Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki kér, mit jelent (10 db)

Ha valaki szünetet kér, mit jelent?

Van egy barátom, nagyon jól megvoltunk, de aztán egyre többet veszekedtünk. azt mondta, tartsunk szünetet. Ezek után mennyi az esélye, hogy mellettem dönt és nem a szakítás mellett?:(

Legjobb válasz: Az esély meg van rá hogy nem fog szakítani veled, viszont ha már idáig fajult a dolog, hogy szünetet kér, akkor ez máskor is megtörténhet, aminek már nem biztos hogy az lesz a vége, hogy folytatjátok. Ha egy férfi egyszer szünetet kér, az azért van mert már elege van belõled, és elõbb vagy utóbb azt mondja hogy vége. Ha rám hallgatsz, akkor keresel mást, ez a férfi már nem szeret úgy mint eleinte.

Az esély meg van rá hogy nem fog szakítani veled, viszont ha már idáig fajult a dolog, hogy szünetet kér, akkor ez máskor is megtörténhet, aminek már nem biztos hogy az lesz a vége, hogy folytatjátok. Ha egy férfi egyszer szünetet kér, az azért van mert már elege van belõled, és elõbb vagy utóbb azt mondja hogy vége. Ha rám hallgatsz, akkor keresel mást, ez a férfi már nem szeret úgy mint eleinte.
Ha nem tartotok szünetet, akkor garantáltan szakítás lesz belõle. Kell egy kis idõ, hogy lenyugodjatok.
Sajnos a tapasztalataim szerint ebbõl már nem lesz kapcsolat, Sõt megmondom õszintén én is kértem már szünetet, majd egy idõ után visszamentem a pasihoz, de kb 2hét és lõttel az egésznek:S
Szerintem át akarja dondolni értékelni a dolgokat, azért h jól tudjon dönteni!
Saját tapasztalatom, hogy szünet után a szakítás következik.Ha vissza is jön hozzád, nem lesz már olyan a kapcsolat mint régen.Nem akarlak elkeseríteni.Természetesen azt kívánom hogy ne így legyen, de sajnos a környezetemben is csak negatív példákat látok.
Ha szünetet akar az nem túl jó jel. Én így szoktam elõkészíteni a szakítást.
velem is ez volt h szünetet kért...egész nyáron csajozott azzal a mondattal h szünet van és utána vissza akart jönni:S
Bizony szakítás. Csak gyáva ahhoz, hogy rögtön a szemedbe mondja... :(
A szünet után általában az jön h beszélni szeretne veled, általában felhív telefonon a pasi és közli, ilyenkor szakítani akarnak általában.De a szünet sztem hülyeség ha vki szereti a másikat hiába is veszekednek sokat nincs olyan h szünet, ha van szünet akkor mondjuk miért ne feküdhetne le egy másik lánnyal?!Stb.
Nálunk én kértem a 'szünetet'. Illetve nem is szünet volt, csak nekem egy kis pihenõ, hogy elbújjak a világ elõl és átgondoljak mindent velünk kapcsolatban. Ott tartok, hogy egy esélyt adatok neki (mert mindenki megérdemli, õt meg nagyon szeretem) de ha ezután sem fog változtatni... akkor vége lesz a dolognak. De ahogy észrevettem (ez ilyen nõi taktika, akármilyen sunyinak is tûnik) észrevette magát és képes lesz a változásra, mert SZERET. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. õ szakított velem és nem ad másik esélyt, tehát nem szeret.. én biztos adnék annak, akit szeretek. na mind1
Sajnálom:(
Én is ilyen helyzetben vagyok a barátom szünetet kért és most azt se tudom mire véljem.. nekem nagyon hiányzik és már napok óta gondolkodom hogy van-e még remény mert nagyon szeretném felkeresni... de nem merem mert úgye szünet az szünet de azt se beszéltük meg mennyi a szünet. Félek nem szeretném elveszíteni. Segítsetek! Lenne értelme felkeresni?
azt, hogy pont olyan a körme, mint az összes többi embernek
Pontosan azt jelenti, hogy a hüvelyujjától a kisujja felé haladva egyre kisebbek a holdak a körmén és a hüvelyujjon nagyon nagy, a kisujjon már alig látszik. Ennél többet semmiképp.

Mit jelent ha valaki kerül engem? (többi lent)

Sziasztok! Van valaki aki nagyon tetszik nekem és én úgy gondolom, hogy ezt sejti. Azt vetten észre, hogy kerül engem, természetesen nem látványosan de én úgy érzem. Ez engem nagyon zavar, frusztrál és ezen töröm a fejem, hogy vajon miért?! Én nem vagyok tapadós, nyomulós típus sőt ellenkezőleg, inkább túl visszahúzódó, félénk lány vagyok. Azt is tudom, hogy köztünk nem lesz semmi de annak nem szeretném leírni az okát mert hosszú és bonyolult lenne. Annyi legyen elég, hogy nem lesz köztük semmi. Én ezt már elfogadtam, és én jöttem rá személyesen nem ő vagy bárki más tudatta velem. Nem tudom, hogy miért kerül engem. Mert ha nyomulnék, állandóan rajta lógnék akkor megérteném de így nem tudom. Pedig itt nem társalgási kerülésről van szó, csupán annyiról ha találkozok vele a folyosón akkor megfordul és a másik irányba megy. Ti voltatok már ilyen vagy ehhez hasonló helyzetben? Ha igen akkor mi a tapasztalatotok véleményetek? Természetesen azoknak is nagyon várom a véleményét, kíváncsi vagyok a hozzászólására aki még nem volt ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetben. :-) *.*

Legjobb válasz: Bocsi, hogy egy kicsit hosszú lett!

A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy egy kicsit hosszú lett!
én folyton ezt teszem azzal aki tetszik. ne kérdezd miért, mert én sem tudom az okát.de ha megszólítana vagy ilyesmi tuti örülnék:)
Ne legyél biztos hogy nem tetszel neki. Lehet hogy nagyon visszahúzódó típus, és félénk
14:54-es : Én is így vagyok ezzel.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem abban vagyok a biztos, hogy nem tetszek neki hanem abban, hogy köztünk nem lesz semmi. Amúgy, hogy tetszek a neki vagy sem fogalmam sincs nem látok bele a fejébe sajnos. Pedig annyira kíváncsi lennék vajon mit gondol bizonyos helyzetekben, szituációkban. De nem hiszem, hogy félénk lenne vagy visszahúzódó. Szerintem nem akarja magát kellemetlen helyzetbe hozni vagy engem. Vagy visszataszító vagyok vagy ilyesmi... De ha most bele gondolok a helyzetébe lehet, hogy hirtelen én is azt tenném. Egyébként köszi a válaszokat. De azért még írjatok... :P
semmi sem biztos. csak bemagyarázod magadnak, még az is lehet. az embereknek álarcaik vannak. lehet hogy azt látod, hogy nem visszahúzódó fajta. honnan veszed? írtad, hogy nem látsz a fejébe..ne ítélj amíg nem ismered. lehet arra vár amire te.kapd össze magad!sok sikert!írjál neki sms-t akármit. mit veszíthetsz?
Mert , ha tudom valakirõl hogy tetszek neki de viszont már nem akkor inkább próbálom kerülni a társaságát vagy a túl közeli helyzeteket , én sem tom miért ! Szerintem van vali aki tetszik neki és nem akar elõtte a te társaságodban mutatkozni , mert amúgy örülne ha van valaki aki szereti !
Csak 1 géppel lehet szinkronizálni.Ha másik géppel szinkronizálod letöröl mindent.

Mit jelent az ha valaki a facebookon kéri egy másik ember idõvonalának felülvizsgálatát? Milyen okból kifolyólag szoktak ilyet kérni?

Nem rég kezdtem az internetezést ezért nem vagyok még tisztában egy két dologgal többek között azzal sem hogy a facebookon bejelöltem egy ismeröst és õ vissza is jelzett hogy ismer. Utána pár nap múlva kiírt ott face oldalamon egy szöveget hogy ez az ismerõs kérte az idõvonalam felülvizsgálatát és írt ez az ismerõs hogy adjam meg az e-mail címemet.

Legjobb válasz: Ne add meg az email-címedet, ez átverés, vagy adathalászat! Ilyen nincs normál körülmények között. Az megteheted, hogy a Facebookra belépve lefuttatod az ESET Social Mediát, ha ESS7 a védelem a gépeden.

Ne add meg az email-címedet, ez átverés, vagy adathalászat! Ilyen nincs normál körülmények között. Az megteheted, hogy a Facebookra belépve lefuttatod az ESET Social Mediát, ha ESS7 a védelem a gépeden.
Ha írni akar neked, használja a CHAT-et! Erre találták ki.
Töröld és ne add meg senkinek az e-mail címed & jelszavad, hivatalosan a facebook nem fogja kérni SOHA.
A speciális Facebook email-címeket most szüntették meg, éppen az adathalászat miatt.
A kérdező hozzászólása: és mit jelent az hogy valaki kéri az idõvonalam felülvizsgálatát? Létezik ilyen?
Ilyen nincs.
A kérdező hozzászólása: Pedig amikor beléptem a facebook oldalamra ezt írta ki hogy x nevû ember kérte az idõvonalam felülvizsgálatát.Akármennyire nem értek még a netezéshez , ezen azért én is meglepõdtem.

Mit jelent magyarul? Ha valaki tud, kérem segítsen lefordítani ezt a szöveget magyarra. Please!

Dreams and nightmares Iris \is like my former wife in that when she sleeps she sometimes has violent dreams. She thrashes around in bed during the night and wakes in the morning drenched with seat, the nightgown sticking to her body. And, like my former wife, she wants to tell me her dreams in great detail and speculate as to what this stands for or that portends. My former wife used to kick the covers off in the night and cry out in her sleep, as if someone were laying hands on her. Once, in a particularly violent dream, she hit me on the ear with her fist. I was in a dreamless sleep, but I struck out in the dark and hit her on the forehead. Then we began yelling. We both yelled and yelled. We'd hurt each other, but we were mainly scared. We had no idea what had happened until I turned the lamp on; then we sorted it out. Afterwards, we joked about it – fistfighting in our sleep. But when so much else began to happen that was far more serious we tended to forget about that night. We never mentioned it again, even when we teased each other. Once I woke up in the night to hear Iris grinding her teeth in her sleep. It was such a peculiar thing to have going on right next to my ear that it woke me up. I gave her a little shake, and she stopped. The next morning she told me she'd had a very bad dream, but that's all she'd tell me about it. I didn't press her for details. I guess I really didn't want to know that could have been so bad that she didn't want to day. When I told her she'd been grinding her teeth in her sleep, she frowned and said she was going to have to do something about that. The next night she brought home something called Niteguard – something she was supposed to wear in her mouth while she slept. She had to do something she said. She couldn't afford to keep grinding her teeth; pretty soon she wouldn't have any. So she wore this protective device in her mouth for a week or so, and then she stopped wearing it. She said it was uncomfortable and, anyway, it was not very cosmetic. Who'd want to kiss a woman wearing a thing like that in her mouth, she said. She had something there, of course. Whoever was using this bed by Raymond Carver (AmE)

Legjobb válasz: Hát köszi, ha majd lesz idõd és kedved elküldheted a pontos fordítást is.

A kérdező hozzászólása: Hát köszi, ha majd lesz idõd és kedved elküldheted a pontos fordítást is.
16:19, az elég érdekes lenne, ha a lány méhébe benyomta volna a farkát...
terhes
Lehet h ideges
A szex után tud ilyen picit "görcsölni" a has, semmi jelentõsége.
Lehet túl durván csináltad, a méhnek idõre van szüksége, hogy táguljon és megszokja, hogy valami beléhatolt. Gondolj bele, hogy egy olyan helyre, ami nagyon szûk, hirtelen benyomsz egy tízen valahány centis péniszt, normális, hogy fáj utána...barátnõd vegyen fájdalomcsillapítót, s ha mégsem múlik el, talán jó lenne dokihoz fordulni, de nem hinném, hogy erre szükség lesz. 19 L
Szerintem csak fingania kellett, de nem mert elötted.

Mit jelent a fiú terén ha valaki passzív- és aktív? Részletes választ kérek

Legjobb válasz: Én pl. passzív vagyok! Imádom ha dugnak :) 35/F

Én pl. passzív vagyok! Imádom ha dugnak :) 35/F
homoszexuálisoknál aktív a behatoló fél passzív meg amibe behatolnak (pl fenék) szex során.
ez nem csak a szexrõl szól! az aktív látja el a párkapcsolatban a férfi szerepét... aki erõs, dolgozik stb stb a passzív pedig inkább a nõi(esebb) szerepet :)
Ahogy 09:29 írta, de kiegészítem Aktív aki az aktív szerepet szereti(szokta) passzív aki a passzívat.
Ahogy az elsõ válaszoló írja.. Egyébként ezt még ki szokták egészíteni azzal a kategóriával, hogy "uni". Az annyit tesz, hogy mindegy neki, nincs preferenciája, dugni is szeret és azt is, ha dugják.
Buz³knál passzív az akit dugnak, aktív aki dug.
Am ez egy nagyon elavult sztereotípia, amit az elõzõ írt, és elég kevés köze van a valósághoz...

Mi van olyan esetben, ha valaki bírói hívásra nem jelent meg a bíróságon, és elfogató parancs volt ellene, a rendőrök meg bevitték, h betudják majd vinni a bírói tárgyalásra. Akkor addig fogdába kerül?

Meddig tarthatják bent, addig amíg a tárgyalás le nem zárul? Be lehet menni meglátogatni?

Legjobb válasz: Addig marad bent amig a biró jónak látja.Ha tartanak a szökésétõl,akár az ügy végéig is bent tarthatják elõzetesben.De ez attól is függ,hogy vádlott vagy tanú.

Addig marad bent amig a biró jónak látja.Ha tartanak a szökésétõl, akár az ügy végéig is bent tarthatják elõzetesben.De ez attól is függ, hogy vádlott vagy tanú.
Õrizetbe veszik, maximum 72 óráig tarthatják bent, szóval igen akár a tárgyalásig is ott maradhat. Azt hiszem be lehet menni, de ez nem tuti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!