Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki létezik hogy (84 db)

Ha valóban létező dolog a karma törvénye akkor pozitív karmát vonzhat a következő életre ha úgy élem le a mostani életemet, hogy nem lesz családom és élettársam se soha?

Szval teljesen magányosan. 24f

Legjobb válasz: Ez nem hiszem, hogy így mûködik. A családban is lehet valakinek pokoli élete. Stb. Talán legbiztosabb módja, hogy jó történjen veled, ha nem magadra gondolsz. Mert most ugye a terved eléggé csak saját magadnak kedvez, tehát csak a saját érdekeidet veszed figyelembe. Egy pár, esetleg család megtaníthat magadat mások mögé helyezni a sorban. De ha ez nem jön be és továbbra is magányos akarsz maradni, kezdj segíteni másokon. A világon rengeteg ember szorulna segítségre, akikre a kutya sem gondol. 24 vagy, bármit kezdhetsz magaddal.

Ez nem hiszem, hogy így mûködik. A családban is lehet valakinek pokoli élete. Stb. Talán legbiztosabb módja, hogy jó történjen veled, ha nem magadra gondolsz. Mert most ugye a terved eléggé csak saját magadnak kedvez, tehát csak a saját érdekeidet veszed figyelembe. Egy pár, esetleg család megtaníthat magadat mások mögé helyezni a sorban. De ha ez nem jön be és továbbra is magányos akarsz maradni, kezdj segíteni másokon. A világon rengeteg ember szorulna segítségre, akikre a kutya sem gondol. 24 vagy, bármit kezdhetsz magaddal.
felejtõs a téma rossz úton jársz, sokat kell még tanulnod ha ezt így gondolod!!!nagyon sokat....
Kedves kérdezõ, mi van ha a betöltendõ karmádhoz tartozik a család és pont nem vállalod be? Ugye nem gondolod, hogy a "le nem dolgozott adósság" kamatostul nem lesz a nyakadon legközelebb? Egyébként nem csak a döntések és tettek, hanem a nem-döntések és nem-cselekvés is okoz karmát, néha sokkal csúnyábbat. Szóval ilyen cseles módon nem lehet kibújni alóla. Egy tanító mondta a külvilágtól elvonuló szent emberkékrõl, hogy "na jah, így könnyû! Egy bordélyban maradjanak tiszták" ...
Ha létezik ilyen feljegyzés, azt is ember készítette. Következésképpen az õ hitét tükrözi. Innentõl kezdve pedig vagy igaz, vagy nem..
A kérdező hozzászólása: Egyébként a keleti vallások esetében (ezektõl származik a karma gondolata) van valami feljegyzés , hogy mi alapján föltételezik azt , hogy a valóságban jelen van egy ilyen hatás-visszahatás dolog?
Ha valóban létezõ dolog a karma törvénye... Na, itt van a kutya elásva!
Az élet alapvetõen semmilyen, nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Te vagy, vannak mások és vannak döntések.
A kérdező hozzászólása: Egyébként az ÉLET alapvetõen rossz, annak ellenére, hogy történnek jó dolgok is (ezt a hülye is látja ha kicsit szétnéz a világban). Ennek alapján meg minek továbbadni az életet?
"Ha jól tudom azok a buddhisták akik nagyon komolyan veszik a vallásukat nem házasodnak nincs élettársuk gyerekük meg végképp nem." Rosszul tudod. Elvileg akkor könnyebben koncentrálnak az útjukra, ha nincs családjuk, de senki sem tiltja. És vannak közismert papok akiknek van családja.
Elõször is tisztázzuk mi a karma.Jelentése /cselekedet/. Minden pillanatban döntéseket hozol és e szerint cselekszel. Mindig a cselekedeteid következményét szenveded el éled meg, döntéseid határozzák meg sorsod.Pozitív karmát pozitiv csele kedetekel érhetsz el.A pozitív nem feltétlenül a társadalmi elvárások megfelelõje, inkább tartsd magad a tíz parancsolathoz, bajod nem lehet belõle.Ha most monogám életet akarsz élni annak lehet az is akövetkezménye, hogy következõ életedben egy nagy családba fogsz születni, életed elõzõ és majdani cselekedeteidtöl függõen lehet pozitív-negativ és hogy mit kell megtapasztalnod még Üdv Levis56.
lehet hogy elõzõ életedben nõtlenségi fogadalmat tettél és most is érvényben van. Kérd meg istent hogy vegye le rólad, imában. kérd a jelet hogy levette rólad. nem okoz jó karmát ha szenvedsz, törlesztesz de attól még nem lesz jó. Meg lesz a jónak a lehetõsége, de azért tenni is kell. tegyél jót! Ez azért is jó mert akkor legalább emberekkel találkozol és könnyebben megtalálod a párodat.
Sajnos a mi korosztályunkban nõhiány van, max. 40 éves nõkkel ismerkedhetünk.
A kérdező hozzászólása: Ha jól tudom azok a buddhisták akik nagyon komolyan veszik a vallásukat nem házasodnak nincs élettársuk gyerekük meg végképp nem. Ha jól emlékszem ezeket meg azért tagadják meg mert úgy gondolják , hogy így a következõ inkarnációjuk jobb lesz. (A youtub-on fenn van TIBETI HALOTTAS KÖNYV néven.) ((A buddhizmus olyan vallás ami döntõ részt a karma létezésébe vetett hiten alapul.))
Bocsika de ez hlység. Azzal vonzol magadnak pozitív karmát ha igaz életet élsz. Ha megéled az összes érzelmedet, a kellemetleneket is és ezt bizony úgy tudod megtenni ha adott esetben kapcsolatra lépsz másokkal ha a sors úgy hozza. De van egy olyan érzésem hogy te félsz a társas léttõl és így próbálod idealizálni... Bocs ha érzékeny pontra tapintottam.
Azt tedd, amire vágy.ha vágysz családra, akkor legyen.A legfontosabb a megtapasztalás.Amire vágysz, azt meg akarod tapasztalni, és abból "tanulsz" hülye szó, inkább valódi önmagadra ébredsz újra! A buddhista papok már olyan szinten vannak, ahol nem érzi szükségét hogy más emberektõl szerezzék meg az elismerést, szeretetet.Valószínûleg megtapasztalták a család adta fejlõdést.Nem azért nincs nekik, mert megvonják maguktól.Megtanultak egyedül teljességben élni.És nekik hatalmas családjuk van, az egész világ.:) Csak õk mér befelé "élnek", nem kifelé.Mindig az légy, aki szerinted éppen vagy, amivel azonosulni tudsz! Ne akard becsapni a folyamatot.KIröhög hehe:)

Anyukák! Ha valaki megkérdezné, hogy mért lettetek szülők, akkor mit válaszolnátok? Egyáltalán létezik erre válasz?

Legjobb válasz: Ezt kérdezd meg a Radics, Balogh, Orsós, Kolompár család nõi tagjaitól:)

Ezt kérdezd meg a Radics, Balogh, Orsós, Kolompár család nõi tagjaitól:)
Én már kérdeztem. Azt mondta anyukám azért, mert gyereket akart :) Na mondom kössz, most sokkal okosabb lettem :)
Mert szerettem volna gyereket.Õszintén szólva többet kaptam az anyaságtól mint amit valaha reméltem. Egyébként nagyon nehéz megfogalmazni ezt az egészet.
Tõlem senki sem kérdezte, csak azt, hogy mi leszel, ha nagy leszel? Kb. 5 évesen is azt mondtam, hogy anyuka leszek. Korán szeretnék az lenni, és három gyerekem lesz. Most egy babám van, nemsoká tervezzük a tesót, a koránból pedig annyi lett, hogy szereztem egy diplomát, meg dolgoztam kicsit az életben (nem szakmában, élelmiszeriparban) aztán jöhetett a baba, a férjem is nagyon szerette volna. Remélhetõleg 27 évesen már kétgyerekes anyuka leszek, és azt mondom, mindig is arra vártam, hogy anyuka lehessek.
Létezik és elég egyszerû is. Mert egy CSODA ! :)
Tudnodd kell, hogy az erzelmeink valtozoak, tehat minden kornak megvan a sajat igenye, mig a 18 eves a szerelemre vagyik, ugy egy ffiatal hazasparnal eljon az ido, amikor egy babara vagynak! Ugy erzem, hogy legtobben igy lettek szulok, de vannak kivetelek is termeszetesen.
Képtelen vagyok leírni, milyen érzés amikor ketyeg a biológiai óra. Érzed, hogy anyává kell válnod. Nagyon nehéz ennek nemet mondani. Van egy kislányom, mostanában kapott el a vágy a kistesó után. Úgy érzem megõrülök. De most nem fér bele a keretbe a kistesó :(
Én azokra vagyok kíváncsi, akiknek már felnõtt a gyereke.
Olyat is hallottam, hogy azért hogy legyen aki öregkorára ápolja, na ez nem semmi. Egy idõs embert manapság arra használnak, hogy iskolai-óvodai szünetekben letámasszák az unokát és végre eltûnhessenek valahová.
Igazából erre a kérdésre én is csak annyit tudnék válaszolni, hogy azért, mert gyereket szerettem volna :) Anyának lenni amúgy egészen más, mint ahogy képzeltem. Sokkal nehezebb, és sokkal csodálatosabb.
"Gumi nélkül sztunk.."

Az enegriavámpírok tudják magukról hogy azok? Már ha valóban léteznek

Legjobb válasz: Nincsenek ezzel tisztában, nem szándékosan szívják le a másik energiáját.

Nincsenek ezzel tisztában, nem szándékosan szívják le a másik energiáját.
én ismerek olyan embert, aki tudja magáról hogy képes elszívni mások energiáját, és irányítani is megtanulta Szóval van aki tud róla hogy õ az, de nincsenek sokan...
Léteznek energiavámpírok, valószínuleg megéreznéd ha lenne akár egy is a kozeledben... A társaságában mindig gyengének, fáradtnak éreznéd magad. Nem mindig tudják magukról, de van amikor igen, és néha még irányítani is tudják ezt a képességet.
Ha valaki sokat olvas errõl a témáról, akkor esetleg rájöhet, hogy õ is az. Persze ehhez kell némi önismeret. Én például egyre inkább azt gondolom, hogy az vagyok :-) Azóta megpróbálok jobban figyelni a környezetemre, barátaimra, érdeklõdöm a "hogy létük" felõl, és megpróbálok jobban figyelni, hogy mit mondanak. Esetleges gondjaikra késõbb is rákérdezni, hogy megoldódott-e, stb. Nem mindig megvárni, hogy õk keressenek, hanem én is keresem õket. Nem mindig csak a bajaimmal traktálni õket, ilyenek. Persze lehet, hogy ez kevés, de igyekszem.
Én tudom! Energia vámpir nálunk is van!!!minden nap eljön, beledugja a két fogát a konnektorba, és szivja az áramot!miközben ezt teszi még zúg is!és ez miatt minden hónap végén a villanyszámla hatalmas.ne tudjátok meg:-DDD
A kérdező hozzászólása: csak mert ha tényleg léteznek akkor nekem az egyik ismerõsöm az és mintha direkt csinálná, látszik rajta hogy sose elég neki...:O
A kérdező hozzászólása: ... :D:D Jóvan..:D:D


Létezik, hogy egy alapvetõen egyáltalán nem szégyenlõs, magabiztos (nak látszó), bárkivel könnyen barátkozó férfi zavarba jön és gátlásossá válik, ha olyan nõrõl van szó, aki komolyabban érdekli?

És félénkségbõl nem közeledik hozzá? Vagy ez csak a félénk fiúkra jellemzõ?

Legjobb válasz: Bizony, hogy létezik. Ha pl engem megnézel baráti társaságban, mindennek látszok, csak félénknek nem! Sõt, azt hihetnéd, hogy magabiztos vagyok, meg néha a társaság középpontja, ha úgy alakul. Ez oké is, de ez nem jelenti azt, hogy a lányoknál/nõknél is így vagyok. Épp ellenkezõleg. Ha valaki komolyan tetszik, azzal nagyon gyáva vagyok. Ezzel nem tudok mit kezdeni, mert efféle tapasztalatom kevés van és nem merek kezdeményezõ lenni. Egyszerûen nem megy, valami meggátol... ez van. :\ 23/F

Bizony, hogy létezik. Ha pl engem megnézel baráti társaságban, mindennek látszok, csak félénknek nem! Sõt, azt hihetnéd, hogy magabiztos vagyok, meg néha a társaság középpontja, ha úgy alakul. Ez oké is, de ez nem jelenti azt, hogy a lányoknál/nõknél is így vagyok. Épp ellenkezõleg. Ha valaki komolyan tetszik, azzal nagyon gyáva vagyok. Ezzel nem tudok mit kezdeni, mert efféle tapasztalatom kevés van és nem merek kezdeményezõ lenni. Egyszerûen nem megy, valami meggátol... ez van. :\ 23/F
annyira nem tartom magam gyámoltalannak, de egy bizonyos nõ közelében szó szerint leblokkolok. szóval van ilyen
nem. aki magabiztos az mindig az. aki emg jtsza, annél figyelhetõ meg ez a jelenség....
Akkor nem vagyok egyedül ezzel.. :) 28F
Én is így vagyok vele 18/f
Én is annyira így jártam... Nem is tudtam a randin úgy viselkedni, ahogy kellett, el is buktam a csajt, most várhatok kb 5-8 évet, amíg valaki megint komolyan fog érdekelni.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Valószínûleg amúgy sem jöttél be a lánynak, különben nem zavarta volna a zavart viselkedésed, még talán jó néven is vette volna :-) Ne sajnáld, biztosan találsz majd jobbat!
Én most a reinkarnációban reménykedem, meghalok-újjászületek-emberként-férfiként-aki jóképû, és akkor ilyen helyzetekbe nem keveredek. Vagy még ebben az életemben átállítódik bennem a vonzalom, és õszintén fogok tudni lelkesedni korában hozzámillõ, átlagos vagy csúnya nõkért, ahol esélyem is van. Minden fejben dõl el.

Létezik, hogy valakinek nem bir hátközépig megnölni a haja ha nem festi, vasalja, göndöríti, csak ápolja?

Legjobb válasz: Igen, létezik sajnos. Enyém pont odáig képes nõni, tovább nem, bármit teszek. Egyszer se volt festve a hajam nekem sem, kb 3szor volt kivasalva és ennyi. De egyik barátnõmnek meg a vállnál tovább nem nõ a haja, pedig már vagy 8 éve növeszti.

Igen, létezik sajnos. Enyém pont odáig képes nõni, tovább nem, bármit teszek. Egyszer se volt festve a hajam nekem sem, kb 3szor volt kivasalva és ennyi. De egyik barátnõmnek meg a vállnál tovább nem nõ a haja, pedig már vagy 8 éve növeszti.
Létezhet :) a haj növekedési fázisa átlagban 2-6 év. Ha valakinek pl 3 évig nõ a haja mielõtt kihullana havi 1 centit, , az ugye 36 centi, ebbõl pár havonta muszáj vágatni, tehát így nagyjából hátközépnél megáll. De növekedhet csak 2 évig vagy havi 0, 5 centis növés is elõfordulhat, így még hátközépig sem ér le. A haj növekedési fázisa genetikán múlik, szóval ezt megnyújtani tudtommal nem lehet.
Létezhet, de extrém eset. Sokkal valószínûbb, hogy más áll a háttérben. Kismillió dolog van, amitõl törhet vagy roncsolódhat a haj, érdemesebb ott keresgélni, na meg hogy mennyit szoktál vágatni.
Létezünk! Meglátogassunk?
Igen tényleg hat! Minden nap lefekvés elõtt egyél meg egy fél tõ verbénát, majd a virágfölddel kend be a felsõtested, és így állj fejen három percig. Hidd el védett leszel a vámpírok ellen. De vigyázz, a farkasember ellen nem véd, arra a pitypang a hatásos.
A kérdező hozzászólása: jolvan a helyesírásomat azt nenézétek mert szlovák vagyok és a helyesírásom még egy döglött hintalóét sem éri fel
"eszt" nem tudom, hogy inkább sírjak vagy nevessek ezen.
Nem, nem hat. És vámpírok nem léteznek. Ahogy a Télapó meg a Húsvéti Nyuszi sem.
A fézer elég hatásos ellenük...
Ahogy minden gyógynövénynek, ennek is megvan a maga története. [link] De nem értem, mi köze lenne ennek a vámpírokhoz. Nem kéne mindent a Vámpírnaplókon keresztül látni. Az egy fiktív történet.
"eszt"?
Jó magam is az vagyok, de ha nagyon gyorsan nem keresed elõ a helyesírási könyvet, akkor meglátogatlak nem lesz jó vége... még a verbéna sem fog segíteni rajtad!!
Nem
Már bocs de a pitypang mérgezõ!

Hogyan tegyem túl magam, ha az ember, akit tiszta szívemből mélyen szerettem, most eltol magától és bunkó módon bánik velem? Létezik, hogy valaki 1 hónap alatt kiábránduljon?

1,5 éve vagyunk együtt, és az utóbbi 1-2 hónapban egyre rosszabb lett, először csak olyan fura, kedvetlen volt, nem akart nagyon találkozni..egy idő után ettől feszült lettem és volt 1-2 kisebb vitánk.. most azonban már azt mondja, neki már elege van az egészből, ha akarom keressem, ha nem nem.. mondtam neki, hogy megígérte, hogy nem lesz velem ilyen, de erre csak annyit válaszolt, ő már csak ilyen.. borzasztóan fáj, nyugtatókon élek, próbálom magamban keresni a hibát, pedig nagyon igyekeztem mindig a legjobbat adni neki.. ráadásul vizsgaidőszak is van.. L/19 F/27

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle ,hogy mi a baja ,hát ha csak nem meri veled megbeszélni. Azt is meg lehet kérdezni ,hogy van -e valakije . Ha összejött valakivel hagyd ,hagy menjen el. Akkor nem érdemled meg ,hogy kikészülje tõle.

Kérdezd meg tõle , hogy mi a baja , hát ha csak nem meri veled megbeszélni. Azt is meg lehet kérdezni , hogy van -e valakije . Ha összejött valakivel hagyd , hagy menjen el. Akkor nem érdemled meg , hogy kikészülje tõle.
Állj a lábadra, ne hagyd, hogy egy bunkó tönkretegye az életed és nem érdemli meg, hogy még akár egy percet is rápazarolj az életedbõl, ha ilyeneket mondott.Jön majd az igazi elõbb-utóbb, ne ragadj meg egy ilyen alak mellett, mert nem éri meg.Magadra gondolj és a jövõdre.És múlt idõben írtad, hogy "szerttem"....akkor sztem nem kérdés mit kell tenned, lépj tovább, fel a fejjel!
Szerintem az már régebb óta él benne, nem csak 1 hónapja. Az is lehet, hogy van valaki, aki felkeltette az érdeklõdését, és ezért taszít el. A hibát ne magadba keresd. 24/n
Gondolom már nincs annyira odáig érted mint az elején de elhagyni nem akar...Vagy pedig valami konkrét oka van a dolognak. Mondd meg neki, hogy te ezt így nem bírod tovább, és ha nem mondja el mi a baja, elhagyod.
Szórakozik is, mert hagyod magad. Ne telefonálgass, hanem keresd föl személyesen, és zárd le a kapcsolatot. Egyértelmû, hogy csak kihasználja a ragaszkodásod. Ne hagyd magad, mert rosszabb lesz. Miután kitetted a szûrét, ne reagálj a kereséseire. Hidd el, csak így lehet kilábalni belõle. 24/n
Nem hiszem, hogy benned lenne a hiba.Létezik hirtelen kiábrándulás, de szerintem ebben az esetben másról van szó.
Az elõttem szólóknak igaza van. Tudom, mennyire nehéz. De innentõl kezdve ne keresd, ne írj neki, koncentrálj a tanulnivalóidra. Kezdj újra kinyílni, öltözködj csinosan, ha összefuttok, húzd ki magad, mosolyogj, vess oda egy sziát, és tovább. Lássa csak mit vesztett. Gondolj magadra!!! Nehogymár játszhasson veled!! Ne hagyd magad, többet érsz te ennél. Neki ez így jó, nyitva hagy egy kiskaput, amin bármikor visszatáncolhat, ha akar, de ezt NE hagyd. Ki fog használni. Tényleg. Nem fog változni. Ha mégis eszébe jut, hogy akar, akkor meg kaparjon csak érted. Tudom mit beszélek, én is szinte ugyan ilyen szituációban voltam pár hónapja, aztán most megint ilyenben vagyok :( Baromi nehéz, de megéri!! Talpra állsz, több leszel, tanulsz az esetbõl. Kitartást!
A kérdező hozzászólása: De ha nincs annyira odáig értem (ami egyébként sajnos igaznak tûnik) akkor miért nem akar elhagyni??? Miért mondja hogy leszarja az egészet, azt csinálok amit akarok és mégis mikor arra kerül a sor, hogy jó, ha szeretné zárjuk le, akkor meg terel és meghuzza magát rövid idõre?
van valakije
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) A környezetemben mindenki ezt mondja, hogy hagyjam, mert nem jó ember, és sajnos igazuk is van..de egyszerûen nem megy, állandóan arra gondolok, mennyire jó volt régen, láttam a szemében hogy szeret.. Mai napon felhívtam és tisztáztam vele, hogy ha szeretné hogy vége legyen, mondja meg korrektül és többet nem keresem soha, de erre csak annyit mondott érti, és elterelte a témát.. Ilyenkor nem tudom már tényleg, mire gondoljak, a tudatára adtam, hogy ne belõlem hozza ki, hogy kimondjam, hanem tegye meg õ maga ha így érzi, mégsem teszi..közben meg mégis eltol magától. Volt hogy elküldött, hogy elege van idegesitem és hagyjam békén..nem kerestem fél napig, majd õ írogatott, hogy most mi történt, miért nem irok mi bajom.. Néha ugy érzem, azt hiszi, velem szórakozhat..
Nyugtatókon élsz? Emiatt? Ez az ember nem érdemel meg téged. Saját érdekedben el kellene hagynod. Állj ki magadért, mert ebben a "kapcsolatban" egyedül magadra számíthatsz, az meg már nem is igazi kapcsolat :( Hogyan tedd túl magad? Légy erõs, bíztasd magad, hogy lesz majd valaki aki úgy fog szeretni, ahogy azt tényleg megérdemled.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a bátorítást, rászánom magam és erõs leszek! Csak ne szeretném ennyire...:S
Ilyen amióta posta van létezik.Postán maradó küldeményként kell feladni.
Így van, de ez nem minden Postán elérhetõ szolgáltatás. Érdemes a Posta honlapján elõre ellenõrizni.
A kért postára menj el és ott személyese beszéld meg a postással. A feladó "Postán marad" megjegyzéssel adja fel. A másik: ha személyes átvétellel kéred. "Címzett kezébe".

Ha a szülés várható időpontja előtt 3 héttel elmegy a nyákdugó létezik hogy túlhordja valaki akár 2 héttel a babát?

Én ugy tudom ha elmegy a nyákdugó azzal beindul a "szülés" és igazán napok kérdése mikor érkezik a pici nem pedig hetek akár 1 hónap kérdése. Igaz ez?

Legjobb válasz: Létezik, a fájások ettõl nem indulnak be. Nyitva a méhszáj, de van, aki úgy hordja ki végig a babát. A dugó távozását ne keverd a burokrepedéssel, az már beindíthatja a fájásokat, de még az sem törvényszerû. Az orvos inkább a méhszáj állapotából tud következtetni, kb (!!) mikorra várható a szülés. Türelem!

Létezik, a fájások ettõl nem indulnak be. Nyitva a méhszáj, de van, aki úgy hordja ki végig a babát. A dugó távozását ne keverd a burokrepedéssel, az már beindíthatja a fájásokat, de még az sem törvényszerû. Az orvos inkább a méhszáj állapotából tud következtetni, kb (!!) mikorra várható a szülés. Türelem!
A a nyákdugó kijött, még akár 3 heted is lehet a szülésig. Változó.

Létezik olyan htmlben hogy ha valaki rákattint egy képre megváltozik az ő gépén a honlap felbontása?

Kódot lécci vagy linket... Előre is köszi

Legjobb válasz: html-ben? : csinálsz 3 különbözõ felbontású honlapot, +linkeket. elegánsabb: php-val generált html, és egy *html 3db css, melyeket vált. mégszebb: php-val generált style.

html-ben? : csinálsz 3 különbözõ felbontású honlapot, +linkeket. elegánsabb: php-val generált html, és egy *html 3db css, melyeket vált. mégszebb: php-val generált style.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!