Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki létezik (165 db)

Ha valóban létező dolog a karma törvénye akkor pozitív karmát vonzhat a következő életre ha úgy élem le a mostani életemet, hogy nem lesz családom és élettársam se soha?

Szval teljesen magányosan. 24f

Legjobb válasz: Ez nem hiszem, hogy így mûködik. A családban is lehet valakinek pokoli élete. Stb. Talán legbiztosabb módja, hogy jó történjen veled, ha nem magadra gondolsz. Mert most ugye a terved eléggé csak saját magadnak kedvez, tehát csak a saját érdekeidet veszed figyelembe. Egy pár, esetleg család megtaníthat magadat mások mögé helyezni a sorban. De ha ez nem jön be és továbbra is magányos akarsz maradni, kezdj segíteni másokon. A világon rengeteg ember szorulna segítségre, akikre a kutya sem gondol. 24 vagy, bármit kezdhetsz magaddal.

Ez nem hiszem, hogy így mûködik. A családban is lehet valakinek pokoli élete. Stb. Talán legbiztosabb módja, hogy jó történjen veled, ha nem magadra gondolsz. Mert most ugye a terved eléggé csak saját magadnak kedvez, tehát csak a saját érdekeidet veszed figyelembe. Egy pár, esetleg család megtaníthat magadat mások mögé helyezni a sorban. De ha ez nem jön be és továbbra is magányos akarsz maradni, kezdj segíteni másokon. A világon rengeteg ember szorulna segítségre, akikre a kutya sem gondol. 24 vagy, bármit kezdhetsz magaddal.
felejtõs a téma rossz úton jársz, sokat kell még tanulnod ha ezt így gondolod!!!nagyon sokat....
Kedves kérdezõ, mi van ha a betöltendõ karmádhoz tartozik a család és pont nem vállalod be? Ugye nem gondolod, hogy a "le nem dolgozott adósság" kamatostul nem lesz a nyakadon legközelebb? Egyébként nem csak a döntések és tettek, hanem a nem-döntések és nem-cselekvés is okoz karmát, néha sokkal csúnyábbat. Szóval ilyen cseles módon nem lehet kibújni alóla. Egy tanító mondta a külvilágtól elvonuló szent emberkékrõl, hogy "na jah, így könnyû! Egy bordélyban maradjanak tiszták" ...
Ha létezik ilyen feljegyzés, azt is ember készítette. Következésképpen az õ hitét tükrözi. Innentõl kezdve pedig vagy igaz, vagy nem..
A kérdező hozzászólása: Egyébként a keleti vallások esetében (ezektõl származik a karma gondolata) van valami feljegyzés , hogy mi alapján föltételezik azt , hogy a valóságban jelen van egy ilyen hatás-visszahatás dolog?
Ha valóban létezõ dolog a karma törvénye... Na, itt van a kutya elásva!
Az élet alapvetõen semmilyen, nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Te vagy, vannak mások és vannak döntések.
A kérdező hozzászólása: Egyébként az ÉLET alapvetõen rossz, annak ellenére, hogy történnek jó dolgok is (ezt a hülye is látja ha kicsit szétnéz a világban). Ennek alapján meg minek továbbadni az életet?
"Ha jól tudom azok a buddhisták akik nagyon komolyan veszik a vallásukat nem házasodnak nincs élettársuk gyerekük meg végképp nem." Rosszul tudod. Elvileg akkor könnyebben koncentrálnak az útjukra, ha nincs családjuk, de senki sem tiltja. És vannak közismert papok akiknek van családja.
Elõször is tisztázzuk mi a karma.Jelentése /cselekedet/. Minden pillanatban döntéseket hozol és e szerint cselekszel. Mindig a cselekedeteid következményét szenveded el éled meg, döntéseid határozzák meg sorsod.Pozitív karmát pozitiv csele kedetekel érhetsz el.A pozitív nem feltétlenül a társadalmi elvárások megfelelõje, inkább tartsd magad a tíz parancsolathoz, bajod nem lehet belõle.Ha most monogám életet akarsz élni annak lehet az is akövetkezménye, hogy következõ életedben egy nagy családba fogsz születni, életed elõzõ és majdani cselekedeteidtöl függõen lehet pozitív-negativ és hogy mit kell megtapasztalnod még Üdv Levis56.
lehet hogy elõzõ életedben nõtlenségi fogadalmat tettél és most is érvényben van. Kérd meg istent hogy vegye le rólad, imában. kérd a jelet hogy levette rólad. nem okoz jó karmát ha szenvedsz, törlesztesz de attól még nem lesz jó. Meg lesz a jónak a lehetõsége, de azért tenni is kell. tegyél jót! Ez azért is jó mert akkor legalább emberekkel találkozol és könnyebben megtalálod a párodat.
Sajnos a mi korosztályunkban nõhiány van, max. 40 éves nõkkel ismerkedhetünk.
A kérdező hozzászólása: Ha jól tudom azok a buddhisták akik nagyon komolyan veszik a vallásukat nem házasodnak nincs élettársuk gyerekük meg végképp nem. Ha jól emlékszem ezeket meg azért tagadják meg mert úgy gondolják , hogy így a következõ inkarnációjuk jobb lesz. (A youtub-on fenn van TIBETI HALOTTAS KÖNYV néven.) ((A buddhizmus olyan vallás ami döntõ részt a karma létezésébe vetett hiten alapul.))
Bocsika de ez hlység. Azzal vonzol magadnak pozitív karmát ha igaz életet élsz. Ha megéled az összes érzelmedet, a kellemetleneket is és ezt bizony úgy tudod megtenni ha adott esetben kapcsolatra lépsz másokkal ha a sors úgy hozza. De van egy olyan érzésem hogy te félsz a társas léttõl és így próbálod idealizálni... Bocs ha érzékeny pontra tapintottam.
Azt tedd, amire vágy.ha vágysz családra, akkor legyen.A legfontosabb a megtapasztalás.Amire vágysz, azt meg akarod tapasztalni, és abból "tanulsz" hülye szó, inkább valódi önmagadra ébredsz újra! A buddhista papok már olyan szinten vannak, ahol nem érzi szükségét hogy más emberektõl szerezzék meg az elismerést, szeretetet.Valószínûleg megtapasztalták a család adta fejlõdést.Nem azért nincs nekik, mert megvonják maguktól.Megtanultak egyedül teljességben élni.És nekik hatalmas családjuk van, az egész világ.:) Csak õk mér befelé "élnek", nem kifelé.Mindig az légy, aki szerinted éppen vagy, amivel azonosulni tudsz! Ne akard becsapni a folyamatot.KIröhög hehe:)

Ha valóban létezik jóslás, akkor ez miért nem történik meg?

A jósok miért nem jósolják meg maguknak a lottó számokat? Vagy ha annyira élesen nem látnak a jövőbe, akkor is előre láthatnák a nagy katasztrófákat, szólhatnának előtte. Ilyen miért nincs soha, ezeket a tényeket mérlegelve, miért hisz bárki is a jóslásban?

Legjobb válasz: Erre az az univerzális válaszuk, hogy ez nem így mûködik. Magyarra lefordítva pedig azt jelenti, hogy azért, mert csalók, és nem is tudnak jósolni.

Erre az az univerzális válaszuk, hogy ez nem így mûködik. Magyarra lefordítva pedig azt jelenti, hogy azért, mert csalók, és nem is tudnak jósolni.
fú én már kezdtelek komolyan venni:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Egyet értek, szerintem hülyeség az egész, ha egy ilyen ezoterikus hívõt megkérdezek valamirõl, csak mismásol, értelmes magyarázatot nem tud, mondd valami általános süket dumát és el van intézve. De hogy lehet annyi ember aki ezeket beveszi?
A kérdező hozzászólása: mond*
"Ha valóban létezik jóslás, akkor ez miért nem történik meg?" Azért mert nem létezik jóslás. Ismerõsöm ismerõse dolgozott az ezo tv-nél és mesélt ezt-azt......;)
A kérdező hozzászólása: Annyira felháborító, az ezo tv, meg a hasonló mûsorok, sok szegény idõs naív embert átverik, aki telefonál jól lehúzzák, ez a tv legalja szerintem.
Úgy, hogy az egyik kedves jósnõt lecsukták csalás miatt. Õ vajon miért nem látta elõre?
Sajnos az emberek borzasztóan hülyék és naivak. Ügyes manipulálással bármit el lehet hitetni azokkal, akik fogékonyak rá. Ezt használják ki ezek a csalók. Azt viszont meg kell hagyni, ügyesen csinálják, hogy ennyi embert át tudnak verni. Viszont az, hogy van hozzá pofájuk, az szánalmas.
A komoly jósok nem foglalkoznak olyan pitiáner ügyekkel, mint a lottószámok! Tudják õk, hogy nem lenne tisztességes, ha minden héten megnyernék a lottóötöst, hiszen õk nem a pénzre hajtanak! Õk ennél sokkal emelkedettebb dolgokkal foglalkoznak, és a világ spirituális felemelkedését segítik elõ. A természeti katasztrófákról pedig azért nem szólnak, mert egyrészt nem akarnak pánikot kelteni, másrészt mert tudják, hogy ennek így kell történnie! Nem avatkozhatnak bele a világ rendjébe. Ezenkívül nem lehet parancsra jósolni, a jós csak azt látja, amit az univerzum felfed elõtte. Troll voltam, elnézést, ha valaki komolyan vett.

Ha valóban léteznek jósok. Akkor miért nem jósolják meg maguknak a lottót? Csak egy PL.

nem fura picit? :P

Legjobb válasz: Nem fura, mert jósok nincsenek, csak szélhámosok. :)

Nem fura, mert jósok nincsenek, csak szélhámosok. :)
A kérdező hozzászólása: Ht igen, inkább! :D:)


Az enegriavámpírok tudják magukról hogy azok? Már ha valóban léteznek

Legjobb válasz: Nincsenek ezzel tisztában, nem szándékosan szívják le a másik energiáját.

Nincsenek ezzel tisztában, nem szándékosan szívják le a másik energiáját.
én ismerek olyan embert, aki tudja magáról hogy képes elszívni mások energiáját, és irányítani is megtanulta Szóval van aki tud róla hogy õ az, de nincsenek sokan...
Léteznek energiavámpírok, valószínuleg megéreznéd ha lenne akár egy is a kozeledben... A társaságában mindig gyengének, fáradtnak éreznéd magad. Nem mindig tudják magukról, de van amikor igen, és néha még irányítani is tudják ezt a képességet.
Ha valaki sokat olvas errõl a témáról, akkor esetleg rájöhet, hogy õ is az. Persze ehhez kell némi önismeret. Én például egyre inkább azt gondolom, hogy az vagyok :-) Azóta megpróbálok jobban figyelni a környezetemre, barátaimra, érdeklõdöm a "hogy létük" felõl, és megpróbálok jobban figyelni, hogy mit mondanak. Esetleges gondjaikra késõbb is rákérdezni, hogy megoldódott-e, stb. Nem mindig megvárni, hogy õk keressenek, hanem én is keresem õket. Nem mindig csak a bajaimmal traktálni õket, ilyenek. Persze lehet, hogy ez kevés, de igyekszem.
Én tudom! Energia vámpir nálunk is van!!!minden nap eljön, beledugja a két fogát a konnektorba, és szivja az áramot!miközben ezt teszi még zúg is!és ez miatt minden hónap végén a villanyszámla hatalmas.ne tudjátok meg:-DDD
A kérdező hozzászólása: csak mert ha tényleg léteznek akkor nekem az egyik ismerõsöm az és mintha direkt csinálná, látszik rajta hogy sose elég neki...:O
A kérdező hozzászólása: ... :D:D Jóvan..:D:D

Valóban létezik női logika? :D Ha igen, akkor valaki valaha megértette már? :D Kösz előre is.

Legjobb válasz: Állítólag valóban létezik. De nekem sajnos még nem sikerült megértenem...

Állítólag valóban létezik. De nekem sajnos még nem sikerült megértenem...
Férfi a nõi logikát nem értheti meg soha. Gyakran a nõk sem értik a nõi logikát, de ha ezt szóvá teszed, halál fia vagy. :)
Javaslom ennek a kérdésnek inkább az ezotéria kategóriát...
A nõi logika mûködésmechanizmusa a világ leg egyszerübb dolga. Egy 4 betûs mondattal el tudom nektek magyarázni: Csak.
3. letöltök a netrõl egy dokumentumot az ostorkészités rejtelmeirõl.
Hmmm... Szóval ez egy férfias topic... Valóban, mert eddig csak hõbörgõ hímek locsogása, semmi más. Tisztelet a kivételnek. (2. válasz) Tehát értelemszerûen a nõk fellázadnak. Egyelõre csak én, de lehet, hogy hozok majd erõsítést. :P Ha pedig vacsorát akarsz, akkor két lehetõséged van: 1. Megcsinálod magadnak. (Ha nagyon jófiú akarsz lenni, akkor az egész családnak is.) 2. Visszaemlékszel arra, anyukád hogyan tanított kisgyermekkorodban, és szépen, kedvesen, udvariasan kéred. :)
És hogy meglegyen a férfias határozottság és kövezkezetesség is amit annyira hiányoltál: - Asszony!!! Kérem a vacsorát vagy odacsapok!
Na most ez egy férfias topic tehát értelemszerüen itt a nõk vannak elnyomva. Természetesen belinkelhetsz egy nõi tipikot s akkor átmegyünk oda fülünket farkunkat behuzzni.:) ))
Ó, most de ismered a szabályzatot, Kilowatta... Azt nem olvastad benne, hogy csak valós kérdéseket szabad kiírni? Ez pedig nem tûnik annak, mert a _hímnemû_ kérdezõ láthatóan nem tudományos választ várt a kérdésére. Akkor miért is ide írta ki? Vagy offolni sem lehetne, ugyebár, meg válaszra válaszolni sem stb. Ezekkel nem volt problémád eddig. Szóval néha érvényes a szabályzat, néha meg nem? Ez milyen logika már? Hol van a férfias határozottság és következetesség? :P Node nem bántalak, mert te legalább vicces vagy. És bátor is. A többiek inkább behúzták fülüket-farkukat. :D Inkább interjúvoljuk meg a kérdezõt, hogy milyen konkrét példára gondolt. Frici, fejtsd ki az esetet pontosan és alaposan, legyél olyan kedves. És írd le azt is, hogy te férfiként mit csináltál / mondtál volna másképp, szerinted mi lett volna a megoldás. Szóval legyünk már konstruktívak. :)
No de uj kérdést uj kérdésben kell ám feltenni. Nem itt. Itt már férfiuralom van.:) )
Na, azért... ;) Én is tudnék érdekeseket kérdezni a férfiak gondolkodásmódjával kapcsolatban, aztán alaposan fel kellene kötnötök a gatyátokat, hogy válaszolni tudjatok... De mint fentebb írtam, a nõket sem nagyon lehet megérteni sokszor. Szóval szerintem úgy általában az embereket. Bonyolultak vagyunk...
Lapítunk, lapítunk!!!
Nana, azért vigyázzatok magatokra, mert figyelek ám. :D
A kérdező hozzászólása: Kedvea valaki! Azért nem értitek meg, mert nincs mit megérteni! :D
A kalapom adom hogy ezt egy fiú / férfi kérdezi .... És mellesleg van az már a férfiak problémája hogy nem értik meg és amugy a férfiak sem túl logikusan gondolkodnak szóval egyik kutya másik eb :)

Ha valaki meghal az tovább létezik valahogy? Ha igen, akkor miért nem lép velem valahogy kapcsolatba a most meghalt nagymamám?

Sokat gondolkodok azon hogy létezik-e és szeretném is, hogy tovább létezzen nagymamám lelke tudata, de nem vagyok biztos benne, mert akár hogy akarom nem lép velem kapcsolatba, sehogy se ...... miért??

Legjobb válasz: Biztos, hogy tovább létezünk, erre rengeteg közvetett bizonyíték van. Miért nem lépnek kapcsolatba a "halottak"? Általában próbálkoznak, de a két világ közt nincs átjárás, így nem olyan könnyû, nem csak akarat kérdése. A ma ismert módok: 1) Telepatikus úton, többnyire álom során. Gyakori, hogy hozzátartozók egyszerre álmodnak az illetõvel, vagy mindegyikük ugyanazt álmodja vele. 2) Médiumokon keresztül (különleges képességû emberek, elektronikus eszközök segítségével - pl. EVP-jelenség) 3) Néha üzenni tudnak máshogy is, pl. lelöknek/arrébb tesznek tárgyakat, amelyeket hozzájuk lehet kötni, de ezt általában a hátramaradottak észre sem veszik, és nem egyszerû odaátról kivitelezni az ilyesmit.

Biztos, hogy tovább létezünk, erre rengeteg közvetett bizonyíték van. Miért nem lépnek kapcsolatba a "halottak"? Általában próbálkoznak, de a két világ közt nincs átjárás, így nem olyan könnyû, nem csak akarat kérdése. A ma ismert módok: 1) Telepatikus úton, többnyire álom során. Gyakori, hogy hozzátartozók egyszerre álmodnak az illetõvel, vagy mindegyikük ugyanazt álmodja vele. 2) Médiumokon keresztül (különleges képességû emberek, elektronikus eszközök segítségével - pl. EVP-jelenség) 3) Néha üzenni tudnak máshogy is, pl. lelöknek/arrébb tesznek tárgyakat, amelyeket hozzájuk lehet kötni, de ezt általában a hátramaradottak észre sem veszik, és nem egyszerû odaátról kivitelezni az ilyesmit.
Nocsak, végre valaki jártas a témában. :) "Ha az esetleg mégis hallucináció lenne" Ezt egyébként könnyen ki lehet zárni, mert számtalanszor hajszálpontosan számoltak be arról, mi zajlott a klinikai halál alatt - sokszor más helyszíneken is. Ez utóbbi még éber állapotban is lehetetlen. Természetesen utólag ellenõrzött dolgokról van itt szó, nem feltevésekrõl. És még valami: a HKÉ hosszú távon, évek alatt teljesen átformálja az embert, ami sajnos sokszor meg nem értettséghez, váláshoz, teljesen más értékrendhez vezet. Egy hallucináció ilyet nem okoz.
Sír Bucher válaszát nem ismétlem meg, a lényeg ott van. A nagymamád elvesztése miatti gyász természetes, ha nagyon erõs volt köztetek a kapocs akkor valóban az emlékeidben fokozottan tovább él.Sõt másokéban is, és a tárgyakban, írásokban amiket õ készített, hagyott hátra. A szép emlékek pedig segítik, hogy túl legyél rajta és elfogadd az elmúlás végleges. Sajnos ez van, bármennyire fájó is. A sok butaság amiket itt összehordanak felesleges, ezek csupán az emberek vágyai, hogy létezhet valami a halál után. Nincs ilyen, de ettõl még szép az élet és lehet méltósággal gyászolni.
Akik nem hiszen az ilyesmikben minek nézik az ezotériás kategóriákat? És pont a jó válaszolókat nem értékelik jóra, persze ha valaki ideírja hogy szilvásbukta azt mindenki lájkolja.
"És pont a jó válaszolókat nem értékelik jóra, persze ha valaki ideírja hogy szilvásbukta azt mindenki lájkolja." Olcsó szórakozás, mert ingyen van. Ne ezzel foglalkozz, legalább olyan kedvesek, és bejelölik nekünk, melyik válaszra kell jobban odafigyelni. ;)
Aki meghal, az nem létezik tovább. Tudom, hogy ez cseppet sem romantikus, de sajnos ez a helyzet. Fogadd el.
A kérdező hozzászólása: Azért erre sincs bizonyíték úgy ahogyan a vallásosnak sincs arra hogy tovább létezünk
Errõl ár több elméletet hallottam. Szerintem olyan mint az alvás. Elalszol, majd máshol ébredsz, de nem emlékszel a korábbi életedre. Valaki szerint a lelkek egy helyen gyülekeznek ilyenkor, ahol nincs család, nincs formájuk a lelkeknek, csak úgy vannak. Én nem akarom elfogadni, hogy halál után a nagy semmi, a megsemmisülés van. Lehet, hogy ezt csak félelembõl mondom, de én hiszek abban, hogy van valami, azt nem tudom, mi, de kell lennie valaminek. Nekem a nagymamám testvére halt meg egy hete. Közel álltunk egymáshoz, és most nagyon fáj a hiánya, de el kell engednem. Én is gondolkodtam, már médiumon, meg hasonló dolgokon, de inkább nyugodjon békében, ha van olyan, hogy lélek, ha nincs. Vasárnap halt meg. Hétfõn reggel becsuktam a konyhában az ablakot, mert hideg volt. Épp, hogy tettem pár lépést a kifele menet, nagy csörömpölés és ablakokat kivágta a szél. A poén a történetben, hogy az ablak jól be volt csukva, ez biztos, és odakint nem fújt a szél. Ezt nem tudom mivel magyarázni, de ijesztõ volt.
50-50% Senki nem tudja bizonyítani. De egyszer mindennek vége. Szóval én nem igazán hiszek benne hogy egy halott rokonom "figyelne" engem. Azt sem tudják biztosra megmondani hogy holnap milyen idõ lesz.:D Akkor meg ugassa meg a tö.kömet 0, 25 mm-rõl az aki azt mondja hogy halálunkig figyel minket.
A kérdező hozzászólása: valóban hihetetlen erõs tudatszintrõl számolnak be az emberek, ami szinte lehetetlen hallucinációtól ugyanis egy hallucinációhoz sokkal erõsebb agyi aktivitásra van szükség mert a klinikai halál állapotában nagyon minimális agyi aktivitás van és ami érdekes baromi tiszta nem homályos zavart élményekrõl van szó. Ha az esetleg mégis hallucináció lenne az tuti nem agyi folyamatok miatt van
"Ha ezek a folyamatok leállnak, az idegek nem továbbítják a jeleket, akkor nincs élet, nincs öntudat." Ez az, amit lassan megcáfolnak. A HKÉ a legnagyobb bizonyíték arra, hogy mégis van ilyenkor öntudat.
Mert a halottak nem lépnek senkivel kapcsolatba! Senki nem tudja, hogy mi van a halál után!
Az attól függ. Ha van valami konkrét dolgotok egymással, akkor érzed a jelenlétét, és kapcsolatba is léphet veled (velem álmon keresztül kommunikált, teljesen egyértelmû volt). Kértem tõle valamit, és teljesítette. Korlátozott ideig van még itt... Ha van valami dolgod vele, akkor te szólj hozzá.
Azért nem, mert nem létezik többé. És lehet, hogy szeretnéd, de attól még az igazság az, hogy a nagymamád emléke benned él tovább - de õ nincs már. Így nem tud kapcsolatba se lépni veled.
De okos vagy Sir Bucker vagy ki a tököm vagy
"Azért nem, mert nem létezik többé." Amit nem látsz, az nem létezik. Olyan biztos ez?
Nem a látás vagy nem látás a lényeg. A sugárzást se látom, mégis bele lehet halni. A lényeg ott van, hogy az öntudat, és az egész, ami mint élõlény alkot minket, egyszerû anyag. Ha mûködnek a biokémiai folyamatok, ha megvan az idegsejtek potenciál-különbsége, akkor van élet. Ha ezek a folyamatok leállnak, az idegek nem továbbítják a jeleket, akkor nincs élet, nincs öntudat. Ha meghalsz, akkor ez a folyamat leáll. Ergo a létezésed megszûnik.
Kérdezõ! Most egy olyan kérést tettél fel, amire a választ SENKI nem fogja tudni megmondani. Ezen harcol egymással a vallás és a tudomány, ez az emberiség egyik örök rejtélye. Majd meglátjuk! A lényeg, hogy legyen életed a halál elõtt!!!
Kedves kérdezõ! Azért nem lépett veled még kapcsolatban mert nem tud. És mindenki aki azt állitja, hogy nem létezik tovább az nem tudja jól. Én nem vagyok vallásos sem, de aki meghal a lelke jelen van az életedben, és ha nagyon jó ember volt akkor ott van a jelenlétedben. De lehet az is, amikor meghalt a nagymamád, akkor lélekvándorláson vett részt és aki akkor született abba szált bele és most benne van. Ez a lélekvándorlás. Remélem segitett és ha nem keress beszélj hozzá szellemtáblán keresztül.
Azért mert nincs neked mondani valója, MÉG! Nem tudom mikor halt meg, nem tudom milyen kapcsolatban voltatok és sorolhatnám a kérdéseket, egy a lényeg, ha õ szeretne veled beszélni, felkeres, álmodban legfõképp. Ezen felül, attól hogy õ meghalt, el kell hogy engedd, meghalt a teste, a lelke tovább él. A mamád volt, szeretted õt, õ is téged, ha szeretne beszél veled, te ne keresd, majd õ jön hozzád, ha kell. Engedd el menni. A lélek létezik, errõl nincs vita, nagyon sokat tudni már a túlvilágról, csak olvasni kéne és mélyen magunkba nézni!
Nem létezik, Magyarországon legalábbis. De ha mégis, azonnal szóljatok nekem is! ;)
Keress befektetõket...
Mi az ötleted és mennyi tõkére lenne szükséged hozzá? Ha megírod privátban, akkor tudok segíteni.
Létezünk! Meglátogassunk?
Igen tényleg hat! Minden nap lefekvés elõtt egyél meg egy fél tõ verbénát, majd a virágfölddel kend be a felsõtested, és így állj fejen három percig. Hidd el védett leszel a vámpírok ellen. De vigyázz, a farkasember ellen nem véd, arra a pitypang a hatásos.
A kérdező hozzászólása: jolvan a helyesírásomat azt nenézétek mert szlovák vagyok és a helyesírásom még egy döglött hintalóét sem éri fel
"eszt" nem tudom, hogy inkább sírjak vagy nevessek ezen.
Nem, nem hat. És vámpírok nem léteznek. Ahogy a Télapó meg a Húsvéti Nyuszi sem.
A fézer elég hatásos ellenük...
Ahogy minden gyógynövénynek, ennek is megvan a maga története. [link] De nem értem, mi köze lenne ennek a vámpírokhoz. Nem kéne mindent a Vámpírnaplókon keresztül látni. Az egy fiktív történet.
"eszt"?
Jó magam is az vagyok, de ha nagyon gyorsan nem keresed elõ a helyesírási könyvet, akkor meglátogatlak nem lesz jó vége... még a verbéna sem fog segíteni rajtad!!
Nem
Már bocs de a pitypang mérgezõ!
De létezik.
, , ...és eszébe sem jut, hogy Kis Pista nem regisztrált erre a szutyok oldalra, ugyanakkor Kis Pista is egységnyi helyet foglal el a térbõl, sõt, idõben is velünk párhuzamosan halad.''
Próbálj meg elszakadni ettõl a barom oldaltól. A Facebook arra jó, hogy távoli ismerõseiddel vedd fel a kapcsolatot. Esetleg értelmezheted egy online Skype-nak is. Persze ezt sem szabad túlzásba vinned. Lásd: Antifaces-Naoszt, vótá fenn fészbukon?
Azért hiszik azt sok hülyék hogy akinek nincs facebook-ja az már nem is létezik mert ezek az emberek nem tudnak rendesen társasági életet élni hanem inkább leül a gép elé és ott chatel stb.Holott lehetne találkozni is és ott is beszélgetni.Nekem van FB-m de nem csak ott beszélek az ismerõseimmel.Amúgy csak akkor megérthetõ ez a csak facebookon chatelünk hogyha mondjuk egy rokonod vagy egy barátod, ismerõsöd távol lakik tõled de ti ennek ellenére tartani szeretnétek a kapcsolatot.Szóval nyugi attól még létezik valaki ha nincs facebookja.Ha meg valaki elítél ezért azt meg le kell tojni!
Azok szeretik ezt gondolni, akik mindentõl rinyálnak, és inkább kikiáltják az illetõt nem létezõnek, mint hogy facebookos elõismeret nélkül kontaktusba lépjenek vele. Akik a fb. alapján ítélkeznek, valószínûleg eleve, egy fb. nélküli világban sem lennének teljesen ép elméjûek.
de létezik nyugi.
De, sok embernek nincs nyugi
Mekkora baromság ez a cikk, te jó ég!
érdekes, de szerintem pofátlan, nem hiszem hogy ez alapján kéne megítélni az embert am 2-es vagyok
A kérdező hozzászólása: Itt találtam egy cikket a 2. válaszoló kommentjéhez kapcsolódóan: http://www.bitport.hu/trendek/aki-nincs-fent-facebookon-az-p.. Igazán aranyos...
Létezik, de nem ember. Csiga... Egyébként nekem nincs.
Létezem.
létezik, de ezt sokan nem veszik észre, de pl a testvéremnek sincs odáig fajult ez a facebook mánia hogy pszichológusok kijelentették hogy aki nincs jelen az ilyen "közösségi helyeken" az valószínûleg pszichopata lesz
Én akkor töröltem magam onnan mikor a munkáltatóm azt mondta hogy felnézne az fb-mre szóval igazoljam vissza...
Igen, létezik. Bevonzod az életedbe a gondolataiddal.
nekem nagyon sokszor volt, hogy gondolok valakire és felhiv telefonon pont akkor!!
Nem létezik. Nem lehet se bevonzani, sem megjósolni, semmi.
Hát nem tudom, de egyszer hivatalos ügyben vártam választ egy idegentõl, akivel egyszer tárgyaltunk. Elõre megmondta mikor fog hívni a válasszal... Nem hívott... Csak múltak a napok, már kétszer annyi idõ eltelt, mint amit ígért... Na mondom egy délután, jó, akkor felhívom én és követelem azonnal a választ, velem ne szórakozzon tovább... Fogom a mobilom, épp a névjegyzékben mentem a neve felé, erre megszólal a kezemben a telefon! Épp õ hívott! Nagy bocsánatkéréssel és pozitív válasszal. Kissé kísérteties az egész! Azóta is sokszor eszembe jut. :-)
Elõbb-utóbb igen, de nem azért mert sokat gondoltál rá.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, ez tetszik! Nem bánnám, ha tényleg felbukkanna az a személy. Azt tudom, hogy hova szokott néha járni (de tényleg csak néha), én meg nem bánnám, ha amikor legközelebb arra járnék akkor õ is pont ott lenne. Vagy ez már csalás?
Létezik, elég gyakran olvashatsz/hallhatsz ilyenekrõl:)
Én már sokat gondoltam rá, hogy Bill Gates felbukkan 2 bõröndnyi 100 dollárossal, és jófejségbõl nekem adja, de nem történt meg. Szóval ez tuti kamu.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!