Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki kapcsolatot (402 db)

Ha tényleg boldog kapcsolata van akkor kíváncsiságból, vagy hogy az egóját etesse.
Ja, vagy egy kis kalandot keres... :) Ó, mennyien vannak ilyenek!!!
Nem csak a pasik ilyenek hanem sok nõ is és kalandvágyból mennek fel vagy nem elég kielégültek .
A társkeresõkön hatványozottan nagyobb is az arány. Sokan hajlamosak egy az egyben vetíteni a társadalomra a társkeresõ (ill. közösségi) oldalak "lakóit", pedig pont ezért vannak ezek a helyek, hogy az egyéb igények kielégítését egy gyûjtõ helyen megoldhassák. (ritkábban párkapcsolat, szimpla ismerkedés sokaknál mert unatkoznak vagy nem képesek kint emberi kapcsolatokat építeni, alkalmi kalandokat, flörtöket, és ami manapság férfira nõre egyaránt igaz, fõleg 35-40+ korosztálynál, szeretõket.)
"Állítólag a pasas boldog a kapcsolatában" Állítólag!
Pontosan, ahogy az 1-es írja! Unalom, kíváncsiság EGO!

Ha valaki kapcsolatban van, de facebookon nem írja ki, azt viszont igen, hogy "Érdeklődés: nők" az nem úgy jön le, mintha letagadná a kapcsolatát és szinglinek állítaná be magát?

Legjobb válasz: "Jellemzõ, csak egy egyszerû kérdést teszek fel, és máris a személyem elleni támadások jönnek. De én már fel sem veszem ezeket, mert az idióták véleménye nem érdekel;D" Mi van? Én elolvastam a válaszokat,nekem nem igazán tûnt fel,hogy oltogattak volna téged! Akinek ennyire érzékeny a lelke,és nem bírja a kritikákat,az minek tesz ki ilyen értelmetlen kérdést? Gondolom tetszik a pasi,ráhajtanál,és kíváncsi vagy,hogy õt érdekelnéd e? Nem hiszem,én már azt se tudom nekem mi van kiírva,és nem érdekel,tehát igazat adok azoknak,akit azt írták,hogy nem kell ekkora ügyet csinálni belõle!

"Jellemzõ, csak egy egyszerû kérdést teszek fel, és máris a személyem elleni támadások jönnek. De én már fel sem veszem ezeket, mert az idióták véleménye nem érdekel;D" Mi van? Én elolvastam a válaszokat, nekem nem igazán tûnt fel, hogy oltogattak volna téged! Akinek ennyire érzékeny a lelke, és nem bírja a kritikákat, az minek tesz ki ilyen értelmetlen kérdést? Gondolom tetszik a pasi, ráhajtanál, és kíváncsi vagy, hogy õt érdekelnéd e? Nem hiszem, én már azt se tudom nekem mi van kiírva, és nem érdekel, tehát igazat adok azoknak, akit azt írták, hogy nem kell ekkora ügyet csinálni belõle!
nekem pl nem úgy jön le, mert én [email protected] Szerintem te is tedd ezt.
A kérdező hozzászólása: Ha csak a kérdésemre válaszoltak volna, és nem egybõl elítélnek látatlanul, akkor nem lett volna semmi gond... de ez már természetes, hogy ott kötnek bele az emberbe, ahol tudnak.
A kérdező hozzászólása: Biztos forrásból tudjuk, hogy csak ketten voltak. A barátnõm jól ismeri a barátját, és bízik is benne (legalább is eddig bízott), de ez elbizonytalanította. A barátjánál fölösleges lenne rákérdezni, ha lenne is valami köztük úgyis hazudna.
Kísértetiesen hasonlít ahhoz, hogy véletlen legyen! "és az a csaj köztük volt, akivel találkozott." pasi elmondta a csajnak, hogy a lány egy régi ismerõse, gondolom ezért jelölte be!!
ma 17:14 Igen egy szemtanú elmondása szerint...:D És az a szemtanú valós személy volt?Vagy csak valaki kitalálta?Engem is meggyanúsítottak már ilyennek és hogy láttak ezzel meg azzal, sõt még csókolóztunk is állítólag, csak egy baj volt hogy én nem tudtam róla és az hogy éppen dolgztam keményen a napi betevõért:D Szóval errõl ennyit... A barátnõd meg miért tõled kér tanácsot?
A kérdező hozzászólása: Nem tudok róla, hogy a barátnõm feltett volna ilyen kérdést. De a szituáció tényleg hasonló. Nem tudja, mit tegyen. A barátja egyszer régebben már fent volt facebookon, de aztán törölte magát (hasonló okok miatt, amit én akartam), de újra regisztrált és csak pár fontosabb embert jelölt be, és az a csaj köztük volt, akivel találkozott.
Fura, mert barátnõd ezt írta: "Azt azért nem hiszem, hogy megcsalna" Akkor miért rinyál még mindig?
A kérdező hozzászólása: Azért foglalkozom vele, mert a barátnõm tanácsot kért tõlem. Amúgy valamit még nem említettem (csak hogy egyesek jobban megértsék, miért kérdeztem): van egy csaj, akivel mostanában találkozgat az a fiú. Egyszer azt mondta a barátnõmnek, hogy azzal a csajjal és még pár haverjukkal elmennek sörözgetni. De utólag kiderült, hogy csak ketten mentek (egy szemtanú elmondásából). Ilyen esetben szerintem igen is számít, ha valaki letagadja (akár) facebookon a kapcsolatát.
Hát most nem azért de a kérdésed nem arról szólt az elején amit az utolsó két hozzászólásdban mondtál mert így már kicsit más képet fest a dolog és a kérdés is másképpen festett volna, de legfõképpen a válaszok... Ha ezt a sztorit leírod már az elején és azt hogy mi is van valójában akkor is biztos leoltanak de érkeztek volna értelmes válszok is, mert így ahogy feltetted a kérdést így csak az jött le hogy téged az zavar hogy barátnõd pasijának nincs beállítva az hogy kapxsolatban, így mr hogy ezt leírtad kicsit ászínezte a kérdést és a történetet...ha így kérdezed már az elején a kérdésnél leírod ezt, akkor biztos hogy értelmes válszt kapsz, de semmi sztorit emmit nem írtál...
A kérdező hozzászólása: Mellesleg 94%-os, én egy rossz szót nem szóltam hozzád, minden egyes válaszomban kulturáltan válaszoltam neked, de te még mindig "értelmi fogyatékosnak" nevezel. Ez szerintem téged jellemez. Nem lehetsz egy kellemes társaság, örülök is, hogy nem ismerlek személyesen.
A kérdező hozzászólása: 17:37-es válaszoló, nem tudom, hogy te az "értelmi fogyatékos" válaszoló vagy-e, mert mindkettõtök 94%-os. Nem véletlenül nem akartam leírni a teljes sztorit, mivel nem akartam, hogy a barátnõm barátja esetleg felismerje a kérdést (õ is szokott gyk-zni). Szerintem a kérdésemból egyértelmûen kiderült, mire vagyok kíváncsi. Erre mindenki azzal kezdett foglalkozni, hogy "ez mégis engem miért érdekel, és miért ezzel foglalkozom". Senkinek nem jutott eszébe, hogy jó okom van erre, és nem csak unalomból teszem fel a kérdést. Ez is csak az embereket jellemzi, mivel mindenki magából indul ki. És a kérdés feltevésével nem azt kértem, hogy engem véleményezzenek, hanem hogy válaszoljanak.
ma 17:37 Hát én sem fogok egy ilyen értelmi fogyatékos után kapkodni..most mit mondjak egy olyanra aki egy kérdést sem tud feltenni és rendessen megfaogalmazni és azt hogy mire is kíváncsi valójában..felteszel egy kérdést és több mint egy óra elteltével közlöd hogy valójában mi is a helyzet!Arra már az emberek nagyrésze régen lehurrogodt téged és nem lemmelsleg nem csak én voltam az, hanem rajtam kívûl még jópáran, azért ezen is érdemes elgondolkodni hogy vajon miért?!Mert ha egy ember mondja ezt akkor megértem sértõdésedet, csak a baj az hogy rajtam kívûl még 5 vagy 6 ember elmondta ezt ha nem több.A kérdést meg máskor rendesen goalmazd meg és írjál történetet hogy tudjanak rá válszolni, mert sztori hiényában csak mellé beszélés van, gondolom még nem jöttél rá.
Ez a kérdés akár rólam és a barátomról is szólhatnak. Nekem kint van, hogy "kapcsolatban" (de csak ennyi), barátomnál meg nincs kint semmi, de az sem, hogy "Érdeklõdés: Nõk". Engem nem zavar, õ nem azért nem rakja ki, mert meg akar csalni, hanem azért, mert senkinek semmi köze nincs hozzá. Aki fontos neki, az úgyis tudja, aki meg nem, az meg le van .... Ha annyira meg akarna csalni, akkor úgyis megtehetné, ha kirakja, nem?
A kérdező hozzászólása: Ahogy írtam is, szándékosan nem akartam sztorit írni, mert valljuk be, ez alapján elég könnyen beazonosítható az illetõ, az pedig kellemetlen szituációkat eredményez. Az, hogy az emberek többsége veled együtt lehurrogott, csakis azért van, mert egybõl elítéltetek engem úgy, hogy nem is ismertek. A dolognak úgy kellett volna lefolynia, hogy mindenki pártatlanul, ócsárolás nélkül elmondja véleményét a kérdésemmel kapcsolatban. Hiába próbáltam kulturáltan kommunikálni, mindenki csak a magáét hajtogatta, hogy "biztos rá akarok nyomulni, milyen ribi vagyok" meg hogy "mit foglalkozom ezzel, nincs életem". Ha viszont én is felveszem azt a stílust, amit õk képviseltek, akkor meg azért hurrogtak volna le. Mert ugye nem számít, mivel, de valamivel szekálni kellett engem. De hogy õszinte legyek, nem is érdekel, aki csak ilyen primitív hangnemben tud megszólalni, annak az iq-ja nem ütheti meg a pozitív természetes számok halmazát, úgyhogy az ilyenekkel nem foglalkozom.
A kérdező hozzászólása: ma 17:48 Az igaz, hogy a megcsalás konkrétan nem függ attól, hogy ki van-e rakva, hogy kapcsolatban van-e az illetõ. De bizonyos értelemben ebben is hazudott a pasi, mert azt mondta, hogy "nem érdekli a facebook, csak azért regisztrált, hogy a csoporttársaival tudja tartani oda", de ahhoz képest konkrétan az egész életrajzát felrakta, kivéve a kapcsolatát, nem beszélve arról, hogy azt a csajt is bejelölte, akivel találkozott (és vele egészen idáig nem is beszélt szinte, nem voltak jóban sem).
A kérdező hozzászólása: *hogy a csoporttársaival tudja tartani a kapcsolatot
ma 17:54 Hát igen az is felettébb érdekes hogy itt mindenki egytõl egyig lehurrogott de te még mindig nem vezsed észre mirõl van szó és csak mondod a magadét, , kár is a gõzért mert nem azzal van a baj hogy feltetted a kérdést, hanem azzal van a baj hogy ezt nem írtad le az elején hogy mirõl van szó valójában.Mert ha mindezt közlöd az elején hogy mi a helyzet akkor értelmes válaszokat kasz.Senki nem gondolat olvasó itt és senki nem fog rájönni hogy miért tetted fel a kérdést, azérrt mondta mindenki azt amit, mert informáciokat nem osztottál meg és mindenkinek az jött le hogy te csak bele akarsz folyni másnak a dolgaiban és hogy azt nézed hogy kinek mi van bejelõlve.És persze ennek fejében mi válszolk vagyunk a hibásak, mert te tévessen és információk iányában tettél fel egy kérdést, fordított esetben ha válaszoltál volna erre a kérdésre te sem tudtál volna normális választ adni, met erre nem lehettet.Ennyi az egész!Az iq-ról meg jobb ha nem is beszélünk aki kíváncsi egy kérdésre a elötte megfogalmazza hogy mit is akar kérdezni és mir kíváncso.
A kérdező hozzászólása: Ja, annyit még elfelejtettem "kedves" 14-es válaszadó, hogy mivel te is átmentél ócsárolásba, a te válaszodat is töröltetem. Szerintem meg tudtad volna te ezt kulturáltabban is fogalmazni, csak épp nem volt kedved megerõltetni magad ;)
"barátnõje az én egyik barátnõm." Mit foglalkozol akkor vele, hogy a barátnõ pasijának mi van kiírva! Ha 4 éve együtt vannak, akkor biztos jól kijönnek, de amúgy meg semmi közöd hozzá, nem a te kapcsolatod, ennyire ráérõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat kérnék, nem kellenek ide az idióta oltogatók. Mellesleg csak véleményeket kértem, mert van 1 pasi ismerõsöm, akirõl tudom, hogy van barátnõje, és mégsem rakja ki (a csaj viszont igen). És felõlem mondhatjátok, hogy "kit érdekel, ez csak a facebook" stb stb... de sokan mégis ott csajoznak/pasiznak.
kicsit túllihegik az emberek ezt a fészbuk témát. Én sose voltam rajta, van egy iwiw profilom, amit max havonta megnézek, oszt csá. töltenétek inkább több idõt együtt, mint hogy ezeket a retkes közösségi oldalakat bújjátok minden percben. Amúgy remélem tudod, hogy ha sok adatot adsz meg magadról, akkor mindenki elõtt nyitott könyv vagy... Ami a netre egyszer felkerült, az ott is marad, hiába nyomod meg a törlés gombot.
A kérdező hozzászólása: Jellemzõ, csak egy egyszerû kérdést teszek fel, és máris a személyem elleni támadások jönnek. De én már fel sem veszem ezeket, mert az idióták véleménye nem érdekel;D Amúgy én csak azért vagyok fenn facebookon, mert a sulimnak van egy csoportja, ott tartjuk a kapcsolatot, én semmit nem szoktam kiposztolni, sok ismerõsöm sincs. De ha nem lenne ez a csoport már töröltem volna magam, így is már az ismerõseim 90%-át elrejtettem az üzenõfalamról, mert agyamra mentek a sok hülyeséggel, amit félpercenként kirakosgatnak... Viszont jó lenne, ha nem térnénk el a tárgytól, hanem a kérdésre adnátok választ. Ha tetszik, ha nem, a facebook egy világszerte elterjedt közösségi oldal, és habár a gyk-s emberek 99%-a szidja és lefikázza azokat, akik használják, közben õk maguk is fenn vannak, szóval ennyi...
Bármit jelenthet. Azt is, hogy az illetõ hanyag és lusta kitölteni a profilját meg azt is, hogy nem gondolja komolynak a kapcsolatát és hagy egy kiskaput az olyan érdeklõdõknek, mint te. Tényleg nem lehet eldönteni. Azt sem tudom tanácsolni, hogy kérdezd meg tõle, mert úgyse mondaná el õszintén.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy hanyagság miatt nem töltötte volna ki, mert szinte minden mást kiírt magáról: középiskola, egyetem, weboldal, e-mailcím, kedvenc idézet, bemutatkozás stb. Pont arra nem maradt ideje, hogy beállítsa, hogy "kapcsolatban"? Amúgy a csajjal már vagy 4 éve együtt vannak.
"Amúgy a csajjal már vagy 4 éve együtt vannak." De unintelligens vagy Istenem, magadnak mondasz ellent! Ha ezen múlna, akkor a 4 év alatt már ismerkedett volna!
Kedves kerdezo ha sokan oltanak, h hulye vagy, ideje elgondolkoni rajta. :) Mivel kulfoldon elek szinte az elsok kozott volt Facebook accontom, s azota kint van hogy interested in: Woman. Amikor kapcsolatban voltam akkor is. Ennek semmi jelentosege nincsen.
"Ennek semmi jelentosege nincsen." ja! csak õ abban reménykedik, hogy lecsaphat a pasira.
a lányt megakarja csalni, vagy nem meri szerelmét hárást válalni.beállitások mások nem láthatok
A kérdező hozzászólása: Az unintelligens válaszokat már törölték, nekik szántam a mondandómat.
3-as válaszadó vagyok. Nem a személyed ellen irányult, egyszerûen csak a "fészbuk-társadalom" ellen. Ha így állsz hozzá, akkor az a legegyszerûbb, ha nem foglalkozol vele.
Kérdezõ te ritka primitív vagy!Senki nem oltott le téged, mindenki elmondta a véleményét ahogy az elsõ válaszoló [email protected] mert nem érdekli mert em ott éli az életét és attól még lehet kapcsolatban valakivel az nem jelent semmit, Az hogy nincs kirakva lehet hogy jobb kapcsolata van mint akinek kint van millió fotó és bevan állítva hogy kapcsolatban.Azt sem értem miért akadsz ki a válszokon hiszen senki nem személysekdett veled hanem csak elmondta a véleményét azt meg ugyan úgy nem értem hogy miért ez alapján kell megítélni az embereknek a kapcsolatát hogy a [email protected] facebookon mi és hogyan van beállítva..szánalom.A hogy valakinek az van beállítva hogy érdeklõdési kör nõ, nyílván ha barátnõje van nem fogja azt beállítani hogy állatok és férfiak.A barátnõ is nõ nem?Az nem azt jelenti hogy más nõk érdeklik, csak jelzi hogy esetleg bu.zik ha esetleg rá akarnak írni akkor hanyagolják pl:D A másik dolog amit nem értek hogy te mi a francot fogalkozól az isemrõsöd kapcsolatával??Nem ku.rva mindegy neked hogy a srácnak mi van beállítva?Szánalom komolyan mondom..én nekem sok ismerõsömnek nincs beállítva hogy kapcsolatban pedig abban vannak sõt van olyan aki házas is és még is minden ok az életükben és pont az ilyenek miatt nem állítják be mint te, hogy ne tudjanak más magánéletében beleszólni vagy éppen azon csámcsogni.Na további szép estét!Keressél magadnak egy pasit kérdezõ, dugasd meg magad és majd lehiggatsz meg látod és nem fogsz ilyen hülyeségekkel foglalkozni:D
a lányt megakarja csalni, 4 év alatt nem tudta vna megtenni? te is olyan lehetsz mint a kérdezõ
A kérdező hozzászólása: Ja és épp ellenkezõleg: eszemben sincs ráhajtani a pasira, a barátnõje az én egyik barátnõm.
Kérdezõ te ritka primitív vagy! de még mekkora azt hiszi egy kiírás miatt már van esélye
A kérdező hozzászólása: Kedves 14.es válaszadó. Valószínûleg lemaradtál azokról a válaszokról, amik már törlõdtek - nem véletlenül. Abban elhordtak engem mindennek, hogy hogy merek ilyen kérdést feltenni, meg hogy ennyi eszem van. Azokkal a válaszokkal semmi gondom nincs, akik értelmesen le tudják írni a véleményüket. De amiben engem ócsárolnak, azt nem tûröm szó nélkül.
A kérdező hozzászólása: Jól van, szerintem értelmetlen errõl tovább vitáznunk. Levonom a tanulságot, hogy legközelebb ha kérdést teszek fel, szájbarágósan leírok minden egyes kis részletet. :) (Ja és mellesleg csináltam már ilyet, hogy hosszan megfogalmaztam egy kérdést, hogy érthetõ legyen, erre meg azzal hurrogtak le, hogy "mégis kinek van kedve ezt elolvasni?" szóval errõl ennyit... az értelem hiánya bármilyen szituációban képes felütni a fejét, csak a megfelelõ unintelligens páciensek kellenek hozzá...:)

Ha valaki kapcsolatban van?

Szerintetek ha valaki kapcsolatban van igaz úgy, hogy a félig meddig hazudozó barátja külföldön dolgozik.. találkozgatunk mostanában... le is feküdtünk egymással, állandóan beszélünk.. keressük egymás társaságát, mindig tervezünk dolgokat, programokat.. azt mondja nagyon megbonyolítottuk a helyzetet és ő nem hitte volna, hogy ez lesz, ez lesz kettőnk közt... Mondtam neki, hogy eltűnök ha kell, hogy ne bonyolítsam még tovább a helyzetét... De ő ezt nem szeretné nem akarja.. De én meg megszeretném magam védeni ettől a helyzettől. Vagyis attól, hogy vissza megy még is hozzá.. Mi lehet ennek a vége? Pofára esés, vagy esetleg valami jó is kisülhet belőle?

Legjobb válasz: Pofáraesés! Ha visszajön a pasi, dob téged. De addig jó vagy neki, nem unatkozik.

Pofáraesés! Ha visszajön a pasi, dob téged. De addig jó vagy neki, nem unatkozik.
A kérdező hozzászólása: Egészen másképp gondolom a dolgot.. de lehet, hogy rosszul.. Sok mindenki mással csinálhatna dolgokat.. És szerintem akkor ennyire nem keresne.. ennyire nem ragaszkodna.. De ha így van és ki..ik velem akkor én is fogok tudni tenni azért , hogy ne jöjjön ki jól a helyzetbõl..
Bosszúra semmi szükség! De csak RÁD van bízva, hogy mit csinálsz. Vigyázz! NE LEGYÉL SZeReLMeS!!!

Miért kell hazudni, ha valaki kapcsolatot akar? Miért várják hogy bízzak bennük, ha örökké ferdítenek?

Nyitott, bulizós vagyok szeretek ismerkedni, viszont utálom hogy sokan összevissza kamuznak. Írnak a neten pl. közösségi oldalra, hogy megismernélek blabla...és egészen mást állítanak magukról, mint ami az igazság. Pl. volt olyan srác, aki képen direkt eltakarta a fülét hogy ne látszon a cimpatágítója...jó, engem nem zavart volna, de mikor találkoztunk, úgyis kiderült... aztán volt olyan, akivel 3 hónapon át ismerkedtem, ő volt az aki nem sürgette a dolgokat. ki is derült hogy azért mert sittes. azt hitte, majd sosem tudom meg? ...aztán olyan, aki azt mondta hogy rendszeresen kondizik - találkoztunk, nyár volt, és láttam a karján hogy tömény zsír ... ő is azt hitte, nem látszik, vagy mi? ...meg olyan is csomószór előfordult hogy jött a szép rajtad ez-az dumával, meghívott randira és másoktól tudtam meg hogy van barátnője -.- annyira bosszant. én sem mondom hogy 150 centi vagyok, ha igazából 170, vagy hogy C-s a mellméretem, mikor csak B-s. Ha valaki komoly kapcsolatot akar, hogy vár el a másiktól őszinteséget, ha ő folyton vetít? Ha meg szexet akar, miért nem azzal kezdi? Sokkal vonzóbb egy hibátlan, de nyílt ember, mint egy olyan, aki látszólag mindenben szuper, aztán sorra derülnek ki róla a gázos dolgok... 21/L

Legjobb válasz: Van egy bizonyos réteg, aki ezt csinálja. Te -- láthatólag -- csak õket veszed észre.

Van egy bizonyos réteg, aki ezt csinálja. Te -- láthatólag -- csak õket veszed észre.
A kérdező hozzászólása: * jah, bocs, Hibás ember, aki õszinte, mint hibátlannak tûnõ, aki nem
A fene tudja, õszinte vagyok, nem hazudozok. Nem is kellek senkinek, lehet változtatnom kellene, h el tudjam adni magamat.

Ha valakinek kapcsolata van, de lefekszik a volt párjával, akkor a jelenlegit szereti-e egyáltalán?

Én nem lennék erre képes, mármint nem feküdnék(nem tudnék)le mással, ha szerelmes vagyok a páromba.

Legjobb válasz: Nem, akkor csak magát szereti.

Nem, akkor csak magát szereti.
szerintem egy nagy barom aki ezt megteszi de igaz ami igaz benne van a pakliba akit 1x szerettet az embert azt nehéz kitörölni az életébõl...
leopontozva
akkor nem szereti a mostanit, hanem még mindig az elözõt!
Lehet lepontozni de én ezt megtettem.Hogy miért? a válasz rá nem tudom, és nem is egyszer történt meg ilyen hanem nagyon sokszor.Nem vagyok ribi csak vmi rávitt attól függetlenül hogy, nem is volt jó.Ha most meg lehetne tenni csak 1 tenném meg mert hiányzik vele a szex és minden.De a kérdésedre válaszolva szeretheti csak épp tombolnak a hormonok és nem tiszteli eléggé a másikat ennyi a történet!
Ez egy vallomás..
Én mindkettõt kú_rogatnám. Miért ne? 2 pina több mint egy.
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés, hanem az érzelmi oldala a dolognak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó kettõt, az elsõt nem értem, de nyilván valami hülyeség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, én felpontoztalak-annak ellenére, hogy nem értek vele egyet-, mert értelmes válasz.
Nem. Én is voltam sajnos olyan ribi, hogy megcsaljam ex- barátomat. De ez azért volt, mert még nem szerettem õt, az elõzõt pedig nem felejtettem el. A mostani barátomat az atyaúristennel sem csalnám meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Tehát ha valaki tényleg szerelmes, akkor nem tudná megcsalni a párját, igaz?
Megtudná, de nem akarná.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igen, így értettem én is.

Van egy barátnőm és már 2 éve járunk. Már nincs semmi új a kapcsolatunkban és nincs értelme együtt maradnunk, de mindketten szeretjük egymást, és nem tudnánk egymás nékül élni. De együtt sem! Nem tudom mi tévő legyek. Ha valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Ezeket meg lehet oldani, ha elég erõs a kötõdés és a szerelem. Nekem is komoly kapcsolatom van, sokszor voltak hullámvölgyek meg jó szakaszok, de mi mindig megoldottuk. Megbeszéltünk mindent õszintén. Elmentünk a régi helyekre, ahol az elsõ idõkben voltunk:) Ha szeretitek egymást, akkor biztosan meg lehet menteni a kapcsolatot. Esetleg a szexben is lehet újításokat, meglephetnéd a bnõdet vmivel: pl. gyertyafényes vacsi, szeretkezés holdfényben. Mi is ilyenekkel dobtuk fel a kapcsolatot. Persze ez csak az egyik fele. A másik dolog hogy elmentünk sétálgatni, sokat hülyültünk:) És eddig mindig megoldódott a problémánk:) Amúgy neki én vagyok az elsõ barátnõje, nekem már volt több pasim, de igazából egyik sem komoly. Vele több, mint 1 éve vagyunk együtt. Már tervezzük a közös jövõt. Szerinte az a legjobb a kapcsolatunkban, hogy õszintén elmondjuk a problémákat, meg hogy mi zavarja a másikat, idõnként meglepjük 1mást apróságokkal, 1-1 újítással:) És közösen minden akadályt le tudunk gyõzni (pedig rengeteg van: szülei kollégiumba akarják iratni..stb..:S ) Sok sikert! 19L

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Ezeket meg lehet oldani, ha elég erõs a kötõdés és a szerelem. Nekem is komoly kapcsolatom van, sokszor voltak hullámvölgyek meg jó szakaszok, de mi mindig megoldottuk. Megbeszéltünk mindent õszintén. Elmentünk a régi helyekre, ahol az elsõ idõkben voltunk:) Ha szeretitek egymást, akkor biztosan meg lehet menteni a kapcsolatot. Esetleg a szexben is lehet újításokat, meglephetnéd a bnõdet vmivel: pl. gyertyafényes vacsi, szeretkezés holdfényben. Mi is ilyenekkel dobtuk fel a kapcsolatot. Persze ez csak az egyik fele. A másik dolog hogy elmentünk sétálgatni, sokat hülyültünk:) És eddig mindig megoldódott a problémánk:) Amúgy neki én vagyok az elsõ barátnõje, nekem már volt több pasim, de igazából egyik sem komoly. Vele több, mint 1 éve vagyunk együtt. Már tervezzük a közös jövõt. Szerinte az a legjobb a kapcsolatunkban, hogy õszintén elmondjuk a problémákat, meg hogy mi zavarja a másikat, idõnként meglepjük 1mást apróságokkal, 1-1 újítással:) És közösen minden akadályt le tudunk gyõzni (pedig rengeteg van: szülei kollégiumba akarják iratni..stb..:S ) Sok sikert! 19L
Ilyenkor az egyiknek kell a rossznak lenni, és minden kapcsolatot megszakítotok egymással. Fájdalmas lesz, de ez a helyes út.
A kérdező hozzászólása: Köszi a jókívánságot...de még csak 10-én lesz a névnapom akkor kapok pénz és csak utána tudom elvinni valamikor . :S
Na tökjó ötlet:) SOK SIKERT NEKTEK:) Majd írd le h ment:)
A kérdező hozzászólása: én nemrég ajánlottam pont az állatkertet... én imádom de õ nem szeretné...arra gondoltam hogy van itt egy étterem és egyik nap bemennék foglaltatnék asztalt és megkérném hogy tegyen egy gyertyát középre valaki idõre...és mikor odaérkeznénk akkor ott lenne az asztal gyertyával:D remélem megoldható+ pizza:D talán nem lesz olyan vészes árban
Persze, hogy feldobná:D Amit mindketten élveztek és benne vagytok, az mind jó:P A pizzázó is jó dolog:P Állatkert? Az nem drága. Mi is voltunk ott a szerelmemmel:) És tök jó volt.:D Napokig volt témánk:D
A kérdező hozzászólása: meg pizzázóra lenne pénz de az nem túlzottan romantikus:D
A kérdező hozzászólása: Szia! A vacsora pénz hiányában hanyagolható... majd nyáron horvátországba... fogalmam sincs milyen helyekre lehetne menni táncolni... disco kizárt dolog... moziban már voltunk az sajna nem valami új... a szexben meg nem tudom mi újat lehetne:D (gondoltam már a vibrációs gyûrûre) az szerinted feldobná?
Bocsi félreolvastam:D Szal. volt már szex:D Nincs olyan dolog amit a bnõd szeretne és még nem csináltátok? Ha van akkor meglephetnéd vele:) Vegyél neki virágot! Sok sikert!!! Majd írj hogy mi lett, kíváncsi vagyok:) újra 19L
Szia:) Jah, értem. Azt hittem idõsebbek vagytok:) Szeretkezés volt már? Ha volt, akkor lehetne abban újításokat:) Ha nem voltak régi helyek, ahova mentetek, akkor elmehetnétek étterembe, moziba, táncolni. Hidd el ezek új élmények lesznek és nagyon jót tesznek a kapcsolatnak:) Legyél kreatív és szerintem harcolj a kapcsolatért, ha szereted a lányt:) Persze ez rajta is múlik. De sztem ha kitartóak vagytok, akkor biztos hogy megmenthetõ a kapcsolat:) *tegnapi 19L vagyok:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon hasznosnak tartom a válaszod köszönöm szépen! csak ötletem nincs hogy mivel dobhatnám fel a szexet... a vacsora mellékes mert 16/f vagyok és szülõje ott van meg stb. a régi helyekkel az a gáz hogy nem volt olyan:S ha tudnál tippeket még adni akkor szívesen olvasom:)
elõzö vok:D írd le lécci hogy mit gondolsz arról amit írtam:D 19L
A kérdező hozzászólása: na újra itt vagyok...elvittem vacsorázni és itt is aludt nálunk... nagyon jól sikerült az este... köszönöm a tippeket:)

Miért lett divatos korhoz kötni a szüzesség elvesztését? Miért olyan nagy gond, ha valaki huszonévesen ér meg egy normális kapcsolatra?

Elég sok embert csak késõbb kezdi érdekelni a másik nem vagy tini korukra nem voltak érettek esetleg volt valami defektjük vagy nagyon nehezen ment nekik az ismerkedés. Emiatt nem értem, hogy a 20 év felettieket miért skatulyázzák be a nem egészséges kategóriában, amikor sokuk teljesen egészségesek, csak késõbb értek meg. Emiatt nem értem minek kell korhoz kötni, mikor nem mindenki 14-15 éves korára vagy 17-18 éves korára ér meg csak valamivel késõbb és úgy látom több emberre igaz.

Legjobb válasz: Ha lány vagy, akkor megértelek. De egy fiúnál nincsen komoly kapcsolathoz kötve a szüzesség elvesztése. A legtöbb férfi egyszerûen olyan, hogy könnyen szexel elõször alkalmi vagy egy éjszakás kapcsolatban is. Én is egy másfél hónapig tartó viszony során veszítettem el 18 évesen, amit egyáltalán nem neveznék komoly kapcsolatnak. Egy nõnél érthetõ, ha nem talál komoly kapcsolatot és az a baj, de egy férfinél ez nem kifogás. Egyébként akinek 15, vagy 18 évesen nem megy a csajozás, az késõbb sem fog hirtelen a semmibõl megtanulni érteni a nõkhöz, erõfeszítés nélkül. 28/F

Ha lány vagy, akkor megértelek. De egy fiúnál nincsen komoly kapcsolathoz kötve a szüzesség elvesztése. A legtöbb férfi egyszerûen olyan, hogy könnyen szexel elõször alkalmi vagy egy éjszakás kapcsolatban is. Én is egy másfél hónapig tartó viszony során veszítettem el 18 évesen, amit egyáltalán nem neveznék komoly kapcsolatnak. Egy nõnél érthetõ, ha nem talál komoly kapcsolatot és az a baj, de egy férfinél ez nem kifogás. Egyébként akinek 15, vagy 18 évesen nem megy a csajozás, az késõbb sem fog hirtelen a semmibõl megtanulni érteni a nõkhöz, erõfeszítés nélkül. 28/F
Szerintem tindédzser korban gyakori hogy nem érik meg valaki egy kapcsolatra és szexre, de azt furcsának tartom ha még 20-30 évesen sem elég felnõtt valaki hozzá.
Én értelemhez kötném legszívesebben, de nehéz ezzel olyanokkal tárgyalni, akik huszonévesen képtelenek értelmezni egy gyógyszer betegtájékoztatóját.
Szerintem akkor kell elveszteni amikor az illetõ elég érett, és akarja is, siettetni semmikép sem kellene.. szerintem.
4es a fiuk atlagosan 12 eves korukban mar megdunanak mindent ami mozog es onmagarol mindenki ugy velekedik, hogy erett... ez igy egeszseges... szoval ez igy nem mukodik
20-as éveik elején járó emberek 90%-a nem érett még a komoly kapcsolatra. De azért szexelnek, mert úgy gondolják, miért ne, hiszen mindent lehet. Akik meg nem csinálják, azok meg kellemetlenül érzik magukat.
Azért szexelnek, mert a szex önmagában is a világon az egyik legélvezetesebb dolog.
A kérdező hozzászólása: De ezt nem korhoz kéne kötni! Érzelemmel sokkal jobb, mint ész nélkül lefektetni mindenkit.
Ezt nem korhoz kötik, egyszerûen sok az olyan, akiknek egy hetes kapcsolatuk vannak már 13 évesen, tüdõig felhúzott nadrág, top amibõl kint van az mellük, ami alapból akkora mint a kezemen a szúnyogcsípés, de kirakják push up-pal. a fiúk meg ezekre izgulnak mert az ilyen 13-14-15 és 16 éves lányok könnyen adják magukat, és nekik gáz ha 15évesen még szüzek. egy normális ember szerintem vár az igazira akiben megbízik legyen 17-18 vagy akár huszonéves.

Miért van az, hogy a leszbikus lányok, sokkal inkább kinyilvánítják azt, h szexelni akarnának inkább, mint komoly kapcsolatot. Miért gáz az, ha valaki komolyan gondolná vele? A szex meg egyből? Nem értem.

Legjobb válasz: Erdekes kerdes. Nekem pl. most lett vege egy hosszu kapcsolatomnak, wzert kotetlen kapcsolatokat keresek. Olyan valakit kell talalnod (ha erril van szo) aki mar "kitombolta" magat. Esetleg meg arrol is szo lehet, hogy egy komoly kapcsolatbol a kulvilag is eszrevehet barmit.. Viszont a szexkapcsolatot titokban lehet tartani..

Erdekes kerdes. Nekem pl. most lett vege egy hosszu kapcsolatomnak, wzert kotetlen kapcsolatokat keresek. Olyan valakit kell talalnod (ha erril van szo) aki mar "kitombolta" magat. Esetleg meg arrol is szo lehet, hogy egy komoly kapcsolatbol a kulvilag is eszrevehet barmit.. Viszont a szexkapcsolatot titokban lehet tartani..
A leszbikus lányko mihez képest sokkal inkább? Nem gáz ha komolyan gondolod vele, de ha csak szexet akar tõled, az azt jelenti, hogy õ nem akar tõled komolyat
A kérdező hozzászólása: Hát olyan messzi tõlem sincs a dolog, ha "elérhetõ" távolságban lenne, és tetszenénk egymásnak. De nincs. Az eddigi tapasztalataim volt a kérdésem, ezért lett megírva, megkérdezve :(
Csatlakozom az elsõhöz, nagyon sokan vannak akik még tombolni akarnak, vagy csak pusztán egyszerûbb egyszer-egyszer lefeküdni valakivel mint a komoly kapcsolatot vinni az életben. Sajnálom, hogy ilyesmikkel kellett szembesülnöd, de fel a fejjel, azért vagyunk páran akik azért tudunk nyitni a komoly dolgok felé.;) 20/L
A kérdező hozzászólása: mydelirios ! Neked nagyon ismerõs a neved ... :D Chaten nem szoktál lenni??? :O
Elõfordul, nagy ritkán felnézek.:)

Ha valakinek tökéletesen működő kapcsolata van, miért csalja meg a barátnőjét?

Ha szereti, megkap t?le mindent, minden szempontból kielégíti, nincsenek annyira régóta együtt, hogy unhatná, akkor miért csalja meg mégis a lányt?

Legjobb válasz: Ha valakinek tökéletesen jól mûködõ kapcsolata van, az nem csalja meg a barátnõjét. Csak hát nincsenek tökéletes kapcsolatok. Egy megcsalás mindig 2 emberen múlik. Azon a kettõn, aki együtt van, a 3. az csak a probléma megjelenése után jön a képbe. Én amúgy nem csalnám meg a barátnõmet, mert nem éri meg. Nekem és neki se lenne jó tõle.

Ha valakinek tökéletesen jól mûködõ kapcsolata van, az nem csalja meg a barátnõjét. Csak hát nincsenek tökéletes kapcsolatok. Egy megcsalás mindig 2 emberen múlik. Azon a kettõn, aki együtt van, a 3. az csak a probléma megjelenése után jön a képbe. Én amúgy nem csalnám meg a barátnõmet, mert nem éri meg. Nekem és neki se lenne jó tõle.
Ha tényleg tökéletes, akkor NEM csalja. Ezen nincs mit vitázni, a tökéletességbe ez nem fér bele. Legfeljebb a lány részérõl tökéletes (-nek hitt).
Mert f.sz. Vannak ilyen típusok, azt hiszik, hogy nekik ez joguk. Vadászösztönre szoktak hivatkozni. Vagy olyat láttam még ilyen esetben, hogy a srácnak kicsi volt az önbizalma, és ezzel akarta kompenzálni. Érezni akarta, hogy õ kell a lányoknak. (Mintha nem az lenne a legjobb önbizalomnövelõ, hogy valaki szereti õt és vele akar lenni...) Defektes az ilyen mind, undorító férgek...
A kérdező hozzászólása: Hozzáteszem, a srác a volt barátnõjével csalta meg a lányt.
Azért, mert nincsenek tökéletes kapcsolatok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!