Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki lesz akkor lehet az (28 db)

Ha valaki terhes lesz akkor lehet az elsö pár héten hason aludni vagy nem éppen ajánlatos? Csak mert 7hetes vagyok és nem birok ugy aludni hogy ne feküdnék a hasamra! Vagy ez hülyeség?

Legjobb válasz: Ez hülyeség most még... :) Majd akkor nem szabad hason aludni, amikor érzed, hogy nyomod a babócát. :) De érezni fogod, addig nincs baj a hasonfekvéssel. Én a 17. hétig bírtam, de most is néha felhúzott lábbal fekszem hason. Üdv, 21 hetes kismama. :)

Ez hülyeség most még... :) Majd akkor nem szabad hason aludni, amikor érzed, hogy nyomod a babócát. :) De érezni fogod, addig nincs baj a hasonfekvéssel. Én a 17. hétig bírtam, de most is néha felhúzott lábbal fekszem hason. Üdv, 21 hetes kismama. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ ez aranyos is meg hasznos is!nekem!:-)

Ha Skype-ra belépek, és abban a szent minutumban offline lesz valaki, aki egyébként napi 24 órában online, akkor lehet, hogy az illető blokkolt? A "last seen" is azt a pillanatot írja ki, amikor beléptem.

Legjobb válasz: ha offline, akkor nem, ha szürke lesz kérdõjellel akkor igen. De ezek a dolgok azért vannak összefüggésben mert a skype szerver csak idõnként nézi ki van fent. Példa. Ismerõsödet online zöldnek látod, ráírsz, d nem kapja meg, mert már egy perce kilépett, de még a skype szerveren nem frissült az állapota és neked még zöldnek mutatta. Csak x idõnként frissíti ki van épp online.

ha offline, akkor nem, ha szürke lesz kérdõjellel akkor igen. De ezek a dolgok azért vannak összefüggésben mert a skype szerver csak idõnként nézi ki van fent. Példa. Ismerõsödet online zöldnek látod, ráírsz, d nem kapja meg, mert már egy perce kilépett, de még a skype szerveren nem frissült az állapota és neked még zöldnek mutatta. Csak x idõnként frissíti ki van épp online.

Szerintetek ha valaki otthon nem kap szeretet, elfogadást, bíztatást, és egy önbizalomhiányos, szorongó, önmagában folyamatosan kételkedő valaki lesz belőle, akkor azon hogy lehet segíteni? Egész életében cipelnie kell majd ezt a súlyt?

Legjobb válasz: Kell valaki, aki szeret. Más nem segít. Én is ilyen vagyok, kielégíthetetlen szeretetéhséggel, ilyenkor már muszáj a külsõ megerõsítés, kell valaki, aki érzékelteti és elhiteti veled, hogy értékes vagy. De sajnos ezt csak mondani könnyû.

Kell valaki, aki szeret. Más nem segít. Én is ilyen vagyok, kielégíthetetlen szeretetéhséggel, ilyenkor már muszáj a külsõ megerõsítés, kell valaki, aki érzékelteti és elhiteti veled, hogy értékes vagy. De sajnos ezt csak mondani könnyû.
A kérdező hozzászólása: Itt most az ember párjára, szerelemre gondolsz?
Az is lehet, vagy egy jó baráti közösség se kutya elindulásnak. Ha elég fiatal vagy hozzá, pl. ez: htmlhttp://www.speakout.hu/SpeakOut2012/SpeakOut2012/HOME. Amúgy idõvel az ember változik, és ha tudatosan kezeli a gondjait, szépen faraghat le belõlük.
Azok aki nem kapják meg ezeket a belsõ érzelmi tölteteket azoknál általában személyiségzavar alakul ki. Kérdés hogy önnek miben van hiány érzete, és milyen a magatartása?
Én is ilyen vagyok, jól leírtátok.. Engem több kórházban is kezeltek. Nagyon érdekes, hogy egy ilyen "pici" probléma miatt mennyire elfajulhatnak a dolgok. Én 2 éve vagyok együtt a barátommal, egyszer estem csak vissza az elején, azóta nagyon jól érzem magam. Arra kell figyelni, hogy szerintem nálunk nagyon hamar kialakulhat a társfüggõség, hisz mindig megerõsítésre, szeretetre van szükségünk.


COUNTER STRIKE STEAM Kérdésem: ha counter strike 1.6-ban kibanoltak 1 szerverről amikor NS-voltam. De ha veszek steamet akkor új lesz az id-m, vagy a bann automatikuson feloldódik? Mivel ésszerű h steamel nem lehet csalni. Valaki ötlet?

Legjobb válasz: Te nem vagy százas. 1. Steammel is lazán lehet csalni, ugyan úgy mint NS-el. 2. Ne vegyél STeames cs-t ha úgyis csalsz. (ezért bannoltak ki) 3.Igen, új ID-d lesz és másként fogsz felmenni és nem leszel kibannolva.

Te nem vagy százas. 1. Steammel is lazán lehet csalni, ugyan úgy mint NS-el. 2. Ne vegyél STeames cs-t ha úgyis csalsz. (ezért bannoltak ki) 3.Igen, új ID-d lesz és másként fogsz felmenni és nem leszel kibannolva.
és ha steammel banoltak ki és új steamet veszek?

Ha valakit letiltok és nincs a Blokkolt személyek között a neve akkor azt hogy lehet feloldani? És az hova lesz?

Legjobb válasz: Mikor tiltottad le az illetõt? Ha nem régen, akkor valószínûleg meg fog javulni. Én tegnap elõtt tiltottam le valakit; aznap az õ neve nem jelent meg a letiltott személyek között, ezért feloldani sem tudtam. Most, hogy elolvastam a kérdésedet, eszembe jutott a saját problémám, és megnéztem a tiltólistát, és ott van az illetõ személy neve. Szóval valószínûleg nálad is megjavul majd.

Mikor tiltottad le az illetõt? Ha nem régen, akkor valószínûleg meg fog javulni. Én tegnap elõtt tiltottam le valakit; aznap az õ neve nem jelent meg a letiltott személyek között, ezért feloldani sem tudtam. Most, hogy elolvastam a kérdésedet, eszembe jutott a saját problémám, és megnéztem a tiltólistát, és ott van az illetõ személy neve. Szóval valószínûleg nálad is megjavul majd.
A kérdező hozzászólása: Igen már sikerült visszatiltanom.De nekem 1 hétig kb. nem mutatta a nevet.:S

Hogy is lesz az pontosan, ha valaki idén államilag támogatottan megy egyetemre, akkor diploma után meddig nem lehet külföldre menni?

Legjobb válasz: Kimehet külföldre akár rögtön diploma után is. A képzési idõ kétszeresét kell 20 éven belül ledolgozni Magyarországon. Szóval ha 3 éves képzésre mész (és 3 év alatt el is végzed), akkor 6 évet kell ledolgozni 20 éven belül. Ebbe lehet megszakítás is. Így akár csinálhatod azt is, hogy 14 évre kimész külföldre, majd hazajössz 6 évre dolgozni (persze ez így elég logikátlan lenne, de ez csak egy példa). Vagy akár kimész 1 évre, hazajössz 3 évig dolgozni, megint kimész, megint hazajössz 2 évre és így tovább.

Kimehet külföldre akár rögtön diploma után is. A képzési idõ kétszeresét kell 20 éven belül ledolgozni Magyarországon. Szóval ha 3 éves képzésre mész (és 3 év alatt el is végzed), akkor 6 évet kell ledolgozni 20 éven belül. Ebbe lehet megszakítás is. Így akár csinálhatod azt is, hogy 14 évre kimész külföldre, majd hazajössz 6 évre dolgozni (persze ez így elég logikátlan lenne, de ez csak egy példa). Vagy akár kimész 1 évre, hazajössz 3 évig dolgozni, megint kimész, megint hazajössz 2 évre és így tovább.
Vagy kimész, és soha többé nem jössz vissza. Ezesetben ki kell fizetned a képzés díját.
A kérdező hozzászólása: Értem Csak hallottam olyat is hogy akarnak valami olyat hogy külföldön nem érvényes a diploma ilyen esetben. Akkor ez kamu?
Én ilyenrõl még nem hallottam, de nem is nagyon tudom elképzelni (hogy oldanák meg? Az összes országnak megmondják, hogy ezt meg azt az embert ne vegye fel senki?)

Ha valakinek csillog, vagyis olyan furcsán fényes ill. homályos lesz a szeme amikor ránéz valakire, akkor az biztos érez az illető iránt valamit, vagy lehet ez mást is jelenthet?

Legjobb válasz: Nekem volt olyanom, hogy egy tanárral voltam kettesben egy helyen (nem félreérteni) és akkor elkezdtem könnyezni egy picit. De egyáltalán nem voltam bele szerelmes meg semmi.

Nekem volt olyanom, hogy egy tanárral voltam kettesben egy helyen (nem félreérteni) és akkor elkezdtem könnyezni egy picit. De egyáltalán nem voltam bele szerelmes meg semmi.
jajaja az is lehet, hogy vmi belement a szemébe vagy esetleg kötõhártya gyulladása van.....
Ha homályos akkor szürkehályog:)
A kérdező hozzászólása: :) Csak akkor változik így meg amikor 1 bizonyos valakire néz...
Vérszomj!! Ha így néz rád menekülj!
Vazze, moderátorok törlik a hozzászólásaimat. Az hogy azt írtam szopás olyan csúnya szó? Kisbaba is szopni szokott, bár õ egy kicsit kisebb dolgot.
Pl. ha beteg vagy lázas, akkor is csillog a szeme.
vagy ha be van szívva :D

Ha valakinek az elején 16. héten azt mondjk hogy 99% h fiú, és a 20. -on is úgy tűnik akkor most lehet reménykedni, ha az utóbbi 2 uh-on nem mutatta meg hogy mi lesz?

Eléggé el vagyunk bizonytalanodva.

Legjobb válasz: Reménykedni mire? Arra hogy lány? VAgy hogy marad fiú? Általában a fiúkat nem tévesztik, gyakoribb hogy a lányokról derül ki hogy kisfiúk, mert elrejtették a "tartozékokat". Fordítva én kevés esetet hallottam. Ha kétszer azt mondták hogy kukis, akkor szerintem az az is. Boldog babavárást!!!

Reménykedni mire? Arra hogy lány? VAgy hogy marad fiú? Általában a fiúkat nem tévesztik, gyakoribb hogy a lányokról derül ki hogy kisfiúk, mert elrejtették a "tartozékokat". Fordítva én kevés esetet hallottam. Ha kétszer azt mondták hogy kukis, akkor szerintem az az is. Boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: köszi- remélem hogy vagyis reméljük mert már szinte minden reméljük hogy kisfiú mert már nagyon beleéltük magunkat!
Szia!Én is így jártam kb a 16 hétben volt egy uh-om és ott az modnták, hogy fiú késöbb farfekvéses lett és már nem tusták megmondani a baba nemét!most a 28 héten járok és még most sem tudom, pedig már megfordult!de én azt mondom mindegy csak egészséges legyen!
A kérdező hozzászólása: nálunk sem akarja megmutatni, de már õ is befordult. az a lényeg, hogy egészséges legyen, csak már mindketten úgy beleéltük magukat és csupa fiús dolgokat vásároltunk, és most bánt a dolog ha mégsem az, de reménykedünk mert még mindig azt szeretnénk, csak egészség legyen . könnyû szülést mindenkinek és jó babázást!

Igaz lehet az hogyha valakinek rozsaszin a mell udvara akkor lánya lesz és ha barnás akkor fiu? Mert én ezt hallotam, 18 hetes terhes

Legjobb válasz: Ez mind csak babona! De ha te hinni akarsz benne,akkor nyugodtan,hátha bejön!

Ez mind csak babona! De ha te hinni akarsz benne, akkor nyugodtan, hátha bejön!
Nem tudom, mibõl gondolja sok ember, hogy ezek a bõdületes ostobaságok igazak lehetnek.
Nekem van egy lányom és egy fiam is, pedig mindkettõ barnás :) Ezt a babonát még nem hallottam, de rám már tuti nem igaz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!