Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki marad a hője (8 db)

Ha valaki terhes a hőnek mindenképpen 37 fölött kell lennie? Csak azért mert nekem már napok óta 37, 0! Nem tudom ez jó vagy sem?

Vagy esetleg valami olyan oldal ahol ez után utána lehet olvasni!?

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy peteérés után megugrik a hõ 36.8-37.1 körülire, majd mielõtt megjönne egyéntõl függ, hogy mikor, de visszaesik 5-6 tizedet. Nekem 36.4 olyankor, és 2 nappal elõtte. Ja, kizárólag reggel, felkelés elõtt mérvadó a hõmérséklet. Azt hiszem www.babatervezok.otthona.net/ oldalon errõl és sokminden másról is esik szó! Hanyadik napon vagy?

Azt mondják, hogy peteérés után megugrik a hõ 36.8-37.1 körülire, majd mielõtt megjönne egyéntõl függ, hogy mikor, de visszaesik 5-6 tizedet. Nekem 36.4 olyankor, és 2 nappal elõtte. Ja, kizárólag reggel, felkelés elõtt mérvadó a hõmérséklet. Azt hiszem http://www.babatervezok.otthona.net/ oldalon errõl és sokminden másról is esik szó! Hanyadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem számolom igazán, csak a hõmet mérem minden reggel felkelés elõtt hüvelyben! De kb. 25 napon!

Ha valaki terhes marad a hője hogyan alakul?

A peteérés után a h?mnek kb. hány tized fokkal kell magasabbnak lennie, mint peteérés el?tt? És ha terhes maradok a h?m marad az "egekbe"?

Legjobb válasz: Szia! A peteérés után a hõmérséklet 37 C v. afeletti /én mindig higanyossal mértem és nekem állandó 37 C volt/ Ha valaki terhes lesz akkor a hõmérséklet marad 37 C fokon.

Szia! A peteérés után a hõmérséklet 37 C v. afeletti /én mindig higanyossal mértem és nekem állandó 37 C volt/ Ha valaki terhes lesz akkor a hõmérséklet marad 37 C fokon.
Teszteltél már???
A kérdező hozzászólása: még nem, de nem is merek.mert ma olyanok jöttek ki belöllem, mint noverbenbenn a vetélésemnél.szerintem elment.sajnos.


Megbüntethetnek azért, ha egy kihalt, üres parkolóban driftelek a hóban? Volt már valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Legjobb válasz: Nem a lóf*szt nem büntethetnek meg! Mivel a parkolóban is érvényesek a kresz szabályai (elindulás, megállás, irányváltás, és a legtöbb parkolóban van valamilyen sebességkorlátozó tábla is) ezért egyetlen csúszással megszegsz egy csomó szabályt. Az már kérdés, hogy nyilván a rendõrök nem utaznak erre, amíg nem zavarsz másokat. Sõt, szerintem látják ennek "gyakorlás" (magyarul: vidámpark) jellegét. Amúgy én hazafelé is, ahol nincs letakarítva a hó, kilinccsel elõre közlekedek - a gyerekek imádják a hátsó ülésen, a feleségemet pedig erre hivatkozva mindig lebeszélem a válókereset beadásáról! :)

Nem a lóf*szt nem büntethetnek meg! Mivel a parkolóban is érvényesek a kresz szabályai (elindulás, megállás, irányváltás, és a legtöbb parkolóban van valamilyen sebességkorlátozó tábla is) ezért egyetlen csúszással megszegsz egy csomó szabályt. Az már kérdés, hogy nyilván a rendõrök nem utaznak erre, amíg nem zavarsz másokat. Sõt, szerintem látják ennek "gyakorlás" (magyarul: vidámpark) jellegét. Amúgy én hazafelé is, ahol nincs letakarítva a hó, kilinccsel elõre közlekedek - a gyerekek imádják a hátsó ülésen, a feleségemet pedig erre hivatkozva mindig lebeszélem a válókereset beadásáról! :)
Nem büntetnek meg, amíg nem szeged meg a KRESZ-t. Tehát ha nem léped túl a sebességhatárt és nem veszélyeztetsz senkit akkor nincs miért megbüntessenek, a driftelést nem tiltja a KRESZ.
A kérdező hozzászólása: Lehet arra fogni, hogy gyakorolok? Amikor letettem a jogsit B kat.-ra, mondta az oktatóm, hogy õ minden télen keres magának egy üres parkolót és gyakolgat.
A kérdező hozzászólása: *gyakorolgat
Igen.

Ha valaki nem terhes, akkor mikor esik le a hő? Mensi napján, vagy már előtte? És mennyivel?

Legjobb válasz: változó.elõzõ ciklusomnál elötte nap.a mostaninál aznap.de olvastam már itt olyat akinek fenn volt még reggel és délelött meg megjött.

változó.elõzõ ciklusomnál elötte nap.a mostaninál aznap.de olvastam már itt olyat akinek fenn volt még reggel és délelött meg megjött.
Szia! Én most kezdtem a hõmérõzést 4-én, az volt az 1. ciklusnapom, aznap jött meg! Nekem 36, 8-37, 3 között volt a hõm az elsõ 6 napon, és a mensi utolsó elõtti napján esett le 36, 4-re, tehát 10-én, a 7. ciklusnapon! Úgyhogy nekem fent volt nagyon még mensi alatt is!
nekem menzi elött 1 nappal már 2/10 et lentebb eset majd amenzi napján pedig 4 tizeddel az elõzõ napihoz képest. de van akinek csak a menzi napján esik le!
nekem menzi napján. ha "lánykoromban" is tudtam volna, hogy ezzel meg lehet tudni, mikor fog megjönni a menzesz, nem kellett volna már napokkal a nemvárt menzi elõtt betétekkel rohangálnom :)

Az normális ha valakinek a mensese után se megy le az ébredési hője 36, 4 alá? Nekem 7 napja jött meg (most már nincs), és még nem megy le.

Legjobb válasz: miért kéne lemennie 36,4 alá???? nekem szinte soha nem megy le alá...ez mindenkinél más.... ne aggódj, nem kell alá mennie

miért kéne lemennie 36, 4 alá???? nekem szinte soha nem megy le alá...ez mindenkinél más.... ne aggódj, nem kell alá mennie
Szia ! Nekem csak peteérés napján megy le 36, 4-ig az elõtte valo napokon 36, 6-36, 8 között mozog.
attól is függ, hogy hol méred... nekem 36, 5-nél lejjebb sose megy (szájban mérve).

Ha valakinek peteérése van általában mennyinek kell lennie a hőjének? És ha teherben marad marad "ugyanannyi"?

Legjobb válasz: Szia! A peteérést megelõzõ kb. 14 napon az alaphõmérséklet alacsony 37 C alatti, a tüszörepedést követõen 37 C-ra v. annál magasabbra emelkedik. A tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon következik be. Nekem általában a mensi napján 36,8 a hõm. A peteéréskor leszokott esni 36,4-re majd szép lassan eléri a 37 C-t és ott is marad a köv mensiig. Ha késik a mensid és a hõmérsékleted 37 C körül mozog akkor van esély a terhességre. Persze nem vagyunk egyformák, és a hõmérõk sem egyformák /én mindig higanyossal mérek/.

Szia! A peteérést megelõzõ kb. 14 napon az alaphõmérséklet alacsony 37 C alatti, a tüszörepedést követõen 37 C-ra v. annál magasabbra emelkedik. A tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon következik be. Nekem általában a mensi napján 36, 8 a hõm. A peteéréskor leszokott esni 36, 4-re majd szép lassan eléri a 37 C-t és ott is marad a köv mensiig. Ha késik a mensid és a hõmérsékleted 37 C körül mozog akkor van esély a terhességre. Persze nem vagyunk egyformák, és a hõmérõk sem egyformák /én mindig higanyossal mérek/.

Mi történik, ha valaki hóhelyzet miatt nem tud bemenni vizsgázni, de már le se tudja adni a vizsgát? (pl. hétfőn vizsga, de addigra betemet mindent a hó, a leadás előtt meg kéne lennie két munkanapnak)

Legjobb válasz: írhatsz a tanárnak hogy ezért nem tudtál elmenni. Embere válogatja hogy elfogadja-e, legrosszabb esetnen nem jelent meg, 1 lesz beírva, felveszed mégegyszer a vizsgát és elmész akkor.

írhatsz a tanárnak hogy ezért nem tudtál elmenni. Embere válogatja hogy elfogadja-e, legrosszabb esetnen nem jelent meg, 1 lesz beírva, felveszed mégegyszer a vizsgát és elmész akkor.
Minden estre azért próbálj meg elmenni. Ha teheted gyalog, vonattal, busszal, autóval, próbálj meg mindent az ügy érdekében. Nálunk is volt olyan hogy nem járt busz a hó miatt sajna, az autónk meg szerelõnél, de nem lett belõle gond (nem vizsga nap volt), és a szomszédunk úgy is ment a városba, elvitt suliba, bár elég sokat késtem. Ha sehogy nem tudsz bejutni vizsgára akkor én is annyit tudok mondani, hogy írj vagy hívd fel a tanárt, és mond el neki, hogy képtelen vagy bejutni. Nálunk azt mondta a tanár aki jelentkezett és hétfõn reggel 8-ra nincs bent, az ugyanolyan mintha megbukott volna... viszont a jobb fejek nem hinném hogy nem értenék meg, pláne ha többen sem tudnak megjelenni a hó miatt.
És nem tudsz még esetleg holnap délután elmenni? Koleszban aludni vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: Hát, próbálnám, csak 120 km-rõl van szó...
A kérdező hozzászólása: Még meglátom, mit tehetek. Köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!