Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki lesz, (1133 db)

Ha valakinek leszakadnak a heréi az mennyire fáj? Tud még utána menni, vagy a menés is nehezére esik?

Ekkora ütéstől van rá esély, hogy impotens lesz az illető, vagy leszakadnak a heréi?

Legjobb válasz: Ha valakinek leszakad a heréje az elvérzik gyors orvosi beavatkozás nélkül.

Ha valakinek leszakad a heréje az elvérzik gyors orvosi beavatkozás nélkül.
Ez film, megrendezett dolog.. Itt nem rúg bele, nem is mutatják csak egy hang hallható. Nekem nincs herém, de szerintem lehet akkorát kapni, hogy impotens legyen az ember.. Leszakad?? - szerintem ilyen helyzetben az a minimum, hogy vergõdsz a földön és mentõt kell hívni, de még el is ájulhatsz a fájdalomtól.
Ha leszakad a heréd meghalsz xd
egy nagyobb ütés a herékre megemelheti annyira a pulzusszámot, hogy szívrohamot kapsz és meghalsz... Amúgy az adrenalin csodákra képes, haverom munkahelyén daruról leesett egy csomó alumínium gerenda és az egyik úgy pattant fel a földrõl, hogy pépessé zúzta haverom bal heréjét... õ nem emlékszik abból a napból semmire a sokk miatt de a saját lábán érkezett a 3km re lévõ kórházba, és a fõbejárat elõtt esett össze...
a heréid alapvetõen éppen azért olyan lazán felfüggesztettek, hogy kibírjanak ilyesmit, persze ha egy kõvel szétcsapod, akkor a hereburokban a heréd megrepedhet, és belsõ vérzésed lehet, ami azért iszonyú fájdalmas, mert maga a hereburok elég rugalmatlan és nem tágul ugyanakkor a heréidet le is lehet tépni, ilyenkor leszakadhat mellékhere a herérõl, ondózsinór, ami szintén belsõ vérzést okoz, a herezacskód lesz tele vérrel. ergo belsõ vérzés ez is az is, és így van, életveszélyes állapot. kérdésedre válaszolva, ha a heréid leszakadnak, nem nagyon sétálsz sehova, hanem agonizálsz a földön, és ha szerencséd van, hívanak hozzád mentõt persze a heresérülésnek is vannak fokozatai de pl. a herecsapkodás poénból az is állati veszélyes, simán rámehet a heréd
no akkor az elõzõ alapján visszavonom amit mondtam, lehet, hogy simán elsétálsz a kórházba, az adrenalin tényleg sok mindenre képes

Ha valaki leszokik a drogról az milyen lesz utána? Olyan mint régen volt? Vagy olyan mint előtte? Vagy ugyanolyan marad? Vagy a hangulata lesz más? Vagy mi?

Legjobb válasz: A függõ mindig függõ marad, legfeljebb nem csinálja, tiszta lesz. Tehát mindenképpen megváltozik, más ember lesz.

A függõ mindig függõ marad, legfeljebb nem csinálja, tiszta lesz. Tehát mindenképpen megváltozik, más ember lesz.
Attól függ hogy milyen drogról beszélünk, pl. heroin után az már biztos hogy nem leszel olyan mint régen, de viszont sima fû után semmi bajod sem lesz.függ ez sok mindentõl....
Mivel általában személyiségváltozást okoz, ezért ugyanolyan nem lesz már, mint elõtte.
nem lesz olyan, mint elõtte, mert azóta eltelt x év, drogozott x évet, tapasztalt dolgokat. nyilván nem is lesz olyan, mint amikor drogozott, mert akkor egy más értékrendet képviselt, és annak rendelte alá a napi dolgait. tényleg majdnem mindent felsoroltál vagylagosan, de pont az az egy maradt ki, ami igaz: olyan lesz, mint aki x ideig drogozott, de már nem. ez csak a személyes meglátásom, de az ún. gyógyult drogosok közül nagyon soknak valami küldetéstudata lesz, ha nem valami vallási cuccba másznak bele, akkor valamelyik drogsegély központnál fognak dolgozni. :)

Lesz-e új világrend a válság után? Szerintetek mi várható 3-5 év távlatába. Ti mit vártok el attol ha valóban lesz új világrend, ti mire számítottok.

Vagy itt is leírhatod véleményed!!!

Legjobb válasz: Amíg a zsidók irányítanak nagy változás nem lesz.Kínában pl nincs ilyen probléma mert nincs csíkszemû zsidó így nem tudnak beolvadni.Lassan vezetõ hatalom lesznek.A változás nem jó a kiválasztott népnek.Mi is megpróbáltunk keménykedni de vissza kellett lépni mert különben meg folytott volna minket az únió.Itt ott azért már mernek nemet mondani pl:Görögök.Remélem felbomlik az únió.

Amíg a zsidók irányítanak nagy változás nem lesz.Kínában pl nincs ilyen probléma mert nincs csíkszemû zsidó így nem tudnak beolvadni.Lassan vezetõ hatalom lesznek.A változás nem jó a kiválasztott népnek.Mi is megpróbáltunk keménykedni de vissza kellett lépni mert különben meg folytott volna minket az únió.Itt ott azért már mernek nemet mondani pl:Görögök.Remélem felbomlik az únió.
ma 09:30 Az Unió elsõ u-ja rövid, még ha utálod is! Amúgy nincs semmiféle zsidó uralom. Ez csak a semmirekellõk, az életben semmit el nem érõk kifogása. Kérdezõnek: nincs és nem is lesz semmiféle új világrend - ha az összeesküvésre gondolsz. Ha meg nem, akkor viszont az USA fokozatos "visszaszorulása" látható Európával párhuzamban. Ezért lett volna jó egy föderális EU, mert a kis csipszar európai nemzetállamok külön-külön nem tudnak helytállni a megváltozott világban, ahol birodalmak emelkednek.
Olyan vicces mikor a görögökre hivatkoznak:)

Igaz az, hogy ha valaki leszokik a dohányzásról az felszed pár kilót?

Már 8 napja nem gyújtottam rá. Szeretnék végleg leszokni. Viszont ismer?seim azzal ijesztgetnek, hogy aki leszokik, az el?bb-utóbb meghízik. Ven ennek valami valóságalapja?

Legjobb válasz: Hát én a saját tapasztalatomat tudom neked megírni. 15 év komoly dohányzás után szoktam le(napi 1-2 doboz elment) Lassan 10 éve nem dohányzom,és bizony az elején amikor abbahagytam híztam jó pár kilót.. Talán azért igaz hogy aki leszokik az hízni fog,mert maga a dohányzás nemcsak étvágycsökkentõ,hanem egy cselekvés..A dohányzással járó cselekvést pótolni fogod..Ilyenkor jön a szotyi,tökmag evés,vagy a ropi kajálása..Valamit eszel a cigizés helyet..A szokás miatt..De ez nem jelenti azt hogy mindenki aki leszokik elhízik..Vannak akik szerencsések..

Hát én a saját tapasztalatomat tudom neked megírni. 15 év komoly dohányzás után szoktam le(napi 1-2 doboz elment) Lassan 10 éve nem dohányzom, és bizony az elején amikor abbahagytam híztam jó pár kilót.. Talán azért igaz hogy aki leszokik az hízni fog, mert maga a dohányzás nemcsak étvágycsökkentõ, hanem egy cselekvés..A dohányzással járó cselekvést pótolni fogod..Ilyenkor jön a szotyi, tökmag evés, vagy a ropi kajálása..Valamit eszel a cigizés helyet..A szokás miatt..De ez nem jelenti azt hogy mindenki aki leszokik elhízik..Vannak akik szerencsések..
A fentieken túl: A szervezetnek nem kell annyi energiát fordítania a méregtelenítésre, "ráér" a bevitt kalóriák eltárolásával foglalkozni. De állítólag az így felszedett kilókat szinte észrevétlenül (jó néhány hónap, esetleg egy év után) a szervezet ugyanígy le is adja, amennyiben a rendszeres, normális étkezésre odafigyelsz. Figyelj oda, hogy ha el kezdel leszokni a cigirõl, a táplálkozási szokásaid legyenek megfelelõek ahhoz, hogy többlet kal. és többlet ch ne legyen benne, az eddigieknél mozogj, sportolj többet, és akkor lehet, hogy nem hízol, hanem inkább fogysz is.
A cigi valamelyest csökkenti az étvágyad, ha odafigyelsz, hogy ne egyél többet helyette, akkor nem lesz bajod. De ha elkezdesz utána zabálni mint a disznó, akkor igen, szedhetsz fel némi zsírt
Az az alapja, hogy aki leszokófélben van, az pótcselekvésként hamarabb rágcsál. Kekszet, nápolyit, csokit, cukrot, Na ez hízlal.
Én egyszer abbahagytam 3 hónapig! én többet kávéztam helyette! :D:D Komolyan nem rágcsáltam, semmi szotyi, vagy ilyesmi, meg enni sem ettem többet, viszont napi 2 kávé helyett napi 5
A kérdező hozzászólása: Köszi!
csak az hízik aki pótcselekvésként is eszik
Szia! Kb. fél éve nem cigizek, eddig 10 kilónál járok pluszban. De inkább legyek husis, mint haljak meg a füstölõ rúd miatt. Elég baj, ha olyan ismerõseid vannak, akik nem szívesen látnának kövéren. Nem is kövéren mert drasztikusan meghízni remélhetõleg nem fogsz. Inkább pár kiló, mint egy tüdõrák. Onnan már nincs visszaút. Lefogyni pedig bármikor letudsz. Én is most kezdek neki, mert már úgy érzem a cigitõl megszabadultam. Pontosabban tudom, hogy megszabadultam. Én soha többet nem gyújtok rá, és nem érdekelne ki mit mond. Fõleg ha néhány kilóval ijesztgetnek. Õk nem is a barátaid. Ha azok lennének TE és az EGÉSZSÉGED fontosabb lenne.

Miért van az, hogy ha valaki leszokik a dohányzásról utánna meghízik? Tudom nem mindenki de 2 ismerősömmel is megtörtént. Mi az összefüggés?

Legjobb válasz: 2 dolog miatt. 1. a nikotin segíti az emésztést (ezért gyújtunk rá kaki elõtt) 2. pótcselekvésként eszik az ember

2 dolog miatt. 1. a nikotin segíti az emésztést (ezért gyújtunk rá kaki elõtt) 2. pótcselekvésként eszik az ember
Keresztapám is meghízott miután leszokott, azt mondta jó érzés ha valamit tarthat a kezében, ezért rengeteget nassolt(ropi, rágcsálnivalók) aminek meg is lett a következménye, felment rá 20-30 kiló..:S
ettol tartok én is ha leteszem elhizok :S L/23

Ha valakin lesz egy patti, és utána egy lila folt, majd az lehámlik, akkor tul. Képpen ott elvékonyodik a bőr vagy megvastagszik?

Azért kérdezem,mert én úgy veszem észre magamon,hogy picit mintha rácosabb lenne ott a bőr és nem tudom merjem-e radírozni,hogy halványodjon a heg,nehogy ezzel még jobban elvékonyítsam a bőrt.(bár nekem egyszer egy bőrgyógyász azt mondta,hogy a bőrt nem lehet elvékonyítani...) köszi előre is!

Legjobb válasz: Már hogyne lehetne vékonyítani?Ne nyúlj hozzá ez a saját gyógyulási folyamata.Max. ecseteld fertõtlenítõ ecsetelõvel,pl.teafa.

Már hogyne lehetne vékonyítani?Ne nyúlj hozzá ez a saját gyógyulási folyamata.Max. ecseteld fertõtlenítõ ecsetelõvel, pl.teafa.
A kérdező hozzászólása: hát mondjuk a teafaolajra is rá van írva nagy betûkkel, hogy sérült bõrfelületre tilos használni...:)
sztem nyugodtan radírozhatod, mert az én arcom mindig-mindig heges, és én volt, hogy többször is radíroztam(de tudod, csak olyannal, amire rá van írva h minden napi hazsnálatra alkalmas. gondolom mert ez nem olyan erõs arcradír). persze, hogy ott ráncosabb a bõröd, mivel új ott a bõr, de az ki fog simulni. nem kell ilyenekkel foglalkozni, hogy most elvékonyodik, megvastagodik a bõr. Van a Garniernek egy olyan arclemosója, ami egyszerûen fantasztikusan halványtíja az ilyen hegeket. a Garnier Pure Active arcfrissítõ lemosó, a nyomós változata. Hihetetlen, de tényleg nagyon hatásos, és látható az eredmény rövid idõn belül. Meg kenegetni szoktam néha Aloe Vera géllel, mert az jó rá. Mélyen hidratál, és segíti a gyógyulási folyamatokat. Különben nekem is ráncosabb ott a bõr, a homlokom egyik oldalán. Ott van neked is? Ott sztem lassabban regenerálódhat.
utolsó vagyok. egyébként az, hogy sérült felület, ezt nyílt sebre értik. használhatod rá a teafát, mert gyulladáscsökkentõ. így ha valami szennyezõdés, vagy baktérium maradt még a bõrödben /bõröd alatt, akkor az ott szépen "fel tud szívódni". lehet rá használni. Ahhoz, hogy egy heg szépen gyógyuljon, biztosítani kell a baktériummentességet.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi szépen:) Ez tök jó, a Garniernek az arclemosója, bár bevallom már régen nem bízom ilyesmikben, de lehet, hogy ezzel teszek egy próbát. Egyébként, nekem nem a homlokomon, hanem az arcom két oldalán ilyen a bõr, de sztem nem csak a pattikhoz-és azoknak a hegéhez-lehet köze, hanem ahhoz is, hogy egy idõben én ott az arcom két oldalán, mindig elég erõteljesen kipirultam, de még a mai napig nem tudni, hogy mi volt az, nem rosacea , pedig sokáig azt hittem, mert pont olyan rohamszerûen jelentkeztek ezek a kipirulások, mint annál.Voltam vele több kozmetikusnál és bõrgyógyásznál is, de mindegyik azt mondta, hogy ez nem rosacea...
Kozmetikus vagyok, szoktam tudni mit mire használok:) .Ilyenkor hámosító krémet használunk és mellette fertõtlenítõt tartalmazó ecsetelõt, ez lenne a teafa.

Ez igaz vagy csak egy tévhit hogy ha valaki leszokik a cigiről akkor könnyeben hízik?

Legjobb válasz: Nem mindenki. Meg lehet állni a rágcsálást és úgy ánblokk a zabálást. Szüleim majdnem egyszerre szoktak le, apámra felugrott 15 kiló ( már vagy 10 éve, azóta is tartja) anyukámra meg 1 kiló amit azonnal el is tüntetett (: A férjem csinálja azt, hogy mikor dolgozik és nincs ideje ebédelni ( kimenni venni) akkor elszív egy cigit és elmúlik az éhség. Neki is azt mondom amit neked : SZOKJ LE! (: és figyelj arra mennyit eszel.

Nem mindenki. Meg lehet állni a rágcsálást és úgy ánblokk a zabálást. Szüleim majdnem egyszerre szoktak le, apámra felugrott 15 kiló ( már vagy 10 éve, azóta is tartja) anyukámra meg 1 kiló amit azonnal el is tüntetett (: A férjem csinálja azt, hogy mikor dolgozik és nincs ideje ebédelni ( kimenni venni) akkor elszív egy cigit és elmúlik az éhség. Neki is azt mondom amit neked : SZOKJ LE! (: és figyelj arra mennyit eszel.
én speciel lefogytam. pont 1 éve
annyiban igaz, hogy a kevesebb méreganyag miatt a szervezet mûködése hatékonyabb lesz, hogy valaki többet eszik az már egyéni döntés kérdése.
Én 4 hete szoktam le. Azóta kicsit lassabban, de továbbra is fogyok. Állítólag azért változik az anyagcsere is, ha megvonod a nikotint, én most abban bízom, hogy ha fokozatosan tapasszal vonom meg, akkor talán nem borul meg nagyon.
Annyiban igaz, hogy sokan a leszokáskor pótcselekvésként rágcsálnak, nasiznak, hogy eltereljék a figyelmüket a cigi hiányáról. Én is felszedtem pár kilót, de nem volt vészes :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D
Én amikor leszoktam nem köhögtem utána, kb 10 évet dohányoztam napi 2 doboz fehér pall mallt, "hegyi levegõt". Az elsõ pár nap volt rossz, mondjuk 3 nap, a gyomrom is görcsölt idegességemben, de aztán elmúlt. Hát a cigi még hiányzott, de akkor már kibírtam. Úgy 1 hónap után mertem kijelenteni konkrétan hogy én már nem dohányzom. Addig nem mondtam senkinek, mert nem voltam biztos benne hogy nem gyújtok rá. Kb a második héten volt egy olyan nap, amikor nagyon rá akartam gyújtani, de volt egy haverom, aki szintén leszokott, és tulajképp vele versenyeztem, hogy ki bírja tovább cigi nélkül. Végülis mindketten kibírtuk. Azt nem tudom hogy utána mennyi idõ volt míg kitisztult a tüdõm. Hát de azt honnan lehet tudni? Mert nekem nem derült ki sehonnan. Nem dugott senki csöveket a tüdõmbe, hogy megnézze, és a tüdõröntgen sem mutatott ki semmit :)
úgytudom, hogy több év mire kitisztul
A kérdező hozzászólása: köszi
Igen 2 év és 3 év, mire teljesen.
Életkortól és a dohányzás intenzitásától is függ. Átlagban 4-5 évrõl beszélhetünk. Gondolj egy aránylag meredeken induló és lassan csendesedõ, majd végül vízszintessé váló matematikai görbére.
Igen, de sokkal elõbb, a testünket felépitõ sejtek külömbözõ idõ alatt regenerálódnak. Azt nem tudom konkrétan hogy a tüdõsejtekkel mi a helyzet, de azt tanultam, hogy 0-tól 90napig minden sejtünk képes kicserélõdni. Persze csak akkor, ha megfelelõen ellátod magad a test felépitéséhez, ill. a sejtek mûködéséhez szükséges mikrotápanyagokkal, azaz vitaminokkal, és ásványi anyagokkal. A megfelelõ mennyiségekrõl tájékozódj a Dr. Lenkei honlapján!
baromság. kb 2-3 hónap alatt kitisztul. én napi 1 dobozzal szívtam, és amikor letettem, pár nap múlva egy barna trutyit kezdtem felköhögni. Tisztára, mintha hörghurutod lenne, de nem fáj, csak köhögsz, mint az állat, és jön fel ez a barna, gumiszerû izé. Na ez tartott kábé két hétig intenzíven, utána egyre ritkábban jön fel, de nálam két hónap után is elõfordult, hogy jött fel még egy egy kisebb adag. nagybátyám 3 doboz barna szofit nyomott, és amikor leszokott, nála is ugyanez volt. De nem tartott tovább, mint nálam, hanem az eleje volt durvább. (annak ellenére hogy leszokott, pár éven belül elvitte a rák...)

Ha valakinek leszakad a veséje, annak milyen tünetei vannak?

pl egy er?s ütést?l..(senkivel nem történt csak kiváncsi vagyok)

Legjobb válasz: Szerintem rohadtul fájhat.Aki meg azt nem veszi észre...

Szerintem rohadtul fájhat.Aki meg azt nem veszi észre...

Ha valakit lesz*pnak kiny*lnak az nem veszi el a szüzességet! Vagy mégis?

ha 2 sz?z orálisan kielégíti egymást az még nem egyenl? a szüzesség elvesztésével !javítsatok ki ha nem jól mondom.csak mert 3 helyen is ezt kommentálta valaki -.-

Legjobb válasz: ebben totálisan igazad van, az enm egyenlõ a szüzesség elvesztésével!

ebben totálisan igazad van, az enm egyenlõ a szüzesség elvesztésével!
Attól még szüzek maradtok, így van. A fiúk esete egész más, de az orális szex az nem egyenlõ a penetratív (behatolásos)szexszel, igaz az is szex
a szüzesség elvesztése onnan kezdõdik, h elõször dugnak fütyit a puncidba, vagy elõször jár a fiú punciban....addig semmi nem számít annak, még az ujjazás se
Igen ám, utolsó válaszoló, nem úgy van az! Vágja ez a kérdezõ lány a dolgokat, nagyon helyes...
Viszont egy lány, ha megujjazzák elveszti a szüzességét, de csak a BIOLÓGIAIT.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI mostmár minden világos :) remélem mások is olvassák
A kérdező hozzászólása: csak a szûzhártyája szakad át! , ami valószínüleg már amúgy is át volt , ha van már elég idõs ahhoz hogy menstruáljon és tampont is használt, de saját magát is próbálhatta már megujjazni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!