Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki magát, akkor arra (9 db)

Ha valaki megujjazza magát, akkor arra a hónapra kimarad a menszesze?

Legjobb válasz: hát... nem hiszem de terhes az biztos nem vagy attól ne félj:D

hát... nem hiszem de terhes az biztos nem vagy attól ne félj:D
nem kéne, hogy kimaradjon a menses.de ha mondjuk eloszor csinálta akkor lehet, hogy egy kicsit most megzavarodott odabenn valami és ezért késhet. Persze terhesség kizárva!
Hát attól biztos nem.
Ha kimarad is, nem ettõl fog kimaradni. Az "ujjazástól" nem maradhat ki.
Hülyeség. Gondolkodj logikusan... akkor akik szexelnek (akár naponta többször is) azok a nõk nem menstruálnának sosem? Azért ne csináld, hogy kimaradjon a mensesed. Ha meg meszturbálni akarsz, tedd azt, nyugodtan. Ha nem te voltál, hanem egy fiú és kimardt a mensesed, akkor viszont vegyél egy terhességi tesztet. Ugyanis kézzel is beviheti a hüvelyedbe az ondóját, ha elõtte magával "babrált" ;)

Elméleti kérdés. : Ha valaki hamis hatástalan drogot, vagy mérget árul, és ezért aki megveszi tõle nem tudja magát tönkretenni, vagy megölni az jót tesz, vagy rosszat?

Mert ebben az esetben õ csaló, viszont megmentet valakit. Tehát ezért jó pontot kap vagy rosszat? Ezt a helyzetet valahogy paradoxonnak érzem, mert a csalás bûn, de itt lehet megment valakit a csalás. Illetve lehet, hogy megöl valakit a csalás, mert ha az a valaki nem jut hozzá az adagjához megöli a családját, vagy megver erõszakol egy nõt az utcán stb. (most láttam egy dokumentumfilmet a drogokról, és hát elég szörnyû volt)

Legjobb válasz: Érdekelne, milyen drogosokról beszélsz most? Melyik drogra (drogokra) gondolsz? "mert ha az a valaki nem jut hozzá az adagjához megöli a családját, vagy megver erõszakol egy nõt az utcán stb." Ilyet csak a legelvetemültebb emberek csinálnak és ha valaki ilyen dolgokra vetemedik, az alapból se százas. Nem tudom mit tudsz a tudatmódosítókról, de kérdésed alapján fingod sincs mirõl beszélsz. Szóval nagyon nem reálisak a "drogosok"-ról alkotott elképzeléseid.

Érdekelne, milyen drogosokról beszélsz most? Melyik drogra (drogokra) gondolsz? "mert ha az a valaki nem jut hozzá az adagjához megöli a családját, vagy megver erõszakol egy nõt az utcán stb." Ilyet csak a legelvetemültebb emberek csinálnak és ha valaki ilyen dolgokra vetemedik, az alapból se százas. Nem tudom mit tudsz a tudatmódosítókról, de kérdésed alapján fingod sincs mirõl beszélsz. Szóval nagyon nem reálisak a "drogosok"-ról alkotott elképzeléseid.
Rosszat: 1: Drognak árult valamit, ami önmagában bûntény. 2: Az illetõ esetleg vesz máshol valami normálist, és úgy adagolja, mint azt a szart, akkor belehalhat. 3: Feketepiacozott. 4: Senkit nem ment meg a csalás, sõt, az árus semmiért kap nagy pénzt.
Eleve egy sátáni rendszer részeként csakis rossz lehet, teljesen mindegy, hogy hamis, vagy igazi drogot árulnak. Eleve az ember bûnössége a lényeg, nem hogy mit követ el. Kiszabadulva egy bûn rabságában veszteglõ emberi, sátáni világból, tudja-e Istent követni. Valamit mindenki tesz, követ. Ha még hamis drogot is árul, mellette még csaló is, ahogy teljesen jól írtad. A kérdésed kb olyan , hogy valaki rabolni megy, elviszi a pénzt, de csak vaktöltény van a pisztolyában. Bûnözõ így is úgy is.
Nem valószínû, hogy azért árul hamis drogot, hogy jót tegyen valakivel... Meg egy-két ilyen eset után úgyis agyonveri a becsapott drogos, drogosok...
Az a rossz, ha pánikkeltõ dokumentumfilmeknek és bulvárhíreknek hiszel ahelyett, hogy saját magad tájékozódnál a világ dolgairól, beleértve a alkohol, dohány és egyéb drogok pszichés, társadalmi és népegészségügyi hatásait!
Szervusz Borzasztó, hogy egy dokumentumfilm milyen gondolatokat ébresztett benned!! Sátán sajnos, kitûnõ tanító. A saját érdekedben ne tanulj tõle többet!!

Miért nem merek az emberek szemébe nézni? Mindig kéztetést érzek arra hogy nézzek el másfele ha belenéztem vkinek a szemébe. Ha valakivel hosszan szemezünk akkor kényelmetlenül érzem magam.

Legjobb válasz: Próbáld meg azt, hogy ne a szemébe nézz, hanem a két szeme közé, az orrára. Õ nem fogja látni a különbséget, és te se fogod kellemetlenül érezni magad. :)

Próbáld meg azt, hogy ne a szemébe nézz, hanem a két szeme közé, az orrára. Õ nem fogja látni a különbséget, és te se fogod kellemetlenül érezni magad. :)
A farkasszemet nézés a mi kultúránkban kihívás, vagy provokéció is lehet- Fõleg, ha sokáig tart. Rövid ideig, a nyíltságra utal. Más kultúrákban más a szokás, pl.: az arabok a nyíltságot, vagyis az õszinte szembenézést egymás arcába való beszéddel helyettesítik... Gyakorolnod kell, hogy ne gondolják Rólad, hogy sunyi vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam provokatívan nézni sokáig más szemébe, csak egyszerûen nézem. Észrevettem, és idegesít h ha vki jön szembe inkább másfele nézegetek csak ne kelljen a szemébe néznem. Szeretnék ezen változtatni, de kényelmetlenül érzem magam a helyzettõl.
A kérdező hozzászólása: oké, kipróbálom de ez egy kicsit zavaró

A harag bűn. Ha valaki arra kér, hogy adjak egy pofont magamnak akkor az ő bűne lesz ha a pofon miatt haragos leszek? Õ kér rá én csak jót akarok tenni neki.

Legjobb válasz: Ha azt mondják ugorj a kútba te beleugrasz, mert jót akarsz tenni? Ha valójában jót akarsz, akkor a bûnre NEM-et kell mondani, határozottan.

Ha azt mondják ugorj a kútba te beleugrasz, mert jót akarsz tenni? Ha valójában jót akarsz, akkor a bûnre NEM-et kell mondani, határozottan.
Ha csak jót akarsz tenni és rosszat teszel, nem számít, hogy mit akartál tenni. "A pokolba vezetõ út jó szándékkal van kikövezve" Bár nem tudom, hogy a magadnak adott pofon miatt miért lennél haragos, és hogy miért akarsz megfelelni egy ilyen kérésnek.
A harag bûn. Ez idáig rendben. Ha magadnak ártasz az bûn? - igen Ha valaki megkér rá, hogy árts magadnak, és azt teszed amit mond, mert nem tudsz nemet mondani az bûn? - igen
Szerintem Istennek van humorérzéke. :)
Az utolsó válasz adóval értek egyet részben:) Egy kicsit megmosolyogtató a kérdés:D
Abszolút vicces!Ne hogy már magad ütlegeld.
"A pokolba vezetõ út jó szándékkal van kikövezve" mekkora fassag...kia f*sz akar menni a pokolba?? akkor mar iknkabb csinaljunk ulyeseget

Ha valaki háztartási alkalmazottnak van bejelentve, de munkabért ugye arra nem kap, akkor hogyan hajtják be neki a hiteleket? (Csak nyugdíjat és egészség. Bizt. Fizet maga után).

Legjobb válasz: Ha lesz munkája, akkor behajtják kamatokkal együtt. Ha nem lesz belátható idõn belül munkája, akkor elárverezik a házát vagy az ingóságait.

Ha lesz munkája, akkor behajtják kamatokkal együtt. Ha nem lesz belátható idõn belül munkája, akkor elárverezik a házát vagy az ingóságait.
Behajtják a kezeseken. Vagy ha van saját ingatlanja, nagyobb ingósága, akkor ráterhelik arra.
A háztartási ALKALMAZOTT miért nem kap munkabért?!... Ki az a h.ülye, aki elmegy háztartási alkalmazottnak és ingyen dolgozik?!... Nem lehet, hogy "háztartásbelit" akartál írni?! (Ez nem alkalmazotti jogviszony, hanem pl. a gyerekeire otthon vigyázó anyuka, akinek nincs saját jövedelme.) Csakhogy akinek nincs saját jövedelme, annak egyik bank sem ad hitelt! Így behajtani sem kell azt, ami nincs...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Amikor felvette a hiteleket, akkor volt még munkahelye. De semmi nincs a nevén, se ingó, se ingatlan, albérletben lakik.
http://www.takaritobazis.hu Jól jönne egy kis mellékes? Te akarod eldönteni, hogy mikor, kinek, mennyiért dolgozz? Akkor számodra ideálisak a ház körül végezhetõ könnyû fizikai munkák! Adatbázisunkba regisztrálva gyorsan megtalálnak majd a megbízások! http://www.takaritobazis.hu
Gondolom, a kérdezõ arra utal, hogy mint háztartási alkalmazott magánembertõl, készpénzben kapja a fizetését, így nincs módja a banknak inkasszózni belõle. Ez így van, de ettõl a hitel még hitel marad, amit elõbb vagy utóbb be fognak hajtani kamatostul. Az egyik ismerõsünk lánya járt így, egy csomó adóssága volt mindenféle büntetésekbõl (parkolás, tb nemfizetés vállalkozói mellett stb.), soha nem tudták behajtani, mert keresete, ingatlanja, ingósága nem volt, aztán most meghalt az anyja, és ráment az adósságokra az örökölt lakás, mert az évek hosszú során a néhányszázezres büntetésbõl többmilliós lett.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Nincsen mit örökölnie sem, mivel a testvére örökölt mindent, így nem tudom mi lesz vele, ha eléri a nyugdíjas kort (akkor abból vonnak neki, szerintem).
Hát ha nincs bejelentett munkája, akkor nyugdíja se lesz :P Ha meg esetleg valakivel összeházasodik, vagy bejelentkezik valakinek a lakcímére, na majd akkor azt fogják zaklatni az õ tartozása miatt, viszik annak a cuccait is az õ tartozása fejében, hacsak nem mutat névre szóló számlát.
a saját hiszékenységedért csak saját magad okolhatod.....
emlekszem egy 1980-as vilagvege cirkuszra. azt sokan kopmolyan vettek es voltak akik ongyilkosok lettek eledtak mindenuket , elbuliztak a pent es persze utana foldonfutuva lettek.a vilagvegenek szerintem nagyon latvanyos elozmenyei lesznek es a tenyek fognak beszelni nem a felkegyelmu josok.
A pánikkeltés bûncselekmény. Nyilván nem jelenthetsz fel senkit amiért elszórod a pénzed. De a 2012- es rémhírek terjesztésével kapcsolatban, prímán be lehetne perelni valakit. Annyira vicces volna, ha valakit sittre vágnának emiatt, napi két répázás közt kell rájönnie, hogy felelõsséget kell vállalnia a szavai után. XDD szétaszalnám magam rajta.
ígyvan. gondolj bele ha mindenki ezt csinálná. így is minden héten világvége van..:D
A hit által saját magadnak okozott tragédiát csak saját magad fizeted meg, és csak te vagy érte a felelõs, nem vallási kijelentések.
Simán te lennél a világ legnagyobb pancsere.
felreppent a hir kb. 2 eve a spanyoloknal hogy kb. 80 ev mulva elkezdi a tenger bekebelezni fel andaluziattudomanyos megallapitas volt a tv. -ben hallottam en is. ennel ellenere nem kezdtek eladogatni a hazaikat , foldjeiket es senki nem esett panikba!spanyolban elek de itt sose emlegetnek vilagveget pedig ez az orszag is a vilaghoz tartozik.elozo voltam.
Perelni valakit? :D ugye ezt nem gondoltad komolyan.. Igen, elég nagy pancser lennél.
szia olvastam egyszer az újságba hogy valahol öngyilkosok lettek a világvége jóslat miatt nem tudom hogy melyikre arra se emlékszek XD ahogy látjátok jó a memoriám:D ja a zala hir lapra olvastam azhiszem:) én azokat az embereket tényleg megsajnáltam hogy más a szavát és amit mondot elhiték:( nem kel mindent elhined amit mondanak neked azt mondom hogy éld tovább az életedet és igyál egy kis limonádét:D

Szerintetek az normális ha arra érzek kényszert hogy megüljek valakit? De ez csak néha inkább magamat kínoznám. Szerintetek ha levágom a lábam akkor mennyi idő még rendbe jön?

Legjobb válasz: elmehetsz lovagolni. Ha levágod a lábad, 1-2 év, mire visszanõ, attól függ, mennyit lovagolsz közben.

elmehetsz lovagolni. Ha levágod a lábad, 1-2 év, mire visszanõ, attól függ, mennyit lovagolsz közben.
Normális a gondolkodásod, természetesen mindenki így látja a dolgokat, ahogyan te.A lábadat is nyugodtan levághatod, mert nem nyolc nap túl gyógyul.Ezért is ajánlom havi rendszerességgel a lábad megcsonkítását, remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Ajjajj jaj szóval ha tényleg ilyen késztetés éreznék csak simán biztatnátok rá?:D hát azért ez vicces:'D
Megülni valakit - valószínûleg ébredezõ szexuális vágyak. Majd fogsz te még lovagolni eleget. A láb levágása... Mókás dolog, beszélgess róla hadirokkantakkal, talán még akad néhány. A következõ inkarnációdban már teljesen jó lesz a lábad.

Budapesten jó (magán) edző, kifizethető áron? Egyébként Tattersalba jár valaki? (ha igen, akkor mesélhetne hogy ott mi-hogy megy, és milyen az oktatás)

Sziasztok! Tud nekem valaki ajánlani, főként MAGÁN edzőt Budapesten? Legfőképp a XVI, XVII. kerület területén lenne jó. Nem rendelkezem saját lóval, így olyan kéne aki a lován oktatna. :) Annyi lovardát próbáltam már... de elegem van abból, hogy a 99% arra bólogat és helyesel meg dicsérget, ha az egekben van a ló feje és láthatóan feszeng, semmi elengedettség...... ELÉÉÉÉG... én olyan embertől szeretnék tanulni aki megtanít mindenre ..mindenre ami HELYES.

Legjobb válasz: A Tatter nagyon le volt épülve, most idén sikerült végre helyrepofozni, nem véletlen, hogy idén végre megrendezésre kerülhetett egy CSIO Nagydíj is ott... Hozattak rendes anyagot a pálya talajához, stb. De azt nem tudom, hogy ez a pozitív átalakulás az oktatás/lovak minõségére hatott-e esetleg.

A Tatter nagyon le volt épülve, most idén sikerült végre helyrepofozni, nem véletlen, hogy idén végre megrendezésre kerülhetett egy CSIO Nagydíj is ott... Hozattak rendes anyagot a pálya talajához, stb. De azt nem tudom, hogy ez a pozitív átalakulás az oktatás/lovak minõségére hatott-e esetleg.
XVII.kerület, Árgyélus Lovasudvar.
A Tattersallról csak egy régebbi fórumot tudok ajánlani, 2003-2012-ig vannak bejegyzések, de érdemes beleolvasgatni. Õszintén szólva én azt sem tudom, jelenleg mûködik-e még, én cirka 30 évvel ezelõtt jártam ott pár alkalommal, most csak nosztalgiából lapoztam végig a fórumot, de vannak benne érdekes dolgok. Ezek alapján inkább nem ajánlanám..
Jaj, csak épp a link marsdt le:) http://www.paci.hu/forum/index.php?showtopic=591
A Tattiba nem érdemes menni, nagyon nem jó az oktatás szervezettsége :/ Akit ajánlani tudok, és nagyon jó: Pakscha Karolina Csömörön. Kisfedeles lovasiskola néven vannak fent neten. Nagyon jól képzett lovai vannak, és nagyon jól oktat! :)

Van valaki, aki (rajtam kívül) gerjed arra ha a pasi "kiszolgálja magát"?

Ez alatt azt értem, hogy pl. kelletem kicsit magam, aztán lefekszem hasra könyvet olvasni rajta meg érzem h legszívesebben nekem esne de nem megyek hozzá hanem megvárom h odajöjjön és elkezdjen levetk?ztetni, megujjazni aztán mikor már nem bírom tovább a hátára fordítom és rávetem magam..nekem ez nagyon feldobja az egészet..vannak még így mások is?

Legjobb válasz: Igaz pasi vagyok, de ahogy ezt így leírtad, én benne lennék. :)

Igaz pasi vagyok, de ahogy ezt így leírtad, én benne lennék. :)
ja, a legtöbben azt találják izgibbnek, ha a pasi kezdeményez/irányít
Ilyet én is szoktam. Úgy csinálok, mintha nem érdekelne az egész, nem lenne kedvem semmihez. Aztán ahogy közelít, hagyom, had "dolgozzon", madj rávetem magam.. :)
Az ilyen nekem is nagyon tetszik :) Minél jobban húzni...Ahh...Bocsi fiúk...:)
Bocsi, hogy bele szól egy pasi:De a baràtnõm arra gerjed ha én"kiszolgálom"magam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!