Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki kúrán (13 db)

Ha valaki éhezéssel fogy, esetleg lébőjt kúrával, látja is az eredményt magán, vagy csak a mérleg mutat eredményt?

Szerintem csak a mérlegen láthat eredményt, de a teste ugyan olyannak látszik mint azelött!

Legjobb válasz: Koplalással is lehet fogyni, és az eredmény is látszik. :) CSakhogy egészségtelen, könnyen kórházba kerülhetsz, ha olyan a szervezeted. Illetve az utúhatása, hogy egy kis köppeny lesz a hasadon... Próbálj meg mindne nap enni fehérjét, és legyen meg minimum 1000 kcal ha nem is több, úgyis sikeres a fogyókúrád, és ha mellette sportolsz valamit akkor még talán heti 1-2 kiló is lemegy :)

Koplalással is lehet fogyni, és az eredmény is látszik. :) CSakhogy egészségtelen, könnyen kórházba kerülhetsz, ha olyan a szervezeted. Illetve az utúhatása, hogy egy kis köppeny lesz a hasadon... Próbálj meg mindne nap enni fehérjét, és legyen meg minimum 1000 kcal ha nem is több, úgyis sikeres a fogyókúrád, és ha mellette sportolsz valamit akkor még talán heti 1-2 kiló is lemegy :)
én 14 évesen két héten keresztül napi max 200 kcal-t vitem a szervezetembe + 2 l ásványvíz... kórházba is kerültem:S
A koplalás nem tesz jót, ugyanis ha éhes vagy drasztikusan lelassul az anyagcseréd, amitõl megeshet pár váratlan élmény...
Azért most nagy butaságot írtál. Természetesen aki éhezik az fogy. Kilóra is, kinézetre is. (nézz meg egy pár filmet éhezõ emberekrõl. Már az arcukon is látod, nemcsak a testükön. Természetesen aki éhezik aztán zabál, az visszahízza. Nem is egészséges. De azt nem mondhatod, hogy ha 1 hónapig csak fél liter répalevet iszol meg 200 kcal energiával, akkor nem esik le rólad a gatyád.
Valamelyest látható, de csak kisebb súlyfeleslegnél. Én pl. arra használom a léböjtkúrát, hogy kimossa a méreganyagogat belõlem és laposabb legyen a hasam. A Hájat persze nem tünteti el sehonnan. Az éhezéssel hosszú távon csak rosszabb lesz a helyzet.. :)
Naponta sokszor egyél, kb 6-szor csak nagyon kevés szénhidrátot.
latszik kinezetben is. Egy leböjtkura utan, mindenki oda van, hogy mennyit fogytam (altalaban 10 kilo körül megy le, az mar meglatszik, ha valaki nem 150 kilo) Ebböl persze utana visszajön olyan 4 altalaban. De en 1 hetes leböjtöt csak felevente tartok, elsösorban nem fogyasi celbol (pl most van a masodik napom :) ) amugy meg odafigyelek, hogy mit eszem, eleg szepen formasodom :)
én koplaltam.és tényleg sokkal vékonyabb lettem. látszódott is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem szeretnék fogyózni, légyszi ti se koplaljatok:) Inkáb egyetek:)
milyen váratlan élmény lehet??
A kérdező hozzászólása: Kicsivel többet, kb 1.5 kg-ot?
5 félkiló plusz az már nagyon sok és a kreatin nem csodaszer csak picit dob azért nem szokták kezdõknek ajánlani mert olyan gyorsan fejlõdsz még hogy ez észrevétlenül maradna
Fél évig nem ajánlom kreatint, mert rutinod sincs kajálásban és edzésben és nem tudnád kiaknázni a kreatin elõnyeit. Tartogasd késõbbre, mikor belassul a fejlõdés. Nem tudsz nettó izomban kreatinnal sem többet felszedni, mint havi 1kg. Tömegben jöhet több, de az nem nettó izom lesz. Így érthetõ?

Closti - Ha valakinek hosszabb ciklusa van (mondjuk 33 nap) akkor nem is a 3. ciklusnapon kellene kezdeni a closti kúrát hanem később?

Legjobb válasz: Leginkább úgy kellene szedned, ahogy az orvosod elõírta. De, ha ez megnyugtat, nekem nem is volt rendes ciklusom. Volt, amikor 3-4 hónap után jött meg, vagy még késõbb, volt hogy gyógyszerrel hozták meg és nekem is a 3. napon kellett kezdeni. Az más kérdés, hogy nem lett tõle peteérésem és babám se.

Leginkább úgy kellene szedned, ahogy az orvosod elõírta. De, ha ez megnyugtat, nekem nem is volt rendes ciklusom. Volt, amikor 3-4 hónap után jött meg, vagy még késõbb, volt hogy gyógyszerrel hozták meg és nekem is a 3. napon kellett kezdeni. Az más kérdés, hogy nem lett tõle peteérésem és babám se.
Nekem is hasonlóan 32-34 naposak, és a 3.ik naptól kellett szednem 2*1 et 5 napon át, majd a 11.ik nap uh ahol 15 mm es tüszõt láttak végre...
Szia! A clostit mindig a ciklus eleje körül kell kezdeni, mindegy hogy milyen hosszú. Egyébként ha azért volt hosszabb máskor, mert mondjuk nem volt peteérésed, akkor ha a closti teszi a dolgát, szépen le fog rövidülni az a ciklus 28 nap körülire. :-) Elvileg! :-)
Szia Kedves Utolsó! a vérzésed hosszához sajnos én sem tudok hozzászólni. Viszont ha 28-án volt peteérésed, akkor valóban 11-e körül kéne (nem) megjönnie a következõ vérzésnek. Legalábbis elvileg mindenkinek 14 nap körüli a normális luteális szakasz. Van akinek 12, van akinek 16, de ez egyénenként mindig ugyanannyi, ha a ciklus rendszertelen, akkor mindig a peteérés elõtti szakasz a változó hosszúságú, az ovu utáni állandó. Én a helyedben 11-ig várnék, aztán kezdenék tesztelni. Drukkolok!
Ó, köszi:) Még ma se jött meg, szerintem késöbb volt peteérésem, mint ahogy a doki mondta, már ha volt... Ma reggeli tesztem negatív, de még akkor van 2 napom kb, a nemvártig, ha az általam érzett peteérést nézem.. Bár a melleim majd leszakadnak, és kicsit szédelgek néha, remélem sikerült.Ja és tuti még magas a hõm, érzem.Jaj remélem sikerül!!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam ultrahangon és egy 17 il.. egy 20 mm-es tüszõm van eddig :-) 12. ciklusnap
Szia! Akkor mostanában lesz ovu, vagy ha kapsz tüszõrepesztõt, akkor azt kb most kell beadni. :-) Szerintem ez most egy szép 28 napos ciklus lesz. :-)
A kérdező hozzászólása: sztem tegnap volt, akcióztunk is mostanában végig :)
2es 6os vagyok.. Megjött..És megint szedem a clostilt..CSak az a baj h elfelejtettem a 3.napon elkezdeni..Szerintetek az gáz ha a 4.en kezdtem el.??

Ha valaki clostilbegy kúrán vesz részt és a családjában van iker (apai ágon) , akkor nagyobb az esély az ikerterhességre?

Legjobb válasz: a closti iatt úgy tudom nem. Hiszen azt azért kapod,hogy legyen peteérés, nem a meglévõt egészíti ki. (bocs ha hüjeséget mondtam volna) Nekem van 2 ikertesóm, mégis egyik babám sem lett iker. pedig szerettem volna! De állítólag nagyobb az esély rá ha van a családban. Sok sikert a babákhoz! :))

a closti iatt úgy tudom nem. Hiszen azt azért kapod, hogy legyen peteérés, nem a meglévõt egészíti ki. (bocs ha hüjeséget mondtam volna) Nekem van 2 ikertesóm, mégis egyik babám sem lett iker. pedig szerettem volna! De állítólag nagyobb az esély rá ha van a családban. Sok sikert a babákhoz! :) )
nem

Csinált már valaki léböjt kurát? Tapasztalatok? Hogy éreztétek magatokat? Hány napig birtátok és fogytatok e, ha igen mennyit?

Legjobb válasz: Nagymamámék végig csináltak egy 2 hetes kúrát. Nagymamám 3 kilót fogyott, a tesója 2t hízott. Én is kipróbáltam, nem bírtam ki, lefogytam vagy 5 kilót, vissza is jött egy hónap alatt plusz még egy kicsi. Semmi értelme nincs...

Nagymamámék végig csináltak egy 2 hetes kúrát. Nagymamám 3 kilót fogyott, a tesója 2t hízott. Én is kipróbáltam, nem bírtam ki, lefogytam vagy 5 kilót, vissza is jött egy hónap alatt plusz még egy kicsi. Semmi értelme nincs...
Nem tehetek róla, de Bujtor István mûvész úr jut eszembe rögtön, ha léböjtkúráról hallok. Isten nyugosztalja. A kérdésedhez: szerintem léböjt kúrát ne a fogyás miatt csinálja valaki, hanem amire azt kitalálták: a szervezet salaktalanítására, vagyis méregtelenítésre. Szerintem az ember figyelje a szervezete reakcióit. Milliónyi csodakúra, csodafogyókúra van, de nincs egyetlen tuti-tipp sem, ami mindenkinek jó lenne. És ott van még a jojo effektus is: ha sikerül is lefogynod, a fogyókúra után a többszörösét szeded vissza. Másik: szerintem nem szerencsés évszakban kezdenél neki: nyáron többet mozogsz, kisebb az étvágyad, nem fázhatsz meg, nincs influenza és rengeteg a friss idény zöldség és gyümölcs. Télen ebben a hidegben a szervezet igényli a kalóriát és a vitamint stb. Egy rosszul végzett fogyókúrát visszafordíthatatlanul megsínyli a szervezet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom!
Te normális vagy? Sztem nem... De hogy megnyugodj elmondom, nem nem baj. Nem egy félrekajálás miatt hízol vissza, csak akkor ha rendszert csinálsz belõle és rendszeresen félrekajálsz meg amúgy is ez az egy pirítos semmi..
Nekem volt mikor ballagási ebédre voltam hivatalos, és éppen fehérjenapom volt. Ott viszont volt süti dögivel, ettem egy keveset, és tovább folytattam, mintha mi sem történt volna. Nyugodt lehetsz, ez semmi, folytasd a diétát, csak máskor ne bûnözz, már csak magadért sem :) sok sikert
Néha egy kis "halál"?
A kérdező hozzászólása: *halat, bocsanat az elirasert..
Sok zöldség, hal, csirkemell. Napi ötszöri étkezés, rengeteg folyadék, soványtúró. De ehetsz mondjuk egy nap egyszer gyümölcsöt tízóraira, uzsonnára kefírt vagy natúr joghurtot teljes kiörlésû keksszel. Ja és a mozgás!
4 hét az mínusz 4 kiló. 10 kiló ideális esetben 10-12 hét alatt tüntethetõ el, ha tökéletes az étrend és megvan a heti 6 aerob. az étrendet meg fordítva. mind a napi 6-7 étkezés tartalmazzon fehérjét és mellé mehet a zöldség. utóbbit fokozatosan csökkentve a végére, amikor már kb csak fehérjét eszel az utolsó hetekben 50g-re lecsökkentve a napi ch-t.
Csak ne egyél 17 óra után.Ez hetente -1 kiló.Amúgy van egy recept, minden étkezés elõtt meg kell inni egy csuporral, és bámulatos az eredmény.Írd be a google-ba, hogy , , fogyókúrás víz femina", és menj rá a legelsõre{4 nap alatt 3 kiló minusz...}.Nincs olyan rossz íze ;tényleg segít, s még koplalnod sem kell.
google translkate, mi? de nem tudom, észrevetted-e, de kb. csak 2 szót fordított le...
tamil, vagy ilyesmi, kelet-ázsiai
mmm.. nem lehet, hogy valami ázsiai nyelvet írtak át latin betûkkel?
Ez szuaheli. LEforditani nem tudom, hátha másnak sikerül.
A kérdező hozzászólása: Már fordítókban létezõ összes nyelven megpróbáltam lefordítani, de egyik sem sikerült. Ha pedig a nyelvfelismerésre mentem azt írta hogy ismeretlen nyelv T-T
A hajadat most kénes samponnal, balzsamot pedig csak a végekre használj! A pakolást felejtsd el!
Én is ugyanígy vagyok. Voltam már hajgyógyásznál, bõrgyógyásznál, kénes sampont is használtam de semmi javulás....úgyhogy feladtam.
hát én is ilyesmivel küzdök, a zsírosságra nem tudok megoldást de néhány tipp: csak a tövét mosd samponnal minden nap, a végeit csak hetente egyszer, mert kiszárítja. balzsamot és pakolást szigorúan csak a végeire tegyél. tupirozd fel a tövét kicsit, úgy tovább jó. ne forróvízbe mosd, inkább kézmelegbe, attól kevésbé zsírosodik. ahányszor csak tudod mert otthon vagy, inkább ne mosd meg. a sampont hígítsd fel vízzel, mert a túl erõs sampon is okozhat zsírosodást ez személyes véleményem, de leírom: szerintem sz*r a zsíros hajra való sampon, nem zsírosodik tõle kevésbé és szárítja a végeit, rádásul ilyen durva lesz tõle a hajam. én festett hajra valót használok, és semmi romlás, szerintem ne olyat használj...
Hányszor mosod meg a hajad? 2x kellene, mert az 1. mosás a zsírtalanító, a 2. pedig a tisztító. Ez olyan, mint mikor 1 zsíros tányért sem tudsz elmosni egybõl, hanem még1x lekell mosnod, hogy lejöjjön róla minden zsírréteg...nah kb ilyen a hajad is.
Ami nagyon sok embernek bevált az az, hogy ritkábban kell hajat mosni. Persze ez az elején elég húzós, de szép lassan megjön az eredmény. Én mikor már nem túl "friss" összekötöm, hogy kihúzzam a következõ hajmosásig, és habot vagy zselét teszek rá, hogy ne látsszon zsírosnak.
nekem is így van, én a következõt szoktam tenni (de csak akkor jön be, ha szõke vagy, ha barna vagy fekete, meg se próbáld, mert ûgy nézel majd ki, mintha korpás lennél) szárazsampon, vagy hintõpor kell hozzá. elválasztod a hajad (de NEM ott, ahol a választék van) és a tövénél beszórod, de nem teljesen a tövénéll, mert akkot látszani fog a fejbõrödön. 3-4 centinként válaszd el mindkét odlalon, szórd be, majd hátul is, aztán alaposan ki kell fésülni. ha nagyon látszik, hogy fehér, akkor nedves törülközõvel vagy benedvesített fésûvel átdörzsölöd/fésülöd nekem bejött! remélem szõke vagy és neked is
használj házilag készíthetõ tojássampont, és felejtsd el a szintetikus, méreganyagokkal teli pakolásokat. http://www.youtube.com/watch?v=0uh6RotBOys

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!