Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki lett milyen színű (2 db)

Ha valaki terhes lett milyen színű a hüvelyváladék, egyáltalán van akkor?

Legjobb válasz: Nagyon jó kérdés. Lehet hogy terhes vagy? Milyen tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban?

Nagyon jó kérdés. Lehet hogy terhes vagy? Milyen tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban?
A kérdező hozzászólása: remélem, hogy terhes lettem, de még nem tudom. Eddig a menzesz elõtt nagyon sok sárgás váladék volt most pedig alig van valami, két nappal ezelõtt pedig sok sûrû fehér volt.
Nagyon jól hangzik, hanyadik napon vagy? Én a 24. napon. Tegnapelõtt még nagyon fájt a hasam, volt folyásom is, ma és tegnap már semmi, sõt a hasam se fáj!
Neked mikor kezdõdik ez a sárgás folyás mensi elõtt általában?
A kérdező hozzászólása: elõtte kb. 5 nappal kezdõdik a sárgás folyás, ha menstruálok. most járok a 21. napnál és szinte semmi nem jön, minimális. kicsit fájdogált a hasam ma, de nem a petefészeknél és 2 napja 37 felett van a hõm. reggel viszont 36, 7 volt 2 reggel.

Világos barna hajra festett már valaki (lédús) padlizsán színű hajfestéket? Ha igen, milyen lett?

Legjobb válasz: én csak melírt tettem bele, de nem maradt meg sokáig, aztán utána ilyen pirosas lett, utána szõkés. szval így kopott ki. el is cseszte a hajam színét. egy ismerõsömnek volt már teljesen lila haja, jól is nézett ki.

én csak melírt tettem bele, de nem maradt meg sokáig, aztán utána ilyen pirosas lett, utána szõkés. szval így kopott ki. el is cseszte a hajam színét. egy ismerõsömnek volt már teljesen lila haja, jól is nézett ki.
Én festettem, szép lila lett, aztán sötét sötétbarnára kopott. :D
én hennával festettem, és utána szép vörösre kopott
Én is festettem, elsõ 1-2 hétig szép színe volt, utána vörösre kopott, és az nagyon csúnya volt.:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!