Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki lesz, akkor (451 db)

Ha valaki megszületik akkor mire 14 éves lesz akkor tud Kínaiul?

Elnézést kérek ha rossz kategoriába írok és rosszul fogalmaztam meg a kérdésem. Ha Kínában Kínai szülöktöl Kínai gyerek születik és az a saját nyelvét tanulja és mondjuk 13 éves lesz akkor több ezer írásjelet tud és tökéletesen mondja ki a szavakat? Mármint az olyan mint nekem a Magyar? Gondolkodás nélkül beszélek Magyarul és írom le a szavakat mondatokat? A válaszokat elöre köszönöm.

Legjobb válasz: így van, neki olyan lesz a kínai, mint neked a magyar

így van, neki olyan lesz a kínai, mint neked a magyar
Igen, ez az anyanyelv. De te is gondolkodsz minden egyes magyar szavad elõtt, csak nem tûnik fel, mert annyira "bejáratódott" már.
Igen bár ez nem ilyen egyszerû. Több EZER nyelvjárás van és egyik nem feltétlenül érti meg a másikat pl. a kantoni dialektus nagyban eltér a standard mandarintól. http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%ADnai_nyelv#Nyelvj.C3.A1r...
Beszélni igen, úgy beszél, mint mi, kiskorunktól fogva leütni se lehet minket, úgy pofázunk szegény szülõknek :D Viszont 6-7 éves korod elõtt te se tudsz leírni semmit, legalábbis az átlag nem tud írni. Viszont a kínaiaknál valóban máshogy mûködik. Míg te 8 éves korodban már letudsz mindent írni (a sok helyesírási hibától eltekintve :D), addig szegény kínai lehet még 500 szót se tud leírni, sõt...

Ha valaki meghal, akkor örökre fenn marad a Facebookon? 50 év múlva több lesz rajta a halott, mint az élő?

Legjobb válasz: 50 év mulva valószinüleg sehol sem lesz facebook. egyébként adatvédelmi szabályzatokban bennevan, mennyi idõ tétlenség után törlik adataid.

50 év mulva valószinüleg sehol sem lesz facebook. egyébként adatvédelmi szabályzatokban bennevan, mennyi idõ tétlenség után törlik adataid.
Ja, ha nem jelentkezel be 3 hónapig akkor automatikusan törlik az account-ot.

Ugy érzem ha terhes leszek akkor is rosszul fog esni ha valaki kismama körülöttem, lehetséges?

szoval magyarra forditva a kérdést:2 éve probálkozunk orvoshoz járunk. és ha meglátok egy kismamát az rosszul esik a szivem belefájdul.és az jutott eszembe hogy lehet akkor is megmarad ez az érzés ha végre sikerül teherbe esnem. lehet hogy ezt az id? hozta ki bel?lem. valaki jobban birja valaki kevésbé,és a 2. hoz tartozom. szerintem nekem akkor is valamilyen szinten rosszul esne ha halanám mondjuk hogy az ismerösömnek 1 probálkozásra összejött.ett?l kicsit félek mert akkor már nemszeretnék ezekkel foglalkozni.

Legjobb válasz: Szerintem emiatt ne aggódj, nem is fogsz ezzel foglalkozni.Nekem is fáj, ha kismamát látok, de egyszer eljön a mi idõnk is, és hidd el piszkosul nem fog akkor már érdekelni, hogy ki-hogyan-miért esett teherbe. Kitartás! :)

Szerintem emiatt ne aggódj, nem is fogsz ezzel foglalkozni.Nekem is fáj, ha kismamát látok, de egyszer eljön a mi idõnk is, és hidd el piszkosul nem fog akkor már érdekelni, hogy ki-hogyan-miért esett teherbe. Kitartás! :)
Szerintem elfog mulni ez az èrzès!Most tènyleg nagyon osszeszorul as zivem nekem is ha egy kismamàt làtok!Szeretnèk èn is egy jo nagy pocakot !Ne adjuk fel leszunk mèg mi is buszke pocaklako tlajdonosok!:)
Igen tudom!Én próbálok pozitívan hozzáállni a dologhoz, és abból kiindulni, hogy talán nem véletlen, hogy még nincs itt az idõ. Próbálj meg egy kicsit eltávolodni a problémától, és máris nem lesz olyan hatalmas. Tegyél meg mindent azért, hogy jól érezd magad a bõrödben, csináld azt amit szeretsz, engedd el egy kicsit ezt a feszültséget, meglátod segít, még akkor, is ha most azt hiszed, ez nem fog menni, és hülyeség. És persze jelentkezz, ha van valami hír :)
A kérdező hozzászólása: köszi. csak mint te is tudod ez nagyon nehéz. ennyire akarni babát..:((((
A kérdező hozzászólása: :) pénteken megyek dokihoz ti miota probálkoztok?

Ha valaki meggazdagodik akkor lekezelőbb nagyképűbb lesz vagy csak a csórók látják annak?

Legjobb válasz: Embere válogatja!Van aki megváltozik van aki ugyanolyan jó fej marad!

Embere válogatja!Van aki megváltozik van aki ugyanolyan jó fej marad!
A kisugárzása mindenképpen megváltozik, még ha ez a viselkedésén nem is látszik.
Csak a szegényebbek, irigylik a sikert ahelyett, hogy õk is tennének érte. Aki valóban tanul és megdolgozik a pénzéért, nem lesz beképzelt. Az utódjai már teljesen más kategória..
Mindkét változat lehetséges. Az bizos, hogy több lesz az irigye, onnantól kezdve bármit megemlít, hogy mit vett, vagy hol volt nyaralni, vagy akármi, akkor mások szerint õ nem "mesél" hanem "dicsekszik".
Túl általános a kérdés. Próbálj meg precízebben látni, személyre szabottan, ne csak felszínesen általánosíts.

Ez igaz vagy csak egy tévhit hogy ha valaki leszokik a cigiről akkor könnyeben hízik?

Legjobb válasz: Nem mindenki. Meg lehet állni a rágcsálást és úgy ánblokk a zabálást. Szüleim majdnem egyszerre szoktak le, apámra felugrott 15 kiló ( már vagy 10 éve, azóta is tartja) anyukámra meg 1 kiló amit azonnal el is tüntetett (: A férjem csinálja azt, hogy mikor dolgozik és nincs ideje ebédelni ( kimenni venni) akkor elszív egy cigit és elmúlik az éhség. Neki is azt mondom amit neked : SZOKJ LE! (: és figyelj arra mennyit eszel.

Nem mindenki. Meg lehet állni a rágcsálást és úgy ánblokk a zabálást. Szüleim majdnem egyszerre szoktak le, apámra felugrott 15 kiló ( már vagy 10 éve, azóta is tartja) anyukámra meg 1 kiló amit azonnal el is tüntetett (: A férjem csinálja azt, hogy mikor dolgozik és nincs ideje ebédelni ( kimenni venni) akkor elszív egy cigit és elmúlik az éhség. Neki is azt mondom amit neked : SZOKJ LE! (: és figyelj arra mennyit eszel.
én speciel lefogytam. pont 1 éve
annyiban igaz, hogy a kevesebb méreganyag miatt a szervezet mûködése hatékonyabb lesz, hogy valaki többet eszik az már egyéni döntés kérdése.
Én 4 hete szoktam le. Azóta kicsit lassabban, de továbbra is fogyok. Állítólag azért változik az anyagcsere is, ha megvonod a nikotint, én most abban bízom, hogy ha fokozatosan tapasszal vonom meg, akkor talán nem borul meg nagyon.
Annyiban igaz, hogy sokan a leszokáskor pótcselekvésként rágcsálnak, nasiznak, hogy eltereljék a figyelmüket a cigi hiányáról. Én is felszedtem pár kilót, de nem volt vészes :)

Tényleg létezik olyan, hogy ha valakinek hiányzom, akkor benne lesz az illetõ az álmomban?

Gyakran van,hogy 1 bizonyos személlyel álmodok.Már hallottam olyanról,hogy azért is álmodhatok vele,mert hiányol. Van ennek valami igazság alapja vagy baromság?

Legjobb válasz: Nekem is voltak, vannak ilyen dolgaiùm és valób

Nekem is voltak, vannak ilyen dolgaiùm és valób
En is tapasztaltam már ilyet, akikrõl álmodtam és valóban hiányoztak, részemrõl nem baromság, mert va
Nem lehet hogy te hiányolod õt?
Szerintem ha NEKED hiányzik valaki, sokat gondolsz rá, akkor te álmodsz vele.
Nem! Pont fordítva. Te hiányolod õket, azért álmodsz róluk.
Úgy van, ahogy az #5 mondja valakit, akit nagyon hányolsz megjelenhet álmodban.
Na akkor tisztázzuk mi az az álom . Definició: az álom , az az agyban (álmodás közben) kivetíttett képek sokaságága de ez az agy úgy érzékeli mintha "mozgókép" lenne. Itt a vágyaink, érzelmeink vagy az adott nap\hét\hónap...stb összegzése jelenik meg. Tehát abban nem fog megjelenni aki téged hiányol. Hanem amit az elõzzõek is mondanak , éppen akit te hiányolsz az fog megjelenni.
Bocs, de hány éves vagy???
Nem USA-ban vagyunk, Magyarországon más törvények vannak, náluk a házasságkötéssel minden vagyon egybõl közös lesz, ezért nagyobb "divat" a házassági szerzõdés.
A kérdező hozzászólása: ok! :-)
Ja, es ha ezeknek az aran uj lakast veszel, akkor az sem kozos. pl volt egy lakasom 5 millio ertekben, meghazasodtam, eladtam, az uj lakas 7 millio volt, 2 millio hitelt kertunk. Valaskor meg hatra volt egy millio fizetnivalo, ami az exnek jart az a mar kifizetett hitel fele. Es ha pl az o penzen lett volna felujitas, az is jart volna, de a lakasbol semmi, meg ugy sem, hogy a hazassag alatt vettem.
Ha a szegény pásztorlegény elszereti a király lányát, akkor automatikusan övék a királyság egyik fele. A másik fele meg az öregeké marad.
Nem, az kulonvagyon. Sot ha a hazassag alatt orokolsz vagy a szuleid nevreszoloan neked ajandekoznak lakast, kocsit, az sem kozos, valaskor nem felezodik.
A kérdező hozzászólása: ok, köszönöm .
Nem, csak a házasságkötés idõpontja után szerzett vagyon lesz közös. Kivéve ajándék és öröklés. Amit elõtte szerzett valaki, az soha nem lesz közös automatikusan.
Mert zöldséget kérdeztél.
A kérdező hozzászólása: miért
hallattál volna, bölcs maradtál volna. már leírták részletesen, hogy nem lesz közös a hozott vagyon
teszted pozitiv?nekem is volt hogy ennyit késett....és a teszt negativ volt.
Figyu! Ha a terhességi teszt amit otthon végeznél negatív lesz, akkor holnap a labor sem fogja kimutatni a terhességet, ergo más miatt nem jött meg a menzeszed és a doki felírja a gyógyszert. Miért félsz a gyógyszertõl? Amúgy egy dolgot tudok elképzelni, mégpedig hogy késõi peteérésef volt és ezért nem mutatott még semmit az uh. A tesztnek már azonban ekkor is pozitívnak kellene lennie. Drukkolok szívbõl, hogy így legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Holnap már többet tudok.De az a gond hogy már két hete szédülök fáj a derekam alhasi szúró érzések is vannak érzékeny a cicim émelygek és folyásom is van.A doki szerint nincs köze hozzá de gyerek korom óta azthmás vagyok.De már csak a Symbikortot szedem.Ja és sajnos elég vastag is vagyok.
Nem hiszem, hogy terhesség lenne. Akkor 6+5 hetes lennél és már petezsákot kellene látni. Sõt, valakinél ilyenkor már a magzat is látható szívhanggal. Lehet, hogy hormonzavar okozza a késést/kimaradást.

Ha valaki menstruál akkor utána kevesebb pattanása lesz?

Legjobb válasz: Nekem ellenkezõleg volt, de mindenki változó

Nekem ellenkezõleg volt, de mindenki változó

Ha valakit megujjaznak akkor átszakad a szűzhártyája? És nem lesz már szűz?

Legjobb válasz: Fizikai értelemben nem leszel szûz de hétköznapi értelemben még szûz maradsz

Fizikai értelemben nem leszel szûz de hétköznapi értelemben még szûz maradsz
Az attól függ. Az adott szûzhártyától és az ujjak számától. Van akinek még az elsõ „rendes” együttlét alatt sem szakad át (vagy nem teljesen) és, olyan is, mikor az ujj is elég hozzá.
A szüzességedet akkor fogod elveszíteni, ha egy hímvesszõvel behatolnak a puncidba :D
Igen akkor átszakad de csak akkor nem leszel szûz ha egy igazi pasival szexelsz legelõször.
ugyanúgy szûz maradsz
CSAK AKKOR NEM LESZEL SZÛZ HOGYHA BENNED JÁRT EGY FAROK.
Akkor nem leszel szûz, ha szexeltél. Az, hogy átszakadt a szûzhártyád, csak egy biológiai tény. Ettõl még nem leszel tapasztalt a szexben.
Ujjazástól sem feltétlenül szakad át a szûzhártyád.
Nem tudjuk, hogy átszakad-e!! És mi van, h kicsit megkarcolódik, de még lehet mit szakítani rajta farokkal? Na?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!