Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki kérhet a (3 db)

Mi az, hogy lemondót, hogyan, elég furcsa kérdés részletesebben írd le.
Na akkor hogy te is tudd. A gyerekrõl csak úgy nem lehet lemondani. Kijelentheti az apuka, hogy nem hajlandó a gyerekével kapcsolatban lenni, mondhatja, hogy "õ nem az én kölyköm" DE NEM MONDHAT LE, csak abban az esetben szüntetheti meg az apaságát, ha az édesanyád új férje a nevére veszi a gyereket. Ha ez történik (más férfi veszi nevére a gyereket) akkor a biológiai apa minden joga, és kötelezettsége megszûnik. Vagyis nem ragaszkodhat a láthatáshoz, és nem kell gyerektartást sem fizetnie. Amennyiben nem történt jogi úton új apasági nyilatkozat vagyis nem vette a gyermeket senki a nevére, akkor a biológiai apa hivatalosan nem teheti meg, hogy megszüntesse az apai jogait, kötelezettségeit. Ha látogatja a gyereket ha nem, akkor is kell gyerektartást fizetnie. Elég érthetõ voltam?
A kérdező hozzászólása: eléggé.nagyon szépen köszönöm :)
Csak akkor mondhat le az apaságról, ha van valaki más, aki örökbe fogadja a gyereket. (Ez a "névre vétel" így hülyeség, a gyerek neve nem számít.) A kérdésedhez: Az illetõ magyar állampolgár? A gyerek milyen állampolgár? Hogyan mondott le a gyerekrõl? Kétlem, hogy bármelyik EU országban ilyent lehet.

Ha valaki szoptat kérhet a fogászaton érzéstelenítőt?

Legjobb válasz: Igen kérhetsz. De azért szólj az orvosnak,hogy szoptatsz.

Igen kérhetsz. De azért szólj az orvosnak, hogy szoptatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Igaz az, ha valaki az elsőt császárral szülte, akkor ha a második sima lesz akkor nem kérhet semmilyen fájdalomcsillaptót?

Legjobb válasz: Lehet hogy le fogtok pontozni, de leírom nekem mit mondott a dokim. Az elsõ gyerekem császárral született. A dokim még akkor mondta, ha második terhességemnél, ha sima szülésre kerülne sor, nem kaphatok fájdalomcsillapítót, mert akkor nem érezném, ha szétválik véletlenül az elõzõ császár hege. Mert a fájások erõteljesen igénybe veszik a méhfalat és ha szétválik az életveszélyes lehet.

Lehet hogy le fogtok pontozni, de leírom nekem mit mondott a dokim. Az elsõ gyerekem császárral született. A dokim még akkor mondta, ha második terhességemnél, ha sima szülésre kerülne sor, nem kaphatok fájdalomcsillapítót, mert akkor nem érezném, ha szétválik véletlenül az elõzõ császár hege. Mert a fájások erõteljesen igénybe veszik a méhfalat és ha szétválik az életveszélyes lehet.
Nem.
persze, hogy nem
A kérdező hozzászólása: köszi
Ez hülyeség, semmi köze a kettõnek egymáshoz. Csásdzármetszés elõtt is csillapítanak fájdalmat, lásd érzéstelenítés, vagy altatás.
A kérdező hozzászólása: ok, de pont itt olvastam, hogy nem adnak, de akkor megnyugodtam, edát is remélem...
A kérdező hozzászólása: a méh és a hasfalheg miatt irták


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!