis lenne. Nemrég voltam 40 éves. A véletlen sors miatt jelenleg külföldön élek, de még ma sem mondhatom el, hogy sokat utaztam külföldre- Nagyon sok helyen nem jártam még. Ha belegondolok akkor csak Angliában és Magyarországon voltam. 18 éves vagy, elõtted az egész élet. Lesz alkalmad még utazgatni, világot látni.
Meg fogsz lepõdni, de a neten!
Nagyon könnyen megoldható az "eseted". Fizessél be egynapos bécsi vagy pozsonyi buszos kirándulásra, aminek kb. 5ezer Ft a teljes költsége. Ennyit mindenki ki tud szorítani.
Bár én 13 vagyok és rengeteg helyen voltam, mert szerencsére van pénzünk rá, de szerintem sem ciki egyáltalán!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) 01:59-es, ilyen buszos utakat hol lehet találni?


Hogy tom elinditni a minecraft ot: na nekem az a bajom hogy nem birok be lépni egyik minecraft os karimal se a minecraft 12.2 vagy 1 be d ha valaki meg aadja a kariját hálás vok am ki adja meg a nem kelö minecraft kariját?

minecraft játék

Legjobb válasz: khm:*Hogy tudom elindítani a minecraftot? Nekem az a bajom hogy nem bírok belépni egyik minecraftos accountommal se (mi van itt) ha valaki megadja az accountját hálás lennék. Am ki adja meg a nem kellõ minecraft accountját? SENKI!!! Vedd meg. Hova nem tudsz belépni? Singlebe vagy multiba? Ha single akkor vagy rosszat töltöttél le, vagy nem jó hozzá a géped. Ha multi akkor azért mert nem eredeti a minecraftod. Vannak tört szerverek.

khm:*Hogy tudom elindítani a minecraftot? Nekem az a bajom hogy nem bírok belépni egyik minecraftos accountommal se (mi van itt) ha valaki megadja az accountját hálás lennék. Am ki adja meg a nem kellõ minecraft accountját? SENKI!!! Vedd meg. Hova nem tudsz belépni? Singlebe vagy multiba? Ha single akkor vagy rosszat töltöttél le, vagy nem jó hozzá a géped. Ha multi akkor azért mert nem eredeti a minecraftod. Vannak tört szerverek.
A kérdező hozzászólása: öö a játék elindul az nem indul el amikor be akarok menni a menube nem indul szov nem indul a játék perzse abba a menunbe belép ahol a nevet kell meg adni

Emlékszik még valaki a Furry nevű játékra? Ha valakinek meg van és esetleg tudna segíteni?

Legjobb válasz: http://www.funny-games.biz/fifis-furry.html :)

A kérdező hozzászólása: Nem erre a játékra gondoltam....Ez egy hasonló játék volt mint a szuper mario... :)

Ha valaki még szűz, attól még az orvos csinálhat nőgyógyászati rákszűrést?

Legjobb válasz: tizenéveskorban felelsleges. Késõbb viszont (még akkor is ha szûz valaki) a szûzhártya már annyira tág,hogy meg tudja csinálni a vizsgálatot.

tizenéveskorban felelsleges. Késõbb viszont (még akkor is ha szûz valaki) a szûzhártya már annyira tág, hogy meg tudja csinálni a vizsgálatot.
Kisebb eszközzel igen.

A lányok melyiket szeretik jobban, illetve melyik tetszik nekik jobban? Ha valaki még kűzd egy kicsit visszautasitás esetén, vagy ha valaki ért a szóból?

általánosságban ha kérhetném, most hadd ne irjam le az esetemet, mert nem fér ki ide

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy mennyire mondta komolyan a visszautasítást. Ha csak bizonytalan még, érdemes finoman próbálkozni, megmutatni, hogy milyen jó fej vagy. Ha kerek-perec egyértelmû a nem, akkor hagyd, onnantól nagyon kellemetlen, zaklatás jellege lesz a dolognak. Igazából szerintem lehet érezni, hogy nem volt-e a nem, vagy csak bizonytalankodás, illetve szeretné ha még törnéd magad egy kicsit. Egy nõ pillantásából, mozdulataiból kiderül egyértelmûen, hogy vevõ-e a dologra. 26/N

Az attól függ, hogy mennyire mondta komolyan a visszautasítást. Ha csak bizonytalan még, érdemes finoman próbálkozni, megmutatni, hogy milyen jó fej vagy. Ha kerek-perec egyértelmû a nem, akkor hagyd, onnantól nagyon kellemetlen, zaklatás jellege lesz a dolognak. Igazából szerintem lehet érezni, hogy nem volt-e a nem, vagy csak bizonytalankodás, illetve szeretné ha még törnéd magad egy kicsit. Egy nõ pillantásából, mozdulataiból kiderül egyértelmûen, hogy vevõ-e a dologra. 26/N
az én szüleim nem is házasodtak volna össze, hogyha apum hagyja a dolgot az elsõ visszautasítás után...:) kb. a nyolcadik próbálkozás után mondott anyum igent...:) :) :) úgyhogy sztem ne add fel!;D
Ne add fel!!!
hát ha a nem tényleg nem akkor nem érdemes zaklatni.Azt úgyanis lehet érezni hogy a lány csak kéreti magát , esetleg hirtelen zavarában mond csak nemet vagy félreérthetetlen e a nem. 16:50es nem kifejezetten köcsögségnek szánom a kérdést de nem lehet hogy anyukád azért adta be 8adszorra a derekát mert a többi jelöltje már megházasodott közben és a játékban maradt versenyzõk közül viszont már tényleg apád lett akkorra a nyerõ?
Ezt nem lehet tudni, minden nõnél más.Egy viszont biztos, ha egy nõre te hajtasz, és az elhajt, te nem foglalkozol tovább vele akkor azt mondják nem tud küzdeni, nem kell.Ha valaki mégis tovább próbálkozik akkor meg hülye bunkó, aki nem ért a szóból.Ez sajnos így van, és a lényeg az benne hogy mindig kifogja az ember a rosszat.

Mennyibe kerül, ha valakit meg akarok veretni? Vagy hol találok olyan embert aki pénzért megverne valakit?

Legjobb válasz: "Pedig válaszolhatna nyugodtan, mert ez egy anonim oldal." Nagy tévedés, hogy azért, mert "anonim", még nem tudnak visszakeresni, ha arról van szó. Mindenki beazonosítható az IP cím alapján, akkor is, ha nem tudod. Büntetõügyben meg köteles az oldal gazdája kiadni minden infót rólad. Kivéve, ha legalább két proxy mögé bújtál, de hát nem nézem ki belõled, hogy tudnád, mi az.

"Pedig válaszolhatna nyugodtan, mert ez egy anonim oldal." Nagy tévedés, hogy azért, mert "anonim", még nem tudnak visszakeresni, ha arról van szó. Mindenki beazonosítható az IP cím alapján, akkor is, ha nem tudod. Büntetõügyben meg köteles az oldal gazdája kiadni minden infót rólad. Kivéve, ha legalább két proxy mögé bújtál, de hát nem nézem ki belõled, hogy tudnád, mi az.
Akinek esze van, az erre akkor se válaszol, ha tudja, mivel akkor bûnsegédként felelõsségre vonható :P
Alkalmi munka rovatban hirdess.Az ár attól függ, hogy kell-e maradandó sérülést okozni, eszközt kell-e használni a bántalmazáshoz meg ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Pedig válaszolhatna nyugodtan, mert ez egy anonim oldal. Mellesleg van egy zaklatóm, már jó ideje, feljelentettem a rendõrségen, de nem tudnak vele semmit sem csinálni, és az egyik nyomozó mondta, hogy egyszerûbb lenne, ha jól megveretném.
Hát akkor veresd meg azzal a nyomozóval, ha akkora pofája van :)
A kérdező hozzászólása: Na köszi:D Jogos, dehát õ csak tippet adott, a piszkos munkát gondolom nem végezné el.:S De egy 8 napon belül gyogyuló sérülések mennyibe kerülhetnek? (azért fél holtra nem akarom így elsõ körben)
A kérdező hozzászólása: nem kell itt kukacoskodni! nem akarod beírni, mert félsz, kész akkor nem írod be, kilépsz és ennyi. felesleges válaszok nem kellenek.
verd meg te, vagy hívj fiú ismerõseidet. Nem kell nagy dobra verni.
Sz.arok bele, hogy neked kellenek, vagy nem. Oda írok és azt, amit akarok. Különben is törölni kéne a kérdésedet alapból, mert bûncselekményre felhívást tartalmaz.

Baj az, ha valaki meg szeretne szabadulni pár kilótól? Nem anorexiás akarok lenni férre ne értsétek csak vékonyabb!

Világ életemben a "teltebb" fajtákhoz tartoztam... még most is!!! Viszont a bels?met szeretem (önbizalom nem túl nagy, de több, mint a semmi :))!!! És nem azt mondom, hogy xyzkg-t akarok leadni, mert ez marhaság... hanem csak annyit, hogy már azt mondjam, hogy OKÉ!!! És mit gondoltok arról, hogy akkor jó valaki testsúlya, ha a középs? és a hüvejkujja átéri a csuklóját??? Vagy ha a mutató és a hüvejkujj???

Legjobb válasz: A lényeg, hogy te jól érezd magad a bõrödben. Ha vékonyabb szeretnél lenni, hát hajrá, csak tényleg ügyelj arra, hogy ne menj át anorexiába. Viszont azt tudnod kell, hogy a fogyás nem feltétlenül hozza meg a nagyobb önbizalmat, ahhoz elõször is el kell fogdni a tested olyannak, amilyen, különben a fogyás se segít, maxiumum, ha azért eszel, mert bánatos vagy a testtömeged miatt... A csuklós dolog meg hülyeség, én most kipróbáltam, egyszerûen éreztem, hogy a csontot szorítom, de azt meg ugye nem lehet összébb préselni és csak nem értem át. Sztem ez teljesen egyénfüggõ, hogy átéri-e valaki, vagy nem.

A lényeg, hogy te jól érezd magad a bõrödben. Ha vékonyabb szeretnél lenni, hát hajrá, csak tényleg ügyelj arra, hogy ne menj át anorexiába. Viszont azt tudnod kell, hogy a fogyás nem feltétlenül hozza meg a nagyobb önbizalmat, ahhoz elõször is el kell fogdni a tested olyannak, amilyen, különben a fogyás se segít, maxiumum, ha azért eszel, mert bánatos vagy a testtömeged miatt... A csuklós dolog meg hülyeség, én most kipróbáltam, egyszerûen éreztem, hogy a csontot szorítom, de azt meg ugye nem lehet összébb préselni és csak nem értem át. Sztem ez teljesen egyénfüggõ, hogy átéri-e valaki, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszike :)

Tudtok olyan (lehetőleg ingyenes) társkereső oldalt ahol a szexuális résznél be lehet írni, ha valaki még szűz és lehet így is szűkíteni a keresést? (Én ugyanis csak szűz lányokkal szeretnék ismerkedni. )

társkereső, szűz, ismerkedni

Legjobb válasz: Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F

Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F
rosszlanyok.hu Máskor ne a bõvítéshez írdd már a kulcsszavakat;)
Hülye vagy...
Gondolod, hogy van olyan, aki felregelne egy ilyenre, és a nyilvánosság számára kiírna egy ilyen infót? Én biztos nem írnám ki.
ne haragudj, de sráccal már találkoztam így, de csajjal nem, az nem is megy fel ilyen oldalra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!