Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki lesz akkor lehet (47 db)

Ha valaki terhes lesz akkor lehet az elsö pár héten hason aludni vagy nem éppen ajánlatos? Csak mert 7hetes vagyok és nem birok ugy aludni hogy ne feküdnék a hasamra! Vagy ez hülyeség?

Legjobb válasz: Ez hülyeség most még... :) Majd akkor nem szabad hason aludni, amikor érzed, hogy nyomod a babócát. :) De érezni fogod, addig nincs baj a hasonfekvéssel. Én a 17. hétig bírtam, de most is néha felhúzott lábbal fekszem hason. Üdv, 21 hetes kismama. :)

Ez hülyeség most még... :) Majd akkor nem szabad hason aludni, amikor érzed, hogy nyomod a babócát. :) De érezni fogod, addig nincs baj a hasonfekvéssel. Én a 17. hétig bírtam, de most is néha felhúzott lábbal fekszem hason. Üdv, 21 hetes kismama. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ ez aranyos is meg hasznos is!nekem!:-)

Szerintetek ha valaki otthon nem kap szeretet, elfogadást, bíztatást, és egy önbizalomhiányos, szorongó, önmagában folyamatosan kételkedő valaki lesz belőle, akkor azon hogy lehet segíteni? Egész életében cipelnie kell majd ezt a súlyt?

Legjobb válasz: Kell valaki, aki szeret. Más nem segít. Én is ilyen vagyok, kielégíthetetlen szeretetéhséggel, ilyenkor már muszáj a külsõ megerõsítés, kell valaki, aki érzékelteti és elhiteti veled, hogy értékes vagy. De sajnos ezt csak mondani könnyû.

Kell valaki, aki szeret. Más nem segít. Én is ilyen vagyok, kielégíthetetlen szeretetéhséggel, ilyenkor már muszáj a külsõ megerõsítés, kell valaki, aki érzékelteti és elhiteti veled, hogy értékes vagy. De sajnos ezt csak mondani könnyû.
A kérdező hozzászólása: Itt most az ember párjára, szerelemre gondolsz?
Az is lehet, vagy egy jó baráti közösség se kutya elindulásnak. Ha elég fiatal vagy hozzá, pl. ez: htmlhttp://www.speakout.hu/SpeakOut2012/SpeakOut2012/HOME. Amúgy idõvel az ember változik, és ha tudatosan kezeli a gondjait, szépen faraghat le belõlük.
Azok aki nem kapják meg ezeket a belsõ érzelmi tölteteket azoknál általában személyiségzavar alakul ki. Kérdés hogy önnek miben van hiány érzete, és milyen a magatartása?
Én is ilyen vagyok, jól leírtátok.. Engem több kórházban is kezeltek. Nagyon érdekes, hogy egy ilyen "pici" probléma miatt mennyire elfajulhatnak a dolgok. Én 2 éve vagyok együtt a barátommal, egyszer estem csak vissza az elején, azóta nagyon jól érzem magam. Arra kell figyelni, hogy szerintem nálunk nagyon hamar kialakulhat a társfüggõség, hisz mindig megerõsítésre, szeretetre van szükségünk.

Ha Skype-ra belépek, és abban a szent minutumban offline lesz valaki, aki egyébként napi 24 órában online, akkor lehet, hogy az illető blokkolt? A "last seen" is azt a pillanatot írja ki, amikor beléptem.

Legjobb válasz: ha offline, akkor nem, ha szürke lesz kérdõjellel akkor igen. De ezek a dolgok azért vannak összefüggésben mert a skype szerver csak idõnként nézi ki van fent. Példa. Ismerõsödet online zöldnek látod, ráírsz, d nem kapja meg, mert már egy perce kilépett, de még a skype szerveren nem frissült az állapota és neked még zöldnek mutatta. Csak x idõnként frissíti ki van épp online.

ha offline, akkor nem, ha szürke lesz kérdõjellel akkor igen. De ezek a dolgok azért vannak összefüggésben mert a skype szerver csak idõnként nézi ki van fent. Példa. Ismerõsödet online zöldnek látod, ráírsz, d nem kapja meg, mert már egy perce kilépett, de még a skype szerveren nem frissült az állapota és neked még zöldnek mutatta. Csak x idõnként frissíti ki van épp online.


COUNTER STRIKE STEAM Kérdésem: ha counter strike 1.6-ban kibanoltak 1 szerverről amikor NS-voltam. De ha veszek steamet akkor új lesz az id-m, vagy a bann automatikuson feloldódik? Mivel ésszerű h steamel nem lehet csalni. Valaki ötlet?

Legjobb válasz: Te nem vagy százas. 1. Steammel is lazán lehet csalni, ugyan úgy mint NS-el. 2. Ne vegyél STeames cs-t ha úgyis csalsz. (ezért bannoltak ki) 3.Igen, új ID-d lesz és másként fogsz felmenni és nem leszel kibannolva.

Te nem vagy százas. 1. Steammel is lazán lehet csalni, ugyan úgy mint NS-el. 2. Ne vegyél STeames cs-t ha úgyis csalsz. (ezért bannoltak ki) 3.Igen, új ID-d lesz és másként fogsz felmenni és nem leszel kibannolva.
és ha steammel banoltak ki és új steamet veszek?
Ez egy kellemetlen emlék súly, amit kilehet futtatni, feloldani megfelelõ szakember segítségével .Dr Sári Erzsébet http://www.napfenyhaza.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen !

Ha valakit letiltok és nincs a Blokkolt személyek között a neve akkor azt hogy lehet feloldani? És az hova lesz?

Legjobb válasz: Mikor tiltottad le az illetõt? Ha nem régen, akkor valószínûleg meg fog javulni. Én tegnap elõtt tiltottam le valakit; aznap az õ neve nem jelent meg a letiltott személyek között, ezért feloldani sem tudtam. Most, hogy elolvastam a kérdésedet, eszembe jutott a saját problémám, és megnéztem a tiltólistát, és ott van az illetõ személy neve. Szóval valószínûleg nálad is megjavul majd.

Mikor tiltottad le az illetõt? Ha nem régen, akkor valószínûleg meg fog javulni. Én tegnap elõtt tiltottam le valakit; aznap az õ neve nem jelent meg a letiltott személyek között, ezért feloldani sem tudtam. Most, hogy elolvastam a kérdésedet, eszembe jutott a saját problémám, és megnéztem a tiltólistát, és ott van az illetõ személy neve. Szóval valószínûleg nálad is megjavul majd.
A kérdező hozzászólása: Igen már sikerült visszatiltanom.De nekem 1 hétig kb. nem mutatta a nevet.:S

A csattanó maszlagot legálisan lehet fogyasztani? Ha valaki rosszúl lesz és korházba kerül, akkor sem büntetnek érte senkit (fogyasztót vagy aki adta?

Legjobb válasz: Lehetni lehet, az már más kérdés, hogy én a számba nem venném...állítólag a hatáshoz elég adag és a halálos adag között kevés a különbség. Inkább vegyél akkor szerecsendiót, vagy nem tudom...

Lehetni lehet, az már más kérdés, hogy én a számba nem venném...állítólag a hatáshoz elég adag és a halálos adag között kevés a különbség. Inkább vegyél akkor szerecsendiót, vagy nem tudom...
A kérdező hozzászólása: És a büntetõjogog?
Én már próbáltam. Brutális erõ van a cuccba. Csak a kiszáradás is iszonyatos. Mintha száraz akáckéreg lenne a torkod, és ha meg iszol egy pohár vizet, az olyan mintha egy pohár száraz homokot öntenél le, vagy lehet, hogy azt ittam:)

8. osztályos leszek és nem tudom hova mennék tovább? Gondoltam Rendészetre és kögazdaságra ha arra megyek mi lehet belõlem? Ha Pszichológusnak szeretnék menni akkor elõször gimnáziumba kell mennem? Valaki tud ajánlani iskolákat is hozzá?

Azt elfelejtettem mondani hogy jó a tanulmányi átlagom és valahol Tolna,Baranya,Somogy megye közelében szeretnék iskolára találni elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Na ha közgazdaságot tanulsz ügyvéd lehetsz én ugy tudom hogy pszichológus akarsz lenni az csak egyetemen vanmindegy hogy gimi/ szakközépiskola ha eléred a szintet akkor mindegy milyen suliba mész tovább...a rendészet is jo szakma de te tudod am nem tudok sulikat ajánlani mert pesti vagyok...

Na ha közgazdaságot tanulsz ügyvéd lehetsz én ugy tudom hogy pszichológus akarsz lenni az csak egyetemen vanmindegy hogy gimi/ szakközépiskola ha eléred a szintet akkor mindegy milyen suliba mész tovább...a rendészet is jo szakma de te tudod am nem tudok sulikat ajánlani mert pesti vagyok...
"Na ha közgazdaságot tanulsz ügyvéd lehetsz" Ezt hogyan matekoztad ki? :D Természetesen lehet ügyvéd, ha közgazdasági szakközépbe ment - történetesen én pontosan így vagyok. DE!!! Ez nem jelenti azt, hogy mindenki, aki közgázra megy, ügyvéd lehet csak. Mekkora butaság ez már!? Például tök logikus, hogy közgazdasági szakközépbõl a legtöbben közgazdasági egyetemre mennek, tehát közgazdászok lesznek. De a középiskola nem köt téged semmihez! Bárhova mehetsz onnan, ahova elég pontod van, hogy felvegyenek.
Közgazdaságot oktatnak és elég elismert iskola Pécsen a Radnóti Miklós közgazdasági szakközépiskola, és úgy tudom hogy Rendészet van a Széchenyi István gimnáziumban szintén Pécsen.

2 tacskónk van, akik tegnap óta állandóan összeugranának. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Mit lehet velük csinálni? Lehet, hogy a "főnőknek" a sérülése miatt van? Ha ő meggyógyul, akkor újra minden rendben lesz? És addig?

Tegnap voltunk barátoknál, ott is 2 tacsi van. Mind a 4 fiú, úgyhogy folyamatos harc volt. A mieink közül az egyiknek fáj a lába, elég nehezen is megy. Összeszokásról szó sincs, már kb 4 éve együtt vannak, szeretik egymást. A főnők dolog is már tisztázódott.

Legjobb válasz: A fõnõk dolog is már tisztázódott. pont hogy nem valószinûleg a sérült kutya volt a rangsorban a másik fölött. a sérülése miatt az alsobb rangu probálja átvenni a helyét, feljebb jutni a hierarchiában.

A fõnõk dolog is már tisztázódott. pont hogy nem valószinûleg a sérült kutya volt a rangsorban a másik fölött. a sérülése miatt az alsobb rangu probálja átvenni a helyét, feljebb jutni a hierarchiában.
Ezek nem farkasok, hogy egybõl átvegyék a vezér szerepét, ha legyengül a másik, fõleg ha már 4 éve együtt vannak. A beteg kutyán nincs valami olyasmi rátéve a sérülése miatt, amitõl furcsa lehet a másik kutya számára?
A kérdező hozzászólása: Nincs rajta semmi. Nem hiszem, hogy a másik át akarná venni a szerepét, eddig is megtehette volna. Sokkal nagyobb és erõsebb. Egészen kicsi volt mikor hozzánk került a fiatalabb és azóta is isteníti az idõsebbet, azt csinálja, amit a "fõnõk" szeretne.

Hogy is lesz az pontosan, ha valaki idén államilag támogatottan megy egyetemre, akkor diploma után meddig nem lehet külföldre menni?

Legjobb válasz: Kimehet külföldre akár rögtön diploma után is. A képzési idõ kétszeresét kell 20 éven belül ledolgozni Magyarországon. Szóval ha 3 éves képzésre mész (és 3 év alatt el is végzed), akkor 6 évet kell ledolgozni 20 éven belül. Ebbe lehet megszakítás is. Így akár csinálhatod azt is, hogy 14 évre kimész külföldre, majd hazajössz 6 évre dolgozni (persze ez így elég logikátlan lenne, de ez csak egy példa). Vagy akár kimész 1 évre, hazajössz 3 évig dolgozni, megint kimész, megint hazajössz 2 évre és így tovább.

Kimehet külföldre akár rögtön diploma után is. A képzési idõ kétszeresét kell 20 éven belül ledolgozni Magyarországon. Szóval ha 3 éves képzésre mész (és 3 év alatt el is végzed), akkor 6 évet kell ledolgozni 20 éven belül. Ebbe lehet megszakítás is. Így akár csinálhatod azt is, hogy 14 évre kimész külföldre, majd hazajössz 6 évre dolgozni (persze ez így elég logikátlan lenne, de ez csak egy példa). Vagy akár kimész 1 évre, hazajössz 3 évig dolgozni, megint kimész, megint hazajössz 2 évre és így tovább.
Vagy kimész, és soha többé nem jössz vissza. Ezesetben ki kell fizetned a képzés díját.
A kérdező hozzászólása: Értem Csak hallottam olyat is hogy akarnak valami olyat hogy külföldön nem érvényes a diploma ilyen esetben. Akkor ez kamu?
Én ilyenrõl még nem hallottam, de nem is nagyon tudom elképzelni (hogy oldanák meg? Az összes országnak megmondják, hogy ezt meg azt az embert ne vegye fel senki?)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!