Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki küld (155 db)

A Nokia Lumiám nem küld képeket sms-be és én sem kapom meg ha valaki küld nekem képet miért van ez?

Legjobb válasz: SMS-ben nem is lehet képet küldeni. Azt MMS-en keresztül küldi, amihez kell mobilnet, és azon felül fizetõs is. Tehát jobban jársz, ha Viber/WatsApp/FB Messengerrel küldözgetsz képeket.

SMS-ben nem is lehet képet küldeni. Azt MMS-en keresztül küldi, amihez kell mobilnet, és azon felül fizetõs is. Tehát jobban jársz, ha Viber/WatsApp/FB Messengerrel küldözgetsz képeket.

Ha valaki küld egy képet, ahol ott van a facebook ID-je, akkor hogyan tudom megnézni a facebook profilját?

(nem tudtam melyik kategóriába írjam) elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Nem próbáltam: [link]

Nem próbáltam: [link]
facebook.com/userid userid helyére beírod a számot/nevet
A kérdező hozzászólása: nem sikerült (gondolom már törölte a képet)e azért köszönöm :)


Hogy lehet azt megcsinálni, hogy ha valaki küld egy e-mailt az e-mail címemre, akkor az egy php változóba leírásra kerülne? (amivel lehetne tovább dolgozni)

Legjobb válasz: Van hozzáférésed a mail szerverhez? Ha nincs, akkor esetleg megoldható a dolog úgy, hogy egy php scripttel bizonyos idõközönként lekéred a szerverrõl a leveleket és ezeket így akkor fel tudod dolgozni. Ha hozzáférsz a mail szerverhez, akkor ott az adott szerver gépen lehet egyéb ügyes megoldásokat is alkalmazni. (Ennek most nekem is utána kéne mondjuk olvasnom, de úgy sejtem neked az 1. lehetõség lesz a megfelelõbb.) Az idõszakos lekérdezést (bár ingyenes szervereken nem mindenhol van) cron-al lehet ütemezni mondjuk. Ebben be lehet állítani, hogy 1-5-10 percenként lefuttasson egy adott php scriptet. -> Ezzel akkor ugye felkeresed a mail szervert... stb.

Van hozzáférésed a mail szerverhez? Ha nincs, akkor esetleg megoldható a dolog úgy, hogy egy php scripttel bizonyos idõközönként lekéred a szerverrõl a leveleket és ezeket így akkor fel tudod dolgozni. Ha hozzáférsz a mail szerverhez, akkor ott az adott szerver gépen lehet egyéb ügyes megoldásokat is alkalmazni. (Ennek most nekem is utána kéne mondjuk olvasnom, de úgy sejtem neked az 1. lehetõség lesz a megfelelõbb.) Az idõszakos lekérdezést (bár ingyenes szervereken nem mindenhol van) cron-al lehet ütemezni mondjuk. Ebben be lehet állítani, hogy 1-5-10 percenként lefuttasson egy adott php scriptet. -> Ezzel akkor ugye felkeresed a mail szervert... stb.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt, eddig en is eljutottam, az 1. megoldas a megvalosithato. A tarhelyen cront-t is le tudok futtatni, csak az e-mail szerverhez nem tudok csatlakozni. Ehhez nem tudsz egy schriptet?
Nos, a levelek kezelésére érdemes lenne IMAP protokollt használni. (Ha azt szeretnéd, hogy a levelek a levezõ szerveren is megmaradjanak. A POP3 esetében a levél csak addig marad meg a szerveren, amíg a kliens 1* letölti. Mondjuk neked lehet ez is elég.) Ennél "bõvebben" nem tudok nyilatkozni errõl: http://php.net/manual/en/book.imap.php Esetleg pár gyors google találat: http://www.tuxradar.com/practicalphp/15/6/3 http://php.net/manual/en/function.imap-body.php (De mint látod a php.net-en is van példakód!)

Ha valaki küld nekem egy csomagot az USA-ból, valahol ellenõrzik, hogy mit tartalmaz?

Legjobb válasz: Ja a vámosok ellenõrzik, de attól is függ honnan jön, milyen nehéz, mennyit ér (ha vásároltad).

Ja a vámosok ellenõrzik, de attól is függ honnan jön, milyen nehéz, mennyit ér (ha vásároltad).

Ha valaki küld FARMERAMÁN ajándékot, azt hol kapom meg?

Meg mik a mostani ajándék kódok?

Legjobb válasz: A híreknél tudod megnézni úgy, hogy lejjebb mész és ott lesz, hogy ajándékok.

A híreknél tudod megnézni úgy, hogy lejjebb mész és ott lesz, hogy ajándékok.

Ha valaki küld egy képet magáról a neten és nem tetszik, hogyan mondjam meg neki?

Egy lánnyal tök jól elbeszélgettünk, de be kell vallanom, nem tetszik. Gondolom a nőknek sem könnyű megmondani ezt... Kérlek adjatok tanácsot! Ti hogy írjátok meg a másiknak, hogy nem tetszik?

Legjobb válasz: Nem vagy az esetem.

Nem vagy az esetem.
Sz*r ügy fiam :D
Csinos vagy de nekem sajnos nem az esetem :/
Hány éves az a lány?
Ahogy írták: dicsérd meg, de mondd, hogy neked más típusú nõk jönnek be inkább. Így is, úgy is rosszul fog neki esni neki, pláne, ha már beleélte magát, de azért egy egészséges önbizalommal rendelkezõ nõ tisztában van azzal, hogy nem tetszhet mindenkinek, és ettõl még nem dõl össze a világ. Én egyáltalán nem bánom, ha valaki közli, hogy nem vagyok az esete, hiszen én nem is akarnék olyannal lenni, akinek nem vagyok az esete. :)
Légy korrekt és ne húzd tovább az idõt, mond meg neki amit az 1-es mondott, nem vagy az esetem, sablonos, de egyértelmû.
Megkérdezem, hogy ki ez az ork.:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Már elintéztem. Én sem tetszek neki. :D

SE Xperia X8-as telóm van és ha valaki küld nekem egy SMS-t akkor azt nem kapom meg. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehet hogy betelt az sms-ek számára fenntartott memória, legalábbis amikor nekem ilyesmim volt ez volt a gond.

Lehet hogy betelt az sms-ek számára fenntartott memória, legalábbis amikor nekem ilyesmim volt ez volt a gond.
Nincs külön memória sms-nek, de a szabad tárhely a kevés. Cache törlés vagy távolıts el 1-2 appot.

Az Ncore oldalra belehet még úgy is regisztrálni ha valaki küld meghívót?

Legjobb válasz: "Meghívásra az oldalon belül továbbra is van lehetõség és lesz is, egyelõre csak támogatóknak. Azonban tervezzük, hogy minden hónap végén bárki (támogatói státusz nélkül) meghívhassa barátait/ismerõseit, továbbra is 1000 pont fejében."

"Meghívásra az oldalon belül továbbra is van lehetõség és lesz is, egyelõre csak támogatóknak. Azonban tervezzük, hogy minden hónap végén bárki (támogatói státusz nélkül) meghívhassa barátait/ismerõseit, továbbra is 1000 pont fejében."
Szerintem már nincs de az amúgy se volt jó mert amikor küldtem másnak meghívót mondta hogy miután regisztrált bla bla addig nem tölthetett le semmit amíg nem küldött egy sms-t.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!