Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki kapcsolatot létesít, (4 db)

Fantazmagória....mivel holtak vannak, zombik nincsenek :D
bizonyos fokig mazochizmus... gondold el egy vérszomjas zombilány hogy szopik...
Urolófília.
scifi
Perverz dögnek.
a zombik hidegek vagy melegek?
A kérdező hozzászólása: zombik melegek általába 45+ fokos lázzal
A zombik élnek? NEM!!! Tehát halottak! Magyarul õk is nekrofilek!
zombifília?
Ez a kérdés már volt.
Hm, pár hete elgondolkoztam én is valami hasonlón. Mivel a zombik a fantázia szüleményei, csak játék részemrõl. Igazából jó a kérdés, mert a halottak nem mozognak, tehát egy élõhalottal nem nekrofília a szex. "Victus Mortuus"(lat) = élõ halott. Ugyanakkor a "necro" görög szó, jelentése: halál. "filia"(gör) jelentése: szerelem halál + szerelem = nekrofília tehát olyat kéne keresni, hogy mozog + halál + szerelem to move = "kino"(gör.) moving = sygkinitikos live = zo, katoiko life = zois, bios ezekbõl valami olyanra gondolnék, hogy "bionekrofília" persze alapesetben a "zombofília" is megtenné szerintem.
És aki zombit szeret enni? :D
hát mondd latinul a zombit, és tedd hozzá h filia....
A kérdező hozzászólása: http://hu.wikipedia.org/wiki/Vimofilia You have been beaten!
Egy zombi attól, hogy képes mozogni még ugyanúgy egy holttest , tehát ugyanúgy nekrofíliának nevezik. Bár ebben nem vagyok biztos, de egy zombi képtelen lehet önerõbõl feléledni és mozogni, létezésének egy nála erõsebb élõlénytõl kell függnie (pl nekromanta). Mivel az a lény irányítja a zombikat, így ha õ meghal akkor a zombis is újra visszaesnek élettelen testekké.
azt úgy hívják, hogy..:Can Jin
kevés volt a tetrabotoxin :)
A kérdező hozzászólása: nem fikázni normálisan megmondani a fogalom nevét!
Zombofilia
Helyesbítve: Zombifilia
A kérdező hozzászólása: hogy mondod a zombit idegen szóval?
A kérdező hozzászólása: vivamus-mortuus eddig segítek:D
Untoten
Azt hülyeségnek nevezik kedves lányom/fiam...
azt, hogy kanos vagy
Éhes makkal én is disznókat álmodom!
Azt hogy egy egy zongora fog rád esni..... Hülye ribanc
A kérdező hozzászólása: hát nem vagyok hülye, mert akármilyen kérdést kilehet ide irni, s ha érdekel hát érdekel, de mért kell mindig lenézni meg bosszantani a kérdések kiiróját?
Magamra néztem. Pasi lévén nem vagyok ribanc. Ja és nem szó szerint kell érteni. Hanem hülye kérdésed miatt vagy hülye... ribanc meg csak jött. De akkor helyesbítek elnézésed kérve: Azt jelenti, hogy zongora fog rád esni miközben egy krokodillal pókerezel. Hülye lány. Így jobb
Mit jelentene? Azt, hogy mûködsz. :P Én aktív nemi élet mellett is ezt álmodom, és?
nehéz kérdés... talán kívánod a fa*szt? költõi megfogalmazás.
A kérdező hozzászólása: az lehet, hisz lassan fél éve nem volt..
azt h kívánod a faszt...:D
A kérdező hozzászólása: Csaj vagyok, de nem vagyok ribanc...aki ribancozik elöbb nézzen magára....
"hát nem vagyok hülye, mert akármilyen kérdést kilehet ide irni, s ha érdekel hát érdekel, de mért kell mindig lenézni meg bosszantani a kérdések kiiróját?" Nincs ok-okozati összefüggés, attól hogy akármilyen kérdést ki lehet írni nem lesz cáfolva hülye mivoltod. Tehát attól hogy bármilyen kérdést ki lehet írni még lehetsz hülye ha hülye kérdést írtál ki. Bár arra vannak barátok, hogy õk segítsenek elsõként, bár tudom a mai világban már....

Szerintetek gáz, ha valaki bedrogoz egy lányt és úgy létesít vele szexuális kapcsolatot?

Megjegyzés: más módja nincs az illet?nek a szexre.

Legjobb válasz: Nem gáz, csak bûncselekmény.

Nem gáz, csak bûncselekmény.
Ja, bûncselekmény. Mi az, hogy nincs rá más módja?????? Fizessen egy ribinek és lesz rá módja.
Az ilyen "pasikat" hívom féregnek.
Nem tudom. Szerinted gáz, ha egy számodra nem túl szimpatikus kancigány bedrogoz téged és seggberak?
Ezt megeröszakolásnak nevezik és büntetik. Egyébként igen szemét ember, akinek ilyen egyáltalán eszébe jut.
Tahó dolog. És ha még le is csuknak te is meg leszel b*szva, csak te jobban fogsz szívni mert drogot nem kapsz majd.
Szerintem a "gáz" mondjuk öltönyhöz sportcipõt venni. Amirõl te beszélsz, az nem "gáz", hanem egy utolsó aljas undorító dolog, amit én konkrétan kiheréléssel díjaznék.
ezt bûncselekmény a btk szerint :) meg amúgy gáz is.
ezt most komolyan kérdezted ??? o.O
A drog helyett költse a pénzét egy prostituáltra. Akinek ez az undorító, embertelen ötlet egyáltalán eszébe jut, az a szerelmet úgysem érdemli. "Más módja nincs", aha... a sorozatgyilkosok is így kezdik. Nem túlzás. Elõször csak bedrogozni akarják a nõt, aztán eltüntetni a bizonyítékot/tanút. Sürgõsen keressen orvosi segítséget, aki idáig jutott gondolatban.
áááá dehogy.....

Ha valaki nemi kapcsolatot létesít, és után megjön a mensije, és több a mensese mint azelőtt, az azt jeleti, hogy nem sikerült teherbe esnie?

Sziasztok! Együtt voltam a párommal ,sajnos megjött a mensesem ezt gondolom az jelenti,h nem lesz baba, de a mensesem nagyon s?r? és több a folyásom is mint eddig. Ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: Volt egy idõszakom ,h nem görcsöltem, aztán most megint görcsölök,de olyan szinten,h nem bírok magammal. (gyógyszer nélkül nem bírom a fájdalmat)

A kérdező hozzászólása: Volt egy idõszakom , h nem görcsöltem, aztán most megint görcsölök, de olyan szinten, h nem bírok magammal. (gyógyszer nélkül nem bírom a fájdalmat)
Lehet fertõzés is a hátterében, Menj dokihoz. A nõgyógyász vagy megnyugtat, vagy ad gyógyszert.
Nekem azt mondta a nõgyógyász, hogy ha élesben csinálja már az ember, a hormonális változások okozhatnak sokkal erõsebb, alvadtvér-csomós menstruációt. Valószínûleg a méhnyálkahártyád vastagabb lett mint átlagban, hiszen készült a megtermékenyített petesejt befogadására, de nem jött össsze.
Szia!Az elõttem szólónak igaza van, én is írok egy példát.Megjött a havim tegnap elõtt, de szinte csak pecsételt, a férjem tegnap este 4 nap távmunka után hazaért, és nem bírtunk a vágyainkkal...(bocsi, nekünk nem gáz, ha mensi közben...:D), az eddigi pecsételést ma reggelre felváltotta alvadtvéres, erõs mensi, valszín, hogy az orgazmus okozta méhösszehúzódások hozták meg a mensim teljesen. A kérdésedre hogy pontos választ adjak, én és a barátnõm is mensiztünk, mégis babát vártunk.DE sajna ha alvadékdarabok vannak a vérzésben, és erõs a vérzés, nem vízszerû, és kevés, darabok nélkül, akkor valymi kevés az esély a babára, én úgy tudom.Sajnálom, sok sikert a jövõre nézve.Egy öreg róka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!